Change of plans

Kvällen blev inte alls som planerad men men... Så nu blir det tvn, te och macka och en tidig kväll för min del. Måste ju vara pigg imorgon när min saknade Amina kommer hit! Godnatt!

Söndagskaos

Trött tjej! Vilken kväll det var igår! Galet på fler än ett sätt. Mycket som hände. Bland annat lyckades jag missa bussen. IGEN! Den här gången var det på grund av vintertiden. Vi (jag, rebecka och josse) trodde att det ändrades vid tolv men tydligen ändrades det inte förrän vid tre. Så vi missade bussen...som tur var kunde Josses föräldrar hämta oss så jag sov hos henne. Äventyret fortsatte idag när jag skulle ta mig hem från Josse. Allt flöt på så bra tills jag nådde bussgaraget i Österbybruk och insåg att jag var den enda kvar på bussen. Kul! Bussen gick alltså endast till Österbybruk. Det enda som fanns att göra var att sätta sig på ett cykelställ och vänta tills föräldrarna kunde hämta en. Jag kom hem till slut i alla fall så nu ligger jag här och halvsover och väntar på att få svar på hur min kväll ska bli. Nu ska jag fortsatta halvsova!

Höstlov

Fredag. Helg. Lov. Kan inte bli bättre! Den här helgen kommer dessutom bli GRYM! Ikväll är det discobowling med syrran och Roy. Innan dess blir det även pizza och förfest hemma hos dem. Ska bli riktigt kuuul ju! Nog för att jag alltid förlorar men sånt går ju att ändra på eller hur? Höhö!

Sitter just nu och kollar på bilder på clowner. Hade ju tänkt vara det imorgon på maskeraden. Men vet fasiken inte hur jag ska sminka mig! Blir tokig!


Ett förslag jag hittade när jag kollade runt lite. Får se, får se vad jag hittar på!

Puss ♥


Vilken dag...

Nu är jag helt slut! Idag har jag pluggat naturkunskap nästan hela dagen... Har ju dessutom skrivit prov. Träffade Emma efter provet vilket var väldigt kul eftersom vi ses så sällan. Behövde det efter provet dessutom!

Min mamma är grym!

Ruuulig dag idag alltså! Okej den började inte så bra eftersom jag mådde illa hela morgonen. Knas! Men sen blev det bättre. Så efter skolan åkte jag och mamma in till Valbo. Där köpte jag en tröja, en BH, parfym, bodylotion och duschcreme och ett läppstift. Sen drog vi vidare till Gävle där vi skulle på hudvårdskurs på Gävles Skönhetsinstitut. Det var riktigt kul att få testa allt. Var Mary Kay produkter så  allt var ju heeelt underbart. Men det var inte det bästa. Det bästa var att jag och mamma hade exakt samma hudtyp så vi kunde dela på ett paket där ALLT ingick. Så nu har jag BÄSTA hudvårdsgrejerna. Känner och SER redan skillnad. Helt sjuukt! Lycklig nu alltså!

Imorgon är jag "ledig". Tekniskt sett inte men har bara en lektion, prov i naturkunskap B. Yummy!

Nu ska jag sova för imorgon blir det råplugg! Godnatt ♥

Studenkryssning - check!

Har nu fixat hela kvällen med bokningen till studentkryssningen som kommer äga rum den 5e mars. Nu är det i alla fall klart och jag är lycklig, lycklig, lycklig! Det kommer bli sååå bra! Jag kommer få dela hytt med underbara människor, äta goooooodaste maten, dricka goooodaste drickan och bara festa loss på en underbar båt. Okej, det är ett fartyg men...Äsch liksom! Kul ska det fan bli ändå!

Nu ska jag återgå till att försöka läsa naturkunskap. Det kommer inte gå bra. Oh no, det kommer nog inte gå alls om jag känner mig själv. Har ju viktigare saker för mig. Så som att hitta på vad fan jag ska klä ut mig till på lördag! Panik!?

