Jobbpass och härlig musik

Hej!

Ligger och laddar med Doctor Who och kaffe inför jobbet som börjar om cirka en timme. Denna helg är det tema irländskt och blues vilket passar mig som handsken! Älskar när det är spelningar på jobbet, det blir sån glädje bland alla och timmarna bara flyger förbi. Jobbar även imorgon, men är så bortskämd som har hela dagarna ledigt haha! 

Nu ska jag byta om och göra mig redo så jag bara kan cykla iväg sen. 

Ha det fint!

29/7

Hej!

Sommaren flyger förbi! Snart är hösten här, får se vad den för med sig. Just nu är det oklart huruvida jag och Coffe tar oss upp till Uppsala eller om vi stannar i Kalmar och jobbar ett år istället. Söker lägenheter som en galning men det är inte det lättaste att få boende i de trakterna. Blir vi kvar har vi sagt att vi fixar en större lägenhet här, jobbar och reser när vi kan! Inte helt fel det heller. 

Idag är jag ledig så ska ta mig till affären, betala alla räkningar och söka lite fler lägenheter. 

Ikväll ska vi hänga med Tilde (och möjligtvis Mikael) då de flyttar i veckan. Kommer bli konstigt utan Tilde här. Dels har vi ju umgåtts 24/7 på grund av uppsatsen och dessutom har det varit hon och jag som varit kvar i Kalmar över sommaren. Nu ska de iväg till Göteborg och jobba! Spännande!

Dags för mig att koka kaffe och piggna till. 

Ha det fint!

Tidig men seg start

God morgon!

Ligger och drar mig i sängen. Steg upp med Coffe idag, eller rättare sagt när han skulle sticka till jobbet, men har inte riktigt kommit igång än. Ska fixa frukost men vi har inget kaffe hemma så frågan är om jag orkar ta mig till affären först eller om jag får ta mitt kaffe senare... Livet är fullt av svåra frågor. 

Igår var det jobb på schemat men slutade hyfsat tidigt då det var så lugnt. Ikväll är det på't igen som gäller så förhoppningvis blir det lite drag. Det är ju trots allt löningsfredag! 

Nu ska jag dra mig lite, lite till innan jag bestämmer mig om kaffet är värt ansträningen, hehe! 

Ha det fint!

Gårdagens jobb

Hej!

Ligger på sängen och har druckit lite kaffe. Gick upp med Coffe idag eftersom jag i alla fall inte kunde somna om. 

Jobbade igår mellan halv sex och tolv. Henrik Schyffert gästade Stensökrogen! Hann till och med hälsa och prata lite med karln, kul! Kvällen gick bra, inga större katastrofer eller motgångar så känns skönt. Jag jobbar igen på tisdag så har helgen fri att hitta på något kul!

Idag blir det lite fix och stök här hemma och kanske någon god middag ikväll! Solen skiner och jag känner ändå att humöret är med mig trots att jag borde vara hyfsat trött efter gårdagen. 

Nu ska jag ta min andra kopp kaffe och sen kanske ta tag i denna dag. 

Ha det fint! 

På hemväg

Hej!

Sitter på bussen till Kalmar och måste erkänna att det känns lite tungt att lämna familjen igen. Har haft ett par underbara dagar med dem så blir tufft att återvända till Kalmar nu. Som tur är har jag Coffe där vilket gör saker och ting betydligt lättare. 

Mycket som ska ordnas nu inför framtiden, beslut som ska fattas och tankar som virvlar runt i huvudet. Det tär på energin så vill hemskt gärna spola fram ett halvår så allt hinner lugna sig, hehe! Försöker hålla mig till mottot "allting löser sig till slut" men vägen dit är något oklar. Förhoppningvis klarnar det snart och jag kan andas ut!

Nu ska jag läsa lite deckare och försöka ta det lugnt. Är framme i Kalmar tio i elva så har några timmar kvar!

Ha det fint!




Äntligen på väg

God morgon!

NU är jag på väg! Tror jag har fått med mig allt jag behövt, packade stackars väskan till max som vanligt så borde inte ha glömt något (härligt att min telefon vill ändra max till Max, är jag så förutsägbar?). 

Nu väntar alltså en resa på 7 timmar och 45 minuter. Härligt värre! Har laddat med musik, mat, dr pepper och en deckare så bör överleva. Men allra först ska jag ta igen några förlorade timmar sömn. 

Jobba, packa och fixa lunch

Hej!

Klockan börjar närma sig två på natten och jag har precis fixat lunchen till bussresan imorgon och packat det sista. Vaddå vara ute i god tid, vad är det? Jobbade nämligen fram till tolv idag och fick ingenting ordentligt gjort innan det... 

Men nu är jag redo att bege mig till de uppländska skogarna och min underbara familj! 

