Retards

Sitter i biblioteket med Retarded Rebecka och leker lite på ansiktsboken. Vi har håltimme, vilket låter bra men det är egentligen inte så bra eftersom det gör att vi slutar en timme senare också. Sen ska vi ha historia. Det känns lite tungt att behöva ha "pluggämnena" sista dagen i skolan. (innan helgen dvs)

Däremot kan jag trösta mig med att efter skolan ska jag dra till Valbo med mamma och pappa! Jag ska försöka att inte köpa allt för mycket....det kommer bli svårt...jättesvårt... Det ska bli riktigt kul faktiskt! Det är alltid lika roligt att shoppa med mamma (pappa med fast det blir ju inte samma sak) och fikat är alltid lika gott.

Sen när vi kommer hem så kommer (förhoppningsvis) Roy och Tessan ha middagen färdig så ska vi äta med dem!

Nu ska jag springa och hämta ett päron så att min huvudvärk ger sig!

RR

Puss&Kram

Skola

Sitter på gk:n igen. Vi jobbar med att göra en folder som vi hade kvar sen förra året. Jag har ÄNTLIGEN hittat en form på min folder. Den är tråkig men den duger.

Idag slutar vi 16.40. FY FAN.

Sen ska jag ner på stan och hälsa på Moa en snabbis, kanske får för mig att shoppa lite men det borde jag nog inte...eller? Får se, det får förbli ett mysterium.

Nu ska jag leka vidare i skolan och med min folder.

Puss&Kram

Matproblem och arga mammor

Usch...blir så irriterad när man går från glad till tjurig på två sekunder...

Jag kommer hem och får reda på att det inte blir någon middag med tessan och Roy (synd för jag såg faktiskt fram emot det...) så jag ringer mamma för att fråga om vi inte kan göra tacos eller nått gott. Det man får höra är en tjurig mor som blir ännu tjurigare när hon får reda på att min kära far tagit vårullarna  vi skulle ha till kvällsmat till lunch istället. Desperat försöker jag övertyga min mor om att vi borde fixa nått gott men hon insisterar (inte så glatt eller trevligt) att vi minsann inte ska göra nått liknande utan vi ska äta nått som går fort att laga! Med andra ord; skit mat. Så jag erbjuder mig att laga mat! Nej det funkar inte det heller. Efter att ha blivit upprörd och arg jag med så försöker jag återigen vädja om att vi ska fixa nått gott. Responsen jag får är ett klick i örat och en förbannad mamma. Jävla skit att man ska bli så sur. Usch, jag hatar att bli arg! Speciellt när man varit så glad innan...

Happy

Nu har jag gått två dar i skolan och det känns just nu underbart! Älskar mitt schema, iaf än så länge, och klassen är så härlig. :'D Har inte tänkt på hur mycket jag saknat dem knasarna men det har jag verkligen!

Idag var det rätt slappt. Vi "gick ut" med ettorna på en 7 km promenad längs fyrisån. Det omfattade bärandes av människor uppför branta trappor och en och annan Kent ute i träsket. Måste säga att det blev liiite press på oss tvåor att få ettorna att prata. (vilket gick si så där men vi gjorde ett bra försök måste jag erkänna!) Nej men det var en kul dag.
 
Jag och anna har småpratat om att börja på friskis&svettis. Det behöver jag! Oj oj oj...

Nu ska jag iaf cykla, sen duscha och sen sova!


Puss&Kram

Hard work

Fick nyss ett samtal från en kille som påstod att jag sökt jobb för att dela ut reklam, vilket jag också gjort men för år och dar sen ju! Det hade jag totalt glömt bort....Så nu ska man jobba med att dela ut reklam under helgerna! Kommer kännas bra att tjäna pengar men oroar mig lite över hur fan jag ska ta mig ner till Tierp och dessutom hitta alla adresser. Jag kommer troligen ha ett helvete och jag kommer mycket troligt klanta till mig. Men men, pengar som pengar!

