Seg

Ligger på soffan och försöker tagga till jobb men det är svårt när man känner att halsen inte är med till hundra procent. Har hällt i mig kaffe men det verkar inte funka. Skulle egentligen börjat två men måste knapra i mig lite ipren så det fick bli att jag börjar fem istället.
I övrigt händer det inte mycket spännande förutom att det är fredag imorgon och det blir utgång för att fira Lovisa och Lina som fyllt år! Får se vart vi hamnar den kvällen men kul blir det nog!
Nu ska jag sova en stund och hoppas på att energin kommer tillbaka efter det.
Ha de!

Utflykt till sommarens stad

Jag och Moa bestämde oss för en liten utflykt till Gävle istället. Var en hel evighet sen jag var där (under dagtid då...) sist! Det ser ut som om det blir till att spela lite biljard, jag som är så duktig på det..hehe! Kommer hursomhelst bli en rätt underbar dag det här känner jag. Det är ju ett plus i kanten att solen skiner igen och man kan se min gräsmatta. Saknat den lite sådär mycket.
Nu ska jag gå och duscha, hitta något att hänga på kroppen sen bär det iväg till sommarstaden!

Med ett leende på läpparna

Äntligen hemma igen efter en dag med skola och jobb! Har varit sån seg dag att jag bara ville spy på sista timmen av jobbet. Tydligen har de dessutom sagt upp massa folk från mitt projekt men de behöll några som levererat bra. Ingen press där inte! Nej nej..Men ska i alla fall säga upp mig nästa vecka och jobba den här månaden ut. Sen ska jag fokusera på skolan. Det kommer ju behövas nu när man ska fixa arbetsprover till högskolan. Mycket jobb med det där!
Förutom det så fortsätter jag gå runt med ett leende på läpparna om dagarna. Helt underbar känsla! Hoppas den håller i sig.
Imorgon är jag LEDIG! Så då ska jag faktiskt träffa Moa, det var ett bra tag sen man såg den tjejen så det ska bli himla kul att ta igen lite. Blir nog en promenad eller något liknande om det är fint väder! Inge mer snö nu... Förutom det har jag inga planer vilket känns så där lagom bra med tanke på att jag behöver lite tid till att göra ingenting.
Nu ska jag ut med hunden sen blir det faktiskt sängen, även om jag kan sova ut imorgon. Är helt slut! Ha det gött!

Student 2011

Min studentklänning! (troligtvis om jag inte ångrar mig...) Är ju lite inkörd på det här med en axel, tycker det är så sjukt fint! Planen från början var egentligen en klänning från Asos men kände att jag inte orkade punga ut 1400 kronor för en klänning jag kanske bara använder en gång. Ville inte ha för avancerat heller så detta borde bli finfint! Nu gäller det bara att hitta de perfekta skorna till och smycken. Oj oj oj, mycket jobb! Ska ju dessutom försöka hitta en vettig klänning till studentskivan... Kommer bli intressant att se om inte jag får ett nervöst sammanbrott. Om inte annat får min plånbok det!
Idag var det skola igen för första gången på fem veckor! Har verkligen saknat alla tokarna i klassen, men har ju ändå hunnit träffa några under praktiken. Sen var det jobb som gällde så är lite slut i huvudet nu kan jag säga! Men börjar i alla fall lite senare imorgon så får en extra timme till att sova ut.
Jag kan bara säga att allt känns skapligt bra just nu! Kan inte sluta le om jag ska vara ärlig...
Nattinatt!

