First day

Hade en spännande helg med mycket roligt folk. Tyvärr innebar ju det att man var helt död på söndagen! Den spenderades i Tommys säng (inga misstolkningar nu!) med Tommy och en sliten Robin. Kollade på full frys och halvsov. Just sånt söndagar är till för! Klockan är kvart över sex och jag måste upp för idag börjar praktiken hos Medori. Jag är ju lagom nervös nu! Bara grejen att hitta dit gör mig nervös, haha! Nej nu ska jag byta om och fixa till mig. Måste ju se bra ut första dagen!

Lördag

Hallå i stugan! Idag är det lördag och jag är glad. Hade en lugn kväll igår med god mat, godis och cola så klart! Love it. Idag är det jag som ritar tills pennan glöder. Måste få ihop en helt ny kortlek eftersom hela mitt "riktiga" arbete är i skolan. Sucks to be me. Kan trösta mig med att det här nog blir bättre än det jag tänkt från början... Mucho bien!

Ikväll är det fest. Jag som hade sagt att jag inte skulle festa innan kryssningen nästa vecka och så har jag farit runt på fest varenda helg ändå. Fy mig! Men det är ju som man brukar säga; man lever bara en gång! Och för fan, då ska jag leva fullt ut! Haha, eller liknande i alla fall... Hursomhelst blir det partaj med syskonen Kämpe. Man har alltid kul i det gänget. Herregud, vem vet vart kvällen slutar!

Nu ska jag som sagt rita. Yum yum yum. (Hade Ferbie rösten i huvudet, någon som minns den leksaken?)

Pöss! ♥

Zombie

Sitter hemma hos syrran, sov här igår efter jobbet. Vi hade zombie-tema på vår kväll. Zombie-film, zombie-spel och zombie-Alexandra. Yum yum.

Snart ska jag hem, sen ska jag tillbaka ner till Tierp för jag måste in på banken. Väldigt roligt! Not...

Nu är det i alla fall helg för min del så kan väl vara nöjd för det.

Ha det!

Måndag

Usch vilken dag jag har haft! Skulle egentligen ha jobbat ett till nio men vaknade och mådde så sjukt dåligt att jag ringde in och sjukanmälde mig. Sen har jag bara sovit bort hela dagen. Det var helt galet skönt, speciellt med tanke på att jag hade huvudvärk+illamående+ont i halsen och var heeeelt matt.

Just nu sitter jag här med min underbara kopp jag fick av syrran och Roy i julklapp. Gillar den väldigt mycket, känns bra att sitta och dricka ur den, speciellt när man har locket på! Mmmmhmm mums!

Vilket kaos jag har haft senaste fyra månaderna men nu har det lugnat ner sig...tror jag i alla fall. Man vet ju aldrig vad som väntar. Men än så länge är jag nöjd med att ha det som jag har det nu. (Förutom att jag mått dåligt men det är också på väg att försvinna!)

Imorgon är det jobb som gäller och på onsdag med, moa verkar dessutom vilja dra med mig ut på krogen. Spännande! Hihi jag som inte skulle ut så mycket nu innan kryssningen.

OJ men gud glömde nästan! Jag fick praktikplatsen hos Medori!! Helt galet att de valde ut mig. Jag är så himla glad just nu. Kommer bli awesome! hihih! Så nu ska jag spendera 4 veckor med de talangfulla människorna. Lyckligt lottad helt enkelt!

Nu ska jag dricka min choklad och myysa!  ♥


All is relative

Det är relativt sent och jag borde sova eftersom jag ska jobba imorgon men jag orkar inte bry mig just nu. Tror jag har en sån dag idag helt enkelt! Har suttit och tittat på mammas och pappas bröllopsfoton och foton från ayia napa från deras smekmånad eftersom det är dit vi ska i sommar. Det fick mig att börja tänka på hur framtiden kommer se ut. På om syrran och Roy kommer gifta sig, om vart jag hamnar till slut i världen, när jag kommer gifta mig, få barn och sånt. Lite läskigt att tänka på faktiskt! Så istället ska jag se klart min film sen sova! Nattinatt!

