Nov. 30, 2012

Ska snart möta upp Achie och bege oss till The Sign. Hoppas vi får en trevlig kväll! Ses och hörs!


Change of plans

Hej igen!
 
Det blev visst ändrade planer för min del. Ska med Achie på Hej Kalmars 2 års jubileum. Det blir mest mingel, börjar redan vid åtta och eftersom Achie ska upp tidigt imorgon blir det förhoppningsvis inte allt för sent. Jag som bestämt sa att jag inte skulle ut men lätt övertalad som jag är... Får köra halvnyktert ikväll så kanske det löser sig. Har i alla fall inga pengar att spendera ute, haha!
 
Ska snart börja laga mat, har bara ätit resterna från igår idag så det börjar kurra i magen. Dessutom måste jag hitta något snyggt att ha på mig. Herregud! Svårt sånt där ju. 
 
Ha det! ♥

Bokat

Hallå!
 
Kom precis hem från Coffe och har hunnit med att boka resan hem så nu är det fixat och klart! Himla skönt. Nog för att det är nästan en månad kvar men priset går ju upp som satan nu inför julen. 
 
Gårdagen spenderades alltså hemma hos Coffe i hans soffa. Vi köpte med oss thaimat hem och bara degade. Helt underbart! Behövde en sån kväll kände jag. Kollade på Underworld som jag faktiskt inte sett tidigare av någon anledning. Bra film måste jag säga. Älskar ju allt sånt där. 
 
Dagen kommer spenderas dels i sängen, kollandes på film och spela lite Assassin's creed (ja, jag har blivit beroende nu...) samt städning/undanplockning i lägenheten. Lyckades dra fram massa kläder och grejer i onsdags innan jag skulle ut. Suck! Så jag håller på. 
 
Nu i helgen händer det inte mycket för min del. Ska ta det lugnt med festandet nu tills Kaktusgalan nästa helg. Däremot ska jag hänga med Ellinor på julmarknad på slottet. Mysigt värre! Ska väl försöka få upp julsakerna också så jag får lite julstämning här hemma. Åker ju hem så pass sent att jag faktiskt måste fixa lite känsla här i Kalmar med. Vi har tyvärr inte någon snö (liite, lite bara) så det kommer bli svårt. 
 
Nu ska jag ta det lugnt ett tag och hoppas på att energin kommer så jag kan börja städa och allt. 
 
Puss ♥
 
 
 
Några bilder från instagram. 

Jag är redo! Jag är redo!

Hej!
 
Jag är redo att dra iväg alldeles strax, ska bara hälla över lite vin i en flaska (fin som jag är...) från boxen. Orkar inte ta med hela. Vågar inte för den delen heller haha! Det blir förfest hos Ida sen får vi se vart damen hamnar. 
 
Ha en fin onsdag!
 

Grupparbete och pubrunda

Hejsan!
 
Jag har suttit på bibblan hela dagen i princip med Ida och Tilde och jobbat med examinationsuppgiften. Vi börjar äntligen få ihop det här, bra verkar det också bli tack gode gud haha! 
 
Snart ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig för ikväll blir det pubrunda med faddrarna från årets nollning. Ska bli himla kul! Dock blir det nog inte allt för sent för mig eftersom jag dels ska ha grupparbete imorgon med och dels ska jag träffa Coffe som högst troligt behöver sin sömn nu när han jobbar så mycket. Men ett litet tag blir det i alla fall! Kul som satan, det händer inte så mycket denna veckan nu när Tessan och Roy inte kunde komma så lika bra att passa på när det händer något. 
 
Nej, nu borde jag skynda mig lite. Ska försöka ta mig iväg till Ida till klockan sex någonting. 
 
Ha det! ♥

Update om färgningen

Hej igen!
 
En liten update om hur det gått med färgningen. ÄNTLIGEN är den svart. Ska bara vänta på att den ska torka så att jag verkligen ser om fläckarna inte syns längre. Det vore ganska jobbigt om så är fallet för då är det kört. Men än så länge ser det riktigt bra ut! NÖJD! Nu är det bara att börja ladda till galan. 
 
