Avslutning och en helvetes baksmälla

Hejsan hej!
Jag sitter just nu och tar en kort paus från psykologi uppgiften.
Gårdagen spenderades i skolan. Hade vår sista redovisning som ettor och sen var det hem, käka och iväg för att möta upp de andra. Vi hade avslutning som började på puben och slutade på O'learys. Jag blev något dragen, ringde mina föräldrar och snackade tydligen med en riktigt bred dialekt, drog hem till Coffe och somnade gott i hans säng. Det var många kramar och hejdå-snack. Helt sjukt att man ska vara utan dessa människor i två hela månader! Jag kommer avlida!
Morgonen däremot var inte lika underhållande. Baksmällan från helvetet slog till. Det var fruktansvärt, funderar nästan på om det inte var migrän också. Hade så ont i huvudet att jag bara ville gråta och spydde som en gris (sorry för infot). Fick till slut i mig en huvudvärkstablett och somnade. Vaknade, tog mig hem och sen sov jag ännu mer. Vaknade vid sju-åtta i panik och insåg att jag var tvungen att skriva uppgiften. Så det har jag roat mig med nu.
Imorgon är det examensfest på skolan så ska dit och äta middag och grejer. Hej och hå! Kul ska det bli i alla fall, fick höra från Tilde att de dekorerat väldigt fint där inne så ska bli kul att se! Ska dessutom stå i baren på kvällen en timme med Coffe. Ska ju bidra med något i alla fall, haha!
Nej, nu ska jag skriva klart skiten!
Ha det!
Jag igår, glad och ovetandes om morgondagen...

God kväll eller natt kanske man ska säga nu...
Har legat och kollat på Dear John och gråtit konstant i två timmar nu, haha! Himla bra film, var ett tag sen jag såg den sist. Nu är det snart dags för mig att sova för imorgon är det redovisning och sista dagen i skolan. Efteråt blir det möjligtvis något med klassen eftersom man inte kommer träffa de flesta på hela sommaren.
Det känns så himla underligt att allt är över snart. Ett helt läsår har gått... Tiden har flugit förbi och jag har knappt hunnit fatta att jag faktiskt snart är klar med mitt första år på universitetet och i Kalmar. Ännu konstigare kommer det vara att spendera sommaren i Tierp hemma hos föräldrarna. Självklart har jag saknat alla där hemma och det ska bli skönt att få spendera tid med alla i lugn och ro. Däremot vet jag ju vad jag lämnar här hemma i Kalmar också. Coffe är värst, det känns inte roligt alls om jag ska vara ärlig. Vi kommer ju ses under sommaren men man vet ju inte hur ofta vi har råd eller tid att åka. Det kommer kännas konstigt att inte träffa alla varje dag! Nu är det dessutom två månader det handlar om! Jag höll på att dö i julas och då var det tre veckor bara... Men förhoppningsvis går tiden fort och det händer mycket kul ändå så man inte hinner tänka efter, haha! Jag kommer ju dessutom vara lite i Kalmar också i sommar vilket känns bra.
Nej, nu är det dags att sova känner jag!
Ha det gött!
image description
Jag kan i alla fall säga att jag inte ångrar att jag sökte till Kalmar. Bästa tiden i mitt liv ♥

Tillbaka till verkligheten

Hallå!
Tillbaka till verkligheten efter en helg i Stockholm. Vi hade det väldigt bra. Roade oss med att kolla på alla examensutställningar samt gick ut och käkade på kvällen. Hamnade på en uteservering och senare en krog. Det var precis lagom!
Nu är det enbart fokus på skolan som gäller. Allt ska vara klart till på onsdag så det är lite stressigt. Måste dessutom hinna städa och tvätta. Herregud! Man kommer vara död när allt är över.
Nu ska jag strax iväg och handla, försöker vara smart och spara pengar men vet inte vad jag ska ha så får se. Svårt sånt där.
Ska försöka få upp bilderna från helgen senare också men nu måste jag börja röra på mig för det kurrar i magen.
Ha det!

