30 december

Hallå! Senaste dagarna har jag roat mig med att umgås med Amina, planerat nyår, varit till gränby med familjen, shoppat med Johanna och Anna och dessutom gått på bio med Johanna. Det har varit fullt upp men satan vad kul ändå! Idag kommer Amina hit och då blir det till att planera det sista inför nyår. Det blir middag, lekar, musik och slottsbacken vid tolvslaget. Hoppas det blir en kanonkväll, men det är ju som man brukar säga "det blir vad man gör det till"! Nu ska jag försöka värma mina stackars fossingar.

Julafton

Här hemma firar vi julen fortfarande, nu med singstar och white russian! Mycket omtyckt av mig! Julafton har varit riktigt bra. Maten var underbar och sällskapet var toppen! I julklapp fick jag en jättefin morgonrock, två böcker, te, en temugg, mascara, vantar, en ljuslykta och mina grymma skor! Jag är jättenöjd med den här kvällen. Nu ska jag gå och sova, imorgon väntar ju den stora juldansen, kommer bli awesome! Godnatt och god jul!

God jul!

God jul gott folk! Det är 35 minuter kvar till julafton. Huset är städat, maten och julbaket är avklarat och nu sitter jag här och väntar på att klä granen. Mysigt värre! Idag var vi som sagt till Valbo. Jag köpte de sista julklapparna. Dessutom hjälpte jag mamma med en julklapp. Ett par skor till juldansen på lördag. De var GRYMT snygga. Tänkte först köpa kilklackar men får köpa det till våren istället eller på mellandagsrean. Nu ska jag bara njuta av julen! God jul!

Kaos

Senaste dygnet har varit helt uppochner! Tågen krånglade så blev rätt försenad men det löste sig. Men inte nog med det.... Jag lyckades dessutom gå vilse idag när jag skulle hem. Så jag irrade runt där i kylan. Till slut ringde jag pappa men precis när han ska ge mig en vägbeskrivning så DÖR MIN MOBIL. Utmärkt tajming. Så jag irrar vidare utan telefon och ingen aning om vart jag är. Till slut lyckas jag hitta rätt och kan ta mig till stationen. Väl där lyckas jag få igång telefonen ett tag så jag kan skicka iväg ett lugnande sms till min stackars oroliga far. Men kaoset slutar inte där. När jag ska gå ut till bussen inser jag att jag inte har någon aning om vart busshållplatsen är. Så jag lämnar stationen, ringer pappa, får höra att jag borde gå och fråga på stationen, vänder tillbaka till stationen (Allt det här sker på loppet inom tio minuter), frågar några vart bussen går och inser långsamt att den går ifrån stan. Så jag tvingas vända IGEN och skynda mig in till stan. Jag hade åtminstone turen att hitta en busshållplats i tid. Man kan ju lugnt säga att jag somnade rätt fort på bussen. Detta var dessutom 8-9 på morgonen. Underbart! När jag kom hem sov jag hela dagen. Nu till kvällen har jag städat mitt rum. Det tog mig sju timmar men NU är det äntligen fint! Nu är det dags för mig att sova. Ska upp åtta och åka till Valbo med föräldrarna på sista minuten shopping. Yey.... Godnatt!

Äventyr

Ska alldeles strax bege mig till tåget som tar mig till Gävle där man ska spendera natten. Kul kul! Imorgon blir det att ta sig hem, städa och sen dö lite i soffan till kvällen. Kanske kan trycka in en dejt med kära Emma däremellan? Fick ju aldrig träffa henne idag, attans!



Jag har en talang för det här med vackra bilder!

Puss ♥


Snackar i nattmössan..eller?

Jag är less... Less på allt just nu! På skolan (thank god att det är jullov nu!!), på Tierp, på mig själv. Just nu vill jag bara att något BRA ska hända mig. För på sistone verkar det inte vilja hända mig. Det enda som händer är KAOS. Allt jag gör blir k-a-o-s. Förstår inte! Just nu vet jag inte om jag ska skratta eller gråta men lutar nog mera åt det första. Lite komiskt är det ju ändå. 

