Imorgon

Åh jag hatar min kropp! Jag är så trött att jag bara sover istället för att vara ute i fina vädret. Det suger helt enkelt. Imorgon är det en tur till fyris och hälsa på fröken amina. Ska leka modell och jag har fått order om att ta med 80-tals kläder...hm... Efter det ska några från klassen (de som vill gissar jag på) gå ut och äta. Efter det vet jag inte riktigt vad som är planerat men det visar sig väl! Usch, det jobbiga med imorgon är att jag får tillbaka resultatet på matte nationella! Nervös... Nu ska jag vila lite innan jag måste börja med maten.

Yey

Nu är man alltså i skolan och på våran som vanligt ganska sega fotolektion. Slutar snart i alla fall vilket kommer bli awesome. Jag tror jag behöver massa salt för min kropp känns alldeles konstig från igår. Åt inte så mycket på lunchen eftersom magen inte riktigt vill samarbeta. Funderar på att köpa cashewnötter på Hemköp innan jag åker hem och steker i den UNDERBARA solen. Det kanske känns bättre då. Fick dessutom reda på att jag inte har någon rest kvar i fotot. YEEEEY!
Måste dessutom tillägga att jag saknar Anna som är i Skottland. <3

Tankar som vandrar

Jag och min rastlöshet när det gäller mitt hår! Jag har ju funderat ett tag nu på att bli blond men nu börjar mina tankar vandra och bilder av mig i kort hår dyker upp... Jag vet ju bland annat att amina blev skitsnygg i sin frisyr! Men vågar man? Det blir ju troligtvis inte nu över sommaren. I så fall till hösten när skolan börjar. Hm... Hjälp mig? När datorn är ledig tänkte jag lägga upp någon bild på frisyrer jag funderat på. Det är ju trots allt bara hår!... Typ...

Söndag

Jag mår betydligt bättre nu så jag undrar om det inte var något jag åt. Hursomhelst så mår jag bättre och jag kunde till och med äta middag vilket var awesome eftersom vi grillade. Glad tjej! Just nu ligger jag och kollar på top model. Sovmorgon imorrn också, yey!

Oh no

Fy fan! Alla som träffat mig (de flesta i alla fall) vet hur mycket jag hatar att spy. Får flashbacks från när Allan, våran lärare, mådde illa och jag var ute ur klassrummet på en halv sekund! Haha! I alla fall då så mår jag illa nu och jag har redan spytt en gång. (Äckligt info jag vet men men...) Först trodde jag att det berodde på gårdagen men nu börjar jag undra om det inte är något annat. Usch! Så nu är den här fina söndagen förstörd. Det är ju äntligen sol! Nu blev jag så deprimerad att jag måste sova lite. Natti!

Mors dag

Crap.... Jag har vaknat av att det är alldeles för ljust ute och nu kan jag inte somna om! Det är i alla fall mors dag idag och jag tänkte att jag skulle fixa frukost på sängen men eftersom mamma går på en slags diet så skulle jag ha svårt att veta hur jag skulle göra! Men får ge henne en present istället. Vill bara säga dessutom att min mamma är underbar! Hon finns alltid där för mig. Senast igår så kom hon och hämtade mig mitt i natten. Hon är helt klart min klippa!

03.10

Kom hem för ungefär en halvtimme sen. Jag har haft en riktigt trevlig kväll med underbara människor! Det har varit bra musik, bra folk och bra stämning. Helt klart en värd kväll! Nu är jag så galet trött att ögonen går i kors. Så godnatt och ha det bra!

Äventyr

Nu är jag fixad och klar och ska snart bege mig av på nya äventyr! Jag hoppas på en trevlig kväll med trevliga människor. Lovely! Hej så länge!

Sova eller icke sova?

Klockan är ungefär tio över ett. Jag känner hur John Blund drar i mig och försöker få med mig till sängen. Envis lite jävel är han också! Herregud, kan inte ta ett nej...
Kvällen har varit lugn. Åt god mat och (som sagt) pratade med föräldrarna. Vi diskuterade inte bara mina icke existerande pojkvänner utan också min framtid och hela grejen med att jag vill plugga utomlands. Kittlar ut i fingertopparna bara jag tänker på det! Hihi
Nej nu orkar jag inte stå emot längre. Mr Blund får som han vill...
Nattinatt!

