Skottår

Hejsan hej!
Vilken lång dag det har varit! Vi har jobbat med tidningen hela dagen. Orkar verkligen inte mer nu, haha! Det har krånglat som satan så jag hoppas allt flyter på lite bättre i alla fall imorgon.
Ikväll är det puben med Tilde som gäller. Ska faktiskt bli skönt att tänka på något annat. Ska bara hinna laga mat och så innan men är så slut att jag hellre vill sova, hehe.

11 grader varmt

Hej!
Tänkte lägga upp ett inlägg tidigare idag men glömde helt bort det så det får vara.
Idag har det varit strålande sol och 11 grader varmt så jag och Tilde drog ner på stan, tog en fika och köpte öl tills imorgon. Haha! Det är ju skottår så ska till puben.
Skypade med mamma nu på kvällen också. Ska bli så skönt att komma hem och kunna prata med dem face to face. Saknar alla där hemma, det blir nästan ännu värre nu när resan är bokad. Vi pratade i alla fall om att jag ska börja gymma nu. Ska haka på Tilde nästa gång nämligen! Fy sjutton vad skönt att komma igång äntligen. Tror det kommer vara väldigt bra för mig, har varit så trött och hängig på sistone.
Ska fixa matlåda tills imorgon (åt tacos idag, mums!) för gruppen ska ses klockan nio och jobba med allting. Sen är det ju typografi-kursen klockan ett. Måste duscha och så sen blir det till att greja med foldern. Mycket på gång nu!
Puss!

Boka resa hem ♥

Hej!
Idag har jag roat mig med att sitta på bibblan med min grupp och jobbat med tidningen. Jag och Tilde jobbade med plocksidan som vi faktiskt fick till efter lite pyssel. Micke och Hanna jobbade med repotaget så nu är vi på god väg här! Vilken super grupp man har! (Vi heter ju till och med The super team så vad kan man förvänta sig, haha!)
För övrigt har vår käre lärare ÄNTLIGEN lagt upp schemat på TimeEdit så nu kan jag bestämma när jag ska hem. Ser faktiskt ut att bli vecka 11. Så himla skönt att äntligen kunna boka, ska bara höra med föräldrarna hur den veckan funkar. Sen så!
Nu ska jag njuta av en kopp kaffe innan jag tar tag i disken och lagar mat.
Ha det!

Kelgris

Hej!
Har suttit och försökt hittat annonser till vår tidning men det är rätt svårt att hitta passande... Får se vad de andra säger imorgon. Förhoppningsvis sitter vi inte hela dagen men troligen blir det så, haha! Har en hel del att få ordning på.
Fick reda på schemat nu för kursen som kommer. Har jag tur kan jag åka hem vecka 11. Vill ju verkligen åka hem! Måste ju fira mamma ordentligt. Dessutom saknar jag alla som en tok! Har aldrig varit borta mer än en månad så nu börjar det kännas att man inte fått kramas med föräldrarna tillräckligt. Jag har insett vilken kelgris jag är...
Nu ska jag fixa det sista med plocksidan sen ska jag sova så jag är pigg imorgon!
Puss!

Söndagsunderhållning

Hej igen!
Kom precis tillbaka från stan. Mötte upp Ellie, Mille och Simon på Ben&Jerrys och tog en kaffe. Satt där och hängde ett tag innan vi gick vidare till O'learys för att grabbarna ville kolla på fotboll. Slutade med att vi beställde mat eftersom jag var så sjukt hungrig. Dumt att spendera massa pengar på det men men! Det var mysigt i alla fall. Efter det var det bara till att dra till Baronen och möta upp Coffe. Vi satte oss vid hamnen med varsin kaffe och bara pratade. Fy satan vad skönt det var att sitta där i solen! Ångrar lite att jag inte tog mina solbrillor...
Nu ska jag få ordning på lite plugg till grupparbetet. Är fortfarande i matkoma så får se hur det kommer sluta, haha!
Puss!

Vårväder

Tjenare!

Ligger på min säng och försöker hitta energin till att ta mig ner till stan. Det är svårt alltså! Känns som om jag festade loss igår trots att jag bara legat hemma. Tror denna förkylning spökar för jag låter som en kratta... Men får ta och hälla i mig kaffe för nu ska här fikas med ellie, Mille och Simon!

Vädret är helt underbart så måste ut och njuta!

Ha det bra! Puss!


Popcorn och mys

Hej!
Har mest legat och kollat på film idag. Så himla skönt! Har verkligen njutit, haha! Just nu ska jag höja mysnivån ännu ett snäpp. Jag har nämligen popcorn på g! Ska slå på någon bra film och bara vara.
Saknar verkligen familjen nu. Håller på att bli tokig på att vi aldrig får reda på schemat för vecka 10 så jag vet hur jag ska göra. Vill bara hem och kramaaas nu ju! Såg bilder på syrran och mamma som varit och fotat sig. Åh, vilken hemlängta jag fick. Vill ju dessutom fira mamma som fyllde år i början av månaden. Snacka om att tiden går fort dock!
Nej, nu ska här ätas popcorn och bara slöas.
Puss!

