Öland vs Kalmar

Godmorgon!
Idag är det dags att åka över till Öland och fortsätta hänga med föräldrarna. Känner mig himla splittrad, dels ska det bli kul att vara på Öland men samtidigt vill jag inte lämna Kalmar än. Men, men jag kommer ju tillbaka hit om ett tag så ska väl överleva!
Nu gäller det bara att packa så jag får med mig allt. Ska dessutom städa undan här så det är rent och fint igen. Coffe ska nämligen låna lägenheten senare.
Ha det!

Lite för mycket av det goda

Hej!
Det är en trött Alexandra som skriver idag. Gårdagen var grym! Tyvärr blev det lite för mycket av det goda mot slutet så fick bli omhändertagen av min kära pojkvän. Idag har jag alltså varit lugn och snäll. Jag har legat på min säng hela dagen och inte gjort ett skit. Skulle egentligen iväg till Öland men kände att jag behövde vila ut i lugn och ro först. Så det får bli imorgon istället!
Nu ska jag försöka vila lite till innan jag fixar någon slags mat, haha!
Ha det!

Kalmar ♥

Hej!
Ligger just nu i min säng i lägenheten i Kalmar. Helt underbart att vara tillbaka, även om det bara är för stunden!
Senaste dagarna har varit ljuvliga. Vi körde ner i torsdags och anlände här vid sju-åtta på kvällen. Då mötte vi upp Coffe och drog ut och käkade och tog en öl. Det har varit strålande sol hela tiden så mår som en prinsessa! Igår lekte jag turist med föräldrarna. Vi gick på guidad tur runt slottet (har enbart gått runt utanför tidigare) och dessutom tog vi en båttur runt Kvarnholmen. Mycket mysigt, lärde mig ett och annat nytt om Kalmar! Till kvällen satte vi oss på Krögers uteservering och åt mat och drack massa gott. Efter det mötte jag upp Coffe och hans vänner för att gå på bio. Vi såg The Dark Knight Rises, riktigt bra film så den rekommenderar jag att faktiskt se på bio. Brukar inte bry mig så mycket om man ser en film på bio eller hemma i soffan men denna förtjänar att ses i en riktigt biosalong! Dramatisk som satan, gick därifrån och var helt hög på filmen haha.
Idag har vi tagit det lugnt. Jag och föräldrarna köpte med oss sallad och gick ut till Stensö och åt lunch. De åkte över till Öland för inte så länge sen. Jag ska ta bussen över dit imorgon för ikväll är det fest som gäller! Ska fira Achie som fyllt år så det blir bowling och fest! Innan det ska jag hinna med en middag hemma hos Coffe. Blir nog en härlig kväll det här med!
Nu borde jag nog börja fixa mig, ska vara hos honom om 35 minuter...hehe! Somnade på sängen när föräldrarna åkt. Är helt slut men än ska det nog gå att få fram lite energi!
Ha en fin lördag! ♥

Ut och träffa folk

Hej!
Är färdigfixad och redo att åka men får vänta någon timme till. Har spenderat dagen med att vela mellan lockigt och rakt hår... haha, vilket liv jag har! Det ska bli himla kul att få komma ut och träffa lite folk. Det har varit alldeles för många hemmakvällar nu på slutet enligt mig. Jag har ju jobbat nästan varje helg och är det på en lördag kan jag inte gå ut på fredagen eftersom jag ska upp tidigt och sen är jag så trött på lördagkvällen att jag bara somnar! Så det har varit en väldigt lugn sommar på det viset.
Jag ska roa mig med att kolla på Top Model tills det är dags att röra på sig.
Ha en fin tisdag!

Ön

Hallå!
Helgen närmar sig och jag kan inte vara lyckligare för det! Snart är jag tillbaka i Kalmar och får träffa Coffe igen. Men illa dess blir det till art roa sig på bästa sätt. Ikväll innebär det Ön för första och troligen enda gången denna sommar. Ska dit med Angelica och hennes vänner. Det ska bli så skönt att faktiskt få komma ut lite! Dessutom är det alltid kul att prata med Angelica eftersom vi sällan ses.
Nu ska jag försöka hitta något att ha på mig ikväll. Ha det!

Måndag igen

Hej!
Måndag och skitväder! Vilken start på veckan. Ska försöka komma ut en sväng och göra något idag. Har funderat på att ta mig ner till Tierp och sola lite. Bara för att få lite färg. Jag är väl medveten om att det inte är så bra att sola solarium men det händer kanske en gång vartannat år, haha!
Men allra först nu ska jag kolla om det är dags att börja med maten.
Ha det!

Så var det klippt

Hej!
Det är söndag och jag har roat mig med att åka till Angelica och klippt mig. Hon fick kapa en decimeter mer eller mindre för mitt hår var så pass slitet! Så kort blev det (för att vara jag) men jag är supernöjd! Föräldrarna är på allsång så jag roar mig med att helt enkelt ta det lugnt i soffan. Det känns som att jag har en förkylning på g. Vill verkligen inte bli sjuk nu! Nästa vecka drar vi ju till Kalmar och jag vill verkligen inte vara sjuk då... Det ska bli helt underbart att vara tillbaka igen, även om jag inte stannar så länge. Ska följa med föräldrarna över till Öland en sväng också. Vi ska campa på Böda är det tänkt så nu hoppas jag på fint väder! Måste få lite färg i alla fall innan skolan börjar igen, haha.
Nu ska jag mysa ner mig med en kopp kaffe och kolla på The Mentalist i väntan på att mina kära föräldrar ska komma hem.
Puss!

