Schleeten

Seeeg brud som bloggar. Jag har nog aldrig festat så här mycket i hela mitt liv under en och en halv vecka! Ikväll är det pubrundan dessutom vilket jag har hört är helt galet. Men blir nog kul, har ju fram till halv fem idag att piggna på mig.
Igår var det föreningsbrännboll och jag var så klart sjuk som vanligt men blev övertalad att hänga på ändå. Tanken var ju att jag skulle sitta i lugn och ro på sidan om och titta på men neej då! Då kommer Calle och DRAR upp mig och kastar in mig i laget. Så jag hade inget annat val än att spela. Vi vann i alla fall första omgången men förlorade andra. Efter detta drog vi till studentpuben där vi käkade ett helt gäng. Sen var ju planen att festa loss på kåren men när vi kommer dit visar det sig att det är ett slags evenemang där och att de skulle stänga efter en halvtimme. Jag var trött som satan och ville helst bara hem och sova så det gjorde nästan inget. Enda jobbiga var att gå heela vägen tillbaka! Så igår somnade vi nog runt ett kan jag tänka mig och jag vaknade imorse av att grabbarna skulle dra iväg vilket var runt en timme sen. Så jag har fått lite sömn i alla fall!
Nu ska jag vila och försöka att inte hosta upp mina lungor...
(Bilderna är hämtade från Nikolina Dahls facebook)
Översta bilden visar Anna i min klass på Garden Partyt i lördags!
Ha det gött!

Bakisdag och relax

Hej hej hej! Jag lever men är sjuk som satan. Har haft en helt galen första vecka i Kalmar. Jag är kär i den här staden! Alla goa människor, helt sinnes. Jag stormtrivs, förutom det faktum att jag inte har en egen lägenhet så jag kastas mellan faddrarnas soffor. Men på torsdag kommer mamma och pappa ner med alla grejerna så får jag äntligen flytta in! Det ska bli rätt skönt faktiskt. Har knappt haft en sekund ensam sen jag kom hit så behöver vara lite själv. Har lagt upp bilder från veckan som gått på facebook, lättare så eftersom det tar en jäkla tid här på bloggen... Så kika in där istället!
Veckan som kommer bjuder bland annat på min första föreläsning här i Kalmar och pubrunda med våra kära faddrar och föreningen SPIIK. Så nu gäller det att jag blir frisk här! Kan sammanfatta allt jag varit med om genom att säga att min klass är härlig, mina faddrar är för goa och Kalmar är vackrare än jag anat!
Några av brudarna i klassen!

Slutspurten

Sitter här med en packad väska och ska alldeles strax åka ner till Tierp för att ta tåget till Stockholm, helt galet! Mitt rum är i en enda röra men jag tror det viktigaste är med. Har jag glömt något kan bara föräldrarna ta med det när de kommer ner.
Jag kommer sakna mitt rum och min älskade vovve som alltid sovit i min säng. Det kommer bli tomt utan den lilla skrutten som värmer om nätterna.
Nej, nu måste jag fixa till mig så vi kan dra sen.
Hörs väl igen när jag är i Kalmar, uj uj uj!
Ha det bra!

Packning

Jag har fullt upp med att packa ner mitt liv i kartonger som dessa! Vem hade kunnat ana att jag hade så mycket skit?

Regnet det bara öser ner

Hallå hallå! Idag gäller det, idag ska hela mitt liv packas ner i lådor så mamma och pappa kan köra ner dem till mig om två veckor. Det ska bli skönt att till slut få börja på riktigt i Kalmar eller vad man ska säga. Självklart kommer nollningen vara galet kul men det känns inte som att det börjar på riktigt förrän jag flyttat in på den gata där jag ska bo i tre års tid.
För att göra den här dagen ännu gråare så öser verkligen regnet ner. Hade tänkt gå ut med skrutten min men nu känns det inte direkt lockande. Jag har ingen energi alls nuförtiden. Tror all min energi går åt att hålla min hjärna arbetandes med alla dessa tankar. Det är verkligen utmattande!
Ikväll kommer Tessan och Roy hit och ska äta med oss. En slags avskedsmiddag kan man ju säga. Det är så overkligt, jag  vet att jag sagt det förr men så är det bara! Jag kan inte förstå att jag ska flytta. Lilla jag ska klara mig själv! Jag kommer ju troligen aldrig flytta tillbaka till det här huset. Oj, oj, oj vad jag kommer sakna det. Det här huset är underbart. Jag kommer nog alltid känna mig hemma här, oavsett vart jag befinner mig i livet.
Nu ska jag rensa i min garderob som är fylld av 15 år av mitt liv. Lovely...
Ha en härlig lördag! (Trots regnet...)

