Ordning

Nu har det nog ordnat upp sig lite inför imorgon. Vet i alla fall vart jag ska ta vägen på morgonen. HOPPAS på fint väder! Håller på att tvätta vårjackan som jag hoppas kunna använda...
Imorgon blir det åtminstonde Uppsala och sen hem på middag. Efter det är ett mysterium. Antingen stannar vi/jag här eller så dras det ut någonstans. Får bli en suprise!
Nu måste jag städa. No fun.
Bye.

Kaos

Nu börjar kaoset. Jag visste att det skulle bli massa knas till Valborg! Det är alltid något som går snett. Hoppas det här fixar sig...

American pie

Ligger och kollar på american pie the naked mile. Är trött som bara den! Underbart skönt med en lugn kväll. Valborg verkar bli lugn men man vet ju aldrig hur det blir med sånt där! Nu ska jag ha en macka!

Anabanana

Sitter hemma hos Anna och bara tar det lugnt. Är galet trött, trodde nästan att jag skulle somna på tåget och åka förbi!

Tänkte att vi skulle fota och grejer men vi orkar inte. Nu ska Anna ta en macka och jag ska titta på medan den sexy maman äter.

Jag dog

Teatern var såå bra! Dog av skratt nästan hela tiden!
Fick nyss reda på att festen jag planerat att gå på är inställd. Egentligen så vägde jag ju mellan att dra dit eller göra något annat så kanske är lika bra att jag slipper bestämma det själv. Lite vilse känner jag mig ändå nu när jag inte har en aning om vad som ska hända! Som vanligt då...
Ska alldeles strax gå och duscha sen så ska jag sova, låta kroppen återhämta sig som jag så duktigt pluggat på! Men kommer nog vara astrött imorgon i alla fall eftersom det är rätt sent. Crap.
Godnatt! :)

En midsommarnattsdröm

Åh lyckan! Provet gick helt okej vilket är en STOR lättnad.
Nu väntar svenskan sen blir det teater med svenskaklassen. Hoppas bara vi får sluta tidigare så vi hinner äta innan! Annars blir det liiite jobbigt....

Plugga

Jag borde verkligen plugga men min koncentration är inte på topp direkt... Dessutom är Amina och Robert här så jag leker värdinna! Hihi
Mamma och pappa kommer hem snart då blir det maaat. Är galet hungrig, kanske därför jag inte har någon ro att plugga.
Nej, måste ta tag i det här nu!
Uuusch!

25/4

Snart är det måndag igen men veckan kommer nog gå snabbt, har ju rätt mycket att göra! Idag klippte och tonade angelica mitt hår. Var tvungen att ta av en bit för att få bort det slitna men det blev fint! Ska nog slinga det till sommaren men det får vänta. Nu ska jag fixa lite inför morgondagen sen väntar sängen!

Titanic

Vi drog hem ganska tidigt så nu ligger vi på mitt sovrumsgolv och kollar på titanic vilket är precis lika bra, om inte bättre! Älskar den filmen! Nu ska jag fokusera på filmen.

Adore everything

Är i stort sett klar att åka, det enda som fattas är en sista touch på läpparna och ett par skor och en jacka! Kommer ta bussen om tjugo minuter.
ÄLSKAR vädret idag! Hihi, underbara värld som kompenserar för snön. Fast än är den inte borta.
Såg dessutom på facebook att det eventuellt ska bli en lokalfest på sista april. Jag som sa att jag skulle vara hemma på kvällen...kanske ska skita i det och dra på fest istället? hm...får se. Det blir en överraskning!
Har nästan precis proppat i mig en fet pizza så nu ska jag vila magen innan jag drar till bussen. Kanske kikar in igen när jag kommer hem inatt.
Puss

Bra plan

Nu är planerna för kvällen klara! Ska på fest med Amina och Robert runt nio. Det kommer nog bli så där mys/roligt vilket kommer passa mig pörfäkt för kvällen! Nu gäller det bara att hitta något att ha på sig...Hatar sånt, får alltid ångest!
Idag firade vi Tessan också med paket och kakor och massa sånt. Vi ska fortsätta fira henne med pizza alldeles strax. En BRA kväll det här känner jag!

Grattis Tessan!

