Väntan...

Sitter och lyssnar på Michael Jacksons "Billie Jean" och väntar på att mina fastrar och min farbror ska komma hit. Sen bär det nog av till kyrkogården för att tända ljus på farmor och farfars grav. Efter det väntar en stor fet middag på mig! Härligt med höstmys måste jag säga.

Tror jag tappade bort mitt NYKÖPTA busskort på festen i torsdag...ledsen tjej.


Puss&Kram


The cleaninglady

Ikväll är det släktmiddag med pappas syskon. Det blir jag, Tessan, Roy, mamma, pappa, Ginger, Margareta och Kurt. Det är nått speciellt med allhelgonahelgen. Mörkt och mystiskt men ändå mysigt. Jag älskar det här just nu! Enda negativa är att jag måste städa mitt rum för Ginger ska sova där...och Tessan och Roy ska sova inne i gästrummet så jag blir väl förvisad till någon soffa någonstans.

Igår kom mamma och Tess hem från Ullared, med tonvis av saker! Jag fick sånt där roligt som socker, strumpor, långkalsonger och trosor. (Fast jag hade ju sagt åt henne att köpa sånt så det är väl okej!)

Nu väntar min dator på att jag ska slå på musiken på full volym och börja ta tag i saker. So here I go!

Drink and dance and just have fun

Igår var det halloweenfest i Karlholm. Jag hade galet kul!

Åkte till Johanna runt fyra-fem nånting och åt. Sen kom anna och så började hela kalaset med att byta om och sminka sig. Anna var Pippi, Johanna var "The Grudge"-tjejen och jag var troll! Till slut kom även Ellen och Fanny (som var Eva och Adam) och festen kunde börja. Vi dansade lite, lekte lite och pratade lite innan vi drog iväg till bussen.

Sen var man i Karlholm från tio till två och träffade massa underbara människor som man saknat! Jag dansade och skrattade och skuttade, kunde inte bli bättre.

Skällde dessutom ut en person som förtjänar det BIG TIME. Det kändes bra.



Nu ska jag fortsätta städa mitt rum sen ska jag åka och handla med daddy!

(Bilder från kvällen kommer sen!)

Puss&Kram


Look out Stockholm, here we come

Det blir jag, Anna, Johanna och Ellen som drar till Stockholm imorgon för att införskaffa lite roligt till halloweenfesten på torsdag. (Funderar även på att spana efter en vinterjacka...) Sen ska anna komma med mig hem och så ska vi kolla på film och skvallra! Det kommer bli en awesome dag.

Mamma hade snackat med en jobbar kompis som sagt att det finns två "partydroger" som gör att man blir som jag var i fredags. Den ena heter GHB men jag vet inte vad den andra är. Så troligen fick jag i mig nån sån. Sjukt läskigt! Ska se till att ha stenkoll i fortsättningen.

På torsdag ska man klä ut sig till TROLL! Kände inte för att dra på mig nån slampig klänning och låtsas vara häxa....såååå tråkigt. Känns som att det kommer finnas tillräckligt många sånna ändå.

Ska snart städa rummet så det åtminstonde är okej imorrn!


Troll
Puss&Kram


Fyyyyyy faaaaaaaaaaaaaaaaan vilken kväll

Var på halloweenfest igår (lite förfest innan den stora festen på torsdag) med Amina. Vi var dockor, tyckte vi lyckades ganska bra faktiskt! Festen var i Läby och Jennie hade bjudit dit mig.

När vi kommer till festen (där vi inte känner någon..) får man syn på en gaaalet snygg Jennie i sin tönt outfit. Hon taggar till med oss och sen får vi en varsin drink. Jag dansar lite, sen träffar jag Pierre som ger mig ytterligare en drink. Glad som jag blir springer jag ut och snackar med Marcus. När jag kommer in får jag en till drink av Marcus. Jag minns att jag och Amina sitter och sjunger och sen ska vi upp och dansa.

Sen vaknar jag upp i mammas och pappas sovrum och fattar ingenting.

Får en update av mamma att jag varit helt borta, spytt och snackat engelska. Amina (min räddare i nöden) hade ringt mina föräldrar och de kom och hämtade oss.

Jag fattar inte hur jag kan ha blivit så lost...?

Hur som helst är jag evigt tacksam till dem som hjälpte mig!

Puss&Kram



En dejt med John Blund

Har varit på middag hos Roy och Tessan. När jag kom hem tog jag en dusch så nu doftar jag vanilj!

Jobbade dessutom idag, jag klarade mig nästan från regnet. Precis som förra veckan så började det regna sista tjugo minutrarna. Typisk?...

Förväntade mig (eller nja...jag visste väl nästan att det skulle bli så här...) ett samtal idag som inte har anlänt än. Visst finns det tid kvar men det är mycket troligt att det inte blir nått. Fy fan vad trött jag är på det här. När ska det ta slut egentligen?

Nej nu väntar min dejt med John Blund. (Och tro mig, han kommer få mig i säng!)


Bajs

Vakna nyss hos jojoana och vi är trötta!

Somnade inte förrän fyra när vi egentligen hade tänkt att sova redan vid två...

Tydligen var det mycket som hände medan vi var här hemma och bara töntade oss.

Idiot.