Jag fattar ingenting

Jag har precis kommit från köksbordet där det pågått en livlig diskussion om mitt kärleksliv. Enligt mina kära föräldrar borde jag träffa fler killar. De anser tydligen att jag är för seriös! Jag? Seriös? Har de ens träffat mig eller? Jag tycker att jag aldrig är seriös, varken när det gäller kärlek eller något annat... Borde inte det inte vara DE som ska säga att mig att lugna ner mig!? Jag fattar ingenting. Är jag verkligen så töntig när det gäller killar nuförtiden?

Fredag

Nu är det till slut helg efter en galet stressig vecka. Det känns så otroligt bra! Den här kvällen blir nog lugn. Ska äta god mat och bara njuta av att vara ledig. Imorgon ska jag hem till johannas kompis och vara med nästan samma gäng som jag var med förra fredagen. Det ska bli skoj! Hoppas dessutom på solsken och värme så att familjen kan grilla under dan. Mums! Jag ska dessutom jobba på att ljusa upp håret lite tror jag. Slingor får det nog bli! Nu ska jag försvinna in i tv:ns magiska värld!

Färdig!

JAG ÄR FÄÄÄÄÄRDIG! (Som en liten unge som sitter på toa)
ALLT jag skulle göra idag är klart. Jag har inga rester kvar nu, inga uppgifter kvar att göra. Det känns....tomt....trodde jag skulle vara överlycklig men vågar inte jubla ordentligt förrän skolan är heelt över. Man vet ju aldrig vad som händer!
Nu ska jag bara njuta av att jag kan vara uppe ett tag till eftersom jag ska sova uut imorgon!

Torsdag

Den här dagen började inte bra! Missade bussen och kom försent till våran fina debatt. Sen har det bara varit illa... Det går åt rätt håll men har fortfarande massa plugg kvar som ska göras. MEN jag har sovmorgon imorgon så börjar inte förrän halv ett. Yey! Nu ska jag ta tag i svenskan.

Sovjetunionen vs USA

Nu har jag definitivt insett att historia INTE är min grej. Dessutom tycker jag att vår historiabok är lite partisk emot USA. Hmm... Undrar om inte författaren har något emot Sovjetunionen, eller är det Sovjet som är så mystiskt? Ingen aning, hur som helst suger det att inte få någon förklaring till vissa grejer. Nu säger ju inte jag att JAG gillar Sovjet men måste ju gilla dem imorgon när man ska försvara dem/oss. Bajsa på allt! (Bildligt talat.)
Insåg nyss att jag måste göra klart svenskan imorgon eftersom jag MÅSTE redovisa den på fredag. Ska ju vara smink- och nagelmodell åt Amina. Spännande, spännande!
Nu ska jag dricka upp min varma choklad, läsa igenom skiten igen och sen hoppa in i duschen. Ska smörja in mig med massa kokos-bodyshop-body lotion sen! Mmmmjau!

Onsdag

Åh snart är det helg! Sen är det bara två dagar sen väntar SOMMARLOVET. Awesome, helt totalt awesome! Men innan dess måste jag fixa historiaprovet imorgon och lite saker till bild&formen. Men det ordnar sig. Som Petra säger; man kan se ljuset i tunneln. Igår sprang jag in på ginatricot och hittade ett par underbara ljusa jeansshorts. Dessutom så köpte jag en body lotion från bodyshop som doftar kokos. Mums! Hittade ett rosa linne inne på HM också. Visar kanske bild sen. Jag är ju så dålig på att lägga upp bilder så det är helt sanslöst! Nej nu väntar historiapluggandet på mig. Yey!

Tisdag

Äntligen hemma! Hela den här dagen har varit en enda grå sörja. Men nu är det glömt! Nu ska jag bara ta det lugnt och njuta av att jag inte behöver plugga ikväll.

Ute ur världen!

