Spelkväll bland annat

Hej!

Det är fredag och jag har dagen fri. Skulle egentligen möta Amila och ha lite grupparbete men hon mådde inte så bra idag så vi kör på imorgon istället! 

Har fått i mig frukost/lunch och tittat på senaste avsnitten av community och big Bang med Coffe. Försöker ladda upp inför en vända till gymmet. Ikväll ska vi iväg till Tilde och ha spelkväll, ska bli riktigt kul! 

Nu ska jag packa ihop och hålla tummarna att det slutat regna.... 

Ha det fint!

Stan och tacosmys

Hej!
 
Mötte upp några från klassen på bibblan för att diskutera uppgiften. Blev dock mer prat om allt möjligt än om uppgiften. Drog hem, käkade och somnade med Coffe i hans säng framför Scrubs. 
 
När vi väl vaknat till liv drog vi ner på stan och kollade runt lite. Jag tittade mest på träningsbyxor och lite böcker men hittade inget jag föll för. Vi fikade dessutom på det nya tehuset, blev masala chai och valnötspaj. Gott, men inte riktigt min grej tror jag. 
 
Nu är jag hemma igen och velar mellan att städa/diska här hemma eller dra till gymmet. Det blir tacosmys ikväll med Coffe så vet att jag kommer vara rätt död efter det. Svårt att bestämma mig men känner att min lägenhet ger mig ångest just nu så lutar åt att städa...
 
Nu ska jag sippa på mitt vin och ta det lugnt ett tag innan jag kör igång.
 
Ha det fint! ♥

Köttfärspaj och stress

Hej!
 
Stressade lite igenom gymmandet i förmiddags men kom åtminstone iväg. Drog iväg på föreläsningen som var som en föreläsning brukar vara. Hade tänkt att vara duktig och diska och grejer när jag kom hem men det tog helt stopp. Har spenderat kvällen åt att göra köttfärspaj som nu står i ugnen. Hoppas verkligen den blir bra nu för satan vad hungrig jag är!
 
Imorgon är jag "ledig", kanske inte direkt rätt ordval då jag högst troligt måste till bibblan och läsa lite i kurslitteraturen. Dessutom tror jag nog det blir en vända till gymmet igen för att gottgöra min frånvaro de senaste dagarna. Så med andra ord flyter allting på. Fick höra att det igår var 100 dagar kvar till examen... Panik! Har ingen koll på sommarjobb, utbildning efter detta eller boende... Hatar att inte veta! Vill veta ALLT och gärna så tidigt som möjligt.
 
Nu ska jag ta det lugnt och vänta på att klockan ska ringa så jag får mat!
 
Ha det fint! ♥

Gymma och sånt

Hejsan hej!

Klev upp för inte så längesen. Det tog emot idag, ville verkligen bara gosa ned mig igen. Men nu har jag fått i mig lite kaffe och ska byta om för jag ska hinna gymma innan föreläsningen. Blir inget långt pass för att jag ska hinna med att käka också men skönt att komma iväg åtminstone!

I övrigt blir det en relativt händelselös onsdag, ska laga köttfärspaj ikväll verkar det som men mer spännande än så tror jag inte att det blir. 

Nu måste jag packa och dra iväg, tiden går alldeles för fort!

Ha en fin onsdag! 

Dagens ros

Hej!

Är så seg att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Hade föreläsning mellan 10-12 och drog iväg till södercentrum efteråt för att handla. Plockade på mig en hel del mat, betalde och packade ned allt i två fina papperspåsar. Hängde sedan dessa två på cykeln och begav mig hemåt. Råkade dock stöta till cykeln så att ena påsens handtag lossnar och min mat faller ut på gatan. Lyckades samla ihop allt utan att bli påkörd. Så där står jag med en trasig påse med mat på pakethållaren och ytterligare en på styret. Jag hade sån tur att Ellinor (min räddare i nöden!) svarade i telefon och mötte upp mig med en ny påse. Vet inte vad jag hade gjort annars... Så dagens ros går till underbara Ellinor som agerade hjälte!

