Ledig dag

Hej!
 
Sitter och laddar upp inför städning och sortering med en kopp kaffe! Har varit helt död i ungefär en timme men börjar äntligen vakna till liv igen. Började dagen med att hänga med Tilde till IKEA för hon skulle köpa säng och hela alltihopa. Blev en lunch där med den här gången igen. Vi var nämligen lediga idag så passar på att ordna allt nu när jag har tid. Resten av veckan kommer bli kaos! Grupparbeten, föreläsningar och halloween. Helgen kommer bli grym men resterande kan jag skippa känner jag... 
 
Dags att börja ordna allt här hemma. Fick ju undan skrivbordet och monterade upp det andra men sen dess har det hela stått rätt still på grund av tidsbrist. Men nu så! Jag hoppas verkligen det går att möblera som jag tänkt mig men det visar sig efter lite trassel. 
 
Nu ska jag kötta här hemma!
 
Puss ♥
 
 

Grupparbete, IKEA och halloweendräkt

Hej!
 
Vilken dag det har varit. Började med att vi hade grupparbete klockan 11 på bibblan, jobbade fram till 14 och sen hann jag hem i en halvtimme innan det var dags att ta bussen ut till IKEA. Vi (vår grupp, bestående av jag, Coffe, Tilde och Hanna) käkade mat där till att börja med. Jag dör vad gott det är! Köper alltid deras kycklingfilé. Mums! Efter att fått i oss lite energi var det dags för mig att börja pricka av min lilla lista. Fick med mig skrivbord, lampa, vinglas, tvättkorg, matlådor och en skärbräda hem. Är väldigt nöjd med mina inköp faktiskt! Har monterat ner mitt gigantiska gamla skrivbord och fått upp det nya. Helt galet vilken skillnad det har gjort! Jag har dock inte möblerat allt ordentligt än. Ska få hjälp av Coffe imorgon att bära undan allt till förrådet i källaren. 
 
Hämtade även ut min dräkt till halloween. Den var aningen stor i midjan men fick dra till med ett bälte så blev det kanon! Är förvånansvärt nöjd med outfiten efter att få donat lite själv. Så nu kan det allt få bli halloween! Tyvärr kommer det inte vara någon fest denna helg utan nästa istället av någon anledning. 
 
Nu ska jag mysa ner mig i sängen och kolla på någon bra film. Imorgon blir det till att diska och försöka få ordning på sakerna i min hylla så vi kan flytta den. 
 
Natti! ♥
 
 

Tisdag

Hej!

Väntar på att min mat ska bli klar innan det är dags att möta upp Coffe och gå ut på en liten promenad. Är ju ledig hela veckan så får se till att roa mig på bästa sätt innan pengarna kommer in på kontot, haha!

Har snart sett alla säsonger av Lost, bara några avsnitt kvar nu innan allt är över. Jag har ju fått någon besatthet av att se hur allt slutar...

Dags att äta mat och sen hoppa in i duschen!

Puss


Lördag 20 oktober

Hej hej!
 
Så var det lördag igen. Jag sitter för tillfället och laddar upp med en kopp kaffe. Ska slänga i mig lite lunch också innan jag tar tag i disken och städar lite här hemma. Jag ska vara hos Madde vid 18.00 så ska hinna med en del grejer innan det är dags att gå. Borde egentligen gå och panta en massa burkar så jag får lite pengar men kan lika gärna göra det nästa vecka, har ju faktiskt en HEL vecka ledigt! Woop woop!
 
Känner mig helt handikappad just nu. Jag lyckades betala in min mobilräkning till helt fel bankgiro. Så nu har de låst min telefon. Det löste sig tack vare min älskade mamma som hjälpte mig så den ska ju låsas upp när som helst nu. Men det är rätt sjukt hur beroende man är av sin telefon! Jag har insett att jag gör massa saker omedvetet. Men snart så ska allt vara som vanligt och jag kan agera slav till min iphone igen. 
 
Längtar verkligen tills jag får pengar för då blir det en vända till IKEA. Jag ska äntligen byta ut det här enorma skrivbordet och få lite plats här hemma! Måste dessutom försöka köpa lite vinglas och annat skoj. Jag har en lååång lista på grejer jag vill köpa men det får nog bli en sak i taget så jag kan äta resten av månaden också... 
 
Nej, dags för lunch! Sen är det bara att vrida upp musiken och köra som en galning.
 
Ha det! ♥

Stillheten

Hej!
 
Ligger som en säck potatis i sängen och orkar knappt röra mig. Det är fredagkväll och jag ligger hemma själv i mörkret och kollar på film. Det kan låta tragiskt men satan vad skönt det är att göra ingenting!
 
