Va?

Yes! Nu är arkitektur provet avklarat och bortglömt! Jag hoppas verkligen att jag får ett G för jag vill INTE göra omprov den 11e, det har jag inte tid för. Men det tror jag nog, det kändes helt okej. Snart är veckan över dessutom. Och när veckan är över betyder det att det mesta i skolan är över också. Underbart!

Igår var det tråkdag i skolan men jag hade nöjet att träffa Timmy efteråt. Vi käkade glass vid fyrisån, försökte komma undan från det förbannade regnet (moder jord hatar mig...) och jag drog med honom in på massa tjejaffärer för att kolla på bikini. Lugn bara lugn, han överlevde! Dessutom fick han äntligen sin efterlängtade kebab! Haha

Några populära fraser igår var:

"Va?"
"Vad sa du?"
"Jag dör!"

Vi hade lite kommunikationsproblem som ni kanske ser...

Nu ska jag vara duktig och göra mitt textilarbete! (Håltimme för tillfället)


Puss&Kram

Rock my world

Alexandra säger:
vad skulle jag göra utan dig?

anna säger:
jag skåda runt lite i framtiden i åttan, och om jag inte hade blivit polare med dig, hade du råkat snubblat på ett bananskal och hamnat framför en bil, som tvärbromsar och ut kommer en jätterik supersnygg indisk prins som blir superkär i dig, så han tar med dig till sin exklusiva lägenhet i NY och ni bor där, du supermodell och han.. rik resten av era liv

Hon är bäst alltså :*


Ser fram emot morgondagen :'D


Puss&Kram

Home sweet home

Äntligen är den här dagen över! Det har varit en låång dag men nu har jag iaf klarat mig igenom den. Tänkte jag skulle sola lite när jag kom hem men då skulle någon jävlas ytterligare med mig så det började regna. Helvete...

Imorgon är det inga prov och dessutom har jag sovmorgon! Härligt härligt! Nu börjar det ju faktiskt likna nått ^^

"Always look on the bright side of life.."
Life of Brian.

Ska nog börja hålla mig till det...har varit rätt negativ till det mesta på slutet:




Nya tider nu då! ;D


Puss&Kram

Sommar

Sitter på gkn och vet inte riktigt vad jag ska göra. Har ingen ork att riktigt ta tag i saker just nu. Spanskan gick väl sådär och snart är det redovisning på samhällskunskapen. När jag kommer hem blir det till att plugga arkitektur och textil. Har ingen ork alls kvar. Sommarlov snart då ^^

Har fått riktiga sommarkänslor här! Hur underbart vore det inte att dra iväg ut till havet, packa med sig grillgrejer och grilla och bara mysa i solen :'D heeelt underbart skulle det vara! 

Nu ska jag väl fortsätta låtsas som om jag gör nått vettigt.


Puss&Kram

Damaged ones

Sitter och skriver om Fi (feministiskt initiativ) inför samhällskunskapen imorgon. Redovisning och skit ju...Gud vad härligt när den här veckan är över! Det kommer bli underbart med sommarlov <3 

Spanskan kommer nog skita sig imorrn...Det suger ju om man får IG men det finns inte en chans att det där fastnar i min skalle nu. 

FY FAN! 



(btw så är jag ändå rätt glad om ni ville veta ^^)

 

(repris, jag vet men va fan...)

Puss&Kram

Ah ha

Andas in. Andas ut. Shit vad jag är slut nu! Hur fan ska jag orka plugga idag? 

Igår så kom Johanna, Amina och Hillevi hit. Resten mötte vi upp i Tierp (några kom inte med trots allt). Vi sminkade och fixade här och sen tog vi som sagt bussen ner till Tierp. I Tierp mötte vi Fanny och Smet. Söta som socker dem brudarna alltså! Sen så slöt vi oss till resten av folkmassan vid busshållplatsen till Karlholm. Runt åtta klev vi på bussen och placerade våra rumpor längst bak. Det var rätt mysig resa, men folket verkade så lugna. Ovanligt (?)

Väl framme snodde vi åt oss ett bord och några stolar och sen var det bara att tuta och köra eller liknande. Kvällen var ändå rätt lugn. Inga bråk eller sånt men inte direkt nå fart heller. Lite synd för det hade potential att bli awsome. 

Jag hade dessutom en väldigt bra diskussion med en person. Stort tack för det! Det behövdes. Nu känner jag mig i alla fall inte lika dum längre, vilket är en lättnad. Samvetet är lite lite bättre nu.

Slutet av kvällen så blev jag kidnappad i stort sett av några grabbar från TFK. Blev hemskjutsad och allt bara så där ändå. Rätt snällt men jag hade ju kunnat åkt med päronen. Haha.

Sammanfattningsvis kan jag ju säga att det blev en bra kväll (inte awsome, men men) och jag hade rätt kul! 


Puss&Kram

Saved

Syrran drog  med mig in till Uppsala igår för att gå på bio med henne och hennes toyboy. Vi började med att köpa massa tacogrejer och sen bar det av till Roys lilla hem för att laga mat. Det var underbart gott! "Two thumbs up" som Roy skulle sagt. Haha!

