Inriktning

Hallå hallå!
 
Har precis tryckt i mig massa mat och hamnat i en mat/utarbetad-koma. Vårt projekt är klart så nu återstår bara redovisningen imorgon! Så fruktansvärt bra det känns! 
 
Ikväll ska jag roa mig med att plocka undan här hemma och få lite fint så att jag kan släppa in folk här, haha. Det blir helt klart en lugn kväll efter det då jag känner att jag är rätt slut nu efter denna vecka. 
 
Har dessutom valt inriktning till hösten. Det är projektledning som gäller och jag känner mig riktigt taggad på det nu. Även om jag vet att det kommer vara mycket teori så gör det inte mig så mycket. Det känns som ett bra val för mig. Det är ju dessutom ett plus att få spendera den terminen i Kalmar. (Sparar pengar som satan! Woho!)
 
Nu ska jag försöka vakna till liv så jag kan börja plocka. 
 
Puss ♥

Vårglädje?

Hej!
 
Äntligen, äntligen är ID-kortet åtminstone beställt. Tog foto och allt på plats idag, kan väl inte direkt säga att det var det vackraste kortet på mig men det duger helt klart! Nu ska jag bara klara mig i ungefär fyra veckor till. Tur att man har sånna snälla människor omkring sig som kan smita in på systemet åt mig (blink, blink)! 
 
Resten av dagen kommer spenderas med att försöka få ihop lite bilder till vår storyboard samt diska lite. Tilde ska ju övernatta här på fredag så måste putsa varje vrå nu! 
 
I övrigt vill jag bara säga att jag mår så mycket bättre nu än vad jag gjort tidigare. Vet inte om det är för att vi har haft lite värme eller för att jag checkat av en del måsten denna vecka, men oavsett så känner jag den där härliga vårglädjen! Underbart. 
 
Nu ska jag först och främst belöna mig med en bra film innan jag sätter igång och jobbar igen.
 
Puss ♥
 

Sommarjobb!

Lycklig!
 
Jag har fixat ett sommarjobb och kommer med andra ord få stanna i Kalmar i sommar! Hel galet underbart! Lättnaden går inte att beskriva just nu. Fick svar imorse så i sommar är det Borgholm och Ebbas som gäller. Är så fruktansvärt pepp nu! Riktigt roligt ska det bli. 
 
Ska strax hoppa in i duschen. Ska iväg till Skatteverket och ansöka om nytt ID så kommer fotas på plats. Då gäller det ju att se lite fräsch ut åtminstone. Dock vet jag inte hur detta ska sluta om jag inte får tag på en skrivare med färg. Min har sådan otrolig tajming att den inte har något bläck kvar lagom till jag ska skriva ut mitt kvitto på betalningen (vilket man måste ha med sig till dem). Planerade ju att skriva ut i skolan men lyckades lämna dosan hemma så det var ju rätt kört. Försov mig nämligen imorse så fick springa till tåget för att hinna. 
 
Får ta och skicka ut hjälp-sms till några och se om det går att lösa. 
 
Puss ♥

Bättre sent än aldrig

Hej!
 
Hjälp, vad tiden går fort! Hela den här dagen har bara rusat förbi. Kom hem vid halv sex och hann stupa i säng och sova någon timme innan det var dags att möta upp Coffe. Pengarna har ju äntligen ramlat in på kontot så det var bara att fylla kylskåpet igen. 
 
Fick dessutom mejl från Espresso House om att jag inte gått vidare. Det känns himla tråkigt och lite panikartat inför sommaren. Jag måste verkligen få ett jobb här nere! Bara att fortsätta kämpa och hoppas på det bästa...
 
För tillfället håller jag på och slänger ihop en matlåda till imorgon. Lite sent ute men bättre sent än aldrig! Ska försöka ta mig till stationen också och fixa busskort för denna månad så att det är klart. Känns som att pengarna knappt hinner landa innan de far iväg igen. 
 
Nu ska jag bara göra klart här sen är det sova som gäller!
 