Godnatt ♥

Rätt glad ändå

Sitter här och pumpar massa bra musik och känner att jag faktiskt mår rätt bra just nu. Trots huvudvärken och tröttheten så är det fint med mig! (Och trots att det är måndag! Helt otroligt!) Har precis skrivit klart det jag kunde på vår affärsplan och blev rätt nöjd med det jag kunde krysta fram. Hoppas bara de andra tycker det ser bra ut nu då!

Imorgon får jag sova ut lite. Gud så skönt! Ska försöka att inte vara vaken allt för länge. Däremot funderar jag på att slå på en "må bra"-film och halvsova lite. Det vore ju rätt gött just nu!

Nattinatt! ♥

....

Säger bara en sak: MÅNDAG.

Söndagar...

Alltid lika jobbigt med söndag. Det är inte alls kul med söndagar. Man borde nästan hoppa över söndagar helt och hållet, fast då skulle ju lördagar bli jobbiga... Eller så skulle måndagar bli helvetet själv! Knepigt det där... Jag får ta mig en funderare helt enkelt! Gårdagen var mysig till en början, rolig i mitten och slutade lite knasigt. Man kan ju säga så här: det hela slutade med mig, amina och massa mat hemma hos mig! Idag blir det plugg, ta det lugnt och samla mig inför veckan som kommer. Nu ska jag snart följa med amina till bussen. Hörs!

Städning och middag

Vaknade för ungefär en halvtimme sen och är fortfarande lite nyvaken. Idag kommer släkten från Storvik hit och ska äta middag som sagt. Så innan dess måste jag städa undan lite i mitt rum så jag kan visa hur vuxen jag är med mitt välstädade rum... Höhö! Senare ikväll/inatt blir det att jag drar iväg till matilda. Jag vet, jag vet, jag lovade att inte festa men jag ska inte dricka och dessutom är det ju bara tjejer som kommer. Hur vilt kan det bli? Ehehe.... Hörs!

Vet du vaad...

Just det! Kanske ska tillägga att jag har beställt en fin liten mössa idag. Och inte vilken mössa som helst utan en STUDENTmössa. Oh ja, it's ON!

Nu är det fredagsmys!

Äntligen fredag och slut på ännu en kaotisk vecka. Jag har haft många sånna på sistonde ju. Vad är grejen?

Hursomhelst! Ikväll blir det bara myys med föräldrarna. God mat, coca cola och en bra film är precis det jag behöver nu. Imorgon kommer släkten hit för att fira mig. Jag vet att det är lite sent men morfar har varit utomlands och grejer. Det ska i alla fall bli väldans trevligt tycker jag! Jag ska verkligen försöka att inte festa loss den här helgen. Men det känns som att jag inte kommer kunna komma iväg någonstans oavsett så är rätt kört även om jag skulle vilja.

Nu ska jag bara slappa och njuta av denna underbara höstdag! ♥ (Haha, kanske märks att jag mår betydligt bättre idag?)



(Jag är inte dum och naiv om du tror det!)

Puss!


Tom

Tror jag har hamnat i en svacka just nu. Det har hänt så mycket senaste veckorna att det är först nu jag hinner reagera. Jag är inte ledsen, jag är inte glad. Just nu är jag bara tom. Därför tänker jag gå och sova och hoppas på att jag är mitt vanliga känslosamma jag imorgon. Ska ju dessutom till skolan så där kan jag ju inte springa runt som någon zombie direkt! Nattinatt världen!

Förlamad

Jag ligger på soffan och bara är idag! Jag orkar knappt lyfta ett finger. På tal om det så vaknade jag imorse och hade tappat känseln i min vänstra arm... Jag hade legat på mage med armarna under kudden så var väl därför. Hursomhelst så kunde jag verkligen inte lyfta armen! Jag hade ingen känsel alls, det var så illa att jag var tvungen att sträcka ut den döda armen med min andra arm... Alltså det var helt sjukt!! Nu vet jag hur det känns att vara förlamad...usch! Nu ska jag fortsätta sova!

