Yesterday

Idag kommer föräldrarna (och min underbara vovve!) hem! Det känns rätt bra att de kommer hem. Inte bara har jag saknat dem, det ska också bli skönt att inte vara ensam hemma! Gårdagen var en riktigt bra dag! Började med bad i bergstäckten med johanna och moa. Det var riktigt varmt och riktigt underbart! Hann även hälsa på emil och deras underbara lilla valp Myra. Efter det lilla äventyret drog jag hem, bytte om, åt mat och sen åkte jag vidare till uppsala för att träffa amina, robert och rebecka och deras vänner. Vi satte oss i ekonomikum och bara hade det bra! Åkte hem med bussen runt kvart över tolv och stupade i sängen. Nu är jag lite seg så ska bara kolla på tv och ta det lugnt!

Shoppa loss

Hemma efter en heldag i uppsala med rebecka! Köpte underkläder, paraply, solglasögon och en klänning. Jag känner mig aningen pankare men det var det värt! Senare ikväll kommer amina hit. Föräldrarna är fortfarande i jämtland så vi blir själva. Det känns lite skönt att vara ensam hemma men jag blir lagom uppskrämd om kvällarna så ska försöka dra hit lite sällskap då och då, haha! Nu ska jag ringa amina och höra när hon tänkt komma. Hörs! Update: amina mår inge bra så vi fick ta det någon annan kväll helt enkelt.

Midsommardan

Efter min lilla tupplur så drog vi (jag, tessan, roy och micke) iväg och badade. SVINKALLT men kul! Nu till kvällen tänkte vi ha en lugn filmkväll med pizza och chips men istället blev det pizza och en spontan tur till lövsta. Kom nyss hem därifrån. Det var galet mycket folk men jag hade riktigt kul! Träffade så många gamla kompisar och sen så dansade jag loss (det lilla jag kunde med min förbannade nackspärr) på dansgolvet där den yngre publiken höll till. Jag är helt klart nöjd med dagen men oj oj oj vad jag är trött nu! Godnatt!

Nödvändigt

Jag har nu parkerat mig i föräldrarnas säng och ska SOVA! Måste ta igen den sömn som jag missade inatt. Nödvändigt inlägg!

Midsommar

Gårdagen började med traditionellt midsommarfirande med familjen och vännerna. Vi kollade på barnen som dansade runt midsommarstången och fikade lite. Sen drog vi hem till oss och åt massa mat, pratade, sjöng och hade det allmänt bra. Runt halv åtta åkte jag till anna där det var folk och fart. Fram mot slutet blev det kaos och jag kom väl hem runt halv fem. Fick dessutom sova på soffan eftersom micke (roys kompis) sov i min säng. Så nu är jag helt slut eftersom jag knappt kunde sova! Nu ska jag ut i solen! Ha det bra!

Godnatt

Jag är helt död! Det har varit en lång dag måste jag säga. Så nu återstår det endast att slänga sig i sängen och hälsa på john blund. Säger godnatt!

Värme

Gaalet varmt! ÖVERALLT! Inne, ute - spelar ingen roll, man dör oavsett.
Har precis varit och handlat med min kära mor. (Måste bara få ur mig att jag HATAR hennes hörlurar eftersom hon inte hör ett skit med dem i!) Jag sitter just nu och taggar med musik. Ska alldeles snart fortsätta städa. Bara dammsugning och moppningen kvar. Yey!
Kollade vädret, ser ut att bli regn imorgon under dan. Awesome...Hoppas bara att vädergudarna är barmhärtiga och inte ger oss regn! Då blir nog många, inklusive jag, otroligt besvikna. Har ingen större lust att skutta runt i min klänning alldeles blöööööt. Uscha!
Nu bör jag fortsätta städa! Hörs&ses!

Städmani

Jag har skruvat upp volymen på datorn (låter bättre med stereon men då ljuger jag) och städar för fulla muggar! Vädret är helt underbart men eftersom det är midsommar imorgon så har jag inget val. Ikväll ska vi fixa midsommarstången så då kommer tessan och roy hit för att hjälpa. Vi ska dessutom grilla och mysa! Trevligt värre.

Tiden går fort...

Klockan är redan tjugo över nio! Hela den här dagen har gått riktigt fort. Jag har solat, diskat, hjälpt mamma med all midsommarmat (MUMS btw!), lagat mat, gått ut med Elvis och städat. Så nu är jag helt slut! Imorgon ska jag sola, hjälpa mamma säkert och förhoppningsvis bada. Det vore skönt eftersom det ska bli varmt imorgon med! Nu ska jag slå på en bra film och lägga mig i sängen. Bye!

