Resultat

Hej!
Nu är allting äntligen klart! Vi slingade håret först för att få bort det mesta av utväxten och sen lade vi i en mer askblond färg i alltihopa. Den färgen täckte förvånansvärt bra måste jag säga! Det är lite lite mer guld uppe på huvudet än i längderna men det är nog bara jag som ser sådant, eller i alla fall bryr mig haha! Så jag är nöjd.
Hungern stillade jag med lite mackor så ska nog krypa ner i sängen nu istället. Har en lång dag i skolan imorgon. Insåg precis att jag inte har någon lunch... Det var inte bra av mig. Men men får lösa det imorgon!
Här kommer bilderna. (Ja, jag vet att jag ser ut som ett helvete!)
Innan färgningen
Med min otroligt snygga hätta!
Slutresultatet (Min cam är inte den bästa så det ser inte riktigt ut så but you get the picture. Dessutom drar jag till med mina psykögon... Har någon dold mörk sida eller något sånt.)

Färgen är i

NU är andra färgen i och jag ska vänta tjugo minuter innan jag får skölja ur det och se resultatet. Vet inte om det kommer bli sån fruktansvärt stor skillnad men det gör mig inte så mycket heller. Vill bara känna mig lite fräsch till på fredag!
Borde steka köttfärs och hacka grönsaker så jag kan äta tacos, har inte ätit än men vill inte börja laga mat medan jag har färg i håret. Roar mig med att dricka julmust så länge. Ska i alla fall bli spännande och se hur det här blir. Alltid lika fascinerande att färga håret hemma!
Lägger upp bilder sen på hela processen... jag ser fruktansvärt hemsk ut i hättan så det är något att se fram emot.
Ha det så länge!

Valentine's Day

Hej!
Har legat och kollat på Valentine's Day och snyftat lite. Den är ju så fin! Ska plocka undan lite i badrummet så vi kan färga håret på mig snart. Ska bli så skönt  att få bort min enorma utväxt.
Återkommer med bild sen!
KÄRLEK!

Back från stan

Hej!
Är tillbaka från stan. Handlade hårfärg, stumpbyxor, en secondhand väska för 25 kronor (!) och MASSA mat. Så nu har jag laddat ordentligt här! Jag hade Erika som stöd i affären idag vilket nog var bra för jag var så lost. Visste inte alls vart jag skulle börja. Slutade i alla fall med att jag köpte en blekning (slingor för att få bort utväxten) och en hårfärg i en askblond nyans. Jag hoppas det blir bra och att det faktiskt blir någon skillnad. Tråkigt annars ju...
Erika ska iväg och träna så jag slappar tills hon är klar. Ska hinna käka och städa toaletten sen också. Men först blir det lite Scrubs!
Puss!
Inte världens finaste utväxt kanske...

Blondin

Hallå!
Slutade tolv idag och fick skjuts av Micke eftersom de hade plats i bilen. Har hunnit göra iordning lite mat också så sitter och försöker få mig det men det är så satans varmt!
Idag ska jag jobba med min workbook och så ska jag låta Erika färga mitt hår! ÄNTLIGEN! Blir nog inte rött i alla fall, har varit alldeles för velig. Skulle ha gjort det för längesen men nu känns det bara nej, jag orkar inte. Det är på tok för mycket jobb och känner jag mig själv rätt så kommer jag vara lat och inte göra något åt det vilket kommer resultera i århundradets fulaste utväxt... Så nej, jag håller mig till blont.
Nu ska jag slänga i mig maten innan det är dags för att dra och köpa hårfärgen.
Ciao!

Min julkalender

Min julkalender detta år:

Att göra

Hejsan hej!
Är nästan precis hemkommen från skolan. Hade skisskurs och hann inte klart med min bild så nu måste den göras fort som satan! Men allra högst upp på min lista står MAT. Är så sjukt hungrig, käkade senast vid elva ju. Planen för denna kväll är att försöka bocka av så mycket jag bara kan på min "att göra"-lista så jag kan somna gott sen.
Seg Alexandra med en hungrande mage.

Hemresa bokad

Godmorgon!
Helt galet att jag vaknade innan nio idag! Har vänt på dygnet helt så är förvånad över att jag kom upp överhuvudtaget, haha.
Runt elva ska jag möta upp de andra för att gå till Kalmar nyckel. Det ska införskaffas biljetter till Kaktusgalan som sagt. Efter det blir det nog en vända till stan om jag hinner. Måste köpa massa mat för just nu finns det inte mycket i mitt kylskåp. Sen måste jag skynda mig hem och göra klart uppgiften till skisskursen...
Igår bokade jag dessutom biljetter hem! Känns rätt bra att ha det ordnat och klart. Längtar hem till Fors nu när julen kommit. Det är ju tydligen snö hemma. Här är det fyra grader varmt och blå himmel. Satte i alla fall upp adventsljusstaken igår och ställde ut de två tomtar jag har, haha!
Nu ska jag ta en kopp kaffe sen hoppa in i duschen innan jag springer iväg, måste hinna ta ut pengar också innan. Hatar att de tog bort bankomaten utanför mig så nu måste jag in till stan varje gång jag ska ta ut.
Ha det fint!
Snart får jag krama på min skrutt igen! (Och min älskade familj så klart!)

Mainstream?

Jag är helt slut! Nu är allt klart, ska bara sopa och moppa sen ska jag slå på en film och dö lite, haha. Hur fan lyckas man få en kopp längst in UNDER sängen...?
Har suttit och kollat igenom filmerna som är nominerade till kaktusgalan nu på fredag. Fy satan vad bra dem är, haha! Har röstat på favoriterna nu så får se om man är mainstream nu eller inte!
Nej, borde sopa här nu och så innan jag ger upp helt, haha!
Puss!

Kaos

Hej igen!
Köpte mat och tänkte jag skulle käka sen köra igång här hemma men så blev det ju inte... Men nu så! Nu ska jag köra igång igen. Försöker ladda med musik så jag får lite energi. Enda jobbiga är den där förbannade lamglkpan som jag hade sönder i lördags när jag öppnade fönstret för att kasta ner nycklarna åt grabbarna... Det var ju en glaskupa som gick sönder så hade glas överallt. Dessutom så är det brist på ljus i min lägenhet eftersom jag inte heller har en taklampa. Åh, för mycket som måste göras!
Glömde helt bort inlägget men fortsätter nu då... Men nu har jag i alla fall fått undan mycket men det är mycket kvar. Men jag ser ljuset i tunneln! Uppdaterar senare med en bild. Typ inatt men ändå!
Ha det!

