Fridays are meant to be fun....

Klockan är fem i tolv på en fredagkväll och jag känner mig tom. Helt tom. Vet inte om jag ska skratta eller gråta över allt som hänt mig på sistonde men låter bli något av dem. Blir nog bäst så. Istället dränker jag mina tankar i julmust och gömmer mig under ett täcke.

Jo just det! Fick i uppdrag av Petra att skriva sju sanningar om mig själv också, vill ju inte svika henne så kanske borde göra det?

* Jag har hajfobi (kan inte ens simma ensam i en swimmingpool...)
* Jag mår fysiskt dåligt om någon blir sur på mig
* Jag kramar nästan alltid mina föräldrar innan jag går och lägger mig
* Jag mår illa av pastasås, framför allt såndär krämig carbonara.. Mår illa bara av att tänka på det
* Jag blir jättelätt förälskad
* Jag är en tvättäkta Sims-nörd och har varit det sen det kom ut
* Jag älskar att kolla på hockey live, men bara när Brynäs spelar

Så där har ni lite info om mig! Vet inte om det var någon chockerande nyhet men måste ju behålla lite mystik kring mig... OoOoOoh!

Nu ska jag som sagt krypa ner under ett täcke och hoppas på att jag vaknar upp med lite känslor.


Nattinatt ♥


Lugn jag lever, trots kylan...

Oj dålig uppdatering! Till mitt försvar kan jag ju säga att det varit satans kallt hela veckan och det har blåst så mycket att jag trott att jag ska lämna marken när som helst! Därför har det blivit så att jag gömt mig under en filt så fort jag kommit hem. Mycket bra lösning måste jag erkänna! Veckan har gått fort men idag var en lång dag. Den innehöll bland annat en scen som omfattar mig, Rebecca, Josefine, en stor makrill och en skalpell. Vi fick dissekera på naturkunskapen med andra ord. Imorgon har jag sovmorgon, underbart! Har dessutom bara en lektion så slutar tidigt. Mycket bra dag om du frågar mig. Det är ju ett extra plus att det är fredag! Nu väntar John Blund på att jag ska lägga ifrån mig telefonen. Borde nog inte göra honom arg, då kanske jag aldrig får sova igen! Så därför säger jag nattinatti. Puss och allt sånt!

En söndag som alla andra

Jag kan komma på tio tusen olika saker jag skulle vilja skriva just nu men tror jag låter bli. Istället tänker jag berätta vad jag gjort idag! Jag, Julia och Amina gick upp runt elva. Sen drog Amina till tåget strax därefter så jag och Julia åt frukost. Efter att hon dragit hem tänkte jag bara kolla på film och halvsova men min käre far drog ut mig för att övningsköra. Det gick bra men jag var så himla trött att jag trodde jag skulle krocka! Direkt när jag kommer hem ringer Emma och undrar om jag vill träffa henne i Tierp så då var det bara att ta bussen tillbaka för att umgås lite. Vi satt mest på konsum och klagade på allt vi tyckte var fel i vårt liv. Mycket trevligt var det faktiskt! Sen åkte jag hem och åt mat och nu på kvällen har jag kollat på film i min säng. Ska ut med hunden sen ska jag sova! Det har varit en bra dag. Btw så funderar jag på att ge upp allt det där med killar. Man kanske ska leva i celibat? Haha! Puss och nattinatti!

Helgen

Gårdagen spenderades med några fina flickor i Uppsala. De åt middag på dragon palace men jag hade redan käkat så följde med som sällskap. Det var en riktigt mysig kväll! Idag ska jag bara ta det lugnt och njuta av söndagens seghet. Det är ju trots allt det söndagar är till för!

Tralalala

Provet hoppas jag gick bra. Det kändes som att jag borde ha suttit längre men hade inget mer att skriva. Så jag tog fem i ett bussen och har nu varit hemma i en timme och fortfarande inte gjort ett skit! Tänkte att jag skulle göra religionen tills imorgon men får göra den senare om jag nu inte någon annan kommer emellan, hihi! (Hoppas nästan på det!) Nu ska jag kolla på Top model 9 och bara stänga av min hjärna!

Körlektion och plugg

Jag kom hem för ett tag sedan efter att ha skjutsat hem mig och mamma från Örbyhus. Passade på att öva en sista gång för ikväll är det körlektion som gäller! Jag är lite seg och så men borde gå bra. Nu ska jag käka lite och piggna till innan jag måste ta mig in till Tierp. Ikväll blir det dessutom plugg eftersom det är nationella i svenska B imorgon. Yey... Puss!