En solig onsdag

Vaknade sent idag och gick redan raka vägen ut till hängmattan. Jag måste ju jobba på brännan nu till midsommar! Bara några få dar kvar nu! Så idag blir det solning och sen städa eftersom det kommer massa folk hit på midsommar. Nu ska jag återgå till mitt hårda jobb med solandet! Hörs!

Solig dag

Åh vilken härlig dag! Massa sol (även om det kom några moln där ett tag) och bad. Först drog jag till trollsjön med johanna för att sola och bada. Efter några timmar dök emil upp och vi drog hem till honom för att kolla på sötaste lilla Myra, deras border terrier valp. Galet söt!! Efter att ha badat lite i deras pool bestämde vi oss för att dra med pontus och sticka till öregrund och käka. Det var fint väder och helt perfekt avslut på dagen måste jag säga! Nu sitter jag hemma och är helt utmattad! Solen och värmen tar verkligen på en! Imorgon får vi se vad som händer. Nu ska jag i alla fall bara kolla på tv och ta det lugnt!

Tankar

Nu ligger jag i min trygga säng och bara tänker. Vi åkte för att fira roy som fyller 24 år idag. Grattis! Vi bjöds på glass och gotti. Sen åkte vi hem och nu ligger jag som sagt här. Imorgon blir det bad med johanna! Det gillas starkt. Hade det här varit facebook skulle alla tryckt på "gilla". Det ska tydligen bli varmt så då gäller det att passa på! Framåt eftermiddagen så ska jag också hälsa på emil. Det var längesen så ska bli kul att snacka med pojken! Nu är det slut på tankar så nu ska jag sova. Godnatt!

Rastlösheten

Rastlösheten har inte lagt sig och jag vet inte alls vad jag ska göra! Pratade nyss med anna, min söta anna. Saknar den människan! Men som tur är kommer hon hem snart. Jag ska ju dessutom vara hos henne på midsommar. Love it! Nu ska jag nog laga mat eller nått.

Monday

Måndag och alla jobbar! Jag är alltså ensam hemma och jag HATAR det. Är så uttråkad. Ska försöka göra något vettigt ikväll åtminstonde! Jag vill grilla!!

Dagen efter

Gårdagen var riktigt rolig (även om luffe gick runt och sa att alla hade tråkigt, haha) så idag är jag seg som satan! Vi åt god mat, hoppade runt och dansade och bara var galna! Men sömnen däremot blev det dåligt med. Jag var nog sist med att somna vilket blev runt sex. Sen ringde pappa runt halv elva och ville hämta oss för han skulle iväg. När vi kom hem satt jag och amina och pratade om allt galet och bara garvade. Efter ett tag låg vi utslagna i soffan och bara stirrade. Nu har amina åkt hem och här sitter jag och känner mig helt död. Ska fixa lite mat, dra ut täcket och bara vara. Awesome!

Rush hour

Myskväll ikväll! Jag och pappa köpte hem pizza och nu sitter vi och kollar på Rush hour. Mamma är med syrran och gänget i värmland för att kolla på agility sm. Det känns skönt med en lugn kväll idag eftersom jag är helt slut! Imorgon ska jag hem till hillevi för att fira henne. Det blir middag och trevligt folk vilket låter riktigt bra i mina öron! Grattis till hillevi, den underbara bruden! <3 Nu ska jag fokusera på filmen. Bye!

Skattjakt med amina

Jag har precis vaknat men jag vill inte riktigt gå upp än. Det där skitvädret har kommit tillbaka, bara för att driva mig till vansinne! Runt tio över två hoppar jag på en buss till uppsala. Jag ska träffa amina och vi ska ut på skattjakt! Men först ska jag duscha, göra mig i ordning och äta lunch. Vet inte riktigt om det är någon idé att äta frukost nu? Ses senare!

Hemma igen!

