Sagt och gjort!

Hej igen!

Kom hem runt nio, körde i ungefär 50 minuter, en timme kanske. Känns riktigt bra att jag orkade ta mig iväg trots att jag var trött och faktiskt lite nervös att dra dit själv. Har ärligt talat inte varit iväg till ett gym själv någonsin eftersom jag alltid känt att jag är lite oerfaren men man måste ju börja någonstans! Så nu känns det fruktansvärt bra!

Har hunnit skypa med hjärtat också så nu är jag redo att krypa ned i sängen och dra igång ett avsnitt av Modern family innan jag ska sova. Har föreläsning 9.30 imorgon så får inte bli allt för sent.

Nattinatt!


Laddar inför träning

Hej!

Sitter med en kopp kaffe och tittar på senaste "Halv åtta hos mig". Försöker ladda inför att gå till gymet. Är smått seg idag så ska försöka vakna. Idag var tanken att jag skulle gå på ett core-pass men tyvärr drog föreläsningen ut på tiden så hann aldrig. Istället blir det lite liknande som sist jag var där med Tilde. Lite uppvärmning och sen köra några set på maskinerna. Måste se till att utnyttja det här kortet nu ju, haha!

Så nu ska jag snart byta om och bege mig.

Ha det fint!


Helgen

Hej!

Jag lämnade precis Coffe på tåget och ligger nu hemma på min säng. Känns redan lite tomt kan jag erkänna.

Men har haft en jättehärlig helg! I fredags mötte vi upp klassen på stan och käkade lunch ihop. Passade på att ta en vända i några affärer, Coffe köpte böcker och jag fick med mig en topp hem. Framåt kvällen träffade vi Coffes gäng och förfestade hos Jason. Det var riktigt kul, så kul att vi aldrig kom iväg ut på krogen. Slutade istället med att vi drog till Max och satt i min säng och glufsade i oss. Igår var vi in till Borgholm för att se lite av skördefesten. Tyvärr hade vi ingen bil vilket egentligen hade varit mycket bättre eftersom det mesta är på gårdar runt om på Öland. Men det var skönt att komma ut, speciellt att vara någon annanstans än Kalmar. På kvällen gick vi till den indiska restaurangen här i Kalmar. Vi pratade om att göra det i somras men det hann vi aldrig. Kan säga att det var god mat men både jag och Coffe gjorde misstaget att tro att vi klarade mer krydda än vad vi faktiskt gör. Det hettade i hela munnen vill jag lova!

Idag sov vi lite väl länge men sen drog Coffe iväg och hämtade sin vinterjacka och handlande medan jag städade här hemma. Nu på kvällen har Coffe lagat mat åt mig, SOM jag har saknat det! Det var riktigt gott (som alltid).

Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Blir nog att dra igång en film och bara ta det lugnt.

Ha det fint!


Urspår

Hej!

Gårdagen blev mer spårad än beräknat kan jag säga! Vet inte riktigt hur det hände men helt plötsligt satt jag och Erika hemma hos mig och drack vin tills klockan blev alldeles för mycket.

Så med andra ord är jag seg idag. Dessutom kom Coffe idag, stackarn som får dras med mig när jag är så här! Ska försöka ta oss ut och göra något men vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Hade planer att gå på bio men det finns ingen bra film att se.

Just nu är herrn hos Martin så jag ska passa på att vila upp mig.

Ha det fint!


Fika på stan och nu middag

Hej igen!

Kom precis hem från stan där jag har fikat med Tilde. Letade även efter Isadoras senaste lack men hittade inte det någonstans (okej, letade inte så noga heller men..). Så nu är jag hemma igen för att duscha och göra mig redo för middag hos Erika! Om en timme smäller det, var med Tilde när hon köpte vinet så där har jag koll men i övrigt blir det en överraskning!

Ha en fin kväll!


Tentamen och träningsvärk

Hej!

