I-lands problem

Haha bara en och en halv timme sen jag skrev sist men kan bara inte låta bli nu när datorn är igång och allt. Just nu dunkar Gyllene Tiders "Det är över nu" i högtalarna och det kittlas i hela min kropp av lycka. Eller så är det för att jag är hög av att vara frisk igen. Hm..hard to tell?
Mamma har tvättat heeela veckan så nu är min byrå FULLPROPPAD. Har till och med varit tvungen att rensa bort lite för att få plats. Fattar inte vad det är för kläder jag har? Jag använder kanske 30% av det som ligger i de där lådorna. Det mesta är sånt som jag köpte innan ettan och dem är...*host*...inte så fina. Jag använder väl dem jag köpt det senaste året. Snacka om I-lands problem när man oroar sig för att sina kläder inte ska få plats i garderoben. Illa, Alexandra....
Imorgon ska jag jobba lite på pappas jobb. Ska svara i telefon, öppna dörren, hämta post och vara trevlig mot kunder. Oh god! Jag kommer dö. Eller skämma ut mig. Vet inte riktigt vad jag föredrar.
Nej, det där rummet kommer inte städa sig själv. Så måste väl dra...Crap.
Puss

Trams och svammel

Nu är jag hemma och ska alldeles strax städa mitt rum. Idag tog jag mig äntligen till skolan, även om det kändes tungt. Träffade alla underbara i klassen en sista gång innan lovet vilket var kul! Jag har nog gulligaste klassen man kan ha! (Btw jennie: synd att du var sjuk idag, krya på dig! <3 och jag håller helt med dig den rödhåriga är skitfin!) Efter skolan spenderade jag pengar på stan. Köpte två jeansleggings, en tröja, foundation och skor. Älskar alltihop, det kommer bilder senare när jag orkar logga in på vår otroligt sega dator... Angelica åker iväg nu över lovet så kanske blir att hennes syster martina klipper mig istället. Möjligtvis, om hon kan låna saxar. Så får se hur det blir med den saken. Har i alla fall äntligen bestämt mig för hårfärg och frisyr. Blir kopparfärgat med ljusare slingor i och lugg. Awesome! (Hoppas jag annars blir det katastrof...) Nej nu väntar städningen på mig. Ha det fint! Ps. Insåg att att jag har lov nu. *glädjeskutt*

Påsk

Tisdag och jag har fortfarande inte blivit helt frisk! Men ska försöka ta mig in imorgon, är ju trots allt sista dagen. Snart är det påsk! Den ska tillbringas med familjen, massa middagar hit och dit och sånt mysigt. Har dessutom insett att hela min "inte äta godis"-grej ska ändras. Jag har ju klarat tre månader snart så nu ska jag nog börja med att endast äta på helgerna. Awesome! Nu väntar min lilla vovve på att jag ska säga de magiska orden "ska vi gå ut?" så jag måste nog gå. Ha de bra!

Fresh start

Vissa saker vet man bara när man vuxit ifrån. Känns bra att jag insett det!

Top model

Jag ligger fortfarande i soffan och kollar på nya top model. Alla tjejerna är under 1,70 vilket är awesome! Jag är ju bara 1,65 så jag hejar på dem små tjejerna! Mamma var underbar idag och köpte hem naturgodis till mig. Underbart! hihi Nu ska jag fortsätta kolla!

From bad to worse

Gud vad trött jag är! Ligger i soffan hemma och önskar att jag mådde bra och var utomlands... Nu verkar det som att förkylningen är inne på sin andra rond för jag mår sämre. Nu ska jag sova!

How very strange...

Ligger i sängen och testar att surfa med mobilen lite eftersom min snälla pappa har fixat så att jag kan använda mig av vårt internet (och spar pengar) Ska snart sova men först måste jag berätta att killarna vann! AWESOME tycker jag! Dessutom fick jag ett väldigt udda sms nyss av nån tjej som vägrade inse att hon skickat fel... Mycket underligt! Nu väntar john blund på mig så natti natt.

Klaga, klaga, klaga

Usch jag mår fortfarande dåligt så blir hemma imorgon.

