Hårfärgning

Färgade håret idag, eller tonade det. Det blev betydligt mörkare än vad jag föreställt mig. Så nu får jag vänja mig vid att ha mörkt hår ett tag framöver. Men det bleknar ju till slut och så farligt är det inte.

Imorgon är det nyårsafton. Ska till Linnea i Gävle och träffa hennes vänner, äta middag och gå ner på stan till tolvslaget. Kommer blir kul tror jag! Jag vet att jag "lovade" att vara hemma i år men eftersom hennes föräldrar åker hit och jag inte ska ut på nån fest direkt så är det ingen fara anser jag. Har varit så snäll nu på slutet så kan lika gärna åka dit nu!

Igår var Johanna här, den tokfian! Vi åt massa onyttigt (passa på nu innan 2010...), snackade, panikade inför nyår och kollade på film. Riktigt kul! Tänkte åka pulka också men vädret var emot oss. Jag har ingen lust att trotsa naturen när det är -20 grader ute! USCH.

Idag köpte jag en spetsklänning att ha imorgon. Jättefin! (Bilder på både hår och klänning kommer nog efter nyår) Tänkte ha lacktightsen till och nån håruppsättning. Sminket får bli Victoria's Secret inspirerat tror jag! Galet snygga alla dem är alltså. Kollade på showen för 2009 nyss. Skitsnygga kläder, jag dör!



Tror det får bli den här frisyren. Fint fint tycker jag!

Puss&Kram






Men det var inte sant, nej det var inte sant för där emellan kommer fastan!

Var in och handlade i Valbo idag, mellandagsrea och allt. Köpte ÄNTLIGEN ett par riktigt varma stövlar. Fick dem för 700 på rean (kostade väl runt 1400 egentligen så jag hade tur!), ett par nya jeans tights, fina trosor och en hårdekoration till nyår! Kommer bli jättefint tror jag. Och skorna var galet varma, är nöjd med allt!
Ska till tandläkaren imorrn och borra. Först gången i mitt inte så värst långa liv och jag håller på att få paaaaniiik! Vill inte, vill inte, vill inte. Mamma ska följa med, behöver någons hand att krama sönder....
Imorgon blir det inte bara tråkigheter. Det blir också en dejt med den underbara Johanna som kommer för att roa mig. Det blir troligtvis samma galenskap som alltid! Awesome.
Julhelgen har varit bra! MYCKET mat men också mycket skoj. Var och åkte pulka med familjen igår.
af
Kanske ska visa lite bilder från julafton också:
kö
fjg
dh
Mamma och pappa fick ett spel i julklapp, charader typ. Hade sååå sjukt kul den kvällen!
Bilder på kläderna kanske kommer (ska sluta lova eftersom det aldrig blir av haha!)
Puss&Kram

Julen varar än till påska!

Herregud! Nu är julen, i alla fall den "juligaste" tiden, över och lugnet börjar lägga sig. Nu börjar jullovet på riktigt. Imorgon blir det pulka åkning och jobb. Lovely!
I julklapp fick jag smink, en byrå (yey! :D), kläder, ljusstakar (gorgeous!) och pengar bland annat. Det var en riktigt perfekt julafton! Massa god mat och glada människor. Vi körde singstar och en slags charader lek som var gaaalet kul. Älskar min familj och deras tokigheter!
fhf
Älskar den här tjejen. Hon är underbar!
Kommer alltid finnas här för dig, det vet du.

God jul!

Julafton imorgon! Är som en liten unge på...på julen faktiskt! Lycklig och mätt på knäck.
Idag var vi till Valbo och jag köpte de sista julklapparna så nu är jag heeelt redo för julen! BRING IT ON.
När vi kom hem gjorde jag knäck och mamma packade upp all vår mat. Mat för 2000 spänn liksom, helt galet.
Nu ska jag titta på tv och bara mysa i väntan på att få klä granen och äta julskinka!
God jul & Gott nytt år!

Damn

Blir inget med Sebben heller nu. Herregud, känns som att allt är omöjligt idag. Kom på att jag har ju massa paket att slå in (är i Valbo imorrn ju) och dessutom några som ska fixas...Mer än så säger jag inte!
Det positiva är väl att jag kommer vara pigg imorrn...Höhö?
Puss&Kram

Awesome

Tänkte inte skriva igen men insåg nyss att det står på min blogg att det bara är EN dag kvar till julafton! HIHIHIHI LOVELY!