Tack

Snart är jag där. Snart ska jag börja ett helt nytt liv i en helt ny stad. Jag kan inte förstå hur tiden kan ha gått så fort? Det känns som igår när jag hängde längs busslingan vid Aspen i väntan på att få åka hem eller när jag gick till Storken med mina nyblivna klasskamrater under mitt första år på GUC. Jag har pratat och drömt mig bort till den dagen när jag till slut skulle flytta hemifrån och börja ett eget liv, börja stå på mina egna ben. Nu är den dagen snart här och jag kan inte förstå att jag ska lämna allting bakom mig. Tusen tankar snurrar i mitt huvud. Känslorna blandas som i en mixer och jag får ingen ordning på dem! Nyfikenhet, rädsla, glädje, oro, sorg, lycka är bara en bråkdel av det jag känner på en och samma gång. Jag kommer sakna allt här hemma. Människorna, miljön och känslan. Det finns så otroligt många jag skulle vilja sätta mig ner och bara förklara hur mycket jag kommer sakna dem men tiden räcker inte till. Jag tror dessutom att jag inte kommer kunna få fram orden. Jag skrattar och gråter i en enda röra, man kan ju lätt säga att jag är ett känslomässigt vrak för tillfället, haha! Jag har så många otroliga minnen här och även en del dåliga men det är ju en del av den jag är. Tacksamheten för det liv jag haft här är stor. Jag har träffat så många underbara personer som har fyllt mitt liv med glädje, det är oförglömligt. Jag vet att jag kommer träffa en hel del nya människor som även dem kommer att ha en stor inverkan i mitt liv men samtidigt är det ju allting jag varit med om och allting jag känt här som har format mig till den jag är idag. Mina föräldrar har varit underbara, hela min familj är ju fantastisk! Känner bara att jag måste tacka alla. Tack för att ni funnits där för mig. Det känns tryggt ändå att veta att jag alltid har ett ställe att återvända till. Även om jag klagat och drömt mig bort ifrån Tierp så är det trots allt hemma för mig. Jag är kanske inte redo att lämna allt men blir man någonsin det? Jag kan inte fått en bättre start i livet än så här!
Nu ska jag kolla på SATC sen ska jag försöka stänga av min stackars hjärna och se till att få lite sömn. Imorgon kommer jag ha en hel del packning att göra.
(Hade jag kunnat hade jag lagt upp bilder på alla underbara!)
Godnatt!

Yesterday

Gårdagen var helt galen! Det var jättekul att äntligen få dansa loss och få ur mig lite frustration, haha. Var helt död när vi nådde lägenheten. Sov på soffan men hade lika gärna kunnat somnat på golvet kändes det som.

Syrran lagar mat för tillfället och snart ska jag nog möta upp Emma och snacka lite. Jag har ju bra underbara vänner!

Ha en fin fredag!

Krogen med syrran

Har hoppat i partykläderna och fixat håret. Sminket får göras hemma hos Tessan för vi måste åka dit så hon får i sig något att äta, haha! Tanken var ju att Linnéa skulle med men stackarn blev sjuk så ikväll är det bara jag och syrran. Det ska bli riktigt kul att få dansa loss, trots brist på pengar...
Nu måste jag dra!
Ha en bra kväll!

Torsdag 18 augusti

Godmorgon! Eller vad man nu säger när klockan närmar sig tolv...
Idag har jag inte mycket planerat förutom utgången senare ikväll. Borde egentligen rensa igenom min garderob och packa alla kläder och grejer men jag orkar bara inte! Det är för mycket som händer på en gång just nu. Det driver mig till vansinne!
Nu ska jag hälla i mig kaffe som vanligt och försöka lista ut vad jag ska ha på mig ikväll.
Ha en fin torsdag!

Nattbloggning

Hemma igen efter en påfrestande dag. Det hela kändes bättre än vad jag förväntat mig, trodde jag skulle bryta ihop helt. Men Kalle är ju en sån underbar person och trots att jag nu är singel så kommer vi garanterat hålla kontakten. Vill inte mista honom, han är en på miljonen! Så nu känner jag mig nästan redo att flytta och börja ett "nytt" liv i Kalmar.
När jag kom hem övertalade jag min kära syster att komma över och kolla på film med mig! Jag har ju redan sett SATC 2 men hon ville så gärna se den så det fick helt enkelt bli så. Huvudvärken har inte gett med sig ännu men hoppas verkligen den gör det tills imorgon för då är det utgång som gäller i Gävle! Ska bli galet kul, har inte varit ut ordentligt på väldigt länge. Tessan hänger med, vi blev inbjudna av Linnéa som är en nära vän till familjen och oss båda. Jag behöver verkligen tänka på något annat än flytten!
Nu ska jag låta mitt stackars onda lilla huvud vila.
Nattinatt!

Mot Gävle

Om tio minuter tar jag bussen ner till Tierp för att sen ta tåget till Gävle. Jag har en fruktansvärd huvudvärk och jag är stel i heeela kroppen, håller på att bli tokig. Kanske är för att jag spänner mig så mycket just nu. Nerverna hjälper ju inte direkt om man säger så...
Nu ska jag skynda mig att plocka ihop det sista. Ha en bra kväll!