Grinchen

Åh, orkar inte med min kropp! Har fruktansvärt ont eller vad man ska säga. Jag har ingen energi och det känns som att jag skulle kunna sova i en vecka, trots att jag sov länge idag. Visst var jag uppe rätt sent också men ändå. Lägenheten ser fortfarande förjävlig ut så måste få ordning här idag. Har dessutom inte ätit på hela dagen, mått lite smått konstigt. Men nu börjar magen faktiskt kurra. Så får se till att få i mig något.
I övrigt insåg jag precis vilken brist på julstämning jag har. Jag brukar vara den som alltid sitter i slutet av oktober och spelar jullåtar men i år har den enda julmusik jag lyssnat på varit den som hörts ifrån grannen ovanför. Har dessutom inte satt upp julstjärnan eller något pynt överhuvudtaget. Kan ju bero på att vi inte har sett en endaste liten snöflinga här i Kalmar. Det är dessutom 6 grader ute... Usch, vad jag låter cynisk! Måste rycka upp mig!
Nej, nu ska jag äta något. Sen blir det till att få undan allt skit här hemma och pynta. Kanske till och med är så vågad att jag spelar jullåtar medan jag städar... Who knows!
Jag idag...
Puss!

Nattshopping igen

Hej hej!
Jag kan inte sova... Har legat och lyssnat på kaoset utanför. Var orolig några gånger att jag tyckte jag hörde trädet knaka, haha! Tror det lugnat sig lite nu. Låter så i alla fall.
Idag har jag verkligen inte gjort någonting. Jo, jag skypade med Rebecka här på kvällen. Annat än det har jag bara degat. Imorgon blir det till att städa och storhandla! Om nu vädret tillåter mig att gå utanför dörren. På tal om att handla så beställde jag precis en vinterjacka. Har ju sprungit runt med min skinnjacka i en evighet nu så det var dags att hitta något varmare tyckte jag. Jag vet att jag beställde en rätt dyr klänning nyligen också men vinterjacka är ett måste nu när det faktiskt börjar bli kallt. Har ju klarat mig helt okej fram tills nu måste jag erkänna!
Den fick det bli. Kostade bara 600 kronor så jag kände att det var värt det. Det är ju det man får betala för en rätt okej jacka här i Kalmar med. Dessutom är den ju rätt snygg så jag kan inte vara annat än nöjd! Tur att man får åka hem till föräldrarna i mitten av månaden och bli matad, haha!
Nu ska jag försöka sova igen. Nattinatt!

Storm

Hej!
Förstår inte hur jag överlevde helgen alltså. Som sagt mådde jag ju skit igår men lyckades ta mig i kragen och pallra mig iväg till förfesten. Kvällen var kul och slutade på en efterfest här på smålandsgatan med några. Eller rättare sagt "gör vad du vill-häng efter festen", haha! Var hemma runt fem har jag för mig, kollade inte klockan utan bara slängde mig i sängen helt utslagen.
Idag är det ju stormvarning över hela Sverige i princip. Kalmar ligger mittemellan klass 1 och klass 2 varning så jag hoppas på att det ändå är mer åt det lugna hållet. Det har blåst rätt mycket och regnat. Trotsade vädret och drog till butiken runt hörnet här för att köpa mat. Hade ju inget i kylskåpet! Det blev en panpizza och en currygryta, haha!
Nu ska jag äta sen ska jag mysa ner mig i sängen (trots att jag sovit hela dagen, hehe) och kolla på film.
Ha det bra!

Bakis

Åh skjut mig... Är huvudet dumt får kroppen lida kan man ju lugnt säga idag! Gårdagen var grymt kul men spårade en aning för mig. Thanksgivingmiddagen blev lyckad, maten var väldigt underlig men det var gott! Vi drog till studentpuben och sedan vidare till Sjukan. Det var någonstans däremellan som det gick utför för min del, haha. Så idag har jag mått SKIT. Har bara sovit och kollat på datorn. Försökte äta lite mat men klarar inte av det. Det bästa är att ikväll är det utgång med Simons änglar så att säga haha! Så måste försöka vakna till nu känner jag. Ska möta upp de andra om en timme ungefär så borde hoppa in i duschen ganska snart. Förhoppningsvis blir det lugnare idag än igår.
Ha en fin lördagkväll!

Beställd

NU är klänningen till galan och nyår beställd. Den kommer någon gång nästa vecka, men senast torsdag så det är ju himla bra! Kul att jag beställde den en kvart efter att pengarna kommit in på kontot, men är man kär så är man haha!
Åh dör lite! Hihi!

Times changes

Hej!
Det är helt galet vad tiden går fort. Ibland undrar jag om tiden går snabbare här i Kalmar än i övriga Sverige...Tiden går fort när man har roligt brukar man ju säga!
Idag sov jag ut för vi var lediga, vilket var väldigt skönt för satan vad slut jag var igår när jag kom hem! Kan ju säga att dagen varit väldigt lugnt. Har roat mig med att måla i stort sett hela dagen. Är i princip klar och ska bara plocka ihop lite så jag har allt samlat och klart tills imorgon. Måste nämligen åka in tidigare imorgon så jag hinner montera upp mina skisser på ett A3. Lite drygt men vad gör man inte!
Imorgon är det redovisning så klart men efter det är det bara hem till Kalmar för att laga thanksgiving-mat med Amanda och några till. Vi blir en del så får se hur det kommer gå för oss att laga all mat, haha! Men kul ska det bli! Kommer ha fullt upp i helgen för på lördag sen blir det förfest med Simons änglar (jobbarlaget från igår) och några andra och sen utgång ser det ut som. Grymt!
Nu borde jag plocka ihop lite så jag orkar upp imorgon!
Puss och nattinatt!
Till skisskursen har vi fått i uppgift att göra en liknande bild. Spännande!

I will survive

Hej!
Jobbade på studentpuben för första gången ikväll. Det var galet kul alltså! Gänget jag jobbade med var så himla härligt och allting flöt på rätt bra ändå. Jag krossade bara ett glas (och en tom flaska men det var inte mitt fel, haha!) så jag är stolt! Vågade till och med stå i baren och ta emot beställningar, woohoo! Överlevde kvällen och fick dessutom gratis mat PLUS ett jobbarkort så jag kan käka där igen. MUMS! Dagens ros går till Ellinor som jag hoppas läser detta...hade inte klarat mig utan dig!
Nu ska jag sova!
Nattinatt!

