Ont i själen

Hej!

Ligger på soffan hemma hos föräldrarna. Har spenderat veckan här och hunnit med att träffa lite vänner. Imorgon bär det av mot Småland och Kalmar. Jag har verkligen saknat den staden men det kommer kännas lite konstigt att inte ha Coffe där med mig. Han åkte till Köpenhamn förra söndagen. Kommer bli jobbigt de kommande månaderna men det är bara att bita ihop. Nästa fredag ska jag följa med klassen på studiebesök på Louisiana i Köpenhamn så stannar över helgen och umgås med mannen min. Tack gode gud för Skype!

Vi var i Skövde förra veckan och det var full fart hela tiden kan jag lova! Träffade hela släkten i princip och alla vännerna. Det var riktigt kul!

Snart börjar skolan också, ska bli spännande att se hur det kommer gå. Ska väl först och främst hitta till rätt sal haha!

Nu ska jag dricka lite kaffe och vänta på mamma. Ikväll blir det middag och vin här hemma!

Ha det bra!


Home, sweet home

Hej igen!

Hemma äntligen efter en resa med försenad buss och motorproblem. Det har inte varit kul men nu ligger jag åtminstone i min säng och ska sova några timmar innan det är dags att börja tvätta.

Inatt sove Coffe här eftersom Anton tar över hans lägenhet. Ska försöka städa så att det är rent tills vi åker, skönt att komma hem till en fin lägenhet när jag kommer tillbaka.

Nu ska jag stänga ner helt och bara sova!

Nattinatt!


Sista passet

Ligger just nu i en säng ovanför Ebbas. Det har varit en helt sinnes kväll... Tydligen är det motorcykelträff i Borgholm nu så det har varit x antal bikers på Ebbas. Allt exploderade framåt kvällen dessutom. Trodde jag skulle kunna ta bussen hem vid elva (som för övrigt är den sista bussen) men var tvungen att komma tillbaka för att det var så mycket. Så istället hamnade jag här inatt. Kanske tar första bussen kvart i sex men får se hur trött jag är. Har dessutom tvättid hemma klockan tolv så ska försöka ta mig hem så fort jag kan! Detta var för övrigt mitt sista pass på Ebbas. Nu väntar en resa till Skövde med Coffe och sedan en vända hem till föräldrarna innan skolan startar igen.

Nu ska jag försöka få lite sömn några timmar åtminstone. Godnatt!


Städa

Hej!

Ligger på sängen hemma. Försöker hitta orken att ta mig iväg till gamla lägenheten och börja städa ordentligt där. Köpte lite starkare rengöring så jag får bort allt ordentligt, speciellt i badrummet. Ser dock inte fram emot att ta mig dit. Är helt slut idag, vädret hjälper inte heller. Det är grått och trist.

Fick precis ett pass av Åse från jobbet så ska jobba på tisdag.

Nej, nu borde jag börja röra på mig.

Ha det!


Lördagssyssla

Hej!

Hade en bra start på helgen igår. Spenderade dagen på stan med Coffe och fikade i solen. Framåt kvällen gjorde vi tacos och bara slappade innan vi drog till Tilde och Mikael och drack lite öl. Coffe skulle jobba idag så han drog hem när vi andra gick till stan. Det var galet mycket folk överallt däremot eftersom det är stadsfesten denna helg. Kvällen slutade runt två efter att vi köpte med lite mat. Men trots att det var en ganska lugn kväll tog det på krafterna så har varit seg hela dagen. Ikväll blir det en lugn kväll hemma med Coffe istället. De andra ska dra ut men jag har verkligen inte energin, för att inte tala om att jag inte har pengarna till det heller.

Ska försöka vila ett tag innan jag tar tag i städning och matlagning här hemma.

Ha det fint!


Vågen

Hej!
 
Fick bekräftat imorse att jag tappat vikt. Har tidigare legat på 64, åtminstone senast jag vägde mig vilket borde varit vid jul. Men idag visade vågen 59! Har med andra ord tappat 5 kilo denna sommar enbart genom att rusa runt på jobbet. Det var grymt skönt att få det bekräftat. Funkade nästan som en extra boost att försöka hålla kvar det här nu.
 
Efter lunchen idag somnade jag och Coffe ihop och sov nästan över två timmar... Helt galet! Jag ska koka kaffe strax och försöka piggna till så jag orkar ta disken och laga mat. 
 
Puss ♥

Hemma igen

Hej!
 
Kom hem för cirka en kvart sedan. Kunde åka med Maria från jobbet hem så slutade klockan tio över tolv. Tog även ut pengar så nu har jag så jag klarar mig tills jag är hos föräldrarna! 
 