Hemma igen efter två underbara dagar med sol och bad! Igår var vi till Öregrund som sagt. Det var jättefint väder och vi åt ute på klipporna. Mysigt som satan! Efter att ha suttit där ett tag drog vi hem till rebecka och bara var. Åt mat och sen var det skräckfilm som gällde! Usch, hemsk film vi såg först. Jag får fortfarande rysningar... Idag var solen framme så jag och rebecka kastade oss i poolen. Sen lade vi oss som två valrossar och stekte i solen. Awesome säger jag bara. Jag drog hem runt fem med bussen men eftersom jag var tvungen att åka till uppsala och sen hem så var jag inte hemma förän halv åtta. Nu ligger jag och kollar på film och orkar inte lyfta ett finger!

Onsdag

Åh, jag blir så less! Men skitsamma, för idag skiner solen och fåglarna kvittrar! Det kommer bli underbart att vara i Öregrund, och också att få träffa Rebecka. Jag ska snart klä på mig och packa. Tar elva tåget till örbyhus eftersom bussarna går så dåligt. Ha en bra dag!

Kvällsbloggning

Promenaden med johanna blev inställd men till slut blev det av i alla fall. Det blev en nästan två timmars pratglad promenad över hela tierp (tur att tierp inte är så stort)! Just nu ligger jag och kollar på mumien. Underbar film det där! Ser verkligen fram emot imorgon när det blir Öregrund. Det blir lunch på klipporna och lite snack. Sen far vi vidare hem till Rebecka och har filmkväll, det kommer bli awesome! Nu ska jag koncentrera mig på filmen sen ska jag sussa! Godnatt!

...

Det här vädret är inte roligt!! Usch, jag har lust att slå någon...HÅRT! Senare ikväll kanske det blir en promenad i skogen med vovven. Fast just nu är det Family guy som gäller!

Hata vädret!

Ännu en dag med skitväder! Jag blir ju nästan arg på riktigt! Det är så fruktansvärt tråkigt att man bara vill spy på det. Hoppas det blir finare imorgon när jag och rebecka drar iväg till öregrund, annars blir det inte roligt.... Det får gärna vara fint på eftermiddagen också eftersom jag och fröken malinen ska ut och gå en promenad. Jag vill helst inte göra det i regnet! Usch, nu känner jag bara för att krypa ner under ett täcke och gömma mig men jag måste göra lunch... Hata vädret!

Hurtbulle

Jag var ut på en promenix med elvis efter maten. Det var riktigt härligt att äntligen komma ut! Just nu sitter jag och mamma och kollar på biggest loser finalen. Det är awesome! Imorgon ska jag och johanna ut på promenad också. Jag börjar bli en riktig hurtbulle! Haha...typ

Rastlös

Jag klarar inte av att vara ledig! Så fort jag är hemma blir jag rastlös och deprimerad. Inte kul! Jag gillar inte att vara ensam hemma. Dessutom känns det som att jag slösar bort en massa tid... Vädret hjälper ju inte direkt heller. Hade det varit sol ute så kanske jag kan leva med att inte göra någonting. Men nu håller jag på att bli tokig! På onsdag ska jag i alla fall hälsa på rebecka och vi ska iväg till underbara Öregrund! Det kommer bli awesome.

Igår

Igår bar det av till bälinge för att träffa jennie! Nu är jag hemma igen och har mest bara legat på soffan och segat. Gårdagen var jättemysig! Vi åt god mat (tre rätters middag) och sen gick vi en promenad i regnet. Dessutom kollade vi på "hitta nemo". Tack jennie för en jättetrevlig kväll! Nu ska jag fortsätta kolla på top model.

Tredje gången gilt

Jag är inne på min tredje film för kvällen. Det känns...helt klart mysigt! Imorgon ska jag städa och dessutom måste jag komma igång med träningen igen så det blir nog lite fysisk aktivitet för min del! Troligen ska syrran och några komma hit och fiska men beror ju på vädret. Snart är min, som sagt, tredje och sista film slut och då blir det sängen som gäller. Nödvändigt inlägg känner jag. Men men, spela roll! Nattinatt!

Romantik

Det blev inget ikväll heller. För dåligt väder. Dumma väder säger jag bara! Så ikväll blir det film och sova istället. Ligger just nu och kollar på "Prinsen och jag". Gullig film måste jag säga! Jag tror jag är inne i någon romantisk period där jag bara vill se massa filmer med massa kärlek och bara gå runt och vara glad. Kan bero på lättnaden över betyget eller bara allmänt. Vem vet?

Yey!