Städa

Hej!
Jag är helt fruktansvärt seg! Ska ju hinna diska och städa innan Ellinor kommer hit vid fem men orkar inte. Börjar dessutom få lite ont i halsen. Inte okej! Vill inte bli sjuk.
Nerverna för ikväll börjar komma också. Jag hoppas innerligt jag inte faller, tappar eller förstör allt för mycket! Jag vet ju själv hur jag är....Haha!
Nu ska jag snart fixa mat sen blir det duschen. Sen måste jag stäääda...blä!
Ha det!

Studentpuben

Hej!
Lång dag igen. Mycket målande och tecknande idag så man blir helt slut i huvudet!
Jag har precis ätit bacon, ägg och potatis med lite sallad. Gött! Man blir dessutom hungrig av kreativitet har jag märkt... Skumt.
Ikväll är det städning, plugg och skypa med föräldrarna som gäller. Imorgonkväll däremot ska jag och Ellinor jobba på studentpuben för första gången. Hur ska det sluta? Haha! Vi ska nog mest bara plocka disk och liknande. Jag vågar inte direkt stå i baren det första jag gör. Inte i köket för den delen heller, hehe! Men ska bli kul!
Nu ska jag mysa en stund till innan jag tar tag i städningen. Fryser som satan!
Puss!

Me want so bad

Usch vad tiden gått fort! Har suttit och jobbat med bilden samt kollat på klänningar till kaktusgalan/nyår. Jag tror jag är kär. Helt galet vad den klänningen är fin, har letat överallt efter en bra paljettklänning och så dök den bara upp. Enda jobbiga är att den är på Asos så jag måste betala direkt och det går icke just nu! Den var lite dyr men jag kan inte sluta dregla över den heller.
Åhåhåhååå! Ge mig nu, nu, NU!
Måste sova. Skit saker. Ha det. Natti.

Sakna

Hej!
Blev inget hämtande av paket, varken jag eller Erika har tid kände vi. Måste ju göra en cover tills imorgon på skisskursen. Döda mig! Jag suger på sånt här.
För att göra saken ännu bättre sitter jag och saknar folk. Massa folk. Det är inte bra, man blir bara deppig då ju med tanke på att det är nästan en månad kvar tills jag åker hem. Men då ni! Då stannar jag längre än fem dagar i alla fall, haha.
Nu borde jag fortsätta jobba på här så jag blir klar. Crap.
Ha det!

Paket

Hellu!
Kom precis hem från skolan. Har verkligen inte fått något gjort idag. Satt och kladdade färg på ett papper i stort sett...Bra där!
Just nu väntar jag på att min tortellini ska bli klar. Den här gången är det den lite lyxigare varianten med soltorkade tomater i. Åh, dör lite av hur gott det är! Sen ska jag och Erika till Pressbyrån och hämta ut paket. Yes sir, det har ÄNTLIGEN kommit! Så bra.
Nu ska jag nog kolla till maten innan något går fel, haha!
Puss

Illa

Det är illa när man är för trött för att ens bry sig om att man är kissnödig...

I'm not your toy

Hallå hallå!
Har legat och kollat på Sinnes cirkus med Henrik Fexeus. Han är expert på ickeverbal kommunikation. Det var helt sjukt att se! Rekommenderar verkligen att se den, man blir helt knasig i huvudet efteråt. Förstår inte hur han gör!? Gaaah!
Nej, med tanke på att jag bara legat här och varit halvbakis hela dagen så borde jag göra något annat. Borde nästan gå och handla så jag har mat sista veckan nu. Har inte mycket pengar kvar så det är himla tur att man får pengar igen på fredag. Jag och Erika pratade om det att man går och handlar bara för att ha något att göra, haha! Stämmer ganska bra.
Bakishänget blir nog inte av, vissa av gårdagens tappra kämpar orkar inte röra sig idag! Haha! Men satan vad kul den här helgen har varit. Helt galeen!
Nu ska jag fräscha till mig sen blir det till att gå in mot stan och handla lite middag. Vill äta köttbullar i tomatsås. GOOTT!
Puss!

Söndag

Hej!
Har precis käkat ägg och bacon. Försökte få i mig mackor också men det går bara inte! Idag är en sån dag man bara vill gosa ner sig i sängen hela dagen med massa bra filmer. Vilket är ungefär det jag har tänkt göra också! Ska ju hem till Coffe senare men tror det inte blir förrän ikväll. Känns som att jag inte är ensam om att vara seg idag, haha!
Jag förstår inte. Jag har fortfarande godis kvar sen bion. Vad har hänt med mig? Jag äter ju alltid upp mitt godis på en sekund ju!
Därför gott folk tänker jag slå på en film och äta mitt godis!
Puss!

Min extra familj

Hej hej igen!
Nästan precis hemkommen. Lite smått nedfrusen, mätt och halvfull. Som det ska vara efter en utekväll i Kalmar! Jag kan inte annat än känna tacksamhet för de människor jag umgås med här. Tack gode gud att de är lika störda som mig säger jag bara! Kan inte haft bättre människor omkring mig. Min lilla extra familj, kärlek åt er!
Kvällen i överlag har varit rätt chill men efterfesten på Max....oj oj oj säger jag bara! Vilket drag, haha! Garvade så mycket att jag inte kunde andas...helt sjukt!
Nu ska jag sova, imorgon blir det bakishäng hos Coffe med lite folk!
Nattinatt!

Utgång nr 2 på g

Heej!
Fått i mig min pizza nu i alla fall så mår mycket bättre. Men snart är det dags igen! Ska iväg till Tilde på förfest med några från klassen sen blir det utgång. Har ingen aning vad jag ska ha på mig men får bara ta något. Har fortfarande inte fått något paket från Nelly så nu krisar det sig med både kläder och skor! Skit saker.
Jag måste erkänna att det tar emot att gå ut igen men det ska bli kul. Dessutom bor jag 30 sekunder från krogen så kan ju dra hem när jag vill.
Nej, nu borde jag börja fixa mig även om jag hellre hade legat i sängen x antal timmar till... Haha!
Ha det bra!

Dagen efter

Hej!
Gårdagen alltså... Finner inga ord! Det var grymt kul men samtidigt lite ångestladdat nu så här dagen efter, men när är det inte det ändå!
Ikväll är det utgång nr 2 som gäller. Herregud. Men nu ska jag inte dricka så mycket. Har lite vin kvar hemma hos Coffe så ska köra på det bara.
Måste börja fräscha till mig, jag ser ut som en tvättbjörn i ansiktet. Klockan fyra kommer Coffe och Ellinor förbi här och då blir det PIZZA! Dreglaar! Har bara druckit massa vatten och sovit hela dagen.
Ha det gött!

