Familjen och lilla tillskottet

Hej!

Håller på och packar allting till imorgon. Mycket som ska med eftersom jag stannar ett tag! Känner att jag börjar bli expert på det här med att packa nu efter allt resande hit och dit. 

Imorgon väntar en låååång resa till Uppsala där föräldrarna möter upp mig. Direkt därifrån blir det att bege sig hem till Tessan och Roy på fika. Ska bli så kul att träffa dem allihopa igen! Har inte varit hemma sedan i somras. Får se om man ser någon skillnad på Tessan nu då. Helt otroligt att hon ska få en liten bebis och jag ska bli moster! Kommer skämma bort den ungen men har en känsla av att min kära mor kommer vara värre, haha! Åh, lyckorus i allt kaos! Herregud, vad jag kommer böla när jag ser den lilla plutten första gången. Längtar verkligen till våren nu! 



Fina familjen min! 

Borde fortsätta nu så det inte hinner bli morgon innan jag är klar. 

Ha det fint! 

Andas ut

Hej!

Presentationen är överstökad och tycker det gick bra. Vi fick lite synpunkter vi ska titta på och ändra. 

Men nu känner jag att det värsta är över och jag kan äntligen andas ut! Så nu blir det lunch framför en film innan det är dags att städa och packa inför redan imorgon. 

Ha det fint!

Snart är det över

Hejsan hej!

Idag har vi suttit och arbetat med presentationen, är nöjd med resultatet! Förhoppningsvis flyter själva presentationen på bra också. Har en del att få in i huvudet men det ska väl gå med lite ansträngning. Seminariet är klockan nio imorgon vilket faktiskt passar mig rätt bra. Ska hinna städa och packa. Åker halv nio på fredag så då gäller det att allt är klart. Planerar att stanna ett tag hos föräldrarna, dels för att hinna träffa alla dem jag inte sett på allt för länge och dels för att ha tid att få undan uppgifter i distanskursen. Så tror det blir väldigt bra att spendera lite tid i kära lilla Tierp! 

Nu börjar jag dessutom äntligen känna att pressen och stressen börjar släppa. Det är bara presentationen kvar sen är det över (förhoppningsvis, om vi inte behöver komplettera). 

Nu ska jag titta på någon serie och vila hjärnan innan det är dags att börja gå igenom det jag ska säga.

Ha det fint!





Deadline

Hej!

Vilken dag det har varit! Idag var det deadline för fältarbetet. Som vi har slitit men nu är rapporten inlämnad och klar i princip, får se om vi måste ändra något mer senare. Imorgon blir det genomgång av opponeringen vi ska göra och fixa presentationen. 

Just nu belönar jag mig själv med film för att låta huvudet vila. 

Idag bokade jag dessutom resa hem till föräldrarna på fredag! Woho! Ska bli helt underbart att komma hem till dem och bara vara! 

Nu ska jag mysa ner mig och sen sova! 

Ha det fint! 

Fältarbete och en resa till Köpenhamn

Hej!

Ligger på min säng och hör hur vinden tjuter utanför. Det är storm i Kalmar, klass 2 varning. Inte det roligaste. 

Idag har det varit mycket jobb med fältarbetet men vi är i princip klara vilket känns helt underbart! Självklart är det mycket jobb kvar med presentationen och opponeringen men känns bra att ha rapporten klar. 

Min helg däremot har varit helt underbar! Åkte till Köpenhamn i fredags och möttes upp av Coffe. Kvällen spenderades på Coffes skola där de var fest. Senare framåt natten drog vi ut och drack öl ihop med hans vänner. 

Lördagen spenderades till mesta del på tivolit där det var halloween-tema. Det var galet mysigt! Vi vandrade runt och bara tittade på allting, åt asiatisk buffé, drack öl och spelade spel. Jag har insett att jag varken har en framtid inom bollsporter eller som bågskytt, haha! Tur att man har en karl som kan! 

Söndagen spenderades på stan med fika bland annat. Åkte hem med tåget runt sju och återvände idag till verkligheten.

Så helgen var minst sagt fantastiskt och saknar redan Coffe. Men nu är det full fart som gäller fram till på fredag då jag åker hem till föräldrarna och stannar där ett tag och återhämtar mig. 

