Blä...

Snart dags att gå och lägga sig. Jag måste vända tillbaka dygnet, somnar alldeles för sent! Igår somnade jag inte förrän fyra... Jag får panik av att ligga och vrida och vända på mig i sängen.
Imorgon kan det bli en sväng till IKEA på förmiddagen. Skulle behöva lite köksgrejer. Sen mot kvällen blir det som sagt puben med Ellinor. Kommer bli en bra dag, känner det på mig!
Nu ska jag tvätta ansiktet och borsta tänderna. Min hy har börjat göra uppror mot kylan. Blir torr som satan i pannan så nu är jag extremt noggrann med att smörja in mig innan jag går och lägger mig. Det gäller även mina stackars händer.
Godnatt!
Lite såhär känner jag för denna dag... Blä.

Komma ut ur lägenheten

Hallå igen!
Vilken otroligt händelselös dag! Satt och spelade kort på datorn (kan man sjunka lägre? Tror inte det va...) tills Coffe räddade mig genom att dra med mig till Maxi för att handla. Så just nu håller jag på att steka hamburgare. Gott som bara deeeen! Har insett att det finns massa småplock jag måste köpa. Får bli en vända till IKEA snart alltså. Hursomhelst fick jag i alla fall komma ut från lägenheten ett litet tag. Så nu känns det mycket bättre. Kan bero på honom också... vad vet jag!
Imorgon blir det pubhäng med Ellinor (Tack för att du räddar mig!) så det blir nog en bra kväll!
Nej nu måste jag börja fixa med sallad och allt. Dreglar av bara tanken!
Puss!

Rastlös

Hej!
Vilken otroligt produktiv dag...eller? Har inte gjort ett skit. Ska fixa lunch alldeles strax men det är ungefär det som är det mest spännande idag. Tänkte jag skulle ta en dag hemma och bara plocka runt lite. Men hur bra går det nu då.... Åh, jag är uttråkad. Det är helt sjukt, tror det beror på att jag har sån liten yta här hemma. Funderar på att ta en promenad, antingen ut längs vattnet eller inne i stan. Det är ju vackert vart man än går här i Kalmar! Enda som fattas nu är riktig vårvärme och solsken.
Ha det!

50/50

Ville bara slänga in ett inlägg och säga att 50/50 är en riktigt bra film som bör ses av alla! Har skrattat och gråtit (som bara den) under hela filmen. GRYM FILM!

Muffin och Buzz

Hej!
Kom hem från Ellinor nyligen. De var så trevliga att jag faktiskt fick skjuts hem. Gött!
Vi har roat oss med att peta lite på grupparbetet och bakat otroligt underliga muffins. Jag har insett att börjar bli som min pappa när det gäller godis, allt är jättesött enligt mig. Dessa var helt galet söta! Men det blev bra, trots lite misstag här och där haha! Spelade Buzz innan jag drog hem så nu har jag testat det också. Förlorade dock men men.
Klockan är redan halv nio och jag ska snart fixa mat. Så det är väl det som återstår för min del. Laga mat, äta och mysa ner sig med en film i sängen som vanligt. Imorgon har jag inga planer överhuvudtaget. Ska plocka undan här hemma. Jag är väl medveten om att jag skriver så jämt men ni anar inte hur jag kan ställa till det på så kort tid och på så liten yta...
Men nu: maaaat!
Puss!

Förkylning och ny telefon

Hejsan hej!
Måndag och jag är ledig. Eller egentligen är det ju tid för studier men det kommer senare ikväll. Känner att jag har en förkylning som ligger och väntar på rätt tillfälle att bryta ut... Förstår inte varför det alltid är så? Så fort jag har något viktigt så bryter helvetet lös och jag blir sjuk som ett as.
Idag är det i alla fall bakning och plugg på schemat. Ska dra till Ellinor runt tre så ska hinna käka och duscha innan dess.
Beställde i alla fall en ny telefon och nytt abonnemang igår. Yey! Är så otroligt less på min telefon nu som bokstavligt talat faller sönder. Själva telefonen funkar ju men allting annat är bara skit... Det blev en iphone. Så nu får vi se om jag klarar av en sån, haha! Får köpa ett riktigt bra skal att ha runt och massa plast till skärmen.
Men nu börjar magen kurra så tror det är dags att äta lite lunch.
Ha en fin måndag!

Löjligt nöjd

Hej igen!
Har nu laddat upp med popcorn (fick hur mycket popcorn som helst av pappa i julklapp, helt underbart att ha hemma måste jag säga!) och filmen Häxorna i Eastwick. Var en evighet sen jag såg den filmen. Kommer ihåg att jag och Tessan var som tokiga i den när vi var yngre. Så det är där man kommer hitta mig ikväll. I sängen, framför datorn med en stor skål popcorn. Kan inte bli bättre avslut på denna helg!
Imorgon ska jag träffa Ellinor. Vi har bestämt att göra hela grupparbetet lite roligare genom att baka också.
Nu väntar filmen på mig.
Puss och nattinatt!
Jag är nästan löjligt nöjd med mitt liv just nu!