Ofattbart

Usch, jag mår skit! Har ont i hela kroppen. Undra om jag sovit dåligt eller någonting? Hursomhelst ska jag ju in till Gävle och käka med Kalle idag. Det ska självklart bli kul att träffa honom men omständigheterna är ju lite knasiga. Jag vet inte hur det kommer kännas. Om jag kommer vara glad trots allt annat eller om jag kommer deppa ihop totalt? Det blir nog bra vilket som, det är trots allt Kalle!
Från en grej till en helt annan. Igår åkte kilklackarna fram. Dels för att jag ska tvätta mina tidigare vita converse och dels för att (jag vet, det smärtar att erkänna det...) hösten är här! Tur att man har lite fina skor som kan få en på bättre tankar. Jag gillar hösten med alla löv och den där mysiga känslan. Men jag hatar kylan och det faktum att vintern kommer efter hösten... Förhoppningsvis går den här vintern fort som satan! Troligen eftersom jag har en helt ny stad att upptäcka.
Igår bokade jag bussbiljetten som ska ta mig till Kalmar. Wictor som jag ska bo hos kommer och möter mig. Jag åker 14.05 från Stockholm och kommer fram 20.30! Lååång resa men det är det värt. Jag får helt enkelt ladda upp med böcker, filmer, musik och massa gott så borde jag överleva. Det är helt ofattbart att det snart är dags. Det här har jag pratat om och tänkt på i flera år. Jag trodde kanske inte att jag skulle hamna i just Kalmar men ändå hela grejen med att flytta! Det är helt galet. Var hos Johanna och bara var igår. Sa hejdå också. Det går inte att förstå att jag inte kommer få möta mina underbara vänner förrän i oktober när jag kommer hem nästa gång... tror jag har sagt det förr men thank god för telefoner!
Nu bör jag laga mat och sen duscha om jag ska hinna allting. Ser förjävlig ut just nu vilket jag bör ändra på om jag ska ut bland folk, haha.
Ha det!

Tisdag

Usch vad jag är trött! Förstår inte, har ingen enerig alls. Men! Idag ska jag träffa Johanna så då hittar jag nog lite energi, haha!
Imorgon ska jag ut och äta med Kalle. Vet inte om jag ser fram emot det eller inte. Det känns bara jobbigt just nu.
Nu behöver jag kaffe!

Känslig

Klockan är tio över tio och det är snart dags för mig att krypa ner i min mysiga lilla säng med en bra film! Dagen blev inte som planerat. Jag överlevde tandläkarbesöket med hjälp av Emma så stoort tack ska hon ha, min lilla vardagshjälte! Hatar när de pillar runt och petar i mitt tandkött. Det gör ju ONT. Jag är kanske känslig men det är i alla fall inte mysigt...
Skulle träffa Anna men den knasbollen somnade, haha! Men men, jag ska ju bara flytta, inte försvinna från jordens yta så det kommer ju fler tillfällen. Kommer sakna alla underbara människor här hemma. Alla mina fina vänner som alltid lyckas få mig att se klart! Tur för mig att det finns en liten härlig uppfinning som heter telefon.
Jag har tänt ljus och stängt in mig på mitt rum. Så nu fattas bara en mysig film så mår jag prima!
Godnatt!

Tandläkaren

Måndag och min sista vecka hemma! Tiden går så fort, kan inte fatta att skolan börjar snart. Sommaren är i stort sett över och nu kommer hösten. Jag gillar faktiskt hösten. Åtminstone början av hösten när det inte är för rått ute och det är så vackert ute. Snackade lite med Tessan och Roy om när jag skulle komma hem igen nästa gång. Det borde ju bli till min födelsedag där i början av oktober så det är ju inte så länge jag är ifrån alla. Det har fortfarande inte slagit mig att jag ska flytta härifrån. Jag ska inte bo i det här huset längre... Knasigt.
Idag är det först tandläkaren som gäller sen ska jag försöka få tag på Anna och höra med henne vilken tid vi ska ses. Imorgon har jag en träff med Johanna! Sen är det dags att dra till Storvik en sista gång innan jag reser. Jag vill nästan inte åka. Inte för att jag inte vill träffa Kalle utan mera för att jag vet hur jobbigt det kommer kännas att åka därifrån. Usch.. Men nog om det! Nu ska jag slänga i mig en macka till sen bär det av till tandläkaren. Blä för det!
Ha en bra dag!

Moodswings

Seg idag! Det var himla kul igår, även om jag blev lite upprörd där en stund. Jag har humörsvängningar konstant nu. Är så less på att inte kunna vara glad jämt. Alltid är det något som får mig att tänka till. Tänka är farligt, jag blir bara ledsen om jag tänker haha.
Kom i säng runt fem igår tror jag. Helt galet att alla var uppe så länge! Men kul var det så det är värt att vara lite lugn idag. Har ätit brunch med min familj+Roy och våra engelska gäster. Dem planerar att åka ut och fika eller något men jag vet inte om jag ska med eller om jag ska bädda ner mig i sängen och kolla på Shrek. Haha, roligt liv men det är bara sån dag idag!
Nu ska jag nog vara lite social igen, kanske hälla i mig mer kaffe till och med.
Ha det gött!

Förberedelser

Jag har hjälpt pappa resa partytälten på gräsmattan hela dagen. Det blåser så det har varit KAOS. Nu ska jag kratta bort massa gammalt gräs så vi kan ställa ut borden. Jippi... Tur att det är värt det. Jag känner att just nu mår jag riktigt bra, trots att jag svettas som en gris och ser ut som ett äckel. Jag älskar förväntningarna man har innan något händer. Det som ska fixas nu är att duka upp allt och få upp månar och ljus. Underbart! För en kväll ska jag glömma allt annat kaos och bara njuuuta.
Awesome.