The Sign

Hej!
Seg som bara den idag. Förkylningen hänger i sig så inte så konstigt kanske
Gårdagen var kul! Det var intressant att se The Sign, den nya klubben här i Kalmar. Lite litet kanske och inte så mycket sittplatser men fint var det.
Var väldigt smart igår. Var nämligen hem och bytte skor innan jag drog till Coffe så passade på att köpa nachochips och dipp innan. Coffe fixade pizza, that's teamwork baby haha! Åt aldrig chipsen igår så imorse (okej runt ett men ändå...) drog vi i oss alltihopa. SÅ gott!
Ska sova ett tag tror jag, är rätt trött även fast jag sov riktigt bra inatt!
Puss!

Resultatet

Syns inte så jättebra men det är garanterat bättre färg! Nu ska jag städa undan i badrummet och sen är det nog dags att börja med middagen. Måste se till att äta bättre innan jag går ut!! Fy mig.
Puss!

Färgar håret

Tjena!
Sitter här med färg i håret. Det är välbehövligt kan man lugnt säga! Färgen lossnar lätt (är ofta så med rött) så har bleknat en aning. Men nu så! Tänkte jag skulle se lite fräsch ut ikväll. Fick med mig ett halsband och ett linne hem också så nu är jag redo! Ska dock inte göra om förra fredagen...*Peppar peppar*
Nu ska jag roa mig med något så tiden går fortare, vill skölja ur det här nu!
Puss!

Inviga skorna?

Hej!
Vaknade runt tio och har bara varit sen dess. Är fortfarande seg och lite snuvig men känns ändå helt okej!
Ska snart laga lunch sen blir det till att möta upp Tilde och ta en vända på stan. Har beställt nya träningskläder nu också (hade inte ens en ordentlig sportbh..) så nu hoppas jag att det blir lite fart på mig, haha!
Ikväll är det förfest här på smålandsgatan med lite folk från klassen. Verkar som att det blir så att alla ska till kåren eftersom popidyll som de andra skulle på egentligen är imorgon. Kan hända att jag hakar på. Det är trots allt mer ett häng-ställe om man jämfört med andra ställen.
Ska försöka hitta något att ha på mig ikväll också. Nu när all snö är borta vore det himla kul att inviga något par av mina nya skor, haha. Har ju inte använt någon än! Helt galet för att vara mig... Men hursomhelst, det kan ju hända att det är massa vatten överallt. Speciellt vid vattnet. Får se efter jag varit på stan och tittat runt lite.
Nej, kaffe nu sen är det bara att köra!
Puss!

Lyckligt lottad

Har suttit och kollat igenom mina inlägg från det senaste halvåret. Det är verkligen galet att mitt liv ändrats så mycket på så kort tid! Jag kan inte vara mer lyckligt lottad. Jag bor i en otroligt vacker stad. Jag har underbara vänner som finns där för mig (både min lilla extra familj här i Kalmar och alla där hemma), en helt fantastisk pojkvän som gör mig helt tokig och en alldeles för härlig familj där hemma i Tierp! Kan man ha det bättre?
Jag måste verkligen skärpa mig ibland och inse det. Denna vecka har varit tung, måste erkänna att jag varit nere rätt ofta av ingen anledning alls. Jag måste påminna mig själv om hur bra jag har det. Även om man inte kan vara glad jämt, haha!
Bara några bilder på alla! ♥

Helt slut!

Heelt slut nu! Har sprungit upp och ner mellan lägenheten och tvättstugan hela dagen. Nu har jag tvättat i stort sett allt. Ska ta en tid nästa vecka och köra lite lakan och liknande. Inser dagar som dessa att jag har rätt mycket kläder... Borde rensa ur min garderob. Har himla mycket jag aldrig använder!
Nu återstår bara att diska lite till och damma av här. Herregud!
Ha det!

Superwoman

Hej!
Är full fart på mig nu! Håller på och tvätta och diska i stort sett samtidigt. Ska bli skönt att få fint till helgen. Börjar känna mig piggare nu. Kan vara kaffet jag drack men ändå. Skönt!
Planen för kvällen är att försöka få ordning på arbetet till magasinet. Har en del grejer att göra nämligen. Kommer säkert vara helt slut efter att ha fixat så mycket här hemma, haha.
Nej, nu ska jag ner och ladda en maskin till!
Puss!
Hittade en väldigt vacker bild på några vackra människor. Sakna!

Strålande solsken

Hej!
Det är strålande solsken ute och hur varmt som helst! Och vad ska denna lilla dam göra idag? Tvätta... Åh frustrationen. Var vädret så illa tvungen att gå och bli perfekt just idag? Har i alla fall bestämt med Tilde att vi ska ner på stan imorgon så hoppas på att det är lika fint då.
Sjukan börjar ge med sig, hostar mest. Är fortfarande seg men förhoppningsvis är jag pigg imorgon. Det är ju årets första kårkväll, det vill jag inte missa!
Nu ska jag börja plocka ihop tvätten, har tid klockan ett.
Puss!