Puss ♥

Händelselös söndag

Hej!
 
Söndag och jag har inte gjort något vettigt alls idag.
 
Gårdagen blev lite mer festlig än vad jag först trott. Efter spelningen drog nämligen alla tillbaka hem till Coffe och dem så det blev mer eller mindre fest där. Jag och Coffe delade på ett halvt flak öl vi fick "låna" (eller hur man nu ska uttrycka det) under kvällen. När de andra drog ut kilade jag och Coffe hem hit istället. Går så när man är fattig, haha! 
 
Idag har jag mest bara kollat på film och serier, tänkte gå iväg och panta massa så jag kunde köpa något gott men inte ens det har jag orkat! Illa... Imorgon börjar allt om igen. Det är dessutom sista ansträningen innan redovisning som gäller. Förhoppningsvis får vi ihop allt utan större problem nu. 
 
Dags för mig att avsluta min händelselösa söndag och helt enkelt försöka sova.
 
Puss ♥
 

Ja, visst gör det ont när knoppar brister

Ja, visst gör det ont när knoppar brister. 
Varför skulle annars våren tveka? 
Varför skulle all vår heta längtan 
bindas i det frusna bitterbleka? 
Höljet var ju knoppen hela vintern. 
Vad är det för nytt, som tär och spränger? 
Ja visst gör det ont när knoppar brister, 
ont för det som växer och det som stänger. 

Ja, nog är det svårt när droppar faller. 
Skälvande av ängslan tungt de hänger, 
klamrar sig vid kvisten, sväller, glider - 
tyngden drar dem neråt, hur de klänger. 
Svårt att vara oviss, rädd och delad, 
svårt att känna djupet dra och kalla, 
ändå sitta kvar och bara darra - 
svårt att vilja stanna och vilja falla. 

Då, när det är värst och inget hjälper, 
brister som i jubel trädets knoppar.
Då, när ingen rädsla längre håller,
faller i ett glitter kvistens droppar
glömmer att de skrämdes av det nya
glömmer att de ängslades för färden -
känner en sekund sin största trygghet,
vilar i den tillit som skapar världen.
 
Karin Boye
 
Åh, en av mina favoritdikter! Kommer ihåg när jag läste den i grundskolan till något arbete och var helt såld. Fin, fin, fin! Dels får den mig att tänka på  hur det kändes att flytta till Kalmar och släppa taget om det liv jag hade i TIerp, min familj och även förändring och att våga satsa på det man verkligen vill oavsett vad det är. Den får starta min dag lite halvt, då jag ännu inte kommit igång känns det som.
 
Ha det fint! ♥
 
 
 
 

Äntligen fredag!

Hej!

Äntligen fredag kan jag säga! Det har varit en lång, lång vecka med mycket som hänt. Det är helt underbart att ligga här på sängen med Bridget Jones igång på datorn och bara vara.

Imorgon blir det att försöka få ordning på lite idéer till portfolion. Martin, Coffes rumskamrat, har spelning på puben på kvällen så ska dit och lyssna. Dock är pengarna helt slut, så blir att bara lyssna.

Nu ska jag njuta av ledigheten!

Puss


Torsdagen, än så länge

Hej!
 
Intervjun gick bra, tror jag i alla fall. Det vet man ju aldrig säkert förrän beskedet kommer. Det var riktigt intressant med just gruppintervju eftersom det gällde att komma till tals men samtidigt också låta de andra höras också. Så nu återstår det att se hur detta slutar! 
 
Handledningen gick också bra, känner att vår grupp har något som funkar. Vi fick rådet att utveckla systemet mer på personalens sida. Så det blev mycket brainstorming kring det idag, tror att vi även där har det rätt klart för oss hur det ska fungera. Skönt som satan!
 
Ikväll blir det lugnt, jag känner mig helt slut i huvudet efter alla dessa förberedelser och framför allt efter all nervositet. Nu kan jag inte göra mer än att pusta ut och vänta.
 