Oh crap

Uuuuääw jag vill bara spy just nu! Har mått illa heela dagen och nu är jag LESS. Har inte spytt ännu (ber om ursäkt för dessa ingående detaljer men...fuck off, jag orkar inte bry mig..) så jag skulle ju kunna åka till skolan imorgon. Men hela min kropp känns knasig och jag vill nästan spy för att bli av med känslan i min mage. Jag brukar ALDRIG vilja spy, fråga bara mina kära klasskamrater.. ehe! Nu ska jag kolla på ett inspelat avsnitt av Gossip girl och glömma mitt liv för en timme!

Usch

Jag har insett att jag haft problem med min kropp de senaste veckorna. Är det inte en förkylning är det illamående... Ligger här och försöker tänka på något annat men det är fan svårt! Jag hatar mitt liv just nu...

Yummy

Kvällens schema: middag - inbakad fläskfilé med pommes frites Film med chips, läsk och ben&jerrys! Underbart!

Seg!

Vilken seeeg dag jag har haft! Jag har bokstavligen levt i soffan. Ätit här, sovit här, skitit här... Eh okej kanske inte, men jag kan säga så här: enda gångerna jag lämnat soffan var för att hämta mat eller gått på toa. Kul liv. Men just idag har det varit underbart att inte haft något liv! Imorgon är det prov och sen blir det filmkväll med söta Rebecka! Är ju ledig på tisdag så då passar vi på! Nu ska jag plugga/kolla på film. Bra plan va? Jajamensan!

Fan.

Vilken kväll! Det är nu jag inser varför jag bestämde förra veckan att jag skulle ta det lugnt den här helgen. Festen i sig var rätt seg men jag hade ett bra sällskap så det var lugnt. Jag somnade i soffan nästan direkt när jag kom hem. Vaknade runt halv åtta och la mig i sängen och somnade om. Nu är planen att jag ska vara lite död i soffan. Senare idag blir det provplugg. Yummy! Just det, en till grej. Nu ger jag upp, jag orkar inte hoppas mer. Jag orkar inte leka mer. Gör vad fan du vill för jag bryr mig inte längre.

Ung och dum

Sitter här och känner jag jag borde städa, borde handla, borde duscha, borde fixa mig, borde äta lunch, borde skärpa mig. Men än så länge nöjer jag mig med att sitta här och lyssna på bra musik.

Ikväll kommer det lite folk hit och ska pigga upp min lördag. Det ska bli wunderbart! Sen ska det väl drickas cider, dansa lite kanske och bara vara allmänt glada för att vi är unga och dumma! (Eller okej...det påstås ju att jag ska vara vuxen nu? Que? Aldrig!)



En glad partybild på två glada partypinglor. Jag saknar en av dem väääldigt mycket! ♥

 


Alec+sova=NU NU NU

Nu säger jag godnatt! Den här kvällen blev exakt som jag planerat: mat, tv och familjen. Så himla skönt. Imorgon är det fest som gäller men jag ska ta det lugnt. Nog för att det aldrig går i det sällskapet! Haha Nu somnar jag snart. Natti!

Fredagsmys... Eller?

Den här dagen hade jag helst skippat! Åtminstonde morgonen. Tänkte vara smart och kolla både med upplysningen i tierp och i uppsala. Så jag missade svenskan så att bussar och tåg skulle passa. Kommer ner till tierp och minns att de har stängt ner den i tierp... Great! Så jag åker in till uppsala och hör med dem på bussgods. Får ett nummer jag ska ringa. Personen jag söker är tydligen ute men skulle återkomma. Jag ringer två gånger innan jag ger upp och ber mamma ringa. Visar sig senare att de inte har något kort. Åker sedan till skolan och är där i tjugo minuter sen drar vi iväg till något ställe där de snackas om celler och konst... Väldigt underligt och jag mår piss! Rebecka och Josse muntrar upp mig som tur är. Sen möter jag upp Emma och tar tåget hem. Tur att hon fick mig på bättre humör! Ikväll vill jag äta mat, kolla på tv och bara slappa! Underbart.

Insåg...

Insåg att mitt förra inlägg var något negativt...Så tänkte bara säga; jag är glad ändå!

