Back to reality

Fick lite extra besökare igår, vilket känns jättekul! Älskar att få kommentarer så man vet att folk faktiskt läser det jag skriver och även tar in det! Jättehärligt! :D
Dagen har mest bestått av sova, ut och "jobba" (jag och anna diskuterade om det gick att kalla ett jobb eller inte men...ahh...dela ut reklam är väl ett jobb, men ett dåligt sådant!) och nu är jag ensam hemma eftersom föräldrarna är på väg hem från Uppsala. De har kollat på Avatar i 3D. Den är såååå bra! Åh, blir glad bara av att tänka på den!
Är hungrig dessutom så hoppas de kommer hem med hamburgarna snart! Lyckades "övertala" dem att köpa hem Maxburgare. Hihi, gotti!
Nu ska jag göra klart mitt inbjudningskort till Tim Burton's Alice in Wonderland. Hoppas det blir bra! (Sent ute?..hmm...)

Försvunnen syster?

Är fortarande vaken otroligt nog! Tessan och Roy har inte kommit hem än och jag börjar undra om de inte lyckats klanta till sig och fastnat i Uppsala och inte säger något. Eller så är de på väg. Hmm....vem vet? Hur som helst, väntar ett tag till. Har ju ändå lovat syrran singstar när hon kommer hit. Haha dumt!

Hit och dit och fram och tillbaka

Sitter just nu hemma i syrrans lägenhet och väntar på att de ska komma hem.

Kvällen spenderades med Victor och vi kollade på melodifestivalen. Det var riktigt kul att träffa honom igen!

Nu ska jag vänta på dem ett litet tag till sen kanske jag går och sover. Men kommer troligen vakna igen av att de kommer hem...Ahh ja får väl se!


Sweet dreams, sugar

Klockan är tio över två och jag ska äntligen sova i MIN säng! Har inte gjort det sen förra söndagen. Ska bli otroligt skönt!
Blev upphämtad av en glad, men trött, Emil och så åkte vi ut till skogen (hem till hans pappa) och kollade på film. Såg filmen "Upp". Trodde den skulle vara värdelös men den var riktigt bra, förutom att det blev liiite knas med att det var talande hundar. Men helt klart en mysig film! Kom hem runt tolv till hela familjen som satt och tjoade vid matbordet. Hade en djup diskussion om jämlikhet och hur man bör vara och sånt innan man skaffar barn. Mycket lärorikt känner jag...Haha!
Hur som helst så ska jag nu gå och lägga mig (i min underbara säng) och soooovaaa! Awesome!
Nattinatt!

Crap...BIG TIME

Men helvete då! Åh, vad arg jag blir... Beställde telefonen för några dagar sen och NU får jag ett sms om att jag måste göra om det bara för att personnummret inte stämde...jälva bajsashål! Och nu går det tydligen inte att beställa om....jävla skitgrejer...
Dessutom fick jag hem massa tights från bubbleroom idag. Jag hade beställt fem stycken och en av dem var sammetstights (svarta) som jag verkligen trånat efter men tror ni dem kom med eller? Nej! ALLA beställningar jag gjort på senaste tiden har bara klantat till sig.. Uuuuäääw hata!
Skulle egentligen åkt nattslalom idag men tror inte det blir av eftersom jag spenderade lite för mycket pengar igår. Filmen var awesome btw. Hela kvällen var awesome!
Nu ska jag äta mat sen ska jag träffa emil om det blir bestämt så...Confused tjej jag är just nu! Haha som alltid!
Over and out *svischar iväg med en jävla fart*

Brum brum!

Åh, har haft ett sånt underbart lov hittills! Åkte till Rebecka i tisdags och det var verkligen AWESOME! Vi köpte Ben&Jerrys och mumsade i oss samtidigt som vi kollade på Planet 51. Man kände sig så mysig! Hade skitkul med den galningen (och hennes brorsa som btw är identisk med Rebecka!).

Sen tog jag bussen hem och mötte Amina i Tierp. Vi tjockade oss vi med. Det är sportlov så hey! Hon sov kvar här och sen drog hon hem runt halv två. Så nu har jag suttit här och har några få timmar av stillhet innan jag måste fixa till mig för jag ska på bio i Uppsala med Johanna! UNDERBART! Vi ska ut och käka också, men vart fan ska man äta? Vet inte vad jag är sugen på. Kinamat? Pizza? Hamburgare? Hmm...