Ska hoppa in i duschen så jag är lite fräsch, med hänsyn till de andra passagerarna imorgon. Sen ska jag stupa i säng! Klockan ringer halv åtta imorgon så behöver all sömn jag kan få! 

Nattinatt!

Packa, städa och jobba

Hej!

Jag har fått i mig lite lunch och ska strax börja plocka i lägenheten. Imorgon bär det av till de uppländska skogarna för att spendera lite välbehövlig tid med familjen. Jag åker halv nio imorgonbitti och jobbar dessutom ikväll så måste de till att ordna allting nu. Packningen går ju hyfsat fort, ska bara vara borta i fem dagar men vet med mig att jag är väldig duktig på att packa för mycket... 

Ikväll är det alltså jobb som gäller. Kommer troligen bli en rolig kväll eftersom Lisa Miskovsky spelar ikväll! 

Nu måste jag komma igång ordentligt här så jag hinner umgås med Coffe när han kommer hem. 

Ha det fint!

Sola, sola, sola

God morgon!

Gick upp med Coffe idag så har varit vaken i någon timme och hunnit få i mig kaffe. Idag blir det en heldag i kalmarsundsparken med Tilde som har ledigt! Riktigt härligt! Det är fjärde dagen i rad jag är ute och solar så kan endast hålla tummarna att jag får lite färg. Dock får vi se hur det blir med badandet, det skedde ju ett oljeläckage igår så de var tvungna att stänga av vissa delar... Tråkigt att det ska ske precis nu i samband med det fina vädret men förhoppningvis försvinner det rätt snart.  

Nu ska jag ta det lugnt en stund innan det är dags att packa och dra iväg. 

Ha det fint!

Sommaren är här igen!

Hej!

Denna vecka har börjat betydligt bättre än förra. Solen sken igår och skiner igen idag. Gårdagen spenderades på stranden med Frida och idag blir det till att sola lite igen men tror jag tar mig ut till stensö och försöker hitta något lite lugnare ställe än kalmarsundsparken. Det blir väldigt mycket folk eftersom det är så bekvämt att ta sig dit men känner att jag vill ha lite lugn och ro. Så ska koka lite kaffe och sen ta mig iväg!

Ha det fint!

Efter regn kommer solsken?

Hej!

Gick upp med Coffe idag, har haft svårt att sova om nätterna då jag har "ont" eller vad man ska säga i vänster sida som går från axlarna ner till höften. Lyckas dessutom få nervryckningar i vänster ben som gör att jag inte kan ligga still och därmed inte heller somna... Väldigt jobbigt! 

Vädret är betydligt bättre idag (peppar, peppar!) så blir en promenad med Tilde när hon slutat jobba. Coffe slutar tidigare på fredagar så han är hemma redan strax efter tre. Vi får se lite vad kvällen har att erbjuda, något kul borde ju gå att ordna. 

Gårdagen spenderades hemma som de flesta dagar, så klart på grund av vädret. Känns som att det börjar regna så fort jag sätter min fot utanför dörren... Men till kvällen blev det bättre så Coffe och jag tog oss ner till stan och lyckades av en slump tajma in musiktävlingen för P4 som var på larmtorget. Kul! Efter det vart det en stor kopp kaffe på espressohouse. Skönt att få komma iväg lite, jag har ju suttit instängd i denna lägenhet sen i söndags! Man blir lite tokig av det kan jag säga, speciellt jag som blir så nedstämd när jag är ensam för länge haha! 

Nu ska jag koka kaffe och ta mig lite frukost. 



Regn och åska 2.0

Hej!

Regn och åska för andra dagen i rad nu. Kan säga att jag börjar bli lagom less på detta väder! Var är sommaren? Jag som har rätt mycket fritid nu tänkte ju passa på att njuta i solen och bli brun, kanske läsa lite böcker och bara njuta! Istället ligger jag på sängen, har värmt lite kaffe och precis blivit klar med tvätten... Inte direkt sommaren jag föreställde mig. 

Snart åker jag däremot hem till föräldrarna, Tessan, Roy och lillsnutten. Ska bli så skönt att ha tid att umgås med dem i lugn och ro, senast var det fullt upp och dessutom drabbades jag av magsjuka. Mindre kul. Ska träffa Roys syster som hakar på Nikki (hans mamma, som jag träffat förr) nu i juli. Förhoppningvis är vädergudarna lite snällare mot mig då så vi kan grilla!

Denna dagen bjuder uppenbarligen inte på mycket... Funderar på att sno ytterligare en bok från Coffes bokhylla och bara ligga och läsa (läste en igår). Även om det inte är på en filt i solen blir det ju mysigt i regnet. Det dumma, dumma regnet...

Ha det fint!