Har kommit hem från uppsala nu. Jag inhandlade lite smink och en kjol. Trevligt, trevligt! Nu när jag kom hem visade det sig att jag hade fått ett mejl från min mattelärare anna angående provet. Gud vad nervös jag blev kan jag säga! Hela mitt betyg (alltså ett vg) hängde på det provet. Men som tur var hade jag fått tillräckligt bra för att få mitt efterlängtade vg! Jag är GLAD! Awesome! Ikväll kan det hända att jag hänger med amina och lite folk in till uppsala på fest men inget är bestämt än. Nu ska jag ta det lugnt en stund!

Home sweet home

Jag ligger och kollar på Biggest loser IGEN fast den här gången med mamma. Snacka om att man vill börja träna när man ser alla smala människor! Det blev ingen utgång för mig, jag ska sova istället för imorgon ska mamma och jag (och kanske min syster) in till uppsala, eller rättare sagt gränby. Blir kanske liiite shopping om jag hittar något fint! Godnatt!

Puss på världen och tjejerna!

NU har jag sommarlov på riktigt! Så nu får vi se vad det blir för betyg också... Får svar imorgon. Spännande!(?) Efter provet åkte jag hem och bytte om sen drog jag ner till tierp för att titta på "mina" otroligt vackra (och duktiga!) tjejer! Nu är jag hemma igen och kollar på finalen av Biggest loser. Galet vad snygga de blev! Kommer säkert gråta också, som alltid. Awesome! Senare ikväll kanske jag ska iväg igen. Det visar sig. Puss på allt just nu!

Doom day

Imorgon gäller det. Jag har pluggat som ett djur men på något sätt känns det som om jag inte lärt mig mycket mer än vad jag redan kunde. Jag blir alltid så stressad när det är gäller nationella prov. Men den här gången ska jag försöka vara lugn. Förhoppningsvis räcker det till ett vg. Efteråt ska jag åka raka vägen till stan och sen ska jag köpa med mig sallad från cupido. Yummy! Efter allt stök i uppsala blir det till att gå på niornas avslutning. Jag kan ju inte missa tjejerna i deras klänningar! Nu ska jag läsa det allra sista i matteboken sen säger jag godnatt!

Min nya kärlek

Tänkte slänga upp några bilder på min nya kärlek!
Lite dålig kvalitet på bilderna och rätt slarvigt taget men det är det enda jag orkade. *LAT*
Kommer väl fler bilder när jag faktiskt BÄR klänningen.
Nu ska jag plugga, slutspurten nu ju. Imorgon gäller det!
Bye!

Bra dag helt plötsligt!

Min dag gick nyss från en dålig till en mycket bra dag! Jag har äntligen fått hem klänningen jag beställde, ja det tog ett tag. Den är underbar! Helt underbar! Och det bästa av allt är att jag faktiskt kan ha den utan bh utan att jag ser helt hemsk ut så nu slipper jag köpa en såndär läskig bh utan band i ryggen. Awesome! Edit: okej, min dag blev lite dåligare nyss. Jag ska få pannkaka och sylt till kvällsmat och jag är verkligen inte sugen... Bajs på det!

Frågetecken och mobboffer

Jag börjar starkt tvivla på mitt vg i nationella nu... Har suttit och kollat igenom massa gamla prov och jag känner mig som ett vandrande frågetecken! Dessutom verkar min mamma ha utsett mig till dagens mobboffer eftersom när jag kom ner på nedervåningen så börjar hon gorma om att jag inte ätit upp hela matlådan (!?) och att jag borde veta om jag är hungrig eller inte. Vad fan är det för påstående? Hur ska jag kunna veta om jag orkar äta en matlåda med köttfärssås och spagetti? Jag äter väl tills jag är mätt för guds skull! Galna kvinna säger jag bara, hon måste fått solsting eller nått....

Så där spontant ospontant

Jag är trött som satan, trots att jag sov TVÅ timmar nu på eftermiddagen också! Illa... Amina ringde dessutom nu på kvällen och det bestämdes att jag skulle följa med henne och massa folk på denna spontant ospontana fest i ekonomikum. Jag hoppas verkligen det inte regnar! På söndag blir det även grillning och paddla kanot med anna och joan. Mysigt värre! Nu ska jag sova (igen). Imorgon blir det plugg igen. Yey...

Ensam kvar

Idag väckte mamma mig och sen var det bara att klä på sig och åka iväg. Vi åkte till söderfors för att simma. Det var tungt och kallt men gud vad nyttig man känner sig! Fick dessutom sms från lovisa att hon inte skulle göra provet på torsdag så nu är jag ensam kvar. Jag vill verkligen! Men fan vad jobbigt det är!! Nu ska jag lägga mig och läsa lite i matteboken. Yummy!