Nyår närmar sig med stormsteg och det verkar inte kunna fattas några beslut så nu tar jag väl saken i egna händer och styr upp något för mig själv. Låter som en bra plan, Alexandra. Tack, Alexandra! 

Nu ska båda Alexandrorna gå och sova för de snackar i nattmössan!

Have fun ♥






Saknar dessa människor ♥


Jullov

Ja, jag har överlevt veckan som gått! Helt galet har det varit och jag är sååå tacksam att det nu är JULLOV. Kvällen har tillbringats med föräldrarna. Jag lagade en galet god middag och sen var det film som gällde. Nu sitter jag här och fundilurar lite på om jag ska gå och sova eller kanske lägga mig och kolla på en till film?

Det är en vecka kvar till julafton. Det är två veckor kvar till nyårsafton. Gud vad tiden går fort! Tyckte det var november nyss... Dessutom har jag absolut ingen aning vad som händer på nyår. Slutar säkert med att jag sitter hemma och tråkar. Fan.

Nu ska jag i alla fall kila vidare. Ha de! ♥


Drunknar

Ligger och bokstavligen drunknar i plugg och näsdukar! Känner mig extra dum som varit hemma idag eftersom jag sviker mina stackars uf-kollegor! Dessutom har jag en massa plugg som måste göras! Har nämligen två fina prov imorgon som jag gärna vill klara. Just nu skulle jag vilja snabbspola till fredag! Nu ska jag försvinna ner i mitt hav av papper igen...

The war inside me

Förkylningen som legat och bubblat inom mig har nu brytit ut. Gick och la mig klockan sju igår och sov till ett. Är ledig idag vilket verkligen behövdes! På torsdag blir det prov x2 så tills dess ska jag gå på autopilot!

.

Jag mår dåligt. Måste stanna i skolan för jag har prov. Den här veckan kan gå och ta sig!
Hej då!

Helgen

Okej ska försöka att berätta lite om min helg... Fredagen blev inte riktigt som vi tänkt. Det var himla roligt hemma hos Erik men sen vet jag inte riktigt vad som hände. Planerna ändrades och det hela slutade med att jag mötte upp min syster och Isabell och spenderade kvällen/natten med dem. Hamnade på Fame (tror det heter så i alla fall...). Det var en rätt rolig kväll men saknade resten av folket! Igår drog hela familjen in till Gävle och umgicks med familjen Gustafsson. Det var mysigt det med men jag var så trött att jag såg i kors! Idag vaknade jag sent och började direkt plugga. Har ju nk a prov imorgon. Mums! Nu ska jag fortsätta plugga, sen blir det duschen och till sist blir det sängen! Underbart det ska bli.

Drop dead

Just nu känner jag att den andra halvan av jordens befolkning, det innebär alltså män/killar överhuvudtaget, kan gå och lägga sig! Men nog snackat om det för snart ska jag till Emmas skola och kolla på medan hon syr. Mycket mumsigt! Trevlig brud den där Emma alltså. Henne borde man umgås oftare med!
Hejsvejs!

Mår bättre

Jag mår mycket bättre nu! Huvudvärken är borta äntligen. Dessutom var jag ju på hockey och Brynäs vann vilket hjälpte det med, hihi! En grej jag inte fattar är att så fort jag börjar få ordning på allting så händer det något så jag tappar balansen och tvingas börja om... Jag blir så less! När är det min tur att ha lite tur här i livet? Jag bara undrar liksom... Nu ska jag försöka sova. Har fortfarande problem med att faktiskt somna... Hoppas det går över snart! Godnatt!

Uppror!

Jag tror min kropp håller på att göra upprop mot mitt stressiga liv. Jag har inte kunnat sovit inatt heller (så har det varit sen i lördags) och dessutom har jag en mördarhuvudvärk som får mig att se små stjärnor. Så idag blir jag hemma från skolan. Missar ändå bara materialkunskapen där jag nästan är klar. Senare i eftermiddag måste jag däremot möta upp mina kära uf-kollegor för vi ska till banken. Spännande spännande! Nu väntar en huvudvärkstablett eller två, en kopp te, en säng och en film på mig!

