Födelsedagsfirande och uteservering

Hej igen!
 
Mötet gick bra och har lite att gå vidare med nu vilket känns bra. Känns även som att plugga vidare verkligen är det jag ska göra, mycket på grund av att det är något jag VILL även om det inte alltid behövs för att få ett bra jobb.
 
Vi drog hem till Tilde och fikade, vi hade gått ihop och köpt ett presentkort på Åhlens och en fulsnygg kudde som egentligen skulle vara på skämt men som Tilde gillade... Måste erkänna att den faktiskt passade på hennes säng. Efter fikat gav vi oss ut på stan och kollade runt lite innan vi satte oss på Krögers uteservering med varsin öl och lite mat. Riktigt skönt i solen!
 
Nu sitter jag och smuttar på ett glas vin för att fortsätta dagens lyx. Ska skriva det sista på analysen bara. Ikväll blir det bakad potatis med hjärtat, mums mums! Imorgon blir det utgång som det låter och lite mer firande för Tilde. Väldigt bra helg! Dessutom börjar nästa vecka med en visit till Uppland och min underbara lilla systerson som jag köpt en present åt idag. Längtar som satan!
 
Nu ska jag skriva så det blir klart någon gång, hehe.
 
Ha det! ♥
 
 

Möte med studievägledaren och födelsedagsfika

God morgon! (Eller åtminstone för mig som vaknade för inte så längesen.)

Ska snart iväg och träffa studievägledaren. Förhoppningvis får jag lite mer klarhet i allt det här! Har kollat en hel del själv men känner mest att det kan vara bra att prata med någon som kan det här, haha. 

Efter det ska vi (jag, Coffe, Ellinor och Erika) hem till Tilde på fika för idag fyller hon år, hurra hurra! Eftermiddagen blir kanske inte lika rolig eftersom jag måste skriva det sista på analysen. Men men!

Nu ska jag ta mitt pick och pack och ta mig iväg. 

Ha en fin fredag!

Onsdag

Hej!
 
Känner mig lagom seg idag, det underlättar inte att jag måste städa, handla och plugga dessutom.Håller på att ordna lunch nu så förhoppningsvis kickar energin in efter det. Blir kanske en vända till stan också med Coffe, måste köpa skoooor... 
 
Men till något helt annat så var filmen igår väldigt bra, väldigt mysig men ändå brutal... Haha, vet inte riktigt hur jag ska förklara det bättre än så. Rekommenderar i alla fall att se den! 
 
Nej, dags att hälla av pastan.
 
Ha det fint! ♥

Helt slut

Hej!
 
Fy satan, vad jag är trött nu! Började dagen med att dra till bibblan men fick inte mycket gjort så fortsatte vidare till gymmet. Svettades som en liten gris hela gympasset, vilket är bra. Däremot var det kaos när jag kom ut från Actic... Det regnar och blåser som bara den och självklart var detta en av de få gånger jag inte tog cykeln dit. Så kan säga att jag var hyfsat nedkyld när jag kom hem. 
 
Nu har jag duschat och ska ta det lugnt ett tag. Tanken var att jag och Coffe skulle in till stan och shoppa lite men det här vädret är inte direkt trevligt, vilket innebär att shoppingrundan inte blir så trevlig den heller... 
 
Ikväll blir det i alla fall bio! Jag och Coffe ska till Saga biografen och se The Grand Budapest Hotel. Har hört att den ska vara bra så håller tummarna att det stämmer, det verkar dock stämma om man tittar på trailern... Så det blir en trevlig kväll och har vi tur ger vädret med sig också.
 
Nu ska jag dö lite här i min mjuka, mysiga morgonrock ett tag till!
 
Ha det fint! ♥

Jag har det för bra

Hej!

Ligger just nu på Coffes säng och inväntar club sandwich och pommes. Jag har en fruktansvärt fin pojkvän som bjuder mig på mat! Igår räddade han mig från att käka nudlar och bjöd istället på hamburgare och pommes, betydligt bättre än nudlar! Idag bjuds det alltså på mat igen. Jag har riktig tur som har en sån karl! 

Jag är lite osäker på hur min kväll kommer att se ut... Ellinor har bjudit med mig på fest men har inte bestämt mig om jag ska gå eller inte... Dels har jag inga pengar (även om hon varit så snäll och erbjudit mig dricka) och dels är jag rätt seg men ändå lite sugen. Ska äta mat först så får jag se sen hur jag gör!

Nu ska jag ta det lugnt ett tag innan det är dags att sätta in kycklingen i ugnen. 