Underbar helg, underbara människor

Fredagen var helt G-R-Y-M! Det kunde inte ha blivit bättre! Först var det ju middag här hemma med lite vin och musik och sånt kul. Runt tio-tiden bar det av in till Gävle där vi satte oss ner med varsin drink och bara njöt av stämningen, plus lite flum...annars vore vi ju bara konstiga. Under kvällens gång hann vi dricka, dansa, lyssna på ett band, dansa lite till, dricka lite mer och bara asgarva kvällen och natten igenom! När vi till slut kom hem satte sig alla i soffan här uppe och tog ett glas vin och åt choklad och garvade lite till.
Kvällens citat: "Du ser ju inte helt retard ut!" Uttalat av Lovisa Hugardt till mig klockan 04 på söndagmorgon. Haha, klockrent!
Igår spenderades kvällen hemma som valpvakt. Föräldrarna och syrran+Roy drog iväg på middag och någon spelning så då erbjöd jag mig att stå till tjänst för kvällen. Jag hade ju ändå redan haft mitt lilla roliga! Så jag halvsolv framför tvn i stort sett hela kvällen. Det var också rätt trevligt kan jag medge!
Idag så blir det stan med Johaaana! Har inte träffat den människan på vad som känns som en evighet så det blir awesome kan jag meddela.
Det har blivit en riktigt bra helg helt enkelt och imorgon börjar skolan men det är ju inte långt kvar till studenten nu! Tokigt!
Nu ska jag vila en stund innan jag måste fixa mig iordning. Ha de gött!

Fredagkväll

Hej hallå! Kom nästan precis hem. Det är ju helt otroligt alltså! Nu har jag och Emma träffat på varandra nästan varje dag den här veckan, av ren slump! Tur är väl det så vi hinner ses lite, haha!
Nu är vinet fixat, snart är jag också det hoppas jag me väntar på att mitt nyköpta nagellack ska torka. Drygt, orkar aldrig sitta still så pass länge att det torkar... Slutar med att naglarna ser värre ut än de gjorde innan man målade dem. Not good.
Så ikväll smäller det! Får hem lite vackra brudar, bjuder på lite otrolig mat och sen blir det till att slå klackarna i taket! Ska blir så underbart att få släppa loss en kväll och inte tänka.
Men nej nu ger jag upp, mina naglar får helt enkelt överleva. Jag får vara försiktig... (HAHA yeah right, kommer ju gå bra..)
Ha en underbar fredagkväll, för det ska jag!
Pöss

Händelserikt

Ligger äntligen i min älskade säng! Som jag har längtat efter att placerat mig här idag.
Mycket man hunnit med idag! Åka in till Uppsala. Hämta bord och stolar. Bygga monter. Äta. Sälja nyckelringar. Kika runt på andras saker. Kolla på prisutdelning. Sälja mer nyckelringar. Kolla på fler prisutdelningar. Ta ned montern. Skynda till jobbet. Jobba två timmar. Åka tåget hem. Äta. Prata med föräldrarna. Städa. SOVA nu då!
Det har helt klart varit en hektisk dag men jag är stolt, både över mig själv och mina älskade UF-kollegor. De två är helt klart bäst! Jag kan fortfarande inte fatta att jag orkat med allt idag? Och att gick rätt smidigt idag ändå med allt! Nu är det lugnt ett tag framöver. På måndag börjar skolan så då går man bara två (kanske tre) dagar i veckan i två veckor sen är det lov. Tiden flyger iväg och jag försöker hinna med så gott jag kan men ibland är det svårt! Snart är det sommar och studenten. Lite panik som sprider sig inför det men det känns som att det är nu det börjar på riktigt!
Imorgon blir det utgång med mina fina flickor! Det kommer bli så underbart att få dansa loss med dem igen. Middagen innan kommer inte bli fy skam den heller kan jag meddela. Det kommer bli bra, bättre än bäst!
Nu ska denna lilla damen äntligen få sluta sina ögon efter en händelserik dag.
Godnatt!

