Brynäs och Rebecka

Hej!
Gårdagen var grym! Brynäs vann vilket var underbart. Efter matchen mötte Rebecka upp mig och vi drog hem till henne och tryckte i oss onyttigheter och snackade. Vi hann med att kolla på en film också innan vi spårade totalt och började vara retarded som vanligt.
Idag tog vi tåget 14.30 men vi hann med lite lunch innan. Nu ska jag hoppa in i duschen så jag blir lite fräsch till kvällen också, tänkte det kunde ju vara bra såhär på nyårsafton och allt. Klockan sex någon gång blir det middag med mamma och pappa och sen tar jag bussen 19.40 mot Uppsala. Jag har inte allt för höga förhoppningar på detta nyår vilket är bra tror jag. Det är lätt hänt att man förväntar sig så himla mycket på nyår och sen blir allt skit. Men en grej kan jag säga om kvällen; det kommer bli kul i alla fall att träffa alla igen!
Nu borde jag skynda mig så jag är färdig duschad och fixad innan klockan sex.
Puss!

Brynäs

Glad tjej som snart hoppar på tåget till Gävle. Brynäshalsduken är med så klart!
Puss!

Läkerol Arena

Hej!
Vaknade av att mamma hade gjort frukost och sen har vi suttit och kollat på deckare. Just nu sitter jag och kollar på Project Runway. Det har varit lugnt här hemma hittills men ska alldeles strax byta om och börja fixa mig. Man ska ju försöka se lite fräsch ut i alla fall! Ska packa väskan eftersom det som sagt blir övernattning hos Rebecka.
Det ska bli grymt kul ikväll. Det kommer troligen var smockat med folk på Läkerol Arena ikväll! Jag kan inte vara mer taggad! Enda jobbiga är att jag mår smått illa men det kan ju vara spänning inför den här helgen med nyår och allt som händer. Förhoppningsvis går det över snart. Är dessutom sjuk mätt sen frukosten fortfarande, haha.
Nu är det nog dags att börja röra på mig. Jag känner att jag inte har världens tempo idag så det är nog lika bra att börja tidigt.
Ha en fin fredag!
Knasig men fin vän det här!

Lugn dag

Hallå!
Gud vilket lugn dag det har varit! Har inte gjort ett dugg. Ska snart gå och sova eftersom morgondagen kommer bli fullspäckad. Ska in till Gävle klockan tre och hem till Lasse och Marie som bjuder på mat. Sen ska vi vidare till Läkerol Arena och se matchen. Det ska bli så kul! Efter matchen ska jag faktiskt till Rebecka. Det bestämdes lite spontant idag när vi pratade på telefonen. Ska äntligen få se hennes lägenhet. Det blir Ben&Jerrys och massa mys och knasigheter som alltid när vi träffas!
Dags att sova!
Nattinatt!

Pubhäng

Hej!
Gårdagen var helt fantastisk. Log så mycket att jag hade ont i kinderna när jag kom hem. Det var först mat (Cupido!) som gällde i Karins lilla krypin. Hade kameran med mig men kom inte på det förrän vi hade dragit där ifrån... Efter maten och massa snack om hur alla hade det nu så drog vi till Williams och drack öl. Det bjöds (som alltid) på skratt och tårar. Tårarna berodde mest på skratten kan jag ju säga! Tyvärr var många tvungna att åka hem lite tidigare eftersom de jobbade. Jag och Rebecka var dessutom tvungna att ta bussen kvart över tolv eftersom vi bor mitt ute i ingenstans... Så kvällen avslutades relativt tidigt med ett stopp på Max innan vi kutade kan man säga till bussen. Det var helt enkelt en underbar kväll med god mat, dryck och vissa av oss fick en kyss av en fransman. Jag nämner inga namn men kan ju säga att det börjar på R och slutar på ebecka. Haha! Sjukt kul avslut på en sjukt bra kväll.
Idag har jag bara slappat. Mamma kom hem tidigt så vi har myst i soffan hela dagen med film och annat gott.
Imorgon är det HOCKEY som gäller! Jag är överlycklig! Har till och med med mig halsduken. Brynäs möter Växsjö så nu jäklar måste de vinna så jag kan åka hem med huvudet högt.
Några bilder från gårdagen!

Mot Uppsala

Hej! Just nu sitter jag på bussen i Läby och väntar på att ett par småkillar ska sluta krångla med sina kort. Jag ska möta tjejerna halv fem på stationen sen blir det mat. Suktar efter Cupido sallad! Det var en evighet sen jag åt det. Det kommer bli grymt kul! Nu ska jag försöka halvsova så resan går fortare, haha! Puss!

Sömnproblem

Jag kan inte somna om! Somnade i soffan vid halv nio redan sen flyttade jag mig direkt till sängen. Självklart ska jag vakna mitt i natten och inte kunna somna igen! Jag har druckit mjölk i alla fall som ska vara lugnande. Elvis ligger här bredvid och snarkar men inget funkar. Man kanske ska springa några varv runt huset? Nja... För kallt! Jag får helt enkelt kämpa vidare. Ser i alla fall fram emot morgondagen i uppsala. Det är himla kul att nästan alla kunde komma! Nu ska jag banne mig somna! Godnatt!