Jag laddar inför morgondagen då jag ska på "home toy party" hos Madde med massa brudar, haha! Ska bli... spännande helt klart. Nikolina ska dessutom firas i Nybro så kanske hinner med en sväng ut dit innan kvällen är över. Full fart imorgon med andra ord. Nu ska jag njuta av stillheten och slå igång "Around the world in 80 days". 
 
Nattinatt! ♥

Höstig promenad

Hej!
 
Kom precis hem från en liten promenad runt Stensö. Helt underbart friskt ute nu! Känner mig betydligt piggare än innan. Myser dessutom ner mig med en kopp kaffe innan det är dags att laga lite lunch. Jag är nämligen ledig idag så ska roa mig med att betala räkningar, plugga och diska. Kanske till och med går på en promenad med, bara för att Tilde bad mig så snällt! 
 
Bra start på denna onsdag! 
 
Puss ♥
 

Kaffe och kurslitteratur

Hallå!
 
Sitter här och dricker min första kopp kaffe från nya kaffebryggaren. Det märks att jag inte fått in snitsen på hur mycket kaffe jag ska ha för att få det riktigt gott, blev lite för starkt för min smak nu men det är ju sånt man lär sig! Gott är det i alla fall och fort gick det, kan inte bli bättre. 
 
Jag är helt slut idag så det kommer behövas kaffe så att jag vaknar. Kommer behöva läsa en hel del nu så jag hinner igenom all kurslitteratur. Sånt ska jag roa mig med idag! Tentan är om exakt en månad, men vill verkligen vara förberedd. Är rätt less på omtentor nu så att säga...
 
Nej, dags att plocka undan här hemma, kanske tända lite ljus och dricka mitt kaffe och läsa om organisations kommunikation. Woop woop!
 
Puss ♥

Helgen hemma i Tierp

Hej!
 
Sitter i lägenheten här i Kalmar igen. Kom fram runt halv nio så har mest bara käkat och duschat. Coffe är på g så det blir mys resterande delen av kvällen. Yey! Jag har haft en helt underbar helg i Tierp. Hade middag med familjen i fredags, gick ut med Tessan, Roy och Lance i lördags och sen kom släkten och firade mig igår. Det har varit full fart med andra ord men jag har haft riktigt roligt. 
 
Imorgon är det tillbaka till verkligheten och föreläsning som gäller. Slutar tidigt ändå så kanske överlever. Jag måste dessutom förbi banken eftersom det visat sig att jag fört över pengar till fel bankgiro... Smidigt! Nu ska jag kolla om det finns någon bra film att se ikväll.
 
Ha det! ♥
 

Oct. 12, 2012

Hej! Sitter i Stockholm med en kopp kaffe och väntar på att bussen till Uppsala ska gå. Mamma hämtar mig som sagt där vilket känns himla skönt!

Ikväll blir det middag med hela familjen (inklusive Roys bror Lance som är i Sverige på obestämd tid). Längtar verkligen tills jag sitter vid köksbordet med alla och bara kan njuta!

Nu ska jag försöka få i mig kaffet, det är brännhett!

Puss


Packat och klart

Hej igen!
 
Tvätten är klar, resväskan är packad och jag har fått i mig mat. Finns inte så mycket mer att göra nu. Är helt slut men känner att det är lite för tidigt att gå och sova än, haha. Har roat mig med att skriva upp allt jag ska köpa till lägenheten så jag har lite koll. Vill bara att det ska bli fredag så jag får komma hem! Blir så rastlös när det inte händer något. 
 
Funderar lite på att börja läsa kurslitteraturen men det tar emot. Det är mer lockande att lägga sig och kolla på en film men vet att jag kommer slockna och vakna senare ikväll och inte kunna somna om. Bussen går 8.30 imorgon så vill inte försova mig!
 
Puss ♥

Fixar och donar

Hallå där!
 
Jag har precis kommit hem från biblioteket och Maxi. Fick med mig tre böcker av kurslitteraturen så är rätt nöjd, köpte även med mig mat till bussresan imorgon. Ska bli så himla gött att få umgås med min älskade familj igen, har saknat dem som tusan! 
 
Kvällen kommer bestå av tvättning mellan 16 och 19, sen blir det nog till att packa och fixa allt tills imorgon. Får sällskap på bussen av Erika som ska till Stockholm. Sköönt! Kan bli rätt långtråkigt att åka buss själv under så lång tid. Min kära mor hämtar mig dessutom i Uppsala så får skjuts sista biten. Kan inte bli bättre!
 
Nu ska jag kolla runt lite på IKEAs hemsida. Planerar en del grejer för lägenheten. Jag vill bland annat byta skrivbord. (Det jag har nu är sinnessjukt stort för denna lilla yta!)
 
Puss ♥

Myskväll

Hej igen!
 
Sitter nu i en nystädad lägenhet och Tilde har precis dragit hem. Riktigt trevligt avslut på denna dag måste jag säga! Ska strax hoppa in i duschen och gå och sova. Imorgon är det föreläsning som gäller mellan 9 och 12. Just nu läser vi något så spännande som organisationskommunikation och projekt. Woop woop! 
 