Ha en fortsatt fin lördag! 

Lyx på fredagskvällen?

Hej!
 
Lyckades somna om till slut imorse så sov fram tills Coffe kom hem. Skönt!
 
Min dag har hittills varit hyfsat händelselös. Hängde med Coffe ett tag och kom inte upp ur sängen förrän runt halv ett. Drog in till mig och käkade innan jag packade väskan och tog mig till gymmet. Körde mest ben och armar idag eftersom lilla magen fortfarande värker... Har varit hemma nu, duschat och tagit det lugnt. Ska laga mat nu, nudlar på menyn... Jag vet minsann hur man lyxar till det på en fredagkväll! 
 
Senare ikväll ska vi över till Martin och spela lite spel med Ljung och Jennie också. Helt okej kväll då jag känner att min energi tryter. 
 
Nu börjar min mage verkligen kurra så dags att få i mig något.
 
Ha en fin fredag! ♥

Uppe med tuppen?

God morgon!

Klockan närmar sig sex... Coffe drog till jobbet för snart en timma sen och här ligger jag och kan inte somna om. Ligger och velar mellan att ta det lugnt en stund bara och sen gå upp eller faktiskt försöka somna om... Går knappast upp ur sängen än, haha, så det visar sig väl. 

Idag blir det gymmet så fort jag bara kan så jag faktiskt kommer iväg, gjorde aldrig det igår. Blev helt enkelt så att jag fixade och donade hemma istället. Men idag kör jag ett pass igen! Träningsvärken känns fortfarande men, men. 

Nu ska jag släcka ned och hoppas på att jag får några timmars sömn till idag. 

Ha det fint! 

Träningsvärk och kaffe

Hej!

Sitter och tittar på Doctor Who och dricker kaffe. Var ett tag sen jag tittade så var dags att ta igen lite nu. 

Idag blir det till att städa lägenheten och ta mig till gymmet. Träningsvärken i magen sitter fortfarande i så blir nog mest ben och armar idag. Känns bra ändå att jag kommit iväg minst en gång per vecka, även om jag oftast ligger på två gånger per vecka. Det verkar kanske inte mycket för världen men för mig som alltid har haft det svårt att hålla igång träningen är det rätt underbart! 

Nu ska jag fixa lunch så jag kan komma igång sen. 

Ha en fin dag! 

Allt och inget

Hej!

Det har varit en rätt lugn dag idag. Jag och Coffe tog oss ut i blåsten och gick en promenad ut till Stensö. Inte det skönaste vädret att vistas ute i kan jag säga! Efter det har jag spenderat tiden med att tvätta och är snart klar, vår tvättmaskin tar lite tid på sig nämligen. 

Ska börja kika på resor hem till Tierp också, längtar ju så jag dööör tills jag får hålla lillskrutten! Ska se till att åka så jag är där första veckan i april. Hade åkt nu om jag hade haft råd, haha!

Jag är ledig hela veckan ut eftersom gruppuppgiften är klar! Vet inte vad jag ska roa mig med... Blir nog att plocka lite här hemma och träna. Tog jag det lite lugnt idag eftersom jag har rejäl träningsvärk i magen efter passet igår. Gymmade med Tilde och köttade på, speciellt magen. Så mina muskler har klagat idag! Men imorgon blir det nog en vända dit igen. Har varit lite dålig på att komma iväg så mycket som jag velat de senaste två veckorna. 

Nu ska jag vänta liiite till innan jag kollar om tvätten är klar. Sen blir det nog en film eller någon serie på netflix innan jag ska sova. 

Ha det fint! 

Sötnosen! 


♥!

Mosters lilla mirakel ♥
 

Ett litet underverk ♥

JAG HAR BLIVIT MOSTER IDAG! ♥
 
Fick samtalet från mamma för inte så längesen om att min fina syster nu har ett svartlockigt litet underverk som tittade fram runt tjugo över elva. Det känns helt overkligt men helt underbart! Så nu gäller det att boka resa hem så jag får gosa med min systerson. 
 
Tessan åkte in till sjukhuset redan i onsdagskväll men lillen har envisats med att inte komma ut förrän nu. Det har varit en lång väntan med många sms och samtal mellan mig och mamma. De har försökt hålla mig så uppdaterad det bara gått. Vet inte vart jag ska ta vägen nu! Smet in på systemet och köpte en flaska vin till kvällen för att verkligen fira! Imorgon blir det dessutom utgång med Coffe och Tilde så då jäklar ska det firas!
 