Nu är matte nationella avklarat! Nej, jag blev inte så nöjd och nej, det blir nog inte mer än g. Ja, det känns otroligt skönt att det är över och ja, jag kommer fira det med att shoppa.
Nu ska jag klaga lite mer på sketchup innan vi slutar. Sen är det svenska! Låååång dag.

Frågetecknet

Lilla Alexandra sitter på fotolektionen som ett frågetecken. Jag har ingen koll på mina fotogrejer men jag VET att vi har allt. Åh jobbigt!
Just nu hoppas jag på galet fint väder till helgen så man kan grilla med Johanna och co. Det vore kul! Annars blir det till att fixa det sista innan man slutar. FEM dagar kvar i skolan nu. Hur awesome är inte det!? Men stressigt... crap.
Nu ska jag leka lite i photoshop och verka flitig och upptagen. Bai bai!

Seize the day

Klockan närmar sig halv elva och jag ska snart hoppa in i duschen sen blir det nog sängen för mig. Kriget mot förkylningen som pågår inom mig fortsätter och just nu måste det vara ett blodigt slag för jag är helt slut. Lyckades i alla fall göra det jag skulle idag så nu är mitt samvete lite lättare.
Imorgon är det matte och foto som gäller. Förhoppningsvis hinner jag fixa allt på fotot imorgon. Annars har jag ju ps här hemma så det ordnar sig. Man ska inte stressa upp sig i onödan helt enkelt!
Nu ska en seg Alexandra gå och duscha! Ciao som man säger!

Pluggdag

Nu har jag varit duktig! Har pluggat hela dagen och fått kryssa av lite grejer från min lista vilket känns såååå skönt. Ska snart fortsätta med bild&form grejer som jag inte gjort. Dessutom måste jag göra lite matte. Nationella snart ju...(Den här gången är det faktiskt nu på tisdag, haha!)
Jag vill dessutom göra om lite på bloggen, känner att jag börjar tappa stinget för hela blogg-grejen. Ny sommrig design och lite mer bilder kan ju göra stor skillnad. Måste jobba på det helt enkelt!
Nu ska jag övertala min mamma som ligger död framför tvn att hon ska börja med maten. Min mage börjar tala med mig, inte ett gott tecken!

Bröderna Grimm

Blev en lugn kväll för min del. Grillade med föräldrarna och deras vänner. Nu ligger jag och kollar på Bröderna Grimm. Skön dag helt enkelt!

Not the way I planned

Hallå!
Gårdagen blev inte riktigt som jag planerat. Hade ju tänkt sitta och plugga hela kvällen men så blev det inte eftersom en viss Johanna smsade och bad mig komma över till hennes kompis. Så jag drog dit. Det var riktigt trevligt och blev hemskjutsad till Anna av Johanna själv på en cykel klockan 2.30 på natten. Awesome!
Idag har jag och Anna bakat scones till frukost/lunch medan Andreas mest tittade på och lekte med datorn. Det var galet sommarväder så vi satt ute och åt. Sen fotade Anna mig lite. Hoppas det blev några bra bilder i alla fall, det var ju SJUKT mycket mygg vid bäcken där vi var.
Nu ska jag snart grilla med föräldrarna och deras vänner. Myysigt! Ska försöka få tag på Amina också. Får se vart man hamnar idag då!
Puss.

Städa

Städ-dag nu då! Inte så jättekul men ska bli skönt att få röja lite i mitt rum. Hoppas på något trevligt till helgen istället. Vill såå sjukt gärna att det ska vara solsken så man kan sätta sig på klipporna någonstans. (Inte alls rikat mot en viss person.....hmm...)
Nu ska jag fortsätta städa. Crap...

Plugghästen

Hallå!
Jag ska alldeles strax sätta mig med en kopp te, en filt och matteboken. Ska försöka hinna göra matteinlämningsuppgiften. (Långt ord!) Sen måste jag nog läsa på lite om Vietnam och afghanistan kriget inför historian. Loving it.
Dagen har mest bara flytit på som vanligt när man är sjuk. Legat död framför tv:n, suttit som en döing framför datorn. Sovit lite, ätit lite. GUD vad jag saknar att ha folk omkring mig! En vecka i samma miljö och med samma människor blir lite jobbigt!
Nej nu ropar matteboken på mig så måste väl dra.
Hejsvejs!