Stockholm nästa

Hej!

Just nu sitter jag på en buss som ska ta mig och några i klassen till Stockholm över helgen. Vi ska se på lite olika utställningar och skolor. Ikväll blir det nog utgång, en lugn sådan för min del!

Gårdagen var grym! Det var verkligen bra att få träffa alla andra faddrar och lära känna varandra lite. Vi köpte med oss pizza och satte oss vid vattnet och drack lite öl. Tyvärr var vi ju tvungna att avsluta kvällen redan vid halv nio någonting eftersom vi skulle upp till kvart över fem idag... (det var inte lätt att ta sig ur sängen imorse vill jag meddela!)

Nu ska jag roa mig med att lyssna på musik och vila upp mig så man orkar hela dagen!

Ha en fin lördag!


Mys i solen

Hallå!
Det är fredag och värmen är otrolig! Sommaren är verkligen här och som man har längtat.
Idag var det grupparbete igen och nu är vi i stort sett klara, vi har bara lite småpyssel kvar som egentligen inte är så viktigt men vi har ju tid till det så varför inte!
Snart är det dags för mig att bege mig och möta upp de andra. Det är fadderträff som gäller i solskenet. Vissa grillar, andra köper pizza... Blir pizza för min del. Eller sallad, har inte riktigt bestämt mig. Det är ju så jobbigt att äta när det är varmt ute! Hur som blir det några öl i alla fall. Natten kommer spenderas hos Coffe så vi båda kommer upp i tid imorgon. Bussen till Stockholm går redan 6.00... jag kommer avlida. Som tur är behöver man bara ta sig till stationen och sen kan man dö på bussen, haha!
Nej, nu är det dags att fräscha till sig lite!
Ha det gött!

Tiden går fort...

Hej!
Det går full fart framåt nu med kampanjen. Vi har verkligen hunnit med mycket och räknar med att bli klara imorgon. Underbart!
För övrigt så kom jag hem runt fem. Har bara hunnit med att laga mat, plocka undan lite och kolla på ett avsnitt av Family Guy. Tiden går fort om kvällarna! Herregud... Ska snart iväg till Maxi och panta lite flaskor. Orkar inte ha den kassen ståendes i ett hörn. Speciellt nu när jag ska röja undan lite idag och imorgon. Dessutom får jag lite extra pengar så får se vad jag kommer hem med för gott, haha!
Ska bara försöka hitta energin att röra på mig. Är helt seg när jag kommer hem efter en heldag i skolan. Det är värmen som tär på mig med, jag är rätt känslig för sånt. Men ska väl försöka komma iväg snart.
Ha det gött!

Checka av listan

Hej hej!
Det var en lång dag i skolan idag, men oj vad vi fick saker gjort äntligen! Vi fotade, redigerade, jobbade med copyn, hemsidan och massa smått och gott. Det känns bra att vi kommit så pass långt på bara en dag men vi får se vad de säger imorgon på handledningen.
När jag kom hem var jag helt slut så fick bara i mig lite mat och kollade på Family Guy sen somnade jag som en stock och sov några timmar. Just nu sitter jag och skriver på en av två psykologi uppgifter vi har till den 30e. Tänkte få undan lite skit nu så jag kan fokusera lättare på omtentan och kampanjen. Det är så mycket nu att jag känner att jag bara stänger ner och skjuter upp allt, men nu ska jag väl komma igång hoppas jag!
Ser verkligen fram emot kommande helg nu. Först blir det grillning med Meskalin-faddrarna på fredagen, sedan beger jag mig till Stockholm med klassen lördag till söndag. Vi ska dit och kolla in olika skolor och utställningar. På kvällen blir det väl utgång, eller åtminstone att vi drar och tar en öl eller två på något mysigt ställe. Kommer nog bli en bra helg! Skönt att slippa tänka på allt eftersom man i alla fall inte kan plugga där.
Nu ska jag fortsätta med den är uppgiften så den blir klar någon gång!
Ha det!