Laga mat vs sova

Vilken otroligt tråkig och jobbig dag. Har enbart legat och sovit/kollat på film heeela dagen. Min kropp orkar inte mycket annat så är kanske inte så konstigt men ändå. Blir rastlös som få!
Fick i mig lite mat runt fem men ligger och funderar på om jag inte borde äta en gång till, med tanke på att jag behöver all näring jag kan få nu. Är sugen på köttfärssås men den är fryst så måste tina upp den och det är så mycket och allt är bara så komplicerat, oj oj oj!
Nej men ska ta mig i kragen och fixa något. Annars kommer jag väl vakna inatt av hungern.
Pigg brud...
Puss!

Sova, äta, sova

Hej igen!
Har inte rört mig ur sängen ännu... Somnade om till slut och vaknade runt halv fyra. Slut som människa! Borde ställa mig och laga mat men min kropp orkar inte lyfta på sig. Hatar att vara så matt!
Planen är att snart komma ur sängen och åtminstonde steka på bacon och ägg. Sen blir det film och sova hela dagen faktiskt. Hade jag fått bestämma skulle jag sova fram tills på fredag men har tvätt-tid imorgon så det sket sig.
Hoppas eran dag är bättre än min!
Peace ♥

Sjukling

Godmorgon!
Vaknade imorse och var matt som en tok. Sov ett litet tag till och hoppades på att det skulle gå över men det har det icke! Har svullnat upp i hela halsen och näsan så bara att andas gör ont ju. Crap. Very much crap.
Ska försöka sova men det är svårt att somna om nu.
Blä för detta!

Gott samvete

Hej!
Klockan närmar sig ett och jag ska gå och sova. Går heldag imorgon så behöver all energi jag kan få.
Fikastunden var mysig, jag fick dock bara i mig en halv semla. Är inte så jätteförtjust i all grädde. Det blir för sött! Kom hem runt elva-tolv och har suttit och skrivit det sista på typografi-texten. Så nu är den klar och jag kan sova med gott samvete!
Nattinatt!

Semlor

Hej hej!
Idag är det fettisdagen. Gött! Ska snart iväg och fika med Tilde, Erika och Coffe. Är egentligen inte så jättesugen på just semlor men det är ju hela grejen med det.
I övrigt har det varit en lång dag i skolan med mycket jobb. Vår grupp måste fixa en hel del tills redovisningen. Oj, oj, oj! Var helt slut när jag kom hem från skolan.
Nu ska jag skriva lite till på typografi-texten.
Puss!

Update om skorna

Hej hej!
Har nu hämtat ut paketet och prövat skorna. De svarta är helt underbara, tror jag är kär faktiskt! Men däremot är jag osäker på de andra... Det är ett himla jobb att få i hälen vill jag meddela! Satt och krånglade i en evighet kändes det som. Kanske att jag skickar tillbaka dem men samtidigt satt de helt okej. Åh, beslutsångest! Får ta en funderare.
Just nu luktar det mat i hela byggnaden och jag som är hungrig som ett djur! Har svårt att bestämma mig för vad jag ska äta. Har sån himla lust att bara ta mackor men har inget att ha på. Skit också! Måste ju dessutom fixa matlåda eftersom vi går till fyra imorgon. Great!
Nej, jag får ta mig i kragen och bara ta något ur kylskåpet nu. Herregud, vad jag ska krångla jämt!
Puss!

Hämta ut paket

Hej!
Vi blev klara på biblioteket runt halv fyra. Har suttit här hemma och skypat med min kära mor ett tag. Alltid lika knasig!
Ska snart iväg och hämta paketet med mina skor som kommit. Gött! Snön har dessutom smält på gatorna så kanske kan börja använda skorna snart också, hehe. Sitter däremot och funderar på om jag ska förbi affären också innan. Jag brukar ju alltid ångra mig om jag inte gör det, haha!
Ikväll kanske jag och Coffe ska ses annars blir det till att ta det lugnt här hemma. Har en del att göra men förhoppningsvis hinner jag allt till kvällen.
Nu ska jag skynda mig iväg innan jag somnar här. Är rätt slut efter helgen!
Puss!
Skorna jag beställt. Bara kilklackar, bra där!

Hemlängtan

Hej hej!
Har bara tagit det lugnt idag, så skönt!
Imorgon blir det grupparbete igen. Vi ska hinna fixa allt inför redovisningen som är på tisdag. Det blir nog så bra så! Vi är ju liksom bäst...
Ska värma lite te och slå på en film. Känna mig lagom ynklig och kanske kolla på lite bilder hemifrån föräldrarna i somras, haha! Har verkligen haft hemlängtan idag måste jag erkänna. Blir lätt så när jag känner mig krasslig eller bakis... höhö!
Puss!

Sleep all day, party all night?

