Gårdagen och idag

Hej!

Sitter på bussen på väg till jobbet. Jobbar 12 till 20 ungefär beroende på hur det ser ut ikväll. Känner mig lite krasslig men hoppas på att det släpper bara jag får lite kaffe i mig.

Igår var både jag och Coffe lediga. Vi tog med oss vin, filt och varsin bok och cyklade ut en bit utanför stan och satte oss vid vattnet. Det var verkligen mysigt! Jag är så tacksam dagar som igår att vi bor i Kalmar. Det finns så många fina platser att spendera sin tid på! Dagen avslutades i soffan med en film och lite godis. En bra dag med andra ord!

Nu är jag snart framme i Borgholm. Ha en fin lördag!


Det flyter på

Hejsan!

Ska alldeles strax äta lite lunch börja göra mig i ordning för jobb. Jobbar 16 till stängning. Förhoppningsvis blir det lite drag ikväll! Är ledig igen imorgon men jobbar resten av helgen.

Allt känns väldigt bra just nu både på jobbet och privat. Coffe och jag försöker se till att ses när vi kan och har dessutom hunnit med lite typiska sommargrejer som att sola och bada (läs doppat fötterna...). Nu har dessutom föräldrarna bokat in en resa till Öland i juli så blir kul att de kommer och hälsar på också! Kommer bli en del slit när det är dags att flytta in i nya lägenheten så kommer vara skönt att ha lite extra hjälp.

Nu tror jag att riset är klart. Ha en fin torsdag!


Regn och tvätt

Hej!
 
Är snart klar med tvätten, blev aldrig av igår. Men nu så är arbetskläderna fina och rena igen så jag är redo för att jobba imorgon! Blir rätt lugnt eftersom jag börjar senare. Ska fixa här hemma med att vika tvätt och fixa middag plus matlåda till imorgon innan jag drar hem till Coffe. 
 
Det har tydligen varit kaos i Kalmar på grund av regnet som varit sen inatt... Översvämmningar hit och dit, bland annat i Coffes källare. Verkar som att Smålandsgatan klarat sig rätt bra ändå, som tur är. 
 
Snart är det också dags att börja flytta grejer till nya lägenheten. Har börjat titta på hyllor, soffor och matbord. Är osäker på hur mycket som får plats så blir till att mäta överallt när jag fått in sängen och skrivbordet. Oavsett ska det bli grymt kul att få köpa lite nya grejer! Måste dessutom ha lite ugnssaker nu när jag ÄNTLIGEN får ugn, lyckan är total så att säga!
 
Nej, dags att ta en kopp kaffe och vänta på att sista omgången tvätt blir klar i tumlaren. 
 
Ha det fint! ♥

Senaste dagarna

Hej!

Kom precis hem från Coffe. Har haft det väldigt bra de senaste dagarna!

Var ner på stan med Coffe och lyssnade på Martin och hans band i söndags, var och solade med Tilde igår och käkade pizza med killarna efteråt och idag har jag bara tagit det lugnt hemma hos Coffe. Däremot lyckades jag bränna heeela överkroppen så nu är jag röd som en kräfta haha!

Idag ska jag städa här hemma och se till att tvätta all tvätt.

Först ska jag fixa lunch.

Ha det fint!


Gårdagen

Hej!

Gårdagen var stressig och det var riktigt bra tryck från klockan tolv till ungefär åtta-nio. Men det gick riktigt bra för min del, bättre än förväntat! Jobbade fram till halv tolv ungefär. Enda jobbiga är att jag hamnade på en buss med alla glada och fulla människor så bussresan hem kändes som en hel evighet!

Nu är jag ledig fram till nästa torsdag så ska försöka få ordning här hemma och se till att träffa Coffe. Det är ju bara att passa på medan jag har tid.

Nu däremot funderar jag på att ta mig ur sängen och göra lite kaffe.

Ha det fint!


Glad midsommar!

Glad midsommar!

Min midsommar spenderades med Coffe, Tilde, Mikael och ett gäng av hans vänner ute i en stuga. Jag måste säga att jag har haft det supertrevligt den här midsommaren. Tyvärr jobbar jag klockan elva imorgon så är på väg tillbaka till Kalmar nu. Men det har verkligen varit en midsommar att minnas! Tog till och med årets första dopp.

Imorgon blir det som sagt jobb. Det är oklart hur länge jag jobbar, beror nog på trycket så klart.

Nu ska jag äta lite mat, dricka massa vatten och sova så jag mår som en prinsessa imorgon. Nattinatt och hoppas ni fick en bra midsommarafton!


Jobba 2.0

Ska snart ta bussen till Borgholm för att jobba, andra gången nu. Nu drar det igång ordentligt. Får se hur mycket folk det blir ikväll så här dagen innan midsommar men man vet aldrig med alla glada semesterfirare! Vore kul med lite drag så jag får känna på det också. Jobbar ju midsommardagen också och kan tänka mig att det blir fullt upp då.

