Fadder 2012

Hej!

Lördag och jag är inte bakis, haha! Jag har officiellt börjat min vita månad. Har ju planer på att ha det fram till valborg ungefär nu så får se hur det går!

Gårdagen spenderades med Tilde och skräckfilm. Det var en grym kväll, hoppade till som bara den men lyckades ta nig hem utan att vara livrädd, haha!

Idag har jag absolut ingen aning om vad som händer, ska försöka fixa tvätt-tid så jag har kläder tills jag åker hem. Bokade nämligen resan igår! Längtar verkligen efter att få bli lite omhändertagen, speciellt nu när jag mått så dålig hela veckan. Ser dessutom fram emot att gå på Brynäs-matchen på tisdag, kommer bli heeelt underbart!

En annan grej som jag helt glömt att berätta är att jag blivit vald till fadder nästa år. AWESOME! Vi är ett sånt himla gött gäng som ska vara faddrar! Den nollningen kommer bli galen!

Nu ska jag ta det lugnt en stund innan jag kilar ner och kollar tvätt-tid, hoppas bara det finns någon!

Ha det!


Mitt vanliga jag igen

Hej!
Oj, vilken vecka det varit! Efter mitt senaste inlägg sov jag ett tag men till slut hann paniken av att inte hinna klart ifatt mig och jag tvingade mig själv iväg till skolan.
Jag kan meddela att det varit en lång vecka där jag har mått skit varenda dag. Det har varit illamående, matthet, feber, huvudvärk och allt möjligt. Har knappt kunnat ätit utan att mått illa efteråt. Men tror det berott på utmattning. Har ju dessutom varit nästintill deprimerad... Men nu är kaoset över för tillfället och jag kan andas ut! Redan igår mådde jag tusen gånger bättre och idag är jag mitt vanliga glada jag! Helt underbart!
Kände igår att jag var tvungen att sova ut för att inte gå in i väggen så skippade reklamdagen på skolan tyvärr. Har mest bara sovit och betalat räkningar. Ikväll blir det en filmkväll hos Tilde. Skräckfilm är temat! Jag kommer dö om jag ska gå hem själv sen... Senaste gången jag kollade på skräck var i sommras, under nollningen, och jag kan fortfarande bli rädd av det. Haha, bra av mig! Men älskar skräck så...
Nu ska jag få i mig mat, blir nog hemmagjorda köttbullar med pastasås och spagetti. Jag är kär i den maträtten!
Puss!

Hell on earth

Hej!
Det har inte varit roligt de här två senaste dagarna. Råkade ut för bakfyllan från helvetet och åt ingenting under hela dagen igår. Sov hos Coffe under natten, thank god, behövde verkligen någon att krama om! Idag har varit fruktansvärt. Eftersom jag inte fick i mig mat igår var jag svag som sjutton idag och illamående på det. Fick i mig en risifrutti imorse eftersom Coffe insisterade på att jag skulle äta något. Sen har jag bara legat i min säng och tyckt synd om mig själv. Hade egentligen tänkt möta Andreas redan klockan tio på skolan men kände att jag inte vågade riskera att tvinga busschauffören stanna vid vägkanten så att säga... Efter ett tag fick jag sån ångest över arbetet att jag tog mig i kragen och åkte in ändå. Det gick bra måste jag erkänna! Fick i mig en macka, arbetet gick framåt och jag är nöjd att jag faktiskt åkte till slut.
Sen jag kom hem har jag legat i sängen igen. Gick över till Frasses och köpte med mig hamburgare, var ju tvungen att få i mig något. Vill inte må så här imorgon!
Nu ska jag snart krypa ner ordentligt, slå på en film och somna till den.
Ha det gött!

Tiden som gått

Hej!
Det har varit rätt dött här på slutet. Jag har haft fullt upp så har inte haft tid eller ork helt enkelt!
Min vistelse hemma var sjukt underbar och välbehövd. Festade loss med Gävles studenter på fredagen och sedan var det utgång igen på lördagen med Anna och Johanna. På söndagen gick jag på en promenad i Älvkarleby med föräldrarna och hade det mysigt.
Nu när jag varit här hemma så har det ju som sagt varit mycket med skolan som hållt mig konstant upptagen. Men igår var det utgång med brudarna i klassen! Himla rolig kväll måste jag säga och jag mår inte som skit idag tack gode gud! Det var en riktig ladies night eftersom grabbarna dragit iväg på en designtävling i Stockholm. Ikväll är det Meskalin som intar Sjösjukan. Nya styrelsen ska komma och visa upp sig. Efter det blir det nog häng där hela kvällen. Ska dra fram busbyxorna och kanske fixa lite med dem.
Men nu ska jag slå på en film!
Puss!