Kan dessutom dela ut en ros till min kära pojkvän som just nu är på Maxi och handlar pepsi och chips åt damen i fråga som ligger i hans säng och bara degar. Vilka fina människor jag har omkring mig!

Så det blir en liten tjockiskväll med hjärtat framför en film. Imorgon är det föreläsning efter lunch så ska försöka ta mig till gymmet innan. 

Nu ska jag fortsätta leka soffpotatis i väntan på pepsi, chips och en underbar man!

Ha det fint!




Fika i solen och lite teater

Hej!
 
Ska alldeles strax ge mig iväg och möta upp tjejerna. Det blir fika ute på Stensö eftersom det är riktigt fint väder idag. Känns verkligen som att jag behöver komma ut lite efter denna helg. Har packat kaffe och ska kanske köpa med mig lite kakor om jag hittar några goda. Förhoppningsvis blåser det inte allt för mycket där ute så vi kan få lite vårkänslor! 
 
Ikväll ska de flesta från klassen iväg till Byteatern. De samarbetade med vår klass i höstas så nu är vi inbjudna att kolla på genrepet tror jag att det var... Ska bli spännande! Har aldrig sett något de har producerat så hoppas det blir bra. 
 
Nu borde jag packa ihop och dra iväg, tiden flyger förbi känns det som.
 
Ha en fin måndag! ♥

Söndag

Hej!
 
Det är söndag och väldigt lugnt här hemma. Försöker sysselsätta mig genom att städa men är så sjukt seg efter den här helgen... Har verkligen inte gjort något vettigt förutom att träna. Har dessutom en liten huvudvärk som ligger och väntar på att bryta ut. Vill helst undvika det! 
 
Kvällen bjuder på film och mys med Coffe. Mer än så blir det nog inte gjort idag känner jag. Är helt enkelt en sådan dag idag. 
 
Nu ska jag plocka undan lite så jag åtminstone får det gjort. 
 

Lördagsupdate

Hej!
 
Ytterligare en update. Det blev inget festande för min del. Käkade mat och blev så seg att jag kände att det inte var värt det. Sitter istället och tittar på när Tymosjenko talar på Självständighetstorget. Väldigt komplicerad situation det där... Tacksam att jag lever i min lilla bubbla här i Sverige. 
 
Så min lördagkväll (det som är kvar av den) kommer spenderas med en film eller kanske någon serie innan det är dags att sova. Är rätt trött ändå, trots att jag fortfarande inte sorterat i skåpen som jag sagt att jag skulle gjort i helgen. Tur att jag har söndag på mig med! Men promenaden, småplockandet här hemma, gymmandet och maten tog på krafterna, haha. 
 
Nu ska jag mysa till det och bara vara. Behövde en lugn helg nu känner jag!
 
Ha det fint ♥

Lördag

Hej!
 
Det blev en promenad imorse. Gick ut till Stensö ungefär men kom inte in till fiskebyn tack vare en rejäl "vattenpöl" (en sjö rättare sagt). Lite trist men gick åtminstone 50 minuter, riktigt skönt men kallt! Det blåste på rätt bra längs med vattnet. Var hemma igen till elva och käkade frukost/lunch med hjärtat innan han drog iväg till Calcon igen. 
 
Har inte gjort mycket vettigt här hemma idag heller men tog mig till gymmet så kom nästan precis hem. Jag ska laga lasagne (dreglar av bara tanken) och sen får jag se vad som händer. Kanske hakar på Ellinor på fest men beror på... Har ingen dricka så blir nyktert i så fall och de ska ut till Berga vilket är en bit om jag ska ta mig hem sen. Dessutom tar matlagningen en stund. Men, men, det visar sig!
 
Ha det fint ♥

Gymmet eller en promenad?

God morgon!

