Down in the dirt

Känner mig så nere just nu. Jag behöver en kram-tillfälle tror jag.

Imorrn ska man till tandläkaren. Som säkert kommer klaga på mig. Bajs på det.

Får se om man åker till skolan efter det.

Just nu vill jag bara sova.

Sunday afternoon

Det är söndags eftermiddag och jag har precis kommit hem från den så kallade "julmarknaden" i tierp. Fanns ju ingenting kul alls! Dåligt...

Igår var jag och familjen in till Gävle. Pappa, Roy och Lasse skulle på hockey (BRYNÄS VANN!) men vi andra fick inte följa med...Tråkigt nog. Så vi åkte och shoppade i Valbo! Jag köpte tre tröjor, ett par leggings, en pincett och julklappar! Ordnade inte till alla men det kommer ju fler tillfällen.

Sen när vi kom tillbaka till Gävle så gick vi ut och åt på en asiatisk restaurang, vilket var helt ljuvligt gott! Sen runt tio åkte vi hem. Det blev lite sent pga att matchen drog ut på tiden, sen är alla så sega. Så jag kom hem runt elva nånting. Tanken var att jag och Anna skulle på fest men eftersom hon drog sig ur i sista sekunden och jag inte kunde hitta nån annan att ta med så stannade jag hemma istället.

Nu på morgonen jobbade jag. Det gick himla fort och det var riktigt skönt att få ta en promenad! Planen nu är att bara slappa och göra ingenting! Börjar dessutom inte förän klockan fem imorrn! (Kvällsfotografering)

Ska försöka fixa bilder på kläderna!

Puss&Kram


Puss på världen för jag är glad igen!

Äntligen fredag!...igen? Herregud hinner inte med längre. Blir nästan ledsen av att tänka på det! Jag hinner ju knappt reagera innan veckan är slut och nästa börjar. Senaste två månaderna har varit gaaaalna! Jag har bara stressat med allt och på helgerna vet jag inte ens vad jag har gjort. Usch mig. Jag måste lugna ner mig lite.

Så därför ska jag ha en mysig hemmakväll med familjen! Insåg dessutom nu att jag borde ha börjat med maten för tio minuter sen. (Oops!)

Imorrn blir det shop til you drop-dag! Ska till Valbo (pappa och roy ska på hockey) med mamma och Tessan. Jag måste handla lite julklappar sen får vi se vad jag hittar för skoj! Jag har i alla fall köpt ögonskuggor nu och penslar! Det är helt sjukt hur mycket lättare och bättre det blir med borstar istället för de där konstiga svampaktiga. Köpte en palett med sex eller åtta färger tror jag det var som var rätt billig inne på hm. Men oavsett så är jag nöjd med resultatet. Det enda skumma var att det låg ett tunnt lager av en färg ovanpå de "riktiga" färgerna på vissa. Men som tur var tyckte jag så mycket om de som var under att det inte gjorde nått. Surt för dem som behöver just den färgen och blir lurade. Inte okej...


Nu ska jag laga mat (Rebeckas "nya favorit"; inbakad fläskfilé med potatisklyftor och sås!) så wish me luck!

Puss&Kram


Oh ouch...

Onsdagen avklarad, torsdag kvar...Bajs på det! Måste fixa båda skivomslaget (som jag nästan är klar med och är rätt nöjd med faktist!) och engelska uppsatsen.

Känner mig rätt sviken just nu. Inge kul alls om jag ska vara ärlig... Trodde faktiskt jag betydde mer än så för dem. Ahh ja, grattis ändå Freddan. <3

Nu ska jag duscha sen sova. Nattinatt!

Puss&Kram


Nu är det jul igen?

En månad kvar till julafton! Helt otroligt var fort 2009 har gått. Fast när man tänker tillbaka så har det ju hänt rätt mycket också..hm..

Julafton. Herregud! Senaste två åren har varit lite skumma, sen mormor dog. Det har inte varit samma sak utan henne. Förrförra julen var det inte direkt julstämning efter som alla sörjde och förra året kändes det som att släkten bara var här i nån timme innan de åkte hem. Fick äta julmiddagen (på kvällen alltså) med familjen. Det var lite trist och jag kände mig lite smått sviken faktiskt.