Gävle nästa

Hallå hallå!

Sitter just nu på tåget till Gävle. Som jag längtar tills jag kommer fram och får krama om Rebecka och vara allmänt konstig hela kvällen och natten!

Det blir matlagning när jag kommer fram. Ikväll bjuds det på inbakad fläskfilé och pommes frites! Goooott, är hungrig som satan. Sen är det bara att börja dricka lite öl och klottra på mina fina busbyxor! Kan den här kvällen bli annat än grym?

Nu ska jag vrida upp volymen på musiken och bara vara lycklig!

Puss!


Kårkväll i Gävle

Hej!
Har haft det hur bra som helst här hemma än så länge med massa god mat och härligt sällskap. Ikväll är det Gävle som gäller, ska nämligen med Rebecka på kårkväll. Spännande! Får dessutom chansen att inviga mina busbyxor som jag färgade i onsdag, yay! Kommer bli grymt, är taggad till tusen!
Nu ska jag locka håret, hörs!

Bussterminalen

Hej!

Sitter just nu på bussterminalen i Stockholm och dricker kaffe i väntan på att bussen till Uppsala ska gå. Resan har gått ovanligt fort tycker jag! Sov de första fyra timmarna i stort sett, sen har jag roat mig med att läsa kurslitteratur och lekt med iphonen. Vilken livräddare den har varit!

Kommer sitta här ett tag till eftersom bussen går fem i fyra men njuter av mitt kaffe så det gör inget!

Puss!


Åka hem

Hej! Ska strax dra iväg till stationen FÖR IDAG ÅKER JAG HEM! Ska bli så himla underbart att få träffa all igen!

Har haft full fart sen jag kom hem igår så är rätt slut i huvudet så nu hoppas jag bara att jag inte glömt något...

Anländer i Uppsala klockan kvart över fem, det kommer alltså bli en heldag på bussen. Men har förberett mig väl med mat och annat gott, plus kurslitteraturen så jag ska nog överleva!

Nu återstår bara att checka av allting igen och borsta tänderna sen bär det av!

Kommer troligen slänga in ett inlägg eller två under resans gång.

Ha det bra så hörs vi!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1059004/images/2012/pic_193837515.jpg" class="image">


Disk och annat skoj

Hej och hå!
Känns som jag knappt suttit still sen jag kom hem, vilket troligen stämmer också. Har hunnit handlat och grejat mig och nu håller jag på att städar rent överallt, håller på med disken för tillfället. Förstår inte hur lilla jag kan få så mycket disk på så kort tid!? Blir tokig!
Ska sussa hos Coffe ikväll men kommer väl inte komma dit förrän inatt, det tar ju aldrig slut! Men vill verkligen ha rent här innan jag åker...
Ska fortsätta nu så det blir klart någon gång!
Puss!

Stressig kväll

Hej!
Det har varit helt underbart väder idag igen men hade föreläsningn mellan ett och fyra som vanligt så känns som att jag missat allt. Kom i alla fall nästan precis hem men ska strax iväg igen och handla mat till imorgon. Jag åker ju redan halv nio så måste se till att allt är klart idag. Så idag är det full fart! Sitter och häller i mig kaffe nu så jag ska orka, haha!
Nej, handla var det ja. Puss!

Tatuering

Hej!
Har varit lite rastlös så har tittat runt på tatueringar. Jag har ju gått och funderat ett tag nu på den tatuering jag ska göra. Jag hade ju tänkt göra den redan vid nyår men nu i efterhand var det skönt att jag fick ett litet tag till att fundera. Nu känner jag att jag är helt säker på vad jag vill göra. Det blir en på sidan om handleden, en enkel text tänkte jag. Jag vet, jag vet! Gud vad jag är mainstream men det är förjävla snyggt! Har jag tur kan jag boka redan till nästa månad vilket vore underbart. Då har jag dessutom pengar igen, haha...
Ska snart sova tror jag, eller försöka i alla fall. Ska kraffsa ner en kort lista på det jag ska ta med mig hem nu så jag inte glömmer något imorgon när det är dags att packa.
Ha det!

