Min studentskiva

Oj vilken kväll säger jag bara! Gårdagen var hektisk men satan vad kul vi hade! Stressade hem och bytte om och slängde i mig lite lunch sen bar det av mot Uppsala igen. Kan ju säga att jag kände mig som ett freak på bussen in. Åkte med massa människor som var på väg hem från jobbet och skolan...Passade inte direkt in där så fixad som jag var...
Kvällen började i alla fall hemma hos Karin och Petra där vi trängde in massa taggade flickor med fina masker. Det var verkligen en bra start på kvällen. Efter det bar det av till BJ där vi åt god mat och fick band.
Där har ni mit fina band. Är jag förvånad över vad jag blev utnämnd till? Nej, inte ett dugg haha!
Efter massa gott var det dags att dansa loss. Var jag inte utanför så stod jag på dansgolvet med ett stort leende på läpparna! Hade en helt klockren kväll med fina människor. Lyckades dessutom få med mig masken hem igen vilket var ett plus. Hade nästan räknat med att tappa bort den så smidig som jag är!
Kvällen slutade med att mamma hämtade mig plus Anna, Malin och Joan som jag raggat upp där inne. Efter ett stopp på donken (underrrrbart!) så kom vi till slut hem. Skjutsade runt tjejerna till respektive sovplats sen fick jag äntligen slänga mig ner i min säng och sova. Jag vet inte hur jag ens ska kunna beskriva min kväll med ett ord men kan ju försöka, det var ren skär lycka!
Ännu en positiv grej var ju att jag vaknade idag och mådde hyffsat bra, trots de antal glas vin och drinkar jag drack igår så tack för det!
Nu ska jag plocka undan i mitt rum och städa lite här hemma för snart kommer Linnea hit för att ladda inför morgon dagen. Valborg är ju äntligen här! Blir till att dra in till Uppsala med Johanna och Linnis sen får man se vad dagen har att erbjuda! Tror det kommer bli en himla lyckad dag det med, känner det på mig!
Nej, nu gäller det att sätta fart med städningen som sagt.
Ha det gött!
(Bilder från kvällen dyker väl upp här eller på facebook så småning om!)

Countdown

Imorgon är det torsdag. Imorgon är det studentskiva! Hur underbart är inte det då!? Här sitter man nyduschad, nyrakad och taggad till tusen! Kommer bli en toppenkväll, det har jag bestämt. Blir förfest hos Petra och Karin, efter det är det middag (satan vad jag hoppas att maten smakar ljuvligt!!) och till slut är det dansa, dansa, dansa som gäller! Ska dansa tills mina fötter ramlar av. Min älskade mamma kommer dessutom hämta mig i Uppsala! Hur snällt är inte det? Klockan två på en torsdag? Galet bra!
Annars då...jo skolan går i en rasande fart och jag hänger inte med överhuvudtaget! No fun. Men skit i det, sånt löser sig!
Nu ska jag noppa ögonbrynen och smörja in mig så jag stinker kokos. Yummy! Kommer inte ha mycket tid på mig här hemma innan jag måste tillbaka till stan så gäller att fixa allt jag kan idag.
Ha de så gött så kanske jag hinner slänga in ett inlägg imorgon innan jag sticker iväg!
Nattinatt!

You're the reason for the butterflies in my stomach

Haft en helt okej första-dagen-efter-lovet-dag idag! Var smått död mot slutet men efter lite mat på Max med Lovisa var jag på topp igen. Hann till och med att säga hej till Oskar på stationen innan jag begav mig på en seeeeg tågresa hem. Förstår mig inte på tåg. Inte överhuvudtaget. Bussen kommer nog alltid vara min favorit. Då kommer man ju oftast fram i tid i alla fall...
Känner stressen inför allt som ska göras men det är bara att ta en sak i taget. Imorgon är det rapport till UF, arbetsprover och lite smått som ska bli avklarat. Slutar tidigt vilket känns himla bra!
Nu ska denna lilla damen sova för hon är trött!
Nattinatti!