Men trots att jag var sjuk så var jag ju tvungen att ut och dela ut den där förbannade reklamen. Tror ni inte att det börjar SNÖA när jag varit ute i ungefär fem minuter!? Så hela jag blir helt dyngsur eftersom den smälter. INTE roligt. Så nu mår jag ännu sämre....Lovely!

Missar Funking skjorta ikväll också, dem ska ju vara med i Musik Direkt i Uppsala konserthus! Men Anna ska dit med Joan och Elin, så de får heja extra mycket från mig.

Nu ska jag kolla på film med heeela familjen! Kommer bli trångt i vår lilla soffa. Ska nog paxa plats nu...


Edit: Hm..läste nyss på Annas blogg att hon inte mådde bra. Så det kanske är så att hon inte ska åka? (krya på dig!) Men men, har i alla fall hälsat grabbarna lycka till!


Inspiration

 

Jag la ju upp bilden på Tyra tidigare (Hugardt: Haha nämen! Shit :D) och nu tänkte jag visa lite fler bilder jag hittat. Fast nu är det Elin Kling som gäller! Jag brukar inte läsa hennes blogg men hittade bilder på henne i luggen hon hade för två år sen ungefär (eller var det nyligen? Jag har ingen koll!). Det är så galet snyggt! Vill ha, vill ha, vill ha!

 

 

 

 


Awesome säger jag bara!

 

Kommer nog klippa så i alla fall sen kommer jag inte vara blond. Mera...brun/orange/blek/blond....eh...ahh.

 

Fick skjuta upp klippningen eftersom jag är sjuk. Har mått skit inatt och mår fortfarande dåligt så snart ska jag återvända till soffan där jag kommer spendera resten av kvällen.


Mars 26, 2010

Usch jag mår inte bra! Först illamåendet och nu förkylning och lite feber. Förhoppningsvis ger det med sig över natten om jag sover ordentligt. Föräldrarna är på middag så det blev one man dinner för mig. Jag höll ut nästan hela dagen i skolan och hann vara med på redovisningen. Drog hem ungefär en timme och det var sååå awesome att få åka hem och sooovaa!
Imorgon ska jag klippa håret hos Angelica. Jag har sån tur som har en sån duktig kompis som hjälper mig när mitt hår ser ut som bajs! Det kommer bli raklugg och färgning.
Kommer nog bli något sånt liknande. (Ja, jag vet att jag inte är mörkhyad och att jag inte är Tyra Banks men det ordnar sig!)
Nu ska jag lägga mig och plågas lite, kanske sova till slut vem vet?

You make me sick...?

Åh inte en bra dag, vaknade och mådde riktigt illa. Spyfärdig. Så jag rusar ner och sjukanmäler mig, tar en hink och rusar tillbaka till sängen. Sen sov jag fram tills nu. Inte så värst roligt... Jag mår bättre nu (har inte spytt, thank god eftersom det är verkligen DET värsta jag vet) men är matt och äcklig fortfarande. Jobbigt. När jag inte längre mår psykiskt dåligt (pga skolarbetet) så går min egen kropp emot mig! uuuuusch!

This sucks.

Btw så känns det som att allt är uppochner och jag vet inte vem jag ska vända mig till. This really sucks.

Survival

Överlevde ännu en dag i våran påstådda "soptipp", som nu faktiskt börjar likna en riktig soptipp med allt skräp vi lämnar efter oss... Det har gått fort och imorgon är det onsdag redan! Jag vill verkligen att veckan ska gå fort. Vill ha helg, en helg där jag har kul och INTE pluggar. Awesome!
Nu ska jag sova för jag är trött, trött, trött.

Att leva på en soptipp

Nu är arbetena inlämnade och ur världen.
Istället börjar projektveckan med tema "överlevnad" typ. Det är väl kul men jag är fortfarande heelt tom i huvudet. Dessutom är jag hungrig! Ska snart återvända till mina lagkamrater.

Färdig, klar, finito!

Jag är klar med alla uppsatserna. (Inser nu att en av dem var ett pm...hm..) Klar. Klar! KLAR! K-L-A-R! Fääääääääääärdiiiiiiiiiiiiig! Som man skulle sagt när man var liten. Jag känner mig nästan lite hög av lycka men det kan ju också vara det faktum att jag är astrött och borde sova innan jag svimmar här vid datorn. Who knows?
Slaveripm:et blev riiiiktigt dålig enligt mig men så får det va! Insåg nu att jag måste skicka in allt till Clas urkunds adress....oh bajs. Men jag är lyycklig för att jag lever! Wihoo!
Puss, puss, puss, puss, puss för nu går jag och sover UTAN att behöva oroa mig för att jobba på någon uppsats!