Hej!
Det har inte varit mycket uppdatering igår... Lyckades bli lite kaos när vi var ut till puben. Jag tappade som vanligt bort grejer. Blir så himla less på mig själv men det löste sig till slut. Blev lite för mycket. Jag är otroligt glad att jag har en sån bra pojkvän som orkar med mig, haha!
Igår var tanken att jag skulle lägga mig och bara dö lite i min säng här hemma. Men så kommer Tilde och drar med mig ut tillsammans med Johanna (hennes kompis), Nikolina, Niklas, Ida, Idas syster Karin och Jenny. Hamnade på Palace men slapp betala eftersom Nikolina varit så snäll och fått med oss på listan. Så det gjorde inte så mycket. Trodde verkligen jag skulle vara helt slut men jag och Nikolina (vi som druckit 3,5or på förfesten....) var de två som var kvar sist. Hade en riktigt bra kväll måste jag erkänna så det var värt det!
Idag är jag lugn och snäll. Mår faktiskt bra men är riktigt trött nu. Blir nog film och mys hela dagen idag. Kanske skriver lite på arbetet till typografin.
Har fått cravings efter makaroner och köttbullar. Tur för mig så har jag det hemma så nu ska här ätas!
Puss!

Förfest > puben

Hej!
Tilde och Johanna tog längre tid på sig än jag trott så hinner med ett snabbt inlägg.
Det blir förfest hos Coffe. Ska tydligen vara födelsedagsfest där så får se hur mycket folk det blir, haha! Spännande... Vi drar vidare till puben till åtta är tanken. Hoppas bara inte det är smockat redan då.
Ha en fin fredagkväll!
Puss!

On the go

Hallå igen!
Tilde kommer snart förbi och hämtar upp mig, ska med och möta hennes kompis som kommer med tåget. Sen ska vi ut och käka thaibuffé. Åh gooott! Var riktigt längesen jag åt det så kommer sitta fint nu kan jag lugnt säga.
Vet inte om jag hinner slänga in ett inlägg innan jag drar iväg på förfesten. Kommer bli stressigt idag. Det kommer bli galet mycket folk ikväll så vi vill vara där i tid.
Nej, nu ska jag dricka det sista av mitt kaffe.
Ha det gött!

Bombnedslag och mat

Hej hej!
Fredag igen och ikväll är det puben som gäller. Det är ju som sagt sex&love kväll. Spännande!
Ska försöka hinna diska och plocka ihop här hemma innan allt också. (Mitt skrivbord ser ut som ett bombnedslag efter gårdagens pyssel...)
Men allra först ska jag försöka hitta på något att äta. Kan hända att det blir kyckling och couscous igen. Hehe, men till mitt försvar har jag sås kvar från igår som måste ätas upp snart.
Puss!

Stressigt

Hej igen!
Nuu har jag börjat med maten. Duktigt. Jag är verkligen inte hungrig längre... Surt. Jag som ska laga så god mat och allt!
Verkar i alla fall som det blir till att gå över till Coffe sen och hänga där. Tanken är väl att vi ska bygga på våra bokstäver men vet inte hur jag ska få till det! Har suttit nu på kvällen men det går bara inte. Blir tokig!
Måste hinna duscha också. Oj, vad stressigt det blev här!
Ha det!

Laddar upp

Hallå!
Tillbaka hemma igen efter en eftermiddag på biblioteket. Vi hann med en sväng på stan där jag införskaffade lite nytt till imorgon. (Inget jättedyrt så det är lugnt) Handlade dessutom mat så nu har jag äntligen couscous hemma. Det är helt galet gott så ikväll blir det couscous och kyckling med curry. Åh dreglar lite!
Imorgon blir det sex&love kväll på puben. Ska bli lagom spännande, haha! Ska komma något företag och visa sexleksaker och allting ju. Jag kommer ju dö om det dessutom är porrskådisar där. Haha! Men kul ska det bli!
Nu ska jag dricka lite kaffe och mysa en stund innan jag kör igång med maten.
Puss!

Matlåda och IKEA

Hej!
Sitter här och äter min matlåda jag gjorde igår. Smart tjej, annars hade jag aldrig hunnit äta innan jag ska iväg!
Har ju sökt jobb på IKEA här i Kalmar och fick se imorse att jag gått vidare i processen. Gött! Nu hoppas jag bara att jag får jobb. Skulle vara sååån lättnad.
Idag är det grupparbete som gäller igen. Ska jobba med uppslag och innehållsförteckning. Mycket jobb nu känner jag. Har ingen inspiration alls så hoppas på att mina kära kollegor har det idag, haha!
Nu ska jag äta upp sen är det bara att börja göra sig i ordning.
Puss!

Have2have

Jag är ju lite knasig jag! Har precis beställt skor till våren... NU när det är 3 dm snö ute och totalt kaos. Våren känns låååångt borta men men. Dessutom har jag fått dille på kilklackar. Beställde ett par låga och ett par stövlar med högt skaft. Snygga var dem i alla fall, från Have2have.
Nu ska jag plocka ihop efter matlagningen och sen blir det nog sängen med en film.
Puss!

Sovit

Hej hej!
Sovit i några timmar nu. Skulle bara bli en men dryg som man är stänger man av väckarklockan. Skönt var det i alla fall, fast jag drömde som en galning! Mamma ringde och väckte mig. Visade sig att mitt brev kommit fram och hon var så glad så!
Nu ska jag laga kvällsmat innan jag blir allt för hungrig så det bara blir jobbigt, haha!
Ha det!

