Studiedag

Idag är man ledig! Vaknade runt nio och satte mig framför tvn. Jag håller på och kollar på en knasig film men den är rätt underbar på sitt lilla vis! The Bloom brothers heter den. Jag har lite saker jag måste göra idag. Bland annat lite plugg och dessutom hämta syrrans hund, Liza, i tierp. Men ett tag till ska jag mysa i soffan!

Btw... Skickar maaaassaaaa mental-hugs till Anabanana just nu som opererats! ♥

Längtar

Trött är bara förnamnet. Har haft sömnproblem de senaste två-tre dagarna så nu är jag helt slut. Tack och lov har vi ledigt nu resten av veckan. Loving it!

Idag hände inte mycket alls. Har i alla fall bestämt klädsel till på lördag (åååååh läääängtar!!) och nu är jag riktigt nöjd äntligen! Har ändrat mig minst hundra gånger när det gäller kläderna...Underligt det där. Planen för lördagen var egentligen att jag skulle ut och äta med tjejerna (för att kunna fira med dem som inte kommer in på krogen) och sen dra ut med the classmates och festa loss. Men nu verkar det bli lättare att beställa mat och äta hemma. Blir nog thaimat, nom nom nom! Jag är i alla fall gaaaaaalet taggad så nu hoppas jag att det blir BRA!

Nu ska jag väl låta min pappa få "sin" dator. Knasig han kan vara ibland alltså. Det är ju hela familjens dator, åtminstonde mammas också som betalat för den med! 

Ahh ja, hej så länge! ♥ 


Hair baby

Jag är blond!



(Sista bilden är nog mest rättvis)


Jag vet att bilderna är lite fel men fan jag laddade upp dem från mobilen och jag försökte verkligen vrida dem men gick inge bra. Det får helt enkelt se ut så här tills vidare!

Så blev det alltså. Inte riktigt Heidi Klum som jag tänkt från början, mera Alexandra Melberg om man säger så! Jag är nöjd, nöjd, nöjd. Blir mer och mer förtjust i det ju mer jag tittar på det. Yum yum helt enkelt!

Nu ska jag tvätta mig och borsta tänderna. Imorgon är det naturkunskap och arbetsmiljö&säkerhet som gäller! Lovisa påminnde mig dessutom om uppsatsen till Nkn som ska in imorgon. Blir till att sätta sig och skriva, skriva, skriva efter skolan alltså!

Nattinatt ♥


Så kan det gå

Det blev ingen lugg trots att jag trodde att jag hade bestämt mig. Men på vägen dit och efter att ha pratat lite med angelica så bestämde jag mig för att behålla mittbenan. Men håret är ljusare! Är väldigt nöjd med resultatet och tackar Angelica för hjälpen! Jag kommer nog slinga det igen senare någon gång. Nu ska jag göra läxan och sen blir det bara vila framför tvn!

Snart snart snart

Snart hoppar jag på bussen till Uppsala. Nervositeten har inte lagt sig men jag ska bita ihop och bara göra det. Jag känner mig så himla tråkig så det behövs en förändring! Nu måste jag dra på mig jackan och gå ut till bussen! Wish me luck!

Oh my my my

Oh my my my vilken lång dag det har varit! Jag höll antingen på att somna eller hoppa upp och ned i stolen för jag var så rastlös. Jag var väl övertrött antar jag. Förkylningen jag drog på mig i helgen biter sig kvar, den jäveln! Men lika glad för det är jag! (Men gladast är nog räven...hum, hum, hum-hum-hum-hum..and so on..) På lördag SMÄLLER det! Arton år, lilla jag? Va? Helt otroligt!

Imorgon sker också något stort, men inte lika stort. Jag ska nämligen färga och klippa håret... Inte nog med det så ska jag bli blond....OCH skaffa lugg. Herregud. Mycket på en gång. Jag hoppas veeerkligen att det blir bra vilket det nog blir men jag hoppas mest på att jag INTE ångrar mig. Det vore ju hemskt. MEN jag tänker såhär: Det växer ju ut igen. Om ett tag har jag ju nästan samma frisyr som jag har nu. No big deal som McDonalds säger!