Sen runt halv nio drog vi tillbaka in till Uppsala för att kolla på "Änglar och demoner". Den var faktiskt riktigt bra. Efter filmen gick vi tillbaks till Roys "lya" för att dricka kaffe (de drack och jag tittade på i stort sett...) och sen sova. Jag fick heders platsen på soffan. Det var en lite underlig upplevelse att sova mitt i en studentkorridor med massa folk som sprang lite här å var. Men det var väl helt okej. En helt klart godkänd kväll! 


Ikväll bär det som sagt av till Karlholm. Förhoppningsvis blir det lika roligt där. Jag känner att jag verkligen behöver festa loss lite efter allt som hänt nu på slutet. Fast nu är jag faktiskt gladare än jag varit på länge så det känns härligt! Good times ;D

Nu ska jag sova och ladda inför kvällen.  




Puss&Kram 

Bored

Fy fan vad jag har tråkigt! Föräldrarna har dragit iväg till Stockholms skärgård eller liknande och själv sitter man här och tråkar....Jag vill hitta på nått men orkar inte. Jag kan inte ta mig någonstans så sånna planer skiter sig ju. Fan att man bor mitt ute i ingenstans!

Imorgon blir det förhoppningsvis förfestning med tjejerna. Jag vill verkligen att min kväll ska bli awsome. Jag behöver verkligen det just nu känner jag.




  


Puss&Kram

Run, bitch, run!

Började dagen med att åka med mamma till Vegavallen och sprang 3 km. Sen bar det av hem igen för att duscha och plugga. Nu sitter man här och inte riktigt vet vad man ska göra. Hmm... Vill jag kanske träffa någon? Eller vill jag bara slappa hemma? Svårt att veta sånt där. Och OM jag vill hitta på nått med nån; vem ska man träffa då? 

På lördag blir det till att partaja! Har dessutom bett min älskade mor och far att hämta mig klockan två på natten så jag behöver inte oroa mig att det hela ska gå över styr. Mysigt, mysigt. Förhoppningsvis blir det även förfest med älsklingarna mina. <3




Puss&Kram

No cookie, no milk

Usch, nu börjar man få dåligt samvete här. För att inte tala om panik!

Snart är sommaren här och jag som sa att jag skulle träna och massa... Fan. Det känns som att det är dags att sluta skjuta upp allt och faktiskt ta tag i det här! Ska försöka övertala mamma att skjutsa mig till Vegavallen så att jag får springa lite. Jag är så otroligt lat så kan lika gärna köra gång direkt. Blir nog en timmes spinning imorrn också...eller ikväll kanske? Men enda problemet är att jag har massa plugg! Det förstör verkligen...Hektiskt och jobbigt. Usch, usch, usch!

Är i alla fall ledig i fyra dar nu. Woohoo! Känns rätt skönt att få vila upp sig efter alla prov hit och dit. Men sen är det ju bara att köra igång igen. Har spanska nationella OCH samhällsredovisning på tisdag, fortsättning på spanskan OCH ett gigantiskt arkitekturprov på torsdag...hm...har jag missat nått...

Väldigt mycket att hålla reda på nu och mycket att plugga. Får bita ihop sista veckorna nu. Inte långt kvar ju! :'D 



Puss&Kram 

Fearless

Jag har varit rätt inaktiv de senaste dagarna. Kan ju försvara mig med att jag har varit förkyld. Fy fan för det. Jag verkar inte kunna vara frisk i mer än en månad! 

Jag mår rätt bra nu. Förkylningen är inte det enda som verkar ge med sig. Jag kan faktiskt se detta funka för mig. Känslan är obeskrivlig. Lättnad är väl en början men det är så otroligt mycket mer än det. Jag börjar nästan tycka att det var bäst så här. I alla fall för den andra partens del. Det verkar ordna sig rätt bra för den lilla skiten! ;) Allt det här har utvecklat sig till nånting heeelt annat än vad det var från början. He's my Jacob. 


Puss&Kram





Something is wrong with my cactus, you guys.

Fyra timmar nationellt prov. 1 ½ timme fotboll. 40 minuter i en bil. 3 ½ timme kurs.

Ont i huvudet. Trött. Less. Ont i halsen.

 


Imorgon blir det inte bättre heller. Nationella igen, fast nu är det åtminstonde matte A. Kommer säkert gå skit bara för det. (Just my luck)

Nu ska jag sooova! Mitt huvud orkar inte mer.


Godnatt 
och
puss&kram!

Sunshine and daisies

Jag är otroligt trött men har haft en rätt underbar helg. 

I lördags var man och tittade på Emmas konfirmation. Efteråt blev det massa mat och sånt. På kvällen drog föräldrarna ut på stan för att kolla alla fina bilar som körde runt. Jag och Linnea drog till Boulognerskogen och myste lite vid vattnet. Sen drog vi till Frasses och bokstavligt tvingade i oss maten. (Inte så värst hungriga om man säger så!) Runt elva nånting lämnade vi Gävle och begav oss hem. Jag var hemma i en tjugo minuter innan jag blev skjutsad till Templet för att möta de sötaste galningarna jag känner. 