Varmast i Sverige

Hej!
Har haft en grym dag! Började dagen med att gymma, det var riktigt tungt att gå dit men sen så. Efter det var det i stort sett hem och vända för då var det grillning vid slottet som gällde. Det har varit helt galet varmt idag! Varmast i Sverige har jag hört. Så har bara gottat mig i solen hela dagen.
Ska snart, snart, snart börja städa så att jag har det fint innan jag åker till Tierp. Det värsta som finns är att komma hem till en stökig lägenhet!
Borde dock ta tag i maten först. Har massa mat i kylskåpet men är inte sugen på något av det! Surt.
Puss!

Workbooken klar

Hej!
Blev precis klar med workbooken och skickade iväg den. Alltid lika läskigt att trycka skicka. Man blir ju helt nojjig!
Nu ska jag laga mat, något sent men men. Har suttit med det där sen jag kom. Ville bara bli klar så jag kunde slappna av!
Imorgon blir det gymmet med Tilde igen. Denna gång klockan nio på morgonen... Anledningen till att vi måste dit så tidigt är för att det är grillning vid slottet imorgon vid tolv som vi inte vill missa! Det ska ju bli galet fint väder imorgon så bara att passa på.
Nej, nu skriker min mage på mig.
Puss!

Kaffe i solen

Kalmar ♥

Sunshine

Hej hej!
Gårdagen var grym, jag och Tilde laddade upp med allt möjligt gott och satt och kollade på melodifestivalen. Måste säga att en del låtar fattar jag inte hur de kan ha gått till final!? Men vår favorit vann i alla fall så vi var glada!
Idag är det fika med Coffe och Tilde som står på schemat allra först. Ska alldeles, alldeles strax möta upp dem och bege mig ner till stan! Det är sånt himla fint väder idag att man bara måste ut och njuta lite innan man tar tag i plugget.
Ha det gött!

Johan Glans och mat

Hallå igen!
Har precis tryckt i mig mat och har hamnat i total matkoma. Mums! Sitter och kollar på Johan Glans till och från, fy fan vad han är bra, haha! Skrattar så jag gråter!
Ikväll blir det schlager så det bara smäller om det! Ska dra dit till åtta så ska försöka vakna tills dess. Det har varit himla skönt att ha en nykter helg nu, speciellt när det varit så mycket plugg. Imorgon blir det till att sätta sig med workbooken och annat smått och gott. Ser inte direkt fram emot det men det måste ju göras.
Nu ska jag dricka lite kaffe och fortsätta roas av Johan Glans klockrena humor!
Puss!

Slut i benen

Hej!
Tillbaka hemma nu. Fy satan, mina ben! Jag och Tilde kunde knappt gå på vägen hem, haha! Fan vad bra av oss.
Nu ska jag ladda inför en kväll med melodifestivalen med Tilde! Har inte direkt följt programmet eller något sånt men blir lagom lördagsunderhållning. Kan sitta och klaga på allt, hehe!
Ska hinna diska och laga mat innan dess. Hej och hå!
Puss!

Träna

Hej!
Slänger in ett inlägg här lite snabbt. Ska strax bege mig och möta upp Tilde sen ska här pumpas på gymmet! Ehe, eller det ska tränas i alla fall! Ska bli skönt att röra på sig, har varit mycket i skolan nu så har inte kunnat gått dit.
Efter att huvudvärken gett med sig drog jag hem till Coffe. Roliga som vi var jobbade vi med workbooken fram till halv tolv ungefär, haha! Vilken fredagkväll!
Nu måste jag packa ihop lite grejer och sticka.
Ha det!

Jag ♥ Ipren

Hallelujah för droger! Köpte Ipren och knarkade i mig sen la jag mig och kollade på Ocean's twelve. Mår såå mycket bättre nu. Man blir ju nästan hög när värken går över, allt känns ju helt underbart haha!

Huvudvärken från helvetet

Hej!
Har så fruktansvärt ont i huvudet just nu att jag knappt kan fokusera på något alls. Åh, kan det inte bara försvinna!
Skärmen gör ont att titta på så ska nog springa iväg till Coop och införskaffa lite värktabletter. Sen blir det bums i säng och slå på någon halvbra film man inte behöver fokusera så mycket på.
Puss!