Igår hann jag inte med så mycket annat än att dra till affären med Coffe och Tilde för att handla allt till imorgon. Coffe var dock tvungen att dra iväg och jobba så jag och Tilde kämpade med alla kassar. Fy satan vad tungt det var! Men nu är allt ordnat åtminstone så det är ju skönt. Däremot har jag inte ens hunnit tänka på kläder... Vet inte ens vad jag har i garderoben i princip, haha! Men får lösa det kväll eller imorgonbitti. Vi drar iväg till stugan runt tolv så måste vara klar innan dess. Full fart just nu med andra ord.

Nu ska jag fräscha till mig lite så jag inte skrämmer iväg kunderna.

Ha det fint!


Äntligen sommar

Hej!

Jag har haft en helt underbar start på denna vecka! Kom hem i söndags och drog i princip direkt hem till Coffe där jag slängde mig i soffan och bara njöt. Igår var jag ner på stan och käkade med Tilde och Coffe och diskuterade midsommar. Vi ska dra ut till Mikaels (Tildes pojkvän) stuga ett litet gäng och fira midsommar som man borde, med mat och lekar! Dock kommer jag få se till att ta det lugnt framåt kvällen eftersom jag jobbar på midsommardagen...

Sov hos Coffe inatt igen och idag har vi cyklat (jag har äntligen pumpat min cykel!) ut till stensö och runt där ute. Lade oss på en brygga och läste i någon timme innan vi cyklade tillbaka. Nu börjar jag äntligen känna att det är sommar! Ska slänga i mig lite mat och se om Tilde fortfarande vill hitta på någonting så kanske vi drar ut och bara lägger oss i solen. Passar på nu medan jag är ledig. På torsdag blir det jobb!

Ha det fint!


Update från Tierp

Hejsan hej!
 
Sitter vid föräldrarnas dator och skriver, känner mig lite smått ovan vid tangentbordet.. Men min iphone är död och laddaren är hemma hos Anna så vad gör man!
 
Det har varit full fart sen i onsdags. Drog hem till Anna för att dricka lite och snacka men slutade med en vända till Uppsala som kunde gått bättre i och med att vi fick vänta på tåget i tre timmar i klänning. Igår efter att ha sovit hela dagen så var det bara att hoppa på tåget igen och ta mig till Uppsala för att ha reunion med tjejerna från gymnasiet. Det var otroligt mysigt! Vi var hemma i Josses "skolåda" som hon uttryckte sig. Det bjöds på mat och äppelpaj, Josse kan hon! 
 
Idag har jag försökt återhämta mig lite efter att åkande hit och dit. Ikväll blir jag och pappa ensamma här så ska laga middag åt honom som en försenad födelsedagspresent. Imorgon blir det en dag med mamma verkar det som eftersom pappa ska iväg och fiska hela dagen. Till kvällen blir det middag med familjen innan det är dags för mig att åka tillbaka på söndag. 
 
Jag hade gärna stannat lite längre för att verkligen hinna med allt jag skulle vilja göra men eftersom jobbet drar igång nästa vecka har jag inte mycket val. 
 
Nu ska jag se om jag kan få igång kaffebryggaren och få i mig lite kaffe. 
 
Ha det fint! ♥
 
 
 
 
 
 
 

Hemma hos föräldrarna

Hej!

Spenderade hela dagen igår med att sitta på en buss. Trodde jag skulle flippa ut mot slutet. Maaaassor med folk, varmt, trångt och förseningar hit och dit! Inte kul. Men nu är jag hemma hos dem och det är redan fullt upp!

Ska hem till Anna ikväll och ha en myskväll med vin och grejer. Det var fruktansvärt längesen vi sågs så ska bli himla kul att äntligen få en hel kväll/natt ihop.

Imorgon är det reunion med tjejerna från gymnasiet i Uppsala. Det blir middag hemma hos Josefine. På fredag tänkte jag laga middag åt min kära far som fyllde år för någon vecka sen och på lördag blir det middag med familjen.

Så nu är det ingen rast och ingen ro! Nästa vecka drar jobbet igång ordentligt så får passa på nu medan jag kan.

Ha en fin onsdag!


Städa, packa, andas

Hej!

Håller på att packa/städa här hemma som en galning. Bussen till Uppsala går halv nio imorgon och ska spendera natten hos Coffe så ska försöka få klart allt innan jag drar dit.

Det ska bli himla skönt att få komma hem till föräldrarna. Nu när biljetterna faktiskt är bokad så längtar jag ännu mer. På sistone har det varit så mycket att jag knappt hunnit tänka men nu när det varit så lugnt att jag börjar känna efter. Behöver verkligen ta det lugnt ett tag!

Men just nu har jag inte riktigt tid för det. Ska kolla listan på allt som ska göras så att jag inte missar något. Sen är det bara att sticka iväg och skriva på kontraktet till nya lägenheten! Spännande!

Ha det bra!


Väntar och städar

Hej hej!

