Crap...

Åh vad surt! Dagen innan vi ska till danmark blir jag förkyld!! Min väska är inte ens färdig packad och här ligger jag och leker död... Inte bra! Nu ska jag fortsatta känna mig ynklig och oroa mig för packningen.

Sleepwalking

Lördag idag. Ikväll blir det ju bara en "lugn" middag med föräldrarna. Det ryktas om att det kommer ordnas bål och grejer...Hmm?

Jag var med om det läskigaste inatt! Min MAMMA gick i sömnen. Jag sitter och kollar på tv och hör att mamma kommer upp för trappen. (Pappa satt vid datorn redan.) Så jag börjar prata med henne. Jag märker att något inte riktigt stämmer så jag börjar fråga vad hon håller på med. "Sover!" säger hon bara och tar en kudde från en stol och sätter sig och börjar ta av kuddfodralet. Jag springer in till pappa och förklarar att mamma är knäpp och han gissar på att hon går i sömnen. Så han tar med henne ner igen där hon lugnt somnar i sin säng. Hur galet är inte det!? Jag höll på att dö, hon var ju jätteläskig! Usch! Det visade sig också att hon tagit bort toasitsen från toan också, hahaha! Herregud, vilket kaos säger jag bara..



Galningen själv ♥


Focus on something else

Nu mår jag något bättre. Men jag blir ju alltid så less dagen efter. Man tänker ju alltid "varför?" men sen så sitter man där igen! Uj uj uj. Ja, ja, nu ska jag kolla på film och sova.

Imorgon kommer Roy och Tessan hit och ska bjudas på middag. Det kommer bli riktigt kul! Måste också packa imorgon. Herregud, vad ska jag ha med mig!? Och hur mycket....?

Natti natti ♥

Galen kväll

Uuuääh säger jag bara! Idag är jag trött och äcklig. Men jag antar att det är så man vet att man har haft kul! Jag mår som jag förtjänar helt enkelt.

Igår tog jag, Hillevi och Freddan bussen till Uppsala och sen vidare ut en bit till. Hela kvällen blev helt galen. Natten med för den delen! Vi spelade spel, bråkade om musiken, buggade, badade och massa annat som jag inte orkar tänka på just nu, haha!

Idag ska jag mest sova i stort sett. Är galet sugen på skräpmat men fan nej! Jag SKA inte sumpa det här nu!! Crap...

Nu ska jag dö lite på soffan.

Good night! ♥

Nu gäller det

Sitter här nyduschad och insmord i kokos-body lotion. Yummy! Ikväll gäller det alltså. Då är det party, party! Jag är rätt lugn och otagg just nu. Kan bero på att jag är trött efter träningen. (Duktiga lilla jag då!) Men det kommer, tro mig! Jag brukar lyckas bli övertaggad och sen så skiter sig allting...Hm...knas.

Idag har jag vaknat, ätit, tränat, duschat, ätit och nu sitter jag här! Nu ska jag måla naglarna, föna håret, hitta kläder och sen får man se om det är dags att börja fixa sig ordentligt.

Hörs! ♥



I Öregrund någon gång i juni


En liten fågel viskade i mitt öra..

...Att det är fest i Uppsala imorgon och jag är medbjuden. Det kommer nog bli riktigt roligt eftersom det är med tjejerna och dessutom är jag taggad som bara den!

Nu ska jag laga mat. Yey...


21/7 onsdag

Gårdagen var helhärlig! Först stan med Anna där jag som sagt införskaffade lite vettiga sommarskor. Jättefina! Får visa någon gång...i framtiden.

Efter att ha varit hemma och käkat drog jag hem till Anna där vi kollade på film. Efter filmen, som slutade runt elva-tolv, så bytte vi om och tog cyklarna ut till bergstäckten. Det var mörkt och självklart skrämde vi upp oss på vägen dit. För att göra saken bättre börjar Anna säga saker som "Tänk om det skulle dyka upp något under vattnet?". Jag höll ju på att dö! Det hela slutade med att jag sprang upp ur vattnet och skrek med Anna efter mig. Haha! Hursomhelst så cyklade vi till slut tillbaka till Anna där vi drack te och kollade på ännu en film. Natten/morgonen avslutades med att kolla igenom massa gamla bilder. Jag skrattade nästan så mycket att jag grät! Herregud vad galen man kan vara ibland!