Nu ska jag laga lite mat!
 
Puss ♥

Förberedelser

Hej!
 
Jag har hunnit komma hem, lagat middag och käkat än så länge. Arbetet idag gick förvånansvärt bra, vi har mycket att stå på nu och det är i stort sett bara det grafiska arbetet kvar (om vi nu får klartecken från lärarna...). 
 
Ikväll ska jag inte göra mycket annat än att förbereda inför morgondagen. Intervjun är redan klockan 8.00 så måste se till att få ordentligt med sömn och komma upp i tid. Bad Coffe kolla om jag var vaken imorgonbitti, haha! Litar inte på mig själv alla gånger, speciellt inte då jag ofta får en push av honom när jag ska upp de dagar vi sover ihop. Inte lätt alla gånger!
 
Nu ska jag titta på något avsnitt av Girls innan det är dags att ta en ordentlig dusch så jag är ren och fin tills imorgon!
 
Puss ♥

Update om intervju

Hej!
 
Tänkte bara berätta att intervjun gick bra. Han varnade mig för att jobbet är väldigt stressigt och att jag verkligen skulle ta och fundera på om det var något jag skulle klara av då han märkt att många inte gör det. Men ska få ett kompendie att läsa så att jag vet lite mer. Så det hela gick bra! Känner att efter förra sommarens tempo klarar jag det mesta, dessutom var det inte lika långa pass så bör funka. Gäller ju bara att komma in i det känner jag! Verkar helt klart vara en trevlig arbetsplats, trots tempot och stress. Vore ju roligt att få jobbet men det är bara att vänta och se. 
 
Jag har hunnit diska och damma av här hemma också. Coffe kommer om 40 minuter, då blir det varm choklad och mys framför HIMYM. Woho! Skönt att ha sånna kvällar, ladda batterierna lite. 
 
Ha det fint!

Intervju och nerver

Hej!
 
Är fixad och redo att strax dra iväg på intervju. Självklart är det nervöst men ser faktiskt fram emot att få visa vad jag går för lite grann. Förhoppningsvis gillar han mig tillräckligt för att det ska bli ett jobberbjudande men annars är det himla bra träning. 
 
Spenderade några timmar i skolan under förmiddagen med gruppen. Vi har äntligen börjat komma igång ordentligt så nu hoppas jag att vår idé håller hela vägen! Ska tillbaka till nio imorgon och fortsätta jobba, känns ändå kul nu när det är dags för tester och prototyper och liknande. 
 
Jag ska hinna hem och diska också så det är fräsch här hemma för ikväll kommer Coffe hit, nästan bra att någon kommer hit så jag tvingas röja lite. Inte för att det är så farligt nu, men det håller ju igång mig! 
 
Nej, dags att ta några djupa andetag, dra igång lite musik i hörlurarna och börja röra mig in mot stan.
 
 
Puss ♥

Inte som räknat

Hej!
 
Ska snart gå och lägga mig. Denna kvällen blev inte som jag hade räknat. Ringde Icabanken för att få hjälp med mitt spärrade kort och kvinnan där sa att det bara var att gå till närmsta automat och ta ut en hundring eftersom det bara var chippet som var låst, så skulle allt vara fixat och klart! Sagt och gjort tar jag mig in till stan men det vill inte funka. Drar hem igen och testar att logga in på mitt konto och kommer faktiskt in. Springer sedan iväg till närmaste kiosk och försöker betala med kortet. Det går inte. Fortsätter då tillbaka till stan för att verkligen se till att jag har knappat in rätt kod och gjort rätt. Fortfarande ingen lycka. Förbannad och blöt av all snö traskar jag hem igen, utan pengar och utan ett fungerande kort.
 
Så som ni kanske förstår är jag inte på mitt bästa humör just nu men ska försöka få lite sömn så får jag ta tag i det där igen imorgon. Förde i alla fall över alla pengar till mitt vanliga konto så jag hoppas att de går över snart. Känns lite irriterande att leka pank när jag faktiskt har pengar kvar.
 