Mellandagsrea

Hej!
Idag var jag och mamma in på mellandagsrean. Jag köpte rätt mycket men det behövdes kan jag säga! Fick med mig två par byxor, fem trosor, en väska och ett linne. Jag är väldigt nöjd! Vi orkade inte vara kvar när det väl började komma lite för mycket folk så var hemma igen redan halv tre. Sen dess har vi mest pratat och druckit kaffe. Slog oss ned framför tvn och slappade lite också. Just nu är föräldrarna och fikar hos en vän så jag sitter här och myser ensam med vovvarna.
Imorgon är det Uppsala som gäller. Ska äntligen få träffa brudarna från klassen. Åh lyckan! Vissa har jag inte träffat sen studenten, helt sjukt. Så det kommer bli grymt! Vi ska käka mat och sen dra till någon pub någonstans. Underbart!
Nu ska jag fortsätta ta det lugnt, ska upp tidigt imorgon eftersom jag vill hinna duscha, käka och fixa mig innan jag drar iväg. Ska möta de andra klockan tre i stan.
Ha det gött!
Så här känner jag mig efter all mat man fått i sig i jul!
Edit: Ska inte till Uppsala förrän vid halv fem, då blir det film ikväll!

Julmust och mys

Hej!
Gårdagen var riktigt rolig! Jag träffade så mycket folk att jag höll på att svimma kändes det som. Det var grymt i alla fall! Jag åt sallad bara när vi var ut, det kändes som det rätta valet efter allt julmat nu. Kvällen avslutades med ett nattligt samtal innan jag totalstupade i säng.
Idag har jag inte gjort ett dugg. Har legat på soffan och druckit julmust. Mysigt! Har mest varit seg, var lite bakis imorse men det gick över rätt snabbt. Underbart!
Imorgon ska jag och min kära mor in på mellandagsrean och kolla lite. Jag ska försöka spara på pengarna eftersom jag ska tatuera mig nu efter nyår. Hihi, spännande!
Nu ska jag fortsätta slappa och dricka julmust!
Puss, ha det!

Juldagen

Hallå i stugan!
Idag är det juldagen och juldans som gäller. Ska snart börja fixa till mig eftersom gästerna kommer runt fem. Men först måste jag laga mat, bara mamma ringer och säger att de är på g. (De är nämligen ute och plockar tallris som mamma ska dekorera med, haha!)
Lägger kanske upp en bild sen på outfiten för kvällen.
Ha det!

Julmat och julklappar

Hej!
Jag har haft en lugn och skön julafton. Vi åkte till Storvik runt fem idag. Annika (min moster) hade dukat upp med allt möjligt gott. Jag höll på att dö av lycka, haha! Fattig student som man är... Det var jättegott!
Efter maten var det julklappsutdelning. Min morbror hade dragit på sig tomterock och luva och delade ut. Jag fick bland annat en skrivare (helt underbaaaart!), presentkort, pengar, popcorn i määängder, en skål, nagellack, en kakburk fylld med massa gott, en skylt och massa sånt skoj! Jag är nöjd med mina fina presenter, fick ju parfymen imorse också. Bästa var ju ändå skrivaren eftersom det varit så omständigt med det nu på slutet. Har dessutom scanner på den så det är ju grymt bra så jag kan scanna mina skisser och annat.
Imorgon (eller idag rättare sagt) kommer några vänner till mamma och pappa hit. Vi ska ut och käka sen blir det drinkar på pappas jobb. Ska svänga förbi Sandra och Johanna också och hänga där innan vi drar till dansen. Ska bli fruktansvärt kul att träffa alla!
Nu ska jag sova, är helt slut!
Puss och nattinatt!
En bild från ikväll. Det ser ut som jag är bred som ett hus, haha!

Fuck

Jag förstår inte. Under min vistelse här så har jag lyckats få en tröja förstörd av tvättmaskinen, minst fem par trosor sönder tuggade av den där jävla hunden och nu för att toppa allt så har han tuggat sönder mina svarta byxor som jag skulle ha imorgon. FML. Längtar redan tillbaka till Kalmar. Det där med att vilja skaffa hund en dag börjar tyna bort kan jag säga.

Julafton 2011

God jul!
Idag är det julafton. Det är helt ofattbart. Tiden har gått alldeles för fort för att jag ska kunna förstå det. Igår myste vi framför granen och imorse blev det gröt till frukost. Vi har ju julstrumpor upphängda. Det roligaste är att det är åt mig och hundarna... Hundarna fick varsit tuggben medan jag fick parfym. Den är gudomlig! "Bright Crystal" från Versace. Så den ska på ikväl också när jag väl hittat något att ha på mig i klädväg. Blä för sånt.
Vi ska kolla på Kalle Anka här hemma innan vi åker till Storvik. Det ska bli kul att träffa alla eftersom det var ett tag sen jag var där.
Nu ska jag försöka rota igenom min väska och komma på något bra...
Ha en fin julafton!
'
Två bilder från förra julen när vi firade med vänner istället för släkten. Det var kul det med!

Uppesittarkväll

Jag är helt död!
Den här dagen har varit lååång. Julstöket här hemma tog ett tag så nu är allt i stort sett klart. Har lite paker att slå in till mamma och pappa sen är jag helt klar. Är rätt nöjd med mina julklappar ändå!
Nu ska jag sova som en stock. Mina ben värker efter dagen inne på Valbo.
Nattinatt och god jul!

Julstämning

Hej! Jag och mamma var i Valbo från tolv någonting till sju! Jag är helt slut men jag fick tag på alla julklappar. Jag köpte även lite nya kläder till juldagen. Är nöjd med dagen. Vi hade ett litet julbord här hemma också. Helt UNDERBART! Så nu är jag lycklig. Ska snart klä granen och göra knäck. Myser som en tok just nu! Imorgon bär det av till Storvik för att fira jul. Nu ska jag bara njuta av julstämningen här hemma! Puss

Valbo

Hej! Sitter och väntar på att mamma ska komma in med Elvis så vi kan åka snart. Dumma hund som vägrar bajsa! Fattar inte... Han satte sig när vi var ut men sen ångrar han sig och nu verkar det inte hända överhuvudtaget... Åh jag blir irriterad! Vill komma iväg nu! NU äntligen kan vi åka. Elvis får skylla sig själv och sitta i buren tills pappa kommer hem. Så nu bär det av, ska inhandla de sista julklapparna och kanske något till mig själv. Ha en bra dag!