Full fart

Hinner knappt skriva för jag måste hjälpa mamma och pappa med ALLT. Tror de har mig till allt skitgöra de inte vill göra... Men, men! Snart är det kväller och då vankas god mat och fest!
Ha det fint!

Oundvikligt

Åh, jag orkar snart inte mer! Jag vill bara spola fram tiden två månader, kanske tre. Så långt som det behövs för att jag inte ska må som skit. Försöker koncentrera mig på annat men hela tiden slinker den där tanken in. Blir tokig på mig själv. Jag försöker verkligen tänka realistiskt över det hela men det gör bara ont. Orkar inte mer men vad har jag för val? Det är ju oundvikligt.

Kårleg och pizza

Har precis skickat iväg ett meddelande om avgångar för den buss jag ska ta ner till Kalmar nästa söndag till min blivande rumskamrat, haha! Det är så spännande alltihopa! Såg mitt schema inför första veckan där nere och jag säger bara OJ HJÄLP! Helt sjukt vad man kommer festa. Få se om den här Wictor ska vara med på allt sånt där och får se om jag måste haka på allt. Men saaaatan vad kul det ska bli
Ikväll är det matlagning och bak med mamma som gäller och pizza+mys framför tvn. Imorgon är det ju den efterlängtade kräftskivan. Det är så otroligt tråkigt att Kalle inte kan vara med. Ville verkligen ha honom med mig! Sen i veckan gäller det att packa ner hela mitt liv i små lådor och dessutom hinna med att träffa alla underbara människor jag lämnar kvar här. Ofattbart. Ska träffa Kalle på onsdag för sen drar han upp till Umeå för att kolla in stan. Man tycker ju han kunnat vänta med det tills en vecka då det inte är min sista vecka hemma men det är kanske bara jag... Hursomhelst är det troligen det enda jag har bestämt. Men det kommer väl en hel del. Usch, ser inte framemot allt kaos. Speciellt inte rota igenom min gamla garderob med massa skit som jag proppat in där sen vi flyttade hit.
Nu ska jag dricka mitt kaffe och sen hjälpa mamma. Fick dessutom mitt kårleg idag! Nu du kan jag minsann snart räknas som riktig student. Awesome!
Bye!

14:18

Hejsan hej!
Har precis kollat klart på två avsnitt av SATC och jag är så fast! Ä-ä-ä-älskar den serien. Är inne på säsong tre nu av sex. Det kommer kännas så tragiskt när det tar slut, dels för att jag kollat igenom sex säsonger och dels för att det inte finns nå mer efter det. Haha, vilka problem man har!
Alldeles strax ska jag fixa lite nudlar till lunch och sen ta ut Elvis. Planen för dagen är att hjälpa till här hemma så mycket som möjligt. Mamma har tusen olika recept som ska göras så lär nog haka på lite på den fronten.
Nu: Nudlar!

Can't wait

Vart tar tiden vägen!? Klockan är redan halv tio ju! Har inte hunnit med allt jag tänkt mig ju. Hade planerat att rensa i min garderob där jag har en massa skräp men följde med mamma för att hjälpa henne att handla all mat inför helgen sen var jag tvungen att packa upp allt (det är helt sjukt hur mycket mat vi har hemma nu!) och laga mat. Så tiden bara rann iväg! Nu ska jag ta tag i hallen så den blir fin också. Vilket roligt liv jag har, haha! Men snart är det över och då är det bara fest, fest, fest som gäller. Can't wait!

Foolish

Jag är ju bra naiv.

11 augusti

Helgen närmar sig och jag ska hinna städa en del idag med men idag mår jag betydligt bättre så det är ju skönt! Mitt rum är inte färdigt ännu, tänkte ju plocka undan allt igår men efter att försökt insåg jag att jag var alldeles för matt. Det värsta jag vet är att må illa! Många som känner mig vet om min fobi för att spy eller ens vara i närheten av någon som mår illa. Visst, ingen gillar att spy men jag flyr fältet om någon ens hintar om att de mår illa!
Men som sagt mår jag bättre idag så jag ska alldeles strax köra igång igen med lite musik så jag orkar hela dagen. Kaffe är också nödvändigt!
Annars då? Jo, jag har snart bara en vecka kvar här hemma. Helt overkligt! Jag kommer nog inte fatta det förrän jag står där på stationen i Kalmar med min packning och letar efter den här Wictor jag ska bo hos. Min mamma och pappa verkar heller inte riktigt ha förstått att jag flyttar. Men lika bra är väl det! Har jag tur hinner jag inte fatta alls innan jag känner mig som hemma där nere.
Nej, nu vankas det kaffe!
Ha en fin dag!

Summer of ´69

Städningen går långsamt framåt. Tog en paus och pratade med mamma om allt som flytten innebär. Tur att man har en sån bra mamma! Nu är jag mest seg och kallsvettas, tror det är illamåendet som ställer till det igen. Inte direkt roligt... Ska lägga upp lite bilder på facebook från festen som var förra fredagen. Orkar inte lägga in dem här ännu, det tar för mycket tid! Kommer nog någon dag här när jag har tråkigt.
Nu ska jag lägga upp bilderna och plocka undan det sista. Får torka och dammsuga imorgon istället för ikväll (läs inatt) kommer jag nog inte orka.