Idag har det inte hänt mycket annat än att jag cyklade hem, i motvind vill jag bara påpeka, och sen har jag legat framför tvn, ätit nyttig mat och suttit här.

Nu ska jag kolla runt lite till här sen kanske jag faktiskt lyfter på arslet och gör något.

Hörs! ♥


Tisdagen med anna fortsätter!

Ja så är det! Är hemma för tillfället för att jag skulle käka och snart träna sen packar jag och drar hem till Anna. Yey! Det kommer bli awesome. Vi funderar på att köra en spontan ospontan liten tur upp till bergstäckten. Hihi, nattbad! ♥

Idag köpte jag ÄNTLIGEN ett par gladiatorsandaler. Det har jag behövt göra länge men har antingen köpt massa annat eller inte haft pengar. Men nu fick jag some money av min älskade mor (tack, tack, tack) så nu står de på skohyllan i hallen. Mmmmumma!

Nu ska jag springa härifrån för det är en geting i rummet. Måste dessutom träna lite.

Bye! ♥


En tisdag med Anna

Hallå hallå! Nu har jag sovit ut i min alldeles egna säng. Vaknade runt elva så jag sov inte bort heeela dagen.

Idag ska jag ÄNTLIGEN träffa anabanana som jag har saknat sååå! ♥ Det blir nog en promenad i tierp och sen kanske vi är lite coola och hänger hemma hos mig. Vem vet...vi är ju så busiga!

Försöker dessutom desperat få tag på Moa (Okej, jag har skickat ett sms och ringt en gång men ändå!) så att vi kan ordna något innan jag sticker till Danmark på söndag. HÖR AV DIG TILL MIG din lilla fis! Saknar den fisen med ju.

Jag fortsätter med nyttigheterna och igår var jag ut och sprang. Jag sprang ungefär 2,3 km vilket är bra för att vara mig. Sen blev det powerwalk resten av vägen vilket kanske var 2,7 km. Man vill ju inte börja allt för svårt nu i början, hehe!

Nu blir det snart lunch sen ska jag ringa min kära anna!

Ses och hörs! ♥

<3
Anna och jag ♥



(haha, ledsen moa för den fina bilden men du var söt) Moa och jag ♥

Jag verkar ha en grej för att pussas!

Update: Verkar bli stan för mig och anna, underbaaart!


Hemma ♥

Nu är jag hemma igen efter en underbar helg på Gräsö. Mitt sommarparadis! Vi har grillat på klipporna, solat, badat, varit i Öregrund och bara haft det jättebra.

På söndag drar vi vidare mot Danmark så denna vecka blir det till att träffa alla jag saknar.

En annan grej också ju! Mamma har ju på gått ner massor i vikt genom att äta specialsoppor men nu ska hon äntligen börja äta. Jag har bestämt mig för att haka på henne och också äta den maten. Jag känner att det behövs! Så nu blir jag ultra nyttig. Helt galet! Ska dessutom ut och springa med mamma ikväll. Man kan tro att jag slagit i huvudet...


Gräsö ♥

Åh idag får jag äntligen åka till mitt älskade Gräsö! Jag har verkligen längtat efter det hela sommaren. Öregrund och Gräsö är verkligen sommar för mig. Helt underbart.

Vi ska vara där till på söndag så jag gissar på att bloggen kommer vara rätt död. Mina stackars läsare (för det är ju så många av er) får helt enkelt leva med att jag, Alexandra aka bloggdrottningen, tar en semester! *Märk nu att jag är ironisk, annars blir det jobbigt...*

Så nu borde jag packa och duscha.