Nattinatt ♥

Måndagen den 18 februari

Hej!
 
Här händer det grejer! Ska på ännu en intervju imorgon redan för en plats som servitris i Borgholm. Väldigt kul att det är fler som finner mig intressant. Man vet ju aldrig hur det kan gå på de olika ställena men jag får hålla tummarna att någon gillar mig. 
 
Kom precis hem från grupparbetet. Äntligen har vi spikat en idé och ska försöka utveckla den. Imorgon blir det jobb med ITKn samt försöka få ihop tre olika personas. Det går sakta men säkert framåt. Jag börjar dessutom känna att jag äntligen får tillbaka min energi. Skönt! 
 
Resten av dagen ska spenderas med lite workbook skrivande när jag fortfarande har allt i huvudet, ta tag i disken och se till att träna en stund. Körde ett kort pass igår så ska se till att göra något idag med. 
 
Men först blir det till att fixa lunch.
 
Puss ♥

Klart

Hej!
 
Tvätten är klar och jag har hunnit med att rensa ur min garderob. Dock vet jag inte vart jag ska göra av alla kläder jag ska lägga undan? Har ju knappt plats under sängen längre med alla prylar som är undan stoppade där... Hm.. Dags att rensa där under också kanske. Det får nog vara tills en annan dag. Känner att jag gjort mitt idag! 
 
Imorgon är det grupparbete som gäller. Förhoppningsvis kommer vi någonstans med våra idéer. Eller åtminstone får någon ordning på dem. Det är många men inget som fastnar, tyvärr. 
 
Resten av kvällen (det lilla som är kvar i alla fall) ska spenderas med att duscha och sen mysa ned mig i sängen med en kopp choklad och Lady of Hay. Har kommit halvvägs nu, något tjock bok! 
 
Ha det! ♥

Typisk söndag

Hej!

Har fått i mig lunch och kaffet är på g. Ska tvätta vid fyra så tänkte passa på att få lite gjort när jag ändå är igång. Har en del text till workbooken som ska skrivas bland annat.

Igår blev det ännu en lugn kväll med Coffe. Hade funderingar på att dra till puben men kände att energin inte fanns där, ville hellre mysa med honom. Vi kollade på film och käkade godis i stort sett. Det är ändå skönt att ha en helg till att bara vara. Speciellt nu när jag känt mig så off senaste veckan. Börjar känna nu att orken sakta men säkert kommer tillbaka.

Imorgon blir det ännu ett besök på Kullzenska med gruppen. Vi är lediga så passar på att göra lite mer research. Ska intervjua mina föräldrar lite senare ikväll också. Mycket som ska göras!

Nu är kaffet klart. Ha en fin söndag!


Hemma igen

Jag kom nästan precis hem från Tilde och har gosat ned mig i sängen. Vi har roat oss med film och snack hela kvällen, lagom ansträngande för min trötta kropp! Lyckades somna så att jag vaknade av ett sms från Tilde där hon undrade vart jag höll hus. Inte planerat! Känner nu hur himla slut jag är efter veckan. Ska bli fruktansvärt skönt att få sova ut lite imorgon, även om jag ska försöka jobba med lite till portfolion.

Nu säger jag godnatt!


Det börjar ljusna

Hej!
 
Denna dag fram tills nu har varit lite seg. Jag har varit trött och nästan mått lite dåligt. Men nu har det börjat ljusna! Jag ska nämligen på arbetsintervju nästa vecka och så fick jag reda på att jag fick godkänt på rapporten också. Så nu känner jag mig genast mycket bättre! Jag får hålla tummar och tår att intervjun går bra. 
 
Ikväll blir det en lugn kväll med Tilde. Har varken orken eller pengarna att gå ut så det blir nog mer till att hänga i Tildes soffa. 
 
Nu ska jag ta en kopp varm choklad och kanske börja tina lite köttfärs så jag har något att laga ikväll. 
 