Städning på g

Har mått skit hela dagen! Nu ska har jag vilat en stund och ska klunka i mig kaffe. Sen ska jag banne mig få ordning här!! Är förbannad och less (ingen speciell anledning faktiskt, mest en sån dag) så ska försöka använda den ilskan till att vara lite produktiv.
Hör av mig igen när allt är finare och jag känner mig smått gladare.

Bad day

Vilket tråkväder det är! Har noll energi när det är så här grått ute. Mår smått illa idag dessutom, har gjort det sen jag vaknade. Dessutom måste jag städa idag. Herregud, skjut mig! Det är en riktig dålig dag idag känner jag... Hade hellre gått på bio eller shoppat idag men på grund av brist på pengar funkar inte riktigt den idén i praktiken.
Nu ska jag sova en stund, försöka få i mig middagen och sen blir det till att ta tag i städningen i mitt rum. Yey!
Ha det fint!

No regrets

Har legat och kollat igenom massa gamla inlägg ett tag nu. Man har ju hunnit med en hel del!
En av anledningarna till att jag sitter och har små återblickar i mitt liv är att jag inte kan somna vilket i sin tur beror på att jag tänker för mycket på saker och ting. Som vanligt. Har en dum liten ovana att överanalysera allt jag och alla i min närhet gör. Det senaste "favorit"-ämnet är flytten till Kalmar. Jag tänker på alla bekanta man troligen kommer tappa kontakten med men även de lite närmare... Ett otroligt bra exempel är Kalle. Den mannen knockade omkull mig (bildligt talat nu hörrni!) totalt första kvällen. Efter första smset var jag såld. Jag höll på att bli galen när vi spenderade två veckor ifrån varandra. Nu ska vi bo i varsin ände av Sverige. Det är 1009 kilometer mellan Kalmar och Umeå. Ärligt talat vet jag inte hur det här slutar. Jag gillar att läsa om hur det hela började men jag vet inte hur mycket jag kommer gilla resten av sagan. Försöker vara realistisk men det är svårt när man är kär.
Nu ska jag låta mitt stackars huvud vila. Har i alla fall avreagerat mig lite här. Låter som om jag håller på att deppa ihop vilket inte är fallet. Det kommer bli underbart att flytta till Kalmar och jag ångrar ingenting!
Godnatt!

9 augusti

Vilken otroligt slapp dag jag har haft! Har knappt gjort något vettigt alls men det känns väldigt skönt och avslappnande. Snart kommer pappa hem så då blir det väl lite mer fart i huset. Mamma kommer hem runt sex så då blir det väl kaos och städning så tror jag ska njuta tills dess. Längtar otroligt mycket till helgen! Tycker alltid det är lika mysigt att ha middagar här hemma med massa folk. Jag har ju vuxit upp med det. Minns när alla vi barn var yngre och brukade äta upp maten så fort som möjligt så att vi kunde springa upp på övervåningen och antingen ha spökrunda eller hitta på någon slags teater som vi sedan visade upp för föräldrarna. Nu kanske det inte riktigt är samma sak men kul är det oavsett! Kräftorna ligger redo i frysen och mamma har berättat att hon ska göra sin otroligt goda västerbottenpaj! Jag känner att jag har extremt lätt för att bli nostalgisk nuförtiden på grund av flytten, haha.
Nu ska jag ta ut min lilla bebis på en kort promenad!

Sex and the city

Har kollat på en hel del satc-avsnitt och ska nog kolla på ett eller två till! Älskar det! Är ju första säsongen så är lite roligt eftersom man vet vad som väntar. För övrigt har jag roat mig med att betala räkningar och satt in pengarna vårat UF-företag fick ihop till BRIS. Dessutom fick vi en liiten slant till oss själva vilket kändes bra för jag var helt pank!
Nu ska jag tvätta mig och plocka undan lite innan jag fortsätter titta. Sen blir det sova. Imorgon bör jag nog städa mitt kaos till rum...
Godnatt!

Home sweet home?

Hemma hos mina kära föräldrar igen! Det är lite kul att jag sakta men säkert börjar se det här som "hemma hos föräldrarna". Det börjar sakta men säkert inte bli mitt hem. Fast än jag inte ens flyttat ännu så börjar jag känna mig som en gäst (hur mycket gäst man nu kan bli hos sina föräldrar...) i mitt eget hem! Det känns ändå bra att ha en sån känsla istället för panik. Nu vill jag bara att mitt nya liv ska börja!
Den här veckan är det städning och förberedelser inför kräftskivan som gäller. Roys mamma och hennes fästman kommer ju och hälsar på vilket har orsakat mer eller mindre panik bland familjen Melberg, haha! Jag ska nog dessutom hälsa på Rebecka lite i Östhammar. Kanske ta en dag i Öregrund+lite filmkväll! Åh, ljuvligt det skulle vara!
Min mage håller på att vända på sig känns det som. Gör fruktansvärt ont! Planen för kvällen är att mysa ner mig i sängen och kolla på första säsongen av Sex and the city! Älskar den serien, lätt min favoritserie genom tiderna. Nu ska jag fixa lite te och hoppas på att smärtan ger sig!
Ha en fin kväll!