Hörs! ♥

Senaste dagarna

Jag ska alldeles strax kila ut till bussen. Idag är det en träff med Angelica som står på schemat! Har inte träffat henne på jättelänge så det ska bli kul.

Dansen på Ön var riktigt rolig! Träffade på massa trevligt folk, dansade lite, satt vid vattnet och snackade med Amina lite, ramlade i buskarna och gjorde illa mig lite. En helt klart lyckad kväll!

Igår blev det en tur till Rullsand med pappa, Ginger (min faster), syrran och Amina. Det var galet varmt men helt underbart! Jag brände nästan rumpan men hann vända på fläsket innan det stektes allt för hårt.

Imorgon sticker jag och föräldrarna iväg och tältar på Gräsö tillsammans med familjen Gustafsson. Det ska bli så roligt! Har saknat Gräsö, var knappt där något alls förra sommaren.

Nej nu ska jag dra på mig ett par skor och sticka iväg!

Hej så länge! ♥


Ön

Jag ska alldeles snart börja locka håret inför kvällens äventyr. Det är Ön som gäller. Har dragit med mig Amina som ska äta middag här med hela familjen och min faster* som kommer på besök. Riktigt kul ska det bli! Det kommer nog bilder på hela kalaset imorgon eller någon dag.




* Ändrat den 24/7 eftersom jag tidigare hade skrivit moster..väldigt underligt!


Underbar

Åh jag har ju en sån underbar vän! Amina du är guld värd! ♥




Hot hot hot

Oj oj oj vad jag är trött nu! Tog med Elvis ut på en promenad i det fina (men varma) vädret. Jag kan säga att både jag och hunden höll på att svimma på vägen hem. Så nu är jag helt död i hela kroppen. Duschade i iskallt vatten men det hjälpte bara en stund för så fort jag klev ur duschen blev jag galet varm igen. Jag är inte den som tackar nej till värme och solsken men detta är väl lite överdrivet?

Idag händer alltså inte mycket. Anna och jag försökte ordna så vi kunde träffas men vi hade inte tillräckligt med tid eftersom damen ska jobba. Så blir nog en fortsatt lugn dag hemma.

Igår var jag som sagt hemma hos Tessan och Roy. Vi kollade så klart på fotbollen. Både jag och Tessan bara skrek när Spanien gjorde mål, så himla underbart! Haha, vi som inte ens brukar kolla på fotboll var helt inne i matchen. Roy blev rätt sur när de vann eftersom han hejade på Holland av någon anledning. Sen kollade vi på Shutter Island. Riktigt bra film, satt och var förvirrad hela filmen i stort sett. Till en början blev jag rätt virrig av slutet men efterhand så klarnade det. Nu tycker jag att det var ett helt underbart slut!

Här kommer lite bilder från helgen dessutom!















Haha, älskar bilden på mamma när hon är i frifall!

Det har defenitivt varit en bra helg!

Nu ska jag leta reda på recept på grillad lax eftersom min faster och Amina kommer hit och äter middag imorgon. Sen bär det av mot ön!








Sammanfattning av helgen

Nu är helgen snart slut och jag sitter hemma hos syrran och Roy. Alldeles strax börjar vm-finalen! Spännande, vi har till och med radat upp med chips, dipp och dricka. Busigt!

Gårdagen var underbar! Vi grillade, spelade både hockeyspels- och kubbturnering, fotbollsmatcher spelades också. Några paddlade kanot och fiskade.

Idag hoppade mamma ut från ett flygplan från 4000 meters höjd. Modigt måste jag erkänna! Hon var helt hög efteråt, haha mycket förståeligt!

Nu måste jag gå så jag inte missar något.


The big day

Idag smäller det! Kubb och hockeyspel så det bara ryker om det. Pappa har gått in i det så mycket att han till och med tagit ut VM-reglerna för kubb! Haha, söta pappa! Jag visste inte ens att det gick att komma till VM i kubb...man lär sig något nytt varje dag helt enkelt.

