Kvällsjobb och tvättid

Hej!

Har precis slängt i lite tvätt, första gången vi tvättar i nya huset...  Lite virrig start men tror jag har ordning nu haha!

Jobbar kväll igen så har dagarna fria att dona. Kan erkänna att jag inte gör mycket annat än att ta det lugnt, diska lite och sånt skoj. Roligare kan man ha men snart är det vår, det har redan varit 10 grader här! Helt galet, vårvärme! Så fort vinden blåser rätt, alltså inte direkt in på balkongen, blir det galet varmt. Nästan så att jag har funderat på att dra ut en stol och sätta mig och sola. Vi bor väldigt lägligt när sommaren närmar sig. Stensö är inte långt härifrån så blir många utflykter i sommar! Härligt!

Nu ska jag dricka lite kaffe och kolla på lite tv. Kan säga att daytime tv inte är den mest spännande men det funkar när man ändå har lite annat för sig. 

Ha en fin dag! 

Child of the Phoenix

Hej!
 
Sitter i soffan och har precis beställt hem en bok från en av mina favoritförfattarinnor; Barbara Erskine. Denna gången fick det bli Child of the Phoenix. Det låter som att många som gillar hennes typ av böcker har den som favorit. Själv älskar jag hennes Lady of Hay och har gjort det sen jag läste den för första gången när jag var runt elva år. Fick den i julklapp av mamma för några år sen ihop med en annan bok hon skrivit. Föll pladdask igen! Men nu var det ett tag sen jag läste något riktigt bra, eller läste överhuvudtaget så tyckte det var dags. Håller tummar och tår att det blir en ny favorit!
 
Idag börjar jag jobba 16.45 och kör till 21.00. Blir mycket kvällspass för mig nu vilket är på både gott och ont. Det är ju riktigt skönt att kunna sova ut, sitta med kaffekoppen i soffan med solen som skiner in, har även badat med tända ljus idag. Men samtidigt slappnar jag aldrig riktigt av när jag vet att jag ska iväg, går och kollar på klockan ungefär som om jag räknar ner tills jag ska till bussen. Jobbar på att försöka släppa det...
 
Nu ska jag dra igång någon film eller något, kanske dricka lite mer kaffe och bara vara innan jag ska iväg. Har skaffat månadskort som gäller inom Kalmar kommun. Riktigt skönt när man ska iväg någonstans, speciellt till jobbet! Bussen går dessutom inte långt från vårt hus så funkar smidigt. Trivs otroligt bra i lägenheten, det är fortfarande en del smått som ska lösas men men. Det får ta sin tid så det blir riktigt bra.
 
Ha det fint!
 
 
 
 

Fyndat

Hej!

Sitter i soffan och njuter som vanligt! Har ledigt idag och har hunnit med en vända till stan och fått med mig en bänk hem till hallen. Vi hittade en riktigt bra på Åhléns som dessutom var nedsatt från 999:- till 300:- vilket är ett riktigt kap! Köpte också tyg så att vi kan klä om den i den färg vi vill ha. Kommer bli riktigt snyggt! Blir så småningom även en stor spegel ovanför. Totalt lade jag och Coffe 248:- på det då Coffe fått presentkort också så är mer än nöjd med det köpet!

Ska mysa ett tag till innan jag ska ta mig till södercentrum så vi har något att äta ikväll.  

Trivs otroligt bra i lägenheten, det blir bara bättre och bättre! 

Ha det fint! 




Som fisken i vattnet

Hej!

Ligger i soffan och har precis diskat. Så skönt att ha massa plats i köket! Trivs som fisken i vattnet här hemma. Snart vankas det hemmagjord pizza så fort Coffe kommer hem. 

Det mesta är i ordning i lägenheten nu, det är en hel del smått som ska fixas. Vi har en del fönster att fylla upp med saker och ska fixa gardiner också men det är så svårt! Gardiner är inte min grej... Ikväll ska vi få upp lite på väggarna, mest rullgardin och en helkroppsspegel. Det är nånting varje dag kan man säga, haha!

Nu ska jag mysa lite till i soffan innan jag börjar stöka runt i köket. 

Ha det fint!

Flytten är över, tillbaka till verkligheten

Godmorgon! 

Sitter på jobbet med en kaffekopp, råkade komma väldigt i tid idag. Testade att ta bussen hit, kommer nog bli så framöver nu när vädret inte är så härligt och jag inte har en cykel. Lyckades hursomhelst inte tajma jättebra, men kom i tid åtminstone. 

Nu är lägenheten snart i ordning, en hel del flyttlådor som ska slängas. Sen är det mycket småsaker också. Men jag trivs! Har varit en riktigt stressig helg med tusen saker på schemat men det har varit kul. Känns som att jag varit borta en vecka från jobbet i princip... 

Idag jobbar jag kort dag så ska iväg till stan och klippa mig efteråt. Blir nog även lite inköp till lägenheten, bland annat en lampa till mig att ha bredvid sängen. Som sagt är det en del smått!

Nu ska jag sippa lite till på kaffet innan det är dags att ta tag i dagen. 

Ha det fint!