Börjar redan känna mig rätt trött så blir nog en tidig kväll för min del. Ska ha grupparbete imorgon så kan behöva min sömn. Börjar äntligen vända tillbaka dygnet också. Det blir lättare och lättare att somna nu känner jag.
 
Ha det bra! ♥

Shopping

Hej!
 
Klockan börjar närma sig sju och jag ska strax ner till tvättstugan. Ska äntligen få färga min klänning ordentligt (hoppas jag! Tredje gången gillt...) så att jag kan ha den på kaktusgalan. Jag och Tilde tog en vända på stan nämligen efter grupparbetet. Fick även med mig en väska från HM. Tyvärr inte den jag tittat på sen tidigare eftersom den kändes lite för kartongaktig när jag kände på den... Synd. Men är nöjd ändå! Är helt vilse på julklappsfronten men det kommer väl till slut efter lite spaning. 
 
Nu ska jag koka kaffe och vänta tills det är dags för min tvättid. Ha det! ♥
 
 

Ordning och reda

Hej igen!
 
Nu är det städat och fint här hemma. Himla skönt att ha ordning känner jag efter det kaoset som var tentaveckan... Dock håller jag på att dö av värmeslag! Det finns inget mellanting i min lägenhet, antingen är det kokhett eller iskallt. Det enda som återstår nu är att träffa mannen min och ta det lugnt. 
 
Imorgon blir det grupparbete vid halv elva och efter det har jag och Tilde planerat att ta en vända på stan. Ska kolla efter textilfärg till min klänning, en ordentlig väska (så att jag kanske inte tappar bort min plånbok så ofta...) och lite julklappar. Känner lite ångest för allt som händer nu i december. Ska köpa allt det där, beställa resa hem och dessutom är det ju kaktusgalan och grejer däremellan. Tur att vi får pengar igen den 21a så att man kanske kan handla de sista julklapparna då. Ska försöka få ordnign på planerna till nyår också så att det är gjort. Hatar att inte ha något planerat, vill veta vad jag ska göra haha!
 
Nu ska jag försöka få tag på Coffe och se var vi ska ta vägen ikväll. 
 
Puss ♥
 
 
 

Nov. 26, 2012

Hej hej!

Råkade sova väldigt länge idag. Kom nog inte upp ur sängen förrän halv ett. Jag har nämligen lyckats ändra min dygnsrytm nu när jag varit sjuk. Har varit så trött när jag kommit hem från skolan/bibblan att jag somnat och sovit i kanske tre timmar. Efter det är det himla svårt att somna för natten vill jag meddela! Så nu måste jag försöka tvinga upp mig denna vecka så det ställs tillbaka.

I övrigt är det ju måndag men jag är ledig. Vi har precis fått vår uppgift som ska vara klar till nästa vecka så blir väl till att ha lite träffar nu i veckan men i övrigt känner jag mig rätt lugn.

Denna dag blir nog väldigt seg, ska mest städa och diska lite så det inte blir kaos här hemma till slut, haha!

Ha det!


Nov. 25, 2012

Nu är allt färgat och klart, äntligen! Det blev betydlig mörkare än vad jag var beredd på men jag gillar det! Så nu är jag praktiskt taget mörkhårig igen för första gången på flera år. Självklart kommer jag tappa en del färg eftersom mitt hår oftast inte vill att det röda ska fästa men men, det kan lösas med en färgbomb.

Tyvärr får jag inte till en tillräckligt bra bild för att visa hur färgen faktiskt ser ut. Men här är en liten bild i alla fall! (Det är egentligen lite mer lilarött)


Hårfärgning

Hej!
 
Sitter här med färg i håret, är bara inne på första rundan. Är ju tvungen att få bort denna gräsliga utväxt innan jag kan färga "på riktigt". Slänger kanske upp lite bilder på det senare när allt är klart! Lite förändring blir det allt nu till jul och nyår. SKÖNT!
 
I övrigt är allt väldigt lugnt, det är söndag så hela Kalmar är dött i princip. Jag har inte gjort mycket alls idag sen jag kom hem från Coffe. Vi hade det jättemysigt igår med god mat och mys framför tvn. Kan inte klaga! 
 