Kom precis hem. Jag har faktiskt ingen aning hur tentan gick, finns så klart en chans att jag får underkänt men svarade ändå på allt så gott jag kunde så vet absolut inte hur det kommer gå! Beror ju lite på vad han är ute efter för svar också.

Så nu ska jag äta lunch innan det är dags att tvätta och städa lite här hemma tills herrn kommer imorgon. Som jag har längtat!

Kan tillägga att träningsvärken börjar komma ordentligt nu så kan tänka mig hur det kommer kännas imorgon... Men det känns bra att det känns så att säga, så ska det ju vara!

Ikväll blir det middag hos Erika med tjejerna. Kickar igång vår "halv åtta hos mig"-grej. Ska bli grymt kul! Så ikväll vankas god mat och lite vin. Kan inte bli bättre!

Ha det fint!


Första passet på Actic

Hallå!

Jag kom precis hem från Actic där jag körde mitt första styrkepass med Tilde. Tog det rätt lugnt eftersom jag inte tränat på år och dar men lite svettig blev jag allt! Kul att ha med sig Tilde också, det är ju alltid bra att ha någon som kan peppa en lite extra. Var där i lite mer än en timme och testade lite olika. Det blev mest mage den här gången. Däremot insåg jag när vi körde en maskin hur fruktansvärt svag jag faktiskt är i armarna, haha! Herregud, får jobba på det... Blev dessutom väldigt sugen på att dra dit och simma någon dag här. Det är ju så underbart!

Nu ska jag duscha och sen lägga mig och gå igenom anteckningarna en sista gång. Imorgon smäller det. Fy! Är inte taggad men det är bara att bita ihop.

Ha det fint!


Varmt och mysigt här

Godmorgon!

Ligger fortfarande i sängen men ska strax gå upp. Det är bara så varmt och skönt här nu när morgnarna börjar bli kalla igen. Tvättade mitt täcke för några dagar sen och nu har jag äntligen bäddat om så det är helt ljuvligt att mysa ned sig här! Men måste tyvärr ta tag i dagen. Borde klä på mig också om montören dyker upp helt plötsligt. Hade en inte så trevlig upplevelse på smålandsgatan när en man skulle komma och fixa mina skåp... Kör helst inte en favorit i repris denna gången!

Upp och hoppa! Ha det fint!


Årskort på Actic

Äntligen, äntligen, äntligen har jag ordnat ett årskort på Actic här i Kalmar! Vet inte riktigt vad som hände ikväll men kände bara att jag var tvungen. Ska bli så skönt att komma igång med träningen, älskar dessutom att de har motionssimning. Det kan vara bland det mysigaste som finns när det är snö och kallt ute senare i vinter. Ska dit imorgon och hämta ut mitt kort och kanske köra ett pass med Tilde på en gång. Säger det igen, äntligen! Kommer behöva det i vinter nu så jag får energi. Har väldigt lätt för att deppa ihop när kylan och mörkret kommer så förhoppningsvis blir detta ett sätt att hantera det.

Nu ska jag diska innan jag går och lägger mig. Imorgon blir det sista rycket inför tentan.

Godnatt!


Dag 4

Hej!

Har inte varit mycket till maratonplugg idag men får bli ikväll. Satt på bibblan med John och Gabriella ett tag, gick mest igenom allt lite basic.

Var däremot så trött när jag kom hem att jag sov en stund. Men nu är jag igång igen för jag ska alldeles strax ta mig ner till stationen för att träffa Lovisorna, haha! Jennie kunde tyvärr inte komma vilket är lite tråkigt men kommer bli kul ändå!

Ikväll blir det åter till alla anteckningar, ska dessutom diska och plocka ihop här hemma eftersom någon från Telia kommer hit imorgon låter det som. Kanske äntligen kommer få internet till lägenheten! Woho!

Nu ska jag dra på mig skorna och cykla iväg.

