Planerar resa till de uppländska skogarna

God morgon!

Coffe drog till jobbet och här ligger jag på sängen och gottar mig. Har kikat på resor hem till Tierp, jag åker den 12 och stannar till den 16. Lyckades tajma det hela väldigt bra med jobbet också vilket känns skönt! Ska bli otroligt skönt att åka upp. Senast jag var där var när Sebastian var nyfödd. Nu har lillkillen vuxit så det bara tjongar om det! Det är så kul att se! Han börjar greppa konceptet med ansiktsuttryck nu och övar så ofta han kan, moster smälter lika mycket varje gång. Denna gången kommer Roys familj (en del av den) vara på besök så ska få träffa dem också. Känner att efter allt kaos i mitt huvud kommer det bli skönt att få ta några dagar och bara vara med familjen, även om Coffe är helt underbar mot mig här i Kalmar så ska inte klaga. Men har saknat dem, speciellt eftersom jag knappast var särskilt pigg senast de var här och hälsade på... Missade hela deras vistelse i princip på grund av den förbannade magsjukan! 

Nu ska jag koka mig lite kaffe och ta det lugnt ett tag. Har en dejt med Tilde senare idag. Har ledigt hela dagen men jobbar både fredag och lördag. Det är alltid lika kul på jobbet så det gör mig inget. 

Ha det fint!

Mosters lilla favorit!


8.15

God morgon!

Jag har varit vaken i snart en timme. Coffes klocka ringer runt sju nuförtiden så kände att jag lika gärna kunde kliva upp med honom. 

Ikväll jobbar jag men börjar inte förrän 17 så har hela dagen på mig att hitta på annat. Det tråkigaste är att vädret är fint men det är ingen riktig värme så det här med att lägga sig och sola för att bli vacker och brun är inte aktuellt. Kanske blir en promenad senare. 

Som det verkar kommer jag åka hem till familjen i början av nästa vecka. Roys syster och mamma kommer och hälsar på och eftersom jag aldrig träffat denna syster så ville föräldrarna att jag skulle vara med. Det kommer bli riktigt kul! Dessutom känns det lite bättre att jag missade den helgen med föräldrarna när de var här. 

Nu ska jag ta en andra kopp kaffe och hoppas på att den ger lite inspiration inför dagen. 

Ha det fint!

Ny vecka

Hej!

Coffes klocka ringde vid sju imorse så jag gick upp med honom. Han börjar på kommunikationsavdelningen på IKEA idag, så nu börjar han 8 varje morgon. Måste erkänna att det ska bli rätt skönt att slippa vakna till hans klocka runt fyra-halv fem, haha! 

Om nån timme ska jag in till stan för att möta upp Angelica och hennes kille. De har spenderat midsommar på Öland så passar på att ta en fika innan de åker hem igen. 

Själv firade jag midsommar redan i torsdags med Tilde och gänget hemma hos henne och Mikael. Det var jättetrevligt! Vi grillade, drack lite och åt tårta bland annat. Jag jobbade från 11 till cirka 22 på midsommarafton men hann med att haka på Coffe och några ut på kvällen. Är trots allt nöjd med min midsommar!

Dagen ska spenderas med att tvätta. Städade och diskade igår så jag har det gjort åtminstone. Jobbar inte förrän på onsdag igen så har lite tid över. 

Nu ska jag ta det lugnt ett tag till innan det är dags att göra mig redo. 

Ha det fint!

Examen och allt det där

Hej!

Examenkaoset har lagt sig men ångesten/spänningen inför vad som kommer härnäst håller i. 

Föräldrarna dök upp i onsdagskväll och vi åt middag hemma hos mig. Examensdagen var som väntat; kaotisk och helt underbar! Fredagen spenderades med syrran på stan och lillkillen och vi hann även med en kort kvällspromenad ut till stensö. Någonstans runt nio på kvällen gick det utför för mig. Energin försvann totalt och jag blev fruktansvärt illamående. Det hela slutade med en natt från helvetet där jag spenderade mesta delen på golvet i badrummet. Missade utflykten med familjen till Öland vilket känns väldigt tråkigt. Så helgen spenderades sängliggande, inte så jättekul. Lyckades komma upp i söndags och äta lunch ute i slottsparken med familjen innan de åkte hem. Tur det i alla fall!

Senaste dagarna har jag försökt vila i värmen och återfå krafterna. Idag känns det äntligen hyfsat bra så ska städa och tvätta tills Coffe kommer hem på torsdag. 

Nu ska jag vila ett tag till innan jag sticker till bibblan och lämnar tillbaks Coffes bok. 

Ha det fint!










Sista dagen på bibblan

Hejsan hej!
 
Lång dag på bibblan, men också den sista om allt går som det ska! Opponeringen är färdigskriven och imorgon tutar och kör vi för sista gången. Känns både sjukt läskigt och sjukt kul!
 
Examensmiddagen på Söderport var riktigt bra, lite tidigt slut på kvällen men annars var det kul som satan! BIlder kommer nog så fort jag får tag på dem. 
 
Imorgon kommer familjen och sedan är det dags för examen... Dör lite av bara tanken! Har en del småfix att ta tag i innan dess, som till exempel fylla på kylskåpet så att min kära syster inte svälter de dagar hon ska vara här. 
 
Nu ska jag äta middag och senare blir det nog att träffa "svärfar" och company. Var nästan ett år sen jag såg dem sist nu.
 
Ha det fint! ♥

Examensmiddagen har anlänt

Hej!
 
Ska alldeles strax käka lunch och sedan ta tag i lite städningen innan det är dags att göra sig vacker inför kvällen. Examensmiddagen har anlänt och jag fattar inte vart tiden tog vägen!? 
 
Ikväll är det långklänning och klackar som gäller. Ska bli riktigt kul att se allas klädsel ikväll eftersom det är lite finare klädkod än vanligt. 
 
Nu borde jag röra på mig så jag slipper stressa senare.
 
Ha det fint! ♥