Bilder från Kvastkampen 2012

Hej!
Hemma igen efter att ha haft handledning och grupparbete. Vi kom äntligen fram till något med vår kampanj så imorgon börjar arbetet med den grafiska delen.
Ligger på min säng och väntar på att Tilde ska ringa så ska jag möta upp henne och Coffe och käka glass i solen! Det kan jag behöva nu känner jag.
Här kommer också helgens bilder. Den inkluderade tävlingar av olika slag, båtrace, massa festande och en fruktansvärt massa skratt! (Fler bilder finns på facebook)
Vilken snygging till pojkvän man har!
Vår fina flotte som faktiskt flöt!
Och så klart vår lagflagga...

Kaotisk morgon

Hej!

Sitter på stationen och väntar in nästa tåg... Missade precis det tåg jag skulle ta eftersom jag skulle vara duktig nu på morgonen och hämta ut pengar! Men som alltid måste det krångla för mig, haha.

Drog till Nordea och satt där och väntade i ungefär tjugo minuter bara för att få höra när jag kommer fram att jag borde gå till Swedbank för att slippa avgifter. Så jag skyndar till Swedbank bara för att mötas av en låååång kö fram till kassan. När jag väl kommer ur därifrån inser jag att jag kanske hinner men når precis fram till stationen och ser dörrarna stängas och tåget åka! Det här börjar ju bra!

Helgen var i alla fall grym, slänger upp lite bilder senare!

Igår var det galet varmt så jag och coffe tog en promenad på kvällen, mys mys!

Nu ska jag försöka roa mig på bästa sätt här...

Ha det!


Slödag


Maj 17, 2012

Hallå där!
Torsdag och kristi himmelsfärd. Dagen började med en vända ner på stan för att hämta ut pengar från Nordea och handla lite mat. Men av någon anledning var det stängt, eller så ville de bara inte släppa in mig, på Nordea trots att jag hade dubbelkollat öppettiderna för idag när det är helgdag och allt. Skumt! Fick i alla fall med mig 800 gram falukorv och matlagningsgrädde hem så nu ska här käkas korvstroganoff tills det rinner ut ur mina öron!
Spenderade eftermiddagen hos Coffe med att göra i stort sett ingenting. Vi drog till Netto och köpte chips och dipp och kollade på Tintin som jag inte hade sett. Helt okej "söndagsyssla" för en torsdag!
Just nu borde jag egentligen laga mat men är smått äcklad av chipsen. Ska iväg till Tilde sen också och diskutera klädsel inför helgen då det är Kvastkampen här i Kalmar. Vi är ett lag på 12 personer som ska vara med och tävla. Bland annat blir det båtrace på lördagen... hur nu det ska gå när vi knappt hunnit samla ihop material till flotten! Själv blir det nog att jag står på sidan om och hejar på med en öl eftersom vi knappast kommer få plats allihopa. Men kul ska det bli! Vårt tema är transvestit-pirater så jag och Tilde får gå och bli lite manligare. Gött! Passar oss som handsken, problemet är bara att fixa något som ser lite pirataktigt ut.
Nej, nu ska jag nog göra mat i alla fall. Har skola imorgon från nio men sen vet jag inte när vi slutar eftersom det är självständigt. Måste vara på Lindö till tre då allt börjar. Herregud, vilken helg det kommer bli!
Ha det fint!
image description

Segt

Hejsan igen!
Seg, riktigt seg dag med enbart plugg och lite annat smågrejs. Har hunnit läsa lite i kurslitteraturen, läst ut en bok och ska börja på fjärde boken i serien (Sagan om Isfolket, har redan läst dem en gång men de är så grymma!), lagat mat och kollat runt på datorn. Kul liv!
Nu ska jag prata med mami, saknar hela familjen redan! Ska bli skönt att få komma hem sen när allt kaos i skolan är överstökat.
Ha det bra!