Allt som allt har det varit en bra helg. Veckan som kommer blir nog rätt lugn den med, enda riktiga planen jag har är att jag och Tilde ska ta en vända på stan. 
 
Nu ska jag sitta här och roa mig på något vis i 25 minuter till. Ha det! ♥
 
 

Tjejkvällen

Hej!
 
Är lite seg efter gårdagen. Började med att jag lagade flygande jakob (GOTT!) här hemma och drack lite vin. Sen mötte jag upp brudarna och satte mig på puben. De käkade medan jag mest satt med och snackade. Drack två öl så hann bli lite tippsig om man säger så. När alla käkat klart köpte vi på oss lite gott och drog hem till Achie. Drog på mjukisbyxorna och gick in i soff-mode. Vi tittade på Burlesque och halva Freaky Friday. Tyvärr blev jag så himla trött när klockan började närma sig två att jag var tvungen att gå hem. Visade sig sen att jag inte var ensam om det så alla drog hem. Himla bra kväll! Köpte med mig Ben&Jerrys som jag aldrig åt upp så nu har jag glass i frysen. Lyx!
 
Idag ska jag bara betala lite räkningar, duscha och bara vara. Ikväll ska jag och Coffe troligen käka middag ihop om vi nu hittar något roligt att laga! Så det blir en lugn lördag, vilket jag kan behöva. Har lyckats svullnat upp i halsen nu också... Blir ju aldrig frisk!! 
 
Nu ska jag käka lunch, har massa mat kvar sen igår så blir nog rester. 
 
Puss ♥
 
 

Redo

Hej igen!
 
Fixad och redo att dra till puben men ska bara borsta tänderna innan vi drar iväg till puben. Har druckit rödvin och jag blir alltid helt lila i käften... Inte direkt vackert! Det har varit SPIIK-bandyn idag så kan tänka mig att det blir rätt mycket folk ikväll. Har vi tur så kommer vi i tid och faktiskt får ett bord, haha. 
 
Puss ♥

Bara vara

Hej!
 
Klockan närmar sig fyra och jag har hunnit med allt. Skorna satt som en smäck, dock lite stela men får gå in dem lite innan kaktusgalan. Som det ser ut nu kommer jag nog färga den klänning jag redan har och ha den. Orkar inte kolla på fler klänningar nu, haha! Kommer i alla fall aldrig använda den annars... 
 
Planen nu är att ta det lugnt ett tag, dricka lite kaffe och bara vara. Ska börja fixa maten och allt vid klockan sex och sen är det bara att göra sig i ordning och gå till puben. Vissa ska käka där men jag känner att jag inte är så sugen så käkar här innan. Blir nog en öl eller två istället. Köpte dessutom en vinbox idag så jag har tills Tessan och Roy kommer. Köpte Mauro som jag alltid köper, men vet att syrran gillar det så kör på det säkra kortet. 
 
Eftersom det kommer vara rätt mycket nu i december, både i och utanför skolan så kommer jag inte åka hem förrän till jul. Vi slutar dessutom sent i år så blir bara hemma i två veckor men det blir nog bra ändå! Har lite hemlängtan måste jag erkänna, men inte alls som det var förra året. Då åkte jag hem varje månad i stort sett. Nu har jag varken råd eller tid. Lika bra att hålla sig sysselsatt så går tiden fort! Snart jul ju, helt underbart!
 
Ha det! ♥

Fredag och ledig

Hej!
 
Jag har dragit igång lite musik och ska strax koka kaffe för jag är leeedig idaag! Helt underbart. Kommer bli galet rastlös den kommande veckan men just nu är det rätt härligt. 
 
Kom i princip precis hem från Coffe. Vi kollade på senaste batman filmen men allt eftersom så försvann gänget en efter en tills det bara var jag och Coffe kvar. Vi orkade inte heller se klart, den är ju såå lång! Så blev en riktigt lugn kväll. 
 
