Mycket som händer

God morgon!

Veckan har gått galet fort. Det har hänt så mycket att jag knappt hunnit med själv! Nu är flytten i princip klar. Vår hyresvärd kommer förbi senare idag och besiktar lägenheten. Ser allt okej ut får hon nycklarna så är det officiellt! Ska bli riktigt skönt att ha det ordnat. 

Dessutom fick jag riktigt goda nyheter igår. Var på arbetsintervju och det ser riktigt bra ut, dock skulle jag få ett officiellt svar i början på nästa vecka eftersom de skulle ringa referenser, kolla testet jag gjorde och sånt. Så nu börjar allt lösa sig. Det går inte att beskriva med ord hur härligt det känns när allt är klart och jag bara kan köra på utan att oroa mig. Senaste tiden har varit tuff, det har varit tusen tankar och ännu fler saker som har hänt men som det verkar nu kommer det trappa ned i fortsättningen. 

Idag blir det flyttstädning, Coffe är snäll och hjälper mig. Lägenheten är inte stor men det är vissa bitar som tar lite tid så som ugn och badrum. Men först blir det kaffe så vi båda vaknar till!

Ha en fin lördag! 

Ny vecka fylld med flytt

Hej!

Ny vecka igen och nya tag. Denna vecka blir det full fart. Framåt veckoslutet blir det flytt och flyttstädning. Ska bli ganska skönt att äntligen få det gjort. Det mesta som ska vara kvar i Coffes lägenhet har flyttats, det är en del kläder och liknande som ska in i skåpen så fort vi ordnat lite förvaring från IKEA. Det mesta åker ner i lådor tills vi skaffat en större lägenhet. 

I övrigt ska jag ta mig till affären och handla lite mat eftersom kylen gapar ganska tomt just nu. Runt sju ikväll ska vi till Pipes och äta middag, ska bli riktigt mysigt (och gott)! 

Nu ska jag koka kaffe och kolla på tv ett tag innan jag ger mig iväg. 

Ha det fint!

Vaken men ändå inte

God morgon!

Klockan är cirka åtta på morgonen och jag har snart varit vaken i nån timme. Coffe drog till jobbet runt tjugo i sju och jag hade svårt att somna om efter det. Don't get me wrong, jag har fortfarande inte kommit upp ur sängen. Så hurtig är jag inte. 

Jag har en del små ärenden jag ska ordna med idag, bland annat fixa ett förråd inför flytten nu. Det börjar ju dra ihop sig och jag måste få undan alla saker om jag ska kunna städa ur lägenheten ordentligt. Mycket av Coffes grejer kommer att åka in i förrådet också för att göra plats åt mig. Det blir trångt men mysigt! 

Överväger om jag ska ligga här i cirka 40 min till eller ta mig upp och fixa kaffe och macka. Coffe bakade bröd här igår så får i princip nybakat bröd till frukost. Mums!

Ha det fint!

Jobbsökningar och funderingar

Hej!

Jag kom aldrig iväg till arbetsförmedlingen igår, vädret kunde verkligen inte bestämma sig. Idag är det bättre så får plocka med mig mitt paraply och sticka iväg. Lite fundersam dock på om det är värt att kila dit innan jag har fått examensbevis och liknande. Tyvärr har jag ju inga arbetsintyg från mina tidigare jobb ännu, det lutar mot att jag måste höra av mig till mina tidigare arbetsgivare och be dem ordna det. Väldigt mycket krångel men det kanske det är värt. 

I övrigt söker jag jobb som en galning. Så fort pengarna trillar in ska jag bege mig till bibblan och skriva ut lite cvn som jag kan dela ut runt om i Kalmar. Det skadar ju inte att testa. Känner mest att jag nöjer mig med lite vad som, så länge jag har en inkomst är jag lugn. Sen får jag väl fortsätta söka bättre saker efter det, när pressen försvunnit. 

Nu ska jag dricka mitt kaffe och sen göra mig i ordning. Får se lite vad de säger på arbetsförmedlingen. 

Ha det fint!

Mycket som ska fixas

Hej!

Måndag och ny vecka. I helgen bestämdes det; vi stannar i Kalmar och jobbar ett tag. Så nu är det bara att börja söka jobb! Förhoppningvis får Coffe jobb på IKEA så att vi kan söka en större lägenhet. Vi har börjat planera inför min flytt, det är ju lite brist på förvaring i dessa lägenheter så det krävs att planera. Jag ska ordna förråd till slutet av månaden så vi får undan möblerna och annat. Det känns lite skumt att flytta ut allt, frostade av kyl och frys igår så nu ska jag fortsätta checka av saker och ting från min lilla lista. 

Men först blir det kaffe. Ska ta mig till arbetsförmedlingen idag också om bara regnet vill lugna sig. 

Ha det fint!

Lång dag och förkylning på det

Hej!
 
Klockan är nästan halv två och jag ska alldeles strax stänga ner och sova. Det har varit en låång dag. Har legat förkyld med feber de senaste två dagarna och idag hade jag ett jobbpass som var väldigt viktigt. Jag kunde med andra ord inte vara hemma så fick härda igenom. Kvällen gick förvånandsvärt bra, självklart var det tungt men det var skönt att saker och ting flöt på. Var hemma runt elva så har spenderat senaste timmarna med att ladda om och städat lägenheten. Åtminstone fått undan allt skit som legat, rensade garderoben för ett tag sedan och har inte sorterat bland de kläder jag ska skänka bort.  Men nu är det fixat! Imorgon ska jag ta det sista så blir en tidig morgon men sen är jag ledig! De ska nämligen in i lägenheten och fixa mitt fönster som har en spricka i sig. 
 
I övrigt är allt fortfarande hit och dit och uppochned. Förhoppningsvis löser allt sig väldigt snart, vet inte hur mycket mer mitt huvud tål! Jag är mer än tacksam att jag har Coffe att stödja mig mot. 
 
Nu ska jag stänga av både datorn och mitt huvud så jag orkar med morgondagen också.
 
Nattinatt! ♥

Förkylning och glass

God morgon!

Ligger i sängen och kommer troligtvis bli liggandes här resten av dagen. Jag har åkt på en förkylning med feber och svullen hals/bihålor. Inte det roligaste! Jag ska dessutom jobba imorgonkväll så håller tummar och tår att det går över tills dess! 

Gårdagen spenderades på samma sätt som idag, förutom att jag tog mig iväg och handlade. Som tur är har jag en sån fin pojkvän som lagade middag och cyklade iväg och köpte glass åt mig. Väldigt bra kväll, minus förkylningen. 

Nu ska jag försöka somna om så jag kan sova bort den här dumma febern!

Ha det fint!