Less.

Okej, nu börjar det här bli drygt. Less. Less. Less.


Nattligt besök

Vilken kväll man hade igår då! Trots att jag var hemma så hände en hel del. Dels blev man bjuden av Anna att komma och dricka lite med henne. Det här var då tidigare på kvällen. Tyvärr var jag så sjukt trött och dessutom har vi ju ingen bil... Efter kanske två timmar ringer min mobil. Det visar sig att det är en av Kalles kompisar. (De skulle ut på krogen så gissar på att de var rätt dragna haha!) Han börjar bara prata rent allmänt och jag hör resten av gänget fnissa i bakgrunden. Kul att man kan roa någon då, haha! Efter det mycket givande samtalet la jag mig i sängen och kollade på Rödluvan. BRA film! Dreglade en hel del över killen kan man ju säga, lyckades till och med drömma om honom. Weird. Hursomhelst, mitt i filmen ringer telefonen och det är Emma som CYKLAT från sitt hus och är på väg in till Tierp. Det är ju en bit! Som tur var hade hon den andra Emma med sig. Så jag fick helt enkelt springa ut och säga hej, klockan två på natten. Tokstollarna!

Idag är det ju söndag. Jag är seg som attans och pank. Känner inte direkt att det är upplagt för fart och fläkt. Så idag blir det väl till att inte göra mycket alls. Kanske slå på en film och bara vara. Tråkigt!

Nu ska jag dricka mitt kaffe och försöka bli lite piggare och gladare.

Hörs!


Trött brud

Trött brud! Ligger på soffan helt utslagen efter gårdagens äventyr! Det var fest som gällde ute i Karlholms trakterna. Hade en underhållande kväll trots en del kaos! Däremot känner jag att min kropp gett upp idag så jag kommer troligen inte göra annat än att ligga på denna soffa och bara vara.

Jag kan dessutom meddela att jag just nu sitter och petar på tangenterna till min nya bärbara dator! Helt otroligt vilka underbara föräldrar man har! Fick den här nu när jag snart ska flytta så jag kan göra arbeten och dessutom hålla lite kontakt med omvärlden haha!

Nu är det läskigt nära tills jag är nere i Kalmar. Första veckan kommer jag behöva sova hos någon eftersom jag inte får tillgång till lägenheten förrän första september. Det kommer ju bli intressant, haha! Men jag bor hellre med någon under en vecka än att sitta själv i någon husvagn eller något...

Nu är jag väldans trött så blir till att sova lite!

Ha en bra kväll!


Mysigt

Hemkommen från Ön och Hedesunda! Det blev ett längre besök än väntat eftersom vi råkade sova oss igenom utcheckningstiden... Men fy satan vilken tur det var! Vi fick en helt underbar dag på campingen och vid Dalälven! Vi badade, läste, åkte in till Hedesunda och åt lunch och mot kvällen grillade vi vid vattnet och myste i solnedgången. Det var jag och föräldrarna bara vilket var skönt, speciellt nu när jag inte har mycket tid kvar med dem!

Nu är kontraktet till Kalmarhem påskrivet och ska skickas iväg! Jag kommer dock få bo hos någon första veckan eftersom jag inte kan flytta in förrän första september. Hellre det än att bo i någon husvagn en bit utanför allt!

Min hjärna går på högvarv så fort jag tänker på höstterminen. Det är så mycket som ska göras och fixas med! Fast inte så konstigt kanske... Jag ska ju flytta för första gången sen jag var liten. Första gången jag ska stå på mina egna ben. Intressant och se hur det slutar, haha!

Nu ska jag försöka se lite vettig ut. Ska ner och handla sås så jag kan göra maten någon gång, håller på att hungra ihjäl här ju!

Ha det bra!


Kalmarhem

Idag ska jag allra först och främst ringa Kalmarhem och höra om jag kan få flytta in en vecka tidigare så jag slipper bo på vandrarhem eller något sånt under introduktionsveckan. Sedan gäller det att packa lite kläder och smink för sen bär det av mot Hedesunda där föräldrarna ska slå upp ett tält. Det är Ön som gäller ikväll nämligen och tydligen tänker de gå all in... Bör jag oroa mig? Slutar väl med att någon full idiot antingen rasar vårt tält eller somnar i det. Mums. Men kul ska det bli oavsett!