Julmys

Hej!
Det blev inget julpyssel. Mamma städade sovrummet och det blev lite sent så vi kom överens om att ta det imorgon kväll istället. Då ska mamma laga julskinka medan jag och pappa fixar knäck! Helt underbart. Det blir till att pynta granen också. MYS! Ser fram emot imorgon nå galet mycket nu. Vet att vissa dekorerar sin gran redan en vecka innan men vi har alltid gjort det kvällen/natten innan julafton. Sen har man suttit där med kaffe och glögg och bara njutit. Det är nästan det bästa på hela julen!
Nu ska jag nog lägga mig i sängen och slå på en film.
Natti!

Lycklig

Hej igen!
Sitter här med kaffe och scones. Mysigt värre! Mamma kommer hem snart så då blir det middag och sen ska vi starta med julgrejerna. Så länge mamma inte glömmer att köpa apelsiner så är det inget som ska komma i vägen för min julstämning idag, haha!
Jag mår himla bra nu ändå. Jag är lycklig, det går bra i skolan, jag är med min underbara familj. Det är nästan läskigt. Det känns som att något ska gå fel... haha, men usch så får jag inte tänka!
Nu ska jag ta tag i typografi frågorna... Dryga saker!
Puss!
Gammal bild från i sommras.

Sova ett tag till

Hej igen!
Mamma har dragit till jobbet och jag är ensam kvar med hundarna. Är galet uttråkad redan. Borde egentligen börja plugga men är fortfarande trött, haha! Ska nog sova någon timme, fick bara 4 timmars sömn inatt... Hade ju tänkt sova ut men när mamma lockade med scones var det kört. Fina mamma!
Så blir nog sängen snart. Sen får jag ta tag i allt!
Ha det!

Nybakade scones

God morgon!
Mamma väckte mig vid åtta. Hon är ju helt otrolig! Hon hade nämligen bakat scones nu på morgonen som hon bjöd mig på. Vi satt i soffan och åt nybakade scones och drack kaffe med tända ljus och allt. Mys! Varje dag borde börja så.
Idag har jag planerat att plugga. Funder även på att slå på musiken på högsta volym och köra spinning eller springa. Måste börja röra på mig. Ska börja gymma när jag kommer tillbaka till Kalmar har jag tänkt. Det är dags att göra något åt det här nu känner jag! Jag mår inte bra. Jag sover dåligt och blir sjuk hela tiden. Not good!
Imorgon ska jag och mamma in till Valbo runt elva. Älskar att shoppa med mamma, det är så mysigt. Sen blir det julstök här hemma. Vi ska fixa julskinka, knäck, äta mini-julbord, klä granen och annat skoj! Det blir fullt upp men älskar dagen innan julafton. Nästan mer än jag älskar julafton.
Puss!

Pyssel

Hallo!
Är klar med städningen och ligger nu på sängen i gästrummet. I helgen måste jag flytta över alla saker in i mitt gamla rum eftersom Lasse och Marie ska sova här. Jag skulle egentligen ha sovit där från början men den madrassen är heeeemsk. Det är rena självmordet för min kropp. Men jag borde klara en natt i alla fall.
Imorgon ska jag göra typografi frågorna jag inte gjorde idag och mot kvällen när mamma kommer hem blir det pyssel. Vi ska sätta nejlikor i apelsiner. Det luktar ju helt underbart! Dessutom behöver jag lite julpyssel så jag kommer i stämning. Men jag har gjort framsteg, kom på mig själv med att gå runt och sjunga på jullåtar när jag var ute med hundarna igår! Inte illa!
Nu ska jag snart lägga mig och kolla på film eller liknande. Ska upp och äta frukost med mamma imorgon så blir väl rätt tidigt om vi ska hinna äta lunch innan tolv...
Pöss, ha det!

Städning

Hej igen!
Seg dag. Jag ska alldeles strax börja städa här i gästrummet. Förstår inte riktigt varför jag måste städa? Visst att jag har mina kläder över hela golvet just nu men det är det ju bara att plocka undan....? Anyway. Så det blir städning nu ett tag.
Imorgon ska jag sätta mig med typografi frågorna. Helt ljuvligt.... Vet inte hur jag ska lyckas få svar på allt men det löser sig säkert!
Nu måste jag nog dra igång här innan det blir allt för sent.
Ha det!
Såhär taggad är jag på städning just nu.

Onsdag 21 december

Hej!
Igår hängde jag med Johanna och Anna. Vi åt chips, kollade på tv och bara pratade om allt och inget. Jag sov kvar men Anna stackarn som skulle jobba idag drog hem. Det var en rätt lugn kväll men inte mig emot! Idag sov vi läääänge. Det sjukaste är att jag fortfarande är trött. Har ont i halsen så jag hoppas det inte är sjukan som börjar igen.
Idag händer inte mycket alls. Ska försöka få tag på typografi frågorna så jag kan få dem gjorda någon gång. Mamma och pappa ska städa så jag får väl roa mig på annat håll....
Nu ska jag bara slappa, slappa, slappa! Snart är det julhelgen och då blir det full fart. Underbart!
Puss!
Gammal bild på mig och Johanna... Väldigt gammal.