Söndag

Hallå!
Kom precis hem. Det blev mat, vin och film hemma hos Coffe. Vi somnade ganska tidigt men vaknade runt ett, halv två när hans kära rumskompisar kom hem efter utgången. Vet inte riktigt vad de sysslade med men fram mot fyra-fem lät det som att hela huset skulle rasa och alla bara skrek, haha. Så idag är man något trött. Kunde dessutom inte somna om för jag hade så fruktansvärt ont i axeln och skulderbladet. Ville bara knäcka till det så det blev bra men inget funkade.
Men det är trots allt söndag idag vilket innebär att det är helt okej att inte vara på topp. Ska laga lite mat, kanske jobba lite med grupparbetet och bara vara.
Nu börjar min mage kurra så nu blir det nog till att ställa sig och fixa något här!
Puss!

Match och matlagning

Hej hej hej!
Kom nyss tillbaka från matchen. Måste erkänna att jag från början hade noll intresse för vad som hände på plan men ju mer tiden gick desto mer började man komma in i det. Jag stöttade Tilde och hennes vänner så hejade på bortalaget. Svek Kalmar men ibland kan det vara så! De vann i alla fall så kändes ju bra när det bara varit jag och Tilde på hela läktaren som hejat på dem. In your face!
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen bege mig iväg till Coffe. Vi ska laga mat hur nu det ska sluta. Får se vad som ska lagas. Jag känner mig inte direkt kreativ men tillsammans borde vi ju komma på något gott!
Jag nämnde ju att jag och Tilde busat lite igår. Vi var lite spontana och bestämde oss för att färga håret. Så nu är man rödtott! Har ju pratat om att färga håret i en evighet nu så nu är det ju ÄNTLIGEN gjort. Blev lite kopparaktig röd färg. Ljuset på bilderna kanske inte gör håret rättvist men ni fattar grejen åtminstone.
Ha det gött!

Lördagsunderhållning

Hej!
Mitt problem på vad jag ska göra idag löste sig väldigt fort. Tilde ringde och bad mig följa med som sällskap till en innebandymatch som är klockan fyra. Snäll som man är ställer man ju upp. (Vi kan ju ignorera det faktum att jag inte heller har något liv för tillfället...)
Jag ska snart fixa mat så jag orkar med denna lördag. Nykter helg är svårare än man tror för man blir så jäkla rastlös! Man vet inte vad man ska hitta på eller ta vägen. Har man dessutom inte råd med att bowla, gå på bio eller ut och käka så finns det inte mycket alternativ här i Kalmar. Standard är att man drar hem till någon och kollar på film. Men det är rätt uttjatat det med! Oj, vilka problem man har, haha!
Nu ska jag fixa mat till min stackars mage. Ha en fin lördag!
Puss

Bus

Hej!
Har hängt med Tilde och Jenny i stort sett hela dan. Mötte upp Tilde för att ta en fika på stan vid två, satt och snackade en stund. Vi tog en kort, kort runda på stan och hittade på lite bus. Sedan köpte vi pizza och flötade hemma hos Tilde och roade oss med mera bus. Ni kommer förstå senare. Jenny dök till slut upp och vi köpte godis. Förstår inte riktigt varför jag ens köpte godis. Det var mest bara en grej... Ska man ha filmkväll är det godis eller chips som gäller. Men nu sitter jag ändå här med en halv godispåse och mår lite halvt illa, haha! Idiot.
Kom hem för kanske en halvtimme sen och borde egentligen ha slängt mig i sängen, men vad gör man inte när datorn skriker efter en?
Imorgon har jag ingen aning om vad jag ska hitta på. Ska nog möta upp Ellinor och jobba med grupparbetet på eftermiddagen. Blir väl till att dona här hemma. Ta disken kanske?
Men nu tänker jag faktiskt gosa ner mig i sängen. Halsen känns inte lika mycket längre, eller så tänker jag bara inte på det men vill absolut inte bli sjuk nu. Även om jag inte har en lektion förrän den 3e så vill jag gärna orka med att jobba med grupparbetet och dessutom planerar jag att äntligen få upp lite grejer på väggarna här. Min spegel har stått lutad mot väggen alldeles för länge nu.
Nattinatt! ♥

Ont i halsen

Hej!
Vaknade vid elva och inser att jag har sjuukt ont i halsen. Känns som att någon satt dit en nål som sticker mig varje gång jag sväljer. AJ! Hatar mina halsmandlar, de ska alltid krångla.
Idag är det då fredag och eftersom jag inte ska ut denna helg ska jag försöka få tag på Tilde och höra om hon vill göra något kul. Har sån lust att ta en fika på stan bara eller något sånt.
Men allra först blir det nog frukost/lunch, har inte riktigt bestämt mig vad jag ska välja...
Puss!

Studiebesök

Hej!
Lyckades få en plats i bilen till Pukeberg till ett så hakade på den gruppen, anade att det inte skulle dyka upp någon till andra passet eftersom de flesta åkt hem eller också hängde med gruppen vid ett. Studiebesöket varade inte mer än en halvtimme men det var riktigt bra att få veta att det fanns där. Det var ju på Design arkivet. De hade sjukt många skisser och verk från olika designers runt om i Sverige. Jag förstår inte riktigt varför vi inte fått veta detta redan från början. Det är ju grymt bra att gå dit om man behöver inspiration.
Var hemma igen vid två, tre och lyckades somna. Erika skulle komma hit också så fick skynda mig att försöka få undan lite här hemma. Så min kväll har spenderats med att snacka med henne om allt och inget. Fick dessutom låna hennes förråd att ställa undan grejer i. Underbart att äntligen få bort det! Kändes genast mycket bättre här hemma.
Nu ska jag slå på en film och försöka sova. Blir en nattmacka också eftersom jag åt lunch så himla sent och inte orkat laga middag, haha! Så kan det gå om man är lat...
Nattinatt!