Planen för veckan är... att jag inte har någon plan. Kanske ska med föräldrarna till Gräsö, kanske inte. Kanske hinner träffa Kalle innan helgen, kanske inte. Det suger en aning att inte veta eftersom jag gärna har något att se fram emot. Men men!

Nu gäller det att plocka fram kontraktet på studentlägenheten så jag inte behöver krångla med det mitt i samtalet.

Ha det gött!


CSN och matlagning

Har sökt CSN bidrag nu så nu är det bara att vänta. Hur ska det gå när jag får massa pengar som ska räcka till allt? Kliar ju alltid i fingrarna på mig när jag har pengar...Uj uj uj!

Idag har jag inget speciellt inplanerat. Pappa jobbar så det är bara jag och mamma just nu. Helt galet vad lugnt det är! Rätt skönt. Funderar på att göra som jag alltid gjorde när jag var liten; tända ljus i rummet och lägga mig och rita eller läsa. Behöver sysselsätta mig med något!

Imorgon blir det Ön för min del. Föräldrarna ska dit så hakar bara på dem, mycket trevligt! Har jag tur kan Kalle följa med också, vi borde öva lite på våra dansmoves känner jag... Haha!

Nu ska jag övertyga mamma om att det är läge att käka lunch, hon har inte riktigt fattat det där med att man faktiskt måste laga maten för att kunna äta den...

Ha det!


Hemma igen

Hallå i stugan! Är tillbaka i Fors efter en helg på Gräsö med underbaraste Kalle samt Tessan och Roy. Det var otroligt mysigt! Rebecka hälsade dessutom på första kvällen. Vi har druckit vin och grillat på klipporna, spelat minigolf, solat/sovit på gräsmattan utanför tältet, åkt in till Öregrund och käkat och även pratat och haft det mysigt i tältet! Helt perfekt helg! Behövde en hel del tid med Kalle nu, speciellt med tanke på Kalmar och flytten och allt.

Det är så overkligt att jag ska flytta och vara borta i TRE år! Det är ju lång tid. När jag är klar kommer jag vara 21! Helt otroligt! Självklart kommer jag hälsa på här så mycket jag kan men jag vet dessutom att jag flyttar ut ur mitt barndomshem för gott... Underlig känsla.

Nu ska jag halvsova framför tvn, man sover inte så jättebra i ett trångt tält med tre andra människor och två stora hundar!

Ha det gött!


Efter regn kommer solsken

Lugnet kanske äntligen infinner sig i Melberg hushållet. Jag har fått ett studentrum! Det ligger på Smålandsgatan 6, mitt i stan. Underbart! Det är på 19 kvadrat, har egen toalett och kokvrå har jag för mig. Finns också kök och allmänna rum som man delar med dem andra. Det känns förjävligt bra just nu! Självklart har jag mycket som måste fixas innan dess men nu när boendet är klart så vet jag att allt annat kommer lösa sig. Det ska dessutom bli rätt skönt att få ha människor omkring sig, jag gillar ju inte att vara ensam. Dessutom har kan man be om hjälp om det skulle hända något.

Gårdagen var riktigt mysig! Åkte in och mötte upp Lovisa och satte oss på Riffi och käkade pasta med kyckling och soltorkade tomater. Så gott! Sen blev det till att röra sig mot bion efter att ha köpt på sig lite proviant till filmen. När mina föräldrar TILL SLUT (vi hann precis sätta oss ner när filmen började...) dök upp så var mina nerver i inte direkt bra skick, haha! Lättstressad som jag är... Hursomhelst var filmen riktigt bra! Blev lite tårögd då och då, det är ju trots allt något jag följt hela min barndom. Underlig känsla. Allt tar slut i år på något vis!

Nu ska jag kolla till riset och slänga in kycklingen i ugnen. Är otroligt hungrig!

Ikväll bär det återigen av till Uppsala för att äta middag hemma hos Lovisa. Ska dessutom försöka få någon ordning på våra UF-pengar!



Där ska jag bo i höst!

Ha det bra! Puss



Dejt med en Hugardt

Har planerat in lite roliga aktiviteter inför morgondagen! Förutom att dra ner till banken ska jag också ut och käka med Hugardt innan vi möter upp mina föräldrar. Vi ska nämligen gå och se Harry Potter. Underligt ändå att det är sista filmen! Jag har ju vuxit upp med både böckerna och filmerna. Allt har sitt slut som jag så väl fått lära mig detta år. Det ska i alla fall bli väldigt kul! Hade tänkt dra med Kalle och se den i Gävle men han kunde inte så då blev det här ett alldeles utmärkt alternativ!