Sommarregn och tankar som flyger

Jag ligger och lyssnar på regnet och kan inte sova. Efter allt som hänt idag har jag börjat tänkt en massa på vad som har hänt det senaste året. Allt, verkligen allt som har hänt. Det är helt sjuk att så mycket kan hända på sån kort tid och hur mycket jag har förändrats på den tiden! På ett sätt har jag tagit ett steg framåt och växt men ändå så känns det som att jag fortfarande försöker hitta mig själv. Det är himla svårt också! Jag har gjort si och varit så. Galet egentligen när man tänker efter. Jag antar att det är en del av livet. En såndär jobbig tonårsgrej som man går igenom. Eller så är det förkylningen som drogar ner mig. Vem vet? Nu ska jag sova. Eller försöka åtminstone! Godnatt.

Du är bäst helt enkelt

Just nu går en underbar människa jag känner igenom något väldigt jobbigt. Du är en av de finaste människorna jag känner. Trots allt du har gått igenom så har du alltid haft ett leende på läpparna. Du har alltid muntrat upp mig när jag varit nere och det har alltid varit du och jag kvar sist av alla. <3 finns här för dig i vått och torrt!

She's alive!

Jag lever! Jag klarade det! Jag orkade springa då och då men det var tungt att andas. Nog för att jag är rätt otränad ändå men med förkylningen blev det ännu värre! Men det var kul, trots att jag känner mig helt död nu. Jag blev så lycklig! Tydligen så har jag skrivit upp fel datum för nationella, det är egentligen nästa vecka. Yey! Jag är galet glad!! Så nu blir jag hemma imorgon. (Order från mamma haha) och dessutom är jag ju ledig på onsdag när det är omprovsdag. Awesome! Nu ska jag snart sova. Skönt!

Ipren och halstabletter

Nu har jag flyttat ut mig till hängmattan med lilla vovven och matteboken. Underbart... Jag hostar inte lika mycket nu i alla fall vilket är riktigt skönt. Ska trycka i mig lite ipren och halstabletter och sova lite innan mamma kommer hem. Sen bär det ju av mot gävle! Jag kommer ju få en hjärtattack och dö! Herregud. Ha de!

Sjuklingens morgonrapport

Klockan är fem över sju på morgonen och jag borde egentligen sitta på en buss till uppsala nu. Istället ligger jag i min varma säng och drömmer om bättre dagar. Förkylningen har gett med sig lite men jag vill se till att jag är ordentligt utvilad inför ikväll. Känner mig lite dum som först stannar hemma från skolan och sen springer 5 km men både jag och mamma har sett fram emot det här i flera månader! Blir så sur på min egen kropp. Höns, som amina skulle sagt! Blev åtminstone klar med svenska igår! Nu ska jag sova sen blir det till att plugga matte hela dagen.

Otrivin och svenska

Den här dumma förkylningen börjar ge med sig men än är det inte över! Sitter och snyter mig och sprayar näsan med Otrivin mentol stup i kvarten medan jag skriver det sista på svenskan. Lovely! Lite jobbigt att jag inte är klar ännu. Jag låg rätt död igår så hann inte göra så mycket då. Får dessutom PANIK inför nationella eftersom jag känner mig så osäker på rätt mycket. Förhoppningsvis sitter det i bakskallen och ploppar fram när man väl sitter där...

Imorgon är det ju också vårruset! Mamma tror på att jag ska kunna springa 5 km fast att jag är sjuk och otränad. Synd att inte jag har lika mycket tro på mig själv. Eh..hehe...

Nej nu borde jag fortsätta medan jag fortfarande är pigg. Längtar tills föräldrarna kommer hem så jag kan få min choklad. (Eh, tjockis? Ja.) Yey, my life is great!


Höns

Jag har redan snytit mig nästan 1000 gånger känns det som och mitt huvud värker! (Tror jag kan ana vem som smittat mig...) Blev dessutom dissad av min egen hund för att jag ligger och låter illa... Inte den bästa natten om man säger så. Ungdomar ska ju sova tio timmar för att må bra så nu ska jag sova till tolv imorgon! Nattinatt!