Tomorrow

Slänger in ett inlägg medan jag fortfarande har rast tänkte jag!
Imorgon är den stora dagen, den man planerat inför, fått panik över och sett fram emot. Jag talar förstås om mässan! Klockan 07.30 kommer jag vara på plats på Fyrishov för att börja fixa med montern. Runt halv ett ska allt vara klart och man kanske slänger i sig lite lunch. Klockan ett slår de upp portarna och då gäller det att stå där och se glad ut! Mycket måste fortfarande ordnas inför imorgon och jag hoppas att allt kommer gå så smidigt som möjligt. Det här har jag och mina kära kollegor kämpat med ett tag nu så vore ju bra om allt slit skulle löna sig!
Idag är det enda som gäller att fixa allt. Mat, packa, planera osv. Känner mig lite stressad men imorgon kan jag pusta ut! Tror oavsett att det blir en bra dag!
Nu ska jag återgå till mitt så kallade "arbete" och försöka vara lite flitig här!
Ha de så bra nu!

Lunch

Äter lunch just nu, cupidosallad. Saknar lite att inte kunna ta nudlarna, det är ju så gott! Men kan säga att det smakar rätt underbart ändå. Idag är det jobb som gäller igen. Ska dessutom ut och handla lite till mässan på torsdag. Mycket som måste ordnas till dess oj, oj, oj! Men vårt motto verkar trots allt vara "det löser sig till slut" vilket det också gör. Kommer nog gå bra ändå!
Idag ska jag vara modig har jag bestämt. Pirrar i magen bara av att tänka på det, hihi! Hoppas allt kommer gå bra. Kanske berättar senare vad det var. Om det går bra det vill säga...haha!
Nu ska jag fokusera på salladen och bara njuta!
Ha de bra!

Tjejen med håret

Monday igen och jag är på praktiken. Ska snart gå och möta Rebecka vid stationen. Är hennes första dag på jobbet så ska stötta henne lite extra. Har redan sprungit runt och sagt åt alla att vara snäll mot "tjejen med håret" som jag så fint brukar kalla henne när jag vet att ingen känner henne. De brukar förstå till slut...
Så ja idag blir det jobb som vanligt. Stör mig faktiskt inte idag, känner att det funkat helt okej nu på slutet så kanske är därför. På praktiken idag har jag gjort lite allt möjligt. Fixat med en bild, följt med på möte och fixat lite till med en annan bild. Det kommer nog upp på bloggen tids nog, behöver bara finslipas lite.
På torsdag är det dessutom UF-mässa. Får lite panik av att tänka på det. Så mycket som ska fixas och lösas innan dess men det borde vi klara. Vi är ju duktiga tjejer! Vi kan det här!
Så nu ska jag ta det lugnt ett tag innan jag måste möta upp "tjejen med håret". Ha de så gött!
Alec har intagit sin vanliga plats i "vilorummet". Bästa rummet på hela kontoret helt klart!

Söndag

Gårdagen var kul till en början men spårade tyvärr mot slutet. Men det var i alla fall fest i Skutskär så drog dit. Lyckades däremot inte komma hem förrän nio idag så nu känner man sig lite mör kan man lugnt säga! Har spenderat dagen framför tv:n och kollat på Pretty Woman, älskar den filmen! Kommer troligen fortsätta med att ligga här tills jag somnar ikväll. Nu är det ju sista veckan på APU:n. Tiden går alldeles för fort! Snart har man ju tagit studenten också...
Nu ska jag slumra lite och kanske slå på en ny film. Ha det gött!

Snow

Vad hände? Våren ska ju komma nu, inte denna förbannade snö! Dessutom blev jag knockad av snön, hann inte ens slåss tillbaka. Dålig stil om du frågar mig... Tänkte ju dessutom inviga mina nya skor men nu funkar ju inte det heller på ett tag!
Idag var det praktik och jag hade sovmorgon, you got to love it! Känns konstigt att det bara är en vecka kvar nu. Kommer kännas både kul och lite sorgligt. Men sen är det ju party på fredagen så det håller mitt humör på topp! När jag kom hem var klockan redan fem så jag har bara hunnit laga mat, suttit vid datorn och pratat lite med päronen. Är helt slut nu, den här veckan har tagit hårt på mig! Ska jobba igen imorgon eftersom jag måste få ihop mina timmar från när jag var sjukt. Drygt! Men tjänar ju pengar, pengar, pengar! Ser fram emot lönen nästa vecka... Hihi!
Så olycklig är jag på grund av snön!
Nu ska jag ta det lugnt resten av kvällen, kanske ta en tur på löpbandet...vem vet...
Pussen och kramen