Beslutsångest

Hej!
Just nu är det beslutsångest. Ska egentligen gå med gruppen som har studiebesök 14 men har insett att många av dem inte är här för de har dragit hem... Så nu är frågan om man ska haka på den första gruppen. Vill knappast vara själv, haha!
Borde fixa lunch men om jag nu ska åka dit till ett måste jag dra snart. Åh, beslutsångest! Tror jag väntar tills jag kommer hem sen. Det är ju lika bra så kan jag äta i lugn och ro dessutom.
Nu ska jag börja fixa mig lite. Ser lite trött ut vill jag meddela!
Ha det gött!

Komplikationer

Åh komplikationer... Sprang upp till vinden för att kolla upp det här med förrådet för jag gärna vill få undan min tv och den där gräsliga fåtöljen. Visar sig att jag inte har något förråd, kollar kontraktet som bekräftar det. Så nu står jag här med en tv jag vill få bort och en fåtölj jag hatar. Ska försöka höra med Kalmarhem om de kan komma och ta med sig fåtöljen. Skit saker!
Energin börjar sina så ska försöka få mig något att äta. Måste äta upp dessa förbannade tortillabröd så blir nog samma som igår. Köttfärswraps. Fantasin flödar verkligen när det gäller mat just nu... not.
Humörsvängningar idag alltså. Ska i alla fall äta nu så kanske jag piggnar till igen. Let's really hope so för just nu är hela lägenheten uppochner känns det som.

Thank god for music

Åh tack gode gud! Musiken räddade mig. Slog på lite bra låtar och helt plötsligt kom energin och sa hej. Har försökt få ordning i garderoben och sorterat lite. Tänkte jag skulle kasta bort lite grejer så jag får mer plats men har insett att jag har himla svårt för det. Den där tanken "tänk om jag behöver den här tröjan en dag..." dyker upp allt för ofta.
Nu när jag ändå är igång trots att jag inte druckit ska jag testa att boosta mig själv och faktiskt ta en kopp ändå. Kanske blir total crash och jag somnar ståendes men den risken får jag ta...
Puss!

Vart tog energin vägen?

Hallå!
Var upp åtta imorse för att åka till skolan vid nio. Hade handledning som gick himla bra sen var det hem som gällde med ett stopp på donken. Hamnade helt plötsligt i stan där jag fick med mig en mysig stickad tröja, en t-shirt, bodylotion och bomullstops. Så kan det gå! Kom till slut hem och var trött som ett as. Dum som jag är tänkte jag att jag bara skulle sova en timme innan jag började greja här hemma. Slutade med att jag sov i två timmar och fortfarande är trött som ett as. Skit också!
Jag vill ha vår nu så jag blir lite pigg! Är less på all snö överallt och vill bara ha värme. Allt känns så himla mycket lättare då.
Ska nog fixa massa kaffe som jag sedan ska hälla i mig utan stopp. Måste hitta energin på något sätt nu!
Ha det.

Grupparbetet och kycklingsallad

Hej!
Idag har det varit grupparbete på schemat. Vi drog hem till Sandra hela gruppen och åt lunch tillsammans och planerade vårt arbete. Vi fick faktiskt fram några bra förslag så det känns ju bra. Imorgon är det handledning så ska vara i skolan vid tio. Hade tur eftersom jag kommer kunna åka med Mille och Ellinor imorgon både dit och hem. SKÖNT!
Nu ska jag snart iväg till Coffe och kolla på film. Blir lagom ansträngande för mig idag, har gått runt och känt mig som en zombie.
Puss!
Btw så blev jag upplyst av Ellinor att jag hade fel skor på bilden jag lade ut. Hade inte ens märkt det själv, haha! Så kan det gå när man är trött och skriver...

Spelkväll

Hej!
Kom precis hem från Tilde. Har spelat TP med henne och Coffe hela kvällen. Jag var lätt bäst men hade sån jäkla otur bara! Tilde vann, jag kom tvåa och Coffe förlorade. Helt sjuka frågor, höll på att bli tokig ju... Men kul var det!
Nu ligger jag i sängen och funderar på vad jag ska se för film. Är trött som ett as men vet att jag inte kommer somna på ett tag. Imorgon är det grupparbete hemma hos Sandra som gäller. Som tur är blir det mat också så lite mysigt blir det allt!
På onsdag är det handledning mellan 9 och 12, har ingen aning när min grupp har fått tid men det visar sig. Sen är vi lediga resten av veckan. Ska försöka få ordning här hemma. Bära upp grejer till förrådet till exempel. Får nästan be Coffe eller Erika hjälpa mig för jag vågar verkligen inte bära upp tvn alldeles själv...
Jo, just det! Gjorde mitt första riktiga grafiska jobb idag, haha! Mamma och hennes jobbarkompisar behövde hjälp med att fixa ett infoblad. Tjänade 150 spänn på det, GÖTT!
Var ju även in till stan och köpte nya skor. Blev två par faktiskt. Ett par vanliga kängor och ett par kilklackar jag har suktat efter sen i julas. SÅ snygga båda två. Allt gick på 900 kronor ungefär vilket jag tycker är lätt värt för ett par bra skor. Ska spraya dem också så de håller sig fina. Men det får bli imorgon. Just nu orkar jag knappt skriva, haha!
Nu ska jag slå på en film, släcka ner här hemma och bara mysa.
Nattinatt!