Måndag 25 april

Trött tjej. Känner mig alldeles konstig idag. Inte direkt i kroppen på det sättet som till exempel en förkylningen eller något sånt. Nej det är något annat. Svårt att sätta fingret på. Någonting är det. Jag vet inte ens om det är bra eller dåligt. Känns som att det går upp och ner hela tiden...Det här blev knasigt kände jag. Över till något annat.
Idag har jag försökt få ordning på lite saker till högskolan bland annat. Ska snart ta en kopp kaffe och tända ljus här i mitt rum och försöka plugga på lite materialkunskap utifall att jag får göra provet imorgon. Vore himla skönt att få det ur världen! Vill dessutom springa med ashög musik och svettas som en gris. Låter väldigt fräscht va? Men måste få ur mig lite frustration och stress. Kanske det som ligger till grund för min knasiga känsla? Får se till att göra det snart. Måste ju se till att komma i säng i tid idag. Skola imorgon ju. Yey... Har en rätt lugn vecka ändå med tanke på att jag går tre dagar varav en av dagarna slutar jag tio i tolv. Mycket passande!
Nej nu ska jag som sagt ta mitt kaffe och få ordning på den här skiten!
Ha det!

Glad påsk

Söndag och syrrans födelsedag. Nu är hon hela 23 år! Jag förstår inte hur tiden kan gå så fort, känns som igår som hon var 16 och jag var 12. Idag är det middag med lite folk som gäller. Älskar som sagt högtider, speciellt nu när man är klar med träningen! Kommer bli en mysig kväll.
Nu måste jag föna håret och fixa salladen innan alla kommer hem!
Min kära (knasiga) syster!
Ha en bra söndag!

Hangover

Känns som om någon stuckit in handen i magen på mig och rört runt lite...Bakis med andra ord! Gårdagen var kul men det blev nog lite för mycket av det goda för min del...Illa att dricka när man inte ätit ordentligt. Lesson well learned. (Även om jag vetat det tidigare..) Så idag kommer jag vara så lugn så!
Planen för dagen är att skippa planen och bara vara! Kommer nog vara sängliggandes ett tag till. Åtminstone tills någon snäll själ ger mig kaffe! Så nu ska jag bara blunda en stund till här och hoppas på att min kropp piggnar till snart.
Ha det gött!

Blah blah blah

Jag är lagom uttråkad. Anna verkar ha försvunnit från jordens yta haha! Är valpvakt så har roat mig med att fixa mig lite för kvällen. Blir middag hos syrran sen fest med några glada människor! Kommer bli bra det här.
Ser lite mystisk ut men kollade på tvn...
Glad tjej idag!

Dancing to the music in my head

KLAR MED STÄDNINGEN! Tog ett tag, farligt att ha datorn i närheten när man ska städa...
Nu ligger jag i alla fall i mitt älskade (städade!) rum med tända ljus, musik och ett glas cider! Kan man ha det bättre eller? Troligen. Men detta duger fint åt mig för stunden. Har massa tvätt som ska hängas upp också sen blir det nog sängen för min del! Måste ju vara pigg och glad imorgon.

Hemma igen

Hemma igen! Hann med lite shopping innan jag drog hem. Det handlades lite presenter åt syrran som fyller på söndag och dessutom ett par sprillans nya kritvita converse till mig. Får se hur länge de kommer vara vita då...Hehe!
Planen för dagen är att först sova lite sen blir det till att städa övervåningen inför helgen. Älskar högtider men det värsta är ju att städa inför det jämt!
Nej nu ska jag vila upp mig så jag orkar! Imorgon ska jag träffa Anna sen blir det grillfest på kvällen, gött!
Puss!

Redan onsdag

Onsdag redan!? Satan vad tiden gått fort! Får nästan lite panik! Idag ska jag plocka undan det sista av tvätten sen bär det av till Uppsala för att träffa Oskar. Mycket trevligt!
Gårdagen spenderades med Emma och Emma. Vi kollade på film och grillade marshmallows över ljus, tända grillen är slöseri på tid! Det var en rätt lugn dag vilket var skönt. Kom hem runt nio-halv tio åt lite mat sen så gick jag och la mig i stort sett.
Kan ju säga att jag är rätt nöjd med mitt lov so far. Det känns väldigt bra! Solen skiner nästan varje dag och jag går runt och ler i stort sett hela tiden! Underbart! Nu ska jag köra igång en omgång tvätt sen måste jag nog duscha för mitt hår ser ut som hej-kom-och-hjälp-mig..
Ha en fin onsdag!

Nöjd tjej i solen

Jag är så nöjd med livet just nu!