Torsdag

Imorgon är det fredag, äntligen! Vet inte riktigt hur planen ser ut inför helgen men det brukar lösa sig allt eftersom. Idag är det praktik och jobb som gäller. Är inte direkt taggad på något alls idag. Okej, jobbet brukar jag aldrig vara taggad till men praktiken är ju ändå kul! Just idag är jag bara seg och vill helst bara stänga in mig och inte prata med någon. Ja, jag har sånna dagar jag med...jag kan faktiskt hålla käft! Trot eller ej, haha!
En uppiggande grej är att nästa helg blir det utgång i Gävle med några fina flickor. Middag och förfest hos mig sen bär det av! Jag ska dansa tills fötterna blöder, i mina nya skor. Blir lite lyckligare varje gång jag tänker på dem... stört egentligen! Hursomhelst kommer det blir grymt! Börjar redan planera vad jag ska ha på mig, hur mitt hår ska se ut, sminket, vad vi ska äta och när jag ska städa. Man ska ju vara ute i god tid!
Men nu ska jag fundera på hur satan jag ska lösa min nya uppgift!
Pösshäj!

Vilar i vilorummet

Fortsätter min tradition med att lägga mig i "vilorummet" som det börjar bli för mig. Börjar jobba om en och en halv timme. Ser inte direkt fram emot det. Jag vet att jag kommer ha noll energi och bara sitta och stirra på klockan och hoppas att tiden ska rusa iväg.
Praktiken går fint och jag kan säga att jag stormtrivs! Petra och Jesper (Terese med, men hon är sällan här) är så underbara. Även om Jesper utsett mig till sitt mobboffer dessa veckor.... Tror inte det går en enda dag utan att jag sitter och skrattar åt dem två som sitter och tjaffsar. Jag hoppas verkligen att om jag får jobb i framtiden att mina kollegor kommer vara lika roliga och underbara som dem här!
Något annat jag borde ta upp..hm...nej inte just nu. Jo, kan ju meddela att mitt paket från Nelly ligger och väntar på mig på ICA i Tierp. Kommer inte hinna hämta ut det idag så får springa in imorgon efter praktiken. Kommer sätta mig och bara stirra på skorna. Har velat köpt dem i en evighet nu och äntligen är de MINA! Nästan i alla fall, från och med imorgon..
Kan ju avsluta med att lägga upp omslaget jag gjort om. Fick i uppdrag att göra om ett tråkigt omslag från valfri tidning. Det ska bara finslipas lite med typografin men i stort sett är det klart!
Före:
Efter:

Springtime

Köpte en (vårkänslorna som spökar tror jag...) finfin ring idag! Himla sött till det turkosa nagellacket!
Kom hem nyligen och kastat i mig mat, vrålhungrig! Jobbet gick bra idag, helt okej. Måste lämna ut lite cvn på andra ställen med. Kommer inte orka sitta där i flera månader! Men nu ska jag gå och tvätta mig sen blir det sängen. Kommer slockan direkt kan jag säga. Tragiskt att jag har lika lång dag imorgon.
Godnatt!

Vårkänslor

Får lite vårkänslor så här mitt i natten! Lyckades inte somna så istället beställde jag hem dessa godingar från Nelly. Underbart! Dreglar nästan lite...