Not a good day

Oh this is not a good day.
* Snöstorm
* SNÖ!?
* Uppsatsen från helvetet
* Uppsatsen som är granne till helvetet
* Jobbet som är kusin till dem som bor i helvetet
* En Alexandra som hatar allt som rör sig
Hittade bilder från den omtalade festen igår och det såg riktigt kul ut måste jag erkänna. Men som jag och Anna diskuterade så fint om igår så hade det bara varit jobbigt med tanke på hur vi mådde under kvällen. HEELT döda båda två. Behövde en lugn kväll där jag inte tänkte på skolan. Tack Anna <3
Nu ska jag satsa allt på mina uppsatser! (Tack Lovisa som räddar mig..som vanligt hihi <3)
Over and out...typ.
btw: Min webbläsare är knas så jag kan inte få nå styckes indelningar på mina texter...

A visit from John Blund

Sitter...okej, ligger hemma hos tant nr 2 som dessutom har somnat. (Bevisar inte detta min teori om att vi är lilltanter så vet jag inte vad som krävs!)

Åkte hit runt halv tio-tio och har i stort sett bara snackat sen dess. Det blev ingen fest för vår del men ingen av oss kände att vi hade orkat det oavsett. (Förlåt Amina) Så nu ligger jag här med en däckad Anna och skriver på hennes dator. Funderar på att övertyga henne om att vi borde sova eftersom vi tanter blir så galet trötta på helgen. Hm...

Hoppas alla ni partypinglor fick en trevlig kväll i alla fall men this old lady is saying good night to you!

<3

Lilltanten vs partypinglan

Det snurrar i min skalle...hihi tänker bara på Familjen när jag hör det men nu är det faktiskt så att det stämmer! Jag är helt virrig och har suttit sen klockan elva och jobbat med den här uppsatsen från helvetet! DESSUTOM måste jag ju skriva en till uppsats om slaverihandeln. Yummy? Nej inte så värst. Smakar bajs om jag ska vara ärlig.
Ikväll ska jag träffa Anna-ma-sexy-mama! Okej...det där lät lite fel men poängen går säkert fram. Har snackat lite med amina och hon vill verkligen ha med oss på festen ikväll. Lite småproblem bara. Jag har inte fixat mig på någon lista...har inga kläder..anna jobbar till nio...jag ska plugga hela dagen imorgon...jag har inga pengar egentligen....jag har festat rätt mycket nu på slutet...men ändå så vill den lilla partypinglan inom mig dit och bara hälsa på alla! Men sen har vi lilltanten inom mig som slår mig med sin käpp och skriker nej så att löständerna ramlar ut. Men ska snacka med Anna och se vad hon säger så får jag se vart allt leder!
Nu måste jag återgå till mitt älskade arbete. Wipdidoo!

Allmänt skitsnack bara

Sitter i biblioteket och har jobbat med historian. Det börjar kännas som att jag faktiskt kommer klara det här, tro det eller ej!
Idag ska jag dessutom sitta i skolan i fyra timmar eftersom jag har utvecklingssamtal klockan sex. Så då ska jag plugga, plugga, plugga!! Hatar det, men jag måste ju.
Nu ska jag återgå till min hög med böcker. Adjö gott folk!

Vi som hatar falukorv

Många inlägg idag! Men jag är på g gelt enkelt!
Ska snart gå och lägga mig men måååste duscha först eftersom jag ser ut som om jag har rullat i smör. Yum!
Nu har jag i alla fall bestämt ordentligt med Amina att vi ska lekileka imorgon...vilket påminner mig om att jag borde plocka undan lite här hemma. Damn it. Men det är det värt!
Längtar till helgen sååå mycket just nu! Jag längtar tills nästa vecka då alla uppsatser är klara och allt är öööööööööööööööver! Jag längtar till sommaren. Hm...längtar rätt mycket just nu? äsch då!
Nu väntar en underbar dusch och en underbar säng på mig!
(Btw...har nyligen gått med i en facebookgrupp; "Vi som HATAR falukorv". Check it out, bästa gruppen någonsin!)