Brainstorm

Hejsan hej!
Kom hem för ett tag sen och har hunnit få i mig lite mat. Vi har spenderat morgonen med att brainstorma kring lite olika grejer. Vi fick fram rätt mycket men nu känns det som att vi behöver en liten push för att komma vidare så vi ska ta upp allt på handledningen som är på fredag.
Ska läsa lite nu.
Ha det!

Utveckling till det bättre ♥

Hej igen!
Kvällen blev betydligt bättre. Ska dra över till Coffe om en stund och sova kvar där inatt. Börjar halv tio imorgon så ska ta tåget 08.59. Whoop, whoop!
Ha det bra!
Fint.

Kampanj och mer plugg

Hallå i stugan!
Kom nyss hem från skolan. Vi hade föreläsning mellan nio och elva sen fick vi ut vår uppgift vi ska jobba med de kommande veckorna. Det kommer bli grymt mycket jobb med tanke på att vi ska göra en kampanj! Full fart framåt alltså... Vi diskuterade lite och fixade en tidsplan så imorgon är det dags för brainstorming.
I övrigt ska jag spendera dagen med att läsa lite så jag kommer vidare i kurslitteraturen. Ska ha omtentan den 5 juni så bara att köra gärnet inom det också! Jag måste dessutom läsa på lite om konkurrenter tills imorgon. Intressant tisdag indeed! Men så är det ibland, ingen större skada skedd känner jag eftersom jag inte har mycket annat vettigt för mig för tillfället.
Ja, det är bara att tuta och köra då då!
Ha det!

I hate mondays

Vilken dag! Den började skit rent utsagt men nu mot kvällen har det börjat vända till det bättre. Förhoppningsvis har jag fått sommarjobb men ingenting är klart ännu så ska väl inte ta ut något i förskott men det är himla skönt att det händer nånting på den fronten åtminstone!

Det lilla som återstår av min kväll ska spenderas med att packa inför imorgon (föreläsning), plocka lite här hemma och läsa lite kurslitteratur. Väldigt underhållande!

Ha det!


Bio

Hej!
Det blev utgång igår ändå. Det var himla skönt att få komma ut ur lägenheten lite! Idag däremot har jag varit seg som satan, även om jag höll mig i skinnet igår. Verkar knappt kunna dricka alls nu utan att vara halvt död dagen efter! Däremot drog Coffe med mig på bio nu på kvällen. Vi såg "Dark shadows", den nya Tim Burton filmen. Den var bra, men lite spårad på slutet... Lagom söndagsyssla!
Imorgon är det skola som gäller. Nu blir det full fart igen, går varenda dag förutom torsdag mellan nio och fyra. Yey!
Så det är bäst för mig att gå och lägga mig nu känner jag!
Nattinatt!

Velig

Klar! Äntligen är all tvätt tvättad och jag kan slappna av. Har rusat upp och ner för trapporna här som en galning de senaste tre timmarna, haha. Nu ska jag unna mig en kopp te och lite lugn och ro. Kvällen är fortfarande oklar men det löser sig alltid! Är lite sugen på att komma ut, bara en liten stund i alla fall. Det är ju sex&love night på puben så vill nästan ta en sväng förbi där och kolla lite.
Uppdaterar väl om jag sitter hemma och ruttnar eller om jag faktiskt tar mig ut till slut.
Puss!
Hittade en söt bild på mig och Coffe från i vintras. En bild säger mer än tusen ord eller hur är det? Haha

Tvättar och planerar

Hej hej!
Lördag och jag tvättar för fullt! Första maskinen är igång och är klar om cirka tjugo minuter. Har fram till klockan fyra så jag hoppas på att jag hinner få med allt som ska tvättas...
I övrigt har jag räknat ut att jag ska läsa 30 sidor om dagen i min kurslitteratur om jag ska hinna läsa ut alla innan vecka 23. Gött, då vet jag vad jag har att göra resten av månaden! Jag har dessutom lagt in alla lektioner i min almenacka så nu borde jag ha lite mer koll på läget. Mejlade min lärare om vilket datum det är, så förhoppningsvis är det inte allt för sent under vecka 23.
Till kvällen har jag inga bestämda planer men det visar sig om man drar ut (kommer köra nyktert i så fall eftersom jag inte har pengar, haha!) eller om det blir en lugn hemmakväll igen. Ska gardera mig med en riktigt bra film utifall att jag blir sittandes ensam här hemma. Inte det roligaste i alla lägen men men!
Nu ska jag börja ordna inför nästa omgång med tvätt.
Ha det bra!