Kvällen som varit

Hej!
Ligger äntligen under mitt varma sköna täcke! Mina fingrar är stelfrusna! Kvällen var riktigt bra förutom det faktum att killen jag flörtat med hela kvällen berättade att han hade flickvän sista timmen, mums sjyst kille! Har spenderat senaste timmen med Coffe utanför hans hus och klagat på allt och inget så om jag stavar fel är det för att mina fingrar är IS!
Nu ska jag i alla fall sova, blir bakis-pizza med Coffe imorrn! När jag nu vaknar....
Nattinuffsan!

Ha en bra kväll!

Hej!
Det blev utgång trots allt. Så nu sitter jag här fixad och klar och ska snart möta upp de andra för att gå till förfesten hos Coffe. Hoppas ni får en bra fredagkväll!
Puss!

Dinner vs drinks

Hej!
Fredag i Kalmar. Vet inte om det blir utgång eller att ta det lugnt och käka lite bara... Har svårt att bestämma mig!
Idag åker i alla fall hela min familj till England och lämnar mig kvar här i Sverige. Roys mamma och gift om sig så de ska dit och fira. Jag vill också! Dumma skola. Vi har ju pratat om att åka dit hur länge som helst och NU gör de det men UTAN mig. Fy! Livet är bra orättvist. Men jag ska ha kul den här helgen ändå!
Väntar dessutom på mitt paket från Nelly. Det borde ha kommit nu men har inte fått någon avi. Crap. Funderar på att dra dit och fråga om det kommit in senare idag. Vill verkligen ha dem grejerna nu, nu, nu! Speciellt skorna och speciellt om jag bestämmer mig för att gå ut ikväll.
Nu ska jag laga något snabbt sen får jag se vad jag hittar på. Måste i alla fall bestämma mig hur det ska bli ikväll!
Puss!

Vad ska man välja?


Breaking Dawn

Hej!
Vilken dag jag har haft! Känns som att jag sprungit runt överallt och träffat alla. Okej, riktigt så är det ju inte men ändå! Började med att Niklas ringde precis när jag var på väg ut för att hämta ut pengarna till Calle. Han ville käka pizza men jag som redan käkat gick med på att agera sällskap bara. Hämtade ut pengarna och mötte upp Calle sen gick jag för att möta upp Niklas. Drack trocadero medan han åt pizza. Sen drog jag hem och hade varit hemma ungefär tjugo minuter när Coffe smsade och ville fika någonstans. Så det var bara ut igen och ta en kaffe med karln! Var hemma igen runt halv sju och tog det lugnt i en och en halv timme innan Ellinor dök upp här hemma. Sen var det dags att gå på bio!
Filmen var riktigt bra. Visst, det blev lite överdrivet i en scen men det är ju så det är i boken också... Det var också rätt bra. Filmen var väldigt lik boken. Som jag minns det i alla fall, haha!
Så jag kan inte annat än säga att detta varit en väldigt bra dag för min del! Imorgon blir det nog att bara hänga med några från klassen och bara käka eller något. Sen på lördag blir det utgång! Ser verkligen fram emot det!
Nu ska jag försöka sova eller kanske kolla på en film. Mys!
Ha det gött! Nattinuffsan!

The Prestige

Goddag!
Idag är det dags! Breaking Dawn med Ellinor! Har inte hunnit tänka så mycket på det men igår slog det mig vad det är jag ska göra egentligen. Jag har ju varit Twilight-nörd ända sen jag läste böckerna, vilket var ett tag sen. Nej, jag är inte den typen som är helt hysterisk men ja jag gillar Twilight-serien. Tror nästan att dem som läst böckerna tycker om filmerna mer än de som inte gjort det. Så brukar det väl vara, om det inte är heelt tvärtom och man hatar dem. Enda som stör mig är att jag vet med mig att jag inte kommer få se hela eftersom de delat upp den... Vet att jag kommer sitta mot slutet och hoppas på att det eller det kommer med den här gången, haha!
Nu till något helt annat! Fick mina färger idag, mamma skickade dem igår så nu ska här målas! Fast först ska jag käka och duscha. Måste dessutom lämna pengar till Calle som jag är skyldig honom. Hade tänkt att gå på stan idag men det känns lite värdelöst nu när jag beställde grejerna igår...
Jag kan säga att jag hade hur mysigt som helst igår. Satt bara och njöt med en kopp varm choklad och popcorn. Tjuvade dessutom lite tacochips och guacamole. Filmen var bra! Enda tråkiga var att jag listade ut slutet eller vad man ska säga vilket förstörde lite men annars var det en film jag kan rekommendera!
Nu ska här ätas! Tror det får bli hamburgare igen, även om jag har massa annat också. Vill inte att brödet ska bli dåligt. Hatar bröd. Det blir dåligt alldeles för fort! Tacosen får vänta tills ikväll eller imorgon.

Nattshopping

Hej!
Jag lyckades färga Erikas hår den här gången med utan några större problem! Vi har roat oss med att äta fruktsallad och kollat på SVTplay på ett program om trollkarlar. Lugn och skön kväll med andra ord.
Jag kom hem runt halv elva och har sen dess suttit och kollat på Nelly. Beställde till och med ett par nya partyskor och en topp. Är rätt nöjd eftersom de båda gick på 125 kronor var. Inte illa av mig!
Dessa två fick det bli. Jag har nästan aldrig rosa så tänkte ändra på det. Har jag tur hinner det här komma innan lördag så då kan jag ha det på mig redan då när vi ska ut! Vore ju helt galet bra av mig.
Nu ska jag poppa popcorn, värma o'boy och kolla på The Prestige som jag blev tipsad om av Erika. Spännande!
Ha det gött!

MAT

Hej!
Jag somnade, inget ovanligt... men NU har jag i alla fall varit iväg och handlat. Det blev en del grejer. Bland annat tacos som ska ätas imorgon, o'boy som det ska mysas med, juice som jag sitter och slurprar i mig nu och hamburgare med bröd som är på g på spisen. GÖTT! Jag vet att det kanske inte är så spännande för vissa men för mig som fattig student är det himmelriket att få äta hamburgare och dricka riktigt o'boy. Så det så!
Kvällen ska som sagt spenderas med Erika. Ska färga hennes hår igen. Jag är lite lugnare den här gången än förra för nu vet jag att jag inte dör på kuppen, haha! Prestationsångest? Sen har jag blivit erbjuden fruktsallad också. Mums! Vilken onsdag!
Nu ska jag äta mina älskade hamburgare och bara njuuuta!
Pöss!