Men NU! Nu ska det bli en underbar julafton! Vi har bestämt att vi ska vara här, med morfar och tessan och Roy. Det ska bli riktigt kul att ha med Roy, han är sån glädjespridare ju! Haha! Hoppas bara det blir en vit jul...

Löningsdag imorrn då! Efterlängtad eller vad? Jag har varit pank den senaste månaden. Kommer troligtvis vara det efter att ha kryssat av min inköpslista:

* Julklappar
* Hårschampoo (specialgrej typ..)
* Mascara
* Klippning
* Övrigt skoj jag hittar i Valbo i helgen (hihi, kommer inte kunna låta bli!)

Nu väntar maten! Fisk och ris eller vad det nu var, spännande (?)

Puss&Kram


Hungrig.

Sitter i skolan och väntar på att tiden ska gå. Är redan klar med arbetet så nu vet jag inte vad jag ska göra.
Är hungrig. Hade sovmorgon men bara för att jag är jag så skulle jag så klart sova liiiite längre. Så jag fick stressa. Åt ingen mat och insåg på bussen att jag missar lunchen i skolan också. Så nu kommer jag få äta runt fyra! Dessutom så har vi troligen ingen mat hemma! Underbart.
Puss&Kram

Partypinglan no 1

Sitter hemma hos anabananasnyggingass och väntar på att kvällen ska dra igång på riktigt! Har varit på julmarknad med föräldrarna tidigare idag. Inte så mycket nytt, samma sak på varje marknad ju...

Vet inte vad jag ska säga. En viss person är inte okej. HAHA säger jag bara. (kom på nått iaf!)

Herkules är bäst.

Nu ska jag festa tills jag inte kan hålla ögonen öppna. Have fun you guys!

Puss&Kram


Btw...

Btw så suger Idol...

Home sweet home

Har gått runt hela kvällen och klagat på att jag velat åkt och festat men nu börjar jag inse att jag inte alls vill det. Är alldeles för trött! Haha så det kan bli!

Idag hade jag historiaprov. INTE kul men det gick nog bra! Jag orkade inte satsa allt men borde nog bli ett starkt g eller ett vg. Hoppas hoppas!

Imorgon SKA jag och anna my suger ut och röja har vi bestämt. Skitsamma om det innebär att vi tvingas ta tåget till uppsala, jag ska ut!

Btw så är min datorn SÄMST!



Puss&Kram


Blonds vs. Brunetts

Åh jag blir tokig på mig själv! Jag har såååååå mycket att göra; plugga till provet (som säkert kommer bli asjobbigt!), fixa allt inför grafiskan imorrn och fixa ett "tal" till engelskan imorrn. Men istället sitter jag här och funderar på vilken hårfärg jag vill ha. Har börjat fundera på att bli lite blondare, är ju trots allt det. Men mörkt är ju så fint det med. Brunt också...Craaap! Beslutsångest. Vill iaf inte bli jätteblond. Blir i så fall mera guldblontbrunt...Får väl se. Ska höra med min "personliga" frisör, Angelica. Haha

Ska fortsätta att kolla på fler bilder. Sen måste jag ta mig i kragen och göra nått åt allt arbete...

Puss&Kram


Hej hå!

Känner mig såå duktig! Har cyklat. Ansträngde mig till och med och ordnade ett eget träningspass anpassat åt bara mig mig mig! Klumpig som jag är lyckades jag nollställa allt efter en kvart så blev tvungen att köra 45 minuter istället för 30. Men lätt värt det! Hej hå snygging här kommer jag!

Idag var det väldigt lugnt. Åkte med elvatåget in till uppsala (börjar inte förän 12.25 nu för tiden) tillsammans med Johanna och Ellen, de små skruttarna! Sen hade jag grafiska och jag lyckades till och med få till en någerlunda bra bild till mitt bokomslag! Kanske lägger upp det senare..hm...

Nu ska jag smörja in mig med doves underbara kräm, tända ljus och rökelse, stänga in mig i mitt rum och bara slappna av! Mmmmums!

Btw...för att göra de som slutar sent riktigt avundsjuka så slutar jag runt elva imorrn. Galet skönt!

Puss&Kram


Still no pig

Överlevde själva sprutan (men det gjorde ont!) så nu väntar jag bara på bivärkningarna att börja värka...

Inte nog med det så bestämmer min kära mor sig för att knocka mig med kryddlådan medan jag dricker vatten så nu får jag fläskläpp på vardera sida om munnen. Great.