Betyg

Hej!
Vaknade runt elva och känner mig pigg som en... jaa jag vet inte vad! Men pigg är jag i alla fall. Var dessutom in och kollade mina betyg i skisskursen och färg&form. Fick G i färg&form men hade inte väntat mig annat heller. Däremot fick jag VG i skisskursen vilket är helt otroligt! Jag trodde jag bara skulle få G eftersom det inte direkt känns som en kurs där man kan göra mycket för att uppnå VG. Men det är ju gött!
Idag är det rätt lugnt fram tills ikväll. Vet inte hur jag ska få till allt det här! Mamma och pappa vill ha med mig och simma, Tessan och Roy ska säga hej då innan de drar till England och jag ska hem till Johanna. Jag vill ju inte komma hem till henne allt för sent heller! Herregud!
Nu ska jag gräva fram något i frysen som jag kan äta till lunch.
Ha det!

Sova snart

Hallå!
Ska snart försöka sova. Har haft lite problem med det eftersom jag fortfarande är hängig och blir så fruktansvärt varm när jag ska sova då. Blir det i vanliga fall med men det är ännu värre när jag är sjuk.
Imorgon blir det möjligtvis simning med föräldrarna och sen ska jag träffa Johanna. Saknat den kvinnan!
Godnatt!

Tatueringar

Har suttit och snackat med Rebecka om tatueringar och tider. Verkar som att jag kommer att få göra min första tatuering direkt efter nyår. Helt underbart! Har suttit och kollat på bilder av olika tatueringar. Blir så himla sugen! Jag vet att jag säkert kommer att göra ännu en när den första väl sitter men det får nog dröja ett tag. Blir nog enbart text nu till en början. Jag tycker det är så svårt med bilder. Jag är inte mycket för sånt. Vill hålla det mer enkelt. Men vem vet kanske blir ett motiv till slut. Men inte än. Nu ska jag bara fokusera på min första tatuering. Till och med mamma börjar förstå varför jag gör det. Helt otroligt!
Dessa två är riktigt snygga. Den översta är en annorlunda placering. Jag skulle gärna vilja ha en sån men samtidigt vill man nog inte ha den allt för långt ner om man bär någon söt klänning.

Nyårsplanering

Hej igen!
Verkar inte bli någon dejt för min del. Alla är upptagna. Föräldrarna ska städa här på övervåning så vet inte riktigt vad jag ska hitta på här hemma. Jag och Rebecka har i alla fall börjat planera inför nyår. Lite sent ute kanske men bättre än inget. Har vi tur kan vi fixa en lokal i Uppsala men annars blir det till att vara i Rebeckas lägenhet i Gävle. För mig spelar det ingen roll, bara vi får ihop ett glatt gäng. Ska hinna med att äta middag med föräldrarna innan jag drar iväg. Vill kunna umgås med dem också ett tag innan jag drar vidare.
Snart är det julhelgen också. Det kommer bli fullt upp! Ska till min moster och morbror på julafton sen på juldagen är det dans här i Tierp som vi ska på. Mamma och pappas vänner kommer hit också så blir middag med dem. Sen blir det nog några drinkar uppe på pappas jobb. Ska försöka hinna titta förbi på Sandras förfest och träffa Johanna och allihopa där. Det är svårt det här med att balansera familj och vänner. Jag vill för mycket på en gång, haha!
Nu ska jag dricka lite mer kaffe, det är helt underbart att slippa snabbkaffet. Snart kommer föräldrarna hem så då blir det middag.
Puss!
Bild från en studentskiva. Saknar mina brudar!

Måndag i Tierp

Hej!
Måndag och jag är ensam hemma med vovven. Mamma kommer hem runt fyra. Funderar på om man ska försöka klämma in en dejt med en vän senare ikväll. Har ju inte hunnit träffa någon under hela helgen eftersom det varit fullt upp med familjen. Men den här veckan ska tillbringas med att träffa lite folk och bara vara.
Nu ska jag dricka mitt kaffe (som inte är snabbkaffe vill jag tillägga!) och mysa en stund till i soffan.
Pusshej!

Bridget Jones

Hej! Jag har nu gosat ner mig i sängen med Elvis. Ska alldeles strax sova för jag är trött som ett as! Spenderade sista delen av kvällen med att kolla på Bridget Jones med familjen. Älskar den filmen! Känner igen mig allt för väl... Nattinatt puss!

Falukorv och makaroner

Hej!
Det var helt underbart att sova ett tag. Mår bättre nu faktiskt!
Har insett att det finns fördelar och nackdelar med att vara hemma. Det finns självklart fler fördelar än nackdelar! Men en nackdel är falukorv och makaroner. Gillar inte falukorv. Men det går väl an nu, haha!

Tupplur

Nu är granen fixad! På fredag blir det till att klä den. Vi ska ha ett minijulbord här hemma då också. Jag är så galet sugen på julmat!
Jag har inte gjort mycket idag. Lagade mat tills föräldrarna kom hem. Känner mig piggare nu än tidigare idag men ska försöka sova någon timme.

Familjemys och förkylning

Hej!
Gårdagen var lika härlig som alltid. Maten var galet god! Vi satt och pratade en stund och drack vin. Sen plockade Tessan och Roy fram Singstar vilket ledde till att åtminstone jag, Tessan och Roy sjöng hela natten, haha! Har alltid lika kul med min familj, de är helt störda. Varje gång jag är hemma påminns jag allt för väl varför jag är som jag är... Underbart!
Idag var ju tanken att jag skulle med föräldrarna ut och hämta julgran men antingen har jag fått mammas förkylning eller så har jag haft något skit i kroppen som nu har bestämt sig för att bryta ut. Så istället ligger jag här på soffan med ett täcke, te och halvkollar på Harry Potter. Känner mig som ett barn igen! Börjar få lite julstämning också nu när det faktiskt är SNÖ ute. Jag är så lycklig! Även om det är lite slask också så är det trots allt snö. Det har man ju inte sett överhuvudtaget i Kalmar. (Okej, det var lite lite snö i Pukeberg en dag...)
Nu ska jag försöka halvsova lite och hoppas på att det här går över snart. Vill verkligen inte vara sjuk under julhelgen.
Puss!
Bild från igår.

