Starta dagen kanske?

Hej!

Har haft en riktigt långsam start på dagen, är fortfarande inte riktigt igång. Men det är okej för idag är jag ledig! Solen skiner och kaffebryggaren bubblar så snart vankas det kaffe. Förhoppningvis kickar det igång mig så jag får något vettigt gjort idag. Skulle behöva diska och plocka lite här hemma. 

Snart blir det även en resa hem till familjen i Uppland. Har en mor som fyllt 50 och en systerson som fyllt 1 men ibland undrar man vem som är äldst egentligen av dem två, haha! (Sorry kära mor, men du får ta det på det bästa sättet!) Ska bli riktigt kul att hälsa på dem igen, har inte sett dem sen i julas så kommer stanna mellan 25-30 ich verkligen umgås! Känner att jag kan behöva en "minisemester". 

Nu ska jag dricka kaffe och försöka komma igång med min dag. 

Ha det fint!

Komma ut och röra på fläsket

Hej!

Idag är jag ledig och solen skiner, kan inte bli bättre! Har startat dagen med en kopp kaffe i soffan. Planen för dagen är att städa lite i lägenheten, ta en promenad och sen bara vara. Har inte varit så aktiv senaste tiden, behöver komma ut och röra på mig känner jag. Sade upp gymkortet i höstas och sen dess har jobbet varit det enda i fokus (förutom lägenheten). Tidigare har jag ju rört mig mycket på jobbet som servitris men nu sitter jag mest hela dagarna så måste börja komma igång och komma ut lite. Ska kolla lite om det är aktuellt att fixa nytt gymkort men problemet är ju att våren och sommaren är på g vilket gör att man kanske inte använder kortet lika mycket. Får fundera lite!

Nu ska jag läsa lite ur Child of the Pheonix. 900 sidor och jag har ca 200 kvar, kommer ha sorg när jag läst klart så dags att börja kika på vad som ska läsas härnäst. 

Ha det fint!

Skön söndag

Hej!

Ligger på soffan och pustar ut. Har städat och diskat här hemma då det vankas söndagsfika med Jennie, Jocke och Martin. Solen skiner och jag har en såndär skön söndag!

Tidigare idag tog jag och Coffe en promenad i solen ut till Stensö och förbi Maxi. Väldigt skönt att komma ut och röra på sig eftersom jag sitter mest hela dagarna. 

Det är fortfarande en del fix i lägenheten men förhoppningvis kommer våra gardiner upp idag, med lite hjälp från Martin. Tror det kommer göra mycket för hela vardagsrummet. Fick upp ett sidobord i sovrummet för mina locktänger och sånt. Sovrummet är nog det rum som är minst inrett men jag jobbar på det! Coffe har gett mig ansvaret, farligt! Har planer på att få upp lite tavlor, bland annat någon från Rebecka. Älskar hennes bilder på fåglar så tror det får bli någon sån så vi får in lite liv därinne. 

Nu ska jag ta det lugnt en stund innan alla dyker upp. 

Ha det fint!