Plugga, plugga, plugga

Hej hej hej!
Fredag idag och jag är ledig. Ska däremot läsa en massa idag. Kul liv!
Gårdagen gick helt okej, föreläsningen var lite jobbigare än vanligt eftersom jag verkligen fick anstränga mig för att inte flyta iväg in i andra tankar. Mötet efteråt var över på en tjugo minuter men kan säga att man blev något taggad för nollningen 2012! Vi kommer bli ett grymt gäng (om nu alla vi blir faddrar)!
Efter mötet drog vi och käkade allihop i stort sett. Sen var det bara hem och chilla innan jag drog hem till Coffe. Slutar aldrig förvånas över alla hans påhitt... Haha!
Får se om det blir en vända till gymmet idag om Tilde är på (och om hon hinner tillbaka till Kalmar i lagom tid). Annars kan vi förhoppningsvis ta en vända imorgon. Jag har sagt det förr; jag känner just nu att jag inte vill till gymmet själv just för att allt är så pass nytt. Känner mig inte hemma där riktigt än så då känns det bättre att ha någon med sig.
Nu ska jag laga mat.
Ps. Längtar hem som en toook nu när det inte är långt kvar! Ds.
Pöss!

Vill ha vårväder

Godmorgon! Eller det kanske är lite sent att säga nu... Vaknade i alla fall runt halv elva - elva. Hade stora planer på att gå upp vid nio men så blev det ju inte. Dumma mig!
Idag är det föreläsning och faddermöte som gäller. Just nu kan jag inte säga att jag är direkt taggad på något av det men förhoppningsvis piggnar jag till när jag fått i mig lite mat.
Gillar inte vädret just nu. Det är kallt och det ryktas om att det ska snöa lite också. INTE okej! Vill ju ha fint vårväder så man kan dra på sig solglasögon och skinjacka och bara njuta! Det bästa som finns när man får rast är ju att sätta sig i solen. Men icke, idag är det molnigt.
Nu ska jag slänga ihop lite mat. Blir nog korvstroganoff på det snabba viset, har något pulver man häller i bara. Haha, lat! Men mat som mat.
Ha en fin dag!

Läggdags

Hej igen!

Är heeelt slut nu, har egentligen inte gjort direkt mycket men är död ändå. Rätt skönt när man ska sova! Imorgon ska jag ta mig upp till nio, halv tio så jag hinner plugga lite innan föreläsningen.

Har varit vimsig idag och gått runt och tänkt att det är tisdag hela tiden... Min hjärna vill helt enkelt inte samarbeta just idag så får hoppas det är bättre imorgon, haha!

Dags att gosa ner sig och sova nu. Ha det! Nattinatt!


Föreläsning och träningsvärk

Hallå!
Hade föreläsning idag mellan ett och fyra som vanligt. Det är helt okej ändå att sitta där och lyssna, hoppas bara jag förstår mina fina anteckningar när det väl gäller haha!
Jag har en sån fruuuktansvärd träningsvärk idag så det gör ont av att bara sitta på en stol. SÅ gött! Får se när nästa gympass blir. Imorgon är det föreläsning igen och sen är det ju faddermöte här i Kalmar. Ska bli himla kul att se vad det handlar om, är grymt taggad på nollningen 2012 kan jag ju säga!
Denna kväll ska spenderas med att sortera bland mina kläder, diska, fixa mat och matlåda samt läsa kurslitteratur. Åh så roligt allting låter... Ska slå på musiken och stänga ner så jag slipper tänka på hur mycket jobb det egentligen är, haha.
Allra först ska jag ha kaaaaffe, älskade älskade kaffe!
Puss!

Trött som ett as

Hej hej!

Fy tusan vad trött jag är nu! Det har varit full fart hela dagen och nu ligger jag äntligen i min underbara säng och ska strax sova.

Har hunnit med en hel del idag ändå, imorgon blir det workbook-skrivande och läsa kurslitteratur, woho!

Nej, ska måla mina naglar bara sen är det nattinatti för mig alltså...

Puss!


Gympass

Hej igen!
Överlevde gympasset! Erika var vår coach idag och det var tur det för satan vad jag hade varit vilse annars, haha. Är nu trött i benen kan jag lova! Ska snart börja med tvätten också. Den här dagen kommer aldrig ta sluut! Ska se på filmen Typeface till typografi-kursen också ikväll och vill gärna hinna handla innan dess... Hur ska man hinna allt!?
Ska packa ihop tvättgrejerna nu då.
Såhär cool var jag idag! (Eller...?)
Puss!