Ny vecka

Ny vecka! Kalle är på jobbet och jag har slängt mig på soffan med datorn på magen. Känner mig otroligt seg, börjar nästan tro att jag håller på att bli sjuk? Jag blir alltid sjuk om jag varit på fest och varit ute i kylan. I fredags regnade det dessutom. Vill verkligen inte bli sjuk nu. Har alldeles för mycket jag ska hinna med ju...!
Idag ska jag dra hem i alla fall! Hade tänkt göra det igår men sen blev det bara inte så. Men nu känner jag att det börjar ta slut på fräscha kläder så nu ger jag upp, haha! Det går ett tåg 15.25 från Gävle som jag nog åker med. Det går ju rätt smidigt i vanliga fall men vill inte göra om resan jag gjorde i torsdags! Drygt som satan.
Nej, nu ska jag byta om (sitter i Kalles skjorta) och försöka se lite levande ut. Bussen härifrån går om en timme!
Ha en bra start på veckan!

Helgen som varit

Idag är det exakt två veckor tills jag reser ner till Kalmar, det är ju helt overkligt! Det ska bli fruktansvärt kul känner jag nu. Det kryper i hela kroppen av förväntan! Däremot kommer jag sakna så otroligt mycket av mitt liv här. Jag gissar på att veckorna kommer gå fort nu. Nästa helg är det kräftskiva som gäller. Det ska bli väldigt trevligt! Tyvärr kan inte Kalle komma pga att han ska hjälpa sitt fotbollslag på någon dans. Det är ju väldigt trist eftersom det är sista helgen innan jag åker. Men men, finns inte mycket man kan göra...
Festen i fredags var väldigt underhållande. Åt god mat och drack en hel del! Man mådde ju som man förtjänade dagen efter. Jag och Kalle var helt döda båda två! På kvällen drog vi till Gävle och åt mat hos Kalles morbror som hade fyllt år. Det var så galet gott! Speciellt när man är bakis så är tacos helt otroligt! Dreglar bara av att tänka på det, haha.
Idag har det regnat så jag och Kalle har hängt här hemma hos honom och kollat på film. Nu har han dragit iväg på match. Jag har fått i uppdrag att handla och laga mat tills han kommer hem...Har absolut ingen aning vad jag ska hitta på ju! Är ingen expert på LCHF mat... Får hitta något recept att gå efter.
Nu ska jag försöka sminka mig lite och kanske byta om. Sen ska jag nog ringa min kära mor!
Ha det!
(Bilder från fredagen kommer så fort jag är hemma!)

Ready to go

Festredo! Håller på att dööö av värmen i Kalles lägenhet men ska snart bege mig till affären sen vidare till Fagervägen för att hänga lite med Lisa innan hon är så snäll och skjutsar mig till Olle. Kalle kommer efter när han slutat jobba.
Nu ska jag plocka undan här sen är det bara att tagga till!
Ha en underbar fredagkväll allihopa!

F som i fredag och fest

Gårdagens resa var hemsk! Började helt okej ändå, jag trivdes rätt bra på bussen som tog mig genom Skärplinge och Karlholm men någonstans efter Älvkarleby började jag lessna. Som tur var hade jag en räddare i nöden nämligen Rebecka som ringde och pratade med mig tills jag kom till Gävle! Väl där så var det stort drama på g. Ett ungt par bråkade om någonting och tjejen var helt hysterisk! Hon hade bland annat sönder killens kudde tror jag (gissar på att de skulle resa någonstans...) och spottade på honom. Mysig brud! Så då hade jag lite underhållning medan jag väntade på bussen i Gävle. Sista bussresan var inte kul. Hade någon kille nästan bredvid mig som verkade tror att hans hörlurar var ljudisolerade vilket jag kan meddela att de INTE var... Hela bussen kunde lyssna på hans musik. Drygt som satan! Anlände i alla fall i Storvik tjugo över tio och sjönk äntligen ner i soffan bredvid Kalle. Underbart!
Idag är det fest som står på schemat! Ska dessutom hinna handla lite lunch åt mig. Vill verkligen inte slarva med maten idag för då vet jag hur det kan sluta om jag dricker; illa. Ska försöka lista ut hur fasiken jag ska ta mig dit vi ska vara. Kalle snackade om att stackars Lisa kanske kunde skjutsa så får se då. Annars fanns det cykel hörde jag...Hur ska jag hitta egentligen, haha? Jag är ju dels sämst på att cykla och sämst på att hitta här omkring! Farligt ju! Men det löser sig väl. Nu ska jag gå och handla kära vänner, men ha det!

Frustrerad

Frustrerad är bara förnamnet! Det blev varken buss eller tåg på grund av en del grejer så nu blir det buss -> buss -> buss ->! Skjut mig någon! Jag kommer åka härifrån 18.45 någonting och jag kommer vara i Storvik 22.23 ungefär. Det är ju helt sjukt. Jag kommer dö lite grann under denna resa. Om jag tyckte det var krångligt tidigare är detta ett helvete!
See you in hell...

Bye bye Tierp, hello Storvik!