Inköpslista

Hej!
Nästan precis hemkommen från skolan. Hade tur med mig så jag kunde få åka bil hem idag. Najs! Ska snart gå och handla men vill inte. Det är så kyligt ute! Jag har dragit på mig tre tröjor plus en halsduk och jacka men fryser i alla fall när jag går ut. Men idag måste jag handla, det är det som gäller eller svälta haha!
Ikväll ska jag upp till Erika för att färga hennes hår och hänga lite. Imorgon är det bio, börjar tagga till nu! Vi är dessutom lediga så får sova ut.
Nu borde jag skriva min inköpslista så jag har lite koll på vad som ska handlas. Annars slutar det alltid med att jag kommer på något jag borde köpt precis när jag kommit innanför dörren...
Ha det!
Bjuder på en väldigt fin bild av Arne Jacobsen, en dansk arkitekt och formgivare. Jobbade med en folder om honom igår.

Paniken

Usch, vilken chock jag fick tidigare! Min dator hade dött på grund av för dåligt batteri och sen ville min älskling inte starta! Kan ni förstå min panik? Bytte i alla fall eluttag så då gick det bättre, vet inte om det är för att det är något fel på den andra men det visar sig väl. Jag ska alldeles strax lägga mig i sängen och gosa ner mig ordentligt. Är fortfarande trött. Tror det är det här dystra vädret! Jag blir alltid lite trött och deppig i november... Skit saker.
Nej, ha det så bra! Nattinatti!
Ungefär så här såg jag ut när den inte startade...

Tiden går

Hej hej i stugan!
Tiden flyter på och dagarna går snabbt nu. Hade skola mellan 9 och 15. Först färg och form där jag roat mig med att skissa dansöser sen var det skisskursen där jag skissade städer bland annat. En kreativ dag helt enkelt! All den här kreativiteten är utmattande, haha. Sen jag kom hem har jag mest legat och kollat på serier, är helt slut! Som tur är ska jag inte göra något ansträngande förutom att jobba med uppgifterna tills imorgon men det går fort. Borde gå och handla men jag orkar inte i den här kylan! Funderar på om jag ändå ska gå på stan efter skolan imorgon så kan lika gärna handla då. Ikväll får jag slänga ihop något jag har i kylen till middag istället, haha!
För att pigga upp mig själv kan jag ju berätta om vad veckan har att bjuda på! På torsdag blir det bio med Ellinor, vi ska se Breaking Dawn. Tur att hon också är något av en twilight-nörd, haha! Sen på fredag blir det nog bara häng med några från klassen och bara ta det lugnt för på lördag blir det utgång! Låter grymt bra i mina öron.
Nu ska jag börja med uppgiften så jag inte sitter med den klockan nio-tio ikväll som Coffe sa... I'll prove him wrong!
Ha det bra!
Bjuder på en gammal bild där jag känner mig betydligt fräschare än idag!

Skype

Hallå där!
Jag har nu diskat och städat här hemma. Lagade även pasta med bacon och lök till middag, även om det blev rätt sen middag. Lyckades få en matlåda till imorgon med, gött!
Nu på kvällen har jag skypat med Rebecka, alltid lika knasigt! Den människan är för go, haha!
Jag hade faktiskt tänkt att gå och lägga mig nu så jag säger godnatt och hörs imorgon!

Grannar...

Tjenare tjenare!
Var ut på en liten promenix med Erika och nu ska jag diska lite och laga mat. Kul kväll! Måste dessutom göra foldern som ska in på onsdag. Great!
Dagar som dessa är det inte kul att bo i studentkorridor. Min granne på övervåningen har dunkat musik hela kvällen. JULMUSIK bland annat. Vad är det för idiot? Blir galen.
Nu borde jag nog diska klart så jag inte behöver äta allt för sent. Note to self: Glöm ej att fixa matlåda till imorgon!
Ha det bra!

Projekt: akvarell

Hey!
Jag har precis kommit hem från skolan. Vi har ju som sagt börjat en ny kurs inom färg och form och ska nu jobba med ett projekt. Det får vara vad vi vill. Jag ska jobba med akvarell så mamma, go som hon är, ska skicka mina färger till mig. Då behöver jag bara köpa akvarellpapper och möjligtvis nya penslar. Gött! Har två veckor på mig och ska göra tre bilder så gäller att sätta fart. Dagen har varit rätt lugn, har mest suttit och skissat/sprungit runt och kollat vad alla andra gjort, haha!
Nu är jag helt slut men är lite stolt att jag faktiskt somnade innan tolv igår! Bara att fortsätta på det spåret nu då! Jag ska snart försöka komma på vad jag ska äta ikväll (och möjligtvis handla) men innan dess ska jag mysa ner mig med lite CSI NY.
Puss!

Water for Elephants

Hej igen!
Har legat och kollat på "Water for Elephants". Måste erkänna att jag trodde den skulle vara sorgligare än vad den var... Kan bero på att jag tyckte den påminde en del om "Moulin Rouge" av någon anledning, haha! Helt okej film i alla fall.
I övrigt har jag inte mycket att berätta. Händelselös söndag. Måndag imorgon vilket innebär skola mellan 9 och 15. Det i sin tur innebär att ta bussen 8.05 som i sin tur medför att jag borde gå och sova nu vilket jag faktiskt ska. Har slarvat otroligt mycket med sömnen den här veckan så nu hoppas jag på mer ordning nästa. Tiden går otroligt fort! Snart är det ju december och jul! Galet.
Nej, nu ska jag som sagt försöka sova.
Godnatt!
Älskar den elefanten, så mysig!

Typisk söndag

Hej!
Söndagar är alltid likadana. Man sover allt för länge, inser att lägenheten ser hemsk ut. Börjar plocka lite samtidigt som man petar på datorn vilket gör att det tar en evighet att städa. Man inser även att man inte ätit ännu och bör laga mat men inser också att man har massa disk som i sin tur gör att man inte orkar laga mat utan drar ut på det tills man hungrar sönder. Så brukar en standard söndag vara för mig. Så är det idag med. Jag ska alldeles strax laga i ordning något att äta eftersom magen börjar prata med mig.
Jag har haft en väldigt rolig helg utan större kaos. Jag är helnöjd med andra ord! Imorgon är det måndag och jag börjar en ny kurs. Får se hur det blir då! Måste dessutom börja småplugga på tentan, jag har ingen aning om när den är nu ju! Hoppas verkligen den är efter jul så jag hinner plugga riktigt ordentligt.
Nej, nu ger jag upp i kriget mot min mage. Måste ha maaat!
Ha det!
Club sandwich ska jag försöka göra, wish me luck!