Ikväll är det tjejkväll på schemat. Det blir lite häng på puben sen hem till Achie för att kolla på film. Riktigt tjejiga filmer dessutom! Innan allt det där ska jag hinna handla, laga mat och hämta ut mina nya skor som kommit nu. Hoppas verkligen att de passar nu! Det ser ut att bli en bra fredag allt som allt.
 
Nej, nu är jag så sjukt kaffesugen att jag bara måste brygga på några koppar!
 
Ha det! ♥
 
En liten bild på alla från vår cocktailkväll! 

Förbannad

Förbannad!
 
Har bokat tvättid mellan 16 och 19. HUR kan man då vara så dum att köra i BÅDA tvättmaskinerna och dessutom gå över tiden med en halvtimme? Åh, aaarg!! 
 
Så jag hade egentligen tänkt dra igång min tvätt nu men nej, då är det någon idiot som fått för sig att det inte alls ska hända. Har inte tid för det här just nu! Istället får jag sitta här och vänta i en halvtimme till... Fy fan. 
 
Måste försöka lugna ner mig men ville verkligen bara få det överstökat, ska dessutom träffa Coffe ikväll så vill ju inte att det ska bli för sent heller. I övrigt har jag haft föreläsning idag mellan 9 och 12. Fick rycka ut och hjälpa Erika få ut sitt körkort också, dagens goda gärning! 
 
Nu är jag ledig i mer än en vecka. Vi kommer få en uppgift att jobba med men det ska nog gå bra. Är med Tilde och Ida så slipper ta mig in till Nybro också.
 
Nej, nu ska jag försöka göra något medan jag väntar...vilka idioter det finns.
 
 

Kaffe ♥

Hej!
 
Är mitt uppe i diskandet men ska byta vatten så passade på att ta en kopp kaffe ändå. Har kokat en hel kanna nämligen. Försöker hålla energin på topp med kaffe och musik, haha! Allt som krävs för att jag ska hålla mig på benen. Coffe är på väg hem nu så det gäller att lägga på ett kol så att jag hinner diska klart innan jag beger mig till honom. Sover dock hemma inatt eftersom jag måste moppa och allt sånt skoj innan jag går och lägger mig. Vi är dessutom lediga på fredag så kan lika gärna sova ihop imorgon så får vi sova ut. Nog för att jag har mycket lättare att komma upp hemma hos honom... (Kan bero på det faktum att han tvingar upp mig, vad vet jag!) 
 
Gått och tänkt på allt skoj som händer i december. Det kommer bli en dyr men riktigt rolig månad! Taggad som satan till allt, allt, allt! 
 
Dags att skynda sig lite nu. Ha det! ♥
 
 
 

Ledig dag

Hej!

Ledig dag idag! Sov länge idag, helt underbart. Så nu har jag lite mer energi känner jag så nu blir äntligen städningen av.

Beställde skor igår också, ett par svarta sammetspumps. Kaktusgalan närmar sig med stormsteg och jag har ingen aning vad jag ska ha på mig... Tilde och jag lyckades spana in exakt samma klänning men som tur är har jag hamnat på ett lite annat spår, haha! Kommer högst troligt ha samma klänning på nyår också så vill ju ha något bra.

Idag är verkligen en grå dag, måste tända alla lampor jag har för att få lite ljus här inne. Helt grått och dimmigt ute, nästan lika bra när jag ändå ska städa. Ska försöka få undan lite innan Coffe kommer tillbaka från skolan för vi har planerat att ses.

Nej, nu ska jag dricka kaffe och kolla över vad som behöver göras idag.

Puss!

Så här fint vill jag ha det ikväll. Trivs verkligen nu!


Det går åt rätt håll

Hej!
 
Jag börjar äntligen må lite bättre så det går åt rätt håll. Dock är jag fortfarande helt slut och kan sova hur länge som helst vilket blir ett problem när man planerar att vara duktig och få massa gjort. 
 
Idag hade jag som sagt föreläsning, läraren var lika pigg och glad som senast. Nu är det bara torsdag kvar sen är jag ledig i en hel vecka! Lite trist att jag inte åker hem men dels har jag verkligen inte råd om jag ska köpa resa hem  till jul, julklappar, klänning+skor till kaktusgalan, hårfärg och annat. Som tur är kommer syrran och Roy ner hit till första advent, woho! Ska bli grymt kul måste jag säga. 
 