Trouble in paradise

Oh my my my, there's trouble in paradise! Vilken vecka, vilket drama! Gud vad jag är trött på skolan, på livet och allt som är komplicerat och dumt. Rebecka håller med... Just nu leker vi lite i biblioteket. Hon har redan slutat men är så snäll att hon väntar ett tag med mig.
Ikväll blir det plugg. IGEN. Suprise, suprise. Underbart!
Nu ska jag njuta av de timmar jag har ledigt fram tills naturkunskapen börjar. Yummy!
Puss

Fääärdig

Nu har jag fixat allt på min fina lista (okej, det var väl klart för en timme sen men ändå!) så nu sitter jag framför tvn. Ska snart sova, ny pluggdag imorgon. Yey... Men vad gör man inte? Höhö! Godnatt!

To do

Jag känner att jag borde ta tag i mina fina labbrapporter och fixa fram skisserna som ligger gömda någonstans i mitt rum. Trots alla måsten ligger jag framför tvn och känner mig som om jag håller på att somna hela tiden! Jag är rätt less på att vara trött jämt efter skolan... Ikväll blir det sallad till middag vilket jag ÄLSKAR! Massa kyckling ska det helst vara, då blir det bäst! Magen börjar kurra bara av att tänka på det! Nej nu ska jag rycka upp mig! Dags att få undan lite saker på min "to do-list"!

En intressant vecka

Mycket har hunnit hända senaste veckan, men nu verkar saker och ting ha lugnat ner sig. Idag har det varit mycket prat om plast och sen massa diskussioner med mina goa UF-medarbetare! Kvällen bjuder på plugg inför provet imorgon, mums! Nu ska jag alltså sätta igång!

Sunny day!

Söndag igen då! Det här är min plugga-tills-du-spyr-dag. Inte direkt roligt, nej. Gud, det är för mycket tankar och alldeles för invecklat! Orkar jag verkligen med det? Är det värt det? En dag i taget kanske... Jag vill ju verkligen det här! Fan! Nu ska jag återvända till min kära företagsekonomi.

Fjärilar i magen

Jag säger bara en sak. Fjärilar i magen...

Kvällstid

Hemma och ska snart sova. Det har varit en låång och udda dag. Jag vet inte om jag är mycket klokare än igår men det känns på något sätt bättre trots allt. Jag är klarare i huvudet. (Även om svenska uppgiften ligger där och lurar...)

Jag har tillbringat kvällen med att prata i telefon och plugga på den där förbannade svenska uppgiften. Jag kom en bit i alla fall. Duktig Alexandra!

Imorgon är det FREDAG! Åh efterlängtade fredag! Det ska bli underbart att få dansa, dansa, dansa. Oj oj oj! Hihi 

Jaa...jag har väl inte så mycket mer att säga än godnatt! ♥



Min älskade Anna ♥ BLI FRISK NU!


På en torsdag

Jag sitter just nu i skolan med fjärilar i magen, jobbiga tankar i huvudet och en kycklingbaguette i magen. Jag börjar inte förrän fem över tre så har lite tid att döda här.
Jag hade i alla fall religionsprov. Det gick ju...som det gick. Det var knasiga frågor måste jag faktiskt säga till mitt försvar! Jag kan ju det där men inte fan kan de fråga "vad är judendomen?" eller liknande. Nej, de måste krångla till det med fina ord och invecklade frågor. Skit saker! Men jag är nöjd bara jag klarar det. SO ämnen är helt klart inte min grej.
Imorgon blir det krogbesök med några filurer från klassen. Det ska bli riktigt kul att få dansa loss igen! Den här gången blir det nog inte mycket dricka i alla fall. På lördag blir det middag med mina fina flickor och kanske fest efter det. Mysig helg måste jag erkänna. På söndag blir det provplugg för på måndag är det prov i företagsekonomi. Yey... Jag vet inte ens vad det är för ämne inom det som vi ska plugga på! Allting är så virrigt nuförtiden. Alltså inte bara skolan utan verkligen ALLT. Hela jag är en enda förvirrad röra till människa. Tokigt det kan bli! Nästa vecka ska jag banne mig få ordning på det mesta!
Nu ska jag virra vidare och hoppas på att tiden går någerlunda snabbt. Ha de!
Grym bild av Nanami!