Bussen går och sju minuter. Jag kommer få sitta och vänta ett bra tag i Tierp på tåget men tur att det är skönt ute i alla fall! Det är rätt omständigt att ta sig ut dit. Buss -> tåg -> buss! Men det är värt det helt klart.
Nu ska jag dra på mig skorna och stänga ner stället. Ha det gött!

4 augusti

Hejsan hejsan!
Idag har jag en del att ta tag i. Måste bland annat diska och städa lite om föräldrarna kommer hem, vill inte ha ett par arga föräldrar på mig! Sen gäller det att duscha och packa allting inför min lilla vistelse i Storvik. Kalle kommer hem sent idag så jag kommer tillbringa en stund hos hans föräldrar, de är alltid lika trevliga så det blir bra!
Imorgon är det fäbofest som gäller och jag har smått panik över vad jag ska ha på mig! Dels för att jag inte har någon aning om vi ska vara ute eller hur miljön ser ut och dels för att jag (enligt mig) inte har något vettigt plagg hemma!
Vill shoppa maaassa nytt nu till hösten men har inga pengar än och när jag har det kommer de gå åt till kurslitteratur, underbart!
Nu ska jag smsa mannen min och försöka lista ut vad det är vi ska gå på imorgon egentligen.
Ha det!

Hemma

Hemkommen från Tierp nyligen. Jag och Anna (och hennes bebis...) hängde här hemma ett tag men sen blev vi godissugna så vi drog till Tierp igen och införskaffade oss lite onyttigheter. Satt mest och pratade/kollade på film.
Haha, bästa på hela dagen var ju ändå när jag loggade in på facebook nyss och fick se att jag hade ett meddelande från en av faddrarna på universitetet. Ska tydligen få bo hos någon kille vid namn Wiktor första två veckorna! Inte det jag hade väntat mig men han verkar trevlig så det ska nog gå bra. Nu vet jag i alla fall vem jag ska vända mig till och så. Väldigt tryggt!
Känner mig något seg men magen kurrar trots godiset. Kanske ska steka på lite bacon och omelett som kvällsmål... Nam nam! Sen får det nog bli en film eller något för jag tror inte jag kommer få något besök av John Blund än på ett tag.
Imorgon bär det av till Storvik igen. Måste hinna packa men som tur är har Kalle träning och kommer hem sent så hinner ordna allt imorgon. Föräldrarna kommer ju hem imorgon så jag hoppas de hinner tillbaka innan jag sticker iväg igen. Får ringa och höra imorgon.
Nu ska jag nog slå på svärdet i stenen, hann ju aldrig se sista biten senast!
Godnatt!

Myskväll

Anna är på ingång! Här ska det drickas blåbärsdricka och bara vara. Vi hade ju tänkt dra ut i Uppsala men pank som man är gick inte det. Men myskväll fick stå på schemat istället! Inte illa det heller.

Borde egentligen få undan lite disk och grejer men jag är lat. Japp, jag erkänner.



Trevlig kväll gott folk!


Sex and the city

Goddag mina vänner!

Sitter och lyssnar på Kung av sand och bara slappar. Idag ska jag försöka ordna upp något med Anna. Vet inte riktigt hur jag ska få till det eftersom jag är hundvakt också... Men något borde ju gå att fixa tyckar jag!

Igår kollade jag på SATC 2 och gud vad jag skrattade! Den var faktiskt riktigt rolig stundvis även om jag kan tycka att själva handlingen inte var direkt bra för en långfilm, kändes mer som ett otroligt långt avsnitt. Första filmen var ju bättre på det viset!

Jag har hunnit få i mig lite lunch och snart ska jag nog duscha eller om jag lägger mig ute i solen först. Det kanske är smartare med tanke på att jag blir så äckligt varm jämt!

Nu ska jag dricka kaffe och bara vara en stund innan jag tar tag i det här!



Ge mig den där klänningen tack snälla!

Ha det!


Bilder från Gräsö

Sitter i mörkret i köket och lyssnar på allt som händer utanför fönstret. Det låter verkligen sommarkväll. Mys!

Otroligt nog saknar jag redan Kalle. Hade gärna varit där men vet dels att han behöver sova ordentligt (han satt och halvsov när vi kollade på skräckfilm...) och dels att jag behövde komma hem och packa nya kläder och dessutom ta hand om vovven. Mamma och pappa drar ju på kryssning de äppelskruttarna! Hade gärna hängt med men kändes inte allt för lockande att åka på kryssning själv med päronen. Jag kommer ju i alla fall återvända till han lägenhet och honom på torsdag så det ska nog gå ändå!

Tänkte att det dessutom var dags att lägga upp bilderna från Gräsö!




















Resten är inte okej för allmänheten. Säger bara en sak: Nakenbad. (För vissa. Okej, en. Det var Kalle.)




Puss på dig

Kalles nya bakgrundsbild!
Haha, känner att han säkert behöver piggas upp ikväll när han kommer hem och eftersom jag drar hem snart så var det här det närmaste jag kunde komma.
Ska åka in till Gävle om ungefär en halvtimme. Där ska jag försöka hitta någon mat, gissar på att det blir något på donken, hehe.
Nej, nu ska jag vara snäll och hjälpa Kalle att få undan lite saker här.
Ha det gott!