Imorgon är jag alltså ledig så då ska jag banne mig äntligen få städa! Förhoppningsvis fortsätter min kropp att stå emot (peppar, peppar) så att jag är piggare. Det värsta som finns är att städa när det känns som att man måste sätta sig ned var femte minut... 
 
Dags att slå på en film och mysa ner mig.
 
Ha det! ♥
 
 

Nov. 19, 2012

Hej!

Ligger i Coffes säng och ska snart sova. Börjar nio imorgon så gäller att vara utvilad!

Vår föreläsare just nu är hur härlig som helst! Man sitter bara och skrattar föreläsningen igen för att han är så rolig. Himla skönt om man jämför med förra kursen... Dessutom är denna på bara 3 poäng. Gött!

Nej, dags att sova. Imorgon blir det till att fortsätta min städning, det går sakta men säkert framåt med denna förkylning hängandes över mig.

Nattinatt!

Fina mannen min


Inte som planerat

Hej igen!
 
Lite ändrade planer blev det faktiskt denna dag. Har inte städat eller någonting... Har istället legat helt död i min säng med huvudvärk, hosta och en täppt näsa. Får köra min storstädning imorgon om jag mår bättre, har knappt kunnat röra mig. Skit saker.
 
Imorgon är det föreläsning, vi börjar en ny (ännu en teoretisk) kurs. Hoppas verkligen denna är lättare en den tidigare. Helst ingen mer tenta nu på ett tag, det inkluderar en hemtenta. Är så slut att jag vet inte vart jag ska ta vägen ibland! 
 
Jag har börjat fundera över vad fasiken man ska hitta göra på nyår! Föräldrarna ska in till Uppsala och äta middag/festa men jag har ingen större lust att vara det enda "barnet" där. Jag älskar att umgås med mina föräldrar, äta middag och dricka vin med familjen är bland det mysigaste jag vet! Men att sitta med föräldrarna och deras vänner kan bli lite mycket till och med för mig, även om det är trevligt. Jag har dessutom inte träffat MASSA folk på hur länge som helst så hade varit kul att samla ett gäng och vara hemma hos oss och sen åka någonstans. Hatar att inte ha något inplanerat. Allt brukar gå åt skogen då, haha. (Jag talar utifrån erfarenhet.) 
 
Så får se, får se. Det brukar lösa sig i slutändan. 
 
Nu ska jag slå på en film och fortsätta vara sjukling. 
 
Puss ♥ 
 
Bild från förra nyår, det blev faktiskt en riktigt bra kväll!

Nov. 18, 2012

Hej!

Har knappt kommit ur sängen än och klockan är ju tolv! Jag är så slut både fysiskt och psykiskt efter tentan. Är täppt i näsan och hostar, vill bara vara frisk nu ju!

Denna söndag bjuder på storstädning av lägenheten! Det har blivit ett mindre slagfält här sen veckans pluggande, hehe. Ska försöka hinna med att tvätta också. En riktig fixar dag helt enkelt!

Nu ska jag snyta mig och fixa kaffe så att jag vaknar.

Ha det!

(Slänger in en bild från halloween för att pigga upp lite)


Tentakaoset är över

Hej hej!
 
Tentakaoset är över (förhoppningsvis) äntligen! Det kändes helt okej och jag borde få ett g men samtidigt vet man aldrig vad de är ute efter, kanske har svarat helt knasigt! Men det visar sig. Det är över och jag har släppt det. 
 
Fredagskvällen blev lugn, inge tentaslask denna gång. Alla var helt slut och ingen hade pengar så de flesta ville bara ta det lugnt hemma. Vi gick dock ut och käkade efter tentan så lite firande hade vi allt! Kvällen spenderades alltså i lugn och ro hemma hos Coffe med hela gänget. Vi kollade på Scary movie 3, lagom intelligent film efter allt pluggande, haha!
 
Kom nästan precis hem och har inte en aning om vad jag ska roa mig med idag/ikväll. Borde verkligen städa men energin är inte på topp. Går runt med täppt näsa och hostar hela tiden... 
 