Ha det fint!


Update

Hej igen!

Mitt stackars huvud är helt slut efter att ha suttit timme efter timme och försökt få in all information. Så har tagit en paus nu och bara kollat på Modern family, älskar den serien!

Imorgon blir det tentaplugg med resten som sagt och framåt kvällen ska jag möta upp Lovisa, Lovisa och Jennie på en fika här i Kalmar. Var för längesen jag träffade dem så ska bli riktigt kul!

Nu ska jag se ett avsnitt till innan jag kör en sista timme av plugg. Sen är det sängen som gäller!

Nattinatt!


Tentaplugg-maraton: dag 3

Hej!

Av någon konstig anledning verkar vissa inlägg inte vilja visas...

Hursomhelst, det är dag 3 av mitt tentaplugg och jag sitter och antecknar massa inför imorgon då jag ska träffa de andra och plugga ihop. Har roat mig med att markera vissa stycken och strukit under sånt som låter viktigt och bra. Får se hur det kommer gå på tentan och om något faktiskt fastnar.

Igår pluggade jag också men framåt kvällen drog jag hem till Tilde och Mikael och hade skräckiskväll med gänget. Trodde jag skulle dö, fy satan vad vi skrek! Deras stackars granne kom till och med och ringde på för att vi lät så mycket... Haha!

Idag blir det dock inget annat än att hålla mig här hemma och plugga. Kanske bör passa på att diska och fixa lite matlådor till veckan som kommer. Har en känsla av att det blir stressigt så är lika bra att förbereda mig.

Nu ska jag återvända till pluggandet.

Ha det fint!


Tentaplugg-maraton: dag 2


Fredagskväll med vännerna Ben och Jerry

Hej!

Timmarna går och har kommit en bit på väg med tentaplugget, sista omgången tvätt är i maskinen och är strax klar. Var dessutom precis iväg och handlade och fick bland annat med mig ben&jerrys hem, så nu är min ensamma fredag räddad av två herrar!

Det blir tacos framför Idol och möjligtvis en film för att avrunda det hela lite snyggt. Mer spännande än så blir det bara inte på en fredagskväll!

Nu ska jag fortsätta markera lite smått och gott i boken.

Ha det!


Höstkylan är här

God morgon!

Ligger med raggsockor, t-shirt och en kofta på mig under "täcket". Mitt fina, varma duntäcke slängde jag i tvätten igår eftersom jag var duktig och bokade tvättid till idag. Men något jag inte tänkte på var hur fruktansvärt KALLT det börjar bli... Och med bara ett påslakan dör man ju! Så nu ligger jag och försöker värma upp mig innan jag ska kliva upp.

Jag är som sagt "ledig" idag men somnade så tidigt igår att jag nu är pigg som en lärka! Så tror jag ska börja denna dagen med en VARM kopp te allra först.

Ha det fint!


Undanröja distraktioner

Hejsan hej!

Har precis käkat hemmagjorda hamburgare så det känns som att jag ska spricka!

Det blev ingen träff med Tilde idag heller då hon har mycket i skolan just nu men får bli till helgen. Istället får det bli lite plugg och gå till sängs tidigt.

I övrigt har jag städat hela lägenheten grundligt så nu ska åtminstone inte det distrahera mig under tentaplugget.

Hade tänkt ta det lugnt nu och kolla på Idol men eftersom TV4play inte vill som jag vill så får det bli lite läsning i kursboken.

"Ledig" imorgon dessutom men blir tentaplugg då med. Ska roa mig med att tvätta imorgon också, verkligen på tiden! Så mycket roligare än så är inte mitt liv just nu tyvärr, haha.

Nu ska jag gotta ner mig i organisationsperspektiv, woho...

Tack för mig!


Kaffe, kaffe, kaffe

Hej!

