Den långa långfredagen

Hej!

Sitter på ett café inne på bussterminalen i Stockholm och väntar på nästa buss som ska ta mig till Uppsala. Dödade lite tid med att äta mat (ÄNTLIGEN) då pressbyrån hade heeelt utplockat imorse. Så har nu fått i mig mat och smuttar på mitt kaffe i lugn och ro.

När jag kommit fram ikväll blir det påskmiddag med hela familjen, längtar verkligen! Är dessutom tokig i påskmat så det är ju bara ett plus.

Nu ska jag dricka upp och sen röra mig mot min gate.

Glad påsk!


Laddar inför resan

Hej!

Ligger i sängen och kollar på sista avsnittet av sista säsongen på sex and the city. Tror det är tredje eller fjärde gången jag kollat igenom hela serien! Väntar på att Coffe ska komma över så vi kan umgås lite innan vi båda åker hem över helgen.

Längtar verkligen hem till familjen nu! Ska bli så himla skönt att få sätta sig vid köksbordet med alla samlade och bara få vara en stund.

Nu ska jag kolla igenom packningen en sista gång. Åker halv nio imorgon och ska hinna köpa någon mat att ha på redan. Tidig morgon med andra ord!

Ha det bra!


Värre än igår

Denna dag är värre än gårdagen. Se suttit ned portfolion från helvetet och försökt få ordning men det känns som att jag bara stampar på stället hela tiden. Orken börjar ta slut nu och det är en himla tur att det är lite ledighet snart så jag får återhämta mig. Gärna innan jag hinner få ett totalt sammanbrott...

Åkte hem vid kvart över tre så är hemma nu och slängt mig på min säng. Vill bara stänga ner just nu. Ska få i mig lite mat och se om det kan hjälpa mitt humör. Ikväll ska jag hem till Coffe och vill helst inte må så här då. Risken att jag tar ut det på honom är rätt stor i så fall och vill inte direkt utsätta honom för det, haha!

Nu ska jag dra igång något på datorn, äta lite och bara vara en stund.


Portfolio-strul och bokning

Hallå!
 
Idag har jag roat mig med att försöka få ordning på min portfolio, åtminstone den digitala. Det har drivit mig till vansinne kan jag säga! Hade lust att bara slänga datorn åt sidan och lägga mig i fosterställning och gråta. Så inte en jättebra dag när det gäller skolan... Imorgon är det handledning så jag hoppas de kan ge lite tips så jag inte sitter i tårar imorgon. 
 
Bokade precis resa hem nu till påsk också, drar hem på fredag. Känns bra, längtar till lilla Tierp faktiskt! Nu ska jag försöka låta bli att fortsätta jobba och istället försöka sova. Ska ju orka med imorgon också. 
 
Puss ♥

24 mars 2013

Hej!

Jag har precis tryckt i mig det som var kvar av pizzan från lunchen. Har spenderat dagen hos Coffe i hans soffa.

Det blev en sväng till nya studentklubben igår men kände att jag inte riktigt var i form för det. Slutade med att jag och Coffe drog hem vid ett-halv två och kollade på Oliver och gänget.

Resten av kvällen kommer bestå av lite portfolio-arbete och vila.

Ha det fint!


Helgen än så länge

Hej hej!

Coffe drog hem för ungefär en timme sen och jag har lyckats få i mig lite lunch.

Vi käkade mat ihop här hemma igår och hade en lugn filmkväll. Kollade på A beautiful mind och proppade i oss massa onyttigt. Så härligt att bara få vara en fredagskväll!

Ikväll ser det ut att bli till att testa den nya studentklubben på hotell Witt med Coffe och gänget. Spännande! Kul att det händer grejer för oss studenter, har saknat ett riktigt kårhus.

Nu ska jag försöka hitta inspiration till portfolion.

Ha det!


Slut som människa?

Hej!
 