Sunday

Det har varit en otroligt seg dag men på ett bra sätt. Har mest bara tagit det lugnt men lyckades klämma in en promenad i mitt "hektiska" schema. Nu på kvällen har jag jobbat med inredningen till uppgiften som ska in imorgon.
Blev precis klar så nu ska jag gå och sova, tidig start imorgon!
Ha de bra, puss!

Helgen fortsätter

Idag har varit en riktig skön lördag. Började dagen med att åka med föräldrarna ut till Fjällnora och åkte långfärdsskridskor. Fy vad det tar på krafterna! Orkade åka hela 12 kilometrarna även fast jag hade mina tvivel ibland, haha. Dagen fortsatte med att jag bara tog det lugnt och nu mot kvällskvisten lagades det gooood mat. Sedan har maten ätits medan jag halvtittat på Melodifestivalen. Är inte så insatt men men!
Igårnatt när jag och Rebecka hade ett trevligt nattligt samtal! Den tjejen är grym!
Snart väntas finbesök så ska kanske plocka undan lite i mitt rum...
Ha det så gött!

Fredag och nyttigheter

Ligger på min säng och njuter av ledigheten! Idag är det lite städning på g. Har diskat och röjt diskbänken och nu är det mitt rum som är nästa offer. Ikväll blir det familjemiddag med massa god mat. Kommer nog bli en bra helg!
Jag ska dessutom börja bli lite nyttigare nu! Har hakat på syrran och ska inte käka kolhydrater. Neej, jag ska inte svälta mig! Faktiskt så ska jag proppa i mig bacon, kyckling, kött, ost och massa gotti. Passar mig perfekt eftersom jag ändå inte är så värst förtjust i pasta. Kommer bli mycket att hålla reda på men man kommer väl in i det. Mamma ska också haka på så fort hon slutar äta soppa, haha! Blir nog bra till studenten det!
Nej nu ska jag ta kaffe, piggna till lite och sen fortsätta städningen!
Pusshej!

Valpattack

Hemkommen nu, underbart! Ska fixa lite käk sen blir det nog sängen för min del. Är helt slut nu! Borde inte åkt och jobbat. Det gick skit helt enkelt. Dessutom är man ju nästan själv kvar på Pocket eftersom Erik den jäkeln dragit med sig Amina, Adam och Camilla till VMP. Roligt? Nej! Men det fixar sig, får utöka min lilla vänskapskrets.
Imorgon är man "ledig" men måste oavsett åka in till Uppsala för att byta mitt busskort. Den där dumma apparaten p tåget förstörde det ju! Dessutom måste jag ju in till tolv eftersom hon som har hand om det där bara är tillgänglig mellan 11.30 till 12.30. Varför fattar jag inte alls. Sjukt drygt i alla fall! Men men så är man ju igång resten av dagen.
Idag är vi valpvakt åt syrran så har gullat lite med Toxie. 8 veckorsvalp är inte att leka med. Tokig är vad hon är. Nu har hon i alla fall somnat på en kudde. Söt liten vovve när hon sover...Enda gången hon är lugn kan man ju säga!
Knasbollarna!
Nu måste jag äta innan jag faller ihop!
Ha de gött!

Don't hate the player, hate the game

Hallå! Bloggen har varit lite sidosatt dessa dagar, har haft fullt upp! Både jobb och praktik stjäl min tid just nu men idag var det inge jobb i alla fall så istället hade jag bokat in en sminkning hos makeup store. Körde bara på vardagssminkning och visst det blev ju bra men var ju inte otroligt! Är väl bortskämd efter att ha haft min personliga sminkös Amina. Duktig brud det! Men hursomhelst var det kul att testa och att få känna sig lite extra fin såhär på en onsdag. Tyvärr har jag inga bra bilder på sminkningen men så får det vara helt enkelt.
Satt och tänkte på att jag borde vara gladare för det jag har i livet och ta hand om mig själv. Lite roligt att Amina skrivit ett inlägg om just det tidigare idag! Kan inte annat än hålla med henne, man ska fan inte älta i saker man inte kan göra något åt. Satan vad svårt det är men det är ju bra att försöka i alla fall.
Nu är jag "ledig" fram till måndag. Måste bara göra klart ett förslag på en inredning till ett café kan man kanske kalla det. Däremot är det jobb som gäller från fem till nio imorgon men det borde jag ju överleva. Får ju sova ut i alla fall! Det blir dessutom (troligen) en mycket lugn helg för min del. Ska äta middag med familjen och ut och åka skridskor med min käre far på söndag. Kanske hinner slänga in en övningskörning där någonstans också! Länge sen sist nu... Aja baja!
Nu ska jag slå på ett avsnitt av Scrubs eller kanske Family guy sen ska jag sova.
Godnatt gott folk!