Change of plans

Blir inget med tjejerna, strulade till sig med en massa. Riktigt tråkigt men får träffa dem någon annan dag på looooveeeet! (hihi lov!)
Ska istället hem till Sebbe och kolla på film. Det ska bli skönt att inte behöva tänka för en stund, har gjort det alldeles för mycket i skolan! Haha låter bra eller? Fast har fortfarande lite matte kvar...
asf
Jag just nu (suddig bild...orkar inte byr mig)
och nej...jag är inte naken tyvärr...
das
Ytterligare en suddigbild av mig; Städerskan!
Puss&Kram

Julstädning

Håller på att städa mitt rum och vardagsrummet. Ikväll blir det möjligtvis att man träffar gullegrisarna som jag inte träffat på JÄÄÄTTELÄNGE! Underbart. Imorgon är det Valbo och julstök som gäller.
JULLOV motherfuckers! :D
Puss&Kram

Julmys

Har precis fikat med klassen på fotolektionen och funderar nu på att skynda mig hem till mamma och göra julgodis! Juuuulmys!
Rebecka tipsade även om den nya Tim Burton filmen "Alice i Underlandet". Kommer nog vara en GRYM film. Ska ses med tjejerna i klassen tycker jag!
Nu ska jag försöka övertyga herman om att jag ska hem. Haha
Puss&Kram

Tacksam

Vill bara berätta hur tacksam jag är som har sånna fina vänner och sån underbar familj!
Älskar er <3

Fjärde advent

Nu är det bara FYRA dagar kvar till julafton! Jag har fortfarande inte alla julklappar men jag och mamma (och möjligtvis pappa) ska in på "nödshopping" den 23e i Valbo. Har planer på att vara där tidigt så att det åtminstonde är liiite mindre folk. Kan tänka mig att vi inte är dem enda som väntar till sista minuten! Haha
Igår var jag ute på äventyr i Bälinge! Blev en spontan resa ut dit och åkte pulka med glada, trevliga människor. Sov hos Jennie sen. (Bättre värdinna får man leta efter, fick frågan "Vill du ha nått mer?" minst tjugo gånger. Haha, go tjej!)
Det var underhållande och riktigt kul men inte lika kul att gå upp tidigt dan efter för att hinna med bussen hem...Sen var det ett rent helvete att gå ut idag! Fyyy fan. Inte glad tjej då! Men nu är jag varm och glad igen.
Sista veckan nu. Kan inte ens beskriva lättnaden jag känner! Imorgon blir det matte och foto. Känns lite värdelöst att ha foto eftersom jag i stort sett är klar....
Nu väntar sängen på mig och han blir sur när han får vänta för länge...
Puss&Kram

Minnen

hahagdfgfNANAfhfdsdsad

Istid

Det är -16 grader och istid utomhus! Nu har vattenpumpen frusit igen också så vi har inge vatten...vilket äventyr vinter kan va!
Igår mådde jag skit. Har stressat sönder hela veckan och det börjar kännas kan man ju säga. Åt middag med familjen sen så kollade jag på film och sov. Blir nog i stort sett samma visa idag också. Tror jag är på gränsen att bli förkyld...IGEN. Fy fan för det!
Nu ska jag lyssna på musik och roa mig med att "surfa runt" lite.
Puss&Kram

Homework from hell

Vilken vecka! Trodde jag skulle ha allt avklarat men då kommer våran engelskalärare och berättar att vi måste ha uppsatsen klar imorrn....Bajs! Och jag får inte jobba på lektionen för vi ska kolla på film, en som jag dessutom redan sett. Cp engelska.
Har suttit och pluggat historia men inget verkar fastna. Det är dessutom iskallt i hela huset och jag är helt tom i huvudet...
Har varit ensam hemma mesta delen av kvällen för att föräldrarna var på julbord. Avundsjuk? Ja... Blääääää, nu är jag väldigt pessimistisk här men så får man vara när det är så här. USCH vilket helvete! Vill ha julafton NUUU!