Förhoppningsvis piggnar jag till nu under helgen när jag kan ta det lugnt för en gång skull!
 
Ha det! ♥
 
En bild från vår sista pluggsession. Energin är på topp!

Tentahysteri

Hej! 
 
Är mitt uppe i tentahysterin just nu. Suttit på bibblan varje dag och pluggat med de andra, kommit hem, ätit och fortsatt plugga. Alla har en fruktansvärd tentaångest så det är bara att köra på medan man kan för på fredag smäller det!
 
Ikväll blir det dock en paus, ska hem till Coffe och ta det lugnt ett litet tag så jag får tänka på något annat. Kan verkligen behövas så att allt sjunker in lite...
 
Nu däremot är det bara att kämpa vidare. Koka lite kaffe och skriva tills fingarna blöder!
 
Puss ♥

Plugga, plugga, plugga!

Hej!
 
Ska alldeles strax sätta mig med fyra rapporter och läsa, läsa, läsa. Tentan närmar sig med stormsteg men av någon anledning känner jag mig nästan lite lugn. Jag har märkt att jag kan mer än jag först trodde men det blir oavsett råplugg resten av veckan! Många timmar på biblioteket med andra ord. 
 
Sitter och rensar min stackars dator nu som anser att jag har alldeles för mycket skit som bara ligger där och tar plats. Så hoppas verkligen att den mår bättre efteråt!
 
Puss ♥

Sjukling

Hej!

Ska egentligen sitta på en buss på väg till Nybro nu men är så slut i kroppen att jag inte kommer upp ur sängen. Gjorde valet att strunta i föreläsningen idag och försöka vila upp mig så gott det går nu under förmiddagen istället. Förhoppningsvis mår jag bättre efter att fått sovit och kurerat mig lite. Ikväll kommer Coffe hit, det blir middag och sen bara mys.

Nu ska jag försöka sova ett tag till.

Puss


Dekorera

Hej!
 
Sitter och väntar på att möta upp de andra och börja dekorera lokalen här på Smålandsgatan. Kommer bli grymt! Ser verkligen fram emot ikväll nu, det rycker i fingrarna på mig för jag vill börja nu nu nu. N'är vi är klara är det bara hem och byta om, käka och se till att allt faller på plats... Spännande! Ska försöka få med mig min kamera ikväll, även om kvalitén inte är den bästa på den kameran men det är alltid något!
 
Jag har ingen aning om det blir Palace eller The sign efter smålandsgatan men det visar sig, jag följer alla andra som vanligt haha! 
 
Nu ska jag plocka ihop lite lim och grejer som kan behövas. 
 
Puss ♥

Fredagkväll

Hej!
 
Fredagkväll och jag har precis tryckt i mig hamburgare med bröd. Sjukt gott! Behövde något som gick fort nu eftersom jag snart ska hem till Coffe på filmkväll med ett gött gäng. Kommer dock sova hemma inatt eftersom hans kompisar från Skövde anländer klockan fyra inatt, haha! 
 
Imorgon är det äääntligen halloweenfest för min del! Kommer spendera dagen med att pynta lokalen sen är det bara hem, käka och byta om. Sen börjar det riktigt roliga, woop woop! 
 
Nu ska jag mysa ner mig med mitt glas vin, lite skön musik och bara njuta! Äntligen helg säger jag bara.
 
Puss ♥
 
Ett av vinglasen jag fick av min älskade syster i födelsedagspresent! 

Ommöblerat

Hej!

Ligger på min säng och försöker vakna till liv. Om 45 minuter ska jag vara på bibblan och ha grupparbete nämligen. Kaffe är min räddning idag, är helt slut!

Gårdagen spenderades dels i skolan och dels i soffan hemma hos Coffe.

Kan ju dessutom meddela att mitt rum är möblerat och klart! Är väldigt nöjd med hur det blev om jag ska vara ärlig. Nu gäller det bara att hålla det såhär fint över helgen också haha!

Nu känner jag hur kaffet längtar efter mig så dags att ta en kopp.

Ha det!