The return

Oh ja, hon är tillbaka!

Västkusten var helt underbar. Vi (mamma, pappa och jag alltså) åkte först till Strömstad, sedan drog vi vidare till Solvik (riktigt fin camping måste jag säga) och Smögen. Efter några dagar där åkte vi vidrare till Marstrand och jag handlade årets finaste tröja yes yes. Sen var det bara att bege sig till Göteborg och Liseberg! Det fick avsluta en mycket mysig semester. Tro det eller ej så var det rätt skönt att umgås med föräldrarna ett tag...Eller...elva dagar för att vara exakt. Nu känns det bra att vara hemma och jag är redo för nya tag.

Sitter just nu hos gullerumpan min, anna. Har precis kommit tillbaks från Uppsala där vi (mest jag...) shoppat. Vi ska strax roa oss med en liten photoshoot, det kommer antagligen bilder senare!

Nu ska jag och anna leka vidare.


Puss&Kram

Syrup and honey

jag saknar dig baby cupcake,
kom hem snart för du är så himla efterlängtad. västkusten är för töntar, tierp need you!



fint inlägg, / anna yehe awesome.

Jag tänker, alltså finns jag

Jag tänker alldeles för mycket. Oh ja. Det kan man ju lugnt konstatera. Nu ska jag bara flyta med. Så dumt att gå å grubbla som sagt. Life's to short.

Västkusten snart då..Drar iväg måndag nästa vecka, kommer nog vara borta i nån vecka. Just me and my parents. Fast ska träffa Sebbe nere i Gbg och det var ju en evighet sen man träffade honom! Det kan nog bli kul bara jag sätter mig in i det ordentligt. Ska bli rätt skönt att åka bort också om jag ska vara ärlig.

Euw, lång dag på jobbet imorrn. Mys.

Puss&Kram

Bajs

Oh my, mitt huvud dödar mig långsamt. Så ovärt att gå och grubbla på sånna här saker hela tiden. Varför ska jag alltid stressa upp mig för allt? Jag borde ju gå på magkänslan och fatta att det kanske är dags att slänga in handduken men fan ibland är det svårt. Speciellt när det händer grejer som verkligen säger emot den dåliga magkänslan man har. Varför kan jag inte lära mig nångång? Blir galen på att bara gå runt och vänta och se vad som händer. Speciellt när jag innerst inne redan vet hur det ska sluta... Crap, crap och åter crap. När ska jag lära mig att lyssna på mig? Helt sjukt...Ge upp människa.

Awesomeness

Vilken trevlig helg det blev! Fredagen var rätt seg så då sov jag mest (återhämtning liksom...) men på lördagen kom släktingarna hit (från mammas sida) och det blev grillning nere vid ån. Mysigt värre! Sen skjutsade morfar ut mig till Sjukarbyn där man möttes av ett gäng glada grabbar. Folket fylldes på ju längre tiden gick och vid tjugo i tolv kom tre damer vid namn Bel, Moa och Amina. Glada var de och de livade upp oss lite. Kvällen/natten omfattade mys i bubbelpoolen, isbad i poolen och stek i bastun. Riktigt lyckat!

Söndagen var mest seg. Umgicks med Pelle, Stoffe och bröderna Oscarsson. Det hände att jag ibland satt och stirrade ut i ingenting så kan hända att jag var lite trött.

Idag var det till att ta sig upp ur sängen och gå ut i det fina vädret. Höll på att dö under tre lager kläder! När man äntligen kom hem (efter att fått bett min chef att skjutsa hem mig pga missförstånd med föräldrarna...) så cyklade jag en stund och nu ska jag snart träna lite till sen blir det en välförtjänt dusch! Mums




Glad tjej!

Puss&Kram


Change of plans

Kvällen kan nog bli rätt bra trots allt! Pelle bjöd hem mig till honom på en liten fest så det blir bra det, kommer ifrån huset och får träffa människor. Dessutom får jag äta middag med familjen och dem. Lite av varje blir alldeles lagom! Den här helgen blir nog lika rolig som jag hoppats på!


Puss&Kram

It's a hard life to live, so live it well

Idag kommer det lite släktingar hit, moster och de två kusinerna. Annika (mostern alltså) ska tydligen övernatta här också. Så det blir väl att stanna hemma ikväll/inatt om inte kusinerna drar hem till kvällen. Jag känner för att festa men ändå inte..av olika skäl som jag inte tänker nämna här.

Fan den här helgen kommer bli en såndär helg som man bara slösar bort ju. :( Kanske ska hitta på något imorrn men annars är ju den här helgen rätt värdelös. Även om jag får chansen att sova ut och inte klättra runt i skogen i regnet, blöt och kall. Men ändå... Crap.

Planerar iaf att dunka musik de närmaste timmarna och träna lite. Sen får vi se. Vem vet? Det kanske blir en kanon kväll oavsett! Jag ska nog inte vara så negativ och depp för då blir det ju faktiskt så också. Skärpning, skärpning Alexandra!