Har precis kommit ut ur duschen och väntar nu på att få möta upp Coffe som varit hemma i Skövde sen i tisdags. Tydligen är det massa kaos med tågen så får se när det blir.

Jag har spenderat dagen med att städa och dessutom bokat biljetter hem till föräldrarna. Drar på tisdag och kommer tillbaka på söndagen. Sen är det bara att ladda inför jobb. Midsommarveckan slår Ebbas upp portarna och har en stark känsla av att det kommer bli ett jäkla drag! Spännande men samtidigt nervöst. Klarade fredagen där men då var det så lugnt.

Nu ska jag städa undan lite till innan det är dags att röra på mig.

Ha det fint!


Överlevde

Hej!

Sitter på bussen på väg hem igen nu. Har officiellt överlevt min första dag. Det har varit virrigt och mycket nytt så mitt huvud är överbelastat med information. Förhoppningsvis har en del fastnat tills jag ska jobba igen. Men kul har det varit! Ser fram emot när allt börjar släppa och jag verkligen bara kan jobba på!

Ikväll ser det ut att bli att möta upp Ellinor och gänget. De ska grilla men vet inte riktigt om jag orkar ta mig till affären nu... Hursomhelst så ska här firas lite att jag inte tappat något eller fått sparken, haha!

Ha en fin fredagskväll!


Första jobbpasset på g

Hej!
 
Ligger nedbäddad i sängen och ska snart sova. Imorgon jobbar jag nämligen mitt första pass på Ebbas i Borgholm. Kan erkänna att jag är nervös men samtidigt ska det bli himla kul! Personalen är så trevliga och glada att jag inte är det minsta orolig för att trivas där i sommar. Det gäller ju bara att komma in i det och hitta överallt så flyter det på sen. 
 
Får se om jag tar en vända till Tierp nästa vecka. Har inte varit hemma sen i påskas så det är nog dags. Däremot ska jag höra lite om det blir något pass nästa vecka så bokar nog biljetter (om jag kan) imorgonkväll. Coffe är i Skövde fram till på söndag så vore trist att dra iväg precis när han kommer hem. Speciellt när vi båda snart drar igång med jobben ordentligt. Vi har rätt olika tider så kommer bli intressant att se hur mycket vi hinner ses i sommar, trots att vi är i samma stad haha. 
 
Nu ska jag försöka sova så jag är pigg imorgon. Åker från Kalmar vid nio och är nog inte hemma förrän åtta tidigast.  
 
Nattinatt ♥

Dags att sova

Hej igen!

Ligger i min säng och ska försöka sova. Imorgon är det redovisning, sista för läsåret.

Jag spenderade förmiddagen med att vandra från bänk till bänk i Borgholm. Nu har jag åtminstone sett lite av stan. Mötet gick också bra, det var mycket information men det känns bra. Jag känner igen systemet i kassorna och en del regler. Förhoppningsvis kommer jag in i det ganska fort. Ska kanske jobba framåt helgen, vore kul och dessutom skönt att få komma igång lite. Kommer garanterat trivas där i sommar!

Nu måste jag sova, är fortfarande sjuk men det går åt rätt håll. Det jobbigaste är att jag är hes och ska redovisa en del av vår presentation. Förhoppningsvis blir jag bättre om jag får sova. Dessutom har jag proppat i mig Ipren och halstabletter, haha!

Nattinatt!


Borgholm på en söndag

Hej!

Fortfarande sjuk men det börjar bli bättre. Sitter just nu på en bänk mitt i Borgholm och snorar. Ska på mötet hos Ebbas men på grund av bussarna var ja tvungen att komma in två timmar tidigare... Så nu ska jag försöka roa mig på bästa sätt här. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på, allting verkar helt dött här precis som i Kalmar. Förstår inte vad det är med Småland? Söndagar är ju kanonbra dag att sätta sig på ett fik och bara vara!

Hur som helst, ska härda ut den tiden som är kvar nu. Ska försöka hitta en kopp kaffe någonstans och en macka så jag inte hungrar ihjäl. Halstabletter skulle inte sitta fel heller.

Ha det!


Sjuk och eländig

Hej!

Ligger i Coffes säng och försöker hitta energin att ta mig upp och klä på mig. Jag har haft lite ont i halsen både igår och dagen innan det men inatt exploderade det till en rejäl förkylning. Så nu ligger jag här, kan knappt andas eller röra mig utan att behöva snyta mig. Benen pirrar så där obehagligt som de gör när man är sjuk.... Det är nästan det värsta!

Skulle dessutom åkt in till skolan idag och jobbat med min grupp men det verkar som att jag får vänta lite och se om jag blir bättre först. Känns tråkigt att missa det sista nu när allt börjar bli klart.

Imorgon ska jag ju dessutom på möte på Ebbas, då vill jag verkligen inte må så här!

Nu ska jag klä på mig, försöka se levande ut och ta mig till nästa säng i min lägenhet.