Familjekväll

Just nu sitter Alexandra i köket med hela familjen och lyssnar på abba och dricker cola. Idag har jag som sagt jobbat på lrf konsult. Det gick helt okej, var en rätt lugn dag eftersom alla var lediga. Imorgon ska jag fixa lite med svenskan men blir nog råplugg på söndag... Mums! Får se vad som händer imorgon kväll. Det får bli en överraskning!

All buisness

Jobba, jobba, jobba! Har varit på pappas jobb sen åtta imorse och hjälpt till så gott jag kan. Jag känner verkligen hur slut jag är nu. Igår trodde jag att det berodde på tjejkvällen men nu börjar jag fundera på om det är på grund av något annat...Stress? Oh no!

Nu ska jag fika, sen back to work!

Fascination

Klockan börjar närma sig halv ett. Jag ska upp redan klockan sju i morgon eftersom jag ska jobba lite på pappas jobb. Trevligt med lite extra pengar! Jag har i stort sett bara sovit hela dagen. Jag var ovanligt trött med tanke på att det inte blev så sent igår! Tror skolan börjar slita på mig... Nu ska jag sova så jag hinner sova lite inatt i alla fall! Godnatt!

"Dagen efter"

Seg man är då! Ligger inne i gästrummet och bara degar. Vill inte upp riktigt riktigt än så funderar på att slå på en film...hm... Vi var inte många igår men det var rätt skönt. Vi lyckas ju ställa till med kaos oavsett hur många vi är har jag märkt! Men det var jättekul (fram tills alla somnade, haha) och lätt värt det. Idag ska jag väl städa lite och plugga. Underbart helt enkelt. Men nu väntar frukosten på mig!

Livet leker

Nu är musiken igång, ska snart fixa pizzadeg, fixa håret, baka ut pizzan, grädda pizzan, äta pizzan. Sen är det smink och sånt kul som gäller. Awesome! Det här kommer bli en riktigt bra kväll!
Livet leker dagar som dessa!

No love, no glory

Nu ska jag ha 3D design några timmar framöver. Kommer dö lite. Sen kommer jag dö lite till på svenskan. Jobbig dag!
Imorgon är det en liiiten tjejkväll som gäller. Kul kul! Föräldrarna ska ju till Katalin så då passar man på! Haha
Längtar hem NU. Ska försöka övertala Åsa (min svenska lärare) att släppa iväg mig. Kan i alla fall inte få något gjort på lektionen! Eller kanske ljuga lite och säga att jag har mitt arbete på datorn hemma? Hm...
Lääängtar som fan till sommarlovet nu!
Mysstämning i klassrummet nu när Jennie spelar underbar musik på sin Spotify. Löööv it!

Fotolektion

Jag sitter på fotolektionen och väntar på att lektionen verkligen ska BÖRJA! Herman (läraren) är försvunnen och det här känns rätt värdelöst... Ska sedan hem och P-L-U-G-G-A. Yummy.
Uträttade dagens goda gärning genom att dra med Anna till skolan. (Duktig tjej! <3) Ska nog tillbringa dagen med henne (och förhoppningsvis kvällen också).
Nu ska jag återgå till att glida runt bland facebook och bloggar.

Nu är jag glad igen

Hela cirkusgrejen löste sig jättefint! Underbara jennie följde med och räddade mig! :D Det var hur kul som helst! Efteråt gick vi runt inne på gränby centrum och jag köpte äntligen ett par solbrillor. Jennie köpte riktigt fina ringar. Härligt härligt! Nu ska jag fortsätta kolla på parlamentet!

Cirkus

Sitter här halvt fixad och försöker ordna upp läget. Pappa har fått gratis biljetter av sitt jobb till en cirkus (hihi känner mig som ett litet barn, älskar cirkus!) men enda grejen är att vi har två biljetter över... Har smsat folk konstant sen igår känns det som och jag börjar ge upp snart. Visst, det är kul med cirkus men jag vill ju inte gå dit SJÄLV med föräldrarna. Jävla bajs på det här.
Nej nu ska jag ringa/smsa vidare och dessutom göra mig klar.
Hejsvejs så länge!