R.I.P älskade converse

Hej!
Jag kom hem för inte allt för längesen. Vi hade workshop hela dagen så nu är jag helt slut i huvudet. Ska springa ner på stan och köpa nya skor eftersom alla mina skor är skit ärligt talat. Mina älskade converse har gjort sitt och stövlarna håller på att ramla sönder så känner att det nog är bäst att införskaffa nya, även om jag hellre hade lagt de pengarna på annat. Men men!
Ikväll är det jag som diskar och städar igen här hemma. Lyckas ju alltid med att få till ett riktigt kaos här hemma efter varje helg.. Har inte tid att vara ordningsam under helgen.
Nu ska jag ta ut lite kyckling som ska tinas. Ikväll blir det tortilla med kyckling och curryröra. Dör lite av hunger!
Ha det gött!

Min älskade familj ♥

Hej!
Gårdagen var riktigt grym! Vi hamnade på Harry's där vi käkade och tanken var att vi skulle bowla men på grund av tidsbrist sköt vi upp det till en annan gång. Maten var jättegod och efter maten beställde vi in drinkar som vi satt och smuttade på. Vi var allmänt tjejiga och fnittrade och hade oss. Skönt att få vara så ibland med, haha! Jag och Tilde var de två som blev kvar sist eftersom hälften av oss skulle hem till sina respektive män. Vi satt mest och snackade en stund innan vi också drog hem. Det är ju en dag idag också så!
Idag blir det nog mer drag eftersom Erikas pojkvän är här och hälsar på så vi ska ut med dem hela gänget är det tänkt. Det blir nog kul fast känner att jag mest vill dansa och ha kul ikväll mera än att supa mig hejdlöst full...
Min älskade mor har lagt upp massa gamla bilder på facebook från min barndom. Hur underbart är det inte att sitta och titta på de bilderna då!? Jag måste säga att jag är otroligt tacksam att jag har haft en sån fin barndom och så fina föräldrar. Kan inte ha bättre föräldrar! Jag har ett humör som hette duga så jag är glad att de stått ut med mig under åren, haha. De har verkligen gjort allt för att jag ska haft den bästa uppväxten man kan tänka sig och ärligt talat tycker jag att de gjort ett bra jobb med mig. Jag känner att min familj är otroligt viktig för mig. Kan inte tänka mig att inte ha kontakt med dem. Jag ringer ju hem väldigt ofta, mest bara för att prata. Det är skönt att jag faktiskt kan ringa och prata om vad som helst. det betyder så mycket att jag är så pass nära med hela min familj.
Det var det som var jobbigast med att flytta till Kalmar. Att inte kunna sätta sig ned vid middagsbordet på fredagkvällen och bara prata i flera timmar med min fina familj. Jag försöker ju åka hem när jag kan men ibland kan det vara svårt att hitta tid.
Detta blev ett långt inlägg men jag vet att mina föräldrar läser min blogg så vill bara säga att jag älskar er hur mycket som helst och att jag är oändligt tacksam att jag har er! ♥
Nu ska jag börja leta kläder till kvällen.
Puss!

När en svordom behövs

Hej!
Ända sen jag kom tillbaka till Kalmar har varje fredag varit som en befrielse. Det har varit mycket nu på slutet och det börjar kännas i bådde kropp och sinne. Workbooken till designhistorian lämnades in idag. Helt jävla underbart! Ledsen att jag svär men det är verkligen så underbart att det krävs en svordom.
Jag och några tjejer ifrån klassen bestämde oss för att fira så ikväll ska vi ut och äta! Vi har väl inte riktigt bestämt vart det blir men det finns en del ställen att välja på så något bra hittar vi nog. Får se om vi sätter oss någonstans efteråt och pratar. Det beror verkligen på hur mycket energi alla har. Med tanke på stressen den här veckan är många av oss rätt döda. Men som sagt så visar det sig då!
Nu ska jag skriva en inköpslista, handla, diska och duscha innan jag möter upp brudarna.
Ha en fin fredag!

Det är ÖVER

Jag är klaaaaaaar med workbooken! Det är helt galet vad vi har kämpat med den. Har suttit i skolan sedan två och bara jobbat. Är hungrig som satan eftersom jag bara ätit två mackor och en kitkat idag.
Nu ska jag hem och njuta av att jag är klar och att det är fredag imorgon.
Puss!

Häller i mig kaffe

Hej hej! Vaknade runt elva idag. Jag är fortfarande helt slut så sitter och häller i mig kaffe. Runt ett går bussen till Nybro där jag ska spendera dagen med att jobba med workbooken igen. Förhoppningsvis går det fort och jag blir klar innan kvällen.
Imorgon är det fredag och det värsta är äntligen över. Jag vill jättegärna fira workbooken på något sätt. Skulle ju vara kul att dra ihop ett gäng och gå ut och äta bara. Orkar ingen mer utgång nu, haha! Men får se hur det löser sig.
Nu ska jag äta och dricka mitt kaffe innan jag måste börja jobba igen...
Ha det gött!