Försenad

Sitter på gkn nu. Var försenad idag igen! Hatar bussarna. Hatar UL. Har haft ett helvete med dem hela veckan!
Idag blir det historia och engelska också. No fun men det måste göras och jag har inga planer på att ha någon rest kvar på lovet....
Nu ska jag vänta på att få redovisa skivomslaget. Det blev snyggt men pga att jag jobbade hemma så blev det pixligt - fan.
Puss&Kram

Coffeebreak?

Tar en paus från allt pluggande just nu, har tjugofem minuters rast. Hann precis klar med bokomslaget så nu är det fixat. UNDERBART! Nu gäller det bara att fixa allt annat också...Uhu...

Putti nutti

Sitter i skolan, sista timmen vilket är foto men vår lärare har rymt så vi gör ingenting...Oskar sitter och kollar på nakna galna japaner och alla andra garvar!
Ikväll blir det massa matte som ska göras och dessutom en bok som ska läsas ut. Kul...
Den här veckan kommer vara ett helvete! Uuuusch!
Längtar efter mammas hembakade saffransbullar...Putti nutti stackars mig!
Puss&Kram

Saffransbullar

Har kommit hem från Luciauppträdandet nu, vilket gick så fint så. Alla skötte sig och ingen svimmade eller tände eld på nått..(Crap..haha)
Har precis fikat saffransbullar och druckit glögg med familjen. Är helt slut men måste läsa lite innan jag går och lägger mig. Gäller ju att satsa allt nu sista veckan så att man kommer igång.
Familjen sitter och tittar på  babyfilmer på mig och tessan, galet vad söt man var när man var liten! Ska nog göra dem sällskap nu!
Puss&Kram

Natten går tunga fjät

Snart luciadags! Har lockat håret och fixat sminket. Ska äta ett äpple innan jag åker för att rensa halsen, är alldeles tjock och inte okej...
Har inte direkt ansträngt mig i år men det blir bra ändå. När vi kommer hem blir det middag och saffransbullar som mamma har bakat, duktig hon är!
Ahh ja, wish me luck och hoppas ingen tänder eld på nån/nått...
Puss&Kram

All alone

Sitter ensam hemma i badrock och är helt slut! Jobbade på morgonen och har pluggat i stort sett hela dan. Är nästan klar med matten, förstod inte svenskan så bra så vet inte hur jag ska göra...resten hinner jag imorrn. Jag måste fråga massa saker först. Blä för skolan just nu.
Pratade lite med Anna på telefon (trevlig brud det där, lite knasig...men trevlig!) vilket är det enda sociala jag gjort och kommer göra ikväll!
Ska snart gå ner och göra i ordning kyckling. Mums!
Puss&Kram

Shop til' you drop

Sitter i skolan och har precis slutat. Det är fredag och idolfinal ikväll! Tror jag vill att Calle ska vinna. Han är så blyg och söt! Innan kvällen ska jag och mamma shoppa, bara hon och jag. Ska bli så kul att vara bara vi två! Längesen vi hittade på nått ihop. Längtar till fikat också. Funderar på att springa ner till caféet och köpa något att äta så jag orkar gå en bit innan jag faller ihop!
Kaos imorse med tågen så missade engelskan men det ordnar sig. Jag måste i alla fall plugga hela dagen imorrn...
Nej nu ska jag nog köpa en macka eller nått!
Puss&Kram

Hey dude

Städade klart för ungefär 40 minuter sen. Har suttit och tittat på barock fåtöljer men hittar ingen jag verkligen vill ha som skulle kunna passa in i mitt rum. Vill ju blanda modernt med barock. Blir mörk röd/rosa, guld (spegel/speglar) och svarta möbler (t.ex sängen, byrå, sängbord osv.). Tror det kommer bli grymt! Bara jag kommer igång...

Nu ska jag sussa! Fredag imorrn, historia och engelska. Sen blir det shopping med mamma!
Puss&Kram

Salvador Dalí

Var till Stockholm idag med klassen. Det var skitkul, har saknat dem små fjärtarna!
Ikväll måste jag städa rummet. Det ser verkligen hemskt ut...även för att vara mitt rum...Då är det illa.
I helgen blir jag ensam en stund på lördag. Hade planer på att bjuda över Moa, men sen nu när jag varit sjuk har jag massa plugg att ta igen. Bajs! Det blir också luciauppträdande. Som tur är det inte så mycket press på mig i år, ska mest bara stå där för att fylla ut lite. Haha! Underbart.
Imorgon blir det shopping med mother sen får man se. Troligtvis blir det en lugn kväll hemma. Duger fint för mig just nu!
fsdf
En av Salvador Dalís verk, en av utställningarna vi såg.
Nu väntar städningen....Jippi...!
Puss&kram

Fin bild btw


Här kommer alla känslorna på en och samma gång?