Underbart

Måndag och en ny vecka, men den här veckan känns inte alls lika jobbig som tidigare veckor. Trots nationella prov och liknande så känns inget riktigt jobbigt. Kan ju bero på att jag hade en riktigt bra söndag... Idag har jag gått runt i min egna lilla värld. Dagen innehöll lite julsånger, lite skratt, lite stöld av telefon (tjejerna som jävlas med mig, haha) och allmänna galenheter som det alltid är i vår skola. Imorgon får man se vad som händer men ska bland annat ha körlektion vilket ska bli lite kul! Nu är det bara att satsa på körkort till sommaren! Nu ska jag se klart filmen sen ska jag sova. En ny riktigt bra dag imorgon! Godnatt.

Söndag och full fart

Hemma igen efter att spenderat eftermiddagen med Emma. Vi åt pizza (andra gången den här helgen... Inte bra...) och bara pratade om allt mellan himmel och jord. Väldigt kul var det! Nu ska jag snart fixa till mig och iväg igen! Puss!

Jag gillar den här helgen

Gårdagen var så mysig! Middag med alla och sen film med pappa. Bra (LUGN) lördag! Idag är det ju fars dag så jag bjöd min käre pappa på frukost på sängen! Tyvärr mår jag fortfarande dåligt så jag gick och la mig igen. Nu ligger jag på soffan och kollar på reprisen av Idol. Resten av dagen ska spenderas med söta lilla Emma. Ska bli så kul att äntligen få träffa henne! Hon är ju alltid awesome att umgås med så det blir nog kul. Hihi! Dags att sova lite till så jag orkar med allt idag!

Home, sweet home

Nu är jag hemma igen efter en lång vistelse hemma hos Tessan och Roy. Vi har spelat hur mycket som helst! Tror vi satt (i alla fall jag och syrran) från elva till klockan sex och spelade. Beställde pizza/sallad som äkta gamers. Det enda som fattades var Jolt-colan så hade vi varit i samma liga som de riktiga spelarna! Haha...Eller? '

Har i alla fall haft hur kul som helst! Nu är jag seg som satan efter att ha stirrat på en tv-skärm i en evighet. Snart blir det middag med familjen. Myshelg säger jag bara! Känns så himla skönt att inte behöva göra något speciellt just nu. Det behövde jag!

Nu ska jag dra på mig något annat eftersom jag ser ut som en slusk...



Gammal bild på mina kära gamers!

Puss ♥


Spelkvällen

Sitter hemma hos Tessan och Roy. Vi har spelat zombie-spel och guitar hero. Mycket roligt måste jag säga. Jag tror jag är en naturbegåvning på att skjuta zombies alltså! Snart blir det även skräckfilm. "The uninvited", jag har ingen aning om den är bra men hoppas det! Nu ska jag heja på min stackars syster som drabbas av panik medan hon spelar.

Ha en trevlig kväll, det ska jag!

Lite bättre

Först mådde jag dåligt men nu mår jag dåligt över att stannat hemma. Jag vet att jag hade jätteont men nu när det gått över lite känns det som att jag gjorde fel som var hemma. Det hjälpte ju dessutom inte att min mamma kommer hem och klagar på att jag missat så mycket av skolan. Yey... Nej nu ska jag sova lite till och sen ska jag övningsköra med mamma. Ikväll blir det spelkväll med Tessan och Roy vilket ska bli så galet kul! Hihi, längtar! Puss!

Dålig dag

Ligger på soffan hemma och surar. Det är kallt som satan ute och jag fick stå och vänta på min buss i en evighet innan jag insåg att det nog inte skulle komma en buss. Underbart. Har dessutom ont i magen sen igår och vill helst bara ligga ihop rullad till en boll hela dagen. Usch, usch, usch! Frågan nu är om jag ta nästa buss så jag hinner vara med ungefär en kvart på svenskan eller om jag ska ta nio tåget och hinna till 3Dn. Känns lite värdelöst allt det här. Jag har helt enkelt en dålig dag!

Just The Way You Are

Insåg nyss att jag måste ta tag i en hel del just nu. Till exempel har jag religion imorgon och vi hade en uppgift som jag olyckligtvis inte gjort... Ehe! Dessutom känner jag att jag borde sätta mig på motionscykeln och få ur mig lite aggression. Haha!

I helgen ska jag inte göra ett SMACK! Nej, ingenting. Jag har insett att jag inte är en partymänniska. Jag orkar inte festa konstant. Har kört fullt ös i 6 veckor nu ungefär och det känns. Jag är helt slut! Funderar på att försöka få över syrran och kolla på film eller bara umgås med föräldrarna som jag knappt hinner träffa under helgerna. Det låter som en bra plan i mina öron.