Vilken konstig dag detta har varit. Åkte in till skolan för att ha handledning klockan nio och efter det var det bara att vänta på elva-bussen för att ta mig till IKEA. Kom hem runt fyra-halv fem och trodde jag skulle frysa ihjäl, trots element som går för fullt. Kröp ned under täcket (big mistake) för att värma mig/vila lite innan det var dags att ta tag i städningen. Lyckades somna och sova i nästan tre timmar! Förstår inte hur jag kan vara så slut? Allt i skolan och även det runt omkring börjar ta på krafterna märker jag nu. 
 
Men nu är jag igång och ska laga mat (?) så jag får i mig något. Ska dessutom städa toaletten innan jag lägger mig så att det är klart åtminstone. Imorgon blir det ännu en vända in till Pukeberg för att jobba lite till innan veckan är över. 
 
Nu ska jag ställa mig och steka kyckling. 
 
Puss ♥

Portfolio och kläder

Hej!
 
Sitter och försöker få lite ordning på allt till portfolion. Har handledning klockan nio imorgon så gäller att få med allt som ska visas. 
 
Denna dag spenderades främst i skolan. Jag fick i stort sett ordning på min tablettask så nu börjar det gå undan här! Ska peta lite till imorgon tror jag och sen skriva ut det på bättre papper så kan jag åtminstone lägga det åt sidan ett tag. Nu gäller det bara att ordna en snygg portfolio-sida till projekt III. Mycket på gång nu! Men kan faktiskt känna nu att det är väldigt kul också, jag börjar bli säkrare och säkrare på det jag gör vilket är himla skönt. 
 
Jag har även beställt en ny vårjacka från Chicy.se. Dessutom väntar jag på en klänning från nelly som borde komma imorgon. Hade nämligen 100 kronor att handla för där så köpte en vanlig, kort klänning att ha nu till våren. Vill verkligen ha sol och vårvärme nu. De senaste dagarna har det varit iskallt, blåsigt och snöat. Inte direkt så att man känner att våren är på väg än... Vill springa runt i converse, klänning och solglasögon ju! 
 
Snart är det dags att åka tillbaka till Tierp en vända också. Ska hem och fira påsk nästa helg. Har trots allt varit borta i nästan tre månader nu vilket är länge för att vara jag! Ser verkligen fram emot att få träffa alla igen. Jag har varit så inne i skolarbetet nu på sistone att jag knappt hunnit tänka på något annat. Behöver nog en lugn helg hemma för att ladda batterierna. 
 
Nu ska jag skissa i någon halvtimme till sen måste jag sova. Kommer bli en lång dag imorgon.
 
'
(Rätt dålig bild på hur det faktiskt ser ut, men men!)
 
( http://imfancy.blogg.se/)
 
Puss ♥

Skola och pizza

Hej!

Ligger på min säng som en säck potatis och orkar inte röra mig.

Åkte in till skolan vid tio idag och försökte jobba/ha handledning. Arbetet gick riktigt segt idag. Hjälpte Coffe att fota sina grejer istället, fick till och med pizza när vi kom tillbaka till Kalmar. Underbart! Han skämmer verkligen bort mig ibland så jag nästan rodnar!

Kom precis hem och ska försöka jobba lite mer med förpackningarna. Nästan, nästan klar!

Men först blir det en kopp kaffe så jag inte somnar här. Ha det fint!


Måndag är här igen

Hej!

Coffe är äntligen hemma igen, han kom hem igår så jag drog över dit. Sen var det bara upp vid sju imorse och ta sig till skolan för workbook-samtal. Försökte dessutom skissa lite efteråt men kände att jag inte kom framåt. Förhoppningsvis kommer jag vidare senare.

Imorgon blir det skola igen! Har handledning vid fyra så ska hinna hjälpa Coffe att fota och få ordning på lite arbeten innan.

Men först på listan är disken.

Ha det fint!


Mer än väntat

Hej!
 
Kom nyss hem. Vinkvällen blev mer än väntat...
 