Imorgon har jag soooovmorgon igen! Så underbart! Kommer ha det ett tag framöver. Det behövs kan jag säga.

Lyckades få ihop lite bilder till fotouppgiften iaf. Det blev riktigt fint när jag monterade ihop allt. Kanske kan få upp en bild senare!

Nu ska jag vänta på maten. Have fun!

Puss&Kram 


Gris

Usch! Ska åka och ta sprutan mot svininfluensan nu. Läskigt...mitt imunförsvar suger. Hoppas jag inte blir jättesjuk. Eller dör... Panik!

En update kommer senare!

Update:

En bra dag det här. Lugn och skön!

Mamma väckte mig sen åt jag lunch (sov lite för länge kanske) med dem och sen tog vi vårt pick och pack och drog på julmarknad i Österby. Det var kall och blött och geggigt! Men rätt mysigt när man väl satt i bilen på väg hem och fikade. Mys!

Jag var till och med så duktig att jag spinnade 40 minuter också! Underbar känsla efteråt, men är som en spagetti! (Ett spagetti? En spagetti? Hm...)

Saknar Moaskrutt och Ninja Anna btw.

Nu ska jag vänta på att mamma rycker upp sig och åker och handlar vårt smör så vi kan baka köttfärspaj! Sååååå gott!

Btw så hälsade Patrik på här igår. Vi kollade på film och snackade lite. Det var kul att träffas igen, rätt länge sen sist!

Puss&Kram


Många tankar

Hade galnaste lyckoruset igår och nu känns det som om all energi bara runnit ur mig! Ska snart tvätta av sminket och borsta tänderna sen sooova. Lovely!

Idag jobbade jag. Hade galet mycket reklam! Tog aldrig slut, var tvungen att be föräldrarna att skjutsa ner halva senare. Men lätt värt att jobba nu över jul. Cash till nyår är ju inte dumt?

Nyår ja...shit...anna och jag snackade om att planera ihop nått. Vill inte sitta hemma eller åka på nån töntfest som bara är jobbig.

Nästa vecka börjar mina underbara sovmorgonar på måndagar och tisdagar. Ska bli sååååå skönt. Fram till jul nästan ju.

Har hittat en ny favorit; La Roux. Sjukt bra! (Deras låt jag citerade igår)

Ska börja träna med Johanna och Anna. När jag får pengar! Lääängtar!! (Sa jag det igår kanske? Hur som helst; KUL!)

Många tankar på en gång nu, men ska gå och lägga mig nu. 

Puss&Kram 


Bulletproof

Been there done that messed around
I'm having fun don't put me down
I'll never let you sweep me off my feet
I won't let you in again
The messages I tried to send
My information's just not going in
 
Burning bridges shore to shore
I break away from something more
I'm not turned on to love
Until it's cheap
 
Been there done that messed around
I'm having fun don't put me down
I'll never let you sweep me off my feet
 
This time baby
I'll be bulletproof
This time baby
I'll be bulletproof
 
I won't let you turn around
And tell me now I'm much too proud
To walk away from something when its dead
 
Do do do your dirty words
Come out to play
When you are hurt?
There's certain things
That should be left unsaid
 
Tick tick tick tick
On the watch
And life's too short
For me to stop
Oh baby
Your time is running out
 
I won't let you turn around
And tell me now I'm much too proud
All you do is fill me up with doubt
 
This time baby
I'll be bulletproof 



Så sant som det är sagt! :D

Don't panic

Hela veckan har bara flygit förbi. Jag fattar inte hur jag hunnit med allt! Fast jag bröt ju faktiskt ihop idag, fick fetaste huvudvärken och sov hela dan. Imorgon blir det till att jobba igen. Tjänar rätt bra också så det känns helt okej!

hahaha, sitter och lyssnar på en helt sjuk låt som Andreas skickade till mig. Den är bra..men störd. Hahaha!

Jag ser sååååå fram emot den dag jag får min alldeles egna lägenhet. Det ska bli galet kul! Men än så länge är jag "fast" här. Det duger fin fint det här också! Planerar att göra om mitt rum snart (när jag har tid och pengar). Vill ha det lite...hm..coolare. Låter lite....lame men så är det!

Jag vill ha kuuuuuuul! Det har varit enbart skola nu på sistonde. Jag vill verkligen bara roa mig. Leva lite. På sistonde har jag bara arbetat och suttit hemma. Behövs väl det med men..