Breakdown

Började dagen i skolan där jag hade matte men insåg ganska snart att jag behövde hem och vila lite. Var på bristningsgränsen kan man ju säga. Så jag tog elva bussen hem och var hemma lagom till tolv. Jag la mig på mammas spikmatta i en halvtimme för att slappna av och sen sov jag fram till fyra ungefär. Jag mår betydligt bättre nu. Jag behövde verkligen det!
Ska till skolan imorgon i alla fall. Får se om jag ska träffa Amina också, har inte hört något men får väl ringa henne ikväll.
Nu ska jag fortsätta ta det lugnt så får jag ta tag i historian på torsdag eller imorgon!

Barnrumpan och lilltanten

Klockan är snart tolv och lilla jag är fortfarande vaken. Jag säger lilla för det är precis så jag känner mig. Liten och pluttig. Jag vill bara krypa ner i sängen medan mamma stoppar om mig och pysslar med mitt hår eller stryker mig över pannan och säger att allt kommer kännas bättre imorgon. Men hon sover så den grejen är rätt körd. Men jag ska faktiskt krypa ner i sängen. Kanske trösta mig med att krama på min underbara hund som varit helt galet gosig hela dagen. Den tanken hjälper lite...(Nej, jag vet inte vad problemet är. Har bara en sån där "dålig dag" eller nått...)
Ser fram emot helgen då jag och anna ska dissa alla andra och ha en filmkväll all by our self! Wonderbart! Vi är ju trots allt lilltanterna. Ser också fram emot att träffa Amina på onsdag! Men ser inte fram emot den här veckan. Bajs ändå alltså!
Varför känns det som om allt det roliga är över? Hatar att det ska bli så här. Skärpning va?

Förvisad

Mitt huvud känns som om det ska spricka när som helst. Hela min kropp är spänd och jag är på gränsen till att skrika på alla som kommer i närheten av mig.
Ikväll har jag blivit förvisad till mitt rum (typ) för att det kommer massa människor hit som ska ha agilitymöte. Inte nog med det så kommer jag inte få äta förän de har åkt hem vilket borde bli runt nio enligt mamma men jag vet hur det där funkar. De kommer sitta där i en evighet och snacka medan jag dör av hunger inne på mitt rum, begravd i skolarbeten. Jippi vilken kväll!

Studiedag

Måndag och jag är ledig. Eller rättare sagt, jag är hemma och ska plugga tills jag gråter! Uääw, fy fan säger jag bara...
Lördagen var kul trots att det blev lite kaos fram mot slutet. Jag orkade tyvärr inte följa med de andra hem till Elins place så jag fortsatte åka med tåget ändå till Tierp där min söta mamma hämtade upp mig.
Igår var det fullt upp. Jag vaknade, jobbade och var iväg för att kolla på grabbarna i Funking skjorta när de spelade i Musik Direkt. De gick vidare vilket är förståeligt eftersom de är grymma! Anna var med mig dit men vi skiljdes åt efteråt så jag drog hem, åt och somnade. Var helt slut!
Ja och idag händer väl det inte så mycket annat än de som jag nämnde tidigare, alltså plugg. Men ska bli skönt att få det gjort. Sätter väl på lite musik så funkar det!

Awesomeness

Oh damn! Har lockat håret, amina har sminkat mig och nu är jag sååå laddad! :D
Ska snart käka sen ska jag byta om sen är jag klaaaar. Jobbigt bara att vi ska åka tåg i flera år först och sen vänta på bussen i några år till och sen sitta på bussen i några år till innan vi kommer fram! Men men, det är lugnt. Ingenting ska få förstöra min kväll!
Awesome!

Dammtussar och partypinglor

Vaknade halv nio imorse och fick för mig att ordna frukost på sängen åt mina underbara föräldrar! De blev jätteglada och det var en riktigt bra start på en bra dag.
Igår var vi ut och åt hela familjen på den "nya", vet inte om man kan kalla den ny längre, kinarestaurangen i Tierp. Det var jättegott och riktigt kul! Inredningen var väl lite tråkig, som på de flesta kinaställen. Det kändes lite fööör stort för att de skulle kunna fylla ut allt men det var fint! Jag gick och la mig nästan direkt när vi kom hem för jag var heelt slut av all mat och skola.
Klockan tre kommer Amina hit och då blir det full fart! Vi ska fixa, äta och umgås. Sen bär det av mot Knivsta på festfestfest. Det ska bli riktigt kul eftersom förra helgen var en sån katastrof...Kanske lägger upp outfiten senare. Jag är så dålig på sånt..hehe...
Nu ska jag fortsätta städa/lyssna på musik/göra ingenting tills A-A-Amina kommer hit!