Har dessutom inte fått min telefon än heller. Får damp. Känner mig handikappad utan. Okej visst den jag har nu funkar men jag kan ju inte smsa eller ringa. Great. Men får väl vänta ett tag till. Hoppas att den kommer senare idag eller imorgon. Vill gärna ha den till helgen!

Nu ska jag skutta vidare. Hej hopp!

My new baby

Woohoo! Äntligen har jag fått pappa att beställa telefonen och abonnemanget! Hoppas jag får det innan lovet är slut så jag faktiskt kan ha en FUNGERANDE telefon över lovet.
Har dessutom ordnat så jag ska ta bussen halv ett imorgon och dra iväg till Rebecka, aka Trollet. Höhö! Det kommer bli galet! Kvällen ska också delas med två fina pojkar; Ben and Jerry! Wihihoo, muuums!
Nu ska jag fortsätta dega mig. Är heelt slut idag!
This is gonna be my new baby! Men måste erkänna att jag kommer sakna min gamla going ändå! :'(

Nej jag kommer inte på nått bra, det får vara såhär

UUuuöööääw! Måndagar är alltid lika illa. Även om jag har lov... Känner mig seg och trött och det är KALLT ute!
MEN! Imorgon ska jag försöka ordna med Rebecka så jag kan komma och hälsa på henne i the big city of Östhammar. Blir väl det vanliga; onyttiga saker, film och massa galna grejer! Hihi I like it!
Men som jag sa är det ju fortfarande måndag. Och idag ska jag inte göra någonting. Mums. Nu väntar en tecknade film och ett täcke på mig. Men först ska jag mata mina isbitar till katter.
Up, up and away!

Funland

Gårdagen var verkligen huur kul som helst! Och dessutom fick jag och Amina äntligen festa loss ihop, vi festade hela natten som vi sa ;) Nej men det var himla roligt allting!
Planen för kvällen var först fest men pga snöstorm och att jag är så sjukt slut så blir det filmkväll med syrran och Roy. Det blir pizza, läsk och chips med dipp. Kan inte bli bättre!
Planerna för sportlovet är nattslalom i Söderfors och filmkväll med Rebecka i Östhammar! Hihi, lovely! Sen ska jag dessutom ha fotosession (stavning?) med Anabananahoneypie. Blir ett BRA lov det här!
Nu ska jag beställa pizza, byta om till mjukisar och sen ska jag välla mig i flott och fett! Mums!

Wroooooom!

Vilken kort vecka det varit för mig! Slutat tidigt varje dag och var dessutom inte i skolan igår. Hihi, känns bra ändå.
Imorgon är det temafest som gäller och jag har ingen aning om vad jag ska vara än! (Panik!?) Men hoppas jag hittar något senare!
Har pluggat och spelat piano hela kvällen. Vill lära mig en jättefin låt som heter "Spell" av Marie Digby. SÅ fin! Älskade den direkt!
Nu fryser mina tår så jag ska springa och hämta mina rosa/glittriga tofflor. Haha mijau! ;)

Tandläkarbesök

Nu är det onsdag, sen är det torsdag och till slut fredag! Sen är det looov! Yeey! Dessutom ska fredagen spenderas med massa härliga damer, lovely!
Idag var jag till tandläkaren, har haft ilningar i tanden jag lagade. DET GJORDE ONT! Han typ blåste kall luft and shit på tanden och jag ryser bara jag tänker tillbaka på det. Hur som helst så hoppas jag att det är ordnat nu.
Imorgon är det skola igen, ska försöka fixa allt till inbjudan men insåg att jag inte har den där förbannade näsduken! Men det kanske går att ordna något. Ska i alla fall fixa layouten.
Nu ska jag laga mat sen ska jag spela lite piano! Oh I love it!

P-I-A-N-O

Sitter hemma nu. Har suttit och klinkat på min synth ett tag nu. Guuud vad jag är otålig! Vill ju lära mig NU! Fast jag börjar fatta mer och mer, så det går ju framåt.
Idag är det fettisdag! Yeey, det betyder SEMLA till Alexandra! Sen ska jag träna (simma) vilket jag ser fram emot. Satt och läste på Moas blogg om att hon gymmat i Söderfors. Jag vill ocksåååå! (Moa hör av dig nästa gång du tänkt åka :D) Men sen är det grejen med att åka dit också...Hmm...Har ju busskortet men vet inte hur länge det räcker. Hur som helst borde jag gymma, det är kul och bra för mig.
Nu ska jag läsa igenom ett häfte jag skrev ut från en sida om hur man ska tänka när man ska lära sig spela. Spännande. Kanske lägger upp någon video där jag spelar när jag väl lärt mig en låt ordentligt...Hihi
Pöss på er och era babybutts!