Fyrverkerier

Hallå!
Snart dags att krypa ner under täcket men tänkte slänga in ett sista inlägg.
Fyrverkerierna var riktigt bra faktiskt. Man blir så lycklig av det! Stod där och bara log, haha. Efter att ha gått runt och kollat lite på köpingen så åkte vi hem. Roy kom förbi så vi drack kaffe hela familjen. Skrattade så mycket att jag grät!
Nu ska jag nog slå på en film innan jag sluter ögonen.
Godnatt!

Nattöppet

Hej!
Om ett tag ska jag och pappa ner till Tierp eftersom det är nattöppet ikväll. Ska tydligen var fyrverkerier till och med! Så nu har jag svirat om från mjukisar till jeans och t-shirt åtminstone. Slängde på mig lite läppstift, det är ju trots allt fyrverkerier som sagt!
Ha det!

Underbar familj

Hej igen!
Ligger fortfarande på soffan, var och duschade en snabbis så jag kände mig lite fräschare. Jag har känt mig krasslig så tänkte ta en dag och bara ta det lugnt under täcket. Snart kommer föräldrarna hem så då blir det mysmiddag. Som jag har längtat efter en sån kväll! Ända sen jag var liten har vår familj alltid haft minst en kväll under helgen där vi satt oss ner och ätit god mat och pratat. Det är helt underbart att ha en sån bra familj. Vi kan prata om allt och inget! Lite därför jag nästan alltid ringer dem när jag är i Kalmar.
Nu ska jag fortsätta halvsova och kolla på Simpson!
Pöss!

Myser

Hej!
Sitter här i soffan hemma hos föräldrarna med en kaffe och myser i mammas mjukisar. Helt underbart!
Fick dessutom reda på att jag fått VG i både textuella analysen och bildanalysen. Helt fucking AWESOME! Nu kan jag njuta av mitt juluppehåll med gott samvete.
Idag ska jag mest njuta av att bara vara hemma. Ikväll blir det middag med föräldrarna. Imorgon ska vi in till Uppsala och julhandla, sen ska vi åka och kolla på Roys nya hus. Ofattbart att han är husägare nu! De ska ju renovera allting men ska bli spännande att se hur det ser ut. Det ligger utanför Uppsala så blir en sväng förbi där sen hem och äta middag hela familjen. Låter som en rätt bra dag enligt mig!
Nu ska jag fortsätta mysa!
Ha det gött!

Packat

Hej hej hej!
Jag gick upp runt nio idag och började diska och packa. Nu är allt i stort sett klart. Ska ut med soporna och packa ner datorn sen så! Jag har verkligen snålat med kläder den här gången. Minns ju hur mycket jag hade med mig till nollningen och det var bara två veckor... Kommer dö, haha!
Nu ska jag ta ut soporna sen ska jag kolla igenom allt en gång till. Bussen går halv två så måste dra härifrån tio över ett SENAST.
Puss!

Panik

Hej!
Jag kom hem för ungefär en timme sen. Har roat mig med att diska så att det åtminstone är klart. Ska skriva en lisa på allt jag ska ha med också. Fy fan, panik. Borde börjat tidigare men det har verkligen varit fullt upp med skolan nu på slutet.
Ikväll blir det häng på puben. Vi blir nog ett rätt stort gäng, några från Nybro kommer också. Ska bli riktigt kul men kommer kännas tråkigt när man går därifrån. Fast samtidigt kommer dessa tre veckor inte kännas som tillräckligt för att hinna allt man vill göra. Åh, alltid problem!
Nu borde jag diska klart, ska hinna in en sväng till stan också sen. Så mycket som ska göras på så kort tid! Blir tokig!
Puss!

Det är över

Hej igen!
Fick i mig kaffe och några smörgåsrån med smör och ost. Mådde lite bättre så orkade göra klart workbooken. That's right, den är KLAR! Nu återstår bara att skriva ut den och lämna in allt. Snart är det över och jag får åka hem och bli ompysslad. Har haft lite ångest senaste dagarna att åka hem. Jag har nästan inte velat bara för att jag kommer sakna Kalmar men med allt kaos som varit med skolan nu på slutet ska det bli helt underbart att få ett miljöombyte och slippa tänka på det ett tag.
Nu ska jag sova, äntligen. Har gått runt som en zombie idag. Usch, hoppas verkligen att jag får en bättre dag imorgon. Då ska jag diska, plocka undan och packa innan jag drar iväg till puben. Hoppas verkligen jag hinner. Tur att jag har tid en stund på torsdagen också så jag hinner gå igenom allt en gång till.
Nattinatt!
Lite så har jag känt idag.

Humör: -10

Älskar när man ringer hem för att få stöd och så tjatar de bara ännu mer på allt man borde göra. Underbart. Så nu är mitt humör i botten verkligen. Ska försöka fixa klart workbooken. Är nästan där men energin finns inte någonstans.
Imorgon är sista dagen innan juluppehållet. Några från klassen ska dra till Studentpuben och käka (tack gode gud att jag har en gratis måltid där!) och hänga lite. Jag har fortfarande inte packat och jag börjar få panik över hur fan jag ska få med mig allt hem? Har världens minsta resväska. Det suger verkligen.
Nej, nu ska jag skriva klart skiten sen blir det film!

Trött och hungrig

Hej!
Somnade till slut och lyckades faktiskt ta mig upp. Är trött som ett as bara... Hungrig är man också! Det positiva är att workbooken är nästan klar. Det är endast några få grejer som ska fixas som jag oturligt nog hade på datorn här hemma. Men innan jag gör något annat ska jag äta maaaaat!