Orkar inte med alla känslor längre! Jag blir arg och ledsen för minsta lilla...
Skulle ha pepparkaksbak med mamma men får höra att vi inte skulle hinna med det idag. Sen får jag höra från pappa att hon redan börjat med det konstigt nog. Så jag rusar ner och hugger in (lite småsur var jag väl..) i bakandet. Det märktes sååå tydligt att hon verkligen inte ville baka och stämningen var allt annat än glad.
Telefonen ringer och det är syrran. Så mamma går iväg och snackar med henne och lämnar mig själv med bakningen. Jag hinner baka klart långt innan hon lägger på. Kul...visst att syrran behövde prata men kul att hela grejen blev förstörd. Tanken var ju att det skulle bli en kul kväll för oss två. Bara hon och jag. Men det är kört nu. Och nu är jag bara arg och ledsen igen...Fan!
Ska i alla fall gå och sova snart. Stockholm imorrn ju, bäst att hålla sig vaken då.
Natti natt!

Wake up from the dead

Fjärde dagen man ligger i soffan och stirrar på meningslös dagTV som består till mesta dels av amerikanska serier. Vet inte om det är förkylningen som har fått mig att må så dåligt eller allt annat. Kanske både och. Men som man säger; det måste gå ner innan det går upp. Eller nått sånt (?)
Imorgon ska jag tillbaka till skolan. Eller...tekniskt sett ska jag till Stockholm och gå på museum, but you know what I mean. Har saknat skruttarna i klassen. Skulle behöva deras crazy-ness just nu!
I helgen ska föräldrarna på middag med min moster och company. Jag blir hemma eftersom det är en "vuxengrej" eller nått. Ska bli rätt skönt att vara hemma. Home sweet home säger jag bara! Får se om syrran dyker upp här då eller nått.
Nu ska jag leka död en sista gång. Senare ikväll blir det en välbehövd och efterlängtad dusch! Men som sagt; det enda jag planerar att göra nu är att glo på den där lilla lådan med massa konstiga människor som springer runt.
BTW: http://mrhandsome.blogg.se/2009/december/christmas.html

MÅSTE SES!
Puss&Kram

Bang Bang, you shot me down

Har legat sjuk i snart tre dar. Är matt och det känns som att jag behöver en skottkärra åt mitt huvud om jag ska kunna ta mig någonstans.
Nu har jag äntligen bestämt mig; jag ska vara hemma på nyår. Orkar inte med Tierp och allt festande längre. Det känns lite som att jag tappat mig någonstans på vägen i år. Allt som har hänt har till slut fått mig att explodera. Man kan väl säga att jag brytit ihop. Så nu ska jag återhämta mig ett tag. Det får bli fler hemmakvällar med familjen eller filmkvällar med kompisarna istället för fest och kaos. 2010 ska bli ett bra år. (Fast vad som helst blir nog bättre än 2009...)
Nu ska jag försöka få mig en macka eller nå mat.
Puss&Kram

Crap

Sitter här nu lite småbakis. Börjar piggna till iaf. Jag är dessutom förkyld så kan skylla på det.
Igår var kul. Men blev nog lite föör galet. Mobilen åkte i golvet och gick sönder (har bytt batteri så nu funkar den, thank god!), tappade bort min favorit tröja dessutom. Snyft! Ska försöka höra med folk om dem vet vem som hade festen eller om någon tog min tröja. Har ingen aning, den flög ju hit och dit hela kvällen!
Lyckades ramla, tappa saker, ha sönder mobilen, smsa en som jag inte snackat med på en evighet, hitta nå ragg som jag inte har nån aning om vem det är och dessutom skälla ut en viss person...Ångrar mig faktiskt. Men nu är allt det där över vilket känns såååå bra!
Man kan hur som helst säga att igår inte var en av mina bästa kvällar men jag hade kul stundvis.
Idag blir det nog massa onyttiga grejer (MÅSTE köpa cola!) och tvn. Måste bara gå på luciaövningen till nästa helg. Crap...Vill inte. Kommer inte kunna sjunga iaf eftersom jag är förkyld. Ovärt. Går dit, tar ett häfte, låtsas sjunga lite sen drar jag!
Nu ska jag leka död på soffan igen. Oh happy day....
Puss&Kram