Ligger fortfarande i sängen men funderar på att klä på mig och antingen ta en promenad eller dra till gymmet någon timme innan frukosten. Coffe kom hem sent igår så jag sov inne hos mig. Vi ska äta frukost ihop men det blir inte förrän elva så känner att det kan vara ett skönt sätt att börja dagen. 

Idag händer återigen inte mycket.  Gårdagen var extremt seg då jag sov nästan hela tiden eller helt enkelt låg i sängen under täcket. Somnade hyfsat tidigt dessutom, tror min kropp behövde vila efter all stress! 

Så idag hoppas jag att jag orkar lite mer än igår. Vill som sagt sortera bland hyllorna denna helg. 

Nu ska jag åtminstone kliva upp så får jag se vad det blir. 

Ha det bra!


Inte som planerat

Hej!

Den här dagen blev inte direkt som jag tänkt mig. 

Coffe stack iväg runt två till Calcon och jag tänkte småfixa lite här hemma men var så fruktansvärt trött idag att det hela slutade med att jag bara sov. Ligger fortfarande i sängen och vet att jag måste ta mig upp och handla så det blir någon middag för mig idag. Tror det är någon förkylning som spökar men har jag tur har denna vilodag hjälpt. Får se om jag sticker iväg till gymmet när jag käkat. Beror lite på hur jag mår, vill verkligen inte bli sjuk nu! 

Ska koka någon kopp kaffe så jag piggnar till lite och sen är det bara att ta mig iväg till affären. Tur att det inte är några avstånd till något här i Kalmar, haha!

Ha en fin (och förhoppningvis roligare än min) fredagskväll! 

Sovmorgon

Hej!

Ligger i sängen inne hos Coffe och försöker samla energi åt att ta mig upp. Har verkligen tagit sovmorgon men nu börjar magen kurra så behöver nog lite mat. Känner mig halvsjuk också, framför allt har jag ont i halsen. Förhoppningsvis ger det med sig över dagen...

Nu ska jag ta mig upp. 

Ha en fin fredag! 

Det här med att diska...

Hejsan hej igen!
 
Kom precis hem från gymmet och är snart klar med tvätten. Nu återstår bara disken (som jag sa att jag skulle ta först...) sen är jag redo att stänga ner för kvällen kan jag säga! Är helt slut men känns lite bättre nu när jag fått röra på mig lite. 
 
Imorgon ska jag sova ut! Herregud så underbart det ska bli. Det tog verkligen emot att gå upp idag. Min fredag blir dock inte så händelserik. Blir högst troligt en vända till gymmet för att gottgöra för de senaste dagarna. Har inte skött mig och ätit alldeles för mycket onyttigt. Fy skäms! 
 
Nu tror jag minsann att jag ska koka lite kaffe och dra igång en bra film jag kan diska till. Bästa tipset jag har till de som inte gillar att diska (fast vem gör det egentligen?) är att helt enkelt hitta en film att dra igång under tiden. Dels blir man distraherad från hur ootroligt tråkigt det är och dessutom är det enda stunden åtminstone jag är lugn nog att titta igenom en hel film... Har insett hur rastlös jag blir när jag och Coffe ska kolla på film. Slutar nästan alltid med att jag gör tio andra saker på mobilen under tiden. 
 
Nej, kaffe,sen diska och till slut sova!
 
Ha det fint! ♥

Tidig helg = glad tjej

Hej!

Jag har tagit helg och min helg varar dessutom till på tisdag när nästa kurs börjar. Hur underbart som helst! Jag och Tilde skrev klart sista uppgiften i teori och metod II nu på morgonen så nu har jag inget mer jag måste göra förrän nästa kurs. Känns nästan lite konstigt... Har dock en del att fixa med här hemma som disk och tvätt men har ju all tid i världen till det nu! Lyckan! 

Resten av dagen blir det alltså lite stök här hemma. Ska även iväg till gymmet när jag inte mår lika illa längre. Ligger och vilar nu så det går nog över rätt snart. 