Biljard och film

Hej!
Gårdagen blev vildare än planerat men lyckades sköta mig i alla fall, haha! Vi var till Bistro, Krögers, Mollys, O´learys, Sjösjukan, Studentpuben och sen tillbaka till Bistro. Väldigt bra kväll med gött folk!
Idag har jag mest sovit. Runt sju dök Ellinor och Coffe upp här hemma. Vi drog och spelade biljard ett tag. Jag hade stunder när jag glänste men tyvärr var de inte många, haha! Efter biljarden drog vi och köpte chips och läsk sen bar det av hem till Coffe för att kolla på film. En riktigt trevlig lördagkväll måste jag säga! Orkade verkligen inte med att festa igen. Har gått och blivit vek hehe.
Nu ska jag mysa ner mig i sängen och kolla på film. Imorgon blir det städning här hemma och lite plugg.
Ha det gött! Nattinatt!
Hittade en gammal suddig bild från mitt gamla rum. Kommer ihåg att det var så galet vacker ute den natten. Synd att det inte fastnade på bild, haha!

Fredag i Kalmar

Hej!
Fredag igen, helt sjukt vad tiden går fort! Hade redovisning idag vilket gick bra. Jag är mest lättad över att jag gjorde klart uppgiften överhuvudtaget, haha. Somnade inte förrän väldigt sent igår. Ska inte nämna exakt tid för då får jag troligen en utskällning av föräldrarna.
Idag blir det pizza med Ida och Ellinor och sen ska vi dra till någon pub. Får se om vi hakar på tvåorna som ska på pubrunda ikväll. Vill bara mysa idag med en öl på något mysigt ställe.
Fick dessutom reda på tentan idag. Körde IGEN. Fuck. Fuck. Fuck. Förstår verkligen inte! Hur kunde jag ha fel på dem frågorna som jag svarade på. Jag måste ju ha missuppfattat något någonstans... Ah ja, blir omtenta igen då. Har ju tre försök till på mig, haha! Orkar faktiskt inte bli allt för upprörd. Jag får helt enkelt plugga lite extra nu då och hoppas på att jag faktiskt förstår allt rätt.
Nu borde jag hoppa in i duschen, Ellinor kommer hit om 45 minuter så har lite bråttom om jag ska hinna med att föna och allt.
Ha det gött!

Old school

Hej!
Usch vad seg jag är! Somnade klockan sju och vaknade nu... Är helt borta och drömde världens konstigaste dröm så när mamma ringde fattade jag inte vad som var verklighet och vad som var dröm, haha!
Ska jobba med det sista på uppgiften som ska redovisas imorgon. Har en del kvar men börjar inte förrän två imorgon så det är ju skönt!
Nu ska jag bland annat laga mat... Åt lunch himla sent och har inte varit hungrig sen dess men nu måste jag få i mig något. Kanske poppar popcorn och mumsar på medan jag ritar.
Ha det!
Hittade en söt old school tatuering när jag letade inspiration!

Ugglor i mossen

Hej!
Har suttit och jobbat med uppgiften som ska redovisas på fredag. Vi ska göra frimärken och jag tänker göra ugglor, haha! Vet inte varför, tycker det passar bra. Funderar på om jag ska rita olika slags djur som uggla, björn och liknande. Har redan ritat min uggla så ska nog fortsätta så jag faktiskt har något att redovisa på fredag...
I övrigt har jag ont i hela kroppen. Känns som att det är något fel, någon sjuka som bara väntar på rätt tillfälle att bryta ut. De är sneaky dessa sjukdomar, de kommer när man minst vill det.
Nu ska jag värma en kopp kaffe. Mys!
Ha det!
Min lilla uggla, haha! Dålig bild som är tagen i camen bara.

Stress.

Hej!
Vaknade idag och mådde skit så stannade hemma. Känner mig fortfarande konstig men måste få i mig lite mat så jag inte svimmar. Är rätt less på att bli sjuk hela tiden. Nu beror det troligen på stress men ändå. Lyckades tydligen skicka in min workbook till fel person men nu ska den ändå ha kommit fram till rätt inkorg, haha!
Imorgon är det föreläsning mellan 9 och 11 sen är det handledning. Vi har fått i uppgift att illustrera minst två frimärken. Jag känner hur okreativ jag är just nu! Hoppas den kommer tillbaka imorgon...
Nu ska jag laga mat och dricka lite kaffe. Håller på att småplocka i lägenheten också, ser lite rörigt ut.
Ha det gött!
Lite inspiration kanske?

Done

Hej igen!
Skickade in workbooken för fem minuter sen. Haha, ute i god tid... tjugo minuter till tolv. Men nu är den klar! Nu är det bara illustrationen kvar men ska göra något enkelt tänkte jag. Är inte världens tecknare i alla fall så! (Vart är Rebecka när man behöver henne!?) Tänkte slå på Camelot medan jag tecknar så känns det bättre, haha.
Puss!
Eva Green är grym i den här serien!

Workbook

Hallå i stugan!
Jag har suttit med workbooken ett tag nu och är nästan klar. Himla svårt att analysera sånt här tycker jag! Ska försöka få en bra layout på själva workbooken så kanske de inte tänker så mycket på resten, haha. Men det är ju trots allt första gången jag gör något liknande så de har nog förståelse.
När det här är klart ska jag börja rita något. Känner på mig att jag kommer bli frustrerad... Blir som sagt aldrig nöjd när jag ritar.
Så fort jag är klar med allt ska jag hoppa in i duschen sen blir det att titta på Camelot sen sova! Underbart!
Nej, om jag ska hinna allt innan det blir alldeles för sent måste jag fortsätta nu.
Ha det bra, puss!
Sämsta hjälpen någonsin. Man fattar ingenting!