Personen

För en gång skull har jag totalt slutat lyssna på alla andra och bara gör så som jag känner. Jag har lagt all tillit på en person. Jag har till och med försvarat den personer inför mina vänner och min familj. Även om jag sagt att allt är annorlunda den här gången så har personen inte ändrats alls. Jag blir fortfarande förvirrad, sårad och sviken. Jag hade hoppats att allt hade en anledning. Att personen inte kunde hjälpa det. Men snart börjar hoppet sina och mitt tålamod tar slut. Jag vet inte om jag ska skrika eller gråta för ärligt talat har jag fått nog av båda två... 


Update:

Update: Det blir ingen tjejkväll för mig sorgligt nog. Det strulade till sig med tåg och sånt till hemresan så skulle antagligen inte kunnat kommit hem och föräldrarna firar ju 28 år så känns elakt att få dem att avstå från sitt vin för att skjutsa mig. Det får bli en hemmakväll istället. Men det ska bli mysigt med middag och prat!

Girls night finally!

Äntligen blir det av! Vi ska dra in till Gävle för att ha tjejkväll i Moas syrras lägenhet. Det ska faktiskt bli riktigt kul!

Grattis också till min mamma och pappa som firar 28 år tillsammans idag!
(Även om det är lite tråkigt att mamma går runt och beter sig som en skit mot mig...)

Jag ska snart städa. Sen blir det duschen och fixa till sig! Ska kolla vad man ska ha på sig också. Känns som att tiden inte kommer räcka till!

Igår var det filmkväll med syrran och Roy. Jag och Tessan åt och pratade på Brorsans vilket var mysigt! Känns längesen man träffade henne själv så där! haha (no offense roy)

Nej städningen väntar!

Upp och iväg typ...


Puss&Kram


Insane

This is driving me insane.

Omöjliga krav?

Förstår inte hur en människa kan vara så trött!? Gick och la mig kvart över åtta igår...Men är ändå trött. Sjuk kanske? usch vill inte.
I helgen hoppas man på girls night med galningarna som jag saknat så! <3 Hoppas även på fler träffar men vill inte förvänta mig för mycket. Blir bara besviken om det inte blir så.
Har suttit den senaste timmen och tittat på kläder och massa modebloggar. Är på spaning efter en underbar vinterjacka men ingen verkar duga. Jag kan ju inte ha sååå omöjliga krav? Den ska ju bara vara snygg och VARM. Hur svårt kan det va?
Nu ska jag mysa med föräldrarna i väntan på att orkanen "Roy och Tessan" slår till.
Puss&Kram

Twisted mind

Mitt huvud bankar, axlarna är stela och jag är trött och vill helst gömma mig under ett täcke tills allt är bra. Har gått och spänt mig i snart en vecka. Dessutom verkar min mage pendla mellan fjärilar i magen och en stenhård klump. Att så mycket kan ändras på en vecka är lite sjukt.
Pluggandet igår gick bra, tyckte jag i alla fall! Men sen när matteprovet kom så visade sig att jag kanske haft tankarna på annat håll... Det gäller svenskan också!
Nu sitter jag på GKn och slappar för jag är klar medan vissa måste göra för att det krånglade förra gången. Mysigt!
Hittade en bild från innan sommarlovet, Rebecka var snäll och bjöd på jordgubbar
Puss&Kram

I miss you guys

Jag saknar mina små äppelskrutt. Längesen man träffade dem! Skulle behöva deras galna humor just nu.
Planerna för kvällen strulade till sig så nu fick man sitta hemma istället. Ingen verkar vara på g att hitta på något heller. Imorgon ska man åka med familjen till min faster och sen på kvällen får vi se hur det blir! Hoppas det blir nått kul iaf.
Nu ska jag titta vidar på Idol with my beloved family!
dsfdsf
En bild från förra helgen när jag var och småpartade med Anna och Johanna. Goa tjejer de två asså <3
Puss&Kram

Världens bästa mamma

Hade kul i helgen, men efter klockan två i lördags natt har det bara gått nerför. Jag fastnade i Tierp så mamma, min underbara mamma, ringde efter en taxi. Fick åka med några grannar så det kostade bara 50 kronor. (Tack gode gud för det, det var lindrigt för mitt samvete)
Sen igår hade jag klantat till det med matten (TACK Lovan för hjälpen). Satt uppe till ett. Försov mig dan efter så mamma sa inte ett ord, klagade inte eller tjatade inte. Hon skjutsade mig glatt till stationen bara. Så ett stort TACK TACK TACK till henne <3 utan henne skulle jag nog ha brutit ihop mer än en gång!
Puss&kram

I'm the Birthdaygirl

Sjutton hela år har man levt på denna jord. Helt galet! Bara 365 dagar kvar till friheten...och ansvaret och allt det jobbiga. Jag tänker leva varje dag av de 365 så gott jag kan!
Många gratulationer denna speciella dag vilket uppskattas! (Stort tack till alla ni underbar ;D)
Efter skolan ska jag shoppa upp mina födelsedagspengar sen hem och äta med familjen. Det blir nog en bra kväll!
Imorgon ska jag iaf fika med Anna <3 Jag vet att jag sagt det här förr men man kan ju alltid säga det igen! På kvällen är det fortfarande oklart hur det blir med tjejerna. Jag vill jättegärna iväg någonstans ju! Amina föreslog tjejkväll hos mig..men känns som att det...ahh...nja...
Nu ska jag susa vidare! Have fun bitches <3
Puss&Kram