Shewolf

Filmen igår var underbar! Är helt förälskad i Jacob. Gaaalet snygg kille, med gaaaaalet snygg kropp. Jag skulle nog välja honom före Edward any time!  (Nu hoppas jag att alla twilightfans inte hoppar på mig och slår ner mig...)


Idag har jag jobbat, iskallt men ändå såå skönt att få komma ut lite! Ikväll är det fest som gäller. Ska vara nått i nån lokal i Älvkarleby så drar med tjejerna dit. Behöver verkligen festa loss lite nu, har tagit det lugnt i flera veckor nu. Blir så rastlös. Dessutom saknar jag allt folk!

Nu ska jag snart gå och duscha. Sen tror jag att jag ska städa undan lite i mitt rum och efter det blir det till att fixa sig inför kvällen!


Puss&Kram


The wait

Sitter hemma hos syrran och ska snart dra in till Uppsala. Sitter vid Roys dator vilket betyder att jag inte har alla bokstaver. Det ska iaf bli hur kul som helst!

Nu ska jag fixa lite till! Hihi

Men bajs!

Men bajs! Kameran la av så bilderna får vänta..Har iaf ätit nu och är heeelt borta i huvudet. Vill sova men har ju historian att göra. Åh vad jag längtar till jullovet just nu!

Food and a movie?

Nu sitter jag hemma! Kom hem för ungefär en timme sen. Stressig dag i skolan..usch! Dessutom har jag läxor. En i historia och en i svenska. Men eftersom svenskan är till nästa vecka (borde egentligen lämna in den nu men orkar inte..) och historian imorrn så prioriterar jag historian så klart först!

Imorgon blir det bio med syrran i Uppsala! Vi ska självklart se New moon. Hoppas den är bra! (Kommer dreggla över alla muskelknuttar som kommer vara med) Sen kanske det blir mat efter det. Får se hur vi lägger upp det!

JUST DET! Ska lägga upp bilder på kläderna senare ikväll också!

Puss&Kram


Oooh

Har lite bråttom...ska snart ha historia med år alldeles egna speciella Clas; regissör, skådespelare och historielärare! Otroligt!
Seg idag. Konstigt va?

A trip down memorylane

Jag kör en trip down memorylane. Massa fina bilder. Massa fina tjejer. Massa fina minnen!

Saknar en hel del människor som jag inte sett på vad som verkar vara en evighet! Hoppas man får huset för sig själv så de kan få komma hit och riva det igen!



Nu ska jag iaf sova. Kommer ångra det här imorrn men orkar inte bry mig.

Godnatt!
Puss&Kram


Hide and seek med John Blund

Borde gå och sova eftersom jag ska upp imorrn men vill inte! Har alldeles för kul med det här. Baja, baja, baja! som jag skulle sagt när jag var liten. (Sa alltid så när jag gjorde nått dumt...idiot)

Ska leka vidare här ett liiiiitet tag till. Sen lovar jag att sluta!

Under reconstruction

Har hållt på att designa om bloggen igen. Blev inte nöjd med förra...Har fortfarande lite grejer kvar att fixa så får se om jag hinner allt ikväll. Nu blir det film och mys för min del medan föräldrarna snor datorn!


Puss&Kram

HAHA kaos?

KAOS igen..I know...jag jobbar på det...

Rollercoasterride

Trött och förbannad.

Mitt humör har gått upp och ner hela dagen, vilket är väldigt påfrestande så nu är jag helt slut! Dessutom funderar jag på att göra om designen igen...hm..

Jag skulle ju också börja på yoga, men tror jag väntar med det tills ALLA julklappar är inköpta och klara. Blir nog bäst så...


The world keeps spinning around and I'm getting dizzy


Ursäkta röran...

Jag bygger om ;)