Färgar håret

Sitter med färgen i håret och ska vänta i en kvart till. Drygt. Tänkte bli lite fin nu när studenten närmar sig med stormsteg!
Hejar på Rebecka som MÅSTE vinna tävlingen hon är med i! Gå in på min facebook-profil och klicka på länken och rösta!
Har börjat funderat på att kapa mitt hår också. Men bara till axlarna. Vore fint.
Nu ska jag roa mig med att övertyga folk att rösta.
Slänger in en bild senare!
Häj!

Update: Arbetsprover in progress

Har hunnit göra 6 av 10 arbetsprover och börjar känna mig otroligt lättad! Vem hade anat att jag hade all denna kreativitet inom mig? Inte min gk-lärare i alla fall som tycker att allt jag lämnat in varit halvfärdigt. In your face tycker jag passar rätt bra just nu! Är supernöjd med det jag gjort hittills vilket är ovanligt för att vara jag. Fast om man jämför med mardröms-arbetena jag skickade igår är det här tusen gånger bättre.
Känner att glädjen börjar komma tillbaka. Pirret i magen som hade ersatts med en ångest börjar komma tillbaka och jag älskar det!
Ska inte ta ut segern i förväg. Än kan mycket gå fel. Ska ju skriva ut allt, köpa pannåer i Uppsala, montera allt, fixa kartong och frimärke och posta allt imorgon! Men ska antingen (beroende på hur lång tid allting tar) vara uppe hela natten och åka direkt imorgon eller gå upp rätt tidigt och dra till stan så jag verkligen hinner allt. Men imorgon runt två ska ALLT vara klart och jag ska stå inne på Posten med ett leende på läpparna. Så ska det gå till helt enkelt!
Till kvällen ökar min lycka ännu mer eftersom jag får finbesök igen. Lutar mot att det blir Uppsala, mat och film. Underbar avslutning på en inte så underbar vecka.
Vill dessutom uppmärksamma att jag haft min sista lektion idag med FR3DEA. Det känns tungt att behöva splittras. Mina små gulleungar! Hur många gånger har de inte hjälpt mig när allt känts hopplöst? En miljon gånger MINST! Nu ska vi alltså gå åt varsitt håll. Jag kommer gråta på studenten. Känner att jag har gråten i halsen redan nu. Hur ska detta sluta...?
Nu ska jag hälla i mig mitt kaffe och ta tag i nästa arbetsprov! Var ut på en promenad med vovven för att få lite inspiration vilket funkade alldeles utmärkt! Nu är jag redo för att fortsätta ösa ut kreativitet.
Ha det gott så hör jag nog av mig när allt är fixat och klart!
(Skulle publiceras någonstans mellan 4 och 7 i fredagmorgon men vilse som man är glömde jag bort det...)

Ljuset i tunneln

Börjar se ett litet, litet ljus i tunneln nu! Är klar med nästan hälften av arbetsuppgifterna till Beckmans så nu börjar jag hoppas på att jag faktiskt klarar det här. Ska sitta uppe hela natten så har laddat med cheezballs och cola. Kaffe är ju också ett måste!
Nu ska jag ladda batterierna en stund. Återkommer inatt när jag börjar bryta ihop!
Ha så trevligt!

Less

Jag är så fruktansvärt less på arbetsprover så jag kan spy... Har till och med nått den där stunden när jag börjar fundera på att skita i allt för att det i alla fall inte kommer gå vägen... Om en vecka festar jag som en galning och firar studenten men för tillfället känns det rätt långt borta. Har ångest över allt (nästan allt) och går runt med gråten i halsen. Jag vet faktiskt inte hur jag ska klara det här. Risken finns att jag inte gör det vilket jag börjar inse. Därav ångesten. Vill inte mer nu. Imorgon ska jag dygna är det tänkt så jag får någon ordning på allt det här.. Men nu ska jag sova så jag orkar med morgondagen. Det kommer inte bli lätt! Godnatt!