Åt middag hemma hos Tilde och Mikael först, kollade på Gladiatorerna, Farmen och sånt skoj och drack så klart vin. Sen fick madame själv idén att gå till puben. Väl där mötte jag Coffes kära gäng så när Tilde och dem drog hakde jag på dem. Big mistake eftersom det hela slutade med att jag mådde skit. Sov där inatt, i Coffes rum, och kom hem nu vid elva. Eftersom jag inte mådde så bra ska jag dit igen efter att ha tvättat lite lakan och annat skoj..... INTE okej. Men, men, får skylla mig själv. Kul hade jag i alla fall!
 
Idag är sängen min bästa vän. Ska väl ta mig upp och fixa tvättid också men det är i princip det jag kommer åstadkomma idag! Överväger att kila över till kiosken här på hörnet och införskaffa lite chips nu när jag är så ynklig.
 
Så får det bli! Ha det fint! ♥
 

Fredagen är redan här

Hej, hej!
 
Fredag till slut. Den här veckan har verkligen susat förbi. Men jag har dessutom fått mycket gjort. Känns otroligt skönt att kunna kryssa av en massa på min lilla "to do-list". 
 
Satt uppe igår och jobbade med andra förpackningen så nu återstår det att se om det blir bra i utskriften. Kommer säkert få peta runt en massa men har en grund att jobba utifrån i alla fall. Får se om jag sätter igång med den sista idag eller om det får vänta till imorgon. Vill gärna få ordning och reda här hemma också innan helgen drar igång. 
 
Så planen för dagen är att städa lite, skissa lite och kanske kolla på någon bra film innan det är dags att göra mig i ordning och kila över till Tilde och kompani. 
 
Nu ska jag skissa lite innan det är dags för lunch. 
 
Puss ♥

Kondomer & kaffe

Hej!

Denna torsdag spenderades i skolan. Är äntligen klar med en av förpackningarna, ska göra en giftbag från RFSU som ska delad ut på festivaler. Så har jobbat med lite kondomförpackningar, haha!

Kon hem vid sex och var helt slut, somnade nästan direkt. Tror det beror på allt kaffe jag drack i skolan... Därför blev det lite sent nu med mat och allt. Ska försöka skissa lite mer på nästa förpackning så de tre ser sammanhängande ut. Svårt eftersom ena texten är kortare och den andra är så lång! Men det ska gå till slut.

Imorgon blir det inte att jag åker till skolan tror jag. Tilde skulle jobba vid ett och jag skulle behöva tvätta och städa lite här hemma. Har dragit in massa grus och annat skoj. Till kvällen sen drar jag hem till Tilde och dricker vin med henne, Mikael och Anton. Lagom fredagsaktivitet!

Nu ska jag kolla på Shrek och skissa lite.

Puss


Nöjd och glad

Godkväll!
 
Jag kom precis hem och har slängt mig på sängen. Är helt slut! Jag har varit i skolan sen elva och försökt komma framåt med mitt projekt. Jag gör sakta men säkert framsteg vilket är väldigt skönt! Imorgon är det samma visa, får se om jag åker åtta eller tio. Beror väl på hur länge jag är uppe ikväll... Men ska ställa in mig på åtta om jag inte känner att jag jobbat mycket mer ikväll.
 
Ringde till Ebbas idag också och fick höra att de skrivit upp mig i baren vilket innebär kassahantering och annat skoj. Väldigt skönt! Det ser även ut som att jag kommer få jobba en vanlig arbetsvecka om jag inte vill jobba mer men att det nog inte blir mindre än 30 timmar i alla fall. Det känns väldigt bra att veta så man inte går runt och väntar på att få jobba. Så nu är jag riktigt taggad! Ska ta mig över till Borgholm någon gång i vår och besöka stället. Kanske kan få med mig någon (till exempel Coffe) och ta en fika och kolla in stället. 
 
Ännu en bra grej med denna dag är att jag var iväg till Netto precis innan jag gick hem. Gjorde veckans kap! Köpte 4 kilo potatis för 20 spänn och jag som älskar potatis! Woho! Så nu är jag nöjd och glad, trots kylan där ute. 
 