Kryssning

Igår var en bra början på en bra helg säger jag bara! Idag är det packning och grejer som gäller. Har troligtvis fått med allt, hoppas jag! Viktigaste är väl leg, kvittot och pengar. Resten löser sig, haha!
Nu ska jag slå på musiken och fortsätta packa!
Ha en bra helg!

Godnatt världen

Nu säger jag nattinatt och försöker sova! Fredag imorgon och då är det praktik och sen hem och packa som gäller! Lagom exhalterad inför kryssningen, var flera år sen jag var på en sån. Tror det var nästan fem år sen, när jag fyllde tretton och jag åkte med familjen. Haha, vad tiden går fort!

Övertrött och nyduschad brud som säger godnatt!


Coffee

Slänger in ett inlägg till här medan jag väntar på maten! (Är vrålhungrig!)
Jag har en bekännelse....Jag har börjat dricka kaffe. Ja, jag vet. Vilken svikare jag är. Jag som ALDRIG i hela mitt liv kunde tänka mig att dricka kaffe. Men tack vare mitt jobb, sena kväller och no energy har det helt enkelt blivit så att jag hällt i mig en eller två koppar för att orka med. Och nu sitter jag här, helt utvilad och inget jobb men trots det har det dykt upp en kopp kaffe intill datorn. Underligt hur det kan bli ibland! Kände bara att detta var något otroligt viktigt som man borde veta om mig. Det är ju nästan ett helt nytt jag som håller på att skapas. Men så brukar det väl vara i livet. Man förändras helt enkelt. Får se om det här innebär till det bättre eller det sämre....

Nu är det mat som gäller!

Puss!


Sjuk

Jajamensan, jag har gått och blivit förkyld. Huvud värker, halsen värker, kroppen värker. Mumma...Så idag missade jag praktiken! Inte så värst roligt. Missar dessutom jobbet (note to self: glöm inte ringa och sjukanmäla mig!) så kommer troligen inte få ihop mina timmar den här veckan vilket inte känns så jättekul. Dessutom är det ju studentkryssning i helgen! Det får man ju bara inte missa! Ska ju åka med tre sköna brudar. Det är några till också men delar hytt med bara tre av dem. Det kommer bli grymt! Enda kravet jag har på resan är att inte falla överbord så det borde jag ju klara av. Eller?
Idag har jag i stort sett bara sovit, ätit och knarkat huvudvärkstabletter. Inget spännande direkt.
Nu ska jag dricka te och äta halstabletter!
Ha det så bra då!

Sitter hemma med skolans dator i knäet. Hämtade upp den idag så nu kan jag få ordning på både skolarbetena och uppgifterna på APUn. Känns rätt bra att dessutom ha en egen dator, även om det bara är i fyra veckor!
Idag är det inget jobb vilket känns himla skönt, då får jag en chans att ta det lite lugnt i alla fall en dag innan jag måste tillbaka. Sliter på en att åka hemifrån vid sju och komma hem tio på kvällen kan jag säga!
Kvällens planer är att fixa med lite skolarbeten som sagt och gå och sova i tid!
Sliten tjej efter en lång dag!
Nu ska jag köra igång med arbetet, ha det bäst!