Living the dream

Hallå hallå!
Sitter och trycker i mig överkokt pasta och burk köttfärssås. Living the dream!
Vi satt på biblioteket i fyra timmar. Jag kan säga att jag skrev tills fingrarna glödde! Har kommit en bra bit på väg vilket känns helt otroligt bra. Åker nog in till skolan imorgon för att göra klart allt. Måste verkligen bli klar imorgon eftersom det ska lämnas in mellan ett och två tror jag det var imorgon... Någonstans där i alla fall. Det ska vara utskrivet också så jag hoppas verkligen jag hinner bli klar i tid imorgon.
Nu ska jag ta det lugnt ett tag och kolla på en film eller något annat som kan få mig att slippa tänka på den där skiten.
Puss!

Magont och plugg

Hej!
Började min onsdag med att vakna av att jag hade sjukt ont i magen. Fick så när vi var ute i måndags med så vet inte vad som är felet riktigt. Stress kanske? Slutade i alla fall med att jag var tvungen att skippa dagens föreläsning. Sov i timmar istället. Magen är bättre nu, det känns inte längre som att någon knivhuggit mig om man säger så... Men ingen rast och ingen ro här inte! Nu blir det till att släpa mitt ass till bibblan och försöka få någon ordning på workbooken. Coffe håller mig sällskap så det borde ju gå, haha!
Nu ska jag packa ihop datorn och allt innan han dyker upp.
Ha en fin onsdag!

Helgen som varit

Hej!
Vilken helg det har varit och vilken start på veckan dessutom! Var ut i lördags och hade grymt kul. Först var det togakväll och sen studentpuben som hade grand opening för terminen. Söndagen låg jag död i stort sett hela dagen. Igår var det kursstart för designmetoder och designprocesser. Sen på kvällen var det dags igen. Det var sittning på Palace så vi drog dit efteråt och dansade loss. Det var en helt galen kväll, satan vad kul vi hade! Idag är man återigen död. Ska jobba med workbooken ikväll. Vill väldigt gärna få ordning på allt i tid. Det är väldigt mycket jobb!
Nu i veckan är det inte många lektioner vilket är en himla skön omväxling från förra veckan. Går imorgon och på fredag bara. Nu ska jag dricka kaffe så jag vaknar och få undan lite disk så jag kan laga mat ikväll, haha.
Puss!

.

Hallå igen!
Har inte hunnit med någonting jag har tänkt att göra idag... Ska iväg och hämta paketet från bubbleroom som jag beställde när jag var hemma hos föräldrarna snart i alla fall så jag får det gjort åtminstone. Tilde var förbi här och lämnade kläder som Ellinor ska ha ikväll. Har insett hur mycket av andras saker jag har här hemma, haha!
Testade att fixa min toga också. Har ett lakan som funkar men måste fålla upp den eftersom det blir alldeles för långt för lilla mig. Dessutom är det något genomskinligt så ska försöka leta reda på min vita kjol och något linne att ha under. Det blir nog till att ta bussen ut dit eftersom det är svinkallt idag! Stod och pratade med Tilde ett tag och jag höll på att dö av kyla.
Nu ska jag dricka lite kaffe och värma upp mig innan jag drar iväg till Pressbyrån. Förstår inte riktigt varför de inte kan skicka det till Pressbyrån vid station... Det hade underlättat en del för mig även om det inte är långt till någonting härifrån, haha!
Kaffe åt folket, ja!
Ha det!
Bild från när jag jobbade med bokomslaget. Skulle ta en bild i profil men blev distraherad av mitt vackra ansikte. Helt galet vad vacker jag är.

Sova ut

Hej!
Gud vad skönt det var att få sova ut idag! Helt galet.
Hängde med Tilde och Coffe igår, det är alltid lika knasigt när man är med dem! Vi kollade på  film. Jag fick se Friday the 13th för första gången. Så klart så tjockade vi i oss en massa läsk och chips. Jag och Coffe kom inte därifrån förrän halv två någonting. Sen var det bara hem och sova, var helt slut! Jag somnade med datorn i sängen...
Idag är det fest som gäller, togaparty för att vara exakt. Ska försöka hitta ett bra lakan att ha på mig, haha! Några vänner från puben har ordnat det. Dels är det en som fyller år och dels en som ska flytta. Blir nog kul! Vet inte hur många vi blir men annars går det alltid att vi drar vidare allihopa.
Nu ska jag laga brunch. Blir rostade mackor, ägg, bacon och kaffe. SÅ gott! Lika bra att mysa till det när det är lördag.
Puss!

Ready to scream til I pass out

Mot Tilde för att tjocka sig och skrika till skräckfilm!

Älskade fredag

Hej!
Nu är denna vecka äntligen över! Redovisningarna idag gick bra tycker jag så jag är nöjd. Är helt slut nu men måste städa här hemma. Det är kaos för att uttrycka sig fint...
Vid halv sju bär det av till Tilde där det blir filmhäng hela kvällen/natten. Känner jag oss rätt blir det nog en hel del flummande också för den delen, haha! Vi ska tydligen se skräck/blod filmer så jag kommer ju att skita på mig av rädsla. Hatar sånna filmer! Spöken och andar och sånt går bra men just blod är inte okej. Funderar på att ta med mig en egen kudde så jag är säker på att jag har något att gömma mig bakom.
Nu ska jag belöna mitt hårda arbete den här veckan med lite coca cola ♥
Puss!