Middag och film

Hej igen!
Just nu håller jag på och lyxar till det lite såhär på fredagkvällen. Det bjuds på stektpotatis och kyckling med hemmagjord vitlökssås. Gott! Tänkte det var lika bra att mysa till det när jag ändå bara ska sitta hemma. Kvällens film blir "Kate & Leopold". Har sett den förr men det var bra längesen så ser den mer än gärna igen!
Jag ska dessutom försöka lägga upp en slags tidsplanering så jag hinner med allt nu till slutet av månaden. Det kommer nog hjälpa en hel del! Jag vet hur jag blir om jag inte har en plan i huvudet och lite deadlines. Det blir totalt kaos och så sitter jag där i sista minuten och stressar ihjäl mig. Sen får vi ju se om jag faktiskt håller den planen, haha!
Nej, nu ska jag steka på potatisen.
Ha en fin fredagkväll!

Lugnt och stilla

Hej hej!
Det är fredag idag och jag kan erkänna att jag inte känner så alls. För mig är det söndag eller något annat. Planen för denna kväll är att göra nada. Ska nog sätta mig och gå igenom anteckningarna till omtentan, diska och sortera lite bland tvätten eftersom jag har tid imorgon mellan ett och fyra. Whoop, whoop! Vilket liv jag lever alltså! Fast ska inte klaga, hade himla trevligt igår. Drack vin och pratade hela kvällen. Hade tänt ljus i hela lägenheten så var lite myskänsla!
Helgen kommer nog bli lika lugn som denna dag. Har inte råd att gå ut eftersom jag sparar till Kvaskampen som är snart. Jag har absolut ingen aning om vad det som händer då men det blir säkert bra!
Nu ska jag dricka lite kaffe så jag piggnar till!
Ha det!

Väntar förväntansfullt

Hej!

Väntar förväntansfullt på att Tilde ska dyka upp. Har myst till det rejält med tända ljus och allt!

Roar mig med nya appen så länge! Fun, fun!


Omtenta och stress

Hej!
Kom nyligen hem från Coffe och är snart klar med maten. Idag bjuds det på någon slags improviserad korvgryta som verkar jättegod! Får hoppas att det är så då...
Dagen ska spenderas med småsaker, plugg, boka tvättid och annat småtjaffs innan Tilde dyker upp. I övrigt kan jag inte säga mycket förutom att jag kommer få det stressigt som saaaatan den här sista månaden. Det visade sig nämligen att vi har omtenta veckan efter att vi slutat. Wiho! Visst, det är ju skönt att få göra den innan sommaren men det blir ju stressigt som bara den eftersom vi har allt annat som ska lämnas in också... Åh!
Nu ska jag äta mat för min mage är inte glad!
Puss!

Skinande rent

Hej!
Kom precis hem efter att spenderat några timmar med Tilde på stan, vid vattnet och på ICA. Väldigt spännande!
Nu ska här lagas mat sen blir det städning all night long för imörra kommer damen hit och ska dricka vin med mig. Mys! Så då är det bäst att stället är skinande rent, haha!
Ha det!

Some like it hot

Hej igen!
Det blev en riktigt seg dag idag. Har inte gjort mycket alls. Ska strax äta mat, håller på och lagar kyckling med paprika och curryröra. Gooooott! Älskar att ha massa kryddor hemma för allt blir så mycket godare, haha.
Jag ska slå på filmen "Some like it hot" med underbara Marylin Monroe och bara njuuuta snart. Kanske unnar mig en kopp te också. Mys! SKa försöka komma i säng i lagom tid idag. Imorgon ska jag hänga med Tilde så kan tänka mig att det blir full fart då, haha!
Ha det!
Bra film!