It's like we're drunk all the time

Sitter i skolan omotiverad och ofokuserad och bara dagdrömmer. Fan alltså att man ska bli såhär! (Fast lite mysigt är det ju också...) UF grejen är förvirrande så nu sitter vi (jag, Petra och Lovisa) som några fån här och bara stirrar. Yum yum. Orkar inte anstränga mig heller! Det är ju såå sjukt komplicerat allting med det här jäkla företaget. Bajs på registreringar och allt pappersarbete.
Saknar Anna dessutom...och Amina...fan vill träffa alla mina fina flickor snart!

Insomnia

Svullnaden har lagt sig och jag känner mig rätt bra, förutom att jag tänker 24/7... Imorgon är det i alla fall skola som gäller! Ska bli rätt kul att höra om allt man kan ha missat i lördags när jag var ut på andra äventyr. Haha! Det kommer garanterat vara svårt att sova inatt. Jag skulle vilja ha en off-knapp som bara stänger ner min hjärna och sen slås på igen efter ett visst antal timmar. Hm... Det vore kanske något att uppfinna... Ahh ja, nattinatt!

Hela världen är så underbar, bara man får ett svar

Idag är jag lite sjukare men lite gladare! Jag stannade hemma idag eftersom jag är förkyld. Men det visar ju på att jag hade riktigt kul i helgen åtminstonde! Förhoppningsvis kommer jag kunna gå till skolan imorgon, det finns ju så mycket att prata om! Men tills dess ska jag kolla på film och drömma lite.

No games, please

Ena sekunden är jag upp, andra sekunden är jag ner...Ena sekunden är jag glad, andra sekunden tvivlar jag på allt. Tror jag kommer bli gaaalen! Visst, jag älskar det men FAN att det ska vara så svårt jämt. I hate playing games....



Yesterday

Nu är jag hemma igen! Gårdagen var helt underbar! (På många sätt...) Vi dansade, drack goda drinkar och hade kul som satan! Natten slutade hemma hos Lovisa där vi låg och pratade om allt som hade hänt under kvällen. Väldigt bra slut ändå. Tog tåget runt tolv och nu ligger jag här och halvsover.



Jag kan inte låta bli att hoppas lite, trots att jag vet att det är farligt...


18 år

Nu har jag funnits på denna jord i arton år. Gud, vilken skillnad det gjort måste jag erkänna! Eller? Nja, kanske inte men jag är rätt nöjd med mina år ändå. Det har skrattats, gråtits och flummats rätt mycket under årens gång. Ikväll blir det middag där det bjuds på flygande jakob (jag dreglar redan...) och champagne! Sen far jag vidare in till Uppsala för att möta upp Becka, Rebecka och Josefin. Sen ska vi ut på skattjakt, vi ska nämligen försöka ta oss till Oskar där det är förfest! Naturligtvis ska vi vidare till krogen därifrån. Jag hoppas verkligen det blir en minnesvärd kväll! (Men på RÄTT sätt förstås!)

Nu ska jag njuta av min födelsedag! ♥


Sista dagen

Sista dagen som sjuttonåring då då! Känns rätt bra ändå...smått spänd inför morgondagens bravader. Men fan vad kul det ska bli! Ikväll blir det att plugga lite och köra en uppgradering på hår, naglar och ögonbryn så man nästan gnistrar imorgon. En rätt lugn kväll alltså.

Jag har dessutom insett att det blir mindre kaos innan om jag ska hinna beställa mat till mer än 10 pers och äta och dessutom ta mig in till Uppsala. Herregud! Så jag la fram förslaget att flytta det en vecka. Jag hoppas verkligen det funkar för alla. På så vis hinner jag med allt imorgon i lugn och ro.

Nu ska jag skriva lite till på min uppsats, lyssna lite mer på min musik och tagga lite till inför imorgon! ♥



Haha ser ut som om jag är lagom kobent på denna fina bild från midsommras men...hursomhelst! Tänkte visa klänningen som jag ska bära imorgon. Tänkte tuffa till det lite med plattat hår, klackar och kavaj. Kanske nått maffigt halsband...