Nu ska jag och mamma kila ner och handla maten till kvällen. Mums! Jag kommer bli fet, and I löööv it!


Hittade en bild på mig från sommaren 2007. Jag är mållös. Vilken PANGBRUD!


Lugn kväll

Det blev en lugn kväll hemma hos Johanna med lite trevligt folk. Kände mig som en gammal tant som blev trött alldeles för fort. Har dessutom konfirmerat mitt påstående om att jag är skitdålig på kubb! Awesome. Det var en precis lagom kväll för lill-tanten Alexandra. Vi spelade som sagt kubb och sen spelade vi poker också. Kan inte direkt säga att jag var asbra på det heller... Vad är jag bra på egentligen!?

Ser i alla fall fram emot imorgon nu. Ska bli så himla mysigt och VARMT ska det bli! Ska passa på att använda nya klänningen. Enda grejen är att jag måste leta reda på ett par vita mormors-trosor eftersom den är aningen genomskinlig. Jobbigt! Jag har dessutom ett starkt begär av att åka till Rullsand och bada. Pappa har ju semester nu så kanske kan lura med honom någon dag snart.

På söndag dessutom så ska min kära mor hoppa fallskärm. (Självmords benägen?) Jag kommer ju få panik! Om mamma är nervös kommer jag garanterat vara MINST hälften så nervös som hon och hon kommer ju garanterat vara rätt nervös! Hua, förstår inte hur hon vågar! Men lite stolt är jag allt som har en sån häftig mamma. ♥

Nu ska jag leka runt på internet ett litet tag till, imorgon ska man ju upp och baka så bör få lite sömn.

Ha det bra! ♥


Grillkvällar

Sitter här och mumsar i mig en baugette med persiljesmör på och lite te. Yum yum!

Så var det fredag igen! Förra fredagen var jag in på bio med syrran och såg Eclipse...Så vad ska man göra den här fredagen? Jag hoppas fortfarande på min grillkväll vid bergstäckten. Det skulle vara helt underbart ju. Med lite musik, roligt folk+massa annat! Ååh, om jag inte får göra det ikväll ska jag FAN se till att det blir av någon gång inom en nära framtid!

Imorgon är det grillkväll här hemma som gäller. Det ska så klart också bli kul! Vi ska spela kubb, badminton och ha hockeyspelsturnering. Mina föräldrar är konstiga på det viset (men på ett bra sätt ♥) att de alltid ska ordna massa träffar med massa folk och massa mat. Det är familjen Melbergs grej liksom! Sen kan det också ha och göra med att vi faktiskt får plats med alla både på tomten och i huset så jag gissar på att det är därför vi är här jämt. Men hursomhelst ska det bli riktigt kul! Enda grejen är att det kommer nästan enbart par. Och nu snackar jag inte om par som är gifta, oh no. Nu snackar jag om barnens pojkvänner som också hänger med. De enda singlarna kommer vara jag (så klart...), Micke, Jocke och någon till kille som jag inte vet namnet på. Killarna är dessutom äldre och way of limits för Roys flickväns lillasyster. Tror nästan Roy skulle kicka skiten ur dem om de rörde mig....Så neeej det finns ingen risk att hitta ragg där heller. Trots allt det så ska jag ha riktigt mysigt och sen får jag väl spöa alla i kubb eller något för att höja min självkänsla en aning! Haha


Amina den fina...eller? Hihi var tvungen att lägga upp denna söta bild!


Hej då! ♥ 


Bilder säger mer än tusen ord ♥
















Ledsen för kvaliteten men det är mobilbilder. Man har ju hunnit med en del på dessa månader. Sista bilden är på inköpen jag gjort på senaste tiden. Suddig som fan men men!





 

 


Massa snack bara

Okej, jag erkänner. Jag gick inte och la mig. Naughty me!