Bokomslag klart ♥

Är man trött eller är man trött när man börjar skriva sitt inlägg på inloggningssidan där man skriver in mejlen...
Nu är i alla fall det där förbannade bokomslaget klart. Har egentligen bara suttit och testat olika varianter hit och dit, hade själva designen klar redan vid tio. Men sån är jag! Ska alltid peta och ändra och försöka bestämma mig. Slutar i alla fall oftast med att jag väljer det jag hade från början, haha.
Imorgon är det äntligen, äntligen, äntligen (den här fredagen förtjänar tre "äntligen") fredag. Har två redovisningar sen är designhistoria kursen slut. Bara workbooken kvar men den får jag ha panik över nästa vecka. Det har varit en tung start nu när man kom tillbaka efter jul men samtidigt har man ju kommit igång ordentligt också. Nu är det ju bara att tuta och köra fram till vår. Fast fortsätter det så här intensivt så dör jag nog. Bryter ihop lite i så fall, men det kan man ju behöve i ibland med!
Ska jag kolla på någon serie innan jag somnar. Vill egentligen kolla på film men det är alldeles för sent för det nu.
Nu ska en nöjd Alexandra lägga sig i sin säng och bara vara.
Nattinatt!
Klaga inte på titeln, det är inte jag som kommit på den...
Inspirerades av Milton Glaser och Alexander Gelman som jag läst om nu i veckan! Pop art is the shit as we say.

12 januari 2012

Hejsan!
Vi hade återigen turen att få sluta tidigare så vi kunde jobba med våra grupparbeten och bokomslag. Planen för denna kväll är som alla andra... Plugg, plugg, plugg. Däremot kan det hända att jag hakar på Coffe och Linn och drar till IKEA. Behöver en taklampa, haha!
Nu ska jag fixa lite kaffe så jag håller mig vaken, sen är det väl bara att dra igång med bokomslaget!
Ha det!

Skissat

Hej igen!
Har suttit och skissat ett tag nu. En bild börjar ta form i mitt huvud. Ska jobba med det här imorgon med så det är klart. Har även grupparbetet, vi måste få ihop det sista sen måste vi ordna inför redovisningen. Men nu börjar jag bli helt snurrig så ska hoppa in i duschen. Kanske fortsätter efter det, men troligen kommer jag somna med tanke på hur slut jag är. Skönt att äntligen få komma i säng i tid för en gång skull!
Nej, duschen som gäller nu.
Ha det! Puss!

Flyt

Oj vilket flyt! Jag är redan klar. Det var däremot svårt att hitta information om honom men jag fick i alla fall ihop en text och lite bilder. Nu blir det mat innan jag börjar köra igång med bokomslaget. Har absolut ingen aning vad jag ska göra men tror jag ska köra ett Milton Glaser inspirerat omslag faktiskt. Gillar hans stil. Funderar att göra något liknande som hans bild av Bob Dylan. Grymt snyggt!
Nu väntar en efterlängtad måltid. Ha det bra!

Jag har tur

Hej hej!
Jag hade en himla tur idag. Skulle ju egentligen slutat 16 och sedan suttit kvar för att arbeta med grupparbetet men vi fick lektionstiden åt att jobba med det så kunde åka hem redan tjugo i! Det är alldeles utmärkt för min del för nu kan jag skriva om min designer och dessutom hinna börja på bokomslaget som ska in på fredag. Yey! Jag ska dessutom diska och städa lite idag tänkte jag. Får ta en paus emellan och göra det. Det är ju trots allt bra att ta pauser och inte tänka på allt plugg. I övrigt händer det inte mycket spännande i mitt liv. Hinner inte annat än plugga just nu. Jo, det kan jag ju berätta som är lite kul för min del. Jag fick VG i kursen grafiska verktyg. SÅ gött!
Nu ska jag dricka kaffe och börja leta fakta om Alexander Gelman. Roligt värre!
Puss!
Tuff snubbe!

Dags att sova

Äntligen klar med arbetena. Hann inte med en uppgift men får väl bli imorgonkväll... Min koncentration har inte varit på topp så att säga. Nu ska jag krypa ner under täcket och gömma mig tills imorgon. Jag hoppas imorgon blir en bättre dag.

Vila i frid fina du ♥

Helt ofattbart. Jag är helt mållös just nu. När man tror att faran är över så händer det här. Du kommer vara saknad Dennis ♥

Smärtsamt lång dag

Hej!
Kom nästan precis hem. Det har varit en smärtsamt lång dag. Jag har känt mig som en zombie men nu så har jag fått i mig kaffe och maten står på spisen. Underbart! Idag bjuds det på hemmagjorda köttbullar i tomatsås och pasta. Blir sjukt hungrig bara av att tänka på det!
Den här kvällen blir det enbart plugg men av någon anledning känner jag mig helt plötsligt riktigt taggad till att få allt gjort. Imorgon ska jag stanna i skolan och jobba med ett grupparbete så jag hoppas jag har samma energi då.
Nu är min mat snart klar. MAAT!
Ha det bra!

