Tänk efter före

Jag måste få lite ordning på mitt liv. Everything is spinning out of control. Det är inte bra! Jag vet inte om jag borde ta lite tid att bara vara för mig själv. Glömma allt tjaffs som varit. Det skulle verkligen vara skönt med en helt ny start. Jag har ju ändå rätt mycket tid framför mig nu över sommarlovet. Jag borde skärpa mig. Rycka upp mig och ta tag i saker. Kanske låta bli att falla för grejer jag kommer ångra senare. Man kanske ska börja "tänka efter före". Haha! Det får bli mitt nya motto. 

Nu ska jag äta nått!



Puss&Kram

Sommarlov

Sjuk första dagarna på sommarlovet, det är ju fail. Snyft

Igår låg man död framför tvn hela dagen, men som tur var så hade vädret fått för sig att det skulle regna och vara kallt så jag var åtminstonde tacksam för det! Senare på kvällen fick man sig en chock kan man ju lätt säga...Timmy dök upp utanför och jag som trodde han skämtade! Herregud vilken överraskning säger jag bara! Haha

Idag händer väl inte så mycket heller. Vädret börjar ge med sig och även min förkylning. Hoppas det blir solsken när jag blir frisk!

Jag har iaf fått ett sommarjobb vilket känns lovely! Det är bara två veckor på kommunen men det duger fin fint åt mig. Jag får åtminstonde vara ute och bli brun! ;D Jag har ju inte heller direkt ansträngt mig på jobbsökarfronten så jag är tacksam att jsg fick nått trots allt. Haha!

Nu ska jag leka lite till vid datorn. Cya suckers!


Puss&Kram

Fika, lunch, fika och fika!

Sitter i skolan, det är ju sista dagen idag! Tiden har gått otroligt fort. Men det är som de säger; tiden går fort när man har roligt!

Sommarlovet serveras med en förkylning på sidan om så blir väl till att ta det lilla lugna ett tag framöver. Tror du jag kommer klara det? Nej, inte jag heller! Usch nu kommer jag aldrig bli frisk...

Matte snart, då blir det fika. Sen fotboll. Sen fika. Vår dag består mest av; fika, lunch, fika och fika! Mysigt värre men onyttigt som attans! 

Nu ska jag skutta vidare. Have fun!




Puss&Kram

Countdown

Sitter på GKn som vanligt och magen kurrar. Sen blir det idrott och jag håller på att somna liksom. Uuuscha! Vill INTE ut i regnet och idrotta. No way, no how! Dessutom har jag ont i halsen. Fan alltså.

Men imorgon slutar man då rå! Hurra hurra! Är klar med ALLT nu. Fick till och med MVG i spanskan så då var ju den tortyren värt det! haha

Nu är det äntligen luuunch! (nog för att maten brukar smaka ingenting)




Puss&Kram

00.05

Klockan är 00.05 och jag är helt slut. Har pluggat sen jag kom hem. Inge kul. Men nu är det endast två dagar kvar. Helt awesome må jag säga!

Fredags var ingen höjdare. Drog in till Uppsala men missade tåget så jag var tvungen att ta ett senare. Tanken var att jag skulle åka med tjejerna vid åtta men fick ta nio tåget med Micke och company liksom! Kom fram till Uppsala och redan då blev det kaos. Det blev lite spypåsar för vissa och hemskickad på nästa tåg. Resterande drog till 5ans busshållplats men sket i att åka med för vi skulle tydligen GÅ. G-Å till Stenhagens centrum! Helt sjukt. Till slut tog vi bussen och kom fram till Stenhagen. Polisen stoppar MIG som är den enda som inte druckit något och rotar igenom min väska, häller ut mitt vatten och är allmänt otrevliga. Inte undra på att alla hatar poliser! Väl framme vid "festen" dör man av syrebrist och värmeslag. Musiken suger och stämningen är allmänt dålig. Är där en timme sen drar vi till McDonalds. Träffade knappt tjejerna innan de drog hem vilket kändes lite surt. Tog tåget hem vid två och blir hämtad på stationen av älskade mamma. Hem och stupar i säng. Deprimerande kväll...

Lördagen kom först Annabanana och hälsade på. Senare vid åtta kom Micke istället! Vi kollade på film sen var det mat ute på altanen. Han drog hem vid elva och då lockade man hit Timmyboy! Pappa försökte supa killen full det första han gör och mamma skämmer ut mig. Precis som det brukar va! Kollar på film med Roy och syrran men ingen orkar hålla sig vaken så vi går och sover. 

Vaknar nästa dag och äter frukost sen utmanar vi syrran och Roy i en kubbmatch. Det gick inte så värst bra...Vi sög med andra ord. Sen drar vi till Lilla Frebro och badar. Eller rättare sagt Timmy drar i mig. (Hämnas kanske?) När vi kommer hem har tre fjärdedelar av oss bränt sig. Den enda som kom undan liiite var Tessan men hon var redan bränd så liksom...

Sen bytte vi lag och körde kubb igen. Har insett att jag är sjukt bra på att träffa kungen! Men inte när det behövs...Timmy plockade fram sina talanger bara för att spöa mig. Men jag var minst lika bra där ett tag! Tills Tessan återvände från att ha hämtat vatten och då sket det sig...

På kvällen åt jag middag med familjen+Roy för att fira Mors dag. Det var riktigt gott! (Helt otroligt att syrran kan laga mat. När hon vill...)

Idag vara bara tråk och plugg så skit i det! Imorgon är det nationella. Sista nu sen är det bara att slappna av!

Nu väntar några spanska glosor och sängen på mig. Så godnatt sötingar!



Puss&Kram