Nått i den stilen, minus nakenheten då då.

Nu måste jag snyta mig sen blir det nog tv och mys resten av kvällen. (Är dessutom ledig imorgon, så ska bara in till stan för att klippa mig och träffa Amina en sväng!)


Surströmming....

Ikväll var det surströmmingsskiva här hemma så nu stinker hela huset surströmming. Usch säger jag bara! Jag hatar surströmming. Senare på kvällen här så sjöng vi singstar, känner mig lite duktig som slog både mamma och Tessan. Haha!

Bilder från hela kalaset kommer upp senare!

Nu är det bara en vecka kvaaar tills jag blir aaaarton! Hihi glad tjej!

Nu ska jag sjunga igen...

Bye ♥

Guldsmedsmässa

Fan fan fan, jag håller på att bli förkyld! Jag hoppas inte jag är sjuk tills nästa helg. Då ska jag ju vara pigg och glad! Hursomhelst, idag var jag och unga fröken hugardt på guldsmedsmässa med hugardts käre karl, trevlig prick må jag säga! Vi såg galet mycket smycken, hälsade på en massa människor och plockade diskret på oss godis från de olika montrarna. En bra dag helt enkelt! Nu till kvällen blev det pizza, idol och mys. Jag är så himla trött så nu ska jag sova! Natti natt alla glada!

It's a girl thing

Fy fan! Jag säger som anna gjorde för några veckor sen: varför är man kvinna? Jag har så fruktansvärt ont idag med. Det kommer i vågor och jag börjar bli helt matt! Illamåendet gör dessutom att jag inte vågar äta än. Usch, inte kul! Måste oavsett in till naturkunskapen vid tre eftersom det kommer en man som ska prata om droger och liknande. Nu ska jag värma upp vetekudden och lägga mig och vila!

Onsdag

Gud vilken dag gårdagen var! Jag och Rebecka drog till MAX och käkade efter skolan, sååå gott. Efter det så bar det av mot Östhammar där vi plockade på oss chips och läsk. Väl hemma hos Rebecka blev det massa frossande, spela Sims 3, film och tokerier. Vi sov i ungefär 3 och en halv timme. Jag kanske sov två och en halv eftersom Rebecka började snarka/morra mitt i natten. Lite creepy måste jag erkänna. Så idag var vi TRÖTTA minst sagt. Jag fick dessutom gaaalet ont i magen (that time of the month...) och mådde illa. Så nu sitter jag här och funderar på om jag verkligen ska våga äta något.. Svårt beslut.

Förhoppningsvis så blir det klippning och färgning på tisdag, det vore ju underbart eftersom jag veerkligen behöver det. Blondes have more fun, eller hur var det?

Nej min mage måste få mat innan den börjar äta upp mig innifrån...yummy!

Bye ♥



Ps. Jag är orolig för dig ska du veta


Fall and autumn

Det har varit en händelserik helg... Eller egentligen inte men det hände tillräckligt mycket i fredags för att räcka för hela helgen! Uj, uj, uj! Gårdagen spenderades framför tvn med föräldrarna och god mat. Riktigt mysigt! Idag har jag inte gjort något alls om jag ska vara ärlig. Borde nog ta och städa mitt rum, men hittar inte orken. Blä, är trött! Nu ska jag göra lite te och krypa ner i soffan. Härligt! Kanske tar en promenad senare ikväll i det fina höst vädret, ÄLSKAR hösten! Hihi

Trött fortfarande...?

Hur kan jag fortfarande vara såhär trött? Det är helt sanslöst! Både i slutet av förra veckan och början av den här veckan har jag känt mig som en zombie. Jag börjar faktiskt lessna nu. Kanske håller på att bli sjuk? Oh no! Som tur är ligger Elvis på min mage och tröstar mig lite. Söt vovve man har!

Glöm det!

Ligger framför tvn och kollar på CSI med föräldrarna. Vilken hemsk, hemsk dag det var idag! Hade ingen musik idag så fick vänta i tre timmar på att ha naturkunskap...kul. Har dessutom varit trött som ett as hela dagen. Nej, INTE min dag idag! Nu ska jag bara glömma den här dagen.