Måndag

Ligger på soffan och kollar på top model och känner mig underligt förväntansfull. Det är en rätt trevlig känsla. Det kan bero på att det snart är jul eller så kan det bero på att jag känner mig hoppfull för framtiden. Det är svårt att sätta fingret på vad det är men kul är det i alla fall! Imorgon är det sovmorgon och ett besök med mina uf-kollegor hos banken som gäller. Dessutom kanske jag ska på hockey med min käre far vilket vore väldigt kul! Nu ska jag kolla klart på programmet och sen ska jag träna. Måste ju komma igång ordentligt nu jue...!

Söndagsångest och choklad

Söndagsångesten fixades med lite choklad. Så nu mår jag liiite bättre. Är fortfarande irriterad på det mesta men har insett att det är lönlöst. Jag och Lovisa har ju ordnat en fin pakt, igen. Payback time ladies and gentlemen ♥

Nu gäller det att sova så jag orkar resten av veckan. På fredag är det dags igen. Oj oj oj säger jag bara!

Nattinatt ♥


Inget undantag

Söndagar är aldrig roliga och idag är inget undantag. Har insett att naturkunskapsfrågorna ligger kvar i skåpet så kan inte få något gjort. Jag är dessutom så fruktansvärt less på alla killar just nu, jag börjar tvivla på att det finns en enda normal kille i hela Uppland. Awesome. Anyhow... Idag ska jag vila upp mig, min kropp är emot mig. Förkylning på g kanske?

En kväll man sent kommer glömma

Det var nog längesen jag var så här trött! Gårdagen var helt galen... Kvällen började på ett hotell rum med lite folk. Det var musik, dricka och massa tokigheter! Sedan drog vi vidare till Orange och dansade vidare. Med tiden blev vi bara färre och färre och till slut var det endast jag och lovisa kvar. Lite random så där så drog vi på efterfest med nått trevligt gäng. Under kvällens lopp lyckades jag: * tappa telefonen så skärmen sprack * dricka öl och gilla det * träffa på Snechi som jag inte sett på en evighet * dansa tills det gjorde ont i benen * pussas med en riktig snygging * somna i någon randoms säng på någon random efterfest * somna som en stock hemma hos Lovisa klockan halv sju-sju I överlag så var det en bra kväll! Lite tråkigt det där med telefonen men ska försöka ordna det. Idag skulle jag egentligen gjort massor men pga brist på kommunikation så blev det ingenting med någonting. Så kvällen har spenderats med familjen framför tvn. Det behövde jag idag! Nu behöver jag sova. Nattinatti!

Skit också!

Döda mig! Jag orkar fan inte mer plugg nu.. Om två veckor har jag tre prov, just det, TRE prov! På en och samma vecka! Det är heeeelt sjukt! Jag kommer bli utbränd ju. Känner redan att jag är jättekänslig för allt och går runt och mår dåligt när jag kommer hem efter skolan. No fun, no sir!

Tröstar mig med att lyssna på bra musik och dricka lite te. Har fortfarande ingen känsel i tårna sedan bussen jag åkte med imorse inte hade någon värme på alls. Mysigt.

Imorgon ska jag hålla tal på svenskan, ser inte fram emot det. Måste dessutom få ihop ett som räcker i fem minuter. Jippi!

Nu ska jag hålla käft och börja jobba.

Hör av mig när jag mår lite bättre...

Duktig tjej!

Har varit lite duktig idag och faktiskt jobbat med religonen och talet medan jag ändå väntar på att få hämta ut skolkatalogen. Vill egentligen inte ha den men min kära mor påstår att jag kommer ångra mig annars...Så då är det bara att vänta då! Kan roa mig med att lägga upp de sjukaste bilderna från photobooth. Älskar det programmet!
Är man vacker så är man!