Nu ska jag leka lite träning.

Bilden är äkta awesomeness <3


 

Puss&Kram

Love Story

Nu är jag äntligen ledig! Och så sitter jag hemma!? Kände att orken bara rann av mig när jag kom hem idag. Hade tänkt träna och sen försöka ringa nån men så helt plötsligt sov jag bara... (ska fortfarande träna men det där andra tror jag nog att jag får glömma)

Jag blir GALEN! Att jag måste funderar och analysera allt så jävligt. Minsta lilla och min hjärna börjar gå på högvarv. Det är inte lätt eller. Ena sekunden är jag rätt positiv och glad sen i nästa börjar jag tvivla och blir negativ. Jag måste ge en guldstjärna åt Anna, min söta lilla Anna som orkar lyssna på mitt tjat! (Du är en ängel <3) Moaälsklingen är också en livräddare, hon får mig att skärpa till mig lite ibland faktiskt. Vilket behövs...oh boy...tro mig!

Nu sitter jag iaf här och försöker fördriva tiden. GUD vad Taylor Swifts "Love Story" är braa! Älskar den helt enkelt. Man blir så underbart glad. (Nog för att jag är rätt glad ändå nu för tiden)

Jag känner att jag bara vill fortsätta skriva för det kittlas nästan i fingrarna! Helt knasigt.

Det är underligt hur fel man kan ha om folk. Man kan ha en bild av en person som krossas helt när man väl lär känna den personen. Det kan ju vara både på gott och ont. Tierp är verkligen litet. Och självklart går snacket om folk. Det är rätt lätt att få ett visst rykte om sig här omkring. Det är lite trist faktiskt.

Nu ska jag dansa till Johnossi's "18 karat gold". Sjukt bra den med!

Puss&Kram

Last Of The English Roses

Oj oj oj. Trodde aldrig att det här jobbet skulle slita på en så här mycket! Fast nu är  det snart helg. Då måste jag ju nästan hitta på nått så att man inte "slösar" bort ledigheten. En sak är säker; jag kommer iaf uppskatta mitt lov betydligt mer efter dessa två veckor. Det är inte så uppskattat att vara utomhus när det regnar.... Får hoppas på bättre väder snart.

I förrgår var jag och några vackra damer till Ön. Vi gick inte in och buggade loss precis däremot så kom vi in på Partybussen och dansade lite. Det var en rätt trevligt kväll. Folket var inte så dåligt för den delen heller! Fast fy vad trött man var igår. Fast nu är man igång igen och längtar till helgen.

Frågan är bara vad som ska hittas på. Jag hoppas på finare väder så att man kanske kan grilla eller nått. Det vore underbart ju! Jag vill iaf träffa människor känner jag. Saknar massa folk, även om jag inte varit borta och det faktiskt bara gått en vecka. Känner mig lite utanför eftersom jag inte kan hänga med på så mycket men det är väl så. Det är ju snart över så det gör inget.

Träningen har kommit igång igen. Ska försöka skärpa mig, det är ju lätt att låta bli när man är trött. Fast godissuget är borta rätt bra iaf! Härligt härligt. Nu ska jag leka vidare ett tag till sen blir det träning.

<3
btw så älskar jag anna :)

Puss&Kram

Ooh la

Idag är man trött men mår rätt bra ändå faktiskt! Trodde jag skulle var helt död men tydligen inte.

Gårdagen var askul! Pojkarna vet fan hur man festar måste jag säga.

Imorgon börjar man jobba sen fortsätter man med det i två veckor framåt. Det är med skräckblandad förtjusning jag börjar. Ska cykla runt i vårt vackra Uppland och checka vattendrag. Mumma!

Nu ska jag roa mig lite på msn eller nått. (Eller sova borde ju vara en rätt bra idé)



Puss&Kram

Back in business

Ja det  var ett tag sen jag bloggade sist. Det har hänt rätt mycket under den tiden. Några små flashbacks från en tid jag egentligen borde glömma, en festival och en ny start. 

Peace&love var awesome! Campingen var vidrig och värmen höll på att döda en men upplevelsen var något alldeles speciellt. Jag ångrar inte att jag åkte, trots att jag vid vissa tillfällen helst önskat att jag var någon annanstans... 

De där med flashbacks och det orkar jag inte ta upp, det var ett misstag och ska inte upprepas. Det som varit har varit och jag måste försöka se framåt istället.

Ny start var det ja. Har äntligen fått igång min träning igen! Helt underbart måste jag säga. 

Sommaren är dessutom här så det kan inte bli mycket bättre än så här! Fast börjar jobba nästa vecka men det ska bli rätt intressant det med. Hoppas det blir kul och att värmen inte är för elak mot mig!


Puss&kram