Nu ska jag göra som så många många andra; gå in på facebook.


Puss&Kram


Sucks to be me

Sitter i biblioteket med söta lilla Joan! Vi diskuterar om folk som vill att man ska trösta eller smickra dem. Omedvetet liksom. Det är så fruktansvärt kul att gå mot strömmen då och bara säga nej! Hahaha underbart!
Kom nyss på att jag har prov i historia på torsdag eller fredag. Eller var det nästa vecka? hm....vet inte! Måste kolla upp det...
Är lite sur för att jag glömde idrottsskläderna så nu tror alla säkert att jag inte ville dansa..bajs...
Dessutom måste jag bygga klart tornet idag. Redovisning imorrn, dessutom extra lång lektion på formlektion sista timmen så kommer inte hem förän vid tio på kvällen. Lovely. Men det var ju trots allt mitt beslut. 
Nu ska jag snart äta och sen blir det till att leta upp resten av klassen. 
Puss&Kram

Drum drum drum goes the drum

Jag känner mig väldigt splittrad (en av mina senaste favoriter ur ordboken enligt mina kära klasskamrater..) inför kvällen. Å ena sidan var jag hemma och tog det lugnt igår och jag vill ut och festa eller nått men å andra sidan så känner jag att jag vill mysa bara. Dricka lite läsk och äta hemmagjord pizza med föräldrarna. Dessutom är det hela grejen med att hitta en bra fest och fixa ihop lite folk att dra dit med. Gud vad jag längtar tills jag blir arton och bara kan dra in till Uppsala eller Gävle!

Snart är det som sagt pizza som vankas. Mumma säger jag bara! Imorgon är det fars dag. Mamma och jag planerar att servera pappa (min pappa) frukost på sängen. Jag har till och med köpt en mugg (jag vet...rätt typiskt men men) där det står "You are my dad, and I am proud of it!". Hoppas han blir nöjd!

Nu ska jag ställa in min hjärna på en till kväll framför tvn. Imorgon är det frukost på sängen och sen ut och jobba som gäller!

Puss&Kram


EMA

Har tillbringat kvällen med att städa lite sedan planterade jag mig djupt ner i soffan för att kolla på Europe music Award...eller nått sånt...MÅNGA bra artister som förtjänat fina priser, de flesta priser förtjänade också fler vinnare! Katey Perry var awesome, hon är för gullig! Lätt snyggaste oufit(sen) där. Beyoncé var också galet bra!

Nu väntar min säng, varm och go!

Puss&Kram


November

Nu har det varit november i två dar! Jag har väl klarat mig rätt bra från "mörker depressionen" än så länge. Men den kommer väl snart....Usch!
Längtar tills jag och syrran ska ut och äta och gå på bio, just like the old times. När nu detta inträffar är fortfarande lite oklart. Har planer som kanske måste infrias så småningom. Får se hur det blir!
Sitter på fotolektionen och gör INGENTING...fattar inte vad vi ska göra för läraren säger inget. Skumt.
Nu ska jag leka vidare som alltid!
Lovisa och jag hade kul. Vi fotade träd och löv. Skoj. Inte.
Puss&Kram

Happy halloween mister!

Helgen har varit riktigt mysig! Mina två fastrar och min enda farbror var här och vi åt middag. (vilket var otrolig gott, mamma gjorde ett riktigt bra jobb!)
Idag var det jobb som gällde. Måste erkänna att jag skäms lite när jag vandrar runt där med min lilla kärra men på något sätt trivs jag också med det. Det är så avkopplande att bara gå och stänga av allt runtomkring. Det blir liksom jag och mina tankar bara. På senaste tiden har jag också tänkt mycket. Men nu är det som om någonting har lyfts från mina axlar och jag känner bara ren skär lycka för allt bra jag har i livet. Låter kanske som en klyscha men så är det!
Imorgon är det skola igen, inte ens det känns jobbigt. Har saknat alla mina söta tjejer!
Nu ska jag duscha sen väntar en timmes läsande ur "Jane Eyre". Hoppas den blir bättre snart annars blir det jobbigt! (måste läsa ut den till på tisdag....)
Här kommer lite bilder på mig som troll (från halloweenfesten i torsdags)

Trollet

Foto: Anna aka "Pippi"

Puss&Kram