Helgen blir också lugn, vilket jag tror min kropp behöver nu. Coffe drar iväg till Calcon så jag ska försöka hänga lite med tjejerna tror jag. Vill dessutom ägna någon dag åt att sortera om i mina skåp. Behöver ett smidigare system än det jag har nu... 

Nu ska jag titta på ett avsnitt till av doctor who och ta det lugnt ett tag till innan disken väntar. 

Ha det fint!

Grått och tråkigt

Hej!
 
Började dagen med att möta upp Tilde på bibblan och förbereda oss inför opponeringen imorgon. Det hela gick väldigt smidigt och tror vi fått med det mesta. Dock tappade vi både energin helt någonstans innan/efter lunch och därefter gick det inte särskilt fort framåt... Så vi bestämde oss för att ta nya tag imorgon istället med den andra uppgiften. Blir till att läsa lite idag så vi har det gjort åtminstone. 
 
Känner mig allmänt seg idag, tror mycket har att göra med det otroligt tråkiga väder vi har i Kalmar idag. Allt är bara grått och tråkigt! Igår var det nästan vår i luften och idag känns det mer som att vi är på väg in i vintern igen. Inte direkt uppiggande. 
 
Kan trösta mig med att jag fick hem min foundation jag beställt så nu har jag det ordnat i alla fall. 
 
Nej, nu ska jag ta det lugnt och bara vara innan jag ska läsa igenom artiklarna vi ska använda.
 
Ha det!

Lugn dag idag

Hej igen!

Var iväg till gymmet runt halv tolv och postade (bättre sent än aldrig) mammas födelsedagskort på vägen. Var hemma igen runt ett och slängde i mig lite mat. Nu ligger dessutom forskningsplanen uppe för opponering så får se vilka som får sköta det och vilka vi får. 

Så nu ligger jag på sängen i mys morgonrocken jag fick i julklapp och vet inte riktigt vad jag ska göra. Har börjat läsa i boken jag fick i julas eftersom jag nu äntligen har tid att läsa annat än vetenskapliga artiklar och kurslitteratur, yay! Så ska nog fortsätta läsa och bara ta det lugnt. Väldigt, väldigt lugn dag måste jag säga. 

Ha det!



Kaffe, halsduk och raggsockor

God morgon!
 
Jag har precis hällt upp en stor kopp kaffe och sitter här med halsduk och raggsockor. Känner mig lite krasslig i halsen vilket aldrig är ett gott tecken för mig... Så har jag tur och försöker hålla mig varm kanske jag klarar mig. Det finns verkligen inte tid att bli sjuk nu!
 
Idag blir det lite plugg, ska kika på nästa uppgift och dessutom gå igenom lite inför seminariet i veckan. Ska ta mig till gymmet också som sagt, eftersom jag inte har feber eller så är det nog rätt lugnt. Behöver dessutom röra på mig nu efter allt jag fått i mig i helgen.
 
Först ska jag mysa lite framför Dr. Who! Rätt skön start på dagen.
 
Ha det ♥

Ordning och reda igen

Hej igen!
 
Städningen är klar, dock behöver jag köra en storstädning snart. Borde rensa i skåpen och sånt skoj. Men inte ikväll för nu ska jag ta det lugnt! Mår bättre så verkar som att min "lilla" powernap gjorde susen! Håller tummarna att det känns lika bra imorgon. Har inte varit iväg till gymmet på hela helgen så känner att det sticker lite i kroppen, ville egentligen dit idag men prioriterade städningen. Men imorgon så! Eftersom jag och Tilde fick klart forskningsplanen i torsdags har jag ytterligare en dag ledig, yay! Så ska försöka ta mig upp i tid och ta mig iväg så jag får det avklarat. Dessutom är det inte kul att gå till gymmet på en måndag runt fyra-fem när alla slutat jobbat. Det är inte det lättaste att få tag på maskinerna då kan man säga. 
 
Nu ska jag kolla på någon film eller serie, får se vad jag hittar och hur länge jag orkar vara vaken.
 