Battery low

Hej igen!
Har nu haft min lilla skype-dejt med gruppen. Känns gött att vi är igång på riktigt nu! Allt verkar ändå flyta på bra.
Jag orkar verkligen inte med att jag är så trött som jag är just nu! Vill egentligen skutta runt och ha massa energi, kanske ta en vända ner till stan och kolla runt. Men min kropp orkar bara inte. Kände mig krasslig i halsen imorse dessutom. Inte nu! Jag får inte bli sjuk NU. Blä!
Har värmt på en kopp kaffe och ska försöka få i mig det. Ska hinna med att göra ett förslag på uppslag och innehållsförteckning tills imorgon men känner att jag har noll inspiration och helst bara vill gosa ner mig i sängen med en bra film.
Nej, nu ska här klunkas kaffe så jag får någon energi någon gång.
Puss!

Dinner and a movie

Hej hallå där!
Kom hem från Coffe nyligen. Sov kvar där lite längre efter han hade stuckit till Nybro. Gött att sova i den stora sängen men känns alltid lite konstigt att vara där själv måste jag ju erkänna.
Gårdagen var hur bra som helst! Vi lagade mat här hemma hos mig (okej... jag lagade mat, herrn hakade grönsaker och dukade haha!) och åt. Slog på Billie Holiday och tände ljus så lite romantiska kan vi allt vara!
Runt nio drog vi till bion och kom precis i rätt tid tills filmen började. Det var riktigt häftigt måste jag erkänna. Det kändes som att det var en helt annan film trots att jag sett den hur många gånger som helst!
Så ja, det blev en lyckad kväll!
Idag ska jag skypa med kära gruppen och dessutom försöka få ordning på arbetet till typografin. Har inga mer lektioner denna vecka så vet inte alls vad jag ska hitta på. Lägenheten är i alla fall städad nu, tack och lov!
Ska göra lite kaffe och bara vara en stund innan skype-dejten, haha.
Puss!

Städat

Hej igen!
Har farit runt som en galning och dammat och grejat mig här hemma nu när vi ska vara här imorgon så nu är jag helt slut! Ska försöka få lite sömn för imorgon är det redovisning av omslaget. Vi börjar nio så måste ta bussen vid sju. Uj, uj, uj! Men det är trots allt bättre än när jag gick i Uppsala. Första året åkte jag ju tjugo över sex... Det är helt sjukt ju! Fast det gick över snabbt kan man lugnt säga. Slutade med att jag åkte fem i sju. Nu går jag ju upp då, haha. Så ska inte klaga! Dessutom har jag inte många lektioner nu.
Ska hinna iväg till stationen och köpa busskort också för det har jag inget längre. Blir nog inte ett 30-dagars denna gång med tanke på hur få lektioner vi har varje vecka. Grupparbetet är ju dessutom mest här i Kalmar så blir inte många resor denna månad.
Nej, nu ska jag sova! Ha det fint. Nattinatt!

Bästa ♥

Hej!
Har man bästa pojkvännen eller har man bästa pojkvännen? Fick sms om att vi ska på Star Wars imorgon så får jag reda på att han redan bokat platser och allt! Bäst! Det kommer bli riktigt grymt. Blir matlagning hemma hos mig (för ovanlighetens skull) innan också. Känns som lagom aktivitet på alla hjärtans dag. Jag har lite svårt för allt för romantiska gester... men sånt kanske släpper efter ett tag, haha!
Har precis pratat med min älskade mamma också och sagt grattis så nu kan jag pusta ut! Postade även brevet till henne så nu hoppas jag att det kommer fram ordentligt.
Grupparbetet flöt på bra som vanligt så nu har vi två omslag att välja mellan. Grymt! Var klar runt tre så drog jag hem till Tilde en snabbis och fick ett kuvert. Sen har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Nu borde jag starta med maten.
Puss!

Grattis fina mamma

Hej!
Måndag igen och full fart som vanligt. Ska iväg till bibblan runt ett för att jobba med tidningsomslaget. Det känns bra det här i alla fall! Ska bli spännande att se de andras förslag. Måste hinna käka innan dess så jag har lite energi. Det värsta som finns är att plugga när man är riktigt hungrig.
Dessutom är det strålande sol ute! Helt underbart, kan nästan känna lite vårkänslor redan nu. Om jag hinner (har massa annat att göra klart idag med) så ska jag dra ut på en promenad.
Jag måste ju också skriva GRATTIS till min fina mor som fyller  47 år idag. Hon är finaste mamman man kan ha och jag älskar henne till tusen! Puss på dig lilla mor!
Finaste ♥
Nu ska här ätas och drickas kaffe innan det bär av till biblioteket!
Puss!

Pipes of Scotland

Hej!
Har inte rört mig ur sängen ännu. Ska snart iväg och köpa mat, orkar inte laga något avancerat här hemma. Laaat!
Gårdagen var riktigt trevlig! Vi började kvällen på studentpuben men rörde oss senare vidare till ett ställe som heter Pipes of Scotland som var hur mysigt ställe som helst! Runt ett när de stängde mötte vi upp Smålandsgatangänget vid Krögers. Därefter var det fyllekäk som gällde här på Smålandsgatan. Kom hem runt halv fem... lite sent för min del alltså. Är helt död idag på grund av det, haha!
Nej nu måste jag få mig något att äta. Ska nog slå på en bra film och dö lite innan jag sätter mig och skriver workbooken.
Puss!