Jag gör vad jag vill

Min blogg är rätt död...

Jag har helt enkelt inte tid! Igår hade jag inte ens tid att äta, det slutade med att Erik (min käre "chef" kanske man ska kalla honom) lånade en tia till mig så jag kunde köpa en macka så att jag skulle orka resten av kvällen. Gillar mitt arbete ändå har jag insett. Roliga människor, trevlig stämning och tjänar ju helt okej på det. Beats att dela ut reklam i alla fall.. HAHA!

Hela veckan har gått i 180 och jag har knappt hunnit med. Nästa vecka är det lov men då ska jag jobba, jobba, jobba! Aiya napa here I come.

Idag ska jag egentligen in till skolan men insåg att jag inte kommer kunna få tag på de personer jag behöver få tag på, jag kommer inte kunna scanna in mitt arbete, jag kommer inte må bra och det kommer sluta med att jag sitter på en buss och mår fullständigt SKIT! Måste börja ta hand om mig själv och nu sätter jag ner foten här. Har en hel vecka innan praktiken börjar (skulle egentligen börjat vecka 9 men VILA som jag ska praktisera på hade en annan just då så börjar vecka 10) på mig att fixa allting. Nu ska jag bara ta det lugnt och hoppas på att denna eviga huvudvärk ger med sig.

Imorgon blir det jobb igen, hoppas verkligen det går bättre än igår! Fy fan vad jag mådde dåligt. Var på väg att spy på tåget och dessutom börja storgråta för ingenting. Mums! Det vill jag inte vara med om igen...

Nu ska jag ta ut min vovve sen får man se vad som händer. Kanske tar en macka, kanske kollar på film, kanske lägger mig på sängen och gör ingenting. Vem vet? Jag gör vad jag vill!

Puss ♥

Hej Alexandra heter jag och ringer ifrån....

Oh yes, nu är man telefonförsäljare! Det funkar helt okej, har inte brytit ihop än i alla fall! Nu gäller det att fixa tillräckligt för att ta sig till Aiya napa och allt man kan tänkas göra där. Ska nog gå till slut!

Har alltså haft fullt upp den här veckan! Gick i skolan måndag och tisdag och jobbade 17-21. Ledig onsdag men åkte in på UF-mässa, ledig torsdag men jobbade 17-21 igen. Skulle egentligen in till skolan igår och ha en lektion och UF-möte men på grund av den här satans snön lyckades jag fastna i Tierp. Yey...! Som tur var hittade jag på Emma så jag hade ju bästa sällskapet. Fick tack och lov skjuts hem med henne och hennes pappa. Tacksamt, ja! ♥ Hade nog inte kommit hem ordentligt annars... Dumma UL...Dumma väder... Hursomhelst, nu ska jag inte rulla mig i självömkan. Kul var det inte i alla fall!

Igårkväll var jag hemma, lagade en otroligt god middag åt föräldrarna, kollade på film och åt popcorn. Minns knappt senaste gången jag gjort det. Njöt hela kvällen av att vara hemma. Gick runt och tittade i alla rummen och bara var lycklig! Så det kan gå när man festar alldeles för mycket.

Ikväll blir det Uppsala med familjen, HELA familjen alltså. Mamma fyller år imorgon så hon ska firas. Det blir middag och kanske någon drink. Jag vill nog inte dricka så mycket eftersom det ska vara några lugna veckor framöver. Men mysigt ska det bli! Det bästa är ju att om jag blir trött kan jag helt enkelt bara ta bussen hem! (Eller dra in till Gävle om Moa får ihop något till ikväll, hon fyller ju arton imorrn. Helt sjukt att vi gått och blivit så stora! Puss på dig i alla fall ♥)

Nu ska jag lyssna klart på den här låten (Baksmälla av Petter och September, får inte nog av den just nu!) sen blir det duschen, kanske en snabb promenix med min bebis (hunden alltså...) och fixa till sig. Blir en bra helg det här!




(Knutmasso 2007...galet! ♥)


Puss ♥