Nattinatt ♥

Gårdagen och en helt vanlig söndag

Hej!
 
Det har verkligen varit en seg söndag. Jag har mått lite halvkrassligt, vaknade inte förrän 12 och sen plockade jag lite i lägenheten (som är kaos efter helgen...) och lagade mat. Efter maten var jag så trött att jag var tvungen att vila. Slutade med att jag sov i två timmar. Känner mig lite bättre nu men fortfarande seg så jag hoppas jag inte blir sjuk nu. 
 
Gårdagen startades väldigt segt med baksmälla men till kvällen piggnade jag till så vi cyklade ut till Sebastian och Emmy för att spela lite brädspel och dricka öl. Väldigt roligt, vi spelade Mice and mystics vilket inte gick så bra då vi förlorade men det var en riktigt trevlig kväll! Tanken var att vi skulle till Witten och se Martin och gänget spela men det blev så sent att vi bestämde oss för att dra hem istället. Inte mig emot som var helt slut, haha! Men trist att missa spelningen. Kommer säkert fler gånger dock!
 
Så nu sitter jag här och vet att jag verkligen borde ta tag i disken men samtidigt börjar magen kurra så kanske ska äta något.
 
Får se vad jag tar först, kanske orkar med att diska innan maten.
 
Ha det fint! ♥

Stress!

Hej igen!
 
Sitter här, svettig som en gammal ost och är helt slut! Var iväg och handlade och släpade hem 15 öl plus en vinare... Jag som trodde det skulle löna sig att gå på gym. Nu sitter jag här och försöker återfå energin så jag kan ta tag i disken, färga håret och börja med maten till kvällen. Stress, stress, stress!
 
Däremot ska det bli väldigt skönt när allt är klart och jag bara kan mysa med ett glas vin, god mat och en fin pojkvän! Väldigt bra fredagkväll/alla♥dag.
 
Nej, dags att köra igång så jag får det gjort.
 
Ha en fin fredag! ♥
 

Fredagsplanerna

Godmorgon! Eller ja, för min del åtminstone. 

Unnade mig en sovmorgon idag eftersom jag och Tilde kämpat så hårt den här veckan. Ligger just nu och drar mig i Coffes säng, men är snart dags att dra igång denna fredag. Trots ledighet blir det ingen rast och ingen ro! Ska hinna färga håret, ta mig till systemet, hitta recept till kvällen, handla maten, städa och laga maten till kvällen! Men ser verkligen fram emot ikväll! Ska bjuda på libanesisk mat så jag hoppas det blir bra, haha! Senare framåt kvällen kommer Erika hit och hakar på till Söderport! Kul fredag och en bra alla hjärtans dag!

Nu ska jag ta mig upp, koka kaffe och dra igång. 

Ha det fint!

Slut men lycklig

Hej!
 
Kom precis hem och är heeeelt slut! Vaknade imorse och mådde verkligen inte helt hundra, men tvingade mig själv iväg till föreläsningen ändå. Var till och med så optimistisk att jag packade med träningskläderna. Och tur var det för jag blev bättre under dagen, dock extremt trött. Så jag och Tilde tog en sväng till gymmet efter att ha skickat in forskningsplanen. Helt underbart att vi är klara med den! Och vi slapp stressa i sista minuten. Hoppas vi fått med allt bara... Men i värsta fall får vi lägga till det innan vi börjar med själva uppsatsen. 
 
Helgen som kommer blir trevligare än vad veckan har varit. Imorgon blir det middag med Coffe, det är ju trots allt alla hjärtans dag. Vi är däremot inte de som firar speciellt stort. Efter middagen kommer Erika och hänger lite innan vi drar till Söderport. Fanny och några från hennes skola ska köra soul på kvällen så måste så klart dit och lyssna! På lördag blir det brädspel med Coffes vän och hans flickvän. Vi ska dessutom försöka ta oss till hotell Witt och lyssna på Martins band framåt elva-tolv. Full fart! Söndag blir garanterat en lugn dag för min del. Kommer vara rätt slut!
 