Lite info om gårdagen

Sitter på unge herr Yttermyrs golv och skriver. Han har precis dragit till jobbet så jag har inte mycket att göra.
Igår fick jag äran att äntligen se Kalle och hans lag spela match (fotboll). Det gick ungefär som Kalle hade förutspått; de förlorade. Åkte dit med Emil, en av Kalles vänner. Så vi satt och pratade en del under matchen. Alltid lika intressant varje gång man pratar med dem om Kalle, haha! (Nu säger jag inte att vi pratade om honom hela tiden heller...det vore ju bara tragiskt.)
Efter matchen drog Emil hem medan jag, Kalle, Olle och hans norska flickvän Maren drog och käkade i Sandviken. Hade aldrig träffat henne förut men hon var väldigt gullig. Var lite orolig innan för norskan men det funkade faktiskt väldigt bra! Jag vet inte vad det är med mig och norska/danska. Även om danskan är värre så har jag ändå ibland svårt att förstå en del av vad de säger... Inte direkt det lättaste att hålla en konversation då! Efter det hälsade vi på lite snabbt hos hans föräldrar innan vi åkte hem och kollade på film. Mysig dag/kväll!
Idag vet jag inte hur det blir. Om jag ska stanna kvar här en natt till eller dra hem imorgon. Kalle ska nämligen ha träning och massa annat så han kommer hem sent. Funderar på att dra hem för jag känner mig inte helt hundra. Ska ju tillbaka hit på torsdag igen... Hm... Tror nästan jag ska sova på saken. Klockan är ju trots allt halv åtta bara och jag har ju fortfarande lov. Bara att passa på då då!
Ha en fin dag!

Svärdet i stenen

Sådär ja, nu har jag lugnat ner mig. La mig på sängen och halvsov en stund och nu är jag glad igen! Trött däremot är jag eftersom jag satt uppe och kollade på Svärdet i Stenen klockan tre inatt, men så värt det. Älskar den filmen!

Strax ska jag kasta mig in i duschen så jag blir lite fräsch. Sen är det bara packa och fixa till sig som gäller för nu har jag inte mycket tid på mig! Snart är jag hos Kalle vilket ska bli så underbart efter kaoset här hemma...

Tack och hej!


Eldsprutande drake

Fyy fan vilken fruktansvärd start på dagen! Väcks av min mor som säger att hon ska posta mitt kontrakt innan de åker till Gävle. Jag mumlar att den troligen ligger vid datorn varvid hon exploderar och spyr ur sig att hon minsann inte ska leta efter den! Det hela resulterar i att jag går upp och kollar. Men mappen där jag ska ha kontraktet är tomt! Dels får jag panik för att jag inte vet vart det är och dels har jag en mamma som stirrar på mig och ser ut som en demon med klor och tänder som bara väntar på att hugga... Visst, jag kan vara spydig men jag har garanterat ärft det efter min mor! Herregud är allt jag kan säga. Jag säger att jag inte kan hitta det och att troligen så har någon av dem flyttat på det. Inte ett smart drag. Hon läxar upp mig om hur slarvig jag är och bla bla bla. (Stängde av där ett tag...) Det underligaste av allt är att hon hittar kontraktet i exakt samma mapp som jag kollat i. Den som var praktiskt taget tom. Behöver jag säga att jag inte var i rummet då? Hursomhelst tog hon kontraktet och åkte ÄNTLIGEN! Jag sjönk ner på sängen och kände mig som någon slags riddare som slagits mot en eldsprutande drake och överlevt, haha!

Är det en sak jag inte tål så är det att väckas av någon som är tjurig/spydig. Just nu kämpar jag verkligen med att försöka bli lugn igen men är bara arg och irriterad. Kommer nog vara det de kommande timmarna också som tur är ska jag inte till Storvik förrän till fem så hinner lugna mig lite, haha!

Nu ska jag fortsätta jobba på att andas lugnt...

Ha en bra dag!


Black Swan

Har precis kollat klart på Black Swan och jag känner att släcka lampan inte är aktuellt just nu! Fy sjutton vad jag har suttit och hoppat. Extremt obehaglig film! Inte på det sättet som många skräck/thrillers är utan mera psykiskt. Det var verkligen psykiskt påfrestande. Tur att jag bara ska sova sen för annars hade jag varit helt borta. Men den var bra, det måste jag medge! Lite dumt att se den själv dock, var tvungen att pausa en stund där för att hämta andan.

För övrigt så ska jag dra till Storvik imorgon för att träffa en viss underbar Kalle. Har inte träffat honom sen förra helgen så det ska bli väldigt mysigt! Har dessutom fått äran att se honom spela match vilket blir spännande, haha! Kommer få skjuts ut till matchen av hans vän Emil så det gäller ju att vara trevlig också! Man vill ju inte framstå som världens tråkigaste...

På onsdag blir det nog Uppsala med käraste Anna och på torsdag bär det återigen av till Storvik! Ska på fäbofest så stannar tills lördagen. Så nu verkar det som jag trots allt har fullt upp! Det är ju tur det, hatar att ha dagar som dessa när jag bara sitter och gör ingenting. Blir nästan deprimerad ju! Not good.

Nu ska jag nog hitta något underhållande att kolla på så jag kan somna! Godnatt!


Ungefär såhär såg jag ut under filmens gång...