Bring it on

Jag har insett att jag inte kan hålla på så här längre. Fortsätter jag så som jag gjort kommer jag rulla fram om ett år! Så därför tänker jag återinföra mitt lilla godisförbud jag hade tidigare. Ska dessutom vara hurtig och börja springa och simma med mamma. (Och tessan när hon är med) Så imorgon blir det simning och sen ska jag plugga matte. Men nu ska jag sova! Nattinatti!

Öregrund

Idag bar det av till Öregrund! Solen var framme (för det mesta) men tyvärr så blåste det lite så det blev rätt kyligt då och då. Vi åt mat på klipporna och sen tog vi en promenad bland de söta husen. Jag är jätteseg idag så pluggandet får vänta tills imorgon. Usch, jag vill INTE! Men vad har man för val. Nu ska jag pussa på lilla skrutten (elvis, hunden, alltså)

Home alone

Gårdagen var jättemysig och rolig! Kom hem runt halv tre och stupade i säng. Idag var det solsken så jag passade på att kombinera mitt pluggande med lite solning. Föräldrarna åkte iväg på 50 års fest så ikväll har jag varit ensam hemma och bara tagit det lugnt. Nu är jag så trött att ögonen går i kors! Ska ut med hundarna sen blir det sängen för mig. Nattinatt!

Up, up and away!

Jag ska snart iväg till moa där vi sen ska bli hämtade av oskar och utskjutsade till söderfors. Jag har fortfarande ångest över vad jag ska ha på mig! Usch, inte uppskattat!

Torsdag

Jag ska alldeles strax sova. Imorgon blir det studentfirande för cissi. Grattis till henne! Moa ska sminka henne vid fyra så ska försöka vara sällskap då också. Blir nog bussen för min del eftersom mamma jobbar. Nej nu väntar sängen! Godnatt folket.

Grattis pappa!

Jag borde egentligen räkna lite matte men istället ligger jag här! Illa. Idag fyller min söta pappa 52 år så imorse ordnade jag och mamma frukost på sängen. Ikväll blir det god mat och kanske så therese och roy kommer hit. Nu ska jag nog skärpa mig och leta reda på lite gamla nationella prov och sen plugga lite. Bajs på det säger jag bara!

2/6

Oj oj oj, vad trött jag var idag! Det var längesen jag var så trött. Vaknade imorse och trodde att jag skulle svimma av trötthet! Läskigt. Idag hände inte mycket. Jag sov mest så klart. Men på eftermiddagen simmade jag och mamma i Söderfors. Vi passade också på att steka i den ljuvliga solen. Underbart varmt! Min mamma är ju för söt! Hon gav mig ett smycke/nyckelring. Ett jättefint hjärta i glas. Gud vad underbar hon är. Jag älskar min söta lilla mamma!

Okej, det här suger.

Dagen började dåligt men slutade bra med (en del av) min underbara klass! Det som VERKLIGEN suger är att tydligen måste jag in och göra ett till matteprov på torsdag nästa vecka eftersom min lärare inte vet vilket betyg hon ska sätta... Awesome. Eller nått. Jag bryter ihop, ja! Så nu måste jag plugga IGEN. Hatar när de inte vet vilket betyg man borde få! Dagen blev i alla fall bättre när jag fick träffa amina. Sminkningen var awesome och jag (även om jag är partisk, hehe) tyckte att hon var helt klart bäst! Sen fick man hälsa på hemma hos liza innan vi blev smugglade ner till stan för att äta. Åt på en grekisk restaurang som hette Tzatsiki. SÅ himla god mat! Efter det satte vi oss i ekonomikumparken och bara var. Det var kallt men värt det! Så nu mår jag lite bättre. Jag har ju trots allt "typ" sommarlov! Nu ska jag sova för jag är helt slut! Godnatt

Klänning från nelly

Jag ska snart lägga ifrån mig telefonen och somna men ville bara slänga in ett inlägg om att jag beställt en klänning från nelly som är galet fin! Den kostade 400 spänn och egentligen borde jag inte men vad kan man göra åt saken? Jag är en shopaholic! Funderar dessutom på att betala i slutet av månaden men får se. Jag kommer ju inte behöva så galet mycket pengar nu i juni. Nej jag ska hålla det jag lovade och sova nu. Godnatt!