Idag fyller även min fina mor år! Grattis till henne! ♥ Känns alltid lite trist när man inte kan vara med och fira men, men, får göra det när jag drar hem i mars. 
 
Nu ska jag dricka min cola (testade på Celsius för första gången, vet att den är rätt poppis. Smakar helt okej!) och försöka börja med maten.
 
Ha det fint ♥

Zombie

Hej!
 
Kom hem för inte så längesen och har fått i mig middag. Var vrålhungrig efter en lång dag på bibblan och ett pass på gymmet. Det börjar ta sig med arbetet nu men det är trots allt mycket kvar... Sakta men säkert! 
 
Jag borde dessutom ta disken och sortera tvätten men energin tog slut sekunden jag hade ätit upp min mat. Så istället sitter jag här och stirrar på skärmen som en zombie. Förhoppningvis kickar energin från maten in snart så jag kan komma igång igen. 
 
Imorgon är det föreläsning mellan 10-15. Känner att det inte var det bästa att lägga så långa föreläsningar just denna vecka när alla måste jobba med uppgiften men har vi tur slutar vi tidigare än så. 
 
Jag ska fortsätta vara zombie ett litet tag till, sen måste jag tyvärr ta tag i allt.
 
Ha det fint! ♥

Forskningsplan och helgmys

Hej!
 
Har en vända tvätt i tvättmaskinen och kyckling i ugnen. Det har varit en väldigt typisk söndag, har inte gjort mycket vettigt alls. Försökte läsa ur "Understanding Disney" men kände att jag läste samma mening om och om igen hela tiden...
 
Just nu är det fullt upp med forskningsplanen inför C-uppsatsen. Jag och Tilde planerar att sitta i princip varje dag, när vi inte har föreläsningar, och gräva ned oss i olika vetenskapliga artiklar och böcker. Det här ska fan bli bra! 
 
Helgen har varit mysig med god mat och vin både i fredags och igår. Känner dock att det varit lite för mycket av det goda så ikväll blir det kyckling med bönsallad (tomater, rödlök och bönor typ). Imorgon är det åter till bibblan som gäller, 9-16. Förhoppningsvis får vi ihop en frågeställning som funkar.
 
Nu ska jag försöka läsa lite till medan jag väntar på maten/tvätten.
 
Ha det fint ♥

Seminarium och annat

Hej!
 
Jag hade seminarium imorse mellan 9 och 12. Tycker ändå det gick väldigt bra, diskussionerna flöt på bra och så. Skönt att ha det klart!
 
Har fått i mig lite lunch och ska strax iväg till gymmet, tänkte låta magen vila lite först. Det händer inte särskilt mycket efter det. Blir att ta det lite lugnt helt enkelt. Ska träffa Tilde på bibblan imorgon och gå igenom lite förslag på ämnen till C-uppsatsen. Spännande! Har ingen aning vad vi kan skriva om faktiskt... Som tur är får vi handledning på torsdag så det ska nog lösa sig. 
 
Nu ska jag packa ihop mig och sticka iväg!
 
 
 
Ha det fint ♥

Helt död

Helt död. Ligger i Coffes säng i hans lägenhet som äntligen fått ordning. Vi har spenderat hela dagen med att flytta, bära, shoppa, städa och slita. 

Helgen har varit lugn i övrigt, gick på second-hand och kollade men fanns inte så mycket intressant tyckte jag. Lite fina prydnadssaker men jag har nog av sånt som det är, haha! Till kvällen åt vi god mat och bara tog det lugnt. 

Efter allt slit idag kan både jag och Coffe slappna av framför Kejsarens nya stil innan vi måste sova. Imorgon är det föreläsning mellan 10 och 15, så gäller att hålla igång energin hela dagen. Blir lite grupparbete för min del efteråt också inför seminariet på tisdag. 

Nu ska jag låta min trötthet ta över helt. 

Nattinatt!