Påsklov

Ny vecka och påsklov! Det firas med att äta en mysig lunch i solen med en viss Johanna. Var på en liten promenix med henne runt Tierp igår och då insåg vi att vi verkligen ville sitta och äta gott i solen. Helst med ett par feta solglasögon på näsan! Det kommer bli guld, helt klart!
Dagen kommer innehålla lite mys på altanen alltså sen ikväll är det jobb som gäller. SISTA passet någonsin! Känns tragiskt att inte få någon lön i fortsättningen men gött känns det! Kommer kunna vara ledig resten av veckan!
Nu ska jag försöka få undan lite i köket så det finns plats att laga mat där.
Ha det!

Man kan inte annat än le

Vilken underbar helg! Fint väder hela helgen, nu är det vår mina vänner. Gårdagen var hur kul som helst, åkte hem med kramp i kinderna efter att ha skrattat så mycket. Började som sagt dagen med att ta mig in till Uppsala för att möta upp Lovisa. Köandet gick faktiskt bra, lite kallt men man överlevde. Nu har jag i alla fall biljetterna liggandes här hemma. Gött! Efter vi var nöjda och glada ville vi också bli mätta och glada så vi svängde förbi Cupido innan vi drog hem. Det var en rätt bra start på dagen! Sen var det bara att ta sig hem, duscha, byta om, fixa sig och åka tillbaka igen! Det var ju biljard med Oskar som stod på schemat. Lyckades att inte skämma ut mig allt för mycket med min talang vilket känns bra, haha! Efter vår lilla "turnering" och en varsin cider gick vi en promenad runt Uppsala. Kan ju meddela att stadsparken verkar vara en populär plats för fulla ungdomar nu när det är vår... Hade i alla fall en riktigt bra kväll, riktigt bra dag med för den delen!
Idag vaknade jag och gick ut på altanen för att dricka kaffe med föräldrarna. Helt galet varmt! Men gud så skönt! Älskar våran altan, man blir alltid glad när man sitter där. Sen gick jag med min lilla skrutt till kohagen (haha landet...) för att låta honom springa av sig. Ja och nu ligger jag på min säng och laddar inför att rensa mitt rum på all skit och tvätta mina kläder som ligger över hela golvet...
Ha en fin söndag!

Bollen är i rullning

Fredag, ledig och vårväder! Kan man ha det bättre? Jo, har en kopp kaffe här också!
Igår skickade jag iväg ansökningarna till högskolan. Nu återstår bara arbetsproverna men det känns ändå kul att få börja med dem. Det känns som att bollen är i rullning nu och att tiden kommer flyga iväg. Plötsligt står jag där med en antagningsbesked. Vilken av skolorna som tar emot mig får jag väl se. Hoppas innerligt på Beckmans, ska jobba ihjäl mig med deras arbetsprov!
Idag är det som sagt fredag och planen för dagen är att laga lite mat snart, kanske följa med mamma på långpromenad och sen lite städning för att rensa både här hemma och mitt huvud. Har insett att om jag har ordning hemma brukar det också vara så i mitt stackars huvud.
Planen för imorgon är att åka in tidigt till Uppsala för att desperat köa till biljetter som ska göra så att vi släpps in på Flustret på studenten. Värt det? Garanterat! Sen blir det att ta sig hem och förbereda för kvällen för då ska jag nämligen tillbaka till Uppsala. Då är det biljard med en söt pöjk som gäller! Kommer nog bli en rätt bra dag, hoppas på bra väder också! Annars har jag förberett mig med paraply. BRING IT ON!
Nu ska jag börja laga mat så jag får i mig något i min lilla mage!
Ha det så bra!
Jag och min älsklingsvovve, kul att han ser livrädd ut...

Stressen fortsätter

Jag känner verkligen hur stressen tar på mig. Tar nästan kål på mig ju. Har ingen energi längre, går runt som ett spöke med tankarna på annat håll. Man kan ju inte direkt säga att jag lever i nuet. Det värsta kommer vara över på fredag men samtidigt så är det en lång, lång väg dit. Har tusentals saker att få ordning på. Ska försöka ta hjälp av mina kär klasskompisar och ta reda på allt jag måste fixa över lovet. Så mycket till lov kommer det bli...
Idag har jag legat i fosterställning på soffan. Har haft så otroligt ont att jag sett stjärnor. Tror stressen inte enbart börjar påverka min energi eller mitt huvud utan sprider sig till allt möjligt. Magen blev drabbad denna gång. Om fem minuter ska jag hoppa på bussen till Uppsala och försöka vara med på de sista timmarna i skolan sen blir det jobb. Planen för imorgon är att fixa med arbetsprover och få ordning på mina ansökningar.
Dags att ta ett djupt andetag och köra på. Ska inte känna efter de kommande dagarna för då är jag körd...
Ha det så bra!