Sitter och väntar på att kaffebryggaren ska bubbla klart så jag kan få lite kaffe! Första koppen för dagen är alltid bäst så klart. Det är dessutom föreläsning om en timme och jag känner mig lite smått opeppad. Ska försöka få tag på lite gamla tentor nu när jag ändå ska dit men får se hur det ser ut med öppettiderna i receptionen när jag kommer. Vore riktigt bra att ha så jag får ett hum om hur det kommer bli.

I övrigt idag ska jag försöka kombinera dagen med både plugg, träffa Tilde och dessutom diska samt laga lite storkok.

Men för att orka allt det här behöver jag lite styrka så först på dagordningen är KAFFE.

Ha det bra!


Presentationen

Hej!

Kom precis hem, har cyklat fram och tillbaka idag till olika ställen. Mötte först upp John på skolan för att öva lite inför seminariet. Tycker vår presentation gick bra, vi var tydliga och tog fram det vi ansåg vara viktigast. Fick bra omdöme från Olle också och ett godkänt så vi är nöjda och glada!

Efter det var det bara att cykla hem och hämta datorn och ta mig till Giraffen. De ska köra en felsökning för 200 kronor och sen ge mig ett kostnadsförslag. Passade på att handla på samma gång men nu är jag äntligen hemma igen!

Gårdagen blev inte som planerat då jag var heeeelt slut men får bli nya tag idag! Ska se till att göra inledningsuppgiften (som är ett kunskapstest) till distanskursen bland annat. Sen är det ju bara att plugga till tentan som gäller... Skulle egentligen gått på promenad med Tilde men hon mådde inte så bra. Det gör inte mig så mycket för känner nu hur slut jag är efter att stressat upp mig inför presentationen.

Så nu blir det mat först och främst och kaffe på det så är jag nog igång igen.

Ha det fint!


Stendöd


Förberedelser och städning

Hej!

Har precis käkat middag och samlar energi för att fortsätta städa här hemma.

Idag har jag inte gjort så jättemycket vettigt förutom att träffa John och förbereda presentationen som är på onsdag. Förhoppningsvis flyter allt på. Nu på kvällen har jag försökt få ordning igen här hemma efter en hektisk helg där jag i princip bara varit hemma och bytt om och stuckit igen. Så stället är lite kaotiskt just nu men det börjar ta sig.

Imorgon är det bara att ta sig upp tidigt för att cykla iväg till skolan och lämna analysen. Den ska vara inne innan nio och vi har ingenting annat imorgon så blir i princip bara dit och vända. Ska lämna in min trasiga dator också på felsökning, håller tummarna att det inte är något allvarligt fel.

Nu ska jag koka kaffe och sätta igång igen.

Ha det fint!


Lång dag

Hej!

Ligger i sängen och kollar på film. SÅ skönt att bara stänga ner! Det har varit en lång dag. Började åtta imorse och hade föreläsning i två timmar. Sedan var det ett uppehåll mellan tio och ett där jag och John jobbade med uppgiften som ska vara inne på tisdag. Efter det var det bara att sätta sig i föreläsningssalen igen i två timmar. Jag tycker att allting är väldigt intressant och jag vill verkligen vara engagerad men idag var inte min energi med på noterna. När vi slutade klockan tre stack jag in till stan och införskaffade en almanacka (nu jäklar ska jag få koll på läget här!) och lite dricka till helgen.

Ska gå på Ellinors födelsedagsmiddag imorgon sedan bär det av till Tildes inflyttningsfest. Försöker med andra ord kombinera de två på en och samma kväll! Ser fram emot det, ska bli kul att få komma ut och tänka på något annat än skolan.

Ikväll blir det lite lugnt med andra ord. Ska skypa lite med Coffe. Saknar den mannen! Förstår inte hur jag kunnat fått en sån underbar kille?

Nu ska jag fortsätta att bara njuta av att inte göra någonting.

Ha det!


A rainy Wednesday

Hej!