Insomnia

Jag dör! Har försökt sova men det går bara inte. Blir tokig. Jag är trött men har så himla ont i magen att jag nästan mår illa. Ska upp nio hade jag ju tänkt men nu blir det väl mer elva eller något! Skit också....
Ska försöka tänka på något annat ett tag så kanske jag somnar sen.

Grym

Hur grym är inte jag då!? Klar med nästan all text utom en grej där jag inte riktigt vet vad jag ska skriva. Ska höra med de andra i skolan imorgon. Men annars så är det klart! Nu är det bara layouten och typografin kvar som ska fixas imorgon. Ser ljuset i tunneln. Nu ska jag nog slå på en film och känna mig duktig.

Pausar

Hej!
Jag skriver fortfarande på workbooken. Däremot tog jag en paus. Var ut på promenad med en rastlös Erika, drack kaffe med en trött Coffe och skypade med en galen Rebecka. Mycket bra paus måste jag säga! Saknar mitt retard så mycket att det är helt galet. Som tur är ska vi ses när jag kommer hem. Ben&Jerrys kväll jajamensan!
Nu ska jag försöka göra klart den här skiten.
Puss!
Två bilder från i sommras när Rebecka hakade på oss till Gräsö. Grymt bra helg!

I get high on you baby

Hej!
Jag har suttit och försökt skriva texten till workbooken som ska in på onsdag. Jag förstår inte hur de tänker? Hur fan ska man kunna skriva om ÖVNINGAR man gjort? Visst, vissa grejer har man ju tänkte på layout och grejer men de som bara är då? Det är helt omöjligt. Mitt huvud är helt tomt. Ska sätta mig hela dagen i skolan imorgon och få det gjort. Vill bara att det ska vara över så jag kan slappna av lite. Och dessutom börja fixa inför hemresan. Ska ju trots allt inte vara här på tre veckor så vill verkligen inte glömma något här som kan börja lukta eller något, haha! Jag hade varit så lycklig om föräldrarna bodde bara någon timme härifrån men samtidigt valde jag ju Kalmar lite för att få ett eget liv.
Jag har sagt det förr men det är värt att säga igen... jag kommer sakna Kalmar! Okej, kanske inte just Kalmar som stad men alla fina människor här. Jag har ju min lilla extra familj här som har koll på mig, haha. Ser fram emot onsdag när alla kan samlas och bara ha det kul en sista gång för i år!
Nej, nu måste jag gå.
Ha det!

Moulin Rouge

Hej!
Ligger här som en död sill och bara är. Har verkligen ingen energi i kroppen. Somnade runt elva igår och vaknade först vid nio men mådde inge bra så somnade om tills klockan blev halv tolv ungefär.
Planen för dagen är att fixa workbooken tills på onsdag och ta disken. Borde gå igenom lite vad jag ska ha med mig hem också. Ska kolla på vad jag ska göra med den mat jag har kvar. Jobbigt ju! Men allra först ska jag kolla på "Moulin Rouge". Fick helt plötsligt ett galet sug att kolla på den! Älskar den filmen. Kollade alltid på den med syrran när vi båda bodde hemma.
Puss, hörs!

A Christmas carol

Hej igen!
Har spenderat kvällen med att kolla på "A Christmas carol". Lite annorlunda film men den var fin, som alltid. Jag ville nämligen få lite julstämning. Familjen var ju både på julmarknad och julbord ikväll så jag kände mig lite utanför. Men vänta bara, när jag kommer hem ska jag tvinga dem göra allt som har med julen att göra! Knäck, pepparkakor, gröt, skinka, julbord, julsånger... you name it!
Nu ska jag faktiskt slå igång en film till eller någon serie och försöka somna till den. Ska försöka få mycket sömn inatt så jag kanske klarar mig från att bli sjuk.
Nattinatt!

Julfest och kårkväll

Hej!
Idag är jag helt slut! Gårdagen var grymt rolig, lite tråkigt dock att behöva åka ifrån julfesten när allt började komma igång. Kåren var väl som det brukar vara. Musik, folk, dricka. Blev bjuden på efterfest men orkade verkligen inte med det. Tror jag har något skit i kroppen. Det bryter säkert ut när jag kommer hem och slappnar av.
Idag har jag inte gjort annat än sovit och kollat på film. Vi är lediga imorgon vilket känns himla skönt. Ska försöka bli klar med min workbook då.
Nu ska jag gosa ner mig igen med en ny film!
Ha det!

Julfest

Hej!
Jag är fortfarande rätt slut sen igår. Men ikväll blir det julfest och kårkväll! Det är ju sista gången för det här året. Helt sjukt att det gått så fort!
Jag har precis slängt i mig lite mat och ska strax hoppa in i duschen. Klockan fem ska jag vara hemma hos Wictor på förfest. Bara att ladda nu då! Även om min energi inte är på topp, haha.
Hörs!

Slut som människa

Hej!
Hemma från puben nu. Det har varit en hektisk men bra kväll. Började kvällen med att stå i baren på övervåningen vilket jag tyckte gick väldigt bra den här gången! Resten av kvällen sprang jag runt och plockade disk samt delade ut maten. Man blir helt slut av det! Mina stackars fötter är döda. Men det var kul! Några från klassen kom förbi också och gjorde det hela lite bättre. Tack!
Imorgon är det julfest i Pukeberg och White night här i Kalmar som gäller. Kommer vara helt slut! Men det är trots allt sista kårkvällen så skitsamma. Det är det värt. Inte långt innan man drar hem nu alltså! Kommer sakna Kalmar enormt mycket, det vet jag. Gör ju det när jag är hemma bara en vecka. Nu är det ju TRE!
Nu ska jag sova som en stock.
Godnatt!