Istället satt jag och tittade på massa gamla bilder från förra året. Vad mycket som har hänt sen dess! Hela grejen med Emil, alla roliga stunder med de underbart galna tjejerna, kompisar som man glidit ifrån, bråk mellan massa folk... Nu när jag tänker efter så har det mest bara varit skit på sistonde. Tjejgänget känns splittrat (även om vi samlas då och då). Man går runt som på nålar för att det inte ska explodera. Nu vet inte jag hur alla andra känner men så känns det för mig. Allmänt kaos bara. Lite tråkigt eftersom vi hade en sån bra grej. Haha, det låter som om det var ett förhållande! Men kul var det. Jag saknar det verkligen!

Skitschema

Jag tog just en titt på mitt fina schema till hösten. Jag kommer dö. Jag kommer dö, dö, dö!

Börjar 8.35 VARJE morgon. Går till halv fem, fem varje dag i stort sett. Har DESSUTOM feta håltimmar mitt i allting som bara förstör. Håltimmar som är ungefär 2 timmar långa. BAAAJS! Det är allt jag har att säga om det.


Godnatt!

Edit: Kollade en gång till. Har en sovmorgon men den försvinner lagom till vintern när det blir så där mysigt mörkt. Yummy!

Besviken

Nej, nu blir jag sur! Föräldrarna har ju köpt ny dator och jag hade lite tråkigt här hemma så tänkte installera ett spel som låg och skräpade här hemma. Men först var jag tvungen att ha administratörlösen för att kunna överhuvudtaget installera, sen när pappa faktiskt skrivit in det så FUNKAR inte ens skiten.

Hela den här dagen har bara varit en rad av besvikelser....

Nu ska jag kolla på Sex and the city och deppa.

Bye ♥

Oh no!

Oh my...jag sitter här i chock just nu! Såg någon sida på facebook om Barney Stinson från How I met your mother. Jag har alltid varit lite småkär i honom, han är ju grym! Så jag tänkte vara lite duktig och kolla upp hans riktiga namn. Bara för att få veta lite mer liksom...men det jag fick reda på var INTE okej! Han är gay, G-A-Y! Jag tror jag just dog lite inombords. Han som är så sööt! Crap, crap, crap.

Fick min sallad till slut i alla fall! Tog bussen ner till Tierp, köpte en sallad och tog bussen hem igen. Mycket livsnödvändigt kände jag. Nu ska jag fundera på om jag ska dra in till Gävle med någon ikväll eller om jag ska stanna hemma...hm...

Hej då! ♥


Fint väder, trött tjej

Det är jättefint och jättevarmt ute. Och här sitter jag...satan i gatan vad dumt! Ska nog ut och sola senare. Fast jag måste erkänna att ligga och pressa på det viset inte är min grej! Jag får alltid panik när det blir för varmt. Haha, illa! I alla fall när det gäller ansiktet.

Idag...ja, vad händer idag? Jag känner mig trött och seg. Tror jag håller på att bli förkyld för min hals känns lite jobbigt tjock. Jag funderar på att ta bussen ner till Tierp och handla lite. Lunch, bland annat. Men får se hur det blir med det. Jag är ju rätt less på att äta kyckling, nuggets, hamburgare eller fisk. Skulle vilja ha en sallad! Åh, en cupido sallad! ♥  Nom nom.

Nej, nu ska jag rycka upp mig lite.

Hörs! ♥

Nattbloggning

Hallå!

Nu är man hemma och har varit hemma i några timmar. Jag var ju som sagt iväg till Valbo. Där införskaffade Johanna en jäkla massa ringar och en urläcker klänning, rawr! Själv körde jag lite lugnare och köpte bara en klänning och nagellack på HM. En vit sommrig klänning. Ska fixa en bild på alla saker jag köpt snart. Tror jag har fått någon slags fetisch för klänningar. Vi höll dessutom på att få en klännings-orgasm inne på Fifth...någonting som jag inte minns nu. GUD så fina klänningar! Något dyra men riiiktigt snygga. Ryser. Yum.

Nu ska jag sova gissar jag på. Scrubs visas ju på tvn och det är snart slut så då blir det sängen.