Nu ska jag försöka överrösta stormen med lite film och värma mig med en kopp te. 

Ha det!









Köpenhamn och annat

Hej!

Det har varit en lång dag idag med grupparbete, tvättning och packning. Imorgon är det på't igen som gäller. Vi ska försöka få ihop så mycket som möjligt innan helgen för imorgon sticker jag till Köpenhamn! Kan inte vara lyckligare över det! Efter de senaste veckorna med tentaångest, tentaplugg, stress kring fältstudien och den evinnerliga kampen att få ihop arbetet ska det bli helt underbart att få stänga av i några dagar och bara vara med Coffe. Har saknat honom otroligt mycket och det har varit osäkert om jag ens kunnat åka på grund av skolan men nu är det bestämt och jag sticker klockan tre imorgon! Lycklig som satan kan jag säga! 

Nästa vecka sticker jag till föräldrarna i någon vecka eller så, dels för att träffa mina fastrar och min farbror men också för att helt enkelt slappna av. Tror jag verkligen kan behöva det nu. Dessutom måste jag träffa syrran och klappa på hennes mage. Fick ultraljudsundersökningbilden, det är en liten pojke de ska få verkar det som! Helt fantastiskt! 

Men än är jag inte ledig. Ska stryka lite kläder och skriva om några teorier innan det är dags att duscha och sova så jag orkar med allt imorgon. 

Ha det fint!





Frustration

Hej!

Kom nästan precis hem från Actic. Körde ungefär en timma på gymmet för att få ut lite frustration. Det är mycket stress och mycket press nu med allt arbete som ska göras.

Idag har vi suttit och försökt att få ihop rapporten. Var även på intervju igen med en av deras nyhetschefer så nu har vi lite mer material att använda. Så imorgon ska vi ses och helt enkelt fortsätta, har dessutom handledning så förhoppningsvis får vi lite stöd därifrån också. 

Nu måste jag duscha och efter det gäller det att gå igenom intervjun ordentligt tills imorgon. 

Ha det fint! 

Stress och utmattning

Hej!

Har spenderat dagen med att försöka få lite ordning på vårt arbete. Imorgon är det samma visa igen, full fart nu eftersom allt ska vara klart på tisdag nästa vecka... 

Satte mig och försökte gå igenom forskningsmetodboken men är så slut att jag behöver en paus. Så har fått i mig lite mat och nu blir det HIMYM. 

Ha det fint! 

Hardcore

Hej!

Kom hem från Actic för ett tag sedan. Testade på ett corepass. Det var tufft men kul! Dock har jag insett att jag har noll muskler i ryggen. Fy satan vad tungt det var! Får se om det känns rejält imorgon, haha!

Resten av kvällen ska spenderas med att laga mat, diska och städa undan. Ska dessutom göra lite research till vår fältstudie så full fart!

Men först och främst mat , jag är vrålhungrig! 

Ha det fint!

Lördagssysslor

Hej!

Det är lördag och väldigt lugnt här hemma. Skulle egentligen iväg och träna med Tilde men hon blev inringd för att jobba så det gick inte. Tror nästan det är lika bra för min del, har sån träningsvärk idag att jag borde låta kroppen vila lite. Ska fixa lite lunch och ta en promenad istället. Det börjar bli kallt ute nu så gäller att pälsa på sig! Vill inte ha för mycket kyla, tycker det räcker med det som varit på sistone. 

I övrigt verkar det som att jag ska till Köpenhamn nästa helg och helgen efter det ska jag hem till föräldrarna och stannar där i någon vecka. Ska bli skönt att få komma hem till dem. Har inte varit i Tierp sedan i somras. Men nu bjuder de på allhelgonamiddag med mina fastrar och min farbror så vill verkligen dit. Har inte sett dem på två år eller något! Eftersom min kurs slutar om två veckor kan jag lika gärna stanna ett tag tänkte jag. 

Nu ska jag försöka rota fram lite mat. 

Ha det!

Gymmet, film och lite te

Hej!

Körde en timma på gymmet nu på kvällen, var så lugnt och skönt! Så efter att jag duschat lade jag mig här i sängen med en kopp te och lite popcorn framför en film. Himla mysigt!