Sunday and sunshine

Sitter här med en underlig underbar känsla i hela kroppen. Helgen har varit den bästa på länge (och jag har haft otroligt många bra helger nu på slutet!) och glädjen sitter i och kommer sitta i ett bra tag framöver. Idag ska jag göra lite arbetsprover och sen blir det övernattning hos min söta Anna. Ska äntligen få träffa hennes hårboll och det är inte Andreas jag talar om..
Kommer bli en bra söndag och rätt avslut på en grym helg!
Ha det bra!

Fjärilar i magen och vattenfast mascara

Idag har jag massor att göra innan jag får fin besök ikväll! Ska städa hela övervåningen, duscha så jag blir fräsch igen (känner mig som en uteliggare just nu..), fixa mig och dessutom försöka få reda på hur upplägget är inför kvällens bravader.
Jag har turen att vara ledig på fredagar så det känns ju bra. På tal om fredag...Idag sätts betygen. Känns konstigt. Hade ju mitt sista prov på gymnasiet igår. Det har nog inte sjunkit in att om mindre än två veckor tar jag studenten och ska lämna denna underbara tid bakom mig. Det känns overkligt att jag inte kommer få mötas av mina älskade klasskamrater varje morgon. Jag kommer ju böla som en gris på studentdagen. Skulle inte förvåna mig om jag börjar redan vid champagne-frukosten... Får se till att ha vattenfast mascara helt enkelt!
Nu ska jag banne mig ta tag i det här så jag slipper stressa allt för mycket!
Ha det gott!

Underbart

Sjuk och eländig! Hade sån otrolig tur att vår lärare var hemma för att ta hand om sitt sjuka barn så slapp ha lektion. Istället satte jag mig ned med mina kära uf-kollegor och redde ut röran med ekonomin. Underbart att det börjar bli någon slags ordning! Efter det drog jag hem. Hem, underbara hem! Så nu ligger jag i soffan med mitt varma täcke över mig och bara njuter. Ska sova ett tag nu sen ska jag ta tag i lite grejer som måste göras till imorgon.
Kan dessutom tillägga att trots allt kaos med skolan känner jag mig ovanligt lycklig med mitt liv! Underbar känsla. Underbart är ett bra ord. Ett underbart ord.
Plugghästen

Just pull the trigger

Hade tänkt att plugga järnet hela dagen men vaknade med en fruktansvärd smärta i halsen och ingen energi. Så har legat och skakat framför tvn samtidigt som jag försökt förstått mig på musikpappret men det går bara inte. Som tur är har det släppt lite nu. Så nu ska jag ta tag i UF årsredovisningen (snälla skjut mig någon....) och ekonomin. Det känns lagom lockande. Förstår inte ett skit av det jag gör och min käre far skulle hjälpa mig men han har flytt ut genom dörren. Yey, känner att livet leker just nu!
Japp så här känns det just nu!

Stänger av tvn

Fuck. Finns inte tillräckligt många svordomar i varken svenskan, engelskan eller finskan för att beskriva min frustration.

VM final

Bajs.

Pluggsöndag

Idag har jag fått undan en del av de arbeten som har tyngt ner mig på sistone. Har gjort klart svenskan och arbetsmiljön och just nu jobbar jag på Uf årsredovisningen. Det suger men satan i gatan vad skönt det ska bli att lägga det åt sidan. Har haft skitkul med mina kära kollegor men ibland har jag drömt mardrömmar om nyckelringar och riskkapitalsedlar...
Imorgon är det studiedag, alltså ledigt! Då är tanken att jag ska göra arbetsproverna så jag kommer en bit på väg med dem också. Börjar ju närma sig sista datumet nu...
Låter fortfarande otroligt sexig på rösten men det börjar i alla fall ge med sig. Som en viss person sa kanske man ska passa på att spela in lite musik med denna röst?
Nu ska jag återgå till min lilla "plugg-bubbla". Ha det gött!