Pissed off

Vilken dag! Jag har gjort INGENTING, verkligen i-n-g-e-n-t-i-n-g. Tragiskt men sant. Jag har varken orkat eller velat. Men ändå har jag gått runt och varit asdepp eftersom jag inte gör något. Jag är knasig.

Imorgon är det måndag och ny vecka. Måndagar är otrevliga dagar. Dem är långa, förvirrande och första dagen på veckan vilket man har i bakskallen heeela dagen. Punkt slut. Gillar inte alls måndagar. Men hursomhelst, nu ska jag sova så det blir just måndag. Yey...

Jag är pissed off på allt idag. Så ni vet.

Natti! ♥

.

Det är söndag. Jag är död. Jag vill sova. Måste göra massa läxor. Livet suger lite ibland.

Trött tjej

Jag ligger hemma i soffan och halvsover. Gårdagen var...speciell kan man väl säga. Kände mig som en alldeles för gammal outsider. Vilket jag (och anna) troligen var. Men jag hade ändå rätt kul, trots allt det och några få tillfällen. Idag blir jag nog hemma hela kvällen med god mat och film. Känns som att det är det enda jag orkar med idag! Nu ska jag fortsätta sova lite.

Idol och projektarbete

Just nu sitter jag och kollar på idol och längtar tills på fredag! För tillfället är det lite osäkert om lördagens bravader blir av men det visar sig. Gud vad jag är taggad inför projektarbetet nu! Känns bara sååå bra! Förklarar mer när allt är ordnat och klart. Nu vill jag ha te och macka!

Anna aka honeypie är awesome

NU är min underbara Anna arton år och stor tjej! Jag minns när vi var rebelliska 15-åringar och suktade efter den dag vi skulle fylla arton och vara "fria". Men okej, riktigt så är inte fallet nu men det är ett väldigt bra steg i rätt riktning! Jag älskar dig Anna! Hoppas du får en underbar födelsedag. <3

Little big planet och tårta

Lördagen började med en promenad med mami och hundarna. Efter lunchen drog man hem till Anna eftersom hon snart fyller arton (!) och käkade tårta som Joan gjort. VÄLDIGT gott! Sen har vi töntat oss framför datorn och med tv-spel. Kan inte bli bättre. Tråkigt nog sov jag inte där eftersom jag känner att jag borde verkligen ta det lugnt den här helgen och vila upp mig. Imorgon ska jag städa lite på mitt rum och försöka få upp lite tavlor. Nu ska jag sova. Åh underbart! Natti!

KA BAM! Fredag!

Fredag, efterlängtade fredag! Den här veckan har varit jobbig måste jag erkänna. Har inte haft någon energi, sovit dåligt, mått dåligt och bara velat att det ska bli helg. OCH NU ÄR DEN HÄR! Hihi, yey!

Sitter och kollar på bilder inför nästa helgs äventyr. Ska på både 80-tals fest (är det tänkt än så länge i alla fall) och en maskerad precis dagen efter. Ohoho, kommer må prima på söndag. Letar lite inspiration till 80-tals outfiten och ska dessutom ge mig på att vara nörd (mer nörd än jag är nu alltså...) vilket förhoppningsvis blir bra. We'll just have to wait and see.

Ikväll blir det tacos med föräldrarna, kanske en bra film och massa mys! Behöver verkligen det. Nu ska jag lyssna på musik, drömma mig bort och fortsätta kolla på massa sjuka bilder på 80-tals kläder.

Ha de bra! ♥


Usch, igen.

Ligger på soffan här hemma som en döing! Nu är det andra gången jag har ont som satan i min stackars mage. Inte så kul! Jag åkte hem tidigare idag på grund av det och en härlig huvudvärk. Just nu vill jag bara krypa ner under ett täcke och gömma mig från världen. Men jag måste laga mat... Bajs.

Träna, träna

Har precis kört spinning i en timme och nu blir det mat! Tanken var att jag och Rebecka skulle gymma på skolan idag men vi blev avbrutna av någon klass som inte orkade gå ut...dryga ettor säkert. Hursomhelst så lunchade vi på Cupido vilket var jättemysigt! Nej nu måste jag fixa mat innan jag svälter!