Kalmar->Tierp->Berlin

Hej! 

Länge sen sist ser jag... Har haft fullt upp efter semestern. Det är inte lika roligt som det låter då det mest har varit jobb, haha! 

Men resan till Kreta var fantastisk! Fruktansvärt varmt, men fantastisk. Vi bodde på ett riktigt mysigt hotell, var så nöjd med vårt rum med största balkongen på hela hotellet! Vi vandrade ca 1,5 mil i en vacker ravin i ca 40 graders värme, åkte ut till en lagun, åt god mat och drack drinkar längs strandpromenaden. Kan lätt tänka mig att åka iväg igen snart! 

Vilket vi också ska göra på sätt och vis. Snart kommer oktober och då blir det mycket som händer. Fyller år nästa helg så firar med vännerna här hemma. Helgen efter drar jag hem till föräldrarna i Tierp, var ca ett halvår sen jag var hemma senast... Så är dags nu! Har inplanerat lite hockey med föräldrarna och lite häng med vännerna. Längtar! Sista helgen i oktober bär det av till Berlin med Coffe, Jocke och Jennie. Ska bli så kul! Så ja, oktober kommer vara en betydligt mer fartfylld månad än denna, vilket uppskattas! 

Men än så länge är det september. Jag jobbar ikväll men imorgon är jag ledig och jag och Coffe har planerat att gå ut och äta. Mysigt! Känns som att vi har gått om varandra senaste tiden så ska bli skönt att få en riktig datenight ihop så att säga. 

Nu ska jag slänga i mig lunch, roar mig med att titta på första säsongen av sex and the city för ungefär sjunde gången...

Ha det fint!