Det var myyycket idag på jobbet! Trots lågsäsong fick vi ut närmare 700 tallrikar! Så får se hur mycket jobb det kan tänkas bli i fortsättningen. Låter som jag kommer få svar imorgon om det så får se då. 
 
Det här jobbet har gett mig mer än bara pengar, jag har gått ner i vikt dessutom. (Tror jag åtminstone, har tyvärr ingen våg..) Ska försöka sköta mig nu till hösten så jag inte går upp allt igen. Som tur är har jag betydligt bättre kök nu så jag kan planera för hela veckan om jag så skulle vilja. Helt underbart! 
 
Imorgon blir det som sagt en del ärenden på stan och dessutom behöver lägenheten städas lite. Får se om jag tar mig ut till gamla lägenheten här någon dag snart. Hade besiktningen igår som verkade gå igenom utan problem. Vill bara få allt klaaart nu med hela flyttkaoset. Snart börjar dessutom Coffe packa ned sin lägenhet igen inför resan till Köpenhamn. Kommer verkligen bli tomt utan honom, tur att det är smidigt att resa dit i alla fall! På plussidan får jag låna hans micro medan han är borta, haha!
 
Nu ska jag gå och sova!
 
Nattinatt ♥
 
Lite bilder från sommaren i Kalmar ♥
 
 

Laddar med kaffe

Hejsan!

Sitter och laddar upp med kaffe innan jobbpasset. Är så galet seg! Risken finns att det är sista passet nu, om jag inte får hoppa in något nästa vecka för någon. Högsäsongen är ju över så saker och ting trappas verkligen ner, inklusive oss i personalen. Men det visar sig, jag har inte hunnit kika på schemat ännu heller.

Jobbar till stängning så är inte hemma förrän tolv inatt. Imorgon blir det lite ärenden på stan och kanske en tur till stranden om vädret är med. Dessutom måste jag hinna städa lägenheten ordentligt innan jag lämnar ifrån mig nycklarna. Mycket som ska ordnas nu, kommer kanske till och med kännas lugnare när skolan börjar!

Nu ska jag snart byta om, går på halv fem.

Ha det!


Biljetter hit och dit

Hej!

På väg till jobbet. Slutade egentligen förra veckan men snackade med Camilla om jag kunde få något pass så jag klarar mig sista två veckorna här i Kalmar så jobbar idag och imorgon, halv fem till stängning.

Igår köpte jag och Coffe biljetterna till Skövde. Åker söndagen den 18e och stannar cirka fem dagar innan jag drar till Uppland och är där tills skolan börjar. Ska bli skönt att få ha lite ledighet innan skolan drar igång, framför allt att få se Skövde äntligen och även hinna umgås med familjen.

Nu ska jag vila ett tag, värmen tar kål på mig!

Ha det bra!


Sola, minigolf och lite fest

Hej!

Har legat och vilat ett tag men måste dra igång med att städa här strax.

Jag och Coffe tog en vända till stranden och sen spelade vi minigolf borta vid stensö. Jag förlorade dock, men kul var det!

Om cirka en timme börjar förfesten hos Coffe. Ser ut att luta mot Vallen ikväll. Ska försöka hinna göra mig i ordning också tills alla kommer.

Ha det!


Solsken men inget solande

Hej!

Trots solsken och inte ett moln på himlen ligger jag inte på stranden idag. Måste se till att diska och städa här så det är fint till imorgon. Det är nämligen utgång som gäller imorgon, vi blir en del som ska ut. Tanken är att vi förar hos Coffe så blir nog en del spring här också kan jag tänka mig. Så ska försöka få ordning.

Jobbar ikväll dessutom så kommer hem sent ikväll. Är i servisen idag så får se om jag behövs, oavsett måste jag dit och räkna ihop mina timmar. Snart är min tid på Ebbas över. Ska hinna med att följa med Coffe till Skövde och en vända hem till Uppland också innan skolan börjar. Tessan och Roy har precis flyttat in i deras nya hus så det blir inflyttningsfest när jag kommer fram! Spännande! Ska bli skönt att få ha lite ledigt innan skolan börjar.

Nu ska jag ta mig i kragen och börja diska innan det är dags att röra på mig.

Ha det!


Inget jobbande idag

Hallå hallå!

Det blev inget jobb idag, fick sms om att det blev inställt så nu fick jag en dag extra ledigt. Får se hur mycket jobb det blir framöver eftersom lågsäsongen börjar nu.

Så idag blir det nog att försöka ta sig ut i solen men innan dess ska jag hinna laga mat och sortera tvätten från igår.

Ha det fint!