Tuesdays aren't that good either

Jag gillar inte tisdagar, längtar tills jag får hoppa i vattnet och siiimmaaaa!

Mondays sucks

Sitter på fotolektionen och fattar nada! Alltid lika virrig varje måndag eftermiddag. Hm..underligt.
Ikväll ska jag träna med min älskade pilatesboll som jag blåste upp igår kväll. Hoppad verkligen på att få träningsvärk! Haha, lyckat.
Ser fram emot helgen när jag ska umgås med tjejerna (tror jag, har inte snackat med någon än...) och dessutom är det ju LOV sen! Jippi! Jag vill verkligen åka slalom på lovet och jag hoppas pappa och resten av familen hakar på.
Nu ska jag fortsätta vara virrig och inte göra någonting! Tralalalaa

It's over before you know it

Nu är den här dagen snart över och jag är lättad! Gillar inte alla hjärtans dag just nu. Tror jag har pms dessutom.....har fått damp för minsta lilla idag. (Okej, vissa grejer hade jag faktiskt en BRA anledning åt att flippa ut över..) Usch, gillar inte att vara så sur! Det är inte direkt lätt att låta bli heller.
Vill blåsa upp min pilatesboll men hittar inte alla grejer till den! Nu blir jag sur för det också...great!
Öööööuuuääh! Nu går jag och lägger mig tror jag!

Alla hjärtans dag

Nu är det den 14e februari igen och alla hjärtans dag, något som jag inte direkt märker av. Dagen innebär bara att jag ska städa mitt rum och jobba. Sen så är den över innan jag hinner blinka! Så hela grejen med "Alla hjärtans dag" är inte så viktig för mig just nu. (Och nej, jag är inte "anti-alla hjärtansdag")

BAJS PÅ DET HÄR

Åh, jag blir såååå sur! Började snacka med Johanna om vad som skulle hända ikväll och för att göra en lång historia kort så bjöd hon med mig på fest. Eftersom mamma fyller år så ska vi ju äta middag allihopa, vilket "börjar" vid åtta när Tessan och Roy kommer hit. Grejen är att jag vet hur det kommer bli. Vi kommer äta. Först förrätt, sen varmrätt och sist efterrätt sen så kommer jag gå därifrån och sätta mig här eller framför tvn eftersom alla andra sitter och dricker och tjoar. Det hela kommer sluta med att jag sitter där resten av kvällen medan dem där nere blir kanonfulla...Kul kväll. Jag tyckte ju då att jag kunde åka på den här festen senare ikväll, vilket de troligen inte ens skulle märka av. Men neeeej, då får PAPPA av alla människor damp (det är ju mammas födelsedag men han är det galna av dem?....cp...)  och börjar gorma om att jag minsann ALLTID får åka på fest hit och dit. Jag som inte ens varit på fest på en evighet! Idioter säger jag bara. Så nu sitter jag fast här. BAJS PÅ DET!

Birthdays

Helg igen nu då! Trevligt, trevligt. Igår var jag hemma och slappade, helt slut efter allt som hänt den här veckan. Fick tillbaka alla prov som jag gjorde veckan innan och är såå nöjd! VG på matteprovet, MVG på engelskan och MVG på svenskan. Kan inte bli bättre! Det känns som att det verkligen var värt helvetet från förra veckan. Dessutom tog friluftsdagen på mig. Men det var hur härligt som helst ju! Är så stolt över mig själv, att jag faktiskt klarade av att åka! STORT tack till Petra och Lovan som hjälpte mig så mycket och stod ut med mig trots att jag ofta befann mig i ett moln av snö. (Tack till alla andra som också stöttade mig!) Haha låter som om jag vunnit något men det känns nästan så!
Idag fyller mami och Moa år! Herregud, massor av tårtaaaa! GRATTIS TILL ER! Kommer fira mamma ikväll och sen blir det något med tjejerna nästa helg istället.
Nu ska jag käka, är hungrig som ett djur! Rawr.