8 maj

Igår kväll var det väldigt lugnt här hemma. Jag och pappa var ensamma eftersom mamma var den som var ute och partade! Idag kan bli en rätt lugn dag den med. Föräldrarna drar in till gävle och jag hade tänkt att följa med men så blev det inte. Så nu försöker jag hitta på något att göra ikväll, antingen här hemma eller någon annanstans. Får se hur det blir!

I give up!

Sitter och letar fakta om en massa revolutioner hit och dit. Det här är INTE roligt...
Imorgon är det fredag och nationella på morgonen. Har dessutom historia OCH svenska. Jag kommer döööö! Usch orkar inte med skolan längre. Vill bara lägga mig ner och sova tills sommarlovet kommer.
Nej nu ska jag fortsätta mitt sökande.

Zombie

Jag har gått runt som en zombie här hemma hela veckan! Har sovit, ätit och pluggat. Tanken var ju att mamma och jag skulle träna som galningar de här kommande två veckorna men jag har varken haft orken eller tiden till det. Synd eftersom det kommer innebära att jag kommer dö på vårruset... Idag måste jag få ihop arbetet till historian (historia arbeten tar ju aldrig slut!?) och senare ikväll ska jag ut och springa. Får nya springskor så måste ju inviga dem! Nu väntar voffsingen på att få gå ut sen måste jag äta något innan jag börjar plugga.

Bad day

Min mage gör ont, mitt huvud gör ont, jag är trött. Så jag funderar på att gömma mig under ett täcke tills imorgon..
Har fått lite cravings för en viss ögonskuggspalett som jag vill ha, vill ha, vill ha!
Godnatt!

Dumma hund!

Oj vad trött jag är! Min hund väckte mig mitt i natten och sen så kryper han in under min säng. Jag får ju panik och tror att han kommer dö (hundar brukar vilja gömma sig när de dör)! Efter ett tag får jag fram honom och det verkar inte vara någon fara alls. Dumma hund att skrämmas på det viset! Det hela slutade med att jag fick ta ut honom på en liten promenad klockan tre på natten. Så nu är jag trött! Idag händer det väl inget speciellt gissar jag på, måste kanske plugga lite men får se. Ska strax ut med Elvis tror jag för att piggna till lite!

Man måste ju få ha sånna dagar också!

Snart dags att sova. Ligger här med tända ljus, musik och en söt liten vovve. Mysigt! Den här dagen har varit riktigt seg. Jag har kollat på nästan fem filmer, suttit vid datorn, ätit mysmat med föräldrarna och bara varit. Man måste ju få ha sånna dagar också, som mamma skulle sagt! Men nu ska jag nog släcka ljusen, natta min bebis och stänga av musiken för nu kommer snart john blund och tittar förbi. Trevlig skit den där john! Godnatt!

En lugn lördag

Vilken skön och lugn dag! Det behövdes efter gårdagen, som också var mysig men det var ju såå mycket som hände och så mycket folk så hjärnan blev överbelastad. Haha! Nej men det var riktigt kul. Så kul har jag inte haft på Valborg på länge tror jag! Fyra av fem toasters :) hihi Nu ska jag snart ner till affären och köpa tacos!

Valborg

Nu är jag helt slut! Började dagen runt tio och drog in till uppsala där jag mötte upp amina och gänget. Sen kom söta lilla jennie och tittade förbi! Efter att ha gått runt, tappat bort folk, blivit fotad, hälsat på människor och köpt glass så satte vi oss vid ekonomikum och tog det lugnt. Det var riktigt mysigt! Träffade dessutom på syrran så hann umgås lite med dem galningarna också. Efter lite kaos så bestämde jag mig till slut för att åka hem så tog tjugo i nio bussen hem (fick åka gratis eftersom jag inte hade några pengar, snäll busschaufför!) Väl hemma sov jag en stund och hämtade mig lite innan vi tände brasan och kollade på fyrverkerier. Så för att sammanfatta min dag/kväll så har jag haft jättekul! Nu ska jag sova. UNDERBART. Nattinatt!