Vet inte om jag nämnt detta men ska på middag i Uppsala på onsdag också. Mycket trevligt! Sedan blir det till att laga god mat åt mig och Kalle på torsdag när han kommer hit. Så nu har jag planer för resten av veckan, underbart! Hatar att bara vara hemma... Blir så otroligt rastlös!

Nu ska jag slå på en riktigt seg film eller något så jag somnar.

Nattinatt!


Kaos

Hela lägenhets-grejen gick skit. Satt där i god tid men när det sen gällde fattade jag ingenting! Skyller lite smått på mina föräldrar som borde varit hemma och hjälpt mig men istället var nere i Tierp... Hursomhelst får jag ju en ny chans imorgon. Men det är inte så himla lätt när man inte har någon aning vart alla ställen ligger i Kalmar.

Just nu längtar jag så otroligt mycket tills jag får vara på Gräsö med min underbara pojkvän och Tessan och Roy! Det ska bli så skönt. Känns som att jag inte gjort mycket alls den här sommaren ju! Även om vädret inte ser ut att bli det bästa så är Gräsö trots allt Gräsö!

Min kropp mår inge vidare just nu, kanske är stressen inför flytten.. Pendlar mellan att må illa och vara vrålhungrig! Det är asjobbigt!

Imorgon ska jag ta mig ner till Tierp för att ordna med e-legitimation och fixa nytt bankkort! Lite drygt men det måste ju göras. Ska dessutom försöka få tag på min syster som för närvarande är i Österlen så vi kan planera lite inför resan.

Ha det gött!


Ofattbart

Har suttit och läst en massa på Linnéuniversitetets hemsida om registrering hit och dit och bostadsgaranti och grejer så nu är jag helt snurrig! Det är så ofattbart att jag ska flytta. Att jag inte bara kommer kunna hoppa på tåget och åka en halvtimme när jag ska träffa Kalle eller bara kunna ropa på mamma eller pappa om jag behöver hjälp med något. Galet! Har fem veckor ungefär kvar i Tierp. Jag har spenderat 18 år här och nu har jag bara några veckor kvar. Det känns jättespännande men samtidigt är jag livrädd! Lämnar hela mitt liv bakom mig ju. Åh, orkar inte tänka mer på det nu!

Var i alla fall på fest igår och det hela slutade med att jag sov på soffan med en filt över mig eftersom det var brist på sovplatser. Det resulterade i en väldigt stel kropp idag! Har mest bara legat framför tvn och halvsovit idag. Skönt!

Just nu längtar jag som en tok tills nästa helg då jag ÄNTLIGEN får åka till Gräsö och campa! Dessutom får jag chansen att visa Kalle underbara Öregrund. Snackade lite med Rebecka idag också om att vi kanske kan umgås någon kväll allihopa efter hennes jobb. Vore riktigt kul! Älskar Gräsö och Öregrund!

Nu ska jag sova, är helt slut fortfarande!

Nattinatt!


Fredag igen

Jag ska alldeles strax mysa ner mig i Kalles säng igen och sova några timmar innan jag måste ta bussen till Gävle. Ångesten som gårdagens antagningsbesked gav börjar lägga sig men paniken finns där än. Kommer nog oroa mig fram till den sekund jag inser att det finns vettiga människor i Kalmar...
För övrigt hade jag väldigt mysigt igår hos familjen Helmbrandt! Det grillades och min morfar dök upp och åt med oss. Fram mot nio tiden blev det för kallt så vi drog oss in och slappade framför tvn. Kalle kom dit också så nu har han fått hälsa på alla de "viktiga" släktingarna på mammas sida!
Idag är det middag i Fors som gäller! Kalle dyker upp mot kvällen efter jobbet medan jag måste hjälpa min käre far att få någon slags ordning på det hela. Kul!
Nej, nu gäspar jag alldeles för mycket. Nu blir det sängen!
Nattinatter!