Slalom

Åh den här dagen var UNDERBAR! Jag har haft sååå kul!
Vi kom fram till Bjursås runt halv elva-elva någonting sen var det bara att tuta och köra! Vi hämtade ut skidorna och jag och Lovisa höll på att DÖ. Det var galet varmt och vi kom ingenstans. Det hela slutade med att medan alla andra åkte så åkte Lovisa baklänges och fastnade på ett litet hus och jag tappade skidorna hela tiden! Dessutom hade hon inget liftkort. Men när allt detta kaos var avklarat så började vi öva och öva...och öva...och ööövaaa. Det resulterade att vi ramlade, skrek och nästan flög ner för backen. Det dröjde faktiskt inte länge förän vi faktiskt hade fått ordning på det hela! VI KLARADE DET! Sååå stolt över mig själv, att jag kunde! Herregud, vilken adrenalinkick!
Men nu är jag helt slut så nu ska jag sova och se fram emot träningsvärken imorgonbitti...Mums!

Glada tjejen

Så här glad är jag nu för tiden! :D

Abroad

Oops! Blev ingen kaka...jag fastnade vid datorn. Har läst om utlandsstudier och GUUUD vad jag vill åka nu, nu, nu! Får se om jag tänker ordna allt själv eller om jag kör på att först studera i sverige och vara utbytesstudent...Hm..
Har i alla fall mejlat syon och bett om en tid så jag får ordna upp det ordentligt. Jag vill verkligen vara ute tid nu eftersom det känns som att det inte kommer bli av annars. Jag SKA verkligen!
PS. Ny design får vänta...Har huvudvärk! DS.

Cookies

Jag kom nyss på världens bäste idé! JAG SKA BAKA!
Edit: Sen ska jag äta den kakan och designa om min blogg lite.

Good day

Idag är jag LEDIG! Underbart! Sov till tolv och sen dess har jag mest vandrat runt, suttit här och typ...ätit mat. Inte så händelserik dag men imorgon så gäller det! Då blir det slalom! Lite nervöst är det men det ska bli så himla kul. Längtar verkligen!

I helgen fyller både mamma och Moa år. Herregud, jag kommer bli pank! Haha

Nu väntar en film och en kopp varm choklad på mig. Myyysaa!


Strömavbrott

Snart slutar 3D designen och jag är g-r-y-m på det! haha typ i alla fall...
Strömavbrott efter lunchen också. Larmet gick och det var så underhållande att se alla ettor rusa ut ur byggnaden medan alla tvåor (Tror alla treor är på praktik) bara stirrade på dem. Haha!
Tränade stenhård pilates på idrotten och ikväll ska jag och mamma simma. Underbart!
Jag är glaaad!

Snart är det fredag!

Jag är POSITIV! Ingenting kan gå fel nu.
Har precis slutat så snart bär det av hemmåt. Sen ska man ladda tills Anna kommer och tittar förbi efter att hon har slutat. Det blir awe-some.

Curiosity

Söndagen var riktigt bra. Emil kom hit vid tre och sen var jag tvungen att jobba vid sju så då drog han hem.

Det går inte att beskriva hur bra det kändes att prata med honom efter allt som hänt! Vi pratade om ALLT. Allt från den kvällen vi först träffades till den då jag stod och skrek och slog på honom för jag var så arg... Herregud att det har hunnit hända så mycket på ett år! Man blir ju alldeles nervös (men nyfiken) på vad detta år kommer att föra med sig. Hihi! Hur som helst så pratade vi verkligen, på riktigt. Känner mig som en helt ny människa! Så mycket onödigt tjaffs, såååå onödigt! Men nu är det glömt och förlåtet. Nu blickar jag enbart framåt och ser fram emot ett fartfyllt 2010!

Puss och god natt!

Sunday or sun day?

Söndag redan? Herregud vad helgen gått fort! Igår kom Patrik hit och vi kollade väl mest på film och snackade vilket var helt okej eftersom jag var heeelt slut efter fredagen när vi sjöng singstar hela natten. Snart kommer Emil hit så får väl se vad vi hittar på.
Jag har insett att jag mår så bra nu för tiden! Visst, jag har varit förkyld och sånt men jag har varit glad. Det enda som fattas nu är VÅÅÅÅR! Längtar verkligen efter den där första värmeböljan som gör en så glad och som gör att man bara måste sola lite! Snart, snart, snart...

