It's my birthday!...Soon

På fredag är det my birthday! Jag har känt de senaste två åren att födelsedagen inte varit lika speciell som den var när man var liten men i år är det garanterat andra bullar. Jag fullkomligt ÄLSKAR att jag snart fyller år! Efter skolan blir det tre rätters middag med familjen (nu med Roy inräknad som familjemedlem med tanke på att de ska flytta ihop. SÖTT?) och bara mysa. Lördag blir det fika med älsklings anna och senare kanske ut och röja lite? Ingen aning än så jag tar det som det kommer!
Ikväll däremot ska jag skriva historiauppgiften som vi fick för snart två veckor sen som ska vara inne imorrn...jag vet dålig tajming! Ska ner och snacka med pappa om vad som hänt i vår släkt egentligen. Annars tänker jag nog bara skriva om mitt liv. Det ordnar sig, det brukar det alltid göra!
Nu ska jag ta tag i saken och faktiskt göra något!
Puss&Kram

Knasig kväll

Vilket kaos!

Allt började med ett sms från Gustav där han frågade hur det var. Jag svarade att jag var lite uttråkad så han erbjöd mig att komma och umgås med han och grabbarna. Valet stod mellan att stanna hemma och ha tråkigt eller ta tåget och åka dit. Jag valde så klart att åka dit. Planen var att jag skulle ta nio-tåget. Pappa och jag stressar ner till Tierp när jag inser att min plånbok inte ligger i väskan. Jag svär, pappa svär och vi blir sura. Kommer överrens med Gustav att jag ska ta nästa tåg så jag åker hem och väntar. Familjen börjar kolla på sin film och jag väntar. Sen så pausar dem filmen och pappa skjutsar återigen ner mig till stationen. Väl framme läser jag på skylten att tåget inte går förän 22.35. Svordomar och ilska igen. Smsar till Gustav att det kanske inte går. Hemma får jag förklara för syrran, Roy och mamma vad som hänt och hoppas på att någon erbjuder skjuts. Roy ställer upp. Men till slut säger mamma att hon kan skjutsa så nu väntar jag på att få åka iväg igen. Gaalet. Är helt slut. Får se hur länge jag orkar hålla mig vaken när jag väl kommer dit! Haha.

And off I go!

Puss&Kram


Fika på Storken

Hade bara en lektion idag, engelska, så jag reste två timmar in till Uppsala för att ha lektion i en timme och tjugo minuter. Men det blev ändå värt det. Jag, Lovan, Lovisa S, Lovisa H, Rebecka, Jennie, Josse, Josefin och Lisa tog en fika på Storken efter skolan. Det caféet är så otroligt mysigt. Det är mycket gamla möbler och stämningen är underbar! Lovan var så snäll och bjöd mig på fika eftersom jag lämnat plånboken på bänken hemma. Jag passade även på att bjuda hem Rebecka till mig imorgon kväll för att ha en liten sleep over. Det kommer bli galet kul! Mat, godis/chips och film; kan inte bli bättre.

Jag är äntligen ute ur min "djupa" depression jag haft den senaste veckan. Det känns som en otrolig lättnad att äntligen gå runt med ett leende på läpparna igen.

Imorgon är det också bara en lektion så jag slutar tidigt. Däremot ska jag och Rebecka skriva klart en historia uppgift innan vi drar hem. Men förhoppningsvis dröjer det inte allt för länge innan vi kommer hem till mig.

Nu ska jag snart sätta mig med familjen och kolla på "Idol". Ha så bra!





Puss&Kram


Korv och makaroner...

Korv och makaroner är nog bland det äckligaste som finns. Iaf korv... De senaste tre veckorna verkar min mamma fått för sig att hon inte orkar laga mat och att korv och makaroner är det perfekta valet då.... Inte hjälper det att jag erbjuder mig att laga maten heller. "Det är ju billigt också!" är hennes svar. Det måste ju finnas NÅGONTING annat än korv som är billigt och går snabbt. Varför? Åh blir gaalen, för att inte tala om hur ARG jag blir! ORKAR INTE MER AV DE DÄR KORVÄCKLEN! När jag flyttar hemifrån kommer korv och makaroner vara portade på obestämd tid...

What to wear?

Nu sitter jag här med tekoppen framför mig och förbereder mig inför pluggandet. Det känns tungt att ha så mycket att göra men det borde inte ta så lång tid...eller? Hoppas inte det!