Fly boet

Har fått antagningsbesked idag. Det är med skräckblandad förtjusning som jag kan meddela att jag kom in på Linnéuniversitetet. Det ligger i Nybro som ligger vid Kalmar...Som i sin tur ligger flera långa jobbiga mil ifrån Umeå där Kalle kom in. Så just nu vet jag inte vad jag ska känna. Visst är det hur kul som helst att jag kom in och det är ju en bra utbildning men samtidigt börjar jag inse att jag måste flytta. Själv dessutom! Och att Kalle kommer vara så fruktansvärt långt bort från mig så man blir alldeles snurrig.
Jag har alltid längtat efter att få fly boet så att säga men nu när den dagen är här så känns det nästan lite jobbigt. Kommer sakna alla så mycket ju! Det är en hel del man lämnar bakom sig. Ett helt liv. Även om Tierp i sig inte är världens mest förtjusande ställe så är det ju trots allt hem med allt som det innebär.
Nu ska jag diska och fortsätta försöka bestämma mig om jag är glad eller inte, hehe!

Fortfarande Storvik

Har precis klivit ur sängen och Kalle har dragit till jobbet. Jag kan nästan aldrig somna om när jag väl vaknat av Kalles larm. Drygt som satan eftersom jag faktiskt får göra det... Klockan är åtta på morgonen och jag ska dra till min moster och morbror runt fyra. Gött.
Så ikväll blir det alltså till att traska iväg till den yttre delen av Storvik för att hänga lite med kusinerna och moster+morbror! Trevligt värre. Var mer än en månad sen jag var där (samma kväll jag träffade Kalle, haha!) så det ska bli kul!
Imorgon är det dags att dra hem. Tanken var ju att jag och Kalle skulle åka till mig tillsammans men eftersom att jag måste plocka undan lite smått i mitt rum och kanske fräscha till mig lite så drar jag redan på förmiddagen. Det gör ju inte direkt stor skillnad!
På lördag blir det nog fest om jag har energin till det. Ska be föräldrarna hämta mig eller se till att ta bussen hem rätt tidigt. Vill inte att det ska bli sånt kaos som senast, haha! Orkar inte vara jättebakis på söndag...
Nu ska jag nog försöka somna om i alla fall. Ha det bra idag!

Storvik och Ön

Hallå hallå i stugan!
Just nu sitter jag i Kalles lägenhet och tar det lugnt. Om ett tag ska jag kila över till Yttermyrarnas bostad för att umgås lite med Lisa (Kalles syster) medan Kalle jobbar.
Gårdagen var mysig! Kom till Storvik runt sex. Lyckades dock hoppa av vid fel hållplats så fick gå med all min packning...Duktigt av mig! Men när jag väl kom fram väntade Kalle på mig med maten redo. Hur bra kändes det inte att få krama om honom igen då!? Dör lite av bara tanken. Efter maten var det dags att göra sig redo för Ön. Drog dit med Kalle, Lisa, Lisas kille Fredde och hennes kompis Emma. Dansade kanske inte jättemycket men kände inte riktigt för det igår. Hade dessutom dragit på mig mina killer-heels bara för att jag ALLTID har mina converse nuförtiden. Träffade mycket folk man kände vilket var förväntat! Min pappa, syster och Roy dök också upp till slut så kände mig rätt nöjd med kvällen, trots värkande fötter... Vi lyckades dessutom börja planera en liten utflykt till Gräsö till nästa helg. Vore ju hur kul som helst. Bara jag, Kalle, Tessan och Roy! Kan tillägga att vi öste med 90-tals musik i bilen på vägen hem. Alla var som galna, haha!
Kalle stackarn var ju tvungen att gå upp till jobbet imorse medan jag låg kvar och gottade mig! Känner mig alltid lika dum när det är så, haha.
Ikväll blir det middag med familjen Yttermyr vilket alltid är lika trevligt. Så ser min dag ut här i Storvik helt enkelt! Imorgon kanske jag hälsar på min släkt också. Skönt att ha några man känner här faktiskt.
Nu ska jag vila en stund för känner mig halvkrasslig. Tror nog pöjken min har smittat mig med sin förkylning. Attans! Men det är det värt!
Ha det bra, puss!

Mot Gävle

Ska alldeles alldeles strax hoppa in i bilen och skjutsas ner till Tierp där jag tar tåget vidare mot Gävle. Pirrar i hela mig just nu. Förstår inte varför jag är nervös? Det är ju bara Kalle. Min Kalle... Som jag inte sett på två veckor...Okej lite pirrig får jag nog vara haha!
Nu gäller det att packa ner strumpor och tandborsten så är jag good to go!
Ha det gött! Puss!