Trött idiot

Hej!
Fy satan säger jag bara, haha! Kom hem runt tolv och somnade på sängen direkt och sov fram till fem. Har hunnit fått i mig mat och ska snart plugga lite.
Anledning till min otroliga trötthet idag kan ha något att göra med att jag inte sov inatt. Kollade på något avsnitt av Camelot, en serie jag såg med pappa hemma som verkade bra. Sen vet jag inte vad som hände. Jag kunde bara inte somna. Så jag satt och snackade med Niklas på facebook. Idioter som vi är kom vi överrens om att jag skulle åka till Nybro lite tidigare. Närmare bestämt två timmar tidigare, haha! Så jag satte mig på bussen till Nybro klockan sex imorse och drog hem till Niklas. Han bjöd på mat och vi mest bara hängde innan det var dags att dra till skolan. Kan ju säga att man var lagom seg i skolan men det gick bra, förutom att jag hade världens huvudvärk som höll på att ta kol på mig. Men det var en kul grej så där på måndagen, haha! Lite spänning i tillvaron så att säga!
Nu ska jag som sagt plugga. Har bland annat fått i uppgift att illustrera en bild till en tidning tills imorgon. Herregud, stress! Jag blir ju aldrig nöjd heller...
Ha det gött!
Lite bilder från halloween, bilderna är hämtade från Nikolinas facebook.

Smålandsgatan 6, Kalmar

Hej!
Äntligen hemma! Klev in genom dörren för tjugo minuter sen och har nu gosat ner mig i sängen med kex och cola. Hade tänkt ha det på bussen men blev inte av. Mammas skickade ju med mig nutella (LYCKA!) och kex, sjukt gott!
Bussresan gick bra. Det började med kaos för att vår första buss hade tydligen punka så vi var tvungna att göra ett bussbyte. Skulle åkt klockan fem men kom iväg runt tjugo i sex. Som tur var kom jag ändå hem i tid! Hamnade dessutom bredvid en trevlig kille som jag (precis innan han klev av) fick veta heter Ludvig. Vi satt och pratade hela vägen från Stockholm till Oskarshamn där han klev av. Riktigt skönt att ha sällskap. Hade inte varit kul att sitta bredvid någon hela resan och inte sagt ett ord till varandra... Så tiden flöt på bra trots allt. Det är alltid lite drygt att åka så långt men det blev lite roligare i alla fall!
Nu ska jag kolla på någon serie innan jag somnar. Åh, min säng är helt ljuvlig! Gästsängen jag sov i var ju något hårdare jämfört med den här. Var mest en nödlösning så det funkade ju.
Börjar nio imorgon men slutar tolv, gött! Så nu måste jag börja kolla på något så det inte blir allt för sent.
Godnatter!
Finaste brudarna. Bilden är från när jag var hemma förra gången. (Hugardt, du är också fin med tyvärr gömmer du dig någonstans...)

Bussterminalen

Hejsan hej! Sitter på bussterminalen i Stockholm och dricker hett hett hett kaffe och trycker i mig en crossaint (stavning?). Bussen till Kalmar går inte förrän fem så försöker tvinga i mig kaffet fast det är varmt som satan! Jag som är så känslig mot värme också... Dricker mitt kaffe nästan ljummet ju haha! Har en lång resa att se fram emot men mamma har försett mig med massa mackor och annat gott. Vad skulle jag göra utan mina älskade föräldrar! Nej nu ska jag dricka upp det här och gå till min gate. Uppdaterar troligen på vägen sen. Puss!

Hemfärd

Hej!
Vaknade fär någon timme sen. Är helt slut idag av någon anledning.
Idag är det hemfärd som gäller! Ska hinna lämna tillbaka boken och byta storlek på tröjan så får se när jag kommer åka härifrån. Bussen går kvart över tre så jag är hemma tio i elva ikväll, drygt som satan! Ska köpa på mig lite mat och gott så jag har något att roa mig med, haha.
Nu ska jag dricka lite kaffe och njuta av sista timmarna med föräldrarna.
Ha det!
En bild från när vi promenerade i Österbybruk.

Fixat med designen

Hej igen!
Har hållt på att trixa och fixa med designen här och tror jag har fixat det nu. Designen är inte min men har ändrat den en aning. Gillade verkligen bilden i headern, den gör mig glad! Någon dag kanske jag har tid och orka att fixa en egen design men tills dess ska jag glädjas åt den bilden.
Har fortfarande inte kollat på CSI... Vet inte om jag orkar det riktigt heller, haha!
Ja, ja nu är det i alla fall ordning här igen. (Hoppas jag!)
Godnatt på riktigt nu!
PS. Det går fortfarande inge bra med mellanrummen i texten...drygt som attans...DS.

Lördagsmys

Hej hopp!
Har precis lagt mig i sängen och ska slå på ett avsnitt av CSI. Sista natten hemma hos föräldrarna för den här gången för imorgon bär det av hem till Kalmar igen. Ska bli skönt att sova i sin egna säng igen. Har ju saknat mitt lilla "gäng" eller vad man ska kalla det också!
Bloggdesignen är helknas, jag vet... Fattar inte vad som är felet? Ska försöka fixa det väldigt snart.
Nu på kvällen var jag och Johanna in till Uppsala. Det blev thaibuffé. Åt dessutom sushi för första gången i våra liv! Vet inte vad jag ska tycka. Det var ju inte äckligt men det var inte helt otroligt heller... Helt okej, men inget jag skulle gå ut och äta enbart. Vi satt en stund och snackade, åt, väntade, åt mera, snackade mera, åt ännu mer sen gav vi upp och åkte hem haha! Var rätt skönt att komma hem i tid. Var hemma runt tio över tio redan. Ska ju försöka hitta på något mysigt imorgon också eftersom jag åker runt tre. Däremot har jag inte packat... Har en del extra grejer som ska med så det är tur att det finns plats i väskan fortfarande.
Nu ska jag kolla på CSI och sen ska jag sova gott sista natten här i huset! (För den här gången, I'll be back!)
Nattinatt!
Två bilder från middagen igår.

Btw

Är det bara jag eller krånglar min design?

Österbybruk

Hej!
Har nästan precis kommit hem från en promenad med föräldrarna och min faster i Österbybruk. Himla mysigt att bara gå runt!
Gårdagen var lika härlig som väntat. Maten var gudomligt god, dör lite bara av att tänka på det. Jag åt tills jag höll på att spricka!
Planen för dagen är att jag alldeles strax ska ner och fika med de andra sen ska jag in till Uppsala ikväll med ingen annan än Johanna! Saknat den fisen. Vi ska ut och käka och bara ha det gött! Åker hem imorgon så ville inte riktigt göra något för avancerat. Blir bra avslut på min lilla semester här.
Nu ska jag dricka kaffe och äta fruktsallad med glass!
Puss!