Puss ♥

Pusta ut

Nu så! Äntligen är paketet iväg skickat och jag kan pusta ut. Nu får vi bara hoppas att mamma gillar det också. Passade på att köpa o'boy också när jag ändå var på stan, det finns väl inget mysigare än att sätta sig med en kopp varm choklad, tända ljus och en ruskigt bra bok när vädret är som det är nu.  Älskar det! Så det är precis det jag tänker göra nu faktiskt. 
 
Kan ju tillägga att HMs senaste reklam verkligen är något i alla fall jag fastnar för, det piggar upp rätt gött det med vill jag lova, haha! Yum! Tur att jag ska få träffa min babe ikväll då. ♥
 
Ha det fint!
 

Hej!
 
Jag har precis käkat lunch och tänkte gå och posta mammas paket men tydligen är det för stort för postlådan så nu måste jag iväg till Pressbyrån vid stan. Attans!
 
Föreläsningen idag gick på bara tio minuter knappt så vi satte oss och jobbade lite med ITK-metoden och spånade kring våra koncept. Kom hem redan vid ett vilket var himla skönt, hade verkligen inte orken med mig idag. Skickade iväg min rapport nu också, fick ju aldrig något svar på mina frågor så nu är det bara att chansa... Lite dåligt att inte få något svar men vad kan jag göra. Bara att skicka iväg det och hoppas på det bästa nu.
 
Jag ska iväg till Coffe till sju ikväll så har lite tid att döda. Ska väl iväg till Pressbyrån innan 16.00 så ska försöka skriva lite workbook innan dess. 
 
Ha en fin alla ♥ dag!

Alla ♥ dag hysterin

Hej!
 
Idag spenderade vår grupp några timmar inne på Kullzénska igen. Vi kom faktiskt fram till lite grejer så nu gäller det bara att vi får lite respons från våra lärare också, sen är det bara att köra igång ordentligt.
 
Imorgon är det alla hjärtans dag. Varken jag eller Coffe har speciellt mycket pengar nu så blir inget stort. Däremot ska vi käka middag ihop är det tänkt. Jag sprang in på systemet när jag ändå var på stan och köpte en flaska vin så lite mys blir det allt! Jag har lite svårt för hur hypat allt är på alla hjärtans dag. Det känns som att middag och vin ihop räcker ändå. Har sett hysterin på facebook om imorgon... förstår inte vad alla flippar ut så mycket över? Är inte den dagen till för att visa lite extra kärlek för dem omkring sig? Det är ju inte begränsat till enbart par som vissa verkar tänka, tycker jag i alla fall. 
 
Jag försöker hitta energin till att börja diska men den infinner sig aldrig så ska testa få i mig lite kaffe och se om den dyker upp. Ha det fint! ♥

Mamma ♥

Hej!
 
Jag ska alldeles, alldels snart sova. Det blir gruppmöte/fika/research imorgon vid två. Jag hoppas på att det är lite mer folk imorgon så vi får se stället "in action" så att säga. 
 
Kan också meddela att min älskade mor fyller år idag! (Klockan är ju faktiskt över tolv.) Saknar henne och hela familjen men vad kan man göra när det inte finns varken tid eller pengar till att åka och hälsa på...
 