Gårdagen blev betydligt roligare än jag förväntat mig! Moa (min räddare i nöden) ringde och bad mig komma hem till robin. Hon var ensam tjej med massa killar så jag tog bussen ner för att hjälpa henne. Haha! Hade i alla fall jättekul! Kom hem runt tjugo över ett vilket var lagom. Idag fyller min syster år så grattis till henne! <3 Tessan och roy kommer nog hit snart så måste gå och slå in presenterna.

Jag "skulle"

Herregud vad jag har hoppat fram och tillbaka mellan massa grejer jag skulle göra idag/ikväll! Anledningen till att jag säger "skulle" är för att nu sitter jag här ensam och uttråkad i alla fall. Trodde att det skulle bli skönt med en hemmakväll men nu har jag varit så inställd på att jag ska antingen träffa Moa eller Amina eller ut på fest med Johanna F och company så nu är jag förstörd. Nu är jag rastlös istället! Bajsa på det...
Får ta och proppa i mig massa biskvier för att trösta lite, men tror inte det hjälper heller. Då får jag ju bara sockerkick och blir heltokig!

Biskvier

Jag har precis blivit klar med att baka biskvier. Dem blev riktigt goda faktiskt! :D Idag hände inte mycket roligt, förutom när jag och rebecka förberedde oss till nationella provet vilket innebar att vi föreställde oss att rebecka fastnade i fläkten och åkte runt, runt. Haha, garvar fortfarande när jag tänker på det! Imorgon är det fredag! Tänkte dra på fest med moa och några till men nu mår moa stackaren dåligt så det blir nog inte av. Så får bli en lugn hemmakväll vilket inte gör mig så mycket. Det är ju mysigt att bara vara också. Kanske smsar amina och ber henne komma över... Vi får se helt enkelt! Nu ska jag borsta tänderna och sova. Godnatt!

Photoshop

Matteprovet är avklarat men vet inte hur det gick egentligen. Fick panik och kände att jag inte kunde någonting! Jag hoppas poängen jag har från inlämningsuppgifterna räddar mitt ass. Vill INTE misslyckas nu ju.
Kvällen ska tillbringas här, framför datorn eftersom jag vill arbeta med fotouppgiften. (Om jag får igång photoshop dvs...) Känns som att jag inte kommer hinna annars. Men måste verkligen gå och lägga mig i tid ikväll! Ajabaja alexandra, slarvar med sömnen...
Nu ska jag testa att köra igång ps. Håller tummarna!

Matteprov

Dagen gick fort och konstigt nog var jag inte alls trött! Men nu har det slagit till... Har pluggat matte i två timmar nu så kroppen och huvudet har lagt av. Ska sova en timme sen måste jag återvända till mattens underbara värld!

Jag kan inte sova.

Klockan är snart tjugo över två och jag ska upp klockan sex imorgon! Härligt! Jag kan bara inte sova. Har så många tankar och planer så det bubblar över i mitt huvud. Har bland annat en helt sjuk idé till mitt omslag! Dagen var mysig trots allt arbete. Hann övningsköra en stund innan jag var tvungen att plugga matte och jag måste erkänna att jag inte kommer köra ihjäl mig. Woohoo, framsteg! Haha Imorgon är det matte och foto som gäller ska försöka fixa studion men jag behöver ju så mycket tid! Får se hur det ordnar sig. Insåg precis att jag kommer få sova tre och en halv timme... Men det är inte kvantitet som räknas, det är KVALITET. Så nu ska jag roa mig med lite kvalitetssömn! Nattinatt!

Vårdag

Angående gårdagens lilla inlägg... Jag var förbannad på min mamma men det har ordnat sig nu. Vi har pratat ut så nu är det frid och fröjd igen! (Haha så moa, det var inte du ;) ) Idag ska vi grilla korv och släpa ris. Motorsågen går för fullt här utanför så nu borde jag nog gå ut och hjälpa till!

Messi! Messi!

Har precis kommit hem från Moa/Robin. Kom hem till Moa runt sex och då var det mest flams och trams. Sen runt åtta började vi kolla på fotboll (!?), Barcelona mot Espanyol. Det blev oavgjort...tråkmånsarna! Runt halv nio eller nått så kom Hillevi med pizza till oss.