Umgås

Hej hopp! Nu ska har umgås med bra folk. Skickar ut en hälsning till mina föräldrar som ska ut ikväll i Uppsala: Ta det lugnt nu galningar! ♥ Haha
Puss

Skön lördag

Hej
Lördag och lugn och skönt än så länge. Hakade på Coffe in till stan och gick runt ett tag. Mötte dessutom Erika så vi bestämde oss för att ta en lugn kväll på någon pub här i Kalmar. Det finns ju några att välja på så att säga. Så det är planen för min kväll.
Hann med att skypa lite med gruppen idag också så nu ska jag göra ett utkast tills på måndag på vårt tidningsomslag. Ska nog ta tag i alla uppgifter imorgon när jag ändå inte har något att göra. Det är åtminstone roliga uppgifter jag ska jobba med!
Får se vilken tid vi drar iväg men tills dess ska jag hinna med att duscha i alla fall och mest bara ta det lugnt.
Himla skön lördag måste jag erkänna.
Ha det bra!
Temat på vår tidning är tatueringar. Grymt snygg bild!

Ost och kex

Hallå!
Snart blir det ost och kex-häng uppe hos Erika. Gött!
För övrigt har jag först jobbat med grupparbetet sen bestämde vi oss allihop för att gå och käka inne i stan. Sjukt god mat. Man var ju något hungrig dessutom. Sen blev det lite shopping, köpte ett fodral till telefonen så nu slipper jag nojja så mycket haha!
Nu ska jag börja röra på mig. Ha en fin fredag!

Kör, bara kör!

Kom hem från Coffe för en halvtimme sen ungefär och nu väntar jag bara på Hannah sen bär det av till bibblan för massa arbete! Jag är trött som satan men får fixa kaffe. Kör, bara kör!
Puss!

Time flies

Hej!
Klockan är redan fyra och jag har inte ens fått i mig lunch, vad är detta!? Kokar i alla fall spagetti just nu och ska göra en otroligt god pasta carbonara som jag nästan alltid äter bara för det är så sjukt billigt och galet gott!
Tanken var att vi skulle ha grupparbete klockan elva men det skjöts upp tills imorgon av olika anledningar. Så idag har jag inte gjort något, haha. Ska träffa Coffe senare så det är väl det enda spännande som händer idag. Men imorgon blir det som sagt grupparbete och sen till kvällen ska jag upp till Erika på ost och kex-kväll. Det blir lagom fredagsunderhållning eftersom jag inte riktigt vill gå ut den här helgen. Det har spårat allt för mycket nu på slutet. Nästa helg är det mycket som händer på puben så ska troligen kika förbi där då.
Skypade med min kära mor igår och insåg att tiden kommer bara flyga förbi innan det är dags för mig att ta en vända hem. Min fina mamma fyller nämligen år nästa vecka! Ska försöka skicka iväg något litet på posten så hon får något från mig på sin födelsedag. Tråkigt att man missar sånt men men! Missar dessutom syrrans födelsedag i slutet av april men då drar jag ju hem bara någon dag efter så det blir nog bra!
Nu ska här lagas mat sen måste jag diska och roa mig... crap.
Puss!
Mina otroligt fina föräldrar!

Jobbansökan

Hej!
Satt nu på kvällen och skickade in jobbansökan till IKEA både här i Kalmar och Uppsala. Så hoppas på napp där! Ska testa på alla caféer och restauranger här i Kalmar med. Har insett att det faktiskt inte spelar någon roll vart jag är om jag ändå ska jobba. Bara jag får ett jobb så!
Har dessutom hunnit med att spela kort på datorn igen. Gud vilket kul liv jag har! Haha, så kan det gå när det inte finns mycket att göra. Fick också chansen att prata med en något full pöjk idag... haha, älskar fyllesamtal när man själv är den nyktra!
Ska strax sova eftersom det ändå är grupparbete imorgon. Måste ju vara pigg och kreativ då!
Nattinatt och puss!

3D bokstäver

Hej hallå hejsan!
Vilken dag det har varit. Började kursen med att bygga bokstäver. Satt hela dagen och pillade med overheadpapper och lim, slutade med att jag försökte hälla vatten inuti bokstaven men hela grejen sket sig så jag kastade allt. Haha, kul att jag kastade ett arbete jag suttit med från nio till fyra... Men det fanns verkligen inget sätt att rädda det på. Tyvärr, så nu ska jag börja om! Var en rolig dag i alla fall.
Imorgon blir det grupparbete här i Kalmar klockan elva. Det ska också bli grymt kul att se vad vi kommer fram till. Gillar skolan grymt mycket nu alltså!
Nu ska jag laga mat och sen blir det städning här hemma. Runt sju ska man skypa med föräldrarna, eller i alla fall mamma. Hoppas pappa kikar in lite också så klart!
Puss!
Är man vacker så är man.