Heaven is a place on earth with you

Godmorgon eller vad man nu ska säga! Spenderade kvällen och natten hos en saknad Coffe. Vi var rätt sega båda två så somnade redan runt elva-halv tolv. Klockan ringde vid nio för idag ska mycket göras! Ska allra först sortera tvätten så jag har det gjort innan jag sticker iväg till gymmet. (Måste erkänna att det känns väääldigt gött att skriva!) Ska hitta på något att äta innan också så jag får lite energi.
Så idag blir det en hel del som ska fixas. Gym, tvätt, skola, disk, mer skola. Herregud! Känner att stressen kryper sig på. Förhoppningsvis får jag lite extra energi efter träningen. Är tacksam att jag har lite folk omkring mig att träna med, gillar inte att vara ensam på gym och sånt än i alla fall. Kanske om någon månad när jag kommit in i det och klarar av att förstå mig på alla maskiner själv, haha!
Nu ska jag alldeles strax ta tag i tvätten.
Puss!
(Note to self: Fixa bilder till bloggen så den inte är så himla tråååkig...)

Gymkort

Hej hej!
Kursintroduktion idag då mellan ett och fyra. Har precis käkat och ska nu försöka hitta energin att röja här hemma.
Imorgon är vi lediga men blir träning (ska äntligen med och fixa det där förbaskade gymkortet!) och tvättning i stort sett. Ska bli himla gött att komma igång med träningen nu känner jag!
Har inte direkt mycket att säga förutom att det kommer bli ett par jobbiga veckor framöver inom skolan.
Puss!

Busbyxor

Hej!
Jag och Tilde har farit runt i Kalmar och fixat busbyxor, jag köpte ett par slit och släng skor eftersom mina är helt förstörda... Tyvärr fanns det bara en turkos textilfärg kvar så får vänta med att färga.
Ikväll står det mellan en utgång eller vara hemma bara. Kan verkligen inte bestämma mig så ska höra runt lite först.
Nu borde jag laga mat. Puss!

02:04

Hej hej hej!
Kom precis hem från Tilde. Min lugna kväll här hemma blev en lugn kväll där istället, inte så stor skillnad faktiskt! Är väldigt glad att jag inte gick ut idag. Vi hade ju tänkt att vi kanske skulle dra till puben en snabbis och kolla in Mexican night men vi orkade bara inte. Denna vecka har slitit på en rätt gött om man säger så.
Nu ska jag sova riktigt tungt, imorgon blir det busbyxor-pyssel och annat skoj!
Nattinatt!

En skön paus

Hallå!
Nu är det till slut helg och jag kan slappna av ett litet tag i alla fall. Redovisning och allt flöt på bra ändå så är nöjd!
Idag ska jag inte göra ett skit, möjligtvis städa och boka tvätt-tid men inget roligare än så. Blir en film och lite mys för mig själv här hemma helt enkelt. Har varit så mycket nu att jag behöver en liten paus och bara vara. Imorgon ska jag och Tilde införskaffa oss ett par busbyxor äntligen! Det är ju faddermöte nästa torsdag så vill ha byxorna tills dess!
Nu ska jag dricka lite kaffe och ta det lugnt innan jag drar iväg och hämtar ut kläderna äntligen, haha!
Puss!

Äntligen hemma igen

Hej!
Kom nästan precis in i lägenheten.Fy fan säger jag bara, vilken hemskt lång dag! Vi har jobbat stenhårt hela dagen och nu är vi äntligen klara! Som tur var blev det riktigt bra så det var värt det i alla fall.
Får se om jag möjligtvis ska över till Coffe nu vid elva. Är helt slut egentligen men han åker till Göteborg imorgon så vill hinna umgås lite innan han sticker.
Nu däremot ska jag dö ett tag.
Tack och hej!

För vild

Hej!

Man är ju inte pigg idag. Jag och Tilde körde stenhårt igår av någon oförstådd anledning... Gick lite för vilt till känner jag idag.

Vaknade imorse av att Tilde ringde, skulle nämligen möta dem halv tio och åka till skolan. Slutade med att jag fick panik och nu sitter jag på bussen in till Nybro! Bra start på dagen... Nu ska jag försöka ladda om och få klart vårt arbete. Redovisning imorgon!

Ha det gött!

Puss