Efter lite prat och tönterier hos Moa så åkte vi till Robin i tierp. Vi var där runt elva och tror jag och Hillevi drog runt tolv. Kände att vi inte riktigt passade in i sällskapet. No offense så klart!

Nu ska jag sova. Imorgon ska jag hjälpa pappa att släpa ris till majkasen. HOPPAS det blir fint väder annars dör jag!

Godnatt!

Schizofreni

Mamma har varit schizofren hela veckan! Ena sekunden är hon sur som fan och skriker och i nästa är hon normal igen. HELA veckan! Jag håller på att bli galen. Nu har vi rykt ihop igen och jag ger upp. Okej att jag har bråkat jag med men hon kan inte ens erkänna att hon är precis likadan. Blä! Ska alldeles strax byta om och dra iväg till Moa. Ska bli skönt att komma härifrån en stund.

Lördag

Jag har nästan precis vaknat och ska snart ner och äta frukost. Är alldeles svullen i halsen och näsan...bara man inte blir förkyld nu då! *peppar peppar* Pappa och roy pratade igår om att den där vulkanen som brytit ut ofta bryter ut samtidigt som den stora. Jobbigt om det blir så, hela sommaren förstörd! Nej, usch gillar det inte alls. Nu borde jag byta om. Insåg att det kanske är dumt att äta frukost nu när det snart är lunch.

Still 17

Fredagkväll! (Natt kanske man ska säga)

Jag har varit hemma ikväll. Åt god mat med familjen som JAG hade lagat, känner mig lite duktig. Det blev riktigt gott faktiskt! Jättemysig kväll tycker jag. Efter middagen kollade jag på film. Lyckades av en slump se 17 again, den med Zack Efron. Jag måste faktiskt erkänna (till min förvåning) att han såg riktigt bra ut i den filmen! Har alltid tyckt att han varit så fejk och dryg i alla filmer. Oftast för att han spelar i filmer som "High school musical" och dem är INTE min grej. Har inte sett dem men ändå.... Nej men i den här filmen gillade jag vad jag såg om man säger så. Nu ska inte jag bli en av dem där som går och trånar efter honom men ja han var snygg i just den filmen!

Ska snart sova men känner att jag vill sitta uppe ett tag till. Bara för att jag kan! Imorgon ska jag träffa Moa. Läääääääääänge sen sist! Ska bli kul, kul, kul!

Natti!


Sova

Har precis kollat klart på Van Helsing/läst på om Jennies uppsats. Har sån dålig koll på vad jag ska säga! Hatar sånt här. Jag vill ju aldrig vara "elak"...jag vet att man inte ska vara det, men jag är dålig på att kritisera andras arbeten. Uscha! Dessutom måste jag ju redovisa min egen uppsats muntligt. No fun.
Nu ska jag sova. Sovmorgon imorrn <3

Some scary shit

Snart är veckan sluuut! Yey!
Jag var till och med ut och sprang en stund idag (kan ni tänka er!?) och det var hääärligt. Snart sommar kan jag lova.
Imorgon kan det bli en läskig redovisning som väntar och sen ska jag "hänga" lite med Amina i stadsparken och bara vara, kanske sola lite?
Nu väntar pappa på mig, ska se på "Van Helsing". År sedan jag såg den!

Blund, john blund

Åh min underbara säng! Den här jobbiga tröttheten ger aldrig med sig men nu har jag i alla fall lagt mig innan tolv. Framsteg! Dagen gick fort, tack vare störda klasskompisar och övertrötthet. Nu är det ju snart slut på veckan! Galet... Nu ska jag leta reda på john blund så jag får sova. Godnatt!

Headache

Sitter och tar en paus på 3D-designen. Har liiite ont i huvudet men nu är det bara svenska kvar. Hold on!
Idag ska jag i alla fall INTE plugga men jag ska sova. Fast sov rätt mycket igår med. Jag gillar att sova helt enkelt!
Nej, nu ska jag fortsätta arbeta med min lägenhet!
Puss

R.I.P alec

Nu är jag död! Igår pluggade jag till halv ett, två. Så går det när man är lat och skjuter upp saker... Nu ligger jag i sängen och ska sova en timme, sen ska jag skriva klart min analys. Var förresten och kollade in nya stationshuset, fint! Kommer bli betydligt roligare att missa tåget i fortsättningen!