Jobba, jobba, jobba!

Hej igen!
Nu är jag fixad och klar för jobb! Ska bli intressant och se hur killarna kommer pynta stället, haha. Ska snart dra dit och hjälpa till att fixa allt innan.
Såhär sommrig är jag, försökte i alla fall haha!
Puss!

Krasslig

Hej!
Ligger på sängen och degar som alltid. Ska snart laga mat så jag får i mig något. Min hals har börjat krångla så jag hoppas jag inte blir värre. Jag kommer ju behöva rösten ikväll. För övrigt ska jag hinna plugga lite innan jag drar till puben så måste köra igång nu. Kanske slänger in en bild av hur jag ser ut senare.
Puss!

Ocean's twelve

Hallå igen!
Sov ett tag där men nu ligger jag och myser ner mig med chips och Ocean's twelve. Grym film!
Fick reda på mitt betyg på den textuella analysen jag gjorde för ett tag sen. Jag är helt sjukt glad just nu, fick nämligen ett VG! Kan inte må bättre även om jag mår smått illa av chipsen, haha.
Imorgon är det ju jobb på puben som sagt så ska snart sova tänkte jag så jag orkar med. Det är ju kul att jobba med det är ett himla slit också! Fast imorgon är vi tydligen många som ska jobba men det innebär ju bara mindre jobb för alla. Gött!
Ha det! Nattinatt!

Galet trött

Hej!
Fy satan vad veckorna går fort. Jag vet att jag säger det ofta men är lika förvånad varje gång.
Gårdagen vart riktigt bra! Var in till stan med Coffe och handlade julklappar sen drog vi och tog en fika innan det var dags att börja plugga lite. Hann klart med designuppgiften lagom tills det var dags att dra till utställningen. Det fanns mycket fint där kan jag säg! Gick verkligen in för hela vernissage-grejen och köpte ett glas vin. Sen drog vi till studentpuben och käkade. Underbart att jag hade jobbarkort så jag fick gratis mat! Drack lite öl och pratade där. Stannade till tolv ungefär.
Idag har jag varit GALET trött. Somnade inte förrän sent sent eller kanske ska säga tidigt. Så idag har jag vandrat runt som en zombie. Hade designhistoria från nio till fyra. Det var helt underbart att komma hem och lägga sig i sängen kan jag säga! Ska mysa ner mig med en film och lite mat tänkte jag. Imorgon är man ledig så då blir det till att dona här hemma sen mot kvällen är det jobb på puben som gäller. Har beachtema men kommer nog ha jeans och en shorta med bikini under... Vill inte strutta runt halvnaken hela kvällen!
Nu ska jag MYSA!
Jag och mamma förrförra sommaren.

Sjuk?

Hej!
Jag tror jag börjar bli lite smått sjuk. Min hals börjar krångla och jag har ont i hela kropppen. Vore ju typiskt att få det nu på slutet...
Om ett tag är det julshopping som gäller. Ska försöka hitta lite underkläder till mig också om jag har råd, haha! Ikväll är  det som sagt utställning. Det kommer finnas alkoholservering men vet inte om jag är så på att dricka något överhuvudtaget. Tar hellre en fika efteråt.
Nej, nu borde jag fixa till mig lite så jag kan visa mig bland folk.
Ha det!
Bjuder på en bild från i sommras, saknar Emma nu också! Tur att man kommer hem snart.

Hemlängtan

Hej!
Har legat och kollat på Love and other drugs. Så himla fin film! Jag kollar på många fina filmer nuförtiden... Det behövs helt enkelt! Jag har sån otrolig hemlängtan nu. Brukar få det när det närmar sig att faktiskt åka tillbaka. Saknar massa människor där hemma. Vet inte ens vart jag ska börja! En rolig grej var att jag satt och klappade på Erikas gosedjurs hund igår på glöggmyset... Bara en sån sak! Saknar min lilla skrutt. Älskar att ligga och klappa på honom innan man ska sova. Man blir otroligt lugn av en snarkande hund kan jag meddela.
Nu ska jag försöka sova.
Puss!
Bebisen min.

Snabb update

Snabb update bara: Jag hämtade jackan. Det kan ju vara den mysigaste jackan jag någonsin haft på mig! Helt UNDERBAR!
Nu ska jag vila en stund, kör igång med städningen vid nio. Ska bara plocka undan allt så jag kan damma och så imorgon.

Hemma

Hej!
Tillbaka från skolan igen. Vi slutade redan vid fem vilket var otroligt skönt. Nu ikväll blir det till att plocka undan här hemma så jag får lite ordning.
Imorgon blir det julshopping med Coffe och sen vidare till utställningen som är på konstmuseet här i Kalmar. Vi har i alla fall två stycken i klassen som ställer ut.
Nu ska jag kolla på Scrubs innan det är dags att ta tag i saker, haha!
Funderar dessutom på att hämta ut min jacka som kom idag. Får se!
Puss!

MUSE

Hej igen!
Nu är jag mätt och nyduschad och mår prima! Sitter och klunkar i mig kaffe så jag får lite energi så jag orkar redovisa sen. Lyssnar på MUSE också, de är ju så grymt bra! Sorgligt att jag inte har en iphone. Då hade jag dunkat deras låtar på bussen också.
Nu ska jag kasta i mig kaffet och börja klä på mig ytterkläderna. Ryktas om snö i Pukeberg... Kan det stämma!? SNÖ? Här? Oj, oj, oj!
Puss!