Nu ska jag försöka lugna mig. Får se om det kommer några bilder snart så jag får se lilla sötnosen!
 
Update: Han väger 3190 g och är 47cm, lillkillen! ♥
 
 

Lördagskväll

Hej igen!
 
Håller just nu på att koka pasta, ikväll blir det pestopasta och lufttorkad skinka. Mums!
 
Jag och Tilde tog en vända på stan men ingen av oss hittade något som lockade, förutom hårnålar... Avslutade med en kopp chailatte och en kaka i solen vid hamnen. Väldigt bra dag! 
 
Ikväll blir det utgång med Martin och gänget, ska bli riktigt kul! Har redan öppnat första ölen,woop woop! Ska iväg runt sju sen får vi se vart vi hamnar. Jag följer mest flocken så att säga. 
 
Nu ska jag titta till pastan och sen göra mig i ordning. 

Ha det fint! ♥

Lördagsförmiddag

Hej!

Lördagsförmiddag och jag är riktigt seg! Kunde inte somna igår så låg vaken rätt länge tyvärr. Men, men, det är inget en kopp kaffe kan fixa. 

Idag blir det en vända ner till stan för att fika med Tilde. Ska försöka ta mig till bibblan efter det och läsa lite innan de stänger och dessutom gymma innan kvällen. Full fart! Får se om det blir något festande ikväll, annars får jag lyxa till det på annat vis! 

Nu ska jag käka frukost (har helt enkelt inte orkat fixa det förrän nu) och få i mig kaffe. 

Ha en fin lördag! 

Slow day

Hej!

Ligger på Coffes säng och tittar på The Big Bang theory. Denna dag har varit en extremt seg dag. Har inte haft någon energi till att göra något. Så har mest tagit det lugnt och vilat upp mig. Coffe åkte hem till Skövde över helgen så har har utnyttjat både hans säng och hans tv idag, haha! 

Såg precis att jag fick VG i kursen "teori och metod II", helt underbart! Speciellt när jag vet att jag verkligen jobbat för det betyget. Förhoppningsvis går det lika bra i denna kurs. 

Nu ska jag krypa ned i sängen, titta på något avsnitt till och sen sova. Imorgon kommer jag se till att vara lite hurtigare än idag, hehe. Blir bibblan och gymmet bland annat. Funderar på att laga något från min nya kokbok. Kul!

Nattinatt! 

Tvätta, städa och ett glas vin

Hej!

Sitter och tittar på Modern family och har precis käkat. Håller på och tvättar och ska strax ta tag i disken. Coffe ska på bio ikväll så passar på att fixa och dona här hemma. Sippar på ett glas vin för att lyxa till det lite. Som sagt hatar jag att diska... 

Imorgon är det föreläsning mellan 10-12 sen blir det nog en lugn kväll hemma för min del. Verkar däremot som att det blir fest i helgen, mötte Martin som bjöd med mig. Riktigt kul då jag verkligen ville ut denna helg! 

Nu ska jag se ett avsnitt till och sen börja diska... Yay...

Ha en fin torsdagkväll! 

Plugg- och städdag

God morgon!

Har tryckt i mig två mackor med makrill på, älskar makrill i tomatsås! Mums!

Jag ska alldeles strax dra iväg till bibblan, får se om vi kan få någon ordning på detta idag. Senare blir det städning här hemma och kan ju inte påstå att jag ser fram emot det särskilt mycket. 

Dags att göra mig klar och gå sen!

Ha det!

Ändrade planer och kokböcker

Lite ändring i planerna. Coffe sitter och arbetar med deras annons, vilket tar ett tag (jag talar utifrån erfarenhet). Så istället blir det sängen för mig, sover inne hos mig inatt för omväxlingsskull. Imorgon blir det bibblan igen och sen behöver jag verkligen storstäda här hemma, vill ha fint i helgen så jag bara kan slappna av!

Glömde dessutom nämna att jag köpte en tjock och fin kokbok på bokrean idag. Det är maaassa recept på soppor, grytor, pasta och wok. Passar alltså mig som handsken! Så i helgen blir det till att testa något recept. Älskar kokböcker, jag vet att det går att söka på google efter alla möjliga recept men det är något speciellt med kokböcker ändå. Gillar att kunna bläddra igenom recepten. 

Nu ska jag sova, helt slut!

Nattinatt!

Grekiskt

Hej!
 