Bananskal

Helgerna (och dagarna överhuvudtaget) går så galet fort nuförtiden. Hinner knappt med att tänka så ligger jag här i min säng och ska sova igen! Man kanske borde skippa sovandet helt?
Helgen började med att jag och mina kära vapendragare (åtminstone två av dem) drog på skiva. Kände ungefär tre pers där så var något av en outsider men det var kul ändå. Dansade arslet av mig och fick till och med en komplimang för det. Man tackar ja!
Idag sov jag till halv fem... Tror jag håller på att bli sjuk, är hes som en tok. Låter som en sjöman! Helst en sån med skägg och ölmage. Dagen innehöll lite plugg, god mat och sen Eurovision med hela familjen. Sverige knep åtminstone tredje platsen men tycker nog vi minst förtjänade en andra plats. Gillade inte Italiens bidrag överhuvudtaget och tycker de gled in på ett bananskal på den rankningen de fick.
Hursomhaver ska jag nu sova. Imorgon kommer min faster hit sen ska jag försöka få undan så mycket jag bara kan innan skolan börjar. Är ju ledig på måndag vilket känns gött som bara den!
Nattinatt alla glada!

Break

Helgen gick i svindlande fart! Expot gick fint, man gjorde inte mycket annat än att bara vara. Lördagen var till en början mysig och slutade med många skratt och galenheter! Söndagen låg man bara död.
Dagarna går fort nu. Idag har jag hunnit skriva på arbetsmiljö-uppgiften, plugga på musikprovet och dessutom skriva på religionsuppsatsen. Är helt slut i huvudet men än är det inte över!
Imorgon är det Annas studentskiva, klart man "offrar" sig och åker dit hihi! Kommer må bra på torsdag..
Liten preview innan skivan, temat är "The American dream".
Nu ska jag ta en kopp kaffe och slänga mig i havet av plugg igen... Yey!

Förberedelser

Vilka dagar jag har haft! Både igår och idag var det full fart med att ordna allt inför imorgon. Har skrivit ut bilder, ändrat storlekar, bråkat med skrivaren... Men nu är allt utskrivet och klart (förutom några beskrivningar som ska fixas imorgon) vilket känns underbart! Ska till skolan imorgon runt tio och fixa det sista. Det känns nästan som om man ska uppträda! Får samma känsla jag brukade ha innan alla shower vi hade på Aspen. Det är ju något av en uppvisning, vi visar ju trots allt upp våra arbeten. Jag kan inte låta bli att förundras över hur engagerade min klass är i det här. Det känns ungefär som att det är detta man har jobbat för under alla dessa år! (Okej, tre but still...)
Förutom det så är det fortfarande kaos med arbetsuppgifterna, prov och övriga skoluppgifter. Men känner i alla fall att bitarna börjar falla på plats. Underbar känsla efter all stress och oro.
Nu ska jag sova så jag ser pigg och glad ut imorgon!
Nattinatt!

Sitter kvar i skolan

Såå mycket att göra! Helt galet att jag slutade runt elva idag men är kvar här än. Har jobbat med expot som är på fredag men har också fixat klart nk A uppgiften. Nu fattas det bara att fixa religionen, musikprovet, arbetsuppgifterna, arbetsmiljö uppgiften, svenskan, nk b läxan och annat smått och gott! Älskar inte skolan just nu... Är hungrig dessutom.
Idag ska jag i alla fall träffa Oskar vilket piggar upp mig lite. Ska hinna med lite till innan dess så nu ska jag sätta fart!
Ha de bra!

Plugg och kaffe

Sitter i soffan och glor på Biggest loser med en hund som ligger och snarkar intill mig. Tårarna rinner, det gör dem jämt när jag kollar på det... Börjar tro att det är automatiskt!
Annars då..Ja man ska plugga eftersom det är prov imorgon. Inte direkt kul men ska klara det!
Orkar inte skriva för nu vill jag ha kaffe!

Dagen efter Valborg

Första maj och dagen efter Valborg. Kan ju meddela att man känner sig något stillsam idag. Verkar som hela Uppland är lugn idag.
Gårdagen var som det alltid är på Valborg: trångt, virrigt och askul! Satt i ekonomikum ett tag sen efter vi käkat bar det av till Flogsta på fest. Mycket trevligt! Orkar inte skriva så ingående om det eftersom de flesta nog vet vad Valborg i Uppsala innebär.
Idag ska man plugga i massor. Har prov imorgon på musiken sen är det dessutom ett läxförhör som ska göras... Blä! Just nu vill jag bara sooova! Tror faktiskt jag gör det ett tag till...