Sovmorgon

Hallå!
Vaknade runt tio-elva någonting idag. Så himla skönt att ha lektioner så sent! Man hinner sova ut och ta det lugnt. Ska duscha och laga lunch innan jag åker runt kvart i två. Det skulle jag aldrig kunnat göra om jag började nio. Jag är inte en morgonmänniska överhuvudtaget...
Nu borde jag börja greja med maten så allt är klart.
Puss!

Glöggmys

Hej hej hej!
Kom precis tillbaka från Erika. Vi (jag, Coffe och Erika) drack glögg, åt pepparkakor och lyssnade på julmusik. Hur mysigt som helst! Fick faktiskt lite julstämning, helt otroligt. Trodde inte det var möjligt för mig, haha!
Nu ska jag försöka ta tag i skissuppgiften trots att jag inte har energi för fem öre.
Puss!

Wilfred

Hej!
Måndag igen men det är helt okej för jag är ledig idag! Skulle städa, göra klart massa uppgifter och allt men har inte börjat än. Typiskt mig... Fast nu blev det bestämt att jag ska upp till Erika vid åtta och ha glöggmys så nu börjar jag få ont om tid vilket är bra för min del för då måste jag ta tag i det här! Ska börja med att laga mat så jag får någon energi.
Kollade klart på Wilfred igår... Hatar när serier tar slut. Den var ju så bra! Så sjuk, så underbar! Slutet var ju världens mindfuck dessutom. Så nu måste jag hitta någon ny serie att följa som en slav. Svårt det där!
Nu ska jag laga fisk för första gången någonsin i mitt kök.
Puss!

Rosa moln

Åh, jag svävar på små rosa moln! Filmen var helt underbar, passade mig perfekt just nu.
Ryan Gosling är ju gaaaaaalet het i den här filmen. Satt och dregglade en hel del...
Borde sova nu men är inte ett dugg trött. Funderar på att fortsätta mitt film-maraton med Love actually. Den är ju också äckligt gullig men är på sånt humör idag. Fattas bara någon att krama på!
Ha det!

Hockey, mat och andra tokigheter

Hej hej!
Herregud vilken spårad kväll det var igår. Alla var ju lagom trötta. När klockan närmade sig tolv-ett så blev vi som galna. Jag skrattade så att tårarna rann! Vad som hände hemma hos Tilde bör inte yttras så det lämnar vi, sjukt kul hade vi i alla fall. Man kan ju tro att det är något allvarligt fel på oss...
Idag var det middag och hockey som gällde. Kommunen hade bjudit in 20 studenter för att kolla på matchen mellan Nybro och Karlskrona. Maten var riktigt god och jag som älskar att kolla på hockey kunde inte haft det bättre! Tyvärr förlorade de straffarna men det var en bra söndag ändå.
Nu ska jag lägga mig och äta en mandarin och kolla på Crazy, stupid, love. Sånna här helger borde man ha oftare!
Puss!

Kaktusgalan 2011

Hej!
Fattar inte hur jag hann med allting igår!? Men det gjorde jag, grymt bra!
Drog upp till Erika på förfest redan vid fem eftersom vi skulle vara på kaktusgalan klockan sju. Galan var något av en besvikelse, det hade kunnat gjorts så mycket bättre men jag hade kul! Det var en riktigt lång kväll däremot. Drog dessutom på efterfest här på smålandsgatan som vanligt. Den här gången var det mer drag kan jag lova! Det kom till och med securitas och sa åt oss, haha! Oops... Väldigt bra kväll måste jag säga.
Idag har jag inte gjort ett skit. Jag och Coffe var och käkade för ett tag sen. Galet gott! Runt sju ska jag hem till Tilde och bara ta det lugnt med lite folk från klassen. Passar mig perfekt idag!
Nu ska jag kolla på Wilfred och halvsova tills det är dags att dra igen.
Ha det gött!

Fixa, fixa, fixa!

Hej!
Kom nyss hem ifrån stan. Var ner och fixade ny bricka vilket kostade betydligt mer än jag trodde... men vad gör man inte? Var ju tvungen att ha den idag! Köpte ett armband tills ikväll också som jag fastnade lite extra för inne på Glitter. Coffe var mitt stöd idag så efter att ha ordnat med brickan drog vi till systemet, eller rättare sagt han drog till systemet. Jag handlade mat, haha!
Nu är allt klart inför ikväll så nu ska jag försöka ordna med min workbook. Ha det gött!

Skratta eller gråta

Hej!
Vet inte om jag ska skratta eller gråta! Klänningen kom idag och den är ljuvlig så där kan jag ju vara nöjd och glad men däremot har jag lyckats tappa min bricka till trapphuset och min skåpsnyckel. Hade tur i oturen däremot att min stackars dörrnyckel klarade sig undan genom att gömma sig i fodret på min jacka... Åh blä! Så imorgon blir det en tur till bussgods i förhoppning om att de hittat dem. Annars är det bara att traska iväg till Kalmarhem och be om en ny bricka åtminstone. Underbart!
Nu ska jag laga mat och lugna ner mig lite. Blir så less på det här, den här gången hade jag dessutom koll på grejerna tyckte jag. Ska rota igenom allt och hoppas på att jag hittar dem.
Pöss!

Det är torsdag idag! Igen...

Godmorgon! Jag sitter här och trycker i mig min frukost. Äter rostade mackor med medwurst och dricker juice. Har kaffe också men tar det sen. Juice och kaffe är ingen bra kombination!
Idag börjar vår designhistoria-kurs. Vet inte vad jag har att förvänta mig riktigt... Det står workshop på schemat så förhoppningsvis får vi göra något och inte bara sitta där och lyssna mellan 9-16.
Nu ska jag äta upp det sista och börja klä på mig.
Ha en fin torsdag! (DET ÄR REDAN TORSDAG! Tiden går galet fort.)