Mamma är verkligen en person som står mig riktigt nära. Jag är nog en av de få som ringer hem så pass mycket som jag gör här i Kalmar. Det går bara inte att låta bli. Det finns alltid något som händer som jag bara måste berätta! Så har det alltid varit och kommer nog alltid vara också till viss mån. Jag kan stolt säga att vår relation är väldigt bra, jag kan berätta vad som helst för henne. Vi är rätt lika, på både gott och ont, haha! Jag har garanterat ärvt hennes humör om man säger så... Mamma är en sån person som vågar. Hon smäller bara på ett leende och säger "nu testar vi och ser vad som händer!". Det beundrar jag verkligen och det är även något som har lett mig hit där jag är idag, i Kalmar, mer än 50 mil från allt det jag kände till då. Båda mina föräldrar har alltid stöttat mig i det jag vill, oavsett hur många gånger jag har ändrat mig eller hur galet det än kan verka. Det bästa som finns när jag varit i Kalmar länge är att få åka tillbaka till Tierp och bara sitta vid köksbordet, äta god mat och dricka vin och bara prata i timmar. Mamma är så oerhört viktig för mig att jag känner att jag har svårt att sätta ord på det till och med (Och jag är garanterat inte den som har svårt att hålla orden inne kan jag ju meddela!). För mig är mamma någon som jag kan prata med om vad som helst, någon som jag vet alltid finns där och någon som får mig att må bättre när jag behöver det. ♥
 
Fina, knasiga mamma, jag älskar dig! ♥ Grattis på födelsedagen!

Lugn förmiddag

Hej!

Jag ska strax dra mig mot bussen. Coffe drog till skolan redan vid tio så jag gick hem och lagade lite mat, drack lite kaffe och kollade på Modern family. Kändes som jag behövde det idag.

Känner mig lite småseg så hoppas verkligen inte att jag håller på att bli förkyld. Detta väder hjälper inte heller, det snöar igen. Jag längtar ihjäl mig till våren nu!

Dags att packa ihop och gå. Ha en fin tisdag!


Frustration

Hej!
 
Ligger hemma hos Coffe och har försökt gå igenom min rapport. Tydligen var mina referenser skit så måste gå igenom allt igen. Fattar inte hur det kan bli så fel!? Har ju tamejtusan gått igenom detta x antal gånger för att få rätt. Så denna kväll har bara erbjudit aggressioner mot allt. Men nu börjar jag lugna ner mig, får kolla igenom allt en gång till imorgon och hoppas på att jag får svar från läraren på mina frågor. 
 
I övrigt gick hundvaktandet bra, Ninja är ju så lugn och snäll så det går alltid väldigt bra! Imorgon är det föreläsning mellan 13 och 16 så får lite sovmorgon, himla skönt!
 
Nu ska jag stänga ner här och försöka släppa allt för ett tag. Jobbigt detta!
 
Puss ♥

Måndagsfika och en dos av hund

Hej!
 
Är hemma igen efter en fika på stan med min grupp. Vi valde Kullzénska Caféet att jobba med. Mysigt ställe men det kan garanterat förbättras när det gäller beställningar. 
 
Lilla Ninja ligger här och sover bredvid mig också. Sötnosen! Får min lilla dos av hund nu igen då så kanske klarar mig ett tag till nu, haha. Planen för dagen är att försöka få ordning på workbooktexterna. Måste dessutom försöka fixa med mitt kort. Blä! 
 
Funderar på att börja ringa runt till fastighetsmäklare och leta lägenhet nu. Tanken var ju att jag skulle ta över Tildes lägenhet när de flyttar men tydligen måste den läggas upp på deras hemsida först så att "alla har samma chans att få den". Bullshit. Kalmarhem är verkligen inte smidiga för fem öre. Känner att nu när jag ändå var inställd på att flytta är det lika bra att börja söka ordentligt. Men får se om det kanske löser sig.
 
Puss ♥

Spion och hundvakt för en dag

Hej!

Ligger nerbäddad i min säng och är redo att sova. Har roat mig med att läsa nu på kvällen. Läser Matilda (Lady of Hay) fortfarande. Ruskigt bra bok! Läste den för flera år sedan men glömmer den aldrig kan jag säga. Den är lika fängslande nu som då. Helt underbart.

Imorgon är det en vända på stan, vår grupp ska spana och jobba undercover på något café eller en restaurang. Mycket spännande! På eftermiddagen ska jag agera hundvakt. Lilla Ninja behöver någon som tar ut henne och leker sällskapsdam medan matte är i skolan. Ska bli mysig att få gosa med en liten hårboll igen, saknar verkligen det!