Tupplur

Hallå igen då då! Jag har precis käkat så nu är jag mätt och glad. Var så himla trött så jag tänkte sova en timme. Råkade dock sova lite för länge så halv nio var jag iväg till affären. Fick med mig lite mat, frukost bland annat! Så nu klarar jag mig ett tag till i alla fall, haha. Ska väl iväg och storhandla någon dag när jag har tid och ork. Det är ju rätt fullt upp den här veckan som sagt...
Så nu ska jag plugga sen blir det nog till att sova så jag orkar morgondagen.
Ha det!

Handla, plugga, städa

Hej igen!
Jag överlevde dagen och är vaken än! Helt otroligt. Det är fullt upp den här veckan så ska försöka hinna med lite uppgifter vi fick idag efter jag varit och handlat. Måste ju dessutom städa här hemma. Det är så instängt, hade det inte varit så äckligt kallt hade jag nog öppnat fönstret ordentligt.
På tal om kallt måste jag ut i kylan för att införskaffa lite mat. Har enbart tonfisk i kylskåpet. Hittade fisk och kyckling i frysen också, lyckan! Däremot blir det nog något annat ikväll. Efter jul och nyår är det ont om pengar så får planera mina inköp väl nu.
Nu är det dags att skriva en inköpslista annars blir jag så virrig när jag kommer in på affären, haha!
Puss!

Tjugo över sju

Hej!
Klockan är tjugo över sju och jag är faktiskt vaken. Det är smärtsamt, men jag är vaken i alla fall! Idag är det skola mellan 9 och 16... Imorgon är det skola mellan 9 och 16... dagen efter det är det skola mellan 9 och 16... ja, ni kanske förstår min poäng. Jag kommer dö! Det är underbart att vara tillbaka men just nu känns det som om bussen jag kom hit med har kört över mig några gånger, haha.
Ska slänga i mig kaffet och försöka se levande ut. (Ja, det är dags att återgå till snabbkaffe...) Bussen går 8.05 så dags att ta tag i det här möjligtvis.
Ha en fin måndag! Ska i alla fall bli väldigt kul att träffa alla igen!

Packar

Hejsan hej!
Idag är det dags för mig att åka tillbaka till mitt kära Kalmar. Jag har i stort sett packat allt, väntar bara på att min plattång ska svalna sen är jag klar... Det kommer bli drygt att sitta på en buss mellan tre och elva men samtidigt är jag så slut att jag kommer sova halva vägen.
Jag har vänt på dygnet totalt så kommer ta emot att ta bussen 8.05 imorgon... Nu ska jag kolla att jag har allt. Om en timme måste jag vara i Tierp och ta tåget mot Uppsala. Blir tvungen att byta buss dessutom i Stockholm vilket är lite jobbigt med tanke på all packning jag har. Det svåraste är ju skrivaren! När jag åkte ner så hade jag ju en liten väska, datorn och en kasse med julklappar med mig. Nu har jag en enorm resväska, datorn OCH en skrivare... Jag kommer dö, haha!
Ha det gött, slänger kanske in ett inlägg på bussen om internet funkar.
Puss!

Sista kvällen

Hallå!
Ska alldeles strax sova. Det kommer bli en lååång resa hem imorgon...
Middagen var jättemysig! Vi avslutade kvällen med att kolla på Morden i Midsomer. Kommer sakna att kunna bara hänga med familjen på det viset när jag åker tillbaka.
Det är verkligen en konstig känsla att åka tillbaka efter tre veckor här! Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta känns det som. Jag vill ju hem till Kalmar som jag saknat såå mycket men samtidigt är det alltid lika tungt att lämna föräldrarna framförallt! Förhoppningsvis känns det lättare när jag väl når Kalmar. Det brukar bli så att när man väl kommer fram och börjar känna igen sig så är man himla glad ändå, haha!
Nu ska jag sova. Bussen går tio över tre från Uppsala imorgon och jag ska hinna packa och duscha och allt.
Nattinatt!

Grym kväll

Hej!
Gårdagen var galet rolig! Vi åt vin och åt sallad. Helt sjukt vad gott det var! Sen spelade vi lite singstar innan vi tog tåget in till Gävle. Väl där blev det dricka och dans fram tills de stängde. Tågen går så himla sent nu så vi var inte hemma förrän efter fyra. Sov rätt gott efter det kan jag säga, haha!
Idag har jag mest sovit. Nu till kvällen blir det middag med hela familjen. Sista kvällen hemma. Imorgon bär det av tillbaka till Kalmar. Det känns konstigt att åka. Är lite splittrad. Jag kommer ju sakna alla här hemma men samtidigt har jag längtat ihjäl mig att få åka till Kalmar. Blir nog bra till slut när jag väl är på väg.
Nu ska jag dricka kaffe med alla och vänta på att maten blir klar. Börjar bli hungrig nu faktiskt! Idag serveras det lax, gööött!
Lägger kanske upp lite bilder från igår här sen. Vågade däremot inta ta med mig kameran ut på krogen. Jag är ju inte den smidigaste med mina saker så ville inte utmana ödet...
Ha det bra!