Klockan är cirka kvart över elva. Idag är det föreläsning som gäller igen. Enda problemet är att regnet öser ner... Jag vill med andra ord inte cykla i detta väder utan paraply och jag är knappast smidig nog att cykla med ett sådant i ena handen haha! Jag håller tummarna att det ger med sig tills dess.

Innan jag ger mig iväg gäller det att få i mig mat och se pigg och alert ut.

Ha det fint!


Köpenhamn

Hej!

Sitter på Öresundståget på väg tillbaka till Kalmar. Har spenderat helgen i ljuvliga Köpenhamn med en ännu härligare karl!

Helgen inleddes med en helkväll på stan med Coffe. Vi åt otroligt god mat, hamnade på en jazzbar och lyssnade på live uppträdande medan vi drack drinkar/whisky. Spenderade natten ihop på ett hotell där vi bodde på 12e våningen med en utsikt över hela staden. Helt fantastiskt!

Lördagen startades med lyxbrunch på en mysig uteservering. Framåt eftermiddagen mötte vi upp några från klassen och tog en vända i affärerna. Kvällen spenderades med hela klassen ute på stan på olika pubar och slutade med att jag och Coffe käkade på Burger King innan vi tog bussen hem till honom.

Idag har vi inte gjort mycket alls förutom att ha sovit, myst och käkat pizza. Tog tåget klockan sju och kommer vara i Kalmar klockan elva ungefär.

Det har varit en riktigt bra helg! Nu är det bara att återvända till Skype-samtal, föreläsningar och hemlagad mat.

Ha det fint!


Tvättdag

Hej!

Har legat och läst ur kurslitteraturen ett tag men snart är det dags att tvätta. Har fått ordning här hemma så nu är det bara till att damma av överallt och så kvar.

Blir nog en vända ner på stan också senare när Tilde kommit hem. Ska kika om det finns någon bra väska jag kan köpa. Behöver en mindre som funkar när man bara ska iväg över en helg som nu.

I övrigt blir jag piggare och piggare. Hostar en del fortfarande och är lite hes men som sagt börjar energin komma tillbaka. Helt underbart faktiskt!

Nu ska jag plocka ihop tvätten och köra igång. Ha det bra!


Parfym, hårfärg och planer

Hallå igen!

Föreläsningen var helt okej, pratade om human resource vilket jag känner till sen innan så var inte svårt att hänga med. Tog en vända på stan och köpte bland annat parfym och hårfärg. Har inte haft en ordentlig parfym på evigheter så var nog dags nu! Dessutom ska det bli kul att fräscha till håret lite också.

Väl hemma har jag försökt få ordning här, dock är det svårt då jag inte riktigt vet vart jag ska göra av allt haha! Men men, sakta men säkert hittar jag små lösningar så det funkar.

Imorgon är jag ledig men ska plugga. Ska försöka komma någon vart med den boken... Kanske blir till att träffa någon en sväng. Problemet är att alla är i skolan, sen tar det ju ett tag att ta sig från Nybro till Kalmar också. Måste dessutom tvätta och packa inför Köpenhamnresan. Ska bli grymt kul! Dels för att få se staden och självklart dels för att jag ÄNTLIGEN får träffa Coffe igen! Saknar den mannen som en tok.

Nej, nu ska jag dra i lite hårfärg och sen blir det nog sängen.

Ha det fint!


Rivstart

Hej, här är det full fart. Skolan har dragit igång och det är verkligen en rivstart! Men jag trivs ändå, rätt skönt att göra något vettigt igen.

Idag är det föreläsning kvart över ett så ska snart dra iväg. Efter det blir det en snabb vända på stan och sen hem och läsa kurslitteraturen. Den är rätt maffig så lika bra att bara kötta mig igenom det, haha!

Snart vankas det resa till Köpenhamn, woho! Åker klockan sex på morgonen på fredag.

Nu ska jag packa ihop mig och gå. Ha det fint!