Take the stage

Har sjungit singstar ett tag här under kvällen med Tessan, Roy och min tokiga mamma. Det är så himla kul att sjunga och jag vill verkligen uppträda i skolan! Men GUD vad jag inte gillar scenen där. Allt är sånt kaos och det känns som om ingen bryr sig egentligen...Crap. Men jag vill, herregud vad jag vill! Sen har vi hela grejen med min lilla scenskräck..

Makin' plans

Allt jag planerar verkar gå åt helvete! Inget vill som jag vill, haha! Tänkte först fest, sen middag, sen bio och nu vet jag inte längre. Jag har slut på ideér... Men ska nog värma nudlar snart. Är så galet hungrig.

Oh lala

Tanken för kvällen var att den skulle spenderas med söta anna men de fick bli en annan gång.
Träffade Angelica (saknat den tjejen!), Annika och Bella på bussen dessutom och vi pratade om allt från hår till fester till pojkar.
Köpte en tröja idag också, insåg att jag behövde det verkligen! (Blink blink....)
Pöss på alla som läser min blogg, det är trevligt tycker jag!

Sammetsröda soffor

Gud! Har försökt att komma in och skriva ett inlägg sen klockan åtta men det har bara dampat...? Ah ja nu är jag inne i alla fall!

Skolan var helt okej, men känns som att jag fortfarande är i den här bubblan som inte verkar vilja släppa taget...Jobbigt. Efter engelskan så drog jag, Lovisa H och Rebecka till Storken. Lovan kom dit också. Vi fikade och pluggade och PRATADE som galningar. Många roliga saker som diskuterades i de där sammetsröda sofforna.

Hade en hemsk bussresa hem. Satt inge skönt i sätet och det luktade piss på hela bussen pga en gubbe som verkar lite....efter. Väl hemma så pluggade jag lite till och sen kom mamma hem så då blev det mat. Nu ska jag plocka undan i mitt rum och bädda om i sängen sen ska jag lyssna på musik och plugga.

Dagens plus: Fika och prat på Storken
Dagens minus: Pissgubben

Good luck

Har engelska och håller på att skriva en sammanfattning. Sen ska jag hem och plugga svenska och stäädaaa. Underbart. Vill bara lägga mig och sova. Crap.
Men ska försöka vara positiv! Haha
Good luck till mig!

Ny frisyr

Har klippt mig!

Hugos Kaffe

Har suttit och försökt att göra en videoblogg men har insett att det kanske inte är min grej... får se om det kommer upp något. Men jag känner mig som en fjortis när jag sitter där och pratar med mig själv? Herregud....
Lyckades försova mig imorse (...) vilket inte uppskattades av Lars. Så när jag väl kom dit satt jag där som ett frågetecken. Underbart! Men sen blev det bättre och vi åkte ner till stan för att analysera caféer. Hittade ett UNDERBART ställe som heter "Hugos kaffe" som var galet gulligt! Note to self: Gå dit och fika.
Sen så slutade vi rätt tidigt så jag var hemma redan runt två, thank you very much!
Funderar på vad för färg jag ska färga mitt hår sen. Blond? Röd? Koppar? Mörkt? ÅH hatar beslutsångest! Hoppas Angelica har någon bra idé.
Nu ska jag sitta ett liiitet tag till sen ska jag få tummen ur arslet och cykla lite!
Bye

Sketch up

Nu är matteprovet avslutat! Thank god, tror jag klarade det vilket känns otroligt bra men man vet ju aldrig...
Sitter på 3D-designen och det dunkar i mitt stackars huvud! Har dessutom svenska efter det här...Lovely.
Ikväll ska jag åka och simma, om jag inte planerar att sova. Är så himla trött så kanske blir så istället. Senaste dagarna har varit ett helvete och det känns i hela min kropp! Kunde knappt hålla ögonen öppna imorse och igår kväll orkade jag knappt stå upp i duschen. Satt där på golvet som ett litet foster!
Nu ska jag leka vidare i sketch up.

Phototime

Sitter på fotolektionen som aldrig börjar. Vår lärare är försvunnen!
Är så trött idag, dessutom mår jag illa. Stackars lilla mig! Hade som sagt tänkt att gymma idag men blir plugg inför provet istället...Inte något jag föredrar.
Jag ser ut som en bitch! Herregud.
Fick nyss reda på att vi ska bli fotade...CRAP!