Nej, nu börjar ögonlocken bli tunga här så jag säger godnatt!


Spärrat kort...

Åh jag är så smidig! Har lyckats låsa mitt icakort när vi var och fikade. INTE bra eftersom jag har lagt över de mesta av mina pengar där. Det som är ännu bättre är att jag inte ens kommer in på mitt konto då dosan bara säger att mitt kort är låst. Crap! Men får väl ringa imorgon och försöka lösa det. Att jag alltid ska lyckas med något...
 
 

Väska nr 2

Hej!
 
Snackat lite med Tilde om att ta över hennes lägenhet när hon flyttar. Det vore grymt att få flytta dit! Det är större och har både ugn och riktig frys, haha! Bara en sån sak liksom. Men får se hur det spelar ut sig... det gäller ju att de får lägenheten och att det ens går att ordna. 
 
Hämtade ut väska nr 2 också, väldigt fin! Kändes bra att ha en lite mer "normal" väska också och inte bara portföljen. Men nu är det köpstopp för min del. 
 
 
 

Skön söndag

Hej!

Gårdagen blev i alla fall inte som planerat för Coffe kom över vid tio. Det var förfest hemma hos dem så han fick fly hit om man säger så, haha! Däremot blev det film. Vi kollade på Blade runner. Så det blev ju en lugn kväll trots allt, men inte ensam. Ännu bättre faktiskt! Jag gillar ju inte att vara själv.

Ska möta Tilde vid ett och ta en fika. Skönt att få komma ut! Jag ska hämta ut väska nr 2 som äntligen har kommit.

Bra söndag med andra ord. Ha det!


Ändrade planer

Hej!

En liten update om min lördag. Tyvärr blev det ingen spelning eftersom puben är stängd (de hade ingen bargeneral). Så istället blev det en lugn kväll med en film för min del! Rätt skönt känner jag nu, min kropp behöver nog vila. Ska duscha och lägga mig med en bok senare. Väldigt skönt att få ladda batterierna. Nästa vecka är det en ny uppgift som gäller men som tur är kommer vår grupp spendera mycket tid i Kalmar. Min plånbok tackar och bockar!

Nu ska jag fortsätta ladda batterierna.

Ha en fin kväll!


Lördagen den 9 februari

Hejsan hej hej!
 
Lördag och jag ska roa mig med att tvätta. Woop woop! Däremot funderar jag på att haka på Coffe och några till som ska till studentpuben ikväll och lyssna på Martins band som har spelning där. Det är ju lockande att få chansen att få komma ut ur lägenheten en sväng... Vore dessutom kul att höra dem då jag aldrig gjort det. 
 
Först på min lista just nu är att laga mat. Är hungrig som ett djur!
 
Puss ♥
 
Hade inte tackat nej till detta just nu!

Laxen och helg

Hej!
Det är fredag och officiellt helg! Den kunde inte ha kommit mer lägligt då min energi är helt spårlöst försvunnen efter många timmar i skolan.

Igår blev arbetet med vår app klar, jag tog bussen hem halv tio. Väl hemma var det ju bara att sätta sig vid datorn och göra det sista på rapporten. Men nu är allt redovisat och inlämnat!

Ikväll är planen att inte ha en plan. Jag ska troligtvis hem till Coffe men längre än så orkar jag inte tänka.

Nu ska jag gosa ner mig rejält i sängen och läsa min älskade bok.

Ha det!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1059004/images/2013/pic_51151ad9e087c317db4f13bc.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1059004/images/2013/pic_51151ad9e087c317db4f13bc.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1059004/images/2013/pic_51151adae087c317da794450.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1059004/images/2013/pic_51151adae087c317da794450.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1059004/images/2013/pic_51151adbddf2b340ee79af62.jpg" class="image">


Stress och luspank

Hejsan hej!
 