De hade bosatt sig i Templets mitt med massa filtar och ljus. Vi skrattade, sjöng och körde aerobics (för att hålla värmen uppe). Runt fyra-fem drog vi hem och somnade medan Madicken visades på tvn. Det var varmt. Det var trångt. Men det var lätt värt det! Tack för en underbar dag! <3


Nu ska jag käka våran so called "lunch". 

Puss&Kram

Bla bla bla


Fan vad arg jag blir på mig själv! Jag verkar inte kunna låta bli att tänka på allt som hänt i alla fall, trots att jag gång på gång påminner mig själv att jag INTE ska tänka för mycket på det. Eller på honom. Men helvete vad jag är dålig på att lyda mina egna råd...

Tror jag håller på att bli sjuk dessutom. Har sovit nästan konstant den här veckan (förutom när jag roat mig i skolan). Ikväll ska man ta det lugnt med familjen troligtvis och på lördag är det konfirmation i Gävle. Hoppas man har tur med vädret. Jag börjar låta som en gammal tant men jag orkar inte bry mig om det. Som sagt; jag tänker på annat.

Make me stop! 

Regn och sötsaker

Har precis haft idrott i det ljuvliga vädret så nu är man iskall rak igenom! Denna förtjusande aktivitet följs upp av en alldeles bedårande samhällskunskapslektion. Livet leker!

Imorgon blir det till att sola så man är något brun i sommar. Ska försöka locka med mig Moa när jag utför mina ondskefulla planer! Det blir helt och fullständigt awsome.

Sista lektionen nu (tyvärr samhäll men trots det; sista lektionen!) och sen är det bara att hoppa på bussen och åka hem. Funderar på att mysa ner mig lite med godis från JamJam eller liknande. Eller så kämpar jag på och drar hem och kör lite spinning. Det ska jag ju göra oavsett men frågan är om jag SKA mysa först...hm? 

Pratar för tillfället med den lilla underbaringen Yoan som sorgligt nog har tappat bort sitt armband. Stackare! Nu drog hon till kiosken...vilket gör mig ännu mer sugen på att mysa till det ikväll. Hoppas det börjar regna ordentligt! Då hinner jag bli lagom kall och blöt på vägen mellan busshållplatsen och mitt hus. Perfect! MYS MYS MYS!

Nu ska man väl anstränga sig lite och gå på lektion...Fan...




Puss&Kram



Don't bother

Som alltid när jag säger att jag ska ha en toppenhelg så skiter det sig. Den var bra. Helt okej. Men kom ihåg att jag satt på gk:n och taggade som fan för att jag skulle ha så kul i helgen! Det har varit mycket snack och lite action må jag säga. Dåligt, dåligt. Förhoppningsvis blir det bättre nästa helg, eller varför inte i veckan?

Torsdag: Uppsala och forsränning+middag med familj och vänner på kvällen+ner till Tierp, träffa Angelica mfl., vandra runt lite.+Rask promenad hem mitt i natten
Fredag: Slappa i hängmattan+påväg att ut å gå med Moan -> blev ingenting
Lördag: Slappa i hängmattan+försöka ordna nått med Moa igen -> gick dit runt tre+drog hem runt sex
Söndag: Who knows? Slappa igen kanske? 

Jag ska nog träna my ass off idag. Känns som om det behövs efter den här helgen. Usch, usch!

Har ingen energi, ingen lust att göra nått. Jag är bara less på livet och behöver nått som kan få igång mig igen. Just nu går jag bara på autopilot. 

Puss&Kram

Forgive and forget

Mitt liv har varit lite uppochner de senaste två veckorna. Det har varit mycket att tänka på och det har verkligen inte varit lätt att hålla tillbaka tårarna. Nu vill jag bara blicka framåt. Glömma det som varit ungefär. Det har varit kul men det är över nu. Med tiden kommer det bli lättare, det vet jag ju. Visst, det kommer vara tufft ett tag framöver men som sagt; jag får bita ihop. Oroa er inte för mig!

Tog en frisk promenad runt halv två igår natt. Man kan ju säga att det bara blev så. Rätt oväntat till och med för mig! Vaknade idag och bestämde mig för att dra fram den gamla hängmattan. Solade och läste lite. Helt underbart! Tanken var att Moa och jag skulle ut och gå men dem planerna ändrades. Det gjorde inte så mycket, jag blev rätt seg av att ligga där i hängmattan och steka. Istället blev det pilates och spinning. Nu på kvällen har jag bara suttit i soffan och kollat på skitprogram på tvn. 

 Imorgon ska man till Moa och bara mysa. Kanske att tjejerna kommer dit också. Har hört att det ska bli varmt så det kanske blir en rejäl schtekar dag! 

Puss&Kram