Nattinatti! ♥


Destination: Valbo

Det blir garanterat ingen grillkväll ikväll. Satans väder säger jag bara! Istället ska jag hänga med Johanna till Valbo där hon kommer spendera pengar medan jag tittar på. (Yeah right, som om jag någonsin kommer kunna låta bli att handla...)

Har precis kommit ur duschen så borde gå och föna mitt stackars hår.

Valbo here I come!


Vänder på dygnet

Grått och trist ute idag. Attans! Jag, Anna och Johanna tänkte ju mysgrilla vid bergstäckten ikväll!

Jag vaknade för inte så länge sen. På senaste tiden har jag verkligen vänt på dygnet! Jag går och lägger mig två, halv tre sen sover jag till ett. Inte bra, inte bra!

Så...idag blir det nog en Alexandra som är fastvuxen vid datorn. Yummy! Jag vill installera något kul spel på datorn så jag har något att göra men det går typ inte! Jag blir toookig!!

Ska väl försöka en stund till sen måste jag äta något. Fick just en sån otrolig craving for tea...hm...

RR

Så här känner jag mig idag.





Bye ♥


Dagens händelser

Jag borde egentligen sova just nu men men, vad kan man göra? 

Sen jag sist skrev har jag hunnit med att ta en tur till bergstäckten med Anna och Johanna. Det var mycket trevligt! Efter att blivit smått irriterad på att vår plats blivit invaderad av grillande killar så drog Anna hem till sig medan jag och Johanna åkte hem till henne och käkade lite. Sen tog vi en tur till, den här gången till crossbanan (där jag faktiskt aldrig varit) för att hälsa på hennes lover, Kevin. Martin och Micke var också där. Det var dammigt är väl i stort sett det jag kan säga om det. Kände mig lite som när man var yngre och satt och kollade på när grabbarna spelade fotboll eller pingis. Hihi, lite kul att få sånna flashbacks!

Btw, här kommer lite bilder från sommaren:








Midsommar, jag och Tessan (syrran)





En utflykt till Öregrund med föräldrarna

Jag hade tänkt lägga upp massa bilder men jag går nog och lägger mig. (Haha, jag är sån komiker så här på kvällskvisten...nattkvisten.)

Godnatt! ♥


Blond+lugg = Alec?



Jag har ju länge funderat på att klippa lugg och det var nära där ett tag men ska jag våga? Det är ju trots allt så himla skönt att bara kunna låta håret hänga. Inte behöva jobba så mycket med det jämt. Fast det är ju tråkigt också. En sak är säker i alla fall, när jag har pengar (okej, jag har pengar nu men när jag inte behöver dem till massa annat) ska jag färga håret åtminstonde. Saknar min vanliga hårfärg faktiskt. Enda jobbiga är ju att det är en sån jävla process att komma dit. Blondering, färgning och slingor. Det sliter ju en aning. Hm... Detta tåls att tänka på!

Nu ska jag äta lunch sen ska jag försöka organisera något till ikväll!

I give up

Nu har jag gett upp! Jag orkar inte sitta och pilla med massa koder hit och dit så jag laddade ner en gratis design. Visst är den fin? ;)

Allt är så svårt

Bloggdesignen går inge vidare. Har INGEN inspiration ju! Dessutom måste jag ju få in lite bilder här. Kanska bör införskaffa en kamera?

Hursomhelst, idag skulle jag och moa egentligen till Rullsand men hon jobbade så länge och jag försov mig (klantskalle) så det blev inget. Nu ångrar jag mig BIG time! Det är ju underbart väder och så där lagom varmt med lite skön vind. Åh bajs också!

Till kvällen vill jag dessutom grilla! Speciellt på ett par mysiga klippor med lite härligt folk. Enda grejen är ju att för att ta sig till ett par klippor behöver man körkort. Om man inte tar bussen till Öregrund men vet inte om jag orkar. Crap, att allt ska vara så svårt!

Leker lite

Min blogg är för tillfället under ombyggnad!