Söndag

Åkte lite spontant iväg på chillfest igår. Det blev en rätt spontan kväll överhuvudtaget, haha! Så idag har jag varit rätt död. Legat på soffan hela dagen men det är helt okej för en söndag. Imorgon är det skola och jobb som gäller. Så det blir full fart hela dagen!
Så nu ska jag duscha och sen blir det nog till att sova! Godnattinatt!

En bra lördag

Det är lördag och jag har tillbringat dagen med att hjälpa föräldrarna att få undan lite på gården så nu är jag rätt trött men det är rätt skönt! Ikväll blir det middag med familjen. God mat och vin blir perfekt för mig idag! Hade en väldigt bra fredagkväll också. Satt och pratade med föräldrarna hela kvällen/natten. Älskar sånna kvällar! Kul att man faktiskt kan umgås så med dem.
Nästa vecka börjar allvaret igen. Vårt schema går tillbaka till det "vanliga" nu när alla kommer tillbaka från praktiken. Det kommer bli svårt att gå tillbaka till det vanliga men sen är det ju lov! Awesome! Nog för att jag kommer behöva fixa med arbetsprover under lovet men ändå...
Nu ska jag kolla om mamma behöver hjälp i köket eller nått!
Ha en bra kväll!

8 april

Oj vilken energi jag fick nyss! För en timme sen låg jag på soffan och snörvlade och drack kaffe. Kanske fått en koffein-chock? Hursomhelst känns det helt underbart att vara pigg igen!
Jag hann med mycket igår! En timmes lektion sen lunch med två fina flickor, gött! Efter det blev det ett snabb besök med Rebecka på Forever tattoo, hennes förra praktikplats och när vi var klara där kilade vi in till stan och in på resebyrån. Har äntligen fått lite mer koll på allt om resan så nu gäller det bara att lista ut hur jag faktiskt vill göra. Efter det gick vi till Akademi bokhandeln och köpte varsin kalender. Det behövs VERKLIGEN nu när det är så mycket på gång. Har redan fyllt den med massa grejer...kul... Sen var det dags att skiljas åt för att jag skulle möta upp Oskar. Det är då killen jag hade bestämt träff med. Han tog med mig till Östgöta nation. Billigt fika där kan jag ju säga, riktigt bra! Vi hade jättekul och satt och pratade i nästan tre timmar innan det var dags för mig att dra mig mot jobbet!
Jobbet gick ovanligt fort och det gick rätt bra trotsa att vi körde på nytt manus och accept. Knasigt, jag som alltid brukar ha problem med det? Kom hem till slut i alla fall och stupade i sängen.
Nu sitter jag här och skriver så fingrarna glöder! Idag är det fredag och jag har faktiskt inget inplanerat vilket är skönt. Satsar på en lugn helg nu. Imorgon ska jag hjälpa föräldrarna med att få undan lite på gården sen blir det årets första grillning med HELA familjen. Det kommer bli underbart! Jag har verkligen vårkänslor nu kan jag säga!
Tänker utnyttja min nyfunna energi och ta en halvtimme på löpbandet. Ikväll måste jag bara lämna en grej till Lina i Tierp sen blir det hem och njuta av en mysig hemmakväll!
Ha det gött!

Secrets

Hemma från jobbet nu. Har slängt i mig lite god mat som mamma lagat, hon är ju för snäll som ställer upp för mig! Nu ska jag göra lite arbeten men det borde inte ta så lång tid. Imorgon ska jag till skolan för att jag har EN lektion klockan 8.35. GREAT! Men sen blir det nog att fixa lite med arbetsproverna till Beckmans och annat skoj. Måste dessutom komma ihåg att springa förbi resebyrån! Sen runt två ska jag träffa en viss person över en fika. Kan förklara någon annan gång... Kul som satan ska det bli i alla fall!
Nej men nu gäller det att ordna det här så jag får sova någon gång. Godnatt gott folk!