Fullspäckat schema

Hej!
Helgen som varit var underbar! Drog till Pukeberg på fredagen, det var strålande väder och glada människor. Hade himla kul där så länge det varade men var tvungen att åka redan kvart i elva eftersom kollektivtrafiken här suger... Mötte upp Coffe och hans vänner efter det och hängde lite med dem. Trevligt!
På natten dök Tessan och Roy upp. Det blev nattmacka och lite snack innan vi alla somnade. Lördagen började med mat i solen vid slottet. Mitt så kallade "gäng" hakade på och vi var där ett bra tag innan det blev för kallt. Efter detta drog vi hem, powernapade och sen bar det av till "Pipes of Scotland" på middag. Deras mat är gudomlig!
Full fart framåt var det hela tiden så sen var det bara att dra till Tilde och förfesta lite innan vi till slut hamnade på O'learys.
Söndagen spenderades med att sova, de packade och sen kom Coffe förbi en sväng innan de drog hem. Är rätt nöjd med min insats som värdinna, även om mina stackars gäster fick sova på en tunn madrass på mitt golv eftersom jag inte har någon luftmadrass, haha!
Gårdagen spenderades hos Coffe med att spela tv-spel och kolla på fim. Inte direkt världens mest händelserika kväll men kul var det!
Och så till slut idag vet jag inte riktigt vad som händer. Borde städa ordentligt här hemma igen! Kommer vara ledig hela veckan så ska försöka fixa med massa smått och gott här hemma!
Nu ska jag äta lunch för jag är hungrig som ett djur!
Pöss!
(Bilder på hela kalaset kommer senare!)

Pukebar

Hej!
Fredag och jag ska snart iväg till affären och handla massa mat så jag har något att bjuda på när Tessan och Roy kommer inatt. Eller rättare sagt imorgonbitti eftersom de dyker upp här runt sex på morgonen...
Efter mathandlandet ska jag göra mig i ordning och dra vidare till Nybro och pukebar där jag ska stå i baren en stund. Det ska bli kul eftersom det var ett tag sen jag var på fest där.
Nej, nu måste jag stressa eftersom jag har mindre än två timmar på mig!
Ha det!

Kalmar

Hej!

Är tillbaka i Kalmar efter en heldag på en buss. Känns himla skönt! Snart kommer Coffe också så då blir det ännu bättre! Dock kan han inte stanna eftersom jag ska jobba med uppgifterna heeela natten... Wiho!

Imorgon är det skola, sen är det bara hem och byta om sen är det tillbaka till Nybro. Det är fest på skolan och lilla jag ska stå i baren så ska dit rätt tidigt. Sen på natten anländer syrran och Roy till Kalmar! Spännande värre, de kommer ju dö när de ser min lilla lägenhet haha!

Nu ska jag skissa lite och hoppas på att herrn inte blir allt för sen!

Ha det bra!


Valborg

Hej!

Har varit dåligt med uppdatering här på sistone men tiden har gått så pass fort att jag inte hunnit tänka knappt!

Valborg var lika härlig som alltid. Hade champagnefrukost med Tessan, Roy och Chris på morgonen och sen var set bara att ta sig in till Uppsala! Det var smockat med folk, polisen skrev dagen efter att det var kring 18000-20000 personer i parken! Det är helt sinnessjukt ju! Spenderade dagen med Rebecka och gänget innan det var dags att dra hem och ha middag+brasa. I helhet är jag supernöjd med firandet!

Sen dess har jag spenderat tiden med att åka ut till Öresund, umgåtts med familjen och träffat Rebecka i Uppsala. Tiden har gått fort men så är det väl när man har roligt! Kommer sakna alla nu när jag åker men har saknat Kalmar och alla där också.

Imorgon kommer ju Tessan och Roy till Kalmar! Så nu är det bara att ladda till nästan fest, haha. Nej, nu ska jag föna håret och packa det sista innan jag åker.

Ha det!