Laddar inför nollning 2012

Hallå hallå!
Gårdagen flöt på rätt bra, var lite ovant att gå upp runt sju-åtta men upp kom jag till slut! Fadderutbildningen var lite som förväntat. Vi startade dagen med lite övningar och diskussioner kring ledarskap och avslutade allt med en föreläsning om alkohol och en om sjukvård. Så nu har jag insett att jag är en alkoholist utan någon kunskap alls om vad jag ska ta mig till vid en olycka, haha! Nej, men lärde mig ett och annat så ska väl klara av de kommande två veckorna.
Igårkväll drog jag och Coffe förbi Wictor och tittade på medan de andra grejade med busbyxorna. Jag har inga märken knappt alls så måste göra något åt det snarast! Sen drog vi hem och kollade på Casper. Så fin film! Grät som en tok mot slutet, haha.
Idag har jag fixat med lite mat så jag har för några dagar i alla fall, får inte plats med mycket mer i mitt kylskåp... Ska snart börja plocka undan här hemma så det är städat och fint. Kommer ju knappast ha tid för sånt nästa vecka så lika bra att se till att få det gjort idag.
Imorgon kommer vi möta upp de nya nollorna på stationen och gå till Kalmar nyckel där de ska ha sitt första upprop och få nollebanden. Slutar aldrig förvånas över hur konstigt det känns att det var vi som var virriga nollor och fick band förra året bara, haha! Så vi får väl se vart morgondagen slutar och hur!
Nej, dags att börja pricka av saker på min fina städ-lista. Behöver en sån för att få saker gjort, haha!
Ha det!
Gruppbild på alla grymma faddrar från REK ♥
(Lånad från Atchara)

Kalmar 2.0

Hej!
Har varit rätt dött här ett tag. Det har nämligen varit fullt upp med packning och allt möjligt nu här på slutet. Jag är numera i Kalmar, kom hit igårkväll. Sov hos Coffe igår och idag var det fadderträff som gällde. Vi fick våra fina tröjor och fixade medlemskap i Meskalin och liknande för kommande året. Efter det drog vårt lilla gäng och käkade thaimat. Fruktansvärt gott! Det är helt underbart att vara tillbaka och träffa alla igen. Nu är det bara att tagga inför morgondagen då det är fadderutbildning nere vid hamnen. Ska vara på plats kvart i nio (!) och är där fram till fyra på eftermiddagen, så fullt ös.
Kvällen bjuder väl på uppackning av allting och se till att jag har mat i kylskåpet. Inge vidare roligt men sånt som måste göras innan allt drar igång för då kommer jag knappast ha tid...
Nu ska jag kolla på Scrubs och vila lite innan jag drar till ICA. Ha det!

Förberedelser

Hej!
Onsdag redan. Veckan går fort när man gör ingenting, hehe. Planen för dagen är att städa en massa här på övervåningen, försöka hjälpa mamma innan kräftskivan. Det ska bli grymt kul med kräftskiva men det är så klart mycket som ska göras innan. Hela den här veckan har varit seg som satan och jag bara går och väntar på att helgen ska komma så det händer något. Har inga pengar att spendera (sparar till nollningen) så kan inte direkt åka och göra något. Vill verkligen åka till stan och köpa massa nya kläder men det får vänta någon månad.
Saknar verkligen Kalmar och läängtar till nollningen nu. Har tagit fram busbyxorna och börjat ladda nu, haha! Jag hoppas verkligen på fint väder de två veckorna.
Nu ska jag börja fixa en spellista och börja städa.
Ha det!

Sömnsvårigheter

Hej hej!
Det är lördag och jag är heelt slut. Har inte kunnat sova inatt på grund av en viss hund som bland annat fick mig att ta ut honom klockan tre på natten. Imorse vaknade jag av att mamma och pappa stökade runt och rotade på vinden så kunde inte sova ut heller. Så nu är jag lagom trött, funderar på att ladda batterierna ett tag. Ikväll blir det ju utgång i Gävle med Johanna. Kevin och Robin har fyllt år så ska iväg och fira dem. Jag hoppas verkligen det blir grymt kul!
Nu ska jag ta Elvis på en liten promenix sen blir det nog till att vila upp sig inför kvällen, haha!
Puss!

Onsdag

Hej hej!
Vaknade vid tio idag för att kunna vakna till, äta frukost och få i mig kaffe innan jag var tvungen att ringa och kolla att Coffe var uppe så han hann med tåget. Haha, vilken överbeskyddande flickvän man är! (Nej, han bad mig att ringa och kolla...)
Det är onsdag och jag kollar på Project Runway. Ska strax börja laga mat (fiskpinnar, potatismos och gröna bönor). Jag försöker ju hålla mig lite nyttig nu fram till nollningen så blir mycket bönor! Under nollningen kommer det nog bli svårare med tanke på det tempo man har. Det blir nog lätt att man köper färdigmat bara för att hinna med. Men den sorgen den dagen!
Mamma kommer hem vid två så ska försöka höra med henne om hon vill ut och gå en sväng. Måste se till att röra på mig lite också.
Nu ska jag dricka kaffe och sen är det bara att köra igång med maten. Vilket spännande liv jag lever, haha!
Ha det!

Shape up

Hallå hallå!
Ska alldeles strax sova, men sitter uppe och läser träningsbloggar. Känner att det är dags att ta tag i det igen nu på allvar. Har bland annat skaffat mig en grym app för att hålla lite koll på vad jag äter. Shape up heter den och är kanon. Tanken är inte att jag ska svälta mig själv men det är himla skönt att veta att man inte stoppar i sig mer än nödvändigt. Nu efter semesterätandet har jag gått upp ett kilo vilket inte uppskattas! Jag har redan märkt en skillnad från förra året... Mycket beror väl på att jag inte tar hand om mig så bra som jag borde när jag är i Kalmar... Ajja bajja mig! Så nu blir det förhoppningsvis ändring på det. Idag blev det 40 minuter på mammas träningscykel och imorgon funderar jag på en joggingtur med skrutten min. (Hunden med andra ord...) Hej hopp, nu vill jag bli hurtbulle haha!
Nattinatt!

Back home

Hej!
Är hemma i Fors igen. Jag spenderade sista kvällen med Coffe i Kalmar. Däremot har jag haft en helt ljuvlig vecka på Öland! Vi var till restaurangen Lammet & grisen när jag kom över. Sedan bar det av till Böda. Vi har solat, badat, ätit god mat och druckit massa gott! Det var kanon väder hela tiden så kan inte vara mer nöjd över hur veckan blev.
Däremot känns det konstigt att vara här igen nu när jag varit i Kalmar. Jag har lite mer än två veckor kvar här så ska försöka spendera dem väl, även om jag knappt har pengar kvar eftersom jag sparar till nollningen. Ska bland annat hinna med en 20-års fest i Gävle och en kräftskiva innan jag drar.
Jag har haft det väldigt lugnt sen jag kom hem. Det känns konstigt att helt plötsligt inte göra någonting efter att ha haft fullt upp i nästan två veckor. Däremot ska det bli himla skönt att börja äta lite bättre igen. Har fått i mig en himla massa skräpmat senaste tiden! Så nu framöver blir det till att ut och springa, även om vädret är skit här. Det börjar verkligen kännas som att sommaren är över och det är bara början av augusti! Jag blir så less!
Ha det!