Skynda sig

Hejsan hejsan! Fisket igår gick faktiskt bra till en början men fram mot elva började både fiskarnas och våran entusiasm avta...
Hann inte göra ett dugg av det jag tänkte igår. Så med andra ord har jag inte packat än... Ska hinna duscha, packa, göra mig iordning, ta ut pengar och städa lite innan klockan tre! Helt omöjligt. Funderar på att skita i städningen och göra det på fredag. Tanken var ju att vi skulle åka ut hit tillsammans men nu kanske jag får ta tåget trots allt...
Ikväll är det Ön som gäller. Eldkvarn och Arvingarna, hur gött som helst! Ska försöka ha lite kontakt med folk under dagen så man kanske kan mötas upp någonstans, är ju så lätt att tappa bort någon i vimlet där.
Nej nu måste jag duscha så att jag hinner med allt.
Sköt om er!
Bjuder på en bild på mitt skatbo...

Hungrig som få

Orkar inte sy, haha förvånande? Nja inte direkt.
Har kommit tillbaka från vårt lilla dopp vid Aspbobadet. Var kallt som bara den men rätt skönt att få svalka sig! Nu väntar god mat med papi. Väntar just nu på att potatisen i ugnen ska bli klar. Hungrig tjej just nu!
Sen väntar lite fiske, packning och till sist sängen. Roy och Tessan kommer hit så ska fiska med dem. Mysigt, har inte gjort det sen jag var ut med Kalle och hans pappa!
Nu är det bäst att jag tittar till maten innan pappa blir allt för nojig, haha!
Ha det!

Sy något

Åååååh, orkar inte var hemma längre! Har två tjuriga föräldrar som tjaffsar KONSTANT. Orkar inte sitta mittemellan och känna att de där två förstör min dag. Tack gode gud att jag åker imorgon för helt ärligt hade jag exploderat om jag inte kunde dra härifrån. Det är inget allvarligt men orkar bara inte påverkas av deras tjurighet. Usch! Som tur är har pappa börjat bli lite gladare nu när han har semester. Han vill ju till och med åka och bada. Det vore ju jättemysigt. Känner mig gaalet varm! Tror det är något som spökar i min kropp. Blä!
Ska försöka tvätta så mycket jag kan idag/inatt så jag har massa kläder att ha med mig. Ska försöka hitta något att ta på mig imorgonkväll. Satan vad svårt det är måste jag säga! Funderar på att dra fram symaskinen och sy något. Kan ha fått inspirationen från Project Runway som går på tv i skrivandets stund.
Nu ska jag kolla om jag har något tyg här hemma!
Får se hur detta går!

Reser bort

Kan man ha en bättre start på morgonen!? Sov huur länge som helst. Slog på sommarmusik det första jag gjorde. Hörde att mobilen ringde. Visade sig att det var Kalle, underbara Kalle! Tror mitt hjärta slog ett extra slag då alltså. Så nu har vi bestämt inför veckan. Jag ska åka och bo hos honom tills på fredag då vi åker tillbaka till Tierp tillsammans för att grilla här hemma med min familj. Underbaaaart! DESSUTOM ska vi dra till Ön på kvällen. Tror jag där lite av lycka!
Nu ska jag laga mat sen blir det att fixa inför morgondagen och kanske tvätta lite... hehe!
Ha en underbar dag!
Haha sött par? Herregud, det är något fel på oss två. Men jag älskar det! Hihi!

Knasdag

Ska alldeles strax krypa ner under täcket. Det har varit en konstig dag idag. Jag har liksom inte varit riktigt närvarande känns det som... Svårt att förklara men hoppas jag är mer alert imorgon!
Filmen var ju lika mysig som jag hoppats och trott. Puss på det! Behövde en riktigt fin film idag kände jag. Får sånna dagar när jag bara vill slå på den mest romantiska filmen jag kan hitta och bara sitta i soffan och vara så pass tjejig jag bara kan. Till exempel ikväll så roade jag mig med att måla naglarna.....tre gånger om eftersom jag hela tiden förstörde dem. Kommer behöva göra om det imorgon igen för har redan förstört igen. Duuuktigt av mig!
Imorgon blir det som sagt kanske bad men insåg att jag även har en del tvätt kvar. Hann inte med allt förut, attsingen! Men det som står på schemat nu är sömn!
Godnattinatt!