Imorgon börjar skolan dessutom. Jag har spenderat hela dan med att städa mitt rum så jag har lite ordning inför skolstarten.


Nej nu ska man återgå till städandet!

Puss&Kram

Oh...wow...

Klockan är snart halv ett och jag sitter uppe...Borde inte göra det eftersom jag varit sjuk och borde ta hand om min kropp och bla bla bla. Just nu är jag trött. Och små depp...hm...kanske är för att jag tillbringat min sista lediga vecka med att ligga framför tvn och plågats av huvudvärken från helvetet! Crap.

Imorgon blir det mysdag med honeypie. Det ska bli skönt att bara ta det luuugnt. Har saknat den stumpierumpen!

Hm...känner verkligen för att deppa. Ordentligt. Har typ hållit allt inne. (Nu tänker du säkert; vad fan då för nått? Till din besvikelse vet jag inte själv. Vi skyller allt på att jag varit sjuk och jag är trött.)

Började fundera på framtiden idag. Vad jag vill göra efter gymnasiet (okej jag har gjort det förr men ännu mer nu) och liknande. Italien skulle ju vara den stooora drömmen. Den dan jag når dit kommer jag vara sjukt stolt. Kanske nått att tatuera in då? hm...vem vet....

Känner att jag svävar lite hit och dit mellan olika tankar just nu, antagligen för att jag tänker rätt mycket just nu. Mhm...så är det nog...

Nej ska nog surfa vidare i internets otroliga värld...eller sova....har inte bestämt mig.

Mystery girl ska nu sluta skriva innan hennes fingrar ger upp.


Puss&Kram

Welcome back to reality / Funs over, I'm out

Har haft EXTREM huvudvärk i fyra dar nu. Det börjar ge med sig nu så jag är otroligt tacksam!

Imorgon kväll ska man umgås med Anna och Elin + några till  (om den här förbannade huvudvärken ger med sig liiite till). Det ska bli underbart faktiskt, speciellt efter att ha legat hemma och sovit hela veckan. 

Fast det var inte bara dåligt. Jag har nog insett lite saker. Mr X är nog inte så spännande och rolig som jag föreställt mig. Ska jag vara ärlig är han mera ett ass. Så jag drar mig ur leken, det är inte roligt längre. Fast...tror det aldrig varit riktigt roligt. Mest bara jobbigt och irriterande.


boom?

Jag älskar min Anna :*


Puss&Kram


In your face 09

Klockan är 23:32. Jag sitter uppe bara för sakens skull...Dumt nä rjag egentligen bara vill sooova. Oh crap... 

Vad hände? Fy fan vad allt har ändrats på så kort tid. Man kan lätt säga att 09 var och ÄR ett väldigt händelserikt år för mig. Fast...ska man ångra nått? Hm...jag ångrar vissa saker men inte det mesta. Även om 09 är ett kaotiskt år så njuter jag varje sekund av det! 

Haha, take that <3

Oh snap!

Har knappt varit hemma den här veckan. Sov hemma i tisdags natt..och..ja that's pretty much it. Har varit med tjejerna mycket och tog även en tur till Sjukarbyn. Måste erkänna att det var lite skumt men men!

Igår fyllde Amina hela 16 år! Så vi var så klart och grattade henne. Hela gänget skulle gratta idag men på grund av vår trasiga bil så kommer jag ingenstans...Crap. Men ändå, kanske bra att sova hemma minst två dagar den här veckan?

Imorgon är det Secret spot med Moa som gäller. Är inte så taggad som jag tycker att jag borde vara. Är mest död faktiskt. (Förkylningen som leker lite igen) Får se om föräldrarna drar in till Gävle också så man får huset för sig själv och kan ta det lugnt.

Snart är sommaren över vilket känns lite weird med tanke på att den aldrig börjat. NU börjar det bli varmt ute, enligt mig, så får väl hoppas att augusti blir en bra månad!



Puss&Kram