Det snurrar i min skalle

Åh, blir så glad när någon random människa kommenterar något snällt! Man blir så glad! Tack Ebba btw. :)
Sitter här och är heelt tom i skallen. Gårdagen var helt okej, kunde haft roligare. Idag har jag jobbat för sista gången. Vet inte om jag ska skratta eller gråta? haha Kommer sakna pengarna oavsett!
Imorgon är det skola och jag har inte ens gått och lagt mig...illa! Dålig start.
Men för att ändra på det så ska jag gå och lägga mig nu! Nattinatti!

Hemma igen

Har precis kommit hem och är helt slut! Kommer sova hela dagen imorgon känns det som... Men det kan jag ju inte eftersom jag ska till karlholm och slå klackarna i taket! Kvällen var kul periodvis men det bästa var ändå att få umgås med jennifer. Gullig tjej det där! Men nu ska jag nörda snake på mobilen tills jag somnar. Natti natti!

Ready, set, go!

Nu sitter man här färdig fixad och redo att dra ner till Tierp för att möta upp Jennifer och gänget. Sen ska vi på någon fest som jag inte har så bra koll på men det ordnar sig. Kommer tyvärr inte kunna stanna länge eftersom jag måste först och främst ta bussen hem och den går runt ett men också beror det på att jag ska iväg IGEN imorgon till Karlholm. Måste vara lite levande då också ju!
Ska snart dra på mig lite smycken och strumporna sen får jag se när jag tar bussen ner. Hoppas bara jag slipper stå och vänta i regnet! Usch! Hatar regn, men hellre det än snö just nu!
Bye, bye

Seg tjej

Hallå i stugan! Ligger framför tvn och bara är. Det har varit full fart på mig i flera dagar nu så nu har jag till slut gett upp och dött lite på soffan. Jag är alldeles seg, känns nästan som att jag är sjuk fortfarande! Jobbigt... Nu ska jag fortsätta ta det lugnt!

Tillbaka hemma

Nu är jag hemma igen! Det känns underbart, men har haft så kul de senaste dagarna att jag blir lätt uttråkad.
Idag drog vi som sagt in till Uppsala. Jag var bra seg i början medan Amina kutade runt och prövade alla olika tänkbara plagg. Jag satt mest på golvet inne i provhytten och var död. Men till slut vaknade även jag till liv. Det blev ett par skor och lösögonfransar. Fick skorna på rea, 99 kr. Lovely eftersom jag verkligen inte har några bra klackar...
Resten av kvällen kommer väl bestå av en massa tv-tittande och en dusch. Sen SOVA i min säng! Mmmhm, mums!

Spontant

Amina ringde mig lite spontant runt tre och undrade om jag inte ville komma över. Självklartsa jag och tog bussen till Söderfors. Så nu sitter jag här med den lilla fisen.


Imorgon blir det Uppsala för vår del. Lite shopping och mat vilket låter såååå bra i mina öron. Är sjukt sugen på en cheeseburgare...Attans att man inte bor i Uppsala.

Nu ska vi fortsätta roa oss med vad fan det nu är vi gör.

Nattinatt på er!

Tack!

Ska snart sova här hemma hos Roy och Tessan. Som vanligt har Tessan blivit sur för ingenting så nu är det bara att sova. Kanske dags i alla fall?

Hur som helst vill jag bara tacka alla dem som verkligen bryr sig om mig. Ni är verkligen hela min värld! Puss på er!

Godatt!

Singstar rond 2

Sitter hemma hos syrran och de har redan börjat sjunga. Snart min tur så kanske ska värma upp stämbanden? Haha!

HAHA, dessutom så är det ett gäng killar som håller på att sladda här utanför på torget. Tierpare är bra knasiga alltså!


Konst på väg

Hallå! Jag ska snart åka hem till therese och roy för att sjunga singstar! Det kommer bli skitkul tror jag. Idag har vi åkt runt till strömsberg, lövsta och örbyhus för att kolla på konst. Det var kul men tråkigt att det var sånt dåligt väder. Nu på kvällen så har vi ätit påskmiddag och pratat. En riktigt bra dag!