Rätt val

Äntligen har jag krypit ned i min sköna säng, nyduschad och fräsch. Har varit så duktig att jag fixat matlåda också! SKÖNT!
Imorgon är det som sagt typografi som gäller. Jag är inte så jättebra på sånt så ska bli himla kul att få jobba med det. Mycket roliga kurser nu känner jag!
Har insett det nu också hur mycket jag har utvecklats sen jag började här. Både hur jag tänker och hur jag jobbar för att få bästa resultat. Det är jättekul ju! Känner att jag verkligen träffat rätt med den här utbildningen. Helt underbart! Sen är det ju ett stort plus att jag så himla många härliga människor att umgås med här också.
Enda jag saknar är att bara kunna åka hem till föräldrarna över helgen utan att behöva betala en förmögenhet och åka under en hel dag... Ska ju hem nu här i början av mars sen är det ju påsk i början av april och valborg i slutet av april. Hur ska jag ha råååd!? Vill verkligen hem till både påsk och valborg ju. Valborg i Uppsala är ju bäst, bäst, bäst! Dessutom planerar jag att åka hem till Fors på kvällen och vara med på deras traditionella firande med majkase och allt. Mys! Åh, får fundera lite på det där och hitta en lösning.
Nu ska jag sova!
Nattinatt!

Somna

Hallå igen!
Lyckades somna efter maten. Var ju trött som ett as så är inte förvånad. Fick bara två timmars sömn inatt så förstår ju varför. Däremot hatar jag att vakna efter att man sovit under dagen. Jag blir alltid jätteseg och orkar ingenting vilket inte är bra!
Insåg dessutom att jag glömde göra matlåda så måste ställa mig och laga mat igen nu och sen hoppa in i duschen för jag ser ut som en rishög just nu... Ge mig motivation nu tack? Sitter och gäspar fortfarande. Egentligen vill jag gå och lägga mig nu så att jag somnar och är pigg imorgon men har ju som sagt lite att göra först. Blä, haha!
Hörs!

Lång dag med mycket kaffe

Hej!
Kom nyss hem från en lång dag i skolan. Har börjat med projekt I och vi ska jobba med magasin. Hamnade i samma grupp som Micke, Hannah och Tilde. Gött! Vi är redan på rätt spår så är supernöjd! Det har varit en lång dag med strul, jobb och mycket kaffe. Men nu så! Nu ska jag ta det lugn här hemma. Kanske se på en film, laga lite god mat och bara vara. Ska slänga ihop vår målgruppsbeskrivning bara och skicka till läraren. Det går ju fort som tur är!
Njuta, njuta, njuta! Imorgon är det en till ny kursstart nämligen typografi. Spännande!
Nu ska jag laga mat. Hungriiig!
Puss!

Nördifierad

Hejsan hej!
Blev ett riktigt bra slut på denna måndag. Drog hem till pöjken min och bara var. Kollade på Naruto och blev nördifierad. Yes, snart är jag supernörd jag med mina kära vänner! Vad gör man inte för hans skull...
Imorgon är det kursstart så då blir det full fart mellan 9 och 16. Har i alla fall varit duktig och fixat matlåda. Lyckades dock ta lite för mycket till matlådan och fick rätt lite kvällsmat så det får bli en nattmacka nu innan jag kryper ner i sängen. Kan verkligen inte somna när jag är hungrig har jag insett!
Så nu ska har mysas ner till max så jag somnar någon gång.
Puss och nattinatt!

Mår bättre

Hej igen!
Ja tack gode gud att jag är på bättre humör nu! Var tvungen att få i mig lite mat så mådde jag lite bättre. Har dessutom gjort workbook-texten nu, så gott det går utan de andra, och senare ikväll ska jag träffa Coffe. Så det blev ju en helt okej måndag trots allt. Har lite humörsvängningar just nu... haha. Not good. Har fortfarande inte druckit kaffe. Vet inte om jag vågar för det kommer smaka skit, haha!
Nu ska jag roa mig här en stund innan jag diskar eller gör något annat vettigt.
Puss!

Deppmåndag

Hej!
Måndag och jag är ledig. Ska jobba med workbooken idag tänkte jag men har lyckats tappa all motivation till allt! Jag har i stort sett bara lust att krypa ner under täcket och sova tills det är vår och solsken ute. Vill hitta på något men har ingen aning om vad jag ska göra. Det är bara en sån dag antar jag! Men plugga måste jag oavsett så det blir klart i alla fall. Har slagit på musik och hoppas på att det ger mig lite oväntad energi. Borde göra kaffe också så jag piggnar till men har bara billigt äckligt kaffe. Dagar som dessa längtar jag verkligen hem till familjen så de bara kan krama om mig! Men får vänta ett bra tag till innan jag kan åka hem verkar det som. Har varken pengar eller tid nu framöver.
Äsch, ska man laga till lite mat kanske och dricka det där äckliga kaffet bara för att? Får nog bli så! Hoppas eran måndag är bättre än min!

Som man bäddar får man ligga

Fy satan, idag mår man inte lite dåligt! Har sår på andra handen nu (halkade ju i onsdags också).

