Tiden flyger förbi

Hej!
 
Kom precis innanför dörren, är helt slut men ska fixa lite mat i magen och duscha så piggnar jag nog till! 
 
Nu är det inte långt kvar tills läsåret är över. Tiden har gått otroligt fort. Insåg idag att det var två år sedan jag tog studenten nu... Bara det är ju sjukt! Känns som det inte alls var längesen. 
 
På tisdag nästa vecka är det avslutning i Pukeberg. Har en känsla av att jag kommer bli rätt känslosam. Dels känner jag ju en del som slutar och dessutom vet jag ju att vår klass är på tur nu. Men kul ska det bli, det är både middag, ceremoni och fest så blir en heldag/natt. 
 
Coffe fick dessutom reda på att han kom in i Köpenhamn vilket är otroligt kul för honom! Många frågar hur det känns för mig men kan inte annat än vara glad för hans skull. Självklart är det lite vemodigt att veta att vi kommer vara ifrån varandra då han ska spendera en termin där men som tur är tågförbindelserna här emellan väldigt bra så det löser sig med tiden.
 
Nu ska jag duscha och få i mig lite mat innan det är dags att dra hem till Coffe. 
 
Puss ♥

Underbar helg ♥

Hej!
 
Jag har haft en helt underbar helg! I fredags blev det en vända till puben med Ellinor där vi mötte Coffe och hela gänget. Det blev en riktig fest. "Efterfestade", kollade på film och åt mat med andra ord, hos killarna och spenderade natten där. Dagen hade jag och Coffe planerat att laga trerätters. Dock somnade vi om och lyckades sova till fyra så blev lite stressigt där ett tag men vi hann! Vi lagade egna crostini med pesto och avokadoröra till förrätt, oxfilé med vitlök och rosmarin inlindad i serrano med rotfrukter och rödvinssås till huvudrätt och sedan (efter att väntat ett tag, haha!) blev det glass med bär och smält mörkchoklad och lite nötter. Jag kan säga att jag njöt hela kvällen, helt fantastiskt gott allting! Riktigt bra kväll.
 
Imorse jobbade Coffe men jag, seg som jag var, sov kvar tills han kom hem igen runt halv elva. Den här dagen har varit en typisk söndag. Det har regnat och blåst och vi gjorde inte ett dugg förutom att beställa pizza och kolla på film. Imorgon börjar en riktigt stressig vecka. Allting måste falla på plats nu om det här ska gå vägen. 
 
 
Nu ska jag strax sova så jag orkar upp imorgon. 
 
Nattinatt ♥

Löningsfredag

Hej!

Ligger på min säng och väntar på att kaffet ska koka klart. Spenderade natten hos Coffe men han började jobba redan vid fem idag så låg kvar och gick upp runt nio och kilade hem.

Idag ramlade efterlängtade csn in på kontot. Har käkat spagetti och pastasås hela veckan så har verkligen gått och väntat på dessa pengar. Alla räkningar är betalade så nu kan jag dessutom släppa det ett tag. Det är himla skönt att ha hyresfritt under sommaren! Vet inte vad jag hade gjort annars.

Idag blir det en vända på stan med Ellinor, en sväng ut till Maxi för att fylla på i kylskåpet och sedan blir det en lugn kväll hemma med en bra film och god mat. Har funderingar på om jag ska gotta till det ordentligt och köra en spa-kväll! Imorgon blir det dessutom trerätters middag med mannen min. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på för gott men mysigt ska det bli! Många i klassen är i Stockholm denna helg så vi som är kvar här roar oss så gott det går.

Nu är kaffet klart och jag ska sätta mig och skriva en lista på lite smått och gott jag ska köpa idag.

Ha en fin fredag!


Fullt upp

Hej!
 
Tiden bara flyger iväg nu när det är så mycket i skolan. Snart är mitt andra år på Linnéuniversitetet över, helt galet! I sommar kommer det förhoppningsvis bli mycket jobb så jag kan införskaffa lite möbler och dessutom överleva sommaren här i Kalmar... 
 
Imorgon är det redovisning på det vi gjort än så länge med förpackningarna. Får se vad vi får för feedback, vore skönt att få lite andras åsikter också eftersom man lätt snöar in sig som grupp. På fredag åker de flesta i klassen till Stockholm men jag är lite oroad över min ekonomi så skippade det. Det blir istället till att säga upp lägenheten och gå och storhandla. Det är helt tomt snart i alla skåpen här hemma. 
 
Det lilla som är kvar av kvällen kommer tillägnas med att städa undan lite här hemma inför helgen. 
 
Ha det fint! ♥

Visning

Hej!

Spenderade dagen i skolan med att klippa och klistra. Vi roar oss med att skapa förpackningar för tillfället och försöker klura ut en lösning.

Efter det bar det av till Kalmar. Gick på visning av de nya lägenheterna. Det var helt galet vad alla var olika måste jag säga! Tog en på 25 kvadrat som jag tror kan bli riktigt bra när jag väl köpt lite smarta möbler. Så nu blir det flytt i sommar! Vi är ett helt gäng från klassen som flyttar in i samma hus så det ska bli spännande. Har redan börjat planera vad jag ska köpa när jag flyttat in!

Imorgon är det handledning och vår grupp ska försöka hinna samla sig innan så blir att ta bussen vid åtta. Därför är det dags för mig att sova nu.