Imorgon händer inte mycket, ska till gymmet igen med Tilde sen får vi se vad som händer. Vet att de pratade om att gå ut och dricka lite öl på kvällen men får se hur det är med min energi. Allt kaos med tentan och allt har ju tagit på krafterna. 

Nu ska jag se klart filmen. 

Ha det!

Tenta och fredagsmys

Hej!

Nu är marknadsföringstentan överstökad. Det gick betydligt bättre än förväntat med tanke på paniken jag hade igår. Men sen återstår det att se om det räcker till för att klara den. 

Så nu är det helg för min del. Ska ta mig iväg och träna senare. Blir inte direkt mycket som händer för min del ikväll. Kanske lite god kycklinggryta och en bra film. Känns skönt att få ta det lugnt. Känner att min energi har dränerats på sistone. Så behöver lite omladdning!

Nu blir det att titta på The big Bang Theory och stänga av hjärnan lite, haha! 

Ha det fint!

Igår och idag

Hej hej!

Gårdagen var riktigt lyckad! Byggde upp ett litet bord av min skrivbordsskiva och lite lådor, haha! Kände att de behövdes. Maten blev bra och alla verkade nöjda. 

Jag och Erika drog till Krögers efteråt och drack lite öl ihop. Intressanta människor det finns! Snackade med två män varav den ena berättade om sitt kärleksliv, alltid spännande...

Men nu sitter jag och pluggar. Tenta imorgon. Är inte direkt pepp, känner att det är så mycket att hålla reda på! 

Nu måste jag fortsätta plugga. 

Ha det! 

Tentamaraton 2.0

Hej!

Ligger och kollar på HIMYM och väntar på att kaffet ska bli klart. Idag blir det plugg, städning och träning. Har inte riktigt bestämt i vilken ordning men tror jag varvar städning och pluggandet, lika bra för har en känsla av att jag tröttnar rätt fort på båda haha. 

Har haft en underbar helg med Coffe. Fredagen spenderades här hemma med vin och hemmagjord pizza. I lördags var vi till Sagabiografen och såg Monica Z. Har aldrig varit där tidigare så det var kul. Filmen hade jag inga förväntningar på men måste säga att jag gillade den! Både jag och Coffe älskar ju jazz så det var en perfekt film att se för oss haha! Efteråt drog vi till Pipes och drack lite öl. En väldigt bra kväll! Söndagen tog vi det bara lugnt. Tog en promenad runt Stensö och avslutade med pizza och onyttigheter här hemma. Han åkte hem igår runt tre. 

Så nu är det fokus på tentan på fredag. Däremot ska jag vara hundvakt imorgon och på kvällen kommer tjejerna över och ska äta middag här. 

Nu ska jag dricka lite kaffe. 

Ha det fint! 

Städa, städa, städa

Hej!

Är mitt uppe i städningen men behövde en liten paus, ska strax hämta tvätten också. Full fart idag! Har föreläsning kvart över tre så måste se till att vara färdig med allt tills dess. 

Ikväll blir det hemmagjord pizza, kanske något glas vin och bara mys. Ska bli helt underbart! 

Ha det fint!

Gym och städning

Hej hej!

Kom precis hem från gymmet. Tvingade iväg mig själv av ren rastlöshet, plus att jag verkligen inte vill städa... Men nu är jag hemma igen och måste plocka undan här för imorgon kommer världens bästa karl hit! Woho! Lite oväntat men oj så välkommet. 

Idag hade vi dessutom presentation av varumärkesanalysen. Kunde gått bättre, kände mig lite virrig men bättre lycka nästa gång. Fick också reda på tentaresultatet här i veckan, klarade den utan problem vilket känns otroligt skönt! Nu är det bara att sikta in sig på nästa tenta då, yey. 

Nu ska jag duscha, ta en kopp kaffe och städa undan lite här hemma. 

Ha det fint!




Huvudvärk och grupparbete

Hej!

Dagen började mindre bra med huvudvärk så missade föreläsningen. Men lyckades hitta huvudvärkstabletter i skåpet och sov några timmar så det släppte lite. Drog iväg och jobbade med grupparbetet i några timmar. Imorgon blir det full fart så vi hinner klart med allt. Imorgon är det även halv åtta hos Tilde som gäller! 