Systerkväll

Hej!
Jag är nu redo att åka. Ska föra hos Tessan, blir vin och sallad. Gott! Måste bara svänga förbi affären och köpa kyckling, haha! Det blir Gävle ikväll eftersom det enbart var pubkvällar på nationerna idag. Men det går bra det här med! Har ju inte varit ut på krogen alls sen jag kom hit.
Emma var här en sväng också så hann träffa henne innan jag åker, yey! Nu ska jag bara låta nagellacket torka sen bär det av. Hoppas verkligen det blir en bra kväll det här!
Ha en fin fredag och trettondagsafton!
Puss!

JVM-guld!

Åh vad underbart! JVM-guld i förlängning. Det var jobbigt men fy vilken lycka när det blev mål. Det bästa är nästan att se deras reaktion. Ren och skär lycka är vad det är! Nu ska jag sova gott. Det blir en lång dag imorgon.
Puss!

Nervvrak

Hej!
Sitter och kollar på hockeyn just nu. Har insett att jag inte har nerver för att kolla på det här! Det har ju varit SÅ många chanser. Ett litet mål är väl inte för mycket begärt i jvm!? Pappa gav precis upp nu när det blev förlängning så sitter här själv... Jag kommer få en hjärtattack innan detta är över!

Things are looking up

Okej, nu börjar det se ljust ut igen här! Det blir mys med Anna med dipp och grönsaker. Först blir det tacos med  föräldrarna. Lite tur att jag får komma ut ur huset. Börjar lessna rejält på min kära mor som verkar ätit citron idag med tanke på hur sur hon är! Förhoppningsvis blir det bättre efter maten.
Nu ska jag försöka höra om det är någon som faktiskt tänker åka och handla så det blir någon mat. Är galet hungrig!(Det saknar jag också med att vara i Kalmar... jag kan handla när jag vill och laga mat när jag är hungrig, haha!)
Puss!
Bjuder på en bild från min lägenhet i Kalmar. Saknar lite, ja.

Botten

Åh, jag dör av rastlöshet. Emma kunde inte ses idag och lyckas inte få tag på någon som kan ses. Mitt humör har nått botten och inte finns det nå kaffe hemma heller. Det är döden! Dessutom har jag gått runt och saknat Kalmar otroligt mycket idag. Förhoppningsvis blir morgondagen bättre. Nu ska jag sova fram till middagen tror jag...

Syrran och Roy

Hej!
Tessan och Roy har precis åkt hem. Det blev pizza och film med dem. Sen har vi suttit och druckit kaffe och pratat om deras resa.
Nu till kvällen ska jag äta lamm och potatis med föräldrarna och bara mysa. Imorgon blir det en träff med Emma och på fredag ska jag ut med Tessan och Roy. Antingen blir det Uppsala och nationerna eller så blir det Gävle. Får se, vore ju kul att gå ut på nationen med syrran.
Nu ska jag kolla på Biggest Loser med mamma innan maten.
Puss!

Rastlös

Hej!
Det blev inget Uppsala idag. Jag håller på att bli tokig av att inte göra något! Jag vill gå på bio eller gå ut och käka eller något sånt! Jag vill göra NÅGOT i alla fall, innan jag blir tokig här hemma. Syrran och Roy kommer hem idag också så de galna hundarna åker hem idag, haha. Får se om det blir någon utgång eller myskväll med syrran och Roy någon dag här innan jag drar hem igen. Det är ju inte ens en vecka kvar innan jag åker!
Imorgon ska jag träffa Emma. Saknat den skrutten!
Men nu borde jag fixa lite lunch faktiskt. Hungrar ihjäl!
Ha det bra!
Halvgammal bild på oss.

A touch of Italy

Hej!
Sitter och väntar på att mamma ska duscha klart så vi kan åka och handla. Idag är det jag som står för maten, ska nämligen göra den italienska pastasåsen med kyckling och soltorkade tomater som jag alltid när jag är i Kalmar. Ska bli grymt gott!
Ikväll ska vi dessutom iväg till simhallen. Jag är inte så taggad för jag har haft ont i halsen sen nyår men samtidigt vore det skönt att få röra på sig.
Nu ska jag leta upp receptet.
Ha det!

2012-01-03 01:14

Hej!
Filmen var fruktansvärt pinsam, älskar det! Just nu sitter jag och kollar på Breaking News men ska snart krypa i säng. Imorgon är det bara jag och mamma hemma. Jag ska nog hoppa upp på motionscykeln och cykla i någon timme. På kvällen blir det dessutom simning. Lika bra att börja lite lätt innan jag kommer tillbaka till Kalmar. Ska ju börja gymma. Lite läskigt med tanke på att jag aldrig gjort det förr. Jag har i alla fall några härliga människor från min klass som också gymmar som kan stötta mig, haha!
Godnatt!
Så här lycklig är jag ändå! (Bilden lånade jag av Josefine)

Nyårsafton

Hej!
2012! Helt sinnessjukt att det redan är 2012...
Nyår var roligt. Jag firade ju med några från gamla klassen och deras vänner. Jag åt middag här innan med föräldrarna. Maten var underbart god! Efter middagen drog jag in till Uppsala och mötte upp de andra. Jag hade himla kul det här nyåret! Det blev lite kaos mot slutet, för en gång skull var jag inte med i det haha! Vi sov hemma hos Qais och dagen efter blev det pizza, chips och cola. Jag och Rebecka rörde oss inte från hans soffa förrän vid åtta.
Ikväll blir det middag med föräldrarna och filmmys!
Några bilder från mitt nyår.