Stolthet och fördom + vin

Har laddat upp med ett glas vin och kollar på "Stolthet och Fördom". BRA film! Fast kanske inte ska säga så mycket för har bara sett en liten del av den men ändå!
Imorgon har pappa semester så då ska vi åka och bada en sväng sen blir det tv-spelande hemma hos syrran och Roy som också har semester nu. Underbart!
Nu måste jag koncentrera mig på filmen här.
Puss!

Sunday

Söndagar är inte min typ av dag. Gillar inte lugnet som blir efter kaoset från lördag och fredag... Sitter fortfarande i morgonrock och funderar på att hälla upp lite kaffe åt mig så jag piggnar till! Föräldrarna var så duktiga så att de tog moppen till Strömsberg och fikade eller liknande.
Just nu gör jag inte annat än längtar tills på tisdag! Två veckor har gått fort på ett vis men nu märker jag verkligen vilken abstinens jag har. Måste få träffa Kalle nu nu nu, haha! Drar ju som sagt dit på tisdag sen vet jag inte när jag kommer hem. Föräldrarna snackar om en grillfest nästa fredag vilket vore lagom sysselsättning för mig efter mitt senaste festande.
Nu behöver jag nog den där kaffekoppen alltså!
Hörs!

Ändrade planer

Planen var ju att jag skulle åka med föräldrarna till Gudinge på dans men jag kände efter gårdagens bravader att jag trivdes bättre hemma i soffan. Så ikväll hittar man mig under ett täcke istället för ute på dansgolvet! Har redan laddat upp med bakismat, kebabtallrik som jag knappt fick i mig. Har inte haft någon aptit de senaste dagarna... Håller på att bli sjuk kanske? Hoppas verkligen inte det!
På måndag kommer Kalle hem så på tisdag drar jag till Storvik och stannar där ett tag! Längtar en aning dåå! Borde försöka få lite färg tills dess så man inte ser ut som en blekfis bredvid honom...
Nu ska jag dö lite till framför tvn!
Ha det gött!

Dagen efter

B-A-K-I-S! Ååååh orkar inte!
Gårdagen var rolig fram tills det blev för mycket av det goda. Fick sätta mig i en taxi utan min kära väska (och jag som trodde väskan innebar att jag skulle ha koll på grejerna...) åkte med ett gäng ner till Bennys och slutade med att jag GICK hem av någon dum anledning.
Nu är jag hemma i alla fall och ska åka och hämta min väska strax. Bara pappa slutar tjurar och lämnar mammas moppe ifred...
Förstår inte grejen med att festa såhär dagen efter om jag ska vara ärlig. Jag är bara less nu, haha! Minns att jag gick in till mamma och pappa inatt och tjatade om att jag saknade Kalle....Oh my...
Så min plan för tillfället är att hämta väskan, placera mig i horisontellt läge framför tvn och ta smällen för mina synder från gårdagen. Ja, så får det bli!

Mot Uppsala

Ska strax hoppa på bussen som tar mig in till Uppsala. Det vankas ju lunch med Lovisa! Men innan dess bör jag nog fixa till mig.. Ser hemsk ut!
Efter Uppsala är det bara att ta sig hem och börja om inför kvällens äventyr!
Nu måste jag verkligen skynda mig.
Måste tillägga att jag är otroligt kär och lycklig! (Smsade med Kalle igår nämligen haha!)

Bakom magin

Jag har slängt mig på soffan och kollar på "Bakom magin" om sista Harry Potter-filmen. Måste se del två! Man har ju växt upp med dem böckerna!
I övrigt har jag tvättat en omgång och fått undan all disk. Det som fattas nu är att städa rummet och tvätta lite till. Sen ska jag ladda upp mig inför morgondagen. Har dessutom kanske fått med mig Josse på dansen. Det vore ju väldans trevligt att få umgås med den damen lite extra!
Nu slutar snart reklamen!