Kickar ass och dricker kaffe

Hej!
Har suttit och pluggat sen nio imorse och nu börjar jag se ljuset i tunneln. Ska skriva rent mina anteckningar, lägga in bilder och läsa igenom allt sen är jag klar! Har redan hunnit med att skriva nästan en sida och max är ju 4 så det kan ju gå vägen det här. Satsar ju ändå bara på G med tanke på att jag inte är så jättebra på det här med begrepp, haha.
Runt klockan tre kommer min faster hit så vill gärna vara klar tills dess så jag kan fika och följa med till kyrkogården. Ska sätta ljus och blommor på farmor och farfars grav. Mysigt, brukar alltid vara väldigt fint på kyrkogården runt allhelgona. Ikväll blir det middag med pappas syskon. Mamma har varit så duktig så och fixat väldigt god mat. Luktar i alla fall gudomligt!
Nu ska jag fortsätta. Har laddat upp med kaffe och en gosig hund. Jag ska kicka den här analysens ass!
Hej så länge!

Bloggdesign

Kan tillägga att jag tröttnat på min tidigare design och eftersom jag är så lat tog jag en gratis design. Tack och hej!

Uppsala

Hej!
Vaknade runt halv elva fast att jag hade tänkt gått upp nio... Ska ju som sagt in till Uppsala idag för att låna den där dumma boken. Jag hoppas verkligen jag får ta med mig den så det inte är en sån där som man måste läsa där. Det vore ju guld att ha! Kan säkert göra analysen utan också men det blir nog inte alls lika bra. Kommer få jobba med den imorgon med under dagen för på kvällen kommer mina fastrar och min farbror hit. Vi ska äta massa god mat och bara ha det trevligt! Är ju en allhelgona-tradition för vår del.
Är kluven mellan att ta tåget nu vid tolv eller bussen tio över. Tror nästan jag tar bussen så kan jag skriva lite på det jag kan i alla fall. Dessutom orkar jag inte stressa och jag måste käka.
Så nu ska jag fixa käk och kaffe!
Ha det!

Bra kväll

Hej!
Är hemma hos föräldrarna igen. Kom nästan precis hem från syrran där jag har haft det riktigt bra. Käkade pizza med Roy (Tessan var duktig och nyttig), spelade tv-spel och kollade på Sweeney Todd. Drog hem redan runt tolv för att de skulle upp tidigt och vi var alla tre rätt trötta. Ska snart krypa ner och sova lite. Ska hinna med en hel del imorgon ju!
Nattinatt!

Lite roar liten

Sitter och kollar på en rätt störd men sorglig film. Har mumsat på nutella och druckit cola, haha tjockis! Ska snart hoppa in i duschen och pyssla om mig lite. Tänkte låna mammas inpackning och kanske hennes lotion så jag blir len som en barnrumpa. Har haft problem med framför allt mina stackars händer och armar. MÅSTE införskaffa en lotion eller bodybutter. Kanske svänger förbi The bodyshop imorgon när jag ändå är i Uppsala och lånar boken. Kommer bli mycket åkande för mig imorgon med eftersom jag ska till Gävle också. Hockey! Åh, får ett glädjerus bara av tanken på att få vara i Läkerol arena igen!
Ser verkligen fram emot kvällen också. Ska bli grymt kul att få hänga med de där galningarna och bara nörda tv-spel. Ska beställa pizza också, i alla fall jag haha! Annars blir det ju inte "på riktigt".
Nu ska jag roa mig med något tills mamma och pappa kommer hem. Sen blir det duschen och fixa sig för att dra in till Tierp.
Puss!

Score!

Vilken tur jag har! Boken jag behöver finns på biblioteket i Uppsala så imorgon drar jag dit och pluggar. Score! Har dessutom insett att när jag kommer hem till Kalmar ska jag gå till Friskis&Svettis och köpa gymkort eller något sånt. MÅSTE träna. Tycker ju ändå om att gymma.
Så nu blev jag lite mindre stressad här, underbart!

Analys

Hej!
Sitter här i vardagsrummet och dricker kaffe. Har precis käkat frukost/lunch, haha. Vaknade rätt sent men det var skönt att få sova ut. Det tar på krafterna att resa!
Idag ska jag, nej, jag MÅSTE börja jobba med analysen. Jag har inte ens en annons. Dör lite. Hatar sånt här. Jag kan väl en del men det är ju typ hälften bara! Det är ju max 4 A4 men det är ju också mycket som ska komma med.
Nej, nu måste jag leta annons så jag hinner jobba lite innan jag måste iväg till syrran.
Ha det bra!

Fors

Hej hej hej!
Ligger i min gamla säng i mitt gamla rum i mitt gamla hem. Okej, det är fortfarande delvis mitt hem känns det som!
Resan upp gick bra, lyckades på något sätt sova några timmar, kolla på film några timmar och mest vara några timmar. Tiden gick rätt fort i alla fall vilket var skönt. Hade ju planerat att jobba med analysen men deras internet var så galet segt att jag gav upp rätt fort. Ska sätta mig och plugga imorgon istället när alla andra jobbar. På kvällen blir det tv-spel och pizza hos Tessan och Roy. Ska bli så himla kul! Saknat dem tokarna!
Nu på kvällen har jag ätit middag med föräldrarna, suttit på den nyinredda glasverandan och fikat och kollat på en riktigt klassisk romantisk komedi. Kan inte haft det bättre! Ska ladda batterierna nu när jag är här så jag är fit for fight när jag kommer tillbaka till Kalmar.
Nu ska jag försöka sova, är helt slut i huvudet!
Godnatt!

Packa

Herregud, klockan är halv två och jag har inte packat! Kommer försöka ta med mig så lite som möjligt. Måste få plats med skor som ska lagas och grejer också... Förra gången packade jag ju mer än nödvändigt.
Ska slänga ner lite grejer bara sen ska jag försöka sova. Har druckit en del cola så är rätt pigg av sockret... dum idé. Fick dessutom ångest inför tentaresultatet nu. Var in och kolla men jag visste ju redan att det inte kommit upp men ändå... Kan inte låta bli. Orkar inte om jag inte klarat det igen för då vet jag att det var en fråga jag hade fel på. Skulle bli så sur! Svarade ju bara på 12 frågor vilket var minimum, men jag kan ju dem frågorna! Eller rättare sagt jag är 99,9 procent säker på dem så man vet ju aldrig. Crap, vill veta NU!
Imorgon har jag en lååång resa hem att se fram emot. Åker halv åtta och kommer vara i Tierp runt klockan sex på kvällen. Kul! Ska försöka se till att jobba med analysen som ska vara inne på fredag. Åh, mycket jobb nu!
Nu ska jag packa. Sen sova!
Nattinatt!