Men just nu blir det lite lugn och ro med lite serier bara. 

Ha det bra!

Film på en grå och tråkig måndag

Hej!

Ligger och myser i sängen och tittar på "En riddares historia". Perfekt film för en grå och tråkig måndag som denna. 

Spenderade dagen i skolan med gruppen och jobbade med varumärkesanalysen. Efter det har jag mest tagit det lugnt hemma. Känner att förkylningen går upp och ned hela tiden men ska nog ta mig iväg till gymet imorgon oavsett. Måste röra på mig. Kanske blir till att testa bassängen äntligen! 

Men nu ska jag njuta av filmen innan det är dags att sova. Har föreläsning imorgon mellan nio och tolv, måste även jobba med grupparbetet. 

Nattinatt! 

Söndagslugn

Hej!

Sitter och tittar på "Familjen är värre". Har varit ute och promenerat lite med Tilde. Vi är båda förkylda så fick skippa gymet idag och bara gå lite. Förhoppningsvis släpper det snart så vi kan dra dit i veckan! 

Den här veckan blir nog stressig med skolan eftersom vi har en uppgift som ska vara inne på torsdag. 

Men just nu ska jag bara ta det lugnt och hålla tummarna att förkylningen släpper. 

Ha det fint!



Pukebar

Hej!

Sitter på tåget på väg till Nybro. Ikväll vankas det Pukebar! Var inte jätteplanerat från min sida men hade ingen större lust att sitta hemma själv. Ska bli kul att träffa alla i klassen som jag tyvärr inte ser så ofta nu. Passade på att hämta min dator nu också, även om det får bli så att jag får köpa ny. Det här är garanterat inte min höst känner jag! 

Men nu ska jag släppa det ett tag och ha lite kul! 

Ha en fin fredag!

Min födelsedag

Hej!

Idag är jag snäll och lugn. Har lyckats bli svullen i halsen så försöker ta det lugnt så jag inte blir jättesjuk nu.

Gårdagen var super! Började med att Gabriella hade med sig kanelbullar och ett födelsedagsljus till vårt gruppmöte. Jättegulligt!

På kvällen var det middag hos Ellinor, trerätters. Allting var supergott och kan säga att vi alla var proppmätta efteråt. När vi vilat magen en stund gick jag, Tilde och Erika till Harrys. Det var sjukt mycket folk! Anders Bagge var där och var dj så kanske inte så konstigt. Hann se honom ett tag innan vi höll på att trängas ihjäl... Men det var en riktigt kul kväll! Är väldigt nöjd med min födelsedag. Fick dessutom en jättefin vinkaraff av tjejerna.

Men som sagt, idag är jag seg. Så det blir sängen i sällskap av Modern family. Inte illa!

Ha det fint!


Höstmys

Hejsan hej!

På grund av regnet som öste ner kom jag aldrig iväg och hämtade datorn. Däremot tog jag och Ellinor oss ut i rusket och gick en timme. Det regnade lite till och från men var ändå helt okej! Älskar att gå ut och gå på hösten, det är så mysigt. Sen skadar det ju inte att komma hem och värma upp sig sen heller!

Imorgon blir det gruppmöte vid tio och efter det ska jag försöka ta mig iväg och simma lite. Framåt kvällen blir det middag hos Ellinor! Ska bli himla kul!

Nu ska jag lägga mig och läsa en stund så jag blir lite trött, behöver vända tillbaka dygnet sen Coffe var här, haha!

Ha det!


1 oktober

Hej!

Hade föreläsning idag och har i princip bara hunnit hem och ätit lunch.

Senare ikväll blir det en promenix med Ellinor. Känns skönt att få komma ut lite! I övrigt ska jag försöka ta mig iväg och handla, har funderingar på att köpa något gott till mig själv imorgon eftersom jag fyller år imorgon. Har inte ens hunnit tänka på det förrän nu om jag ska vara ärlig. Tiden har ju gått så fort!

Men nu ska jag dricka lite kaffe och ta det lugnt innan jag borde ge mig av.

Ha det fint!