Alexandra aka städerskan

God eftermiddag kära vänner!
Idag är min städardag vilket inte känns så jättespännande men måste göras. Hjälpte mamma tidigare idag när hon var på jobbet genom att ta disken. Hela familjen kommer attackera städningen ikväll. Skönt när allt är över och man kan bara sätta sig ner med en kopp kaffe eller te. Har börjat upptäcka min förälskelse för te igen! Jag har ju druckit mycket kaffe på slutet men te är ändå mysigare på något vis! Att sätta sig framför tvn med en kopp te och bara gömma sig under en filt kan ju vara det bästa slutet på en dag.
Måste ta tag i tvätten också, uuusch! Vet inte vart jag ska börja! Har så himla mycket tvätt nu att jag blir tokig. Men får väl bara ta tag i det...
Imorgon ska jag faktiskt in till Uppsala för att äta lunch med en kär (typ) gammal klasskamrat, nämligen fröken Hugardt! Det blir lagom syssla för mig tror jag efter idag. Sen är det väl bara hem och fixa till sig och dra vidare till syskonen Kämpe. Roligt, roligt! Jag hoppas dessutom på att få träffa lite vänner jag inte sett på länge där!
Nu borde jag ladda en maskin tvätt...This sucks! Bara att bita ihop!
Ha det gött!
Ledsen att maten var slut? Senast när jag och Emma var och käkade!

Godnatt

Ska snart borsta tänderna (btw köpte en ny tandborste..en rosa...så nu kommer mina tänder bli bländande vita! Ehehe) och tvätta av mig. Är rätt slut i kroppen men huvudet är en annan femma! Skulle behöva plugga lite så somnar jag. Oh god nu går det bara utför alltså! Börjar prata om att frivilligt plugga. Fast däremot skulle det inte skada att öppna körboken en gång till.
Imorgon är det torsdag, jösses vad dagarna flyger förbi! Tur är väl det för saknar mannen min något fruktansvärt nu. Hursomhelst ska jag tvätta och städa imorgon. Börjar få lite ont om kläder och måste hitta något att ha på mig både på fredag och lördag. Känner att det är dags att försöka se lite vettig ut i alla fall!
Nej nu hoppas jag att toaletten är ledig! Ha det gött, nattinatt!

Hungrig som få

Hungrig! Tror jag dör lite... Mamma är på ingång så blir väl snart mat men gud vad jag är hungrig! Ska göra en macka eller någonting innan jag börjar tugga på möblerna.
I övrigt har jag fortfarande inte städat mitt rum, illa av mig! Får bli ikväll. Jag lyckas hela tiden hamna i hängmattan i solen istället. Hihi, busigt!
Hugardt hörde av sig så nu är man bjuden på middag at her house nästa vecka. Hur kul är inte det då? Saknat den skruttan! Kollade igenom vimmelbilderna från studenten. Börjar redan bli nostalgisk och det var bara lite mer än en månad sen... Hur ska detta sluta? Uj, uj, uj!
Nej nu börjar mina mage nästan skälla ut mig..
Ha det gött!

Onsdag

Har hunnit springa, duscha och äta mat. Var upp runt tio någonting vilket är ovanligt för att vara mig, brukar alltid sova till tolv! Så idag är man igång. Ska snart städa rummet och ta ut vovven. Ska ju banne mig se till att hålla mig sysselsatt.
Puss.

Helgen inplanerad

Tisdagen blev garanterat bättre än gårdagen! Emma kom hit och snackade lite. Sen blev vi hungriga och tjockisar som vi är fanns det bara ett alternativ: pizza. Svek tyvärr Emma och tog kebab tallrik men saaatan vad gott det var!
Har dessutom fått planer inför helgen nu också! På fredag blir det fest hos Kämpe vilket alltid är lika roligt och på lördag blir det att åka på dans med föräldrarna och kanske någon till.. Vill nog inte vara där själv med dem... Ehe! Men är rätt nöjd med planen än så länge. Har dessutom Mintu sen midsommar som blev kvar här. Vems det än är så tackar och bockar jag! Ingen har ju hört av sig så betraktar dem som mina nu... Sånt är livet! Det smakar skit men duger i krig.
Nu ska jag ut med syrrans galna valp sen ska jag försöka träna i någon timme. Har kommit igång nu i alla fall vilket är rätt bra för att vara jag. Yey!
Ha det gött!

Uttråkad

Jag är otroligt uttråkad! Vet inte vad jag ska hitta på... Haaatar vädret dessutom. Gaaah! Ta mig härifrån!