Nu ska jag ta det lugnt en stund innan det är dags att sätta igång med maten.
 
Ha det fint! ♥

Medan alla andra lämnar Kalmar

Hej!

Kom precis hem efter att vinkat hej då till Coffe. Han drar iväg till Stockholm på tävling resten av veckan med många andra från skolan. Själv ska jag roa mig med att få undan lite arbeten denna vecka! Ska faktiskt bli skönt med lite lugn och ro på skolan nu när så många är borta. Då kanske jag kan få något gjort också, haha!

Ska möta upp Tilde vid bussen om en och en halv timme så ska hinna fixa matlåda tills dess.

Ha det fint!


Ryggvärk

Hej, sitter och väntar på att min potatis ska bli klar så jag kan äta middag någon gång. Har inte lyckats komma upp ur sängen på hela kvällen eftersom min rygg har bestämt sig för att sluta fungera nu. Har jätteont och kan knappt ens ligga ner utan att det känns. Förhoppningsvis går det över om jag duschar varmt och sover ordentligt inatt. 
 
Imorgon blir det nog skola eftersom jag måste få ordning på allt nu. Det här går inte längre! Får nästan panik. 
 
Men ikväll blir det film och tycka synd om mig. 
 
Ha det fint! ♥

Söndagen den 10 mars

Hejsan!
 
Det har verkligen varit en lugn helg. Somnade tidigt i fredags och igår blev jag bjuden på mat hos Coffe. Han lagade gulasch, riktigt gott! Killen kan laga mat alltså! Blir ju nästan bortskämd...
 
Kom inte tillbaka hem igen förrän fyra-fem idag och har sen dess legat och kollat på film. Känner mig fortfarande krasslig. Imorgon är det föreläsning mellan nio och tolv men jag funderar på att stanna kvar efter och få undan lite arbeten, åtminstone komma en bit på väg. 
 
Men för tillfället ska jag bara vara och försöka vila upp mig.
 
Ha det fint! ♥

Förkylning på g?

Hej, hej!
 
Fy, vad jag är seg! Det är lördag och jag har verkligen fått sova ut. Vaknade och kände att något inte stod rätt till med min hals... Är det förkylning på g? Vill verkligen inte bli sjuk, har inte tid för det. Det känns lite bättre nu så jag hoppas att det ger med sig om jag bara tar det lite lugnt denna helg. 
 
Planen för denna dag är bland annat att umgås med karln min. Får se hur sent han vill träffas, kilar möjligtvis över och säger hej till Madde och gänget som ska ut ikväll om jag hinner. Har varken råd eller ork att festa så en lugn helg passar mig rätt bra just nu. 
 
Nu ska jag försöka slänga ihop lite lunch.
 
Ha en fin lördag! ♥
 
Så här pigg var jag förra söndagen efter lördagens bravader. 

Slut som människa

Hej!

Klockan är nio och jag har redan lagt mig i sängen för att sova. Är helt slut efter att ha jobbat med workbooken hela dagen. Blev till och med snurrig av att stirra in i skärmen så länge! Men nu ät allt inskickat och jag kan slappna av, sova med andra ord.

Imorgon ska jag se till att tvätta, min stackars tvättkorg håller på att svämma över. Jag har nämligen massa lakan, de är ju inte min högsta prioritet när jag väl tvättar om man säger så... Men nu måste jag få undan dem!

Nej, mina ögon orkar knappt titta längre så nu ger jag upp för dagen. Vilken student jag är som går och lägger mig nio men är man slut så är man!

Nattinatt


Torsdagen fortsätter

Hej!
 
Har suttit hela dagen framför datorn och det börjar kännas i hela kroppen nu. Workbooken är under konstruktion, ITKn börjar bli klar, analysen av hemsidan är också snart klar, ska bara sätta ihop allt så är det klart. Längtar verkligen till helgen nu! Vill bara stänga ner och bara vara ett tag. Fick ju smaka på det igår, var ju helt underbart!
 
Vi börjar nio imorgon så vill inte sitta uppe för länge heller... Får se hur det slutar.
 