Jobbade på bibblan fram till två och sen var vi ett gäng som drog och kikade på Karmadagen. Kände inte direkt att jag var jätteengagerad men gick varvet runt och tittade. Jag kom hem och kände hur energin bara försvann, som tur var hade jag Coffe i närheten som "tvingade" iväg mig till gymmet. Körde cirka en timma som vanligt men värmde upp med lite powerwalk för att variera mig (brukar annars cykla för det mesta). När jag kom hem var det bara att kasta mig i duschen och sen iväg för att handla. Det blev grekiska färsbiffar (med vitlök, mynta och persilja), klyftpotatis och tzatsiki till middag. Lite onsdagslyx! Lagade andra köttfärsbiffar med eftersom jag hade så mycket tinad köttfärs där jag hade i chilisås och vitlök. Egentligen var tanken att jag skulle göra pepparsåsen ikväll med men orkar inte. Dessutom är det godare att göra den direkt innan! Får bli imorgonkväll istället.
 
Nu ska jag ge upp för dagen. Jag och Coffe började kolla på "Alice" på Netflix igår. Lite Alice i Underlandet fast i mer vuxen stil. Den är uppdelad i två avsnitt så blir avslutningen idag!
 
Ha det fint ♥

Grupparbete och gym igen

God morgon! (Åtminstone för mig...)

Vaknade för cirka en timme sedan och har i princip bara hunnit tagit en kopp kaffe med Coffe. Ska möta Amila runt elva på bibblan så ska försöka få i mig lite frukost innan. Blir till att packa gymkläderna också så jag kommer iväg direkt efter arbetet, är lätt hänt att jag skippar det annars. 

Träningen flyter på, försöker se till att gå minst två-tre gånger i veckan. Förra veckan blev det bara två pass i slutet av veckan så ska försöka sprida ut det denna vecka och köra kanske fyra pass. Börjar se lite resultat nu vilket känns skönt, det märks dessutom när jag tränar. Jag orkar ta mer vikt och sånt vilket känns himla kul! Sommaren närmar sig med stormsteg så gäller att hålla igång nu! Det enda som jag borde ändra på är mina matvanor. Har en tendens att få i mig en del onyttigt då och då. Igår blev det Frasses till middag och dessutom någon kaka och lite hallobsorbet till filmen. 

Nu ska jag koka ägg och rosta lite bröd innan det är dags att göra mig klar för att sticka iväg. 

Ha det fint!

4/3

Hej!
 
Är lite smått seg efter att ha varit på föreläsningen efter lunch. Hann även med en kortis på bibblan innan det. Så nu sitter jag här och kikar runt lite. Försöker få mig själv att göra något vettigt men energin tryter så får se hur det går med den saken. Ska göra lite mellanmål och kolla på Doctor Who så kanske jag kommer igång efter det.
 
Imorgon blir det grupparbete igen, vi ska försöka få en del gjort imorgon men det flyter på bra. Jag känner mig inte alls lika stressad längre, speciellt efter denna föreläsning där jag kände igen och faktiskt kunde det han snackade om, haha!
 
Nej, nu ska jag rosta lite bröd och sen mysa ned mig!
 
Ha det fint ♥
 

Måndag - grupparbete och gym

Hej!

Ligger på Coffes säng och väntar på att kycklingen ska tina klart (eftersom jag inte har någon mikro...). Är helt slut, gymmade efter grupparbetet och hade dessutom motvind på vägen hem. Stod i princip still med cykeln för att jag inte orkade trampa. 

Resten av kvällen ska spenderas med matlagning så jag får lite matlådor till veckan samt en snabb städning så jag får ordning. 

Imorgon är det föreläsning klockan ett men ska möta Amila innan dess och jobba lite till med uppgiften. Det går sakta men säkert framåt. Gäller bara att komma på en bra copy. 

Nu ska jag dö lite innan mikron piper och det är dags att köra igång med maten. 

Ha det fint!

Lördagkväll

Hej!

Det har varit en fruktansvärt seg lördag måste jag säga! Har inte gjort något vettigt på hela dagen, får nästan lite ångest men får helt enkelt se till att gottgöra det imorgon. 

Coffe är ute på äventyr så jag har haft/har kvällen för mig själv. Jag har spenderat den med att sova, äta onyttigt och kollat på Scrubs för hundraelfte gången. Jag överväger att dra igång någon Disneyklassiker snart också... 

Imorgon blir det grupparbete på bibblan och sen gymmet. Kommet antagligen behöva gå tillbaka till bibblan på kvällen och läsa lite så jag kommer någonstans med kurslitteraturen. 

Nej, nu ska jag återgå till att slappa framför tvn. Rätt skönt eftersom jag är ganska seg fortfarande. 

Ha det fint!