Jag, Tilde och Jenny drog till Palace, inte direkt världens roligaste kväll. Minns inte så mycket i alla fall av slutet på kvällen... Usch, nej! Inge roligt alls!

Nu ska jag fixa mat sen blir det till att dö här hemma resten av kvällen.

Ha det!


Leker lite

Hej!

Sitter och leker med nya telefonen! Måste erkänna att det är lite svårt att lära sig skriva på det här tangentbordet...

Ikväll kanske det blir utgång, får se hur vi gör allihopa. Men nu ska jag laga mat och fortsätta leka med telefonen.

Ha det gött!


Mobilen är här

Hej!
Kom precis hem från skolan och väntar just nu på att mina makaroner ska koka klart. Är riktigt hungrig nu alltså!
Min mobil har dessutom kommit, hurra! Jag kommer packa på mig alla kläder jag har för det är så sjukt kallt ute idag om jag ska hämta den. Senare ikväll blir det häng med Coffe och Tilde som vanligt. Får se vad vi hittar på. Brukar i alla fall sluta med att jag sitter och garvar åt dem som bara töntar sig, haha!
Mat, nu! Puss!

Hungrig som ett djur

Fy satan säger jag bara!
Kom precis hem och ska laga mat, är hungrig som ett djur eftersom jag bara ätit knäckebröd idag... Det har varit en lång dag med grupparbete. Jag har inte direkt mått som en prinsessa för den delen heller!
Har dessutom insett att det är något med folk och ta på mitt hår. Till exempel hade jag något fyllo bakom mig på bussen på vägen hem som ville att jag skulle hänga med och dricka öl och så geggar han runt med sin hand på mitt huvud. Jag var verkligen inte på humör för att sitta och diskutera med honom. Tur att jag gick av ganska snabbt därefter.
Nu ska jag mosa i mig hamburgare. Sen blir det en välbehövlig dusch...
Puss!

Bakfull?

Godmorgon! Vaknande nyss och insåg att jag är sen till grupparbetet, jättebra... Jag har i alla fall fått en påminnelse varför jag inte gick ut förra helgen. Är trött som ett as och har i stort sett lust att bara somna om men men! Funderar just nu på att köra en nykter helg. Hamnade ju på sjukan igår och sen på efterfest här på smålandsgatan. Man mår som man förtjänar idag!
Nu ska jag hälla i mig en liter vatten innan jag drar till bussen.
Puss!

Ready, set, go!

Ready to go!
Ha en fin onsdag! Puss!

Klumpig

Hej!
Har nu diskat och plockat undan. Funderar på att ta en vända med moppen när jag ändå är igång. Ellinor kommer förbi vid halv sju och sen bär det av till puben. Ska bli himla skönt att komma ut och göra något roligt! Nu har jag ju ändå varit lite duktig idag så det förtjänar jag, haha.
Ska värma på en ny kopp kaffe. Lyckades spilla ut allt på golvet. Det är nog smart att dra med moppen ändå.
Puss!

Stuvade makaroner och köttbullar

Måste bara tillägga här att jag just nu lagar stuvade makaroner och köttbullar. Måste varit en evighet sen jag åt det. Att mat kan göra en så glad... Lite tragiskt kanske? Men så är det när man är student. Att öppna kylskåpet och se den fylld med mat är numera tillräckligt för att göra mig glad. Den här dagen är bra mycket bättre än gårdagen då jag bara kände för att lägga mig under täcket hela dagen, haha.
Nu ska jag bara försöka se till att inte bränna det här!
Puss!

Allt om allt

Hej!
Vaknade runt elva idag. Somnade inte förrän tre... Åh, blir så less! Tur att vi åtminstone har lektion på fredag och tisdag, onsdag nästa vecka. Annars skulle jag ju gå under. Blir en fladdermus som bara kommer ut på natten. Det vore något!
Mobilen har fortfarande inte kommit så nu hoppas jag att den dyker upp imorgon. Det har dessutom gått och blivit svinkallt nu. Dumma väder! Jag vill ha vår! Längtar som en tok till valborg nu. Har jag tur så kan jag åka hem under en vecka då. Det vore ju helt underbart! Måste klämma in ett besök till hemma innan dess eftersom min älskade mor fyller år om två veckor. Kommer troligen inte kunna åka i februari. Kanske i slutet men det händer så mycket här då. Förhoppningsvis blir det till början av mars. Får ta och skicka en present till henne innan det. Känns konstigt att inte vara med på sånt där längre. Syrran fyller ju i april men då borde jag komma hem den veckan eller veckan efter. Mitt schema just nu är lite underligt. Vi har massa ledig tid men de lägger lektionerna på det sättet att det är svårt att åka hem. Jag vill gärna vara hemma en vecka i alla fall så man verkligen hinner med allt!
Planen för dagen är att försöka organisera bland alla mina lådor och ta disken från igår. Det är galet hur fort det blir kaos på denna lilla yta. Ett klädesplagg på fel plats och det ser ut som om man har droppat en bomb!
Hursomhelst, nu ska jag dricka mitt kaffe och ta det lugnt en stund innan jag kör igång.
Puss!