You know why

Jag hade egentligen tänkt att sova för ett bra tag sen men det gick inte! Så nu har jag precis kollat klart på what happens in vegas. Den är så grym! Älskar slutet. YOU KNOW WHY! Nej nu ska jag försöka sova igen. Imorgon ska jag faktiskt kolla på konst och grejer med hela familjen. Syrran och roy har kommit tillbaka från sin kryssning där de firat sin ettårsdag. Gulligt! Godnatt!

Bullshit

Efter att amina åkte hem drog jag och föräldrarna till storvik och åt påskmiddag med släktingarna. Det var mysigt men jag var så trött att jag höll på att somna! Just nu ligger jag framför tvn och kollar på harry potter och fången från azkaban. (Nu borde jennie vara glad när 6an visar filmerna hela helgen, haha!) Ha en kul kväll alla ni som ska till tärnsjö, jag orkade tyvärr inte åka dit. Nu ska jag fortsätta ta det lugnt. Ha det!

Påskafton

Nu har vi precis vaknat och ligger och pratar om gårdagen. Det var en knasig kväll! Ena sekunden är vi helt galna och nästa ligger vi utslagna, amina sover och jag höll på att somna. Vad hände? Haha, hur som helst så var det kul tills vi somnade. Nu ska vi käka frukost! Glad påsk!

Flashback

Nu har amina somnat, jag lämnade henne där och gick ner till föräldrarna och tomas. Så nu sitter jag här och lyssnar medan de pratar om 60- och 70-talet. Det är riktigt kul faktiskt!

23:07

Dagen spenderades med amina som just nu ligger på mitt golv eftersom hon har ont i magen stackaren! Kvällen har varit riktigt rolig och mysig men nu blev jag trött och hon mår dåligt. Förhoppningsvis går allt över och vi blir pigga igen. Imorgon ska jag SOVA och inte göra någonting! Underbart ska det bli. Nu ska jag äta kladdkaka och vänta tills jag blir pigg igen!

En promenad

Vi har precis kollat klart på filmerna. Vi hyrde "american virgin" och "the box". Den sista filmen var helt störd! Det hände en massa grejer och till slut blev det bara virrigt. Man blev helt psykad till slut! Nu ska vi ta en nattlig promenad!

Movie

Oj oj oj, nu visade det sig att Amina inte alls ska vara med de där tjejerna så nu kanske vi ska åka in på bio ikväll. Det vore verkligen hur kul som helst! Men då måste jag skynda mig att städa nu. Jag hinner men det är ju jobbigt!

Ska vänta tills Amina ringer sen kör jag igång...tror jag.


Edit: Lite krångel med bion så vi ska hyra film och mysa här hemma hos mig istället. Det kommer bli awesome ändå. Hur kan det inte bli med sånna gullegrisar som oss?

LRF konsult

Blir nog inget med Amina eftersom jag läste på hennes blogg att hon skulle träffa tjejerna (troligen dem i hennes klass). Så ikväll blir det SLAPPA! Och städa...men det försöker jag att inte tänka på.

Kommer troligtvis åka hem nu vid tre eftersom jag inte gör så mycket annat än att vänta på att någon ska ringa på dörren eller ringa i telefonen. Då ska jag sussa, awesome eftersom jag är helt slut i hela huvudet. Sov ingenting alls inatt.

Imorgon är det påskmiddag med föräldrarna och deras kompis. De kommer troligtvis vara ute på "Konst på väg" hela dagen så då ska jag bara ta det lugnt tills middagen. Jag funderar till och med på att vara duktig och räkna matte, skriva uppsats och annat kul. Får se om jag orkar. Hoppas det kommer vara fint väder. Jag får sån energi då!

Nu ska jag fortsätta stirra på telefonen.

Glad påsk!

Money money money

Just nu sitter jag på pappas jobb. Jag är vikarie för Maud som är sjuk/ledig så idag har jag svarat i telefon, sorterat papper och annat skoj! Var nyss ut och åt thaimat med hela gänget, såå gott säger jag bara. (Om du undrar varför jag bloggar under arbetstid så har jag inget för mig just nu. Det dyker väl upp något snart!)

Ikväll är det mer städning som gäller eftersom jag inte blev ens i närheten klar igår. SUCK! Jag hatar att städa, men det blir ju så fint till slut. (Och kanske träffa Amina? Btw..har mobilen hemma om du smsat eller ringt mig.)

Nu ska jag återgå till arbetet. Hard work! Men pengar, pengar, pengar!