Dags att duscha och krypa ner i min nybäddade säng. Helt underbart!
 
Nattinatt! ♥
 
 
 

Städar

Hej!
 
Städar som en galning för tillfället. Får nämligen finbesök idag! Tilde kommer hit och dricker lite vin med mig, hade kvar sen förra veckan. Så vi kör lite vinmys bara, känns lagom efter det tempot vi har haft senaste tiden. Det känns dessutom helt underbart att ha tid till att faktiskt verkligen röja undan här hemma. Har knappt haft tid för annat än skolan på slutet. Energin börjar komma tillbaka också vilket är rätt skönt. 
 
Nu ska jag fixa lite kaffe så att det håller i sig. Vill bara bli klaaar nu!
 
Puss ♥

Sova 24/7

Hej hej!
 
Ligger här seg som bara attans. Hade föreläsningen idag mellan 9 och 12. Kom hem runt 14 och kollade på lite serier. Dock somnade jag som en stock och vaknade för cirka 2 timmar sen. Slut tjej! Så jag har inte hunnit med mycket idag men som tur är har jag ledigt imorgon så får ta tag i allt då. 
 
Igår var jag hos Coffe och hade det bara mys. Han åkte till Skövde idag så vi behövde en sån! Jag bjöds på mat och öl bland annat. Den mannen skämmer bort mig så det är nå galet åt det, men jag klagar absolut inte. Det är rätt underbart faktiskt. På fredag är det min tur att åka hem. Ska fira min födelsedag med familjen och även släkten. Åker hem på måndag igen så kommer nog ha fullt upp. Ska bli skönt att få umgås lite med dem nu efter allt som hänt här i Kalmar. Stämningen är rätt påtaglig om man säger så. 
 
Nu ska jag laga något litet att äta och sen blir det nog till att plocka undan lite innan jag går och sover igen, haha! 
 
Puss ♥

Lugnet är tillbaka

Hej!
 
Känner mig ovanligt lugn. Det är precis mittemellan två kurser just nu och jag har inga måsten kvar! Tentamen skrev jag imorse och som det känns borde jag klara den, den var betydligt lättare denna gången enligt mig i alla fall. Så nu har äntligen det där lugnet inbefunnit sig. Ikväll blir det utgång. Det är firande av mig/inflyttningsfest hos Coffe/tentaslask. Mycket att fira just idag! Ska äntligen få stajla till mig lite och inte bara gå runt i mjukisar. 
 
Nu ska jag kolla lite på hur jag har det med strumpbyxor och liknande. Tror jag kommer få bege mig till affären och köpa nya men men.
 
Dags att börja tagga till och känna sig lite levande igen!
 
Puss ♥
 
En glimt av den underbara klänningen jag ska ha!

12 timmar

Hej!

Kom precis hem från skolan. Jag var på plats vid nio imorse för det var nämligen slutuppgiften på copyveckan (äntligen) och samtidigt en tävling. Har stressat hela dagen och när allt var över var det ju bara att börja plugga till tentan som är imorgon. Så nu är jag helt slut!

Ska kolla på The big bang och samla mig lite innan jag repeterar allt igen. Sen ska jag sova som en stock! Vill inte vara trött imorgon.

Nattinatt ♥

Inget annat existerar

Hej hej!
 
Sitter och är heelt slut. Jag jobbar non-stop nu med alla uppgifter vi får. Idag har jag deadline till klockan 18 men måste vara klar redan vid 16 så jag hinner med bussar, utskrifter och liknande. Men jag är i stort sett klar nu. Måste bara andas lite så jag inte stressar ihjäl mig!
 
Min födelsedag var riktigt bra, käkade med Coffe. Fick både en ros och en underbar bok, sötnosen! Fick många gratulationer i skolan. Spenderade min kväll med att jobba med uppgifterna och dricka av det första vin JAG faktiskt köpt själv. 
 
Denna vecka är enbart plugg tyvärr, det existerar inget annat just nu.
 
Puss! ♥

20 år

Hallå!
 
Hipp hipp hurra för mig idag! Det är nu officellt min födelsedag vilket innebär att jag är numera tjugo år gammal. Bara tio år kvar till trettio, haha! Tyvärr kommer jag inte kunna fira ordentligt förrän till helgen när denna hektiska vecka är över men det blir i alla fall lunch på stan med Coffe imorgon och en vända till systemet bara för att. Har föreläsning imorgonkväll så fick bli så helt enkelt. Jag klagar inte! 
 
Nu ska jag bara skriva ett kärleksbrev till Statoil. (Det hör till copyveckan vi har nu, haha) Så här slås igång lite cheesy music och så kör jag bara. 
 
Ha det! ♥