Nu ska jag få i mig mat så jag orkar köra det sista.
 
Puss ♥

Torsdag, woorkbook och hundvakt

Hej!
 
Igår lagade jag indonesisk köttgryta, eftersom jag ville testa något nytt. Coffe fick så klart bli min försöksperson så vi hade lite mys här hemma hos mig. Maten blev faktiskt bra, det var himla annorlunda kryddor men gott var det. Enda grejen var att det var alldeles för starkt för oss som inte är vana vid så stark mat. Men annars så! Väldigt intressant upplevelse kan jag säga att laga sån mat i mitt lilla kök... Lyckades bränna mig på handen och samtidigt riva ut min rispåse på golvet. Men det gick, haha!
 
Idag är jag hundvakt till lilla Ninja medan matte är i skolan. Ska skriva massa till woorkbooken idag men Ninja är så lugn så det ska nog gå bra. Nu har jag dessutom en ursäkt att ta en paus och gå ut i det fina vädret!
 
Det har jag ju dessutom glömt att nämna! Kungaparet var i Pukeberg av alla ställen igår. Fångade de båda på bild trots avstånd och en dålig kamera. Det var nog det mest spännande som hänt i Nybro på år och dar! Lite kul, vi hade egentligen lektion men fick en kvart till att spana lite. Gött!
 
Silvia fick blommor av barnen så klart!
 
Nej, nu ska jag dricka lite varm choklad och se till att få det här gjort!
 
Puss ♥

Sjuk?

Hej igen!
 
Föreläsningen varade inte länge så åkte hem redan tio över tre. Tack gode gud säger jag bara för jag mår inte bra idag. Känner mig fruktansvärt svag och lite smått illamående. Så för mig var det bara att lägga mig i sängen när jag kom hem och här har jag legat sen dess. Förhoppningsvis behöver jag bara vila ut idag så mår jag bättre imorgon. Det är inte världens bästa tajming att bli sjuk nu när det är så mycket. 
 
För att köra på den äkta "stackars mig som är sjuk"-grejen så ska jag kolla på Oliver & gänget. 
 
Puss ♥

Mar. 04, 2013

Hej!

Jag börjar äntligen känna mig som en människa igen. Igår låg jag bara hemma hos Coffe och sov/drack vatten. Helt slut! Kom aldrig därifrån så sov där inatt med.

Ska strax göra mig i ordning och åka till Pukeberg. Vi har föreläsning klockan ett. Ny kurs och ny stress!

Nu ska jag försöka se lite piggare ut. (Tror jag har en förkylning som ligger och lurar nu också...)

Ha det!


Utgång

Hejsan hej!
 
Tilde kom över igår runt sju och vi roade oss med att snacka och dricka lite vin. Kollade halvt på Gilbert Grape, mest för att se Dicaprio göra så sjukt bra ifrån sig i rollen som handikappad. Det är verkligen helt otroligt! Vi försökte lägga oss i någerlunda bra tid eftersom min kära gäst var tvungen att gå upp vid 5 och jobba. Själv sov jag lyckligt vidare! 
 
Ikväll blir det utgång och förfest hemma hos Coffe innan. Jag har ingen aning vart vi kommer hamna men känner att det inte spelar någon roll. Kul kommer det bli oavsett!
 
Men tills dess ska jag roa mig med att kanske skriva lite workbook och kolla på någon serie. 
 
Puss ♥

Ljuvliga fredag

Hej!
 
Precis hemkommen från skolan. Redovisningen gick kanon och jag är extremt nöjd med allt vi har presterat. Så nu är det helg! 
 
Tilde kommer hit ikväll, däremot ska hon upp och jobba klockan fem så blir inte mycket till hålligång här. Det får vänta till imorgon då det blir förfest hos Coffe och utgång. Ska bli grymt kul!
 
Nu ska jag varva ned med lite Modern family och en kopp cappucino med smak av daim som jag helt glömt att jag hade hemma! Ljuvliga fredag!
 
Puss ♥