Why do mondays always suck?

Måndag. Är ensam hemma och känner mig rätt rastlös! Vill göra något kul men vad finns det egentligen att hitta på här hemma? Mitt ute i ingenstans ju. Får ta och ringa någon som får rädda mig. Saknar Emma en aning så kanske ska slå en pling till den lilla damen... Det visar sig hur det blir. Måste hålla mig sysselsatt nu i en vecka till. Saknar mitt hjärta som en tok! Förhoppningsvis har han galet kul där borta så då är det ju värt det.
Nu ska jag dricka mitt te och hoppas på bättre väder!
Ha de!

Sommarnatt

Jag är helt sjukt trött!
Igår var jag med om det dummaste men underbaraste på länge (förutom Kalle då så klart...)!
Kvällen började med middag på Jakten i Öregrund. Maten var underbar, dreglar bara av tanken! Efter vi druckit upp ölen/cidern rörde vi oss till Hummelgrund. Väl där satte vi oss ned med ett varsitt vinglas och pratade. Kvällen gick fort så snart var det dags för Josefin att dra hem och lämna oss två galningar själva. Bad idea. Däremot träffade vi två stycken jättetrevliga killar och blev lite nostalgiska över gamla danssteg från när man var liten. Träffade även en pirat som var väldigt underlig. Tja, alla är vi olika!
Det kanske inte låter så värst intressant men det som komma skall är bara konstigt. När puben stängde runt två begav vi oss till Rebeckas jobb för att köpa pommes frites. Bussen skulle inte gå på ett tag så vi vandrade runt i Öre en stund. Det hela slutade med att vi gick från busshållplats till busshållplats tills vi till slut kom fram till stora vägen. Glada och flummiga med en nalle puh keps och en Hello kitty-sparkcykel fick vi plötsligt för oss att GÅ från Öregrund till Östhammar... Det är mer än en mil. Klockan var kanske runt tre, fyra men det gjorde inte oss något! Vi knatade på där med ett glatt humör och var som bara vi kan vara. Hela resan tog fem timmar... Vet inte om det berodde på att vi stannade lite då och då. Till exempel så skulle vi "bara svalka fötterna" vilket resulterade i att vi simmade runt topless. Det var nog det bästa på hela kvällen. Klockan var sju på morgonen och där simmade vi! Resan fortsatte sedan barfota och blöt klädda i nästintill genomskinliga kläder och svarta underkläder. Kan bara tänka mig hur det måste sett ut, herregud!
När vi ÄNTLIGEN kom hem till Rebecka blev det kakor, saft och How I met your mother bloopers. Vi fick ungefär en timmes sömn innan klockan ringde vid halv tio någonting.
Sammanfattningsvis kan jag berätta att vi hann prata om allt från himmel och jord och även om jag har så fruktansvärt ont i benen och fötterna att jag vill kapa av dem så var det där en av de bästa kvällarna och jag skulle göra allt igen!
Nu gäller det att göra sig iordning inför middag i Gävle med familj och vänner!
Ha det gott!
Jag igår, innan allt kaos!

Fredagsmys

God förmiddag eller vad man säger runt den här tiden!
Har inte varit vaken länge. Var ju helt död igår så inte så konstigt! Just nu sitter jag och fundilurar lite på vad jag ska äta till lunch. Nudlar eller pizza? Åt pizza igår så orkar nog inte en gång till.
Till kvällen drar jag in till Öregrund för att gå ut och käka med Josse och Rebecka. Underbart! Efter middagen ska vi vidare till Humlegrund som är någon slags pub. Det ska bli så himla kul att få träffa dem små knasbollarna och dessutom få ta några öl och bara prata! Sover hos Rebecka så har ingen direkt tid att passa. Ännu bättre!
Imorgon ska jag på middag med föräldrarna hos våra vänner i Gävle. Det blir nog mysigt! Känner att jag kommer ha en rätt bra helg ändå.
Nu gäller det bara att se till att hålla mig sysselsatt nästa vecka också tills mannen kommer hem. Nu kan jag i alla fall lugna ner mig för nu är de på väg till Rhodos. Tidigare har de varit mitt i kaoset i Aten, inte direkt något jag gillat haha!
Nu ska jag "laga mat" (alltså värma mina nudlar...) sen måste jag börja förbereda allt inför kvällens äventyr!
Ha det gött!