Nu ska jag lyssna vidare på underbar musik, byta om och kanske börja cykla då då. Nyttigt och bra, vilket jag behöver nu!

Puss ♥

.

Känner mig så där lagom ensam just nu.

Galet!

Oj oj oj, vilken helg jag har haft! Kanske därför jag inte bloggat alls... Men nu är det måndag och dags igen. Fredagen spenderades med Josse och Rebecka. Det var trerättersmiddag och hur gott som helst! Framåt kvällen blev vi smått glada och drog in till Kalas för att dansa loss lite överskottsenergi! Riktigt bra kväll OCH jag kom med bussen hem på natten! På lördagen var det halloweenfest i Karlholm. Jag var nörd och trivdes som fisken i vattnet! Det var så himla kul kväll och jag träffade så galet många som jag inte träffat på en evighet! En bra helg helt enkelt. Men nu gäller det att lugna sig lite eftersom jag festade hela oktober. Inte bra, så nu i helgen blir det en hemmakväll med film och lite godis kanske. Det låter ljuvligt det med måste jag erkänna! Nu blir det film med föräldrarna! Bye!

Koncentrationssvårigheter

Ska snart börja städa lite i hallen (städkväll här hemma och jag har inte börjat, oops!) men känner mig alldeles för pirrig för att kunna koncentrera mig på städningen. Dels för att jag ska ha så fruktansvärt kul imorgon och på lördag och dels för något annat som jag kanske tar upp i bloggen så småning om... Hihi, busigt!

Idag var jag och mamma som sagt in till Gävle. Vi var till Gävles Skönhetsinstitut och fick lite tips på hur vi ska sminka oss. Det var rätt kul, men kändes som om man hört det mesta redan. Däremot kom jag hem med ett helt underbart läppglans! Ska lägga upp en bild på det senare. Nom nom, som min väldigt saknade Anna hade sagt. (KOM HEM, JAG SAKNAR DIG!!)

Nej nu väntar väl städningen....usch vill inte!


Körlektion

Jag har varit vaken sen klockan sex imorse och nu är jag rätt trött. Körlektionen gick bra, fick testa att starta i backe vilket var läskigt som bara den men det gick bra! Helt otroligt att jag inte fick panik och backade in i muren... Just nu ska jag vila och så tills mamma kommer och hämtar mig. Puss!

Lite bättre.

Nu mår jag bättre. Har varit och övningskört med mamma vilket gick så bra så. Nu är jag lite gladare och lite mer taggad på livet. Däremot är jag trött och seg och borde gå och sova. Imorgon blir det ju körlektion och sminklektion, jag och mamma ska in till Gävle igen. Det ska bli kul! Nu väntar sängen på mig. Nattinatt!

Dåligt.

Dålig dag. Dåligt väder. Dåligt humör.

Känner mig som ett äckel just nu och borde verkligen gå och duscha! Den här dagen kommer nog bli rätt långtråkig. Ska vänta på att mamma ska komma hem så jag kan ut och övningsköra. Sen måste jag lägga mig i tid eftersom jag har körlektion imorgon klockan sju på morgonen. Fun, fun, fun! Not... Nej så idag är jag depp.

Jag vill bara ändra på mig. Ta upp träningen igen kanske, få undan lite läxor som skräpar och sånt kul. Men först på listan är nog att duscha så jag känner mig åtminstonde lite bättre.

Deppdag var det ja... Men jag får försöka tänka på hur kul det kommer bli i helgen istället! Det kommer bli awesome att få träffa allt folk. Mysigt mysigt!

Puss ♥ (haha komiskt att jag råkade skriva "piss" först, stämmer ju rätt bra in just idag)

Film!

Ligger framför tvn och kollar på film vilket är det enda vettiga jag orkar göra just nu. Jag har varit galet trött hela dagen! Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer men nått får jag hitta på! Det brukar lösa sig. Nu ska jag kolla på filmen/sova!

Andra november

Tisdag idag och andra november! Sitter i min säng och är osocial mot Amina. Vi ska snart in till tierp och roa oss lite med skattjakt! Trevligt, trevligt! Nu borde jag fixa mig lite för jag ser ut som en bajskorv. Not sexy! Puss!

Emma+Amina+Alec = en bra kväll!

Sitter här hemma med Amina och äter chips, dricker cola och väntar på Emma. Detta ska bli en fin tjejkväll! Idag är jag glad rakt igenom!