En lördagkväll i juli

Hallå hallå!
Ligger i soffan och är helt död. Jobbade igår och jobbade idag så är helt slut! Dock var det sista gången för denna sommar så känns ändå skönt att få in lite timmar. Kom hem tidigare idag så jag somnade på soffan och vaknade för ett tag sen. Ikväll blir det middag med hela familjen! Vi ska grilla så jag hoppas de kör igång med det snart för min mage vrålar just nu!
Imorgon ska jag äntligen klippa mig! Får se hur mycket Angelica tar av för det är väldigt slitet. Kanske kommer hem korthårig, haha! Vore rätt kul med en förändring ändå... Blir ju alltid sugen på att klippa kort när det till sist vuxit ut en bit så får se!
Nästa helg vid den här tiden är jag i älskade Kalmar! Föräldrarna ska semestra på Öland så jag hakar på. Har saknat den staden enormt mycket den här sommaren!
Nu ska jag få i mig lite kaffe så jag vaknar.
Ha det!

Seg

Hej hej!
Ligger som en säck potatis i soffan, kom hem runt två idag och sen dess har jag sovit i stort sett. Skulle egentligen dragit hem till Angelica och klippa mig och umgås lite men har inte mått så bra idag så fick flytta det till söndag istället.
Föräldrarna är i Uppsala på pubrunda så är ensam hemma. Borde försöka göra i ordning lite mat snart nu när jag inte mår lika dåligt längre, hehe! Imorgon blir det jobb och ska vara på plats 8:00 så blir där hela dagen!
Nu ska jag få i mig mat.
Ha det!

Solsken!

Hej!
Fick ÄNTLIGEN hem mina kläder från Nelly! Köpte en bikini, ett par shorts, en t-shit och ett bälte. Allt passade perfekt så är hur nöjd som helst!
Funderar på att inviga min bikini med att gå ut och lägga mig i solen (ja, det är otroligt nog solsken ute idag!!). I övrigt har jag inga planer men är lite sugen på att dra till Ön. Skippade det förra veckan när det var så dåligt väder men idag ser saker och ting ljusare ut.
Nej, dags att hitta en bra bok och dra ut till hängmattan!
Ha det!

Kvällsmys

Hallå!
Hamnade på Brorsans med Johanna och käkade mat. Det var galet gott! Vi snackade och hade det allmänt gött, trots regn. När jag kom hem fick jag i mig lite kaffe innan jag tog en promenad med lilla skrutten. Hamnade i tv-soffan med föräldrarna och kollade på Morden i Midsomer. Rätt skönt avslut på denna dag! Imorgon ska det bli fint väder så då ska vi ut i skogen och plocka svamp, haha!
Nu är det bara att gå och sova, är helt slut!
Nattinatt!
Vill ha värme och sol nu ju!

Regnet det bara öser ner

Hej!
Det spöregnar... Som vanligt. Jag är så äckligt less på detta väder att jag mer än gärna flyr till Kalmar just nu! Men det får vänta till nästa vecka. Idag ska jag försöka ta mig ut och springa om vädret tillåter någon gång. Senare ska jag in till Tierp och träffa Johanna.
I veckan blir det träff med tjejerna från klassen dessutom! Det ska bli sjukt kul att få träffa alla igen.
Nu ska jag försöka hitta ett kort uppehåll så jag kan fä springa lite!
Ha det!

Skitväder

Hej! Jag ligger just nu som en säck på potatis i soffan. Det här hemska vädret tar kål på mig! Jag behöver lite solsken snart annars kommer jag förfalla. Förhoppningsvis klarna det upp en stund så jag kan ut och springa lite.
Det händer inte mycket just nu. Ikväll blir det middag och mys med föräldrarna men en tidig kväll för min del eftersom jag ska upp tidigt och jobba.
Nu ska jag hämta lite energi innan jag drar ut.
Ha det!

Alone

Hej!

Nu är det lugnt och tyst här hemma. Coffe åkte hem vid fyra idag. Känns konstigt att inte ha honom här längre! Kommer sakna honom som en tok som alltid.

Det har varit en bra vecka i alla fall! Vi var på bio i tisdags och käkade middag sen har vi haft grillning med familjen och lite fiske här hemma. Igår blev det mycket dricka och god mat så idag är man seg!

Veckan som kommer blir en lugn vecka, tydligen ska vädret inte vara det roligaste så får roa mig på annat sätt!

Nu ska jag se klart filmen och sen gå och sova... Själv för första gången på tio dagar... No fun!

Puss!


Jobb och friluftsliv

Hej!

Jag jobbade igår vilket gick bra. Det var amerikanskt tema med grillat kött och massa bilar! Stod i kassan hela dagen så det flöt på bra tycker jag. Kom hem redan vid åtta.

Idag blir det lite friluftsliv med fiske och kanot tur! Ska börja med kanoten sen blir det en liten fisketävling ikväll när resten av familjen kommit hem. Mysigt!

Ha det!


Solsken

Hej!

Ligger i solen och gottar mig. Jag och Coffe flyttade oss från sängen ut till en filt på gräsmattan. Rätt härligt!

Helgen är förbi men vi är lediga så ikväll blir det mat och bio i Gävle! Vet inte riktigt vart vi ska äta men det listar vi nog ut.

Utgången var rolig, trots kaos framåt slutet med en försvunnen pojkvän haha! Det hela slutade med att vi hamnade på efterfest med Erika och sen sov på deras soffa. Man mådde som man förtjänade dagen efter...

Igår var vi till Öregrund en sväng, åt glass på klipporna och gick en promenad runt bland husen. Helt okej för en måndag måste jag säga!

Nu ska jag fixa något att äta innan det är dags att göra sig redo.

Ha det!