Rawr

Har kommit igång med historian nu iaf! Lovely
Ska snart stänga ner och gå på lunch sen är det engelska. Sen slutar jag och då blir det maaat och ALICE IN WONDERLAND! A-w-e-s-o-m-e
Nu morrar min mage åt mig...lunch!

Girls just wanna have fun

Åh, känner verkligen att våren sakta men säkert smyger sig närmare! Satt och njöt av att ha solen i ansiktet hela vägen hem. Underbart helt enkelt! (Kan tillochmed orka med allt slask bara för värmens skull!)

Har suttit och jobbat med min inledning nu ett tag. Fan vad svårt det här är säger jag bara! Fast jag hoppas det bara beror på att jag inte kommit in i arbetet ordentligt. Har ju allt matrial men måste bara börja skriva "på riktigt".

Btw så har jag en ny "happy day"-låt (en sån som man skuttar runt och ler för) och det är Miley Cyrus "Girls just wanna have fun". Awesome! Jag blir lika glad varje gång! Haha


Ikväll ska jag städa mitt rum. Det behövs verkligen. Oj oj oj.... Men ska slå på musiken på högsta volym och bara köra på!

Nu är jag äntligen ur min lilla svacka jag haft de senaste dygnen.


Relax

Sista lektionen nu då! Jobba, jobba, jooobba!
Är fortfarande stressad men ska simma ikväll så förhoppningsvis släpper lite av spänningen då. Sitter och busar med Strömner inne i datasalen. Svenskan börjar om tio minuter, jag hoppas verkligen att vi endast ska läsa så jag får slappa lite! Orkar inte koncentrera mig.
Nu ska jag läsa lite bloggar sen ska jag vrooma iväg till svenskan! Tut tut! *vroom*

This sucks

Jag mår skit. Verkligen helt slut. Sönderstressad. Kom hem tidigt idag, ungefär runt två. Sen bänkade jag mig framför tvn och till slut somnade jag. Sov ett bra tag också! Skööööönt.

Usch, en Johan som dog i lördags (jag känner inte honom men ändå...) efter festen. Otroligt att livet kan vända så fort. Riktigt läskigt och riktigt jobbigt. Mina tankar går ut till föräldrarna. Måste vara hemskt att gå igenom det dem går igenom nu...fy fan! Ska krama mina föräldrar extra mycket ikväll!

Jag vill träna men har inte orken. Helst vill jag sätta mig på motionscykeln och köra tills jag spyr men hittar verkligen inte orken. Jag kan höra "Biggest looser" i bakgrunden. Åh, jag vill också ha en egen tränare!

Nu ska jag ömka mig lite till sen ska jag äta och hoppas på att det vänder efter det.

Baby

Gårdagen var bara onödig, kunde ha skippat det... Det började med att tåget var försenat och vi missade bussen, sen råkade en viss liten donna läsa fel på busstidstabellen (no hard feelnings ;D) så vi stod och väntade på bussen i 30 minuter när festen låg tio minuters gång bort. Väl där tappar jag bort alla, det är MASSA folk och det är många slagsmål. Jag var där en timme sen stängde polisen ner allt. Jag tyckte nästan det var skönt för jag orkade inte vara kvar där så länge till. Fick skjuts hem med Sara, tack så mycket! Så jag var hemma runt halv två.
Har ju dessutom fått nya telefonen. ÄLSKAR DEN! Min nya bebis helt enkelt. Vågade inte ta med mig den på festen, smart drag eftersom det var sånt kaos..
Idag var jag och familjen (med Tessan och Roy alltså) och badade i Sandviken. Det var verkligen roligt! Vågade äntligen åka den röda (waterslide som Roy skulle sagt) för första gången sen min hemska upplevelse för flera år sedan. (Jag var liten..jag slog i huvudet och grät...inte bra) Lyckades dessutom flörta med badvakten...hm... Sen har jag lagat mat, lekt med telefonen och nu ska jag ta det lugnt sen ska jag SOVA! Lovely!