Brainstorming

Gårdagen var underbar! Enda sorgliga var att tiden gick alldeles för fort och vi var på stranden rätt sent. Det beslutades av mig att jag inte skulle med till moster så jag och amina släpptes av i Gävle där vi sökte upp en kiosk för att införskaffa oss en trevlig liten vattenpipa. (Okej, Amina köpte vattenpipa. Jag tittade på.) Sen for vi vidare mot Tierp och Fors. Väl hemma dukade vi upp alla härligheter och bara njöt av kvällen!

Idag är vi lite stela eftersom vi satt där ute till kvart över två och bara filosoferade. Det var riktigt mysigt i alla fall!

Idag vet jag inte vad som gäller. Ska väl se när Amina drar och sen sätta mig ner och brainstorma. Jag vill bada men vart? Med vem? Och hur?


Tråkigt inlägg i en tråkig blogg

Fy vad min blogg är tråkig. Jag måste anstränga mig lite mer känner jag... På slutet har jag jag enbart mobilbloggat eftersom det varit enklast så med tanka på att vår dator var seeeeeeeeeeeeg som en snigel, om inte värre. Men nu sitter jag här och skriver på ett alldeles nytt tangentbord och surfar runt med en hastighet som en fågel!.....Eh, typ.

Ska försöka göra om bloggen och göra den lite ljusare, lite finare och lite bättre. MEN! Inte idag, för idag ska jag och föräldrarna+lilla Amina iväg till Bremmen eller Rullsand. Awesome! Efter det blir det middag hos moster vilket ska bli kul men jag känner mig lite rastlös inför det eftersom jag verkligen ville sätta mig och röka vatten pipa med Amina ikväll! Bajs... Men men, det kommer väl fler gånger! Om jag inte ser till och gör det efter middagen...hm....

Nu ska jag fixa håret i någon badvänlig frisyr, hitta strandkläder, packa strandväskan and so on. Åh, det bara pirrar i fingrarna av att skriva det! Jag vill baaadaaaa!

*WROOOOOM* Hej då!

Survivor

Tro det eller ej, men jag överlevde tandläkarbesöket! Senaste två dygnen har varit helknasiga (men på ett bra sätt)! På vägen hem från tandläkaren ringde jag amina och vi bestämde oss för att sätta oss på hällarna i Söderfors och bara vara. Så sagt och gjort åkte jag hem, tog mitt pick och pack och stack till Söderfors. På kvällen/natten kollade vi på "Dear John". SÅ gullig film. Jag grät som en äkta vekling. Eftersom amina skulle jobba var vi tvungna att ta bussen kvart över sju. Inte mysigt! Jag fick dessutom inte en blund eftersom amina låg och sparkade på mig. (Amina don't get me wrong, jag älskar dig men du var ett pain in the ass!) Jag tog bussen hem till mig och somnade på soffan där jag sov till tre nästan! Ikväll var det mat och bio som gällde med syrran. Vi såg så klart eclipse! Riktigt bra film, mer action i den än de andra två. Nu ligger jag i min sköna säng och ska sova. Imorgon är det bad som gäller i Rullsand med familjen och Amina. Efter det ska jag och föräldrarna till min moster på middag. Får se vart man tar vägen sen! Godnatt nu då!

The dentist from hell

Idag är det tandläkarbesök som gäller. Jag gillar det INTE! Hatar när de petar och gräver i tandköttet, jag har så galet ont efteråt! Jag har bara haft ett hål men däremot är mitt tandkött väldigt känsligt. För att göra saken ännu värre så har jag slarvat med att borsta om kvällarna eftersom jag kommit hem sent och bara stupat i säng... Så nu fruktar jag de där verktygen och de gummiklädda händerna som ska peta och grejer i min mun!! Alla andra i familjen är ute och roar sig i valbo vilket gör att jag känner mig ännu mer olycklig. (Ja jag klagar bara idag, det är en dålig dag!) Nu ska jag njuta av de sista femtio minutrarna innan jag måste åka...