Kom precis hem från skolan, hann till och med en sväng förbi Netto innan jag (och Coffe) rörde oss hemåt. Idag har jag och min kära grupp roat oss med att brainstorma tills ögonen gått i kors. Imorgon är det handledning som gäller och jag hoppas innerligt att vår idé går att genomföra. Annars är det bara att backa ett steg och förlora några timmars jobb... INTE något jag skulle uppskatta i det här läget då det är redovisning redan på fredag. 
 
I övrigt kan jag officiellt meddela att jag snart är luspank. Så nu blir det lugnt de kommande veckorna. Kan ju skatta mig lycklig som vet att jag kommer bli överöst med skolarbete. Woop, woop... Okej, jag är väl medveten om hur positiv jag låter just nu men för tillfället känns saker och ting rätt grått. Precis som detta väder. Vill ha vår och solsken nu!
 
En inte så glad tjej. 
 
Nu ska jag lägga mig och läsa innan det är dags att laga sig lite pyttipanna! 
 
Ha det fint ♥
 

Söker

Hej!
 
Jag kom hem för några timmar sen men har roat mig med att söka lite sommarjobb, jag vill ju så gärna kunna stanna här i sommar! 
 
Ikväll ska jag försöka skriva lite på fältstudien men prio 1 just nu är mat! Är sjukt hungrig, hade inte planerat att bli så uppslukad i sökandet. Nu har vi dessutom interaktionsdesign på schemat och det är verkligen full fart som gäller! Enorm uppgift och redovisning på fredag. Hoppas det går vägen säger jag bara!
 
Nej, mat i min mage nu tack! 
 
Puss ♥

Rastlös

Hej!
 
Gårdagen var riktigt seg för min del men det var riktigt skönt att inte göra någonting. Idag däremot ska jag röja här hemma, har lyckats få till ett mindre kaos efter festligheterna och min bakisdag. Ska försöka fixa en tvättid också så jag får lite rena lakan till veckan som kommer. Det är ju kursstart som gäller så känner att det måste vara ordning och reda innan dess. 
 
Ska försöka få med mig någon av tjejerna ner på stan också och ta en kaffe så jag får lite energi. Gillar inte att vara ensam hemma så här länge.. okej, det kanske inte verkar länge eftersom jag faktiskt var med Coffe och alla igår men blir så rastlös!
 
Dags att kanske få i sig något att äta.
 
(Gött att headern är tillbaka då... väldigt konstigt det där.)
 
Puss ♥

Hålla tummarna

Hallå hallå. 
 
Jag har roat mig med att finslipa på mitt cv och skrivit personligt brev så här på kvällen. Skickade iväg allt precis så nu är det bara att hålla tummarna! Vill verkligen vara kvar i Kalmar i sommar, även om jag nu sökte till Böda sand men det är bra mycket närmare i alla fall! 
 
Ska alldeles strax dra igång en film och bara försöka somna. Energin finns inte alls idag. 
 
Puss ♥

Bakis

Hej!
 
Jag har placerat mig i sängen och tänker stanna här resten av kvällen. Är fortfarande smått bakis från igår, men satan vad kul det var! Idag har jag varit med Coffe och gänget, bland annat drog vi och käkade thaimat men bakis som jag var kunde jag inte få mig så mycket. Blev nästan ledsen ju, det är så fruktansvärt gott!
 
Ska roa mig med att kolla på Californication hela kvällen och bara vara. Helt underbart att det bara är lördag dessutom. 
 
Puss ♥

Födelsedagsfest

Hej!
 
Kan ju börja med att säga att jag inte fattar vad som har hänt med min header!? Ska fixa det snart, men inte idag för idag är det full fart!
 
Ska strax iväg till Coffe och göra mig i ordning. Håret är uppsatt för det kan ta tid ibland och ville inte sitta där och sega. Hade inte heller någon större lust att vandra genom Kalmar utklädd till någon country/hillbilly mix, haha. Ikväll är det ju Jasons födelsedagsfest och temat är just Hillbilly och country typ. Ska bli riktigt kul!
 
Nej, ska passa på att vila lite innan det är dags att dra sig.

Puss ♥