Just nu

Vakna. Äta. Plugga. Äta. Plugga. Sova. Så ser mina dagar ut nu för tiden. Jag har knappt tid att andas ut. Som en extra bonus har jag fått en rejäl förkylning. När jag gick i högstadiet kommer jag ihåg att jag drömde att få komma bort från Aspen och bort från Tierp. Jag skulle börja på GUC, i Uppsala. Mitt skolarbete skulle vara spännande och roligt. Jag skulle få en ny start och jag skulle vara den person jag ville vara. Jag skulle få leva ett glamoröst liv i Uppsala och allt skulle vara så bra! Så blev det inte. Istället är jag begravd i läxor och skolarbeten. Att pendla är ett helvete och jag är alltid trött och utsliten. Jag orkar knappt fixa håret längre och jag sover tills det är 10 minuter tills min buss går. Då drar jag mig upp ur sängen, sätter upp håret i en knut, tar på mig jeans och t-shirt och går ut genom dörren. Så mycket för glamour!

Jag är på gränsen till att bryta ihop. Jag är medveten om att det finns "hjälp"-pedagoger och studievägledande, men av någon anledning vill jag inte "sjunka så lågt". Det känns som att om jag gör det så är det som om jag kastar in trasan och ger upp. Det som får mig att fortsätta kämpa är att jag vet att det snart är helg igen. Då får jag träffa de jag älskar och glömma allt arbete och allt slit. Då känns den där glamorösa drömmen nästan som verklighet.

Som jag nämnde tidigare så drömde jag ju om ett  liv i Uppsala. Nu är det ombytta roller. Nu när jag tänker tillbaka på min tid i högstadiet inser jag att det var troligtvis den roligaste tiden i mitt liv (hittills). Allt var så lätt. Visst, man fick plugga rätt hårt då med men sen var man ledig! Nu när man avslutar något börjar nästa. Ja, jag vet, livet är orättvist och tufft ibland men just nu skiter jag i det fullständigt. Just nu vill jag glömma mitt bultande huvud och traven med skolböcker som ligger och viskar och lockar efter mig. Ja, just nu vill jag bara umgås med de jag älskar för det är faktiskt dem som verkligen betyder något.


Bloggdrottning och sömnlösa nätter

Sommaren 09 kommer bli den bästa någonsin, no doubt about it!

Efter ett oändligt tjatande och många sömnlösa nätter har jag äntligen fått svar; JAG SKA ÅKA PÅ P&L! 
Inte nog med det, jag ska dessutom åka med underbaraste Anna! Det kan nog inte bli bättre än så.

Det måste vara såhär äkta lycka känns!





Bloggdrottning som jag är har jag nu skrivit två hela inlägg. Looking good handsome!
Dessutom för att upprätthålla mitt rykte har jag gjort som alla andra stora "bloggare"; misslyckats.

Det är ju den där lilla detaljen med att vara nyttig och träna....not working for me. Senast igår köpte jag godis. *suck* Fail-fail-failure! Äsch men vaddå? Man börjar bli van. Besvikelsen har liksom lagt sig någonstans i området kring mina tår och min hjärna orkar inte riktigt plocka upp den stackaren. 

Som tröst kan jag ju gott säga att umgås med vänner har jag gjort! Moa igår och Anna idag. Sicken rackare jag är! Emil kommer bli mr Onsdag och ms Fredag kommer bli Jennifer, Moa, Freddan, Sara och Hillevi. För bokning av tid kontaktas företaget. Tjänsteman kommer vara på plats att ta emot ditt samtal dygnet runt. 

Nu ska jag leka lite innan jag återvänder till att begrava mina sorger i (förhoppningsvis) coca cola och matteboken. 

Yeah...I know...sad.

Cookies and milk

Ny blogg...kanske ny start? 

 

Jag har varit förvånandsvärt pigg idag, måste vara vårsolen som tittar fram. Det känns härligt och jag är verkligen redo för en ny start!

 

Saker jag ska ta tag i:

  • Ska börja träna lite
  • Ska skärpa mig i skolan
  • Ska umgås med vännerna mera 

 

 

Möjligtvis p&l i sommar med älskade anuh <3 Det kommer bli awsome! Enda problemet jag har för tillfället är att övertyga päronen att jag klarar mig själv...Tricky huh?