Nattinatt!


Det händer grejer

Hej!

Ligger utslagen i min säng och ska strax försöka sova. Känner att min hals börjar göra ont också så hoppas verkligen inte att jag blir sjuk nu! Dessutom lägger sig aldrig svullnaden i mina halsmandlar om jag blir riktigt sjuk... Tar en evighet att känna mig helt frisk igen. Så nej, nej, nej, det vill jag undvika nu när allt drar igång. Har inte tid för sånt trams i och med skolan, fixa med kontrakten till lägenheterna (om jag vill ha den det vill säga) och att det snart är dags att börja jobba.

Ska på visning på måndag kväll. Är så nyfiken nu! Jag hoppas verkligen att planlösningen är bättre än den jag har nu och att det är riktig kyl och frys (INTE frysfack...). Det bör vara bättre där så får se om det snart är dags att säga upp denna lägenhet. Dessutom är det möte med alla från Ebbas i början av juni så nu börjar det verkligen hända grejer! Ser verkligen fram emot att få jobba i sommar. Kommer behöva köpa massa möbler om jag flyttar dessutom så behöver pengarna.

Nu ska jag försöka sova och håller tummarna att halsen är bättre imorgon. Ska till Pukeberg till nio och skissa/bygga förpackningsförslag.

Nattinatt!


Spelkväll

Hej!

Filmen igår var riktigt bra! Bra avslut på en stressig dag.

Idag är det spelkväll hemma hos Coffe med kalmargänget som gäller. Ska bli riktigt kul, skönt att inte enbart festa ihop haha! Ska strax hoppa in i duschen och sen bege mig till Coffe. Ikväll ska jag gotta till det med de efterlängtade nya ranch chipsen. Garanterat en ny favorit!

Nu ska jag samla ihop lite flaskor och burkar som ska pantas, försöker göra plats i skåpen för brödrosten. Har lite problem med förråd här hemma. Förhoppningsvis blir det bättre när jag flyttat i sommar! Spännande, hoppas att visningen är snart så jag verkligen kan börja ta tag i det här.

Dags att röra på mig.

Ha en fin lördag!


10 maj

Hej!
 
Kom hem för ett litet tag sedan. Spenderade natten hos Coffe, vi laddade upp inför ikväll när vi ska gå och se Star Trek genom att kolla på den tidigare filmen. Coffe stackarn jobbade idag så han drog upp runt fem imorse medan jag låg kvar. Sov till nio ungefär, helt underbart eftersom jag varit så slut senaste dagarna. 
 
Jag har proppat i mig frukost och ska dricka lite kaffe innan det är dags att göra sig i ordning och ta sig till Pukeberg. Vi håller på med förpackningsdesign och det är en del som ska hinnas fixas innan redovisningen på måndag. Så blir fullt ös idag men får trösta mig med att jag får ha kul ikväll istället (tack vare att jag har sånna otroligt snälla vänner!). 
 
Kaffedags. Ha det fint ♥

Inte min dag idag

Hej!

Klockan är halv sju och nu börjar jag känna mig mänsklig igen. Har legat med migrän hela dagen, inte kul! Missade introduktionen till vår nya kurs, förpackningsdesign tyvärr. Men pratade med Coffe så visade sig att det mest var inspiration.

Nu ska jag försöka utmana ödet lite och resa på mig för att fixa mat.

Ha det!


Väntan

Hej!

Ligger och kollar på Family Guy i väntan på att Tessan och Roy ska anlända o Kalmar. Coffe drog hem för ett tag sen, passade på att ses innan helgen då han ska jobba en del och jag ska försöka roa de två galningarna, haha!

Hade tenta imorse. Jag har absolut ingen aning hur det gick, det är antingen eller just nu. Så det får helt enkelt visa sig! Har ingen större lust att gå och grubbla på det heller.

Nu ska jag försöka att inte somna innan de ringer så de inte hamnar hemma hos någon annan.

Ha det fint!


Valborg och tentastress

Hej!
 
Försöker hitta energin att fixa lite mat. Ska iväg till bibblan vid tre och tentaplugga. Köttar lite dagen innan tentan så där panikartat. Nog för att jag har rätt bra koll men för säkerhet skull. 
 
Valborg var kul måste jag säga. Dagen spenderades på Lindö med hela gänget, tyvärr blåste det galet mycket där ute men solen var framme så ska inte klaga! Drog hem och skulle äta och byta om men var så slut att jag somnade och vaknade vid halv tio. Missade förköpet till kåren men känner att det kanske var lika bra så seg som jag faktiskt var. Drog på mig en klänning och kilade över till Tilde och var där fram till tolv när de andra drog vidare in till stan. Jag drog istället hem till Coffe som låg med huvudvärk stackaren och sov där. Är rätt nöjd med min dag, jag har varit lite halvkrasslig denna vecka så var skönt att avsluta kvällen någerlunda tidigt. 
 
Imorgon är det tenta så denna dagen kommer spenderas med att plugga gissar jag på. Däremot kommer Tessan och Roy hit imorgonkväll! Betydligt roligare! Så ska se till att göra i ordning här hemma tills de kommer. Håller tummarna att det blir fint väder här i helgen! 
 
Nu ska jag nog börja fixa lite med maten och sen hoppa in i duschen. 
 
Ha det! ♥
 
(Bild lånad av Ellinor!)