Jelly

Hemma igen från jobbet! Känner mig som en geléklump som bara ligger här och dallrar. Ingen rolig känsla, även om det kan låta lite komiskt!
Imorgon är det jobb igen som gäller. Ska dessutom försöka få ordning på resan imorgon eller på torsdag så får se hur det blir med det. Måste snacka lite med dem på resebyrån men det löser sig nog! Har dessutom mycket bra planer inför torsdagen. Måste ju erkänna att jag är smått nervös, haha! Men blir nog bra det här!
Nu ska jag sova och hoppas på att det sista av denna förbannade förkylning ger med sig!
Nattinatt!

Tuesday

Godmorgon! (För mig i alla fall...) Vaknade för inte så längesen och nu försöker jag piggna till med kaffe. Förkylningen börjar ge med sig men mår fortfarande inte helt okej. Idag har jag sovit, sovit och sovit. Planen för dagen är att vila upp mig så länge jag kan och sen åka in till stan. Ska hinna möta upp Emma innan jobbet så vi får en chans att uppdatera lite, haha!
Annars så är det fortfarande lika mycket kaos med i alla fall skolan. Ska försöka skriva ut lite grejer (eller rättare sagt be pappa göra det på sitt jobb eftersom vi inte har bläck i skrivaren...), mejla syv om ett möte och hoppas på att jag kan klara av allt dessa kommande två månader!
Nu ska jag äta något och hoppas på att energin dyker upp. Ha det gött!

Stress och skinnjackor

Vilken dag! Sov till två ungefär, var valpvakt en stund sen var jag tvungen att dra till jobbet. I know, dåligt av mig att inte gå till skolan men ändå jobba men har inte mycket val... Det blir samma visa imorgon dessutom. Har egentligen prov men eftersom jag varken har ett häfte eller kan skiten så spelar det ingen roll. Känner bara att allt är kaos och jag skulle behöva lite ordning i mitt liv just nu... Snart är det ju dessutom försent att söka till högskolan/universitetet så lite panik har man ju. Längtar tills jag tagit studenten och bara behöver fokusera på mitt sommarjobb (om jag får något dvs...)!
Idag innan jobbet smet jag dessutom in på MQ och köpte en äckligt snygg skinnjacka. Nöjd, nöjd!
Nu är det sova som gäller och hoppas på att den här förbannade förkylningen lämnar min kropp!
Nattinatt!

Sjukling

Usch vilken dag! Jag vaknade, sov, vaknade, åt, sov, vaknade, åt igen och nu ska jag snart sova igen. Jag mår inte bra kan man ju säga! Förkylningar är inte uppskattade av min kropp. Får se hur det blir imorgon med skola och jobb. Skulle egentligen jobbat idag med men jag klarade verkligen inte av att resa mig!
Förhoppningsvis kommer jag må bättre imorgon för jag orkar verkligen inte vara sjuk! Dessutom vill jag inte missa varken skola eller jobb. Missar jag skolan halkar jag efter och missar jag jobbet måste jag ta igen det någon annan dag och jag har redan lagt in en extra dag nästa vecka. Usch, vill bara bli frisk!
Nu ska jag sova och hoppas på att min kropp mår bättre imorgonbitti.
Ha de bra! Puss godnatt!

Saturday

Död tjej som bloggar. Har ont i hela halsen och bakom näsan. Hatar att vara sjuk! Jag har absolut ingen energi dessutom...
Gårdagen var rolig men det kan ju ha slutat lite bättre! Åkte hem till Rebecka och sov där. Man kan inte annat än älska våra nattmackor!
Planen för kvällen är att göra absolut ingenting!
Så nu ska jag fortsätta kolla på "She's the man" och bara ta det luugnt!
Ha de gött!

1 april

Klockan har precis slagit över till tolv och det är fredag, äntligen!
Det som gäller för mig är först en dejt med min efterlängtade ANNA MÅRTENSSON som kommit hem! Sen mot kvällen blir det att ta sig till uppsala för att fira två fina flickor som fyllt år den här veckan. Jag känner på mig att det blir en grym kväll! Det blir det alltid med dem tjejerna.
Men det som gäller nu är att stänga av och sova så man orkar med allt imorgon. Ha de bra, nattinatt!
boom?