Hemmakväll

Det får bli en lugn hemmakväll för mig. Imorgon ska man ju ut så jag kan lika gärna vila upp mig nu!
Idag köpte jag ögonskuggor och lösisar. Ja, mina pengar försvinner som smör i solsken. Dessutom har telefonen kommit nu! Jippi! Ska hämta ut den imorrn. Mucho fun!
Nu ska jag fortsätta min lugna hemmakväll.

Leksaker

Åh älskar köttfärspaj! (Fast tänker lite på Sweeney Todd...) Så himla gott! Jag var kock för kvällen och då fick det bli lite paj. Mums!

Fick nyss reda på att när min mamma handlat på BR (hon är förskollärare) så hade kassörskan frågat om hennes barn och tydligen är jag 8 år och fyller i februari. Så nu kommer jag få leksaker och gratulationer hemskickade varje år i februari. Trevligt!

Addicted?

Har insett (efter Bittens lilla "diskussion" med oss) att jag är rätt facebookberoende. Men vem är inte det nu för tiden? Så länge det inte skadar någon annan eller mig så är det helt okej för mig! Det är ju faktiskt mitt ENDA beroende så hellre det än droger...hehe
Ska skriva jobbigaste uppsatsen på historian och jag har verkligen problem med att hitta bra källor. Vill så mycket men har varken tid eller ork. Uj uj uj!
Nu ska jag snart käka lunch. HUNGRIG!

Tortilla Flat

Åh, jag har lust att starta ett bokbål och bränna min bok! Den tar aldrig slut. Dessutom är det en helt meningslös handling! Usch. Det är rätt sent också så jag vill sova.
Imorgon ska man städa och simma. Yey! (Nu var jag både ironisk och glad....hmm..)

Aino

NU är telefonen beställd! (Igen) Hoppas bara det inte blir något problem nu...*peppar peppar, ta i trä*

Woohoo!

JA! Telefonen är tillbaka på hemsidan så nu ska jag äntligen få ordning på det där! Åh underbara värld! Jag är sååå glad!
Kom att tänka på det idag när jag snackade med Moa på bussen imorse...Min telefon har ju hållt ovanligt bra. Tror jag inte haft några större problem förän nu, efter fem år. Hoppas inte det blir massa krångel. Enligt Moa (eller av det hon hört) så ska Aino krångla och skickas in på lagning. Fast ändå, det verkar ju som om alla sony ericssons telefoner krånglar? Hmm... Men jag är totalt kär i Aino så hoppas hoppas hoppas att den kommer hålla!
Den här kvällen ska spenderas med näsan i en urdålig bok som jag måste läsa till engelskan imorgon. Jippi!

Funny honey

HAHA

Vitamin Care

Tisdag igen! Idag ska jag och Rebecka (och Lovisa hänger med för att kolla på inbjudningskorten) hämta ut biljetterna till Alice in Wonderland! Spännande, spännande...
Ska dessutom möta upp Amina inne på Svava och sen ska vi ut på en liten shoppingrunda. Kan tänka mig att det blir mer prat än köp...Höhö. Åkte dessutom buss med den bönan idag! Igår åkte jag med Moa, vilken vecka! :D
Idag är jag hipp och dricker Vitamin Care, som alla andra coola Uppsalabor! Nice!

Just my luck

Åh, fan vad jag hatar mina föräldrar ibland. Jag nämnde ju tidigare (tror jag?) att beställningen på min telefon inte var giltig pga personnummer och sånt. Hur som helst så har jag TJATAT på min pappa, även mamma, om att vi ska beställa om den men de har inte brytt sig och nu finns den inte kvar på halebops sida. Mitt enda hopp nu är att telefonen kommer tillbaka snart. Den finns fortfarande i vitt men vill verkligen ha svart! Hörde från någon telefonförsäljare att den vita dessutom blir gul till slut. Inte okej! FAN! SOM OM DEN HÄR DAGEN INTE KUNDE BLI VÄRRE!?
Nu ska jag gräva ett djupt hål i marken och lägga mig där. Bajs.