Jag har varit sjuk hela veckan nu och om jag ska vara ärlig så är jag himla less på det! Jag får alltid sånnahär "träningsattacker" när jag är sjuk. Jag får lust att ut och springa eller cykla eller nånting! Men det kan jag ju inte. Crap...


Imorgon är det skola igen. Fast har inga historialektioner vilket är skönt. På onsdag är det skolfotografering, jobbigt...Vad ska man ha på sig? Hur ska man fixa håret? Hur ska man fixa sminket? Hatar sånt här. Det är ju lite jobbigt om man ser helt fucked up ut i skolkatalogen, då kan ju alla se det. Damn.

Nu ska jag njuta av mitt te liiite till sen ska jag nog sätta igång!


Puss&Kram


I've found hell on earth

Det värsta med att vara sjuk är biverkan av att stanna hemma. Helt klart. Har massa arbeten som ska göras klart och är bara stressad. Måste dessutom jobba lite i helgen OCH så har föräldrarna planerat att ha "surströmmingsskiva" hemma hos oss imorrn så då kan jag inte få mycket gjort! (inte för att det gör mig nått men ändå...)

På lördag är det Kulturnatten i Uppsala. Borde man gå eller stanna hemma? Grejen är ju att man måste betala resan in eftersom pappa inte har skaffat busskort än...Dessutom går det ju i stort sett bara ut på att folk super sig fulla. Känns inte som en lockande tanke att springa runt där nykter.

Den här dan var bra, även om det inneburit plugg och städande. Det känns ändå bra! Glad tjej.


Nu ska jag städa liiite till sen idol (spelade in det pga städandet) och sen sova. (Duscha däremellan någonstans...)


Puss&Kram


God I'm so tired

Trött! Shit, har varit hemma och varit sjuk både tisdag och onsdag. (Förkylning, ont i halsen och bihålorna som vanligt...) Nu gäller det att komma ikapp. Är fortfarande sjuk och hängig vilket gör det extra jobbigt.

Nu ska jag ha grafisk illustration!

Foto A

Oh fint. Vi har/har haft foto A. Slutar om några minuter bara vilket ska bli otroligt skönt för jag har huvudvärk som alltid. Vi har lekt lite med kamerorna och resultatet blev minst sagt...oväntat!

bkdfs

Fint!


 

Puss&Kram


Usch

Sitter i skolan. Klockan är nu 11.07 och vi (jag, Rebecka och Josse) väntar på att få ha foto A! :)

Man kan väl säga att gårdagen var rätt händelselös, jag sov och åt i stort sett.

Jag tänker på det då och då, orkar egentligen inte men går inte att låta bli. Hoppas allt ordnar sig.




Puss&Kram

Full fart framåt

Sitter här efter en mycket händelserik helg. Orkar knappt stå upp, vill egentligen bara sova men orkar inte det heller.

Allt började med att jag satte mig på en buss till Söderfors sen har det bara varit att tuta och köra sen dess!

Träffade Hillevi vid bussen. Åkte bussen till Söderfors. Kom hem till Amina. Dansade, rökte vattenpipa och skrattade. Somnade runt fem-sex tiden. Sov till nio. Upp och städade undan lite tillsammans med de andra. Blev hämtad av mina kära mor. Kom hem, bytte om och åkte. Delade ut reklam i två timmar. Drog hem. SOV. Anna ringde. Piggnade till. Käkade med syrran och Roy. Blev utskjutsad till Anna. Träffade Jajja, Yoan och Anna. Dansade, skrattade och var allmänt glad. Johanna kom. Fortsatte dansa, skratta och vara allmänt glad. Adam och company kom. Var riktigt speedad. Lyckades på något sätt dra iväg med Johanna på fest. Träffade Emil. Träffade Nick. Träffade Pontus. Träffade Sebben. Töntade runt med Emil. Försökte ringa anna. Alla drog hem. Planerade att gå hem. Fick istället skjuts av en mycket snäll kvinna. Kom hem. Käkade chips och drack cola. Kollade på meningslösa program. Somnade. Vaknade. Flyttade över till sängen. Sov. Vaknade. Ångrade.

Vissa grejer var väldigt dumma. (Ångrar mig kan man ju säga) Men annars har helgen varit bra. Trodde jag skulle ge upp där ett tag och bara vara hemma hela helgen men så blev det ju garanterat inte! Är rätt trött idag men inte så sliten som jag trodde att jag